Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Campanie vaccinare pentru H1N1

Creat de Urban, 10 Septembrie 2009, 12:34:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


diluna_coa

 Pai da.... e corect titlul dar incomplet...
"4.000.000 romani vor fi infectati" .... prin vaccinare !

:-D cred ca pe Molnar asta l-a luat gura pe dinainte, oare de ce nu o fi spus si el "s-ar putea infecta" sunt in pericol sa se infecteze" ?? he he
Daca crezi si nu exista n-ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si exista atunci ai pierdut totul.

padme

#17
eu am o singura nedumirire legata de aceasta campanie de vaccinare... si alte campanii: daca acest virus e atat de periculos, nu ar fi fost normal ca seful statului sa fie protejat si sa fie printre primii vaccinati? sau s-a vaccinat si eu nu stiu? zic si yo! am vazut ceva filme americane, unde in caz de ceva, primul care era pus la adapost era presedintele. stiu, stiu, aia sunt americani si alea's filme, dar....sper ca s-a inteles ideea. nu prea se inghesuie nici un presedinte/politician, etc. sa se vaccineze pe nicaieri. o fi spiritul de sacrificiu pt binele poporului?  :evil:.............

adelinn

nu toate persoanele sunt la fel de sensibile la gripa ci e o rezistenta la imbolnavire in functie de varsta.cu siguranta ca si presedintii si alte persoane politice sunt vaccinati dar pentru asta nu trebuie neaparat sa dea un comunicat de presa ca sa stim si noi.in prima faza se vaccineaza persoanele cele mai susceptibile de a se imboinavi,tocmai pentru a se limita raspandirea virusului.personalul medical e cel mai expus apoi urmeaza probabil copiii si varstnicii.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

lylyt_ice

 Care VIRUS? nu-i decat un truc cum a fost si cel cu gripa gaini...tilul este : panica turmei si in final Vaccinarea de buna voie....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

draga adelinn, cineva a postat aici un articol din care reiese  ca o anumita clasa sociala va fi vaccinata cu altfel de vaccin decat restul turmei, ca sa o citez pe lylyt_ice. asta ar cam trebui sa spuna ceva nu?

.... si cum stim cu totii omul reactioneaza cel mai bine la stimulul -frica-

oricum, acum exista o gramada de mijloace de informare la indemana. eu am vorbit si cu altii de prin alte tari si surprinzator toti mi-au zis ca nici vorba sa se vaccineze pe ei sau copii, ca asta este o campanie alarmista si..cel mai important, imi spunea cineva ca pe el chiar medicul de familie l-a sfatuit sa nu se agite!


adelinn

avand in vedere ca sunt mii de bolnavi in toata lumea si chiar si morti, desigur ca exista virusul.ca s-a creat singur ori ca e un produs de laborator alsta e alta treaba.dupa cum spunea doctorul streinu-cercel intr-o emisiune, virusul asta asta are 5 tulpini adica variatiuni pe aceeasi tema, vorba cuiva.din cele 5 tulpini care poarta numele generic de h1n1 s- stabiliat ca doar o tulpina e mai agresiva si mai transmisibila, asa ca cel putin la noi, pentru acea tulpina se face vaccinul.treaba cu tulpinile e valabila pentru orice virus nu numai pentru asta.intre un virus si un vaccin exista o legatura directa,ca la matematica. virusului A ii corespunde vaccinul AA sa zicem iar virusului B, vaccinul BB .daca noi ne vaccinam cu vaccinul BB putem sa ne imbolnavim oricand cu virusul A ,deorece BB-ul dezvolta anticorpi doar pentru virusul B .din aceasta cauza si vaccinarile care se fac periodic toamna nu au efect in cazul lui h1n1 , ci doar pentru o anumita tulpina de virus care bantuie in perioada respectiva.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

padme

este adevarat ce spui, numai ca eu ma refeream la acelasi vaccin care este diferit ca si continut in functie de clasa din care faci parte. nu's daca m-am exprimat prea clar!

Urban

http://www.youtube.com/watch?v=E1z7KSEnyxw&feature=player_embedded

Update din State:
Cica nu e suficienta o doza, tre sa mai faca una omu ca e prea puternica gripa porcina.
Cum interpretam?...nu e gata bugetul, au gaura in contabilitate...etc etc?

Tayka

La ora actualã se cunoaºte prea puþin acest virus-ºi dacã e aºa cum zice d-nul General,adicã fabricat în laborator,e posibil ºi urmãtorul scenariu sinistru:Gripa este contractatã de 90%din populaþie,dar este tratatã ºi respectiv prevenitã prin vaccin,astfel încât va dispare,treptat într-un an-doi,dupã care virusul inoculat în stare latentã... VA RECIDIVA fiind de neoprit
ºi deabea atunci va ieºii la ivealã(poate)adevãratul vaccin ptr.elittã-e posibil ca sã se fii avut în vedere un astfel de scenariu ºi atunci întradevãr d-nul General ne spune un adevãr cutremurãtor...
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

 Dn'ul general, da de inteles ceva dar nu totul...realitatea-i cu totul alta.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

lylyt-spune-ne ºi nouã care ar fii realitatea, poate scãpãm de gripã..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

lylyt_ice

Daca as stii eu care-i realitatea, nu as mai cauta-o...Tocmai asta vreau si eu  sa aflu! Si daca as stii, fi sigur ca nu as pastra-o ptr. mine. Oricum tot ce se da public tot"diversiune" este.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

CitatDn'ul general, da de inteles ceva dar nu totul...realitatea-i cu totul alta.
Apropo de ce spune- ori nu -domnu' general, va spun si eu cate ceva  din ce invatam in scoala militara in secolul trecut .
La disciplina  pregatire militara 'mi-aduc aminte de un curs de ANM ( arme de nimicire in masa, asa se traduce) unde tot asa, un general "specialist militar"  spunea - printre altele - ca rusii si americanii care fabricau in draci tot felul de virusi si boli letale, au avut la un moment dat o dilema: au observat ca la un anumit ciclu in timp, vaccinul "anti"  (cu care se presupunea ca se imunizeaza trupele si populatia proprie pentru a nu se imbolnavi de boala diseminata in teritoriul inamic) NU MAI ERA EFICIENT !!
Ce se intampla?
Cuvantul era : MUTATII.Virusul  presupus a fi lansat  peste inamic suferea mutatii care determina anularea  imunizarii facuta la trupele proprii .
Astfel  s-a considerat ca folosirea lor nu ar mai fi 100% sigura pentru cei care teoretic l-ar fi  lansat si cercetarea & fabricarea  a incetat.
Am avut recent confirmarea ca, ceea ce invatasem atunci era corect si  de unde credeti ? Chiar de la un cercetator de origine romana - dr. CHIUHRI pe numele lui , care lucrase  tocmai la fabricarea unor asemenea virusi in laboratoarele KGB ului acu fro 50 de ani !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David