Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Stapînii SPATIULUI:marturia locotenentului R. Jacobs si a colonelului Dedrickson

Creat de calator astral, 01 Septembrie 2010, 16:38:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

În 1964 o racheta nucleara americana a fost distrusa (în CALIFORNIA) de un obiect zburator neidentificat.
Acum, la batrînete, încep oamenii sa destainuie ceea ce stiu, sa nu plece dincolo cu povara Secretului.
Racheta americana a fost distrusa cu raze laser de o nava extraterestra.


ps> limba italiana & engleza, usor de înteles.



abyss

#1
Da a NEUTRALIZAT-O
Pt ca idiotii de americani caci tare idioti sunt, figsf, au mai detonat una in straturile superioare ale atmosferei cu intentia de a-i bruia pe rusi care la randul lor tot lansau chestii in spatiu.

Iata marturia in cadrul proiectului "Desclosure" care e si in format audio:
Profesorul Robert Jacobs, locotenent-US Air Force
Noiembrie 2000
-------------------------------------------------- ------------------------------
Profesorul Jacobs este un respectat profesor la o universitate din SUA . În 1960 el a fost în Air Force. El a fost ofiþer responsabil de instrumente optice ºi jobul sau a fost sa filmeze teste de rachete balistice lansate de la baza Vandenberg Air Force, din California. În 1964, în timpul unui test de rachete au filmat in timpul lansarii primei rachete, un OZN care cãlãtorea în imediata vecinãtate a rachetei. El spune cã semãna cu douã farfurioare impreunate si cu o minge rotundã ca de de ping-pong in centru, ca o suprafaþã asemeni unui dom în partea de sus. Filmul a arãtat cã din sfera a iesit o raza de lumina ce a fost indreptata catre rachetã. Acest lucru s-a întâmplat de patru ori, din patru unghiuri diferite, in timp ce racheta era aproximativ la 60 mile în sus ºi în deplasare cu cel puþin 11.000 - 14.000 de mile pe ora. Racheta a scazut din spatiu si OZN a parasit scena. În ziua urmãtoare, el a aratat filmul ofiþerului lui superior insa i sa spus ca niciodatã sã nu mai vorbeascã despre asta din nou. Totusi i s-a mai spus, cã dacã vreodatã iese evenimentul la ivealã sa spuna adevarul, cã un OZN a tras cu laser in rachetã.. Profesorul Jacobs a crezut cã acest lucru este neobiºnuit, deoarece în 1964 laserele erau în dezvoltare incipientã în laboratoare, dar a fost de acord ºi nu a vorbit despre eveniment timp de 18 de ani. Ani mai târziu, dupã ce a ieºit un articol despre film, profesor Jacobs a început sã primeascã apeluri telefonice de hartuire dimineata devreme. Însãși cãsuþa lui poºtalã a fost distrusã cu un dispozitiv explozibil în faþa casei sale.
''Ceea ce am fotografiat la Vandenberg Air Force Base pe mine m-a afectat pentru tot restul vieþii mele ºi a avut un impact enorm asupra modului meu de înþelegere a universului ºi cum manipuleazã Guvernul mintea noastrã."

Descarca de aici :

Professor Robert Jacobs, Lt. US Air Force

Xanadron

Hai sa-mi dau si eu cu parerea (nu in gard, sper).  :-D
Nu pun deloc la indoiala marturia profesorului Jacobs, ca si a multor altor oameni credibili - din cadrul proiectului "Disclosure", dar nu numai. Clark McClelland (NASA) e doar un exemplu aleatoriu in plus.

http://www.ufocasebook.com/2008b/mcclelland.html

Am rezerve doar apropo de afirmatiile de tipul "o nava extraterestra" a facut si-a dres etc.
Fiindca, la fel ca-n cazul deja celebrei spirale norvegiene atit de dragutz "afisate" c-o zi inainte de primirea premiului Nobel de catre Obamache in Norvegia, inclin sa cred (fara sa fiu neaparat influentat de Hoagland) ca-i vorba de interventia unor cu totul alte forte. Ceva mai... intraterestre decit am putea crede. :wink:

Evident ca se pot construi 1001 ipoteze in lipsa unor date certe, dar stinjenitoarea pozitie post-spirala a americanilor si mai ales a rusilor (care n-au avut habar cine si cum le-a "spiralat" racheta realmente testata in zona) poate fi duplicata cumva si pentru evenimentul din 1964 - cind secretele... penibile se puteau mentine mai usor sub obroc, fara Internet si alte carari de comunicare actuale.

Interesant ar fi de gasit totusi o logica si-n lipsa totala a interventiilor ET la Hiroshima/Nagasaki in 1945, dar si in cazul nenumaratelor teste nucleare atmosferice, care ne-au otravit aproape 20 de ani mediul. :roll: Sa aiba oare aceiasi banuiti aliati... intraterestri ai nazistilor - arienii (termen ce nu poate veni decit de la martzieni, :martiansmile: zic si eu - v. Aries = Marte) o legatura cu interventiile (sau non-interventiile) astea?

Nu stiu, dar om afla poate-n curind, mai ales daca s-ar confirma (Doamne fereste!) ipoteza liniei temporale... nu prea pozitive de la orizontul apropiat. Ipoteza care include accelerarea operatiilor de parasire a Terrei de catre numitii intraterestri.
Care pleaca poate la fiecare 26.000 (sau 60.000 de ani - doar Al de Sus stie) intr-o "vacantza" de citeva decenii sau secole pe Marte, ca sa revina doar cind parjolul fazei finale a fiecarei epoci Kali-Yuga dictate de implacabilele cicluri solare e domolit deja.
Iar o noua civilizatie "de suprafata" ar putea inflori din nou pe Terra. In cadrul unei "Golden Age" :star: sau nu - probabil ca doar de noi (reincarnatii sau poate si unii... salvati fizic) depinde si asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Citat din: Xanadron din  02 Septembrie 2010, 14:20:49
Hai sa-mi dau si eu cu parerea (...) inclin sa cred ca-i vorba de interventia unor cu totul alte forte. Ceva mai... intraterestre (...)
Sa aiba oare aceiasi banuiti aliati... intraterestri ai nazistilor - arienii (termen ce nu poate veni decit de la martzieni, :martiansmile: zic si eu - v. Aries = Marte) o legatura cu interventiile (sau non-interventiile) astea?
(...)) ipoteza liniei temporale... nu prea pozitive de la orizontul apropiat. Ipoteza care include accelerarea operatiilor de parasire a Terrei de catre numitii intraterestri.
Care pleaca poate la fiecare 26.000 (sau 60.000 de ani - doar Al de Sus stie) intr-o "vacantza" de citeva decenii sau secole pe Marte, ca sa revina doar cind parjolul fazei finale a fiecarei epoci Kali-Yuga dictate de implacabilele cicluri solare e domolit deja.
Iar o noua civilizatie "de suprafata" ar putea inflori din nou pe Terra. In cadrul unei "Golden Age" :star: sau nu - probabil ca doar de noi (reincarnatii sau poate si unii... salvati fizic) depinde si asta.


Foarte interesanta opinia ta...deci tu crezi ca ar fi ei mai degraba autorii? Ai putea dezvolta scenariul prezentat? Cam cînd "vezi" tu ca sobolanii vor parasi corabia?



Xanadron

Raspunsul la intrebarea ta - si de fapt ipoteza propriu-zisa a "migrarii ciclice a Arienilor/Martzienilor" :roll: - e doar tangentiala topicului astuia si ar apartine de fapt mai bine unui topic de genul promisului "Nazi OZN - ET/NWO Connection", calator astral...

O idee schematica poate fi cred insa expusa si-aici, fie si doar din motivul ca dezintegrarea-surpriza a focoaselor nucleare face parte din tabloul mult mai complex al interventiilor multiple asupra evenimentelor istorice, desi putin sau deloc cunoscute, ale civilizatiilor ET si/sau preponderent IT-umanoide (sau poate a amindorura, in cooperare).

Uite parerea mea deci, pe scurt: pregatirile presupusului Exod par sa fi inceput acum citeva mii de anisori - in orice caz in vremuri post-diluviene, atunci cind cercul bine informat asupra "calendarului cataclismic solar" din conducerea presupusilor colonisti arieni / annunaki / nefilimi etc (care pot fi denumirile acelorasi entitati considerate ZEI) a decis ca-i cazul civilizarii intensive a vinatorilor-culegatorilor (lulu amelu) pe care-i mai foloseau baietii si prin minele de aur-uraniu-lithiu-titan etc.

Findca am impresia ca EI aveau nevoie, in cadrul unui program pe termen lung, de mase de manevra nu tocmai inapoiat-primitive, mentinute insa intr-o stare de sclavie mai mult (acum) sau mai putin (pe vremuri) mascata. Fara de exploatarea carora scopul final - "mutarea" in subsolul lui Marte, zic eu, a unor cantitati enorme de echipamente/materiale - n-ar fi fost posibil de indeplinit ACUM.

Nu-i loc aici sa detaliez diversele faze ale planificairii ipoteticului Exod, dar pina si schimbarea cu semnificatii simbolice a numelui evreului german Mayer Armschel Bauer in Rothschild (nicio similaritate oare cu... culoarea rosie a planetei Marte?) spune multe. Evident ca doar coroborata cu doar aparenta legenda a descendentzei sumeriene a familiei evreiesti care avea sa finantzeze majoritatea evenimentelor planetare atent planificate din secolul XVI incoace... Simultan cu iesirea din negura Evului Mediu, urmata progresiv de accelerarea halucinanta a progresului tehnologic. Sa mai zic ceva despre Skull&Bones-322 si nenumarate alte... coincidentze deloc intimplatoare?!


Intrebai despre data prezumtiva a Exodului astuia. Io cred ca el deja a inceput, iar obstinatia cu care-i "vinat" de pilda Gary McKinnon din cauza dezvaluirii existentzei "flotei astrale US Navy" arata doar graba executantilor - fiindca nu doar eu mai cred ca unii (putinii humanoizi.... sa le zicem vampirici :evil:) din nucleul puterii oculte (Arienii :martiansmile: ) comanda, iar altii, mai multi din PTB executa - asta insemnind si ca manglesc :-D cit pot din sudoarea pamintenilor (v. evidentele Black Projects).

In final, ca o... ramificatie logica a ipotezei - repet, doar schematic expuse -, mai cred ca executantii sint si ei impartiti in diverse caprarii - unii mai cu motz :-P care or s-o taie la momentul oportun de pe Terra impreuna cu Arienii :martiansad: si altii care se vor crede protejati de efectele presupusului parjol Kali-Yuga in bunkerele enorme sapate tot pe banii, adica munca noastra.

Evident ca, in rastimpul asta, importante trebuie sa para pentru bizonii TV-tembelizati remanierile Bocului :-D sau divortzul lui Tiger Woods. :mrgreen:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Interesantã analizã ai operat. Acum, mã întreb ai putea oare sã vezi dincolo de aceastã foaie de ceapã în ideea cã ea ar putea fi realã? Pentru cã sunt câteva aspecte omise...
Deci întrebare: cine fuge, de ce ar face-o ºi unde în biblie e descrisã scena? Aici pornesc de la ideea cã moartea nu existã iar presupusa realitate e doar o manifestare energeticã pe diferite frecvente ori stãri vibratorii iar conºtiinþa este liantul ori structura nevãzutã a lumii vizibile.

Xanadron

Nu (mai) raspund la provocari, camarade @biss! :-D
Serios acum, in ultima vreme ma batea gindul sa dezvolt intr-o cartzulie teoria schematic expusa mai sus (fiindca are, fireste, mai multe ramificatii - unele "in straturi concentrice", cum bine spuneai), dar uite ca m-am sucit. :-P

Unul dintre motive: nu cred sa mai fie destul... timp. :roll:
In toate sensurile - inclusiv in ala strict personal, fiindca am o groaza de chestii presante de terminat, dar si altele de pregatit pina... atunci.
Din afirmatia asta poti deduce (valabil si pt. calator astral) opinia mea privitoare la un timing destul de accelerat al evenimentelor. Care, evident, poate fi si eronata. Dar care nu-i in orice caz fixata obsesiv pe 2012. Si cu atit mai putin pe asa-zisa data fatidica 21.12.2012.
Alt motiv, secundar: cred ca-i oricum un ocean de literatura (cu iz New Age sau nu) pe tema asta, in care s-ar dilua mesajul, si chiar daca s-ar confirma post-factum ce presimt - recunosc acum ca si pe alte cai de "receptie" decit logica - 8-)... cui prodest?!

Sa nu uit: subscriu total la scurta ta afirmatie vizavi de esentza vibrational-subtila a "presupusei realitati", dar nu si la recunoasterea "ad litteram" a valorii predictionale a Bibliei - din 1001 motive. Tema care-a mai fost dezbatuta pe forum si, dac-ar fi dezvoltata si aici, ne-ar arunca total de pe orbita ontopicului.

Asa ca, in final, mai scriu doar atit, ca sa scap cu postarea nestearsa: :-D DA, racheta aia din '64 a fost dezintegrata cu laseru', dar e greu de spus de catre cine anume. Oricum, Robert Jacobs nu minte!
Chiar daca freza impecabila a perucii lui pare manipulant-dezinformanta...  :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Te înþeleg. Ceva vine... ªi ne va lovi precum o cãrãmidã ori o panã, dupã caz. Deja se cam simte adierea.
Când voi avea timp am sã postez totuºi câteva fragmente din Noul Testament ce mã frãmântã de mulþi ani iar în ultima vreme m-au cam întors pe dos total. Acele versete au legãturã atât cu stãpânii spaþiului cât ºi cu gardienii lui...

padme

Citat din: @biss din  03 Septembrie 2010, 14:51:48

Când voi avea timp am sã postez totuºi câteva fragmente din Noul Testament ce mã frãmântã de mulþi ani iar în ultima vreme m-au cam întors pe dos total. Acele versete au legãturã atât cu stãpânii spaþiului cât ºi cu gardienii lui...

Chiar te rog!

CP

Da, este interesant. Ma intereseaza sa stiu daca filmarea cu ozn-ul care distruge racheta este reala sau este un fel de reconstituire. Stie cineva ?

Sunt de parere ca asta s-a intamplat cu adevarat. Sunt sigur ca din punctul lor de vedere (al fiintelor care au facut acest gest), oamenii sunt niste primitivi care se pot arunca in aer oricand, daca nu sunt supravegheati. Exact ca un copil mic ...

calator astral

Citat din: Xanadron din  03 Septembrie 2010, 00:43:57
(...) poti deduce (valabil si pt. calator astral) opinia mea privitoare la un timing destul de accelerat al evenimentelor. Care, evident, poate fi si eronata. Dar care nu-i in orice caz fixata obsesiv pe 2012. Si cu atit mai putin pe asa-zisa data fatidica 21.12.2012.

îhî...deci mai devreme chiar de 2012...asta îmi confirma unele temeri despre iminenta acestui eveniment.

abyss


Xanadron

Citat din: calator astral din  03 Septembrie 2010, 20:34:08
îhî...deci mai devreme chiar de 2012...asta îmi confirma unele temeri despre iminenta acestui eveniment.
Hai sa fiu un pic si mai clar, calator astral.
Scriam pe undeva ca nici Atlantida nu s-a scufundat de azi pe maine.
Implicit, precizez si acum: nu presimt ca cerul o sa cada pe noi :lol: anul asta, ci doar iminentza inceperii... hai sa-i zicem vizibile :roll: a evenimentelor care or sa concentreze esentza evolutiei dirijate a umanitatii din ultimele 12 milenii.
Si da, in 2011 cred ca, treptat, multe "perdele de fum" actuale or sa dispara - insa nu fiindca, vezi doamne, presupuse factiuni PTB "progresiste" ar impune asta. Ci pur si simplu "de nevoie" - in sensul de implacabil, inevitabil, ineluctabil, irefutabil etc. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

totoslack

Citat din: @biss din  03 Septembrie 2010, 14:51:48
Te înþeleg. Ceva vine... ªi ne va lovi precum o cãrãmidã ori o panã, dupã caz. Deja se cam simte adierea.
Când voi avea timp am sã postez totuºi câteva fragmente din Noul Testament ce mã frãmântã de mulþi ani iar în ultima vreme m-au cam întors pe dos total. Acele versete au legãturã atât cu stãpânii spaþiului cât ºi cu gardienii lui...

Citeste textul in greaca veche.........sa vezi ce gasesti...........ramai cu gura cascata.

padme

Citat din: totoslack din  04 Septembrie 2010, 20:23:39
Citeste textul in greaca veche.........sa vezi ce gasesti...........ramai cu gura cascata.

Poate ne spui si noua... la astia care nu stim nici macar greaca noua!