Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

@Tintin
Bun venit pe forum din nou... pe mine ma intereseaza ce explici si ma intereseaza si desenul.
Am analizat poza ta si gasesc o asemanare uimitoare cu Lady Gaga... poate gresesc, nu stiu... dar judecand comportamentul cucoanei Gaga mie nu mi se pare normal... te invit sa observi asemanarea...
Si evident astept cu mare placere informatiile pe care vrei sa mi le impartasesti.

Urban

dab270277

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

dab270277

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

dab270277

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

dab270277

Nimeni nu poate spune exact cum arata. Au diferite infatisari. Pot doar sa remarc ca exista o sustinuta campanie TV, ziare, reviste, carti de promovare a acestui tip "Grey".
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Siberia

Citat din: dab270277 din  03 August 2011, 01:51:02
Nimeni nu poate spune exact cum arata. Au diferite infatisari. Pot doar sa remarc ca exista o sustinuta campanie TV, ziare, reviste, carti de promovare a acestui tip "Grey".

@dab270277, l-ai omis pe cel mai haios, pasnic si fumator extraterestru: The Afro-ET-Man  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

#66
Tintin,stai linistit ca nu iti sterge NIMENI nimic....asta ar mai lipsi.
Incearca si tu daca poti sa dai ceva informatii. Daca consideri ca sintem neevoluati indeajuns pentru a accesa unele taine,eu unul te inteleg,vezi tu cind ai chef sa dezvolti acest interesant topic.
____________+
alx> esti serios? Sint eu reptilian? Ce mai e si cu prostia asta care vad se repeta,ca nu esti singuru care ma suspecteaza de asa-ceva? cum poti sa crezi o asemenea bazaconie?
Acu despre alerta la bomba de azi. Da. Cu asta ma ocup eu,cu securitatea unei zone maritime in sudul Frantei,e vreo problema? Sau mint si am inventat povestea cu geanta babii ca sa ma dau balena sai sa-i demonstrez lu tintin ca e pe linga remote-viewing? Uite draga alex eu voi veni in Ro foarte curind si ma intilnesc cu colegi forumisti,vino te rog, ne vom vedea,ne vom intilni si ne vom cunoaste reciproc,sa evitam orice ambiguitate,vom avea o discutie amicala si sigur vei ride si tu la ideea aia nastrusnica ca as fi de partea ailalta. Cool deci alex. Si a propos de amicii nostri reptilieni,daca esti asa curajos de ce nu spui aici tuturor care e adevarul despre disparitia lui shadowman...
Ps>hai sa nu vorbim discutii si sa revenim ontopic,sa impartasim experientele noastre,e util exemplul acestui topic... tot incerc sa postez pentru voi niste fotografii personale facute acum o saptamina la Cannes,la Cap Antibes mai exact, dar nu imi accepta formatul jpeg de pe mobil. Am observat o chestie stranie ziua la ora unspe,ma duceam spre Cannes,o sfera argintie s-a materializat la vreun kilometru altitudine,deasupra unui munte si a pornit-o drept spre Antibes,am oprit masina si am iesit intr-o secunda,am facut cinci poze,toate extrem de clare,calitate numerica optima,am bagat cel mai mare zoom si aia e. In the pocket. S-a indreptat ca intr-o pilnie subtire spre un complex rezidential in forma de cerc,s-a pus deasupra lui,l-a scanat intr-o secunda,in doua episoade stinga-dreapta,si a tisnit catre cer exact ca ozn-ul de la Ierusalim. Am cliseele si le pun pe rufon.

dab270277

siberia :) glumind un pic as spune ca saracu are mintea "varza" de la substantele "interzise" :))
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Tintin

#68
@Urban
Mulţumesc urban. Regret că ajung să îţi spun asta, dar e logic să  plec de pe RUFON,  aici culmea nu se poate discuta la modul normal despre ET. Poate doar din poziţia din genunchi, cu umile plecăciuni către unii ca alex,xanadron sau biss sau mr.

On topic
Ceea ce ar fi interesant de spus şi de luat în calcul este faptul că ET saunt hominizi. De ce? Păi ăilalţii, ăia răii înţelegi, nu prea sunt hominizi. Şi aici te duci şi cauţi adevăratele legi ale  evoluţiei care nu sunt cum spune Darwin ci sunt sculptate în Sfinxul din Egipt, în Sfinxul nostru şi faci legătura cu vârful de munte care e denumit  OMUL. Omul care să zic aşa era în acele timpuri îndepărtate o pasăre rară. Înainte de om nu au fost maimuţe ci dacă te uiţi în basoreliefele egiptene antice, vezi oameni cu capete de animal, corpuri de animal cu capete de om gen Minotaur şi alte creaturi mitologice. Pentru ca Omul să fie aşa cum e azi s-au dat lupte crâncene între Lumină şi Întuneric. Lumina a biruit şi spre a marca momentul de  glorie al acelei victorii a fost sculptat în piatră ca să reziste timpurilor SFINXUL, mărturie a unor epoci dramatice.
Dar nătărăii experţi căci nu pot să-i numesc altfel şi care-mi sfidează mie  inteligenţa şi care habar nu au de istoria adevărată se dau găuri pline pe rufon!
Şi apropo de istoria adevărată, ar trebui să vă rugaţi de dl Rudan să-şi scotocească prin amintiri, căci în Astral cât am stat la taifas cu el, omul era tobă de poveşti. Nu ştim să-i apreciem pe cei care merită!
Este frumos să înveţi istoria adevărată şi să culegi informaţi despre ET, dar sincer nu văd de ce le-aş împărtăşii cu aceste specimene. Şti Urban de ce refuză ET să ia contact cu pământenii? Păi zice, Lasă tată că avem şi noi acasă grădină zoologică

Asta e, te salut urban şi sper că cei care au coloană vertebrală de aici au înţeles că pentru ei am postat şi nu pe ei îi vizează replicile mele sarcastice.

@călătorule
Vezi că nu stai bine la mare pe viitor, pericol de tsunami. După ce are să moară actualul papă, fii cu ochii în patru, ia-o tiptil spre nord ori revino la romanica, vor venii arabii peste tine.

mr

In atatea posturi nu ai zis mai nimic despre subiect, in schimb, nu ai ratat nici o ocazie sa arunci cu noroi in cei care au indraznit sa te intrebe cate ceva, binenteles transformandu-i in dusmanii de pe rufon.
Habar nu ai de despre ce vorbesti sau daca chiar posezi o abilitate innascuta....va fi vai si-amar de tine in viitor. Te va arde ...la propriu, judecand dupa modul cum o folosesti...
Daca cunosteai adevarata istorie a omenirii (si majoritatea de aici isi doresc sa o cunoasca) cu siguranta gaseai si o modalitate adecvata sa o transmiti inferiorilor. Sau noi poate nu am cazut in genunchi si in respect in fata ta, detinatorul suprem de adevar! Oricum, te caracterizeaza toate mizeriile care le-ai spus despre ce-i care au indraznit sa de abordeze mai critic. Sablon psihologic de comportament simplu!
Acum inteleg si de ce nu vrei sa vb de partea intunecata. Te cam scalzi in ea...

Nu ai nici cele mai elementare notiuni de bun simt, desi vorbesti cu emfaza de coloana vertebrala si inteligenta, logica ta e demna de un caz de la Socola.

In acest context cer moderatorilor sa rezolve acest caz. Omu asta se pare ca numai placa asta o are la el. "Boala lunga, moarte sigura!"

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tintin

#70
Citat din: mr din  02 August 2011, 11:39:05

Si noi suntem in viata, dovada ca mai scriem pe acest forum. Asta nu inseamna ca stim sa calatorim in astral cu totii printre emanatiile joase de la periferia groasa a planului. Te-am intrebat simplu: care este gradul tau de constienta in ceea ce faci ...si care este aportul tau in aceste calatorii? Si inca o data te intreb: de ce eviti sa vorbesti despre darkside atata vreme cat este o parte componenta a Creatiei?

Ca să vedeţi o mostră de COMPLETĂ IGNORANŢĂ venită din partea acestui individ! NU domnule @mr, se pare că uitaţi prea repede  nu sunteţi toţi în viaţă, un coleg v-a fost ucis Eu persoanal am investigat cazul lui Shadowman şi am vizualizat cum a fost ucis în Astral de către Men In Black. Şi aveţi  a vă întreba, dacă sfaturile mele l-ar fi putut cumva ajuta. Asta e dovada clară că sunteţi varză! DAR RUŞINE, RUŞINE NU VI SE FACE UN PIC DOMNULE @MR CĂ V-AŢI UITAT COLEGUL????

Nu vă osteniţi să mă daţi afară, chiar eu am cerut să mi se şteargă contul, tovărăşia cu indivizi ca tine nu-mi face cinste!!!


Tintin

#71
Gestul incalificabil al personajului @mr care îşi permite să-şi uite colegul Shadowman, asta în unităţile cu specific militar e pedepsit la sânge şi îţi mai iei şi bătaie până la loc comanda. Şi ştiţi de ce se dau pedepse, raţiunea? Pentru că suferinţa se întipăreşte, a doua oară nu ÎŢI MAI PERMIŢI să mai uiţi! Şi e dovadă că dispariţia lui Shadowman nu l-a afectat deloc pe @mr, că nu a suferit nici un pic, că l-a durut în cot, că de aia nici nu a ţinut minte! Pentru asta @mr ar trebui să scrie de o mie de ori IARTĂ-MĂ SHADOWMAN! ca să nu mai uite a doua oară şi ca să nu se mai repete a doua oară cu alt năuc!

alx

Citat din: Tintin din  03 August 2011, 08:45:28
Eu persoanal am investigat cazul lui Shadowman şi am vizualizat cum a fost ucis în Astral de către Men In Black. Şi aveţi  a vă întreba, dacă sfaturile mele l-ar fi putut cumva ajuta.

mai tintin...ce sa mai zic? esti TARE!  da rau de tot...
insa am o nelamurire: topicul : Raport Special. Șeful meu Extraterestrul  « : 14 August 2010, 15:20:06 »      http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3123.0.html    a fost initiat de tine in 14 august 2010,ultimul post al tau din el a fost in 18 august 2010,iar topicul actual :Cum arată extratereştrii « : 01 August 2011, 12:49:30 » se vede clar ca a fost initiat in 01 august 2011...   Asadar,intrebarea mea este: in luna august sunt medicii in concediu,si asistentele va lasa si pe voi la internet?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

Gata tintin,ajunge,devii penibil. Oricare din colegii nostri citati stie infinit mai mult decit tine atit despre ozeneuri si extraterestri cit si despre paranormal,astral si trecutul Omenirii. Ti-am mai spus ca nu stii cu cine dialoghezi. Alte Forte l-au luat pe shadowman, nu paranormalii Armatei. Alx stie mai multe dar tace milc sa nu se curenteze.
Tu fii mai modest, tintin, abia ai descoperit roata,esti pe la litera B sau maximum C din alfabetu Implinirii umane si spirituale,ei sint pe undeva pe la Y sau chiar W, zboara cu ozeneuri spre toate orizonturile Cunoasterii. Nu te opri la aparentze. Numai fi orgolios peste masura,nu ai nici un motiv.
Ps> uite,sa vezi ca nu stii mai nimic despre ei,postez un clip frumos filmat in Bucegi,la Sfinx,acum doua veri. Atunci am fost contactat si invitat la Intilnirea Maestrilor Milenari (cu romani din lumea intreaga,desemnati de (X) datorita unor abilitati personale) unde am avut onoarea sa intilnesc doi membri marcanti ai forumului si crede-ma sint nesuferiti si duri pe rufon dar extrem de prietenosi si inimosi in viata cea de toate zilele. Iesi din logica asta de confruntare,numai fi ofensiv,opreste-te acum.

Misiunea Romania Sfinx

Tintin

#74
@alex
În afară de farfuriile nezburătoare din care mănânci zilnic, altceva ai în comun cu subiectul ET? Ai vreo idee de experimentele desfăşurate de serviciile secrete în domeniu psi?  Mănânci rahat, la fel ca graficianul care desenează o ureche sus şi una jos şi vrea să dea lecţii de desen.

@călător astral
Păi mă opresc, am zis că mă opresc de tot, dar m-a întors urban. acum chiar că nu mai intru aici. Măcar videoclipurile pe care tu le postezi sunt făcute de tine deci presupune o muncă cât de mică, dar e. Chapeau! Au revoir!

So, don't go away... urmează  lincurili, iutubirili şi vidoclipurili fraţilor! Rămâne deschisă propunerea de a mi se înlocui desenele cu motoarele lui florin nae. Chestie de marketing.