Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tintin

#45
Se presupune căacesta e un forum dedicat fanilor OZN şi ai ET şi se presupune că aici ar posta useri, mai informaţi, mai puţin informaţi, că ar venii vizitatori curioşi atraşi de subiect, unii poate chiar cu vârste foarte fragede. În penuria evidentă de informaţii despre aceste subiecte, în condiţiile în care multe din informaţii sunt cenzurate de guverne şi în condiţiile în care un om normal NU ARE ACCES la asemenea informaţii, postarea mea despre înfăţişarea ET a deranjat pe unii. Pe unii ăia care downloadează videoclipuri de pe youtube şi le prezintă ca ştiri senzaţionale! Păi măi oameni buni, dacă ştirea e de pe youtube atunci nu voi sunteţi sursa şi voi oferiţi informaţii la mâna a zecea, o ciorbă reâncălzită! O singură poză făcută de dl. Dorneanu  face mai mult ca toate videoclipurile voastre de pe youtube şi ştiţi de ce? Pentru că e făcută personal şi arată o implicare şi nu sictir ca la alţii! Nu, se pare că nu e de ajuns să postez un desen, nu, eu trebuie să dau explicaţii cine sunt, ce fac, cum fac, de ce fac, pentru cine fac, de ce nu fac mai mult, de ce nu spun mai mult? Păi ce crezi domle, că noi suntem atât de proşti să te credem? Chiar aşa proşti ne crezi pe noi?. Evident că nu, doar voi aveţi YOUTUBE, fenomenul, miracolul! Păi rămâneţi cu youtube fraţilor, căci informaţii de senzaţie vă aşteaptă acolo!

Pentru dl.Dorneanu -nu aveţi decât să întrebaţi de capacităţile mele pe domnul din echipa zero cu care am făcut nişte mici teste de RV. Oricum nu mai conteză, mă dezamăgiţi prin lipsă de atitudine şi la fel restul echipei RUFON. Rămâneţi cu bine fraţilor, n-am ce să vă urez că, cu atitudinea asta nu veţi obţine nici un succes, veţi rămâne doar în spate de căruţă, la mila altora. Îmi şi imaginez compadre @biss şnapanul dialogând  cu ultrarafinaţii ET: bă ăla cu guşă, ia vino la măndel Unii ca @biss sunt dovada limpede de ce ET refuză să intre în contact cu civilizaţia terestră!

mr

Cu regret constat ca esti blocat intr-o perspectiva ingusta de a vedea lucrurile si centrat pe lucruri marunte, gen "ce aveti cu poza mea?". Orgoliul nestapanit si imposibilitatea de a te exprima si pe intelesul nostru tradeaza anumite lucruri. Si nu ma refer aici la ceea ce nu vroiai sa ne spui...
Eventuala posesie a abilitatii de a calatori in astral bazata pe un schelet psihic atat de fragil ...poate deveni o povara pentru tine in viitor. Mai gandeste-te, inca mai ai vreme!
Oricum, toate cele bune, orice ai face!

P.S. Observ ca periodic mai intra in atmosfera forumului cate un meteorit care se face pulbere pana sa atinga solul... Ce sens o avea? :) :star:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

calator astral

Esti foarte suspicios,orgolios si nu ai deloc rabdare,asta denota o mare fragilitate psihica. Repet: habar n-ai cu cine butonezi. De ce la prima adiere dai bir cu fugitii? Fii tare si raspunde fara teama de ridicol la intrebarile noastre. Faci un blocaj convins ca nimeni nu te crede. Eu unul te cred. Dar nu e vorba de o extra ( nici intra ) terestra. E altceva. Xanadron sint sigur ca stie deja adevarata natura a fiintei desi nu dai amanunte.
Citat din: Tintin din  02 August 2011, 14:19:59
În penuria evidentă de informaţii despre aceste subiecte, în condiţiile în care multe din informaţii sunt cenzurate de guverne şi în condiţiile în care un om normal NU ARE ACCES la asemenea informaţii, postarea mea despre înfăţişarea ET a deranjat pe unii. Pe unii ăia care downloadează videoclipuri de pe youtube şi le prezintă ca ştiri senzaţionale! Păi măi oameni buni, dacă ştirea e de pe youtube atunci nu voi sunteţi sursa şi voi oferiţi informaţii la mâna a zecea, o ciorbă reâncălzită! O singură poză făcută de dl. Dorneanu  face mai mult ca toate videoclipurile voastre de pe youtube şi ştiţi de ce? Pentru că e făcută personal şi arată o implicare şi nu sictir ca la alţii! Nu, se pare că nu e de ajuns să postez un desen, nu, eu trebuie să dau explicaţii cine sunt, ce fac, cum fac, de ce fac, pentru cine fac, de ce nu fac mai mult, de ce nu spun mai mult? Păi ce crezi domle, că noi suntem atât de proşti să te credem? Chiar aşa proşti ne crezi pe noi?. Evident că nu, doar voi aveţi YOUTUBE, fenomenul, miracolul! Păi rămâneţi cu youtube fraţilor, căci informaţii de senzaţie vă aşteaptă acolo!

Pentru dl.Dorneanu -nu aveţi decât să întrebaţi de capacităţile mele pe domnul din echipa zero cu care am făcut nişte mici teste de RV. Oricum nu mai conteză, mă dezamăgiţi prin lipsă de atitudine şi la fel restul echipei RUFON. Rămâneţi cu bine fraţilor, n-am ce să vă urez că, cu atitudinea asta nu veţi obţine nici un succes, veţi rămâne doar în spate de căruţă, la mila altora. Îmi şi imaginez compadre @biss şnapanul dialogând  cu ultrarafinaţii ET: bă ăla cu guşă, ia vino la măndel Unii ca @biss sunt dovada limpede de ce ET refuză să intre în contact cu civilizaţia terestră!

Nu raspunzi,eschivezi si te dai lovit desi toti pe aici iti repeta ca n-are nimeni nimic cu tine decit vor sa le descrii fiinta aia...ca tu te-ai propus iti reamintesc nimeni nu a batut la usa ta "fa repede un desen cu aia de-ai vazut-o in somn!"....okey...tu decizi,deci din cauza nebunaticului de biss nu iau contact ETeii cu civilizatia terestra,decit cu tine,si asta doar in vis,la "chemare".
Dar daca au luat DEJA contact,te-ai gindit la aceasta eventualitate?
Youtube e un mijloc extraordinar de partaj si distributie a informatiilor,tu trebuie sa triezi adevarul de minciuna.
Nu raspunzi la intrebari si nu dai dovada de spirit de echipa,stiu ca e greu la inceput,daca atita poti tu atunci Drum Bun...
O sa postez eu foarte curind informatii vizuale reale. Filme si poze. Cu nave adevarate (transparente in forma de ou, ca niste baloane de sapun ) si cu reptilieni. Sa le vezi chipu lor frumos cind isi dau jos mastile. La proiectu asta lucrez de citeva zile,ramii pe pozitie daca doresti sa vezi mecla autentica a acestor entitati,au si ei falii majore, nu pleca!


Tintin

#48
@mr
Nu văd de ce mi-aş pierde timpul şi nervii dând EXPLICAŢII pentru fiecare care vine cu PRETENŢII, pentru mine E MULT MAI UŞOR SĂ TAC! Şi nu câştig nimic postând aici aşa că balanţa înclină categoric să ies!
Domnule, colegul dvs Shadowman Tiberiu a fost ucis de Men In Black în Astral, deşi tot ce s-a putut constata din planul terestru a fost ceva asemănătio unui atac de inimă,  dar nu-i aşa la câte nu ştiţi... bine că ştiţi să faceţi aprecieri! Datul cu presupusul e sport naţional.

@călătorul
Bravo, dă-le în gură la reptile! Eşti un zăpăcit şi o să ajungi să fii banat. Frumoasă locaţie călătorule, bate cupa!

Aliosa

Citat din: Tintin din  01 August 2011, 20:09:11
@Alioşa
Deci aşa arată ET, vă garantez. E vorba de acei ET care sunt evoluaţi, care sunt normali,  la minte la psihic şi la corp. Intratereştrii sunt precedentele civilizaţii de la suprafaţă, de acum mai evoluate şi care s-au retras în subteran.
Variaţii pe aceiaşi temă, încercând să-mi intru în mâna, pentru că nu am mai exersat demult desenul.

Toata lumea ti-a cerut o "dovada" , io te intreb simplu , daca mai apar 10 oameni pe acest forum cu desene reprezentand alieni buni, rai nu conteaza(dupa parerea mea binele si raul din punct de vedere uman nu are legatura in aceasta problema deoarece e vorba de valorile fiecarei specii), imi garanteaza ca asa arata, toate cele 10 desene + 1(al tau) sunt diferite , eu unul ce parere imi fac ? sunt 11 specii diferite sau 1 sau mai multi halucineaza ?
Nu sunt adeptul teoriei ca daca o persoana vine cu o idee traznita e automat un fals, pentru ca de cele mai multe ori cele mai incredibile relatari au fost adevarate dar spune-ne mai mult despre ei pentru a te putea crede, ca pur simplu nu pot sa te cred ca ai vazut o fizionomie si ti-ai dat seama ca e bun , ca e avansat si intreg la minte si corp , atzi vorbit voi ceva acolo ca altfel nu aveai atata ardoare in atzi sustine teoria. Detaliaza te rog.

kefren

Tintin,am urmarit discutiile purtate pe forum si nu vreau sa le comentez,eu personal am 2(doua) nelamuriri:
   1.-"Este de presupus că ET aveau mai multe informaţii despre mine, mai ales din perspectiva vieţilor mele anterioare petrecute cine ştie pe unde."-Daca iti cunosteau vietile anterioare,si ti-au spus asta,cum de nu stii pe unde.E de inteles ca ti-au transmis ceva informatii si nu doar au afirmat"da,iti cunoastem vietile anterioare dar nu-ti spunem pe unde ai umblat".
   2.-"Comunicările se fac automat telepatic, în astral nu există aer să reverbereze"-Aici am inteles,dar la fraza urmatoare m-ai bagat in ceata.
         -"Traducerea de obicei se face automat cu excepţia cazurilor când se insistă pentru pronunţia unei fraze, a unui cuvânt într-o limbă anume. -Cum poti sa pronunti o fraza sau un cuvant telepatic?.Pana la tine nu am auzit de PRONUNTIE telepatica si ti-as ramane dator daca ai lamuri problema asta
          Ar fi multe intrebari de pus si laud insistenta unor colegi de a lamuri numeroasele necunoscute ridicate de acest subiect.

Tintin

@Alioşa
Păi folosiţi-vă de discernământ! Cine a mai venit şi a bătut cu pumnul în masă aici? Nimeni! De ce? Pentru că nimeni nu îşi asumă responsabilitatea să zică băi tată ăsta e adevărul Uite vezi, ET aşa arată! Nu domnule, aici sunt mironosiţe, păăăi să vezi că nu ştiiim, ăăă nu e nimic siguur, pe dumneata nu te cunooosc, şti mama mi-a interzis să vorbesc cu străinii. E urât că nune  spui mai mult
Stimate domn, eu am riscat mai multe previziuni care s-au şi îndeplinit, printre care şi faptul că în datele de 11 şi 22 se execută atentate şi dezastre naturale controlate de Întunecaţi! Aceasta este dovada mea, faptul că spun adevăruri care s-au verificat!  Verificaţi şi vedeţi că spun adevărul! La fel am riscat şi cu bin Laden. Sunt singurul care a făcut asta! Nici biss nici Xanadron nici Străinu, NIMENI nu a făcut asta. Rudan a făcut, a riscat şi a ratat. Dar dl Rudan are respectul meu pentru că este un spirit extraordinar de vechi pe Pământ şi măcar atâta, vedeţi, el se deosebeşte de niznaiu, ca la 70 de ani a avut curaj! Întâmplarea a făcut ca bin Laden să fie prins. Şi ştiţi ce? Indiciile mele au fost corecte! Oricât s-ar căzni unii să o dea la întors!
Deci aţi prins ideea, vedeţi câte previziuni mi s-au îndeplinit şi apoi JUDECAŢI DUMNEAVOASTRĂ ce şanse sunt să am dreptate încă odată!

Tintin

#52
@kefren
Mă tem că nu m-aţi înţeles corect. Aceea era o presupunere, dacă citiţi atent. Deci nu mi s-a spus nimic de către nimeni.

Cunoştiinţele dvs despre telepatie nu sunt tocmai corecte. Telepatia este similară telefonului. În Astral nefiind aer ca să reverbereze, este logic că ai o singură posibilitate să te exprimi şi anume exclusiv mental. Aceast este telepatia. Vorbeşti şi receptezi mental, că altfel nu ai cum.
În măsura în care am fost întrebat la subiect sau pe aproape, am răspuns, aşa cum vă răspund dvs.

Pentru mine nu e deloc agreabilă atitudinea unor cologi de-ai dumneavoastră, căci deocamdată nu mă simt făcând parte din RUFON,  pentru că ei vin ca la interogatoriu, parcă se cred la poliţie sau Gestapo. Mai multe info, mai multe info... Eu nu sunt serviciu de informaţii şi pe deasupra am coloană vertebrală!

Rayden

@Tintin,
in afara de desenul extraterestrei focoase :) ce mai poti spune?
mie personal nu-mi prea vine a crede, ca doar informatia asta ai dorit sa o impartasesti cu noi...
din moment ce ai deschis "cutia pandorei" trebuia sa te astepti la cum a evoluat topicul pe care l-ai deschis..
sa nu fie cu banat, dar eu astept clarificari  :oops:

mr

#54
Citat din: Tintin din  02 August 2011, 16:09:57
Nu văd de ce mi-aş pierde timpul şi nervii dând EXPLICAŢII pentru fiecare care vine cu PRETENŢII, pentru mine E MULT MAI UŞOR SĂ TAC! Şi nu câştig nimic postând aici aşa că balanţa înclină categoric să ies!
Domnule, colegul dvs Shadowman Tiberiu a fost ucis de Men In Black în Astral, deşi tot ce s-a putut constata din planul terestru a fost ceva asemănătio unui atac de inimă,  dar nu-i aşa la câte nu ştiţi... bine că ştiţi să faceţi aprecieri! Datul cu presupusul e sport naţional.

Ai un mod de gandire foarte ciudat. Cum reusesti sa fii atat de revoltat si indignat din momentul in care deschizi un subiect care necesita multa argumentare? Si nu argumentare din astral ci doar privitoare la modul tau de actiune. Imi face impresia ca nu vrei sa impartasesti nimic din ce stii (daca stii) ....in schimb vrei sa fii crezut. Cu ce, Doamne iarta-ma, daca tu consideri ostila orice intrebare legata de subiect care ti se pune?
Daca era mai usor sa taci ....de ce nu ai facut-o ...mai ales cand stiai modul de abordare al colegilor de pe forum?

Tot afirmi sus si tare ca stii multe "dedesubturi" si ni le tot arunci in fata cu superioritate. Ce urmaresti? Abordarea ta seama foarte  bine cu a unui alt "meteorit" al forumului, Xabre, care mustea de orgoliu si infatuare. Tot asa a pornit de la o idee nobila de impartasire a ceea ce stie si a sfarsit in a-si afisa "superioritatea" pe fata. Vad ca deja ai intrat in zona finala... in care tu esti atotvazator si noi plavanii nestiutori. Cumva esti ruda cu el? Sau chiar el? :P

Nu cumva esti maestru emerit al sportului national de care pomeneai?

Ma alatur lui @biss in demersul de a cere moderatorilor stergerea contului tau daca continui sa ne sfidezi bruma de inteligenta pe care o posedam. Macar ai mila de ea!

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Tintin

#55
@rayden
Ba chiar aceasta era informaţia pe care vroiam să o postez, cel puţin deocamdată. Consideraţi că e puţin lucru să afli cum arată ET buni? Este această informaţie disponibilă pe toate drumurile şi ne permitem ca boiernaşii să strâmbăm din nas? Dacă o să căutăm prin topicurile de la această secţiune există ceva cert despre ET? Eu asta am vrut să aduc aici, o certitudine! Deci multă lume se îndoieşte de existenţa ET, eu nu numai că ştiu că există dar pun la dispoziţie şi desene, uite vezi ăştia sunt ET! Şi timpul îmi va proba afirmaţiile!

Aşa cum am zis, mulţi de aici, exceptând persoanele cu experienţă ca romulus, nu au nici cea mai vagă idee despre cum se lucrează cu infromaţiile. Majoritatea se aşteaptă să curgă informaţiile, deşi repet este o mentalitate greşită, care nu are corespondent în realitate. Realmente aşa ţi se spune în Astral, că informaţia se dă cu linguriţa. Astea nu sunt vorbele mele ci sunt percepte, sunt reguli pe care e bine să le înveţi.
Topicul este despre înfăţişarea ET dar majoritatea vor informaţii offtopic.

Mentalitatea disperatului de a da lovitura la loto bântuie mintea românului. Ei bine nu am dat lovitura la loto cu acest topic! Informaţiile vin treptat, poate mâine, poate poimâine, peste o lună, peste un an. Orice investigaţie durează! Aşa au făcut şi cu celălalt topic: hai repede să-l închidem că nu spune nimic. Şi dacă peste o săptămână eu reuşesc să aflu ceva nou? Asta probează diletantismul unora, lipsa de experienţă în gestionarea unei situaţii. Dacă nu ai răbdare nu ai cum să reuşeşti în timp.

Lămuriri în ce sens? Am spus, a fost o reuniune în Astral la care mai degrabă m-am trezit invitat. Nu îmi stă în putere să mă autoinvit şi să mă trag de brâu cu ET. Sunt informaţii pe care le-am extras şi eu şi vi le-am pus la dispoziţie.
Rezultatul? Tot felul de acuzaţii şi invinuiri! Păi fraţilor nu merge aşa! Dacă cineva împarte dumicatul pe care îl are cu tine nu-i dai în cap că în disperarea ta îl bănuieşti că ţine ascunsă o pâine întreagă!

@mr
Deocamdată nu văd decât că am postat desene cu ET pe un forum cu temă OZN şi aceasta este în prisma dumitale o vină capitală. Este grav dacă am ajuns să avem desene cu ET, nu-i aşa, de ce nu aveţi curajul să o spuneţi? Şi de ce insistaţi să reveniţi aici dacă nu aveţi ce să aflaţi? Vă poftesc să postaţi în alte topicuri care sunt mai generoase. De pildă desene în lanuri de porumb. Iată alte desene, numai că acolo nu are nimeni nici o responsabilitate, ci toţi chibiţează de pe margine. CE CONVENABIL ŞI UŞOR!

Tintin

#56
Mă întreb dacă printre cei care citesc acest topic sunt şi din aceia pe care îi interesează. Dacă sunt, dacă sunteţi, dacă vreodată...

Ca să te poţi întâlni cu ET sau măcar să-i fi pe urme, a acelor ET buni vorbesc, trebuie să înţelegi că efectiv trebuie să te apropii cât mai mult de ei ca şi mentalitate, ca şi comportament. De aceea îl ironizam pe @biss. Indivizi care se comportă ca nişte golani, care au un vocabular grosolan, care încalcă perceptele morale, nu au nici o şansă să se apropie de aceste fiinţe rafinate. Nu ai cum. Nu ai cum dacă eşti derbedeu să fii invitat într-o societate mai evoluată. Nu ai cum să te întâlneşti cu fiinţe mai evoluate ca tine cu mult, dacă tu nu tragi de tine să te prezinţi ca o fiinţă evoluată. Înţelegeţi că nu ai cum. Deci primul pas este de a te comporta ca un individ civilizat, un individ evoluat, om normal, cât mai firesc, de a-ţi apăra semenul, de a-l ajuta în măsura disponibilităţilor şi în măsura în care dovedeşte că are voinţa de a se ajuta singur. Nu au cum să ajungă la ET, golănaşii cu BMW,  cu mintea lor care clocoteşte de răzbunări meschine. Ei nu au cum să rezoneze cu ET, care au alte preocupări mult mai elevate. Aceasta e lecţia şi voi o ştiţi, că atunci când nu aveţi nevoie de un lucru atunci îl găsiţi. Impuneţi-vă o evoluţie, impuneţi-vă un comportament cât mai elevat şi atunci când veţi atinge acel prag veţi spune că nici nu mai aveţi nevoie să întâlniţi ET. Atunci veţi fi pregătiţi să-i întâlniţi, atunci când nivelul vostru de evoluţie va fi atât de înalt încât nu veţi mai avea nevoie de ei. Lăsaţi în urma voastră răutăţile, că nu sunt bune la nimic, sunt doar lest atârnând.
Deci ăştia-s paşii: civilizaţie, evoluţie şi elevaţie şi în general aderaţi la toate perceptele pozitive. Asta- i singura cale, alta nu e. Nu merge să te dai drept fan OZN în timp ce împroşti în dreapta şi stânga cu venin. Degeaba postează unii pe RUFON când comportamentul lor ca indivizi lasă de dorit. Nu merge să te declari fan OZN doar din buze şi să postezi videoclipuri ori linkuri, ori poate desene, trebuie să fii cu totul de partea evoluţiei şi elevaţiei, în primul rând prin ceea ce eşti ca om.

alx

Of of offffffffffffffffffffffffff...m-am chinuit si am citit tot topicul asta...nu stiu de ce...sau poate stiu...am fost indemnat din Astral sa il citesc... :lol:
   Ce am observat la colegul? Tintin?  O lipsa crasa de logica...ceea ce imi indica ca el inventeaza,dar uita ce a inventat...
  Si o sa incep cu mici citate din posturile din acest topic,citate in care am ingrosat ceea ce ma interesa.


Citat din: Tintin din  01 August 2011, 13:49:30
Motivul revenirii mele pe RUFON este dorinţa de a împărtăşii fanilor OZN din România unele informaţii interesante la care am avut acces. Ca să nu generez confuzii, fac de la început precizarea că aceste informaţii le-am obţinut prin intermediul spaţiului Astral.

Ceea ce vreau să scot în evidenţă este gradul de dificultate sporit cu care se obţin informaţii pertinente despre subiectul OZN. Oare este chiar aşa de uşor să obţii chiar şi o mică informaţie corectă şi în plus originală despre aceste subiecte? Este chiar aşa de uşor?

Această postare de pe RUFON are ca subiect înfăţişarea fizică a extratereştrilor şi aici fac precizarea că este vorba despre o rasă de extratereştrii paşnică, să zicem că sunt extratereştrii cei buni

Pentru că vor apărea şi din aceia care mă vor contesta, fac precizarea că sunt singurul RV român sau poate chiar din lume, care am dat furnizat public indicii corecte despre locaţia lui bin Laden, care au fost postate pe un forum de intelligence românesc, forumul spyology, secţiunea hot intell, într-un topic dedicat,  mai înainte cu câteva luni ca bin Laden să fie găsit şi ucis.

Trebuie sa te hotarasti:fie este dificil,fie este usor de obtinut informatii...pt ca din postarea ta NU SE INTELEGE CE VREI SA SPUI.
Cat despre faptul ca tu ai fi UNICUL...ma indoiesc...de fapt,ma indoiesc ca tu esti RV...


Citat din: calator astral din  01 August 2011, 20:00:51
-calatoria in astral ai efectuat-o singur sau in grup,in stare de veghe sau meditativa, precizez cu anumite cintece tibetane de tip " Hum Mani Padme - Om"

Uite cine l-a citit pe pavel corut,cu a lui octogonari cu tot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



Citat din: Tintin din  01 August 2011, 20:09:11
Deci aşa arată ET, vă garantez. E vorba de acei ET care sunt evoluaţi, care sunt normali,  la minte la psihic şi la corp

EU am nevoie de mai mult decat de garantia ta VERBALA! Din pacate pt tine,se pare ca atata sti,atata poti...sau cu alte cuvinte:De unde nu-i,nici DUMNEZEU nu cere!

Citat din: Tintin din  01 August 2011, 20:09:11
Intratereştrii sunt precedentele civilizaţii de la suprafaţă, de acum mai evoluate şi care s-au retras în subteran.
Nici asta nu te cred,pt ca argumentatia ta nu e nici macar subtire,ci TOTAL INEXISTENTA!




Citat din: Tintin din  01 August 2011, 20:45:17
Comunicările se fac automat telepatic, în astral nu există aer să reverbereze. Traducerea de obicei se face automat cu excepţia cazurilor când se insistă pentru pronunţia unei fraze, a unui cuvânt într-o limbă anume.

Pai daca nu e aer in astral,cum ai putea PRONUNTA ceva acolo?  :?



Citat din: Tintin din  01 August 2011, 23:40:01
@Nox
Comunicarea telepatică ţine loc de vorbire, nu de câmp vizual. E o transmisie mentală gen Salut! Ce faci? în acest răstimp  vederea rămâne nealterată, la fel cum folosim de pildă telefonul cu căşti sau bluetooth în timp ce conducem.
Iar vorbesti tampenii...din pacate pentru tine,multe dintre experientele efectuate mai ales prin fostul URSS aveau ca scop exact TRANSMISIA DE IMAGINI! Nu vreau sa intru in detalii,dar ai putea sa te documentezi inainte de a face afirmatii cu titlu de lucruri dovedite deja!

Citat din: Tintin din  01 August 2011, 23:40:01
Vă asigur că nu există motive pentru care ET paşnici s-ar folosi de o altă înfăţişare, decât cea adevărată. De altfel această tactică care ţine de păcăleală este folosită în mod exclusiv de the dark side la un nivel incredibil. Nu vreau însă să vorbesc aici despre aceste fiinţe întunecate.
SERIOS ?  Si cam ce valoare are asigurarea ta? Vrei sa-ti spun eu? 0 barat! DACA exista,acesti extraterestrii pot avea cel putin O SUTA de motive sa nu isi arate infatisarea reala...vrei sa-ti dau si motivele,sau te gandesti singur la ele?


Citat din: Tintin din  02 August 2011, 09:42:31
Este deranjant să vezi că oameni care până acum dezbăteau la sânge subiecte din aria OZN cum ar fi zânele şi Talmudul sau nervozitatea, sunt realmente scârbiţi că apare un individ cu desenele unor ET!
BAI ȚÂCĂ! EU am postat topicul cu zanele,si daca te-ai fi uitat,exista pe acest forum o sectiune la care acel topic se incadreaza perfect! Asta in primul rand...in al doilea rand,tu ai aparut CU DESENUL,nu cu desenele unor ET...si in al treilea rand,chiar seamana desenul tau cu Lucy Liu...

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 09:42:31
În ce priveşte pericolele din planul Astral, acestea sunt reale. Asasinii  Men In Black sunt o realitate  planului Astral înainte de a fi o prezenţă în planul fizic. Şi nu sunt numai ei.
Iar spui TAMPENII FARA ACOPERIRE! De unde stii tu ca aia sunt asasini? Sau asa ai vazut tu in serial?  :-D :-D :-D :-D :-D

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 09:42:31
pot să plec şi să vă las să discutaţi despre zâne, cât încape.
iar eu pot sa-ti urez drum bun si cale ferata,daca pleci...



Citat din: Tintin din  02 August 2011, 12:28:43
! Şi îmi e jenă jenă că cei care poate ar trebui să-i intereseze aceste informaţii tac mâlc.
Care informatii bre? Ca eu nu le vad...  :-o

Citat din: calator astral din  02 August 2011, 12:34:18
Iar Men in Black sint de-ai nostri. Umani. Protectori.
asa...si tu de unde stii asta?  8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Citat din: calator astral din  02 August 2011, 12:34:18
Uite eu chiar ma ocup cu "colectarea informatiilor" asta e slujba mea,sint la servici,butonez cum pot ca ma intereseaza cazul tau,
Ehe heeeeeee...te cam luă gura pe dinainte,calatorule...insa ai cam multe slujbe,si ai facut cam multe pentru un simplu muritor...sau pentru un simplu reptilian?  :? :? :? :?

Citat din: calator astral din  02 August 2011, 12:34:18
erau toti artificierii cu platosele pe ei,pregatiti pt o explozie,gata sa evacueze sute de persoane,dar am observat si desi nu sint expert in capcane explozive,m-am apropiat intrigat,am ingenuncheat si din prima am deschis-o fara teama si nu erau decit efectele personale ale unei babe, chilotii ei,pasta de dinti,sapun,pieptane...deci uneori nu e nimic interesant,doar o falsa alerta). Deci o noua bila neagra pe presupusa intuitie!
si ma rog,care au fost IDIOTII care ti-au dat voie sa te apropii TU  de geanta aia,si sa pui in pericol pe toata lumea?  SAU IN VIS NU SE RESPECTA REGULILE ALEA STRICTE?

Citat din: Siberia din  02 August 2011, 12:52:20
In incheiere iti prezint concluzia mea :
Faci un joc pe care altii l-au adus la nivel de arta (nu e si cazul tau!).
Arunci o informatie pe care n-o poti argumenta in nici un fel si astepti sa se starneasca polemici pe care sa le indrepti spre alte directii; arunci cu pareri despre persoane in stanga si-n dreapta, dupa care astepti sa strangi informatii. Persoanele in care arunci cu pareri vor incerca sa-ti argumenteze ca parerile tale sunt gresite aducand in sprijinul lor informatii despre ei, despre experientele lor sau despre viata lor privata.
Si astfel ti-ai atins scopul cu un singur desen.
Siberia,pentru PRIMA data sunt 100% de acord cu tine! L-ai citit pe amicul tintin la fix... :lol: :lol: :lol: :lol:


Citat din: Tintin din  02 August 2011, 14:19:59
Se presupune căacesta e un forum dedicat fanilor OZN şi ai ET şi se presupune că aici ar posta useri, mai informaţi, mai puţin informaţi, că ar venii vizitatori curioşi atraşi de subiect, unii poate chiar cu vârste foarte fragede. În penuria evidentă de informaţii despre aceste subiecte, în condiţiile în care multe din informaţii sunt cenzurate de guverne şi în condiţiile în care un om normal NU ARE ACCES la asemenea informaţii, postarea mea despre înfăţişarea ET a deranjat pe unii. Pe unii ăia care downloadează videoclipuri de pe youtube şi le prezintă ca ştiri senzaţionale! Păi măi oameni buni, dacă ştirea e de pe youtube atunci nu voi sunteţi sursa şi voi oferiţi informaţii la mâna a zecea, o ciorbă reâncălzită! O singură poză făcută de dl. Dorneanu  face mai mult ca toate videoclipurile voastre de pe youtube şi ştiţi de ce? Pentru că e făcută personal şi arată o implicare şi nu sictir ca la alţii! Nu, se pare că nu e de ajuns să postez un desen, nu, eu trebuie să dau explicaţii cine sunt, ce fac, cum fac, de ce fac, pentru cine fac, de ce nu fac mai mult, de ce nu spun mai mult? Păi ce crezi domle, că noi suntem atât de proşti să te credem? Chiar aşa proşti ne crezi pe noi?. Evident că nu, doar voi aveţi YOUTUBE, fenomenul, miracolul! Păi rămâneţi cu youtube fraţilor, căci informaţii de senzaţie vă aşteaptă acolo!

tocmai din cauza celor ingrosate si subliniate,nu prea pot permite ca unii sa posteze aici tot ce le tece prin cap,si eu sa ii tolerez...


Citat din: calator astral din  02 August 2011, 15:32:22
Repet: habar n-ai cu cine butonezi.
uite ca de data asta trebuie sa fiu de acord si cu tine...  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Citat din: calator astral din  02 August 2011, 15:32:22
Dar nu e vorba de o extra ( nici intra ) terestra. E altceva
OOOOOOOOPS! Te-am prins calatorule... :evil:
Fii atent ce ziceai mai sus:
Citat din: calator astral din  01 August 2011, 20:00:51
Eu as zice ca ai intilnit o serpoaica. O reptilianca intraterestra.

deci cum e calatorule? Intra,extra sau altceva?



Citat din: calator astral din  02 August 2011, 15:32:22
O sa postez eu foarte curind informatii vizuale reale. Filme si poze. Cu nave adevarate (transparente in forma de ou, ca niste baloane de sapun ) si cu reptilieni. Sa le vezi chipu lor frumos cind isi dau jos mastile. La proiectu asta lucrez de citeva zile,ramii pe pozitie daca doresti sa vezi mecla autentica a acestor entitati,au si ei falii majore, nu pleca!

Abia astept calatorule...da sper ca prin posturile tale sa nu vad CGI-uri de pe youtube...ca daca o dai in bara si de data asta...



Citat din: Tintin din  02 August 2011, 16:09:57
@mr
Nu văd de ce mi-aş pierde timpul şi nervii dând EXPLICAŢII pentru fiecare care vine cu PRETENŢII, pentru mine E MULT MAI UŞOR SĂ TAC! Şi nu câştig nimic postând aici aşa că balanţa înclină categoric să ies!
Uite,eu ITI ACORD,TOTUSI O SANSA! Demonstreaza-mi ca ai calitati RV! Te provoc sa participi la un experiment,si daca imi demonstrezi ca posezi anumite capacitati,retrag tot ce am spus despre tine! Ce zici,te bagi?   EU CRED CA NU!

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 16:09:57
Domnule, colegul dvs Shadowman Tiberiu a fost ucis de Men In Black în Astral, deşi tot ce s-a putut constata din planul terestru a fost ceva asemănătio unui atac de inimă,  dar nu-i aşa la câte nu ştiţi... bine că ştiţi să faceţi aprecieri! Datul cu presupusul e sport naţional.

De data asta,pot sa-ti spun 100% ca vorbesti tampenii scoase din burta! Si stii de ce am curajul sa afirm asta?Pt ca TU nu ai avut acces la anumite informatii,care nu au fost facute publice intr-o maniera EXPLICITA!Asa ca ai mai inventat ceva,sa se potriveasca cu teoriile tale!Si DA,eu personal chiarSTIU mai multe decat arat sau scriu pe forum...

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 16:09:57
Datul cu presupusul e sport naţional.
Si tu esti campion!


Citat din: Tintin din  02 August 2011, 20:36:11
@Alioşa
Păi folosiţi-vă de discernământ! Cine a mai venit şi a bătut cu pumnul în masă aici? Nimeni! De ce? Pentru că nimeni nu îşi asumă responsabilitatea să zică băi tată ăsta e adevărul Uite vezi, ET aşa arată! Nu domnule, aici sunt mironosiţe, păăăi să vezi că nu ştiiim, ăăă nu e nimic siguur, pe dumneata nu te cunooosc, şti mama mi-a interzis să vorbesc cu străinii. E urât că nune  spui mai mult
Si ce,tu ITI PERMITI sa iti asumi responsabilitatea asta? Deja devii un caz...clinic!

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 20:36:11
Stimate domn, eu am riscat mai multe previziuni care s-au şi îndeplinit, printre care şi faptul că în datele de 11 şi 22 se execută atentate şi dezastre naturale controlate de Întunecaţi! Aceasta este dovada mea, faptul că spun adevăruri care s-au verificat!  Verificaţi şi vedeţi că spun adevărul! La fel am riscat şi cu bin Laden. Sunt singurul care a făcut asta! Nici biss nici Xanadron nici Străinu, NIMENI nu a făcut asta. Rudan a făcut, a riscat şi a ratat. Dar dl Rudan are respectul meu pentru că este un spirit extraordinar de vechi pe Pământ şi măcar atâta, vedeţi, el se deosebeşte de niznaiu, ca la 70 de ani a avut curaj! Întâmplarea a făcut ca bin Laden să fie prins. Şi ştiţi ce? Indiciile mele au fost corecte! Oricât s-ar căzni unii să o dea la întors!
Deci aţi prins ideea, vedeţi câte previziuni mi s-au îndeplinit şi apoi JUDECAŢI DUMNEAVOASTRĂ ce şanse sunt să am dreptate încă odată!

ca sa inchei cu tine,ai putea sa imi spui DATA MORTII  lui Bin Laden?  Aia REALA,vreau sa spun...pe care BANUIESC CA O STII!


In incheiere,nu prea mai stiu ce sa spun...ar fi atatea de spus despre posturile colegului tintin,incat as consuma prea multa cerneala virtuala pe forumul asta...si prea mult timp din timpul meu,si zau,nu merita...

Cam asta e PAREREA MEA!



"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Tintin

#58
Păi eu zic să nu vă obosiţi musiu alex, să înşiraţi ditamai postul. Dacă nu ştiaţi proverbul, vorba lungă sărăcia omului.

În mod hotărât nu îmi face nici o plăcere să dialoghez pe RUFON şi gata! Prea mulţi niznaiu care se dau experţi, prea mulţi indivizi cu răzbunări meschine.
Ca în bancul cu cei trei draci care vegheau fiecare câte un cazan cu smoală. Doi dintre draci năduşeau ca să-i împingă la loc pe cei care încercau să iasă din cazanul lor cu smoală, doar al treilea drac şedea pe şezlong şi fuma o ţigară. Şi draci care năduşau îl întreabă pe ăsta de pe şezlong Bă cum naiba faci de stai pe şezlong? Zice cel de-al treilea drac: Păi ai mei  sunt români şi  cum încearcă să iasă vreunul din cazan îl trag ai lui în jos
Cam asta e pe RUFON. Nu cumva să fie vreunul care ştie ceva despre ET că vin restul să-l tragă în jos! Bă şi ce vin! Nu cumva să îndrăznim să ne pricepem, nu că le sfidăm inteligenţa! Tot mentalitatea aia veche să moară capra vecinului. Pentru ce vor ei însă mai greu, n-au auzit de proverbul ăla Nu mor caii când vor câini.

Îmi puteţi şterge contul domnilor moderatori. Puteţi şterge tot postul dacă vreţi, ştergeţi desenele mele puerile, ştergeţi tot ce vreţi dumneavoastră.

Tintin

Am o idee bestială pentru moderatori.
Ştergeţi desenele mele cu ET şi puneţi motoarele lui Xanadron în loc.