Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tintin

@călător astral
Groapă cu lei?  Domnule dacă cineva ar fi într-un mod real interesat de aceste subiecte, de OZN şi ET, ar fi interesat să afle o altă părere, să vadă nişte desene, mai ales dacă eşti precum X, grafician. Câţiva de aici însă nu sunt deloc interesaţi.
Am spus în acest topic am făcut şi fac referire doar la ET paşnici. Vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă prea personală.

Tintin

#31
@Xanadron
Şi pentru că am avut un pic de timp, aşa ieşit din mână cum sunt, iată ce am desenat relativ repede, desen în creion n-am ce să spun cât de greu mi-a fost! :-D

Şi apropo de învăţat noţiuni elementare de desen, păi domnule Xanadron învaţaţi domunule grafician  catre este această regulă elementară în portret: urechile trebuie să se afle la nivelul ochilor, nu la nivelul obrazului aşa cum e urechea din partea stângă a maimuţoiului dvs, nu decalate, una sus şi una jos. Deci afirmaţia cu privire la nepriceperea mea în ale desenatului, aştept să o retractaţi public, asta dacă aveţi vreun pic de onoare, ceea ce tare mă îndoiesc!

mr

#32
Cred ca fiecare membru al acestui forum este interesat de OZN si ET ....dar fiecare in felul sau. Nu te grabi in a aprecia acest interes in termeni cantitativi...
Deocamdata, @tintin, nu ai venit decat cu un desen simplist (conform descrierilor lui Van Helsing? :) ), cu un punct de vedere "pozitivist" sarac si cu mult orgoliu in ati apara cele ce le sustii. Insuficient!

Planul astral este o jungla pentru cei care nu au o pregatire necesara.... in sensul de constientizare a existentei pe cele 3 planuri de fiintare (fizic, astral si cauzal). Daca in planul fizic ne mai descurcam, in celelalte avem nevoie de sustinere si protectie pana la atingerea unui anumit nivel de constienta pentru ca altfel suntem f usor luati "in primire" de tot felul de emanatii negative ale mintilor fizice. Ne poti spune ce pregatire ai in acest sens?

Whiteside, fara intelegerea si experienta  darkside este nula de drept. Ce te opreste sa vorbesti de darkside? Cumva lipsa de experienta?
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

calator astral

#33
Trebuie sa intri in subiectul "dark side" ca nu sintem copii de gradinita....
Citat din: Tintin din  02 August 2011, 06:51:51
@călător astral
Groapă cu lei?  Domnule dacă cineva ar fi într-un mod real interesat de aceste subiecte, de OZN şi ET, ar fi interesat să afle o altă părere, să vadă nişte desene, mai ales dacă eşti precum X, grafician. Câţiva de aici însă nu sunt deloc interesaţi.
Am spus în acest topic am făcut şi fac referire doar la ET paşnici. Vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă prea personală.
fii convins ca biss,xanadron,sirius sau nox sint "interesati in mod real de E.T. & o.z.n.-uri ". Ai un dubiu?
Despre extraterestrii pasnici vorbim. Daca e un dialog si vrei sa raspunzi la unele intrebari. Nu le mai redau,pe ale mele cel putin, ca ar fi a treia oara.
Am citit interventiile tale interesante pe spyology. Bineinteles sint foarte multe intrebari posibile pe marginea postarilor tale.
Am observat ca revii pe subiectu "HITLER nu e mort,s-a retras la Pol,printre aisberguri,are o mie de nave spatiale capabile sa evolueze in aer sau in apa si va (re)veni cu ochii lui albastri in curind sa sperie Terra,va face alianta cu "Arabii" si va ataca Occidentul,principalu stat arab aliat va fi Iranul". (desi persii nu sint arabi,ba chiar se razboiesc cu arabii de vreo 500 de ani).
Retin metoda utilizata de tine pentru a "obtine informatii secrete",imi permiti sa am un serios dubiu referitor la veridicitatea acestor "informatii",fara sa te superi sau sa te inchizi. Redau un exemplu de pe saitu pe care ne-ai invitat sa intram sa te cunoastem :
----------------------------------------------
"Revin asupra unui mesaj telepatic captat personal care făcea referire la un anume viitor, pe care l-am expus într-un alt topic.
Mesajul consta de fapt într-o singură imagine care a apărut şi a dispărut pe ecranul mental într-o fracţiune de secundă şi înfăţişa o cisternă de petrol galbenă din care ieşea un Şarpe imens.
Am să repet impresia pe care am avut-o la momentul respectiv, anume în primă instanţă atenţia mi-a fost captată de acel Şarpele imens şi nu am înţeles deloc de ce trebuie eu să văd o asemenea imagine de coşmar.
Abia după câteva secunde într-o a doua fază mi-am amintit un detaliu, şi anum că Şarpele ieşea de fapt dintr-o cisternă de petrol.
Acesta era scopul mesajului, de a realiza conexiunea sau legătura dintre Şarpele imens şi Cisterna de petrol. Traducerea sau interpretarea aproximativă a acestui mesaj telepatic este aceea că Şarpele cel Mare- Răul va scoate capul într-o ţară care seamănă cu o cisternă de petrol.
Pe baza altor informaţii pe care le deţineam am indentificat această ţară ca fiind Iranul. Dar aşa cum se vede, identificarea Ţării-Cisternă de petrol este una liberă, depinde doar de informaţiile pe care le deţinem fiecare dar nu vom avea o certitudine pentru că doar o singură informaţie nu este de ajuns pentru a contura un tablou exact.
În desenul de mai jos este redat cu aproximaţie mesajul telepatic.
Dincolo de partea teoretică pe care am expus-o mai sus, mesajul este unul încă de mare actualitate şi el anunţă că Răul va scoate capul dintr-o ţară care are mult petrol, probabi Iranul
Dacă aş fi preferat o abordare a la Nostradamus aş fi scris un catren cu referire la Şarpele cel Mare care va ieşi din Cisterna de petrol sau variante, urmând ca viitorul să- mi dea dreptate iar comentatorii să arate că am folosit simbolismul pentru a ascunde ceea ce eu ştiam dar nu am vrut sa spun."
-----------------------------------
Ce poti spune acum,dupa Primavara Araba de inspiratie Reagan'iana si schimbarea majora efectuata in forta de CIA americana in lumea araba? Dar de condamnarea lui Ahmadinejead si a Iranului de catre ansamblul Ummei arabe care e Liga Araba? Iranu n-are nici un aliat decit un vag suport moral din partea....Cubei si a Venezuelei,nici o tara araba nu ii inghite si se aude (dixit julien assange & wikileaks) ca "Arabia Saudita a cerut americanilor sa intervina militar cit mai repede in Iran" ?
Cum ai ajuns in posesia acestor informatii? Cine ti-a dezvaluit existenta acelei "baze hitleriste " in Antarctica,singur spui ca "nimeni nu poate patrunde in plan astral zona geografica situata deasupra Polilor,in Antarctica e o bariera,o protectie de netrecut",deci de unde vine certitudinea ca "Hitler traieste si se va intoarce printre noi cu o mie de ozeneuri naziste"?! Il descrii pe Hitler "cu ochi albastri,arata la vreo 60 de ani",cum l-ai "vazut"daca nu in astral in vizuina lui de ghiata,in ce context,in ce loc exact,deci Hitler se plimba prin astral zici tu,vizibil pentru oricare calator astral. Okey,sa trecem peste asta...  Intr-un alt topic afirmi :
-----------------------------------
"Proiecţia Astrală prezintă unele inconveniente dintre care principala problemă o reprezintă lipsa de acurateţe în redarea informaţiilor, în sensul că informaţiile pot fi distorsionate (ori chiar obturate) odată cu transferul lor din Universul Astral în ce Fizic.
Cele două Universuri nefiind identice, creieru uman are oarece probleme să traducă, să decodeze informaţiile culese din Astral în limbaj ,,terestru" folosindu-se uneori în acest scop de diverse comparaţii şi asemănări, care în lipsa cunoştiinţelor adecvate în domeniu pot induce foarte uşor în eroare.
Un alt inconvenient îl reprezintă necesitatea prezenţei la faţa locului a observatorului-spionulu din Astral, poziţie care-l poate expune unor atacur în cazul intruziunilor în locaţii controlate de elemente ostile, cu urmări grave în planul fizic.
Dintre toate tehnicile parapsihologice Proiecţia Astrală este probabil cea mai performantă pentru că permite contactul direct, chiar dacă nu este un contact fizic."
________________________________
Spune tu,fii obiectiv,dupa aceste necesare precizari,cit de reala poate fi marturia ta,cam in ce procent reflecta realitatea descriptiva a intilnirii cu "ea",pe sleau: ce credibilitate mai poti avea dupa un asemenea text?!
_____________________
Alta certitudine,alta afirmatie fara acoperire:
--------------------------

"Prin tehnica proiecţie astrale se pot realiza contacte directe cu persoane dispărute sau răpite.
Desigur că întâlnirea nu decurge la modul ideal, dar această cale există şi poate f folosită mai ales atunci când nu există nici un fel de informaţii despre persoanele căutate
Personal ca amator am încercat acum câţiva ani şi am reuşit să o contactez pe micuţa Madeleine McCann, răpită dintr-un hotel din Portugalia, un caz celebru, neelucidat nic până azi.
Dialogul foarte scurt cu micuţa Madeleine s-a rezumat la câteva cuvinte-Şti că părinţii tăi te caută?-Da, dar nu m-au găsit încă.. Aici contactul s-a întrerupt brusc
Trebuie să recunosc însă că nici eu nu am mai insistat de-a lungul timpului parte ş datorită idei descurajante ca la un eventual succes de localizare a micuţei să fiu considerat de poliţie ca făcând parte din tagma "vrăjitorilor" şarlatanilor şi impostorilor. Chiar nu simt nevoia de a mă da în stambă..."
__________________
Ce poti spune acum,retroactiv,dupa acuzatiile de asasinat si urmarirea penala inceputa contra parintilor micutei madeleine,acuzati de Justitie ca fiind chiar ei criminalii care si-au ucis fetita? Ai citit autobiografia lui Kate,maica-sa? Uite cum o prezinta presa pe mama lu madeleine,si aici nu e The Sun,e Telegraph,nu redau Sun'ul care din "criminala-fara-inima" n-o scoate!:
http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/allison-pearson/8508204/Kate-McCann-and-the-ferocity-of-maternal-love.html

Tintin

@mr
Domnul meu dacă existau aceste informaţii pertinente pe RUFON, cu privire la aspectul ET paşnici, vă asigur că nici nu m-aş fi deranjat să postez aici, având în vedere comportamentul  unora care doar se pretind fani OZN.
Există pădure fără uscături? Nu credeţi că pe acest forum mai sunt indivizi cu intenţii bune care duc spre iad? Este deranjant să vezi că oameni care până acum dezbăteau la sânge subiecte din aria OZN cum ar fi zânele şi Talmudul sau nervozitatea, sunt realmente scârbiţi că apare un individ cu desenele unor ET! Să ştiţi că nu sunt nicidecum singurul care a văzut şi credeţi-mă că se vede, că pe RUFON din nefericire de la un timp nu se mai discută tematica forumului. Atsa dacă nu aţi constatat-o şi personal.

În ce priveşte pericolele din planul Astral, acestea sunt reale. Asasinii  Men In Black sunt o realitate  planului Astral înainte de a fi o prezenţă în planul fizic. Şi nu sunt numai ei.
Pregătirea mea? Sunt în viaţă, e tot ce pot să spun.

@călător astral
Aş vrea să realizezi că nu am nici un fel de adversitate faţă de întrebările pe care le pui, însă eu nu am venit să discut aceste aspecte pe RUFON. Acelea sunt informaţiile de pe spyology, vi le-am pus la dispoziţie dacă vă interesează, dar nu le comentez pe acest topic.

Efectiv acest topic este destinat înfăţişării ET, nu vreau să o dau în altele şi apoi în altele şi tot aşa. Sunt deja  topicuri deschise pe aceste teme pe RUFON şi în cazul că voi avea certitudinea realmente că cineva mai şi ascultă şi e interesat, am să punctez cu ceea ce ştiu. Deocamdată văd că adun puncte negative. Nu-i nici o problemă, pot să plec şi să vă las să discutaţi despre zâne, cât încape.

calator astral

Nu pleca, nu vrei sa raspunzi la intrebarile alea,e dreptul tau,dar vezi ca te-ai cam inselat deja de mai multe ori,imagini scurte de tip flash apar oricui,si serpi apar frecvent,serpi mari de tip anaconda,de ce nu. Dar de ce acel sarpe ar fi Raul cum spui tu,ca nu te-a muscat sau incolacit. Si cisterna e sigur Iranu....asta iar e putin abstract.
Raspunde te rog deci concret doar despre infatisarea E.T.,ma repet :
Cind o intilneai, zici ca te "chema" si nu te puteai opune,ai observat cumva ca te vroia mai frecvent la anumite ore sau zile? Se schimba vestimentar sau mereu aceleasi haine? Era insotita de vreun sunet sau melodie aparitia ei? Cum se materializa,de unde aparea? Brusc sau progresiv?
Avea cumva uneori doar o rochita alba semitransparenta direct pe trup?
Fizic despre ea:
Ce culoare aveau ochii,verz? Iris si cornee bine delimitate sau doar negru in totalitate?
Maini picioare normale sau mari? Oja pe unghii sau nu?
Ce inaltime si greutate aproximativa?
Parul subtire sau gros,lung sau scurt,bruneta, blonda sau satena? Cirliontat sau brushing?
Accesorii prin par sau lanticuri bratari inele pe corp si daca da ce simboluri?
Dinti regulati,mari sau mici? Buze subtiri sau groase? Gene si sprincene negre sau saten? Barbie subtire sau masiva,maxilar impozant sau nu?
Combinezon albastru metalizat mulat pe corp sau rochie lunga vaporoasa sau... nimic?
Sani mari sau mici,sfarcuri proeminente sau pere?
Craci lungi atletici sau slabanoaga?
Cind "comunica" clipea sau nu? Misca buzele ca si cind ar vorbi sau era imobila?
Mers normal de biped sau senzatie de levitatie la citiva centimetri de sol?
Singura mereu sau insotita si daca da de cine? Era vreun mascul prin preajma sau numai femele?
Telepatia clara in romana sau expresii scoase din uz arhaice?
Cum preciza pronuntarea corecta a anumitor cuvinte,ca telepatic nu se poate,aici intervine functia audio.
Ce tip de contact cu ea,pina la ce punct?
I-ai promis ceva sau nu?
Cind ai vazut-o ultima data? Daca a disparut fara urma,pt ce motiv crezi tu?
Crezi ca o vei mai revedea sau nu?
________
Hai raspunde si tu clar la aceste intrebari?

Tintin

@călător în astral
Pentru Dumnezeu călătorule, ai o imaginaţie perversă  :-D . Era un cadru oficial, iar eu eram doar un invitat, doar nu mă apucam să mă holbez ca obsedatul la ei. Şi apropo de disperarea asta de a afla cât mai multe lucruri deodată buluc care nu e nici pe departe raţională. Nu e nici o pagubă dacă nu am obţinut mai multei informaţii, trebuie să crezi că va mai fi şi o dată viitoare iar comportamentul în prezenţa lor trebuie să fie unul absolut normal, că altfel te descalifici singur dacă te comporţi ca la circ. Trebuie să  ai o demnitate, atât cât  permite calitatea asta de pământean, trebuie să ai o conştiinţă a propriei valori,  o identitate de apărat.

Deci repet: niciodată informaţiile nu curg şuvoi precum cascada Niagara! În acest mod de a percepe lucrurile supraevaluaţi oamenii, le supraevaluaţi capacităţile şi vă supraevaluaţi pe voi înşivă, ca apoi să aveţi de unde să-i prăbuşiţi de pe soclu.  A cere informaţii cu toptanul, este un obicei care este întâlnit la oamenii fără  experienţă în obţinerea informaţiilor, fie ele de orice fel. Nu există aşa ceva! Nu mai plângeţi că nu vi se dă cu roaba, ca nu descarcă camionul cu info în poartă. Strângeţi informaţiile pe care le aveţi, puţine câtte sunt, adunaţi-le! Într-un mod neplăcut asta presupune muncă, zi de zi, lună de lună, an de an. Şi informaţiile pe care le-ai adunat cu trudă în timp ai să ţi la ele ca la ochii din cap, pentru că e munca ta!

Siberia

#37
@Tintin, te-am intrebat de la bun inceput daca inafara de portretul "Extraterestrei Lucy Liu" (caci asa am denumit-o eu) mai ai si altceva de povestit pe acest topic. Se pare ca nu ai, lasi impresia ca nu vrei, dar de fapt nu e bine pentru noi sa cerem prea multe informatii, nu ?!
Deci, eu nu te mai intreb absolut nimic despre entitatea feminina pe care ai prezentat-o. Nu stiu de ce ai denumit E.T. entitatea pe care ai intalnit-o in Astral (doar fiindca are ochii oblici?), nu stiu daca nu ai observat o persoana asiatica care ti-a facut cu ochiul in acel Astral in care calatoresti (sa cred ca e E.T. doar fiindca ai auzit tu "chemarea"?) dar trebuie sa cred ceea ce zici fara a cerceta, fiindca asta iti este dorinta. OK ... sa presupunem ca neuronii mei sunt "extaziati" de putina informatie care le-a fost data spre disecare.
Acuma daca tot ai deschis topicul asta si nu mai ai nici o alta informatie decat desenul acela naiv (zic "naiv" fiindca se incadreaza in acea categorie de desen/pictura conform standardelor oricarui critic de arta), mai incearca-ti talentul si mai deseneaza, te rog, si un E.T. din "partea intunecata/darkside", sa luam cunostinta si despre acest aspect.
Poate asa o sa stim cu totii pe cine sa salutam in Astral (si nu numai) si de cine sa fugim.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

mr

#38
Citat din: Tintin din  02 August 2011, 09:42:31
Domnul meu dacă existau aceste informaţii pertinente pe RUFON, cu privire la aspectul ET paşnici, vă asigur că nici nu m-aş fi deranjat să postez aici, având în vedere comportamentul  unora care doar se pretind fani OZN.

Tocmai acest lucru ti se cere....sa-ti argumentezi pertinenta informatiilor. De ce te simti atat de ofensat de aceasta cerinta logica? De ce ii judeci pe cei care iti cer acest lucru evitand sa vorbesti tocmai despre informatiile pe care le sustii? Este un subiect sensibil iar scepticismul este normal sa fie cat mai ridicat...tocmai pentru a nu se ajunge in zona negativa a credulitatii.

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 09:42:31
Există pădure fără uscături? Nu credeţi că pe acest forum mai sunt indivizi cu intenţii bune care duc spre iad? Este deranjant să vezi că oameni care până acum dezbăteau la sânge subiecte din aria OZN cum ar fi zânele şi Talmudul sau nervozitatea, sunt realmente scârbiţi că apare un individ cu desenele unor ET! Să ştiţi că nu sunt nicidecum singurul care a văzut şi credeţi-mă că se vede, că pe RUFON din nefericire de la un timp nu se mai discută tematica forumului. Atsa dacă nu aţi constatat-o şi personal.

In aceasta lume, prin creatie, incap si cei cu tendinte negative si cei cu cele pozitive. Implicit si forumul aceasta reuneste membri din ambele parti. Fiecare are locul si sensul sau. Nu trebuie sa blamam pe cineva pentru ceea ce este ci doar sa ne pozitionam corespunzator. Din orice discutie se pot invata multe....inclusiv calea catre "Iad" sau "Rai". Este libertate maxima....si selectie naturala.
Subiectele despre zane, Talmud si altele pe aceeasi tema sunt mult mai aproape de ET si OZN decat consideri tu. Ori colegii, chiar daca pe un ton mai acid, iti cer detaliile pertinente din spatele desenelor tale care, repet, nu sunt suficiente in stadiul actual de prezentare! Sau poate astepti sa te creada cineva pe cuvant!

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 09:42:31
În ce priveşte pericolele din planul Astral, acestea sunt reale. Asasinii  Men In Black sunt o realitate  planului Astral înainte de a fi o prezenţă în planul fizic. Şi nu sunt numai ei.
Pregătirea mea? Sunt în viaţă, e tot ce pot să spun.

Si noi suntem in viata, dovada ca mai scriem pe acest forum. Asta nu inseamna ca stim sa calatorim in astral cu totii printre emanatiile joase de la periferia groasa a planului. Te-am intrebat simplu: care este gradul tau de constienta in ceea ce faci ...si care este aportul tau in aceste calatorii? Si inca o data te intreb: de ce eviti sa vorbesti despre darkside atata vreme cat este o parte componenta a Creatiei?

Later edit: nu e o intamplare postul similar cu al Siberiei , desi nu am citit ce a scris... inainte  :P
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

#39
@Tintin:
Iti mai acord 3 postari. Daca nu devii serios si te pui in cap cu forumul iti voi canta la ureche aceeasi melodie...

Inclin sa cred ca daca aveai ceva serios de zis ti-ar fi crapat gusha demulticel.

3 postari. Remember.



Tintin

@Siberia
Denumirea pe care o daţi desenului ET denotă "seriozitatea" cu care trataţi subiectul. Nu văd de ce alte desene ar produce un impact pozitiv asupra dvs. În astral feriţi-vă de Men In Black: dacă îi veţi vedea îi veţi recunoaşte căci sunt indivizii îmbărcaţi complet în negru. Dar dacă aţi ajuns să-i vedeţi s-ar putea să fie deja prea târziu. Deci sfatul meu este limitaţi-vă la spaţii şi persoane cunoscute şi prietenoase şi veţi fi ferită de probleme.

@mr
Nu am de ce să mă justific în faţa nimănui. Am postat o informaţie, depinde de fiecare ce ia sau nu de acolo. De aceea avem liber arbitru, ca să discernem.
Problema cu spaţiu Astral e că nu poţi aduce probe de pe lumea ailaltă. Dacă dvs credţi că se poate, nu rămâne decât să ne dovediţi asta.
Domnule dragă, TOŢI dar absolut TOŢI în clipele de odihnă, de somn, ajungem în spaţiul Astral. Problema dvs este că nu vă amintiţi nimic, ori prea puţin. Deci fenomenul are o latură pur NATURALĂ. Deci eu vă pot contacta, discutăm în Astral şi am să-mi amintesc doar eu.
Există o latură negativă în toate lucrurile şi fiinţele, în Univers într-un mod natural şi firesc.  Cu totul altceva reprezintă entităţile revoltate împotriva Divinităţii care  în terminologia esoterică sunt denumiţi  Întunecaţii şi care sunt fiinţele care se opun Divinităţii şi implicit tot ce ţine de creaţie. Deocamdată nu am găsit pe RUFON acea încredere care să mă detremine să spun mai multe. Dumneavoastră aţi împărtăşii din cunoştiinţele şi experienţa proprie unora care vă persiflează? Permiteţi-mi să nu o fac nici eu.

Tintin

#41
@biss
Sunteţi cum aţi fost tot timpul, offtopic. Aveţi o atitudine de scandalagiu şi limbaj pe măsură. Ameninţările proliferaţi-le în altă parte.

Ajung din nou să regret că am intervenit pe RUFON, îmi fac mea culpa. Îmi este silă de persoanje ca @biss care ajung să ameninţe pe forumuri. SILĂ! Şi îmi e jenă jenă că cei care poate ar trebui să-i intereseze aceste informaţii tac mâlc.
Forumul RUFON este în acest moment tot atât de atractiv pentru a face dezvăluiri cât e să te duci în Ferentari în să urli I hate nigers! în Z-uri. Aştept reacţia moderatorilor, nu vine, pa şi la revedere, nu am ajuns să mă târguiesc cu nimeni ca eu să le ofer informaţii. E ridicol!

calator astral

#42
Nu "ajungem" NICIUNUL "din noi involuntar in Astral",absolut nici unul. NICIODATA.
Iar Men in Black sint de-ai nostri. Umani. Protectori.
Gresesti pe toate planurile.
De fapt totul se explica : CONFUNZI VISUL CU PLANUL ASTRAL. Vezi ca am postat eu un topic despre Astral si crede-ma calatoria necesita timp,concentrare,rabdare si alti factori pe care nu-i enumar aici.
Pt biss si observatia ta,de ce ceri interventia moderatprilor ca nu te-a jignit cu mai nimic?! Deci : nu! Nu e nicidecum scandalagiu biss,e omu lu Dumnezeu crede-ma,la propriu! E sictirit doar...din vina ta,ca nu raspunzi mai nimic concret...

Bisse esti mortal,pe legea mea! Ce-am mai ris...)) iarta-ma tintin dar poza cu alienu la spatele indragitului personaj de desene animate e prea comica....)
Nush ce ai dar esti super la obiect.
:lol:

Citat din: @biss din  02 August 2011, 11:58:10
@Tintin:
Iti mai acord 3 postari. Daca nu devii serios si te pui in cap cu forumul iti voi canta la ureche aceeasi melodie...

Inclin sa cred ca daca aveai ceva serios de zis ti-ar fi crapat gusha demulticel.

3 postari. Remember.




______________

Serios acum draga tintin,chiar nu vrei sa raspunzi la nici o intrebare de-a nimanui p-aici?!..
Vezi totusi ca sintem cu totii realmente pasionati de acest vast subiect (care cuprinde si talmudul si zanele si succubele-demoni, iti spun eu,crede-ma,stiu asta din informatiile colectate de-a lungu anilor).
Zici ca "Niciodată informaţiile nu curg şuvoi precum cascada Niagara! În acest mod de a percepe lucrurile supraevaluaţi oamenii, le supraevaluaţi capacităţile şi vă supraevaluaţi pe voi înşivă, ca apoi să aveţi de unde să-i prăbuşiţi de pe soclu.  A cere informaţii cu toptanul, este un obicei care este întâlnit la oamenii fără  experienţă în obţinerea informaţiilor, fie ele de orice fel. Nu există aşa ceva! "
Nu or curge cit Niagara...dar macar un strop tot picura din cind in cind,ca la cascada Bilea...dar tu nimic-nimic. De ce atunci ne-ai invitat sa-ti punem intrebari?!
Uite eu chiar ma ocup cu "colectarea informatiilor" asta e slujba mea,sint la servici,butonez cum pot ca ma intereseaza cazul tau, si fac o paranteza explicativa care infirma din nou abilitatile tale intuitive de tip remote-viewing,caci chiar adineaori,acum nici un sfert de ora mai precis,chiar "colectam informatii" despre posesorul unei genti de voaiaj care a uitat-o in holul de asteptare al unei gari maritime,am fost chemat,am venit,erau toti artificierii cu platosele pe ei,pregatiti pt o explozie,gata sa evacueze sute de persoane,dar am observat si desi nu sint expert in capcane explozive,m-am apropiat intrigat,am ingenuncheat si din prima am deschis-o fara teama si nu erau decit efectele personale ale unei babe, chilotii ei,pasta de dinti,sapun,pieptane...deci uneori nu e nimic interesant,doar o falsa alerta). Deci o noua bila neagra pe presupusa intuitie!
A protestat si biss,si siberia vad,a miriit si pasnicu mr ca nu e indeajuns minzgalitura aia...
Ce mai ai in stock ca vad ca esti mut&surd,intrebari-raspunsuri cu peretii...de ce ne-ai mai invitat la dialog atunci...

mr

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 12:11:07
Problema cu spaţiu Astral e că nu poţi aduce probe de pe lumea ailaltă. Dacă dvs credţi că se poate, nu rămâne decât să ne dovediţi asta.

Nici nu trebuiesc aduse dovezi materiale de acolo. Cine a avut experiente personale in acest plan nu are nevoie de astfel de dovezi. Problema este modul in care abordezi expunerea descrierii acestor ET. Ti s-au pus intrebari simple legate de contextul in care ai ajuns sa ii vezi pe acesti ET buni, intrebari pe deplin justificate si la care nu ai binevoit sa raspunzi. Nu este deloc o aversiune fata de desenul tau. De aici iti pui forumul in cap...asa cum spunea @biss.

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 12:11:07
Domnule dragă, TOŢI dar absolut TOŢI în clipele de odihnă, de somn, ajungem în spaţiul Astral. Problema dvs este că nu vă amintiţi nimic, ori prea puţin. Deci fenomenul are o latură pur NATURALĂ. Deci eu vă pot contacta, discutăm în Astral şi am să-mi amintesc doar eu.

Intentionat nu am amintit de acest aspect. In somn, mergem cu totii in astral ...dar acolo suntem insotiti si protejati pentru ca altfel ar fi haos si ne-am trezi chiar cu trupurile furate la propriu. Eu intrebam de pregatirea constienta a iesirii tale in astral care este de cu totul alta factura si depaseste sfera de "natural" a indivizilor inconstienti de planurile superioare. Deci, care este pregatirea pe care o ai de reusesti sa-ti amintesti si sa actionezi constient in planul astral? Este innascuta sau dobandita?

Citat din: Tintin din  02 August 2011, 12:11:07
Există o latură negativă în toate lucrurile şi fiinţele, în Univers într-un mod natural şi firesc.  Cu totul altceva reprezintă entităţile revoltate împotriva Divinităţii care  în terminologia esoterică sunt denumiţi  Întunecaţii şi care sunt fiinţele care se opun Divinităţii şi implicit tot ce ţine de creaţie. Deocamdată nu am găsit pe RUFON acea încredere care să mă detremine să spun mai multe. Dumneavoastră aţi împărtăşii din cunoştiinţele şi experienţa proprie unora care vă persiflează? Permiteţi-mi să nu o fac nici eu.

Si intunecatii isi au rolul lor si asa cum am spus mai sus nu trebuie sa-i blamam sau sa-i judecam ci doar sa ne pozitionam fata de actiunile lor pentru ca peste un anumit nivel nu mai au nici o putere asupra noastra (si-ti spun asta dintr-o experienta proprie din astral...in primul rand).
Persiflarea vine din cauza perspectivei tale opace asupra subiectului deschis ....nu din alte cauze. Si ma asteptam sa intelegi mai repede acest lucru.
Pe acest forum si-au deschis sufletele cativa colegi, poti urmari acest lucru, fara a fi persiflati. Deci este loc de expuneri.... si de dobandirea a increderii ;)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Siberia

#44
Citat din: Tintin din  02 August 2011, 12:11:07
@Siberia
Denumirea pe care o daţi desenului ET denotă "seriozitatea" cu care trataţi subiectul. Nu văd de ce alte desene ar produce un impact pozitiv asupra dvs. În astral feriţi-vă de Men In Black: dacă îi veţi vedea îi veţi recunoaşte căci sunt indivizii îmbărcaţi complet în negru. Dar dacă aţi ajuns să-i vedeţi s-ar putea să fie deja prea târziu. Deci sfatul meu este limitaţi-vă la spaţii şi persoane cunoscute şi prietenoase şi veţi fi ferită de probleme.

@Tintin, denumirea care am dat-o desenuluitau denota faptul ca eu am, iar tu n-ai ... simt al umorului ! Te asteptai sa dau o fuga la Xerox-ul din colt si sa-ti maresc capodopera pentru a o inrama ? Hai sa fim realisti... oricine poate sa vina cu un desen si sa zica: "Lume, lumeeeeeeee... ete Extraterestra!" Ar trebui sa-i credem pe toti ? Ai impresia ca traim in Evul-Mediu ? (daca stau bine sa ma gandesc e foarte bine ca nu traim in acele timpuri -desi tu asa tratezi topicul asta - fiindca ai fi fost ars pe rug !)
Cat despre impacturile pozitive sau negative asupra mea, pastreaza-ti parerile !
Ti-am pus eu vreo intrebare despre Men in Black ? De ce amesteci ciorba cu gulasul ?

In incheiere iti prezint concluzia mea :
Faci un joc pe care altii l-au adus la nivel de arta (nu e si cazul tau!).
Arunci o informatie pe care n-o poti argumenta in nici un fel si astepti sa se starneasca polemici pe care sa le indrepti spre alte directii; arunci cu pareri despre persoane in stanga si-n dreapta, dupa care astepti sa strangi informatii. Persoanele in care arunci cu pareri vor incerca sa-ti argumenteze ca parerile tale sunt gresite aducand in sprijinul lor informatii despre ei, despre experientele lor sau despre viata lor privata.
Si astfel ti-ai atins scopul cu un singur desen.

Daca tot ai chef de cules experiente sau informatii, contacteaza-ma in Astral: am sa-ti dau un cos plin cu castane !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti