Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

MONA LISA - adevarata extraterestra gasita pe Luna

Creat de calator astral, 08 Septembrie 2011, 13:47:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nicipreaprea

Citat din: jean din  08 Septembrie 2011, 16:49:23
Mai oameni buni, ce misiune spre Luna ar compromite viata astronautilor? Voi nu vedeti ca acea femeie care apre in in film in modulul lunar nu are nici un fel de ambalaj, protectie. Echipajul nu este protejat in nici un fel in fata unui organism extraterestru. Acest lucru nu este posibil si normal in realitate. Si...nu are ,,oasele'' pe fata, atunci cum a ajuns sa fie scoase pe Pamant? Este un fals.

Desigur, este numai o filmare in studio. Kubrick s-a ocupat si de asta probabil. Printesa asta scoasa de la naftalina confirma fara vreo umbra de indoiala, ca aselenizarile au fost reale. Pare si nemtoaica, posibil sa fi facut parte din primele echipaje germane care au colonizat Luna. Sau poate doar o victima a lor.
Nu-i asa ?
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

abyss

#31
...

De ce nu-mi mai pot sterge mesajele in limita aia de 10 min????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

classic

O posibila explicatie a naturii pamantesti a acestei "capodopere" cunoscuta generic drept Mona Lisa EBE:
http://youtu.be/uF-F67OUEAw?t=35m19s
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)