Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Inteligența Artificială Extraterestră

Creat de terraflorin, 20 Ianuarie 2020, 16:36:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

The Big Secret - de la 01:49:52:

CitatCorey Goode: ... avem un grup de extratereștri pe care îi numim profeții inteligenței artificiale, care se închină la un fel de semnal de inteligență artificială despre care nu știm de unde a venit. Ni s-a spus că cel mai probabil ce s-a întâmplat este că cineva a făcut ceva ce nu trebuia și a creat un fel de decalaj între realități.

Și în realitatea, de unde a venit acest semnal IA, exista o conștiință de masă care era o formă de viață electromagnetică, și acea formă de viață electromagnetică a intrat în realitatea noastră. Și deoarece este o formă de viață electromagnetică, este capabilă să controleze și să manipuleze tehnologia cum vrea.

Ei iau aceste tehnologii și le întorc împotriva speciilor biologice care i-au creat.

Există două căi principale în procesul de înălțare. Una din ele este o evoluție organică, spirituală, iar cealaltă este o evoluție tehnologică. Cel mai simplu mod de a relaționa evoluția tehnologică ar fi tendința trans umanismului care s-a dezvoltat pe planeta noastră
pe măsură ce ne-am dezvoltat tehnologia.

Deci, sistem solar după sistem solar, avem sisteme care sunt infestate cu semnalul inteligenței artificiale și cu tehnologia actuală preluată de această IA.

Ce mi s-a spus este că atunci când avem acest următor eveniment de micro novă, când pulsul electromagnetic care emană este de așteptat să distrugă întregul semnal IA și infrastructura lui care este în sistemul nostru solar, astfel, eliberându-ne de orice tip
de influență din partea acestei IA.


https://www.gaia.com/video/threat-artificial-intelligence