Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Avioane antice

Creat de Skywalker, 30 Noiembrie 2005, 22:27:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

TurnusX

Poate nu ati vazut poza de pe prima pagina, cea postata de ryn, cu femeile imbracate cu fuste aproape triunghiulare.
Intrebati-va intotdeauna ce vedeti si ceea ce vreti sa vedeti.

nemo

Orice obiect de cult trebuie sa stea intr-o pozitie fireasca . Asezati statueta femeii peruane cu fusta triunghiulara in picioare si vedeti ... sta !! . Nu sta ! . Asta daca e costum traditional  peruan . Daca e costum popular tibetan problema se complica rau ... cu artefacte precolumbiene . 

ryn

Sunt putine obiectele peruane, in afara ceramicii care sa stea asa cum stau statuile intr-o expozitie de arta. Marea lor majoritate erau agatate de brau sau incluse in harnasamente. Au aceleasi caracteristici ca fibulele romane.  Din anumite descrieri de epoca se spune ca aveau casele 'tapetate' cu aur ceea ce denota ca erau accesorii intr-un ansamblu care avea in special destinatie religioasa.

pri3st3ss

ati ajuns de la avioane antice la fustele femeilor antice si statuete? :-D :? :wink: :roll: e clar ca ,indiferent in ce pozitie pui acele statuete care reprezinta avioane, tot aia vor fi...AVIOANE


Citat din: TurnusX din  25 Aprilie 2006, 22:48:13
Poate nu ati vazut poza de pe prima pagina, cea postata de ryn, cu femeile imbracate cu fuste aproape triunghiulare.
Intrebati-va intotdeauna ce vedeti si ceea ce vreti sa vedeti.

TurnusX are dreptate,  "Intrebati-va intotdeauna ce vedeti si ceea ce vreti sa vedeti.", si nu nu mai la acest subiect,ci la toate....dar totusi, ati deviat cam mult de la avioanele antice...
sunt rea?! :-D :evil:  ... parerea mea, ryn :-P

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

IONUT

Asa e pri3st3ss
Citat din: pri3st3ss din  27 Aprilie 2006, 23:30:32
tot aia vor fi...AVIOANE
Nu contează că-s în poziţie orizontală, verticală sau oblică.... tot avioane sunt. Admiţând că după catastrofa terestra din care a rezultat scufundarea Atlantidei .. , şi altele, iar cei rămaşi , adică care au mai putut scăpa cu câte ceva, material sau informativ, astfel, s.au mai putut reface unele lucruri in miniatura însă, căci tehnologia s-a dus pe apa Terrei. Cei ce au scăpat şi deţinţnd cunoştinţe avansate, ajungţnd prin locuri mult mai slab civilizate, pe unde au putut sa fugă, ori se aflau din întâmplare, au cam devenit zei ptr acestia ori ptr urmaşii lor, căci se pare că Atlantida  a fost întemeiată de un E.T. pe nume Atlant (parcă) , soţia axcestuia a întemeiat organizarea de pe insula Atlantis, iar vărul acestuia a întemeiat civilizaţia de pe continentul Mu. Aşa că această tehnologie a fost cam de origine E.T.. .
Concluzie: cei rămaşi au fost zeificaţi, clar, şi cu calabalâcurile lor, de ex avioanele acestora , dar nu au mai putut fi refăcute în totată întruchiparea lor ci în miniatura din metale preţioase, fiindcă au aparţinut unor "zei", mult mai civilizaţi, deci superiori cu mult. Asta-i povestea (ipoteza) cu avioanele, că doar nu ar fi constituit machete aceste artefracte şi nici oamenii din epoca de piatra nu le-or fi construit, nu cred ca ar fi visat ei .. avioane  :?

ryn


pri3st3ss

#36
si daca te suparai,ce????
era doar parerea mea...
E AVIONNNNN

( mama mia,ce ma mai alint azi
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

IONUT

Nu e indicat de la avioa antice să se ajungă la observaşii personal-sentimentale, nu mi se pare serioasă treba.

CONCLUZIE: E clar că acele artefacturi sunt avioane, copiate după ceva, existent. Raportat la descrierile vechi despre tehnologiile atlantizilor şi lemurienilor se pare că artefractele sunt copii a unei părţi din aceste tehnologii.

ryn

Parte din ele asa par la prima vedere pentru ca le asociem cu forma binecunoscuta de creier aceea a unui avion. Daca aveau o forma pe care nu o cunosteai nu ai fi observat obiectul. Din pacate asocierea unei imagini cunoscute cu forma pe care nu o cunoastem este destul de des intalnita. Procesarea imaginilor de catre creier se face asociativ iar cel mai bun exemplu este lumina - lumina o percepem numai din cauza intunericului. Adica perceptia se limiteazala prezenta sau non prezenta ei, la alb si negru. Deoarece obiectele au o energie proprie ele radiaza pe o anumita frecventa iar creierul nostru interpreteaza respectiva energie dupa temperatura de culoare diferentiindu-le in palete de culori arbitrar alese . Deoarece in fizica lumina este explicata prin doua teorii separate putem sa interpretam cum vrem noi natura luminii: intr-un caz negrul este constituit din toate culorile in celalalt caz albul... Dualitatea In Yang daca vreti in care alementele care le compun sunt de semn contrar dar se contin pe sine in aceeasi masura in care contin si celalalt element. Tot astfel se intampla si cu interpretarea formelor pe care le vedem: ochiul recepteaza semnalul din exterior il transmite creierului iar acesta incearca sa identifice caracteristicile. Parte din ele le identifica parte nu. In acest caz el cauta intr-o virtuala baza de date ( :) ) o forma cunoscuta si emite un rezultat. Deseori face ajustari ale informatiilor percepute modificand voit elemente de genul forma sau culoare pentru a-l apropia de ceea ce are in baza de date. Pentru ca SE VREA UN REZULTAT! Imaginea avionului este asociata cu imaginea acestor artefacte tocmai pentru ca noi nu am trait in comunitatea respectiva pentru a fi obisnuiti cu imaginea unei femei imbracata in costum traditional. Daca aratam unui mexican o statueta Gumelnitza el s-ar putea sa o asocieze cu o cana care nefiresc i-a fost prezentata ca stand cu gura in jos. Un alt tip de aproximare a realitatii este aceea temporala si acelasi lucru s-a intamplat si la Nazca de ex. unde imensele desene reprezentau animale care nu ar fi trebuit sa fie cunoscute de bastinasi, si asta pentru ca ACUM in actualitate aceste animale isi au arealul la cateva mii de km distanta(!). Faptul ca aceste reprezentari sunt vizibile de la peste cateva sute de metri inaltime nu inseamna ca in perioada in care au fost facute nu a existat posibilitatea de a fi observate. Multe sunt facute dintr-o singura trasare, adica un fir continuu care urmeaza conturul animalului sau insectei argument care sustine teoria conform careia pe aceste trasee se intindea un imens razboi de tesut (mumiile erau infasurate in panza tesuta foarte lungi realizate dintr-un singur fir continuu). Si exemplele ar putea continua.

IONUT

Ryn corectă şi la timp binevenită explicaţie cu percepţia vizuală.

ACU'  nu cred că imaginile postate de Skywalker pot fi comparate cu fuste ori căni.  ..  , ci doar cu.. AVIOANE. Eclar că atlanzii şi lemurienii aveau parate de zbor şi e fffff posibilmca aceste aparate să fi folosit portanţa în atmoseferă.

pri3st3ss

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

ryn

Sper ca nu vorbesc de unul singur  :-D

Protector

... Este o problema de interpretare. Si eu pot afirma , tocmai in acele poze  de mai sus vazusem World Center...?!

adelinn

ca sa produci un anumit obiect,de zbor sa zicem,ai nevoie si de tehnologia necesara,ca sa nu mai punem la socoteala cunostintele necesare.materiale folosite in prezent sunt metalice,sau in cel mai rau caz la planoare,lemnul.nu ne referim acum la materiale de sinteza.ori...s-au descoperit desene ori reprezentari materiale,ale unor obiecte de zbor,dau nu s-a gasit nici macar un surub dintr-o fabrica care ar fi putut produce alce avion.asa ca,ori e vorba de incercari de a zbura cu sa zicem un fel de planoare construite din lemn,care ulterior s-a degradat si nu aveam de unde sa-i gasim ramasite,ori e vorba de simpla imaginatie a respectivilor.parerea mea
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

pri3st3ss

pai probabil au avut parte de tehnologia "zeilor", caci ma indoiesc sa isi fi imaginat egiptenii  elicoptere, fara sa le vada...

eu cred ca e ceva mai mult decat imaginatia unora sau incercari  firave de zbor...sincer ma indoiesc...


(vezi si apocalipsa, fara sa mai vorbesc de vechiul testament...)
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.