Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => OZN - generalități => Subiect creat de: mariam din 19 Mai 2008, 18:14:43

Titlu: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Mai 2008, 18:14:43
de la virsta de 7-8ani mi se intimpla sa am un vis care se repeta nu pot sa precizez exact la cit timp ca nu am notat .  :?
interesant este ca este acelasi si culmea pot sa-l povestesc si daca  revine dupa un an sau doi si nu pot sa uit  trebuie sa spun ca nu sint o  persoana care face parte din nu stiu ce secte religioase sunt ortodoxa  cu frica de cel de sus . dar este totusi bizar ca atitea ani  acest vis sa revina  nu sunt nici adolescenta sa nu pot sa deosebesc un lucru atit de ciudat am o virsta destul de inaintata  :wink: am crescut la tara si cind am venit la oras am inceput sa cumpar carti  sa citesc si cu adevarat din copilarie a inceput sa ma pasioneze fenomenele stranii  :-( dar cunosc prea putine persoane cu cine sa discut aceste lucruri  azi de exemplu am rugat un coleg sa ma ajute sa pot intra pe un forum specializat .eu am incercat dar nu am reusit .din nepricepere.am uitat fara rea intentie sa spun am 55 de ani nu stiu boaba engleza ca daca asi sti cite nu poti afla pe net . :-Dsper  ca cineva va fi curios sa stea de vorba cu mine .eu am iesit la pensie dar sint inca o persoana activa nu am abandonat serviciul  mai lucrez inca nu am pregatire(scoli ) dar am despre mine o parere buna fara falsa modestie  :lol: sunt curioasa daca cineva ma va contacta  pentru discuta cu mine nici la calcu. nu ma prea pricep sper ca sa pot trimite mesajul  si nici nu stiu pe ce forum va ajunge sper sa nu se piarda   
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: someone_creator din 19 Mai 2008, 18:26:50
Eu ma ofer sa va ascut!N-as putea spune ca ma pricep la interpretarea viselor...dar poate o parere v-ar putea da o oarecare idee "despre cum".
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Mai 2008, 19:23:46
multumesc mult de tot pt.bunavointa si proptitudine nici nu ma asteptam sami raspunda cineva atit de repede . dar daca tu ai fost sa fii o sa iti relatez despre ce este vorba .DE FIECARE DATA CIND  VISEZ E ACELASI VIS.(AM SPECIFICAT CA SE REPETA LA INTERVALE DE CARE EU NU AM TINUTSEAMA) intodeauna am pe mine o perelina de ploaie si gluga o am pusa pe fata sint pe un deal in panta.afara nu plouasi privesc cerul nu stiu nu pot sami dau seama daca e ziua sau noapte.dar privesc cerul pt.ca deodata pe cer apar ,vad dar un se aud nu aud de loc zgomot de avioane,multe f.f.multe aparate pe care nu le pot compara cu nimic din ceia ce stiu eu (prima data am visat asta prin 1960-1961)nici nu prea aveam cu ce sa le compar eu fiind nascuta la tara daca trecea din cind in cind cite un avion .dar sa revin ,avioane nu erausi tot cerul era plin "ochi"de ele de tote culorile :?o multitudine de culori si zburau foarte jos pt.ca vad "oameni" in ele atunci am vazut pt.prima data costum si casca de "astronaut"pt.ca mult mai tirziu am vazut apoi la tv noi acasanu aveam tv si de fapt nu avea decit o fam. mai instarita din sat la un sat un tv .cred ca iti dai seama ca eu nu aveam acces acolo.acele "avioane erau pline de oameni toti purtau costumele cu casca si nu pot de loc sa le vad fata dar deasupra "avioanelor" mai vad altele si altele parca in straturi suprapuse si  apoi CERUL nu pot sa descriu in cuvinte cum vad cerul culori ,culori si .....lumi multe lumi nu stiu daca ma intelegi ,noi pe pamint suntem o lume ei bine eu vad mai multe lumi deasupra de acele avioane deasupra tuturor culorilor sint lumi ,nu stiu ce se intimpla la un momentdat cadin globuri mari se deschid alte  lumi este o explozie de culori si de lumi  acesta este visul meu cu repetitie pe care de multe ori atunci cind il visez il povestesc sotului fam. am uitat sa spun ca privind feeria de pe cer nu simt frica sau groaza ci o neobisnuita bucurie nu stiu daca poate cineva sa ma inteleaga de multe ori doresc sa visez acel vis dar vine cum am spus atunci cind vrea el regret ca nu am tinut un calendar sa vad timpul de repetitie sa fi notat ce sa intimplat in acea perioada mie fam. sau in lume .de vero 2 ani nu a mai revenit dar simt ca un dor dupa cineva drag  .scuza-ma ca team plictisit cu confesiunea mea poate mai vorbim  te las cu bine ori unde teai afla
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: someone_creator din 19 Mai 2008, 20:56:01
Va asigur ca nu m-ati plictisit si mi s-a parut interesant visul.Din cate ati descris mi se pare ca asistati(in vis) la o invazie de nave ale extraterestrilor de tip,poate,humanoid.Invazie cu ganduri pasnice deoarece sunt prezente multe culori si pt. faptul ca in prezenta lor simteati bucurie si nu frica.Faptul cu deschiderea mai multor lumi imi aminteste de expresia "deschiderea cerurilor",de unuversuri/lumi paralele dar si de o "poarta" de a trece dintr-o dimensiune in alta.Nu stiu de ce se repeta acest vis!
Ceea ce mi se pare si mai interesant este acest "dor" al dumneavoastra fata de "ei".Poate in acel vis,nu va erau deloc straini si de fapt ii asteptati...nu stiu...
Sunteti sigura ca a fost un vis??
Nu inteleg cum ne poate fi dor de o senzatie/persoana dintr-un vis!Poate datorita ca "traim/simtim" in vis senzatii foarte deosebite de cele din viata de zi cu zi.(sau poate sunt senzatii pe care nu le simtim deloc in viata de zi cu zi,doar in vis fiind posibile).Am avut un asemenea "dor" fata de o zenzatie.Si anume atunci cand "am visat" ca pluteam jucandu-ma prin camera! :roll: Nici acum nu stiu daca a vost vis sau altceva! :?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: soNic101 din 19 Mai 2008, 21:35:24
Someone_creator poate poti sa ma asculti si pe mine ,ca eu nu am nici un raspuns ,te rog.
De un an de zile am inceput sa am un fel de cosmaruri ciudate, dc zic ca sunt ciudate pt ca toate se termina in momentul cand realizez ca visez (in somn ralizez ca visez)si incerc sa ma trezesc ,ei bine nu reusesc ...si de aici incepe chinul .
Trag de mine ,cred, minute bune sa ma trezesc ,nu reusesc.De multe ori incerc sa fac ceva sa ma trezesc sa tip,sa ma musc de mana etc.
Prima data cand s-a intamplat am zis ca am ceva probleme nerezolvate si, din cauza asta am cosmaruri... dar dupa 6 luni de pauza au inceput iar . Un lucru am observat , se intampla cand dorm pe partea stanga a capului cu tampla lipita de perna .
Am vb cu mai multa lume dar nimeni nu crede ca este din cauza pozitiei in care dorm ,sincer nici eu nu cred....

Ce zici ?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Arckadii din 19 Mai 2008, 21:51:52
sunt si eu aici pentru cine are nevoie de sfaturi. ma gasiti si pe mail...PM ca sa va dau adresa


Ark
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: romulus din 19 Mai 2008, 22:19:18
Citatde la virsta de 7-8ani mi se intimpla sa am un vis care se repeta
---Din descrierea visului, pot spune ca ceva asemanator (nu identic) am visat si eu de doua ori, insa cu unele diferente intre ele : imaginea "avioanelor " si "navelor " de care spui si tu hai sa zicem ca se aseamana ; de asemenea cerul era intens / frumos colorat iar navele evoluau in valuri ca la bombardament. Prima senzatie a mea din timpul visului nu era de bucurie ci de ingrijorare: ma gandeam ca nu-i exclus ca acele nave sa foloseasca violenta - ca in filmul "Independece day" iar urmatorul impuls a fost acela de a ma prezenta ca in timpul stagiului militar "la unitate " banuind ca va fi necesara prezenta mea in cazul unui conflict cu vizitatorii .
---Daca te ajuta sa te simti bine, iata,  nu esti sinura care viseaza asa ceva  :-D
---Am zis !
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: someone_creator din 19 Mai 2008, 22:40:25
Pt.soNIC101
ioi,tu!Sarcina grea mi-ai dat!Si ca sa fac o gluma:eu nu sunt ruda cu Doctor Hauz(pe romaneste) :-D
Repet ca nu sunt "un expert in domeniu" doar...imi spun si eu parerea din..experienta de viata ,din ce am citit,din ce mi-au povestit prietenii....
Prin urmare ai putea sa povestesti asa in mare despre ce cosmaruri este vorba.Nu cumva,fiind curios,te-ai jucat cu anumite "forte" ?Poate ai deranjat "ceva" sau "pe cineva".De exp o cunostiinta imi povestea ca s-a jucat,din curiozitate,sa-si deschida al 3-lea ochi....si poate ca l-a deschis...nu stiu cu siguranta.Apoi intr-o zi cand se odihnea in pat,cred ca era in semi-vis,a simtit ca nu se mai poate misca (si asa a fost!) si a simtit si ceva "rece"(din cate imi amintesc).Era ingrozit!Scaparea i-a fost ca i-a venit in minte sa spuna nush'ce rugaciune si si-a revenit.Mai multe detalii nu stiu!
Poate nu se aseamana cu cazul tau dar numai tu stii ce ai facut si cu te-ai "jucat".
Daca nu ai facut nimic din toate acestea...atunci cauza e mai subtila si...oricum ,sincer,ma depaseste pt.ca nu am experienta in "chestii paranormale".
Ai mai intrebat pe cineva ...."paranormal"?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Mai 2008, 23:01:52
pt.semeone multumesc pt.rabdarea de care ai dat dovada citidumi lunga mea epistola si incercind sa-mi dai o explicatie .da cu adevarat nici eu nu pot sa-mi explic acum la virsta mea cum poate sa-ti fie dor de un vis ,de frumusetea de imagini pe care le-am vazut si le tin minte si acum .la intrebarea daca precis a fost vis cu mina pe inima jur ca da.ar fi urit din partea mea sa incerc sa revin  asupra celor scrise si sa spun acum altceva .nimeni nu va putea sa ma convinga  ca prin absurd asi fi trait o experienta adevarata ,de rapire de trecere intr-un univers paralel nu ,nu cred .da cred sunt sigura ca in universul acesta exista si alte civilizatii sigur mult mai inteligente ca noi si altele in stadii mai putin avansate .este adevarat ca dupa acel vis (sa fi avut vreo 20 ani)a inceput sa ma atraga cartile care tratau subiectul in cauza .am citit mult sau tot ce putem face rost era totusi pt.vremea aceia curios ca o tinara sa citeasca S.F am zis ca inaintind in virsta o sa uit .da de unde cind zilele trecute vad la tv ca vaticanul admite ca exista viata extraterestra si asta ma rascolit profund .carti in ultimi ani nu am mai cumparat nu stiu ce sa mai scris dar urmaream pe canale tv de specialitate diferite reportaje si ori cum aflam noutati despre acest subiect multumesc pt.timpul acordat si poate mai vorbim sa ai o noapte limistita
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 19 Mai 2008, 23:13:31
stimabila mariam,dvs sunteti posesoarea unui incredibil timbru energetico-informational,un fel de farama de filmulet plasat in creierul dvs. (de unde provine nu stiu..)

este posibil ca acest vis sa devina realitate cat mai curand ,vreau sa stiu daca visati cat mai frecvent acest episod sau in mod regulat in cursul vietii ?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: noua din 19 Mai 2008, 23:24:49
doamna mariam, exact cum descrieti dumneavoastra universul, asa il descriu si cei care practica proiectia astrala. aveti o abilitate pe care ar fi pacat sa nu incercati sa o dezvoltati si sa o stapaniti mai bine.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Mai 2008, 23:27:04
pt.romulus drept sa spun eu am deschis un subiect o parte din viata mea nu stiu care din voi crede ceia ce am scris dar e adevarul gol golut .cred ca se poate sa se fi intimplat si la alte persoane nu zic nu dar romulus tu ai citit atent ce am scris eu in primul mesaj ?nu am simtit nici un fel de frica era o bucurie era ca o vraja nu pot sa explic nu imi gasesc cuvintele nu stiu boaba engleza asa ca o sa scriu cu ,cuvintele mele (eu sunt nascuta mai demult)ZIUA INDEPENDENTEI este un film super tare de cite ori se da la tv eu il vad si nu ma plictiseste .dar e un film .acolo eu ii admir nu pe cei ce vin ci pe cei ce se apara .asa cu tu in visul tau simteai nevoia de a te prezenta la arme ca sa aperi planeta asta albastra.cred ca pt. tine e un cosmar simtindui ostili noua dar la mine e cu totul altfel.daca va fi sa fie vreo data asa ceva poate ca eu nu o sa mai fiu atunci dar doresc sa vina acei pe care eu iam vazut pt.ca sunt sigura ca erau psnici .sa ai o noapte linistita
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Mai 2008, 23:42:38
pt.sirius13 nu inteleg ce vrei sa spui cu "filmuletul" si nici ce inseamna "frama" sper ca nu faci mistocarie de mine eu am scris in primele mesaje te rog sa citesti cit de des revine acest vis .nu inteleg expresia pe care ai folosit-o si eu sunt sincera nu am multe scoli abia abia ma descurc cu calcu.dar am citit mult (zic eu de colo ca sa nu par chiar proasta)dar va rog daca scrieti folositi cuvinte sa le pot si eu intelege .pede alta parte ma bucur ca am deschis un subiect care vad ca stirneste interes totusi sper ca o sa revii .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Mai 2008, 23:52:04
pt. noua si pe tine te astept cu mai multe explicatii nu vreau sa ma repet .dar am mai scris am 55 ani nu am f.f.multa scoala si scuze as avea de ce nudar consider ca nu intereseaza pe nimeni.daca doriti sa vorbiti mai pe intelesul meu va multumesc  si rog pe tota lumea sa-mi scuze greselile de ortografie este inevitbil in cazul meu va mai astept daca nu vam deranjat prea tare
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: soNic101 din 20 Mai 2008, 00:45:05
pt. someone_creator stai linistit np doar ca e cam ciudat ce patesc ,sa iti dai seama ca visezi si sa vrei sa te trezesti si sa nu poti ...crede-ma e o experienta aiurea .
Am crezut ca te pricepi.
Eu cred ca e de la stres,nu am timp sa ma joc cu nimic.Merci oricum.

P.S. nu mai dorm pe parte stanga si totul e ok :))
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 20 Mai 2008, 08:11:25
Citat din: mariam din  19 Mai 2008, 23:52:04
pt. noua si pe tine te astept cu mai multe explicatii nu vreau sa ma repet .dar am mai scris am 55 ani nu am f.f.multa scoala si scuze as avea de ce nudar consider ca nu intereseaza pe nimeni.daca doriti sa vorbiti mai pe intelesul meu va multumesc  si rog pe tota lumea sa-mi scuze greselile de ortografie este inevitbil in cazul meu va mai astept daca nu vam deranjat prea tare

sper sa fie asa si sa nu fie vorba de ironie,insa am folosit cuvinte destul de obisnuite si ''romanesti''. eu nu am facut nici un fel de misto si am spus clar ca este vorba de un fel de amprenta energetica ,spre exemplu privim la o padure foarte indepartata,ceva ne spune ca in acea padure sau intamplat niste lucruri neobisnuite.Asa poate si subconstientul dvs. sa va arate ceva din trecut/viitor *(mai probabil).

Vreau sa imi raspundeti la intrebarile mele,visul se repeta cat mai frecvent sau destul de rar?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: valo din 20 Mai 2008, 09:44:58
De cativa ani visez ca zbor  :lol: Serios. Zbor fara alte aparate portabile sau orice altceva, doar zbor unde vreau, la ce inaltime vreau, catre orice destinatie, si ceea ce e cel mai frumos e ca simt acea senzatie de zbor, curentii de aer, golul din stomac, e foarte real. Dumnezeule ce senzatie!! Mi-ar placea sa visez in fiecare noapte, toata noaptea chiar. In vis, imi amintesc ca imi spun ca totul e sa te gandesti ca puterea mintii nu are limite, ceva asemanator cu autosugestia, "get out of the box" etc. Am visat de 3-4 ori in ultimii doi ani cred :( ultima data voiam sa zbor in New York dar ceasul desteptator a intervenit fatal  :cry: Alta data imi pierdusem abilitatea temporar, pentru ca un prieten era in preajma mea si nu ma puteam concentra. De multe ori visez ca sar din locuri aflate la inaltime, la 10-15-20 metri, iar pana jos aproape plutesc.

Ce voiam sa spun e ca o inteleg pe dna mariam cand spune ca ii este dor de acea senzatie. Cunosc sentimentul destul de bine cred eu ;)

Cosmaruri nu prea am avut, doar cand eram mai mic si orice film ceva mai inspaimantator ma impresiona - de atunci evit sa urmaresc filme de groaza :) - dar am un prieten care are o problema serioasa. Imi spune ca de nenumarate ori viseaza ca se lupta cu diavoli, vampiri si varcolaci. Se trezeste in miezul noptii foarte transpirat, iar patul arata de parca a fost scena unei adevarate lupte. Recent mi-a spus ca l-a visat "pe Dracu", rugandu-l foarte clar sa vina de partea lui  :| Are 19 ani, e nascut crestin ortodox dar nu are tangente cu Biserica si nici cu alte "organizatii"  :-)

Nu stiu sa talmacesc visuri, de fapt sunt convins intr-o mare masura ca nu au legatura cu viitorul, desi de multe ori ma uimeste consistenta unora dintre ele. Sunt confuz, dar nu-mi bat capul deoarece stiu ca, cel putin deocamdata, e un drum infundat 8-)
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 20 Mai 2008, 13:38:59
Citat din: soNic101 din  20 Mai 2008, 00:45:05
P.S. nu mai dorm pe parte stanga si totul e ok :))

Si eu am o asemenea problema, :D de mic copil evit sa dorm pe spate, daca o fac, am vise deosebit de intense/realiste (cu entitati, calatorii..etc...), unele nu tocmai placute. Poate ca ar fi cazul sa imi inving aceasta teama, nu prea am mai fost curios sa fac asemenea experimente.

Iar vise cu valuri de OZN..am avut si eu, chiar recent.. si vorba lui Romulus, le priveam in vis, cu scepticism, si o unda de teama.
Recent am visat f. detaliat un OZN evoluand desupra orasului.L-am vazut f. clar cu o gramada de detalii "tehnice", la un moment dat, l-am fotografiat cu tel. mobil, imediat, din el a coborat un fel de "drona" automata (asa mi-a facut impresia) ce semana cu un jetpack, si scana strada pe care eram.In partea din spate avea un fel de loc, care parea facut pt. ca o persoanasa stea acolo in picioare, dar nu era nimeni acolo. Tin minte ca la vederea acesteia,am ascuns repede tel.mobil (facusem poza cu el, LOL) ca sa nu ma detecteze, ca-ci aveam impresia ca ma cauta pe mine.Impresia din vis a fost ca acea "drona" era strict de constructie pamanteana. Interesant, nu?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 20 Mai 2008, 18:44:13
Citat din: StarDust din  20 Mai 2008, 13:38:59
Si eu am o asemenea problema, :D de mic copil evit sa dorm pe spate, daca o fac, am vise deosebit de intense/realiste (cu entitati, calatorii..etc...), unele nu tocmai placute. Poate ca ar fi cazul sa imi inving aceasta teama, nu prea am mai fost curios sa fac asemenea experimente.

Iar vise cu valuri de OZN..am avut si eu, chiar recent.. si vorba lui Romulus, le priveam in vis, cu scepticism, si o unda de teama.
Recent am visat f. detaliat un OZN evoluand desupra orasului.L-am vazut f. clar cu o gramada de detalii "tehnice", la un moment dat, l-am fotografiat cu tel. mobil, imediat, din el a coborat un fel de "drona" automata (asa mi-a facut impresia) ce semana cu un jetpack, si scana strada pe care eram.In partea din spate avea un fel de loc, care parea facut pt. ca o persoanasa stea acolo in picioare, dar nu era nimeni acolo. Tin minte ca la vederea acesteia,am ascuns repede tel.mobil (facusem poza cu el, LOL) ca sa nu ma detecteze, ca-ci aveam impresia ca ma cauta pe mine.Impresia din vis a fost ca acea "drona" era strict de constructie pamanteana. Interesant, nu?

la fel si la mine,multi ani am stat cu enigma asta pana mi-am dat seama ca e vorba de ceafa,mai exact o usoara presiune asupra cerebelului ,mai mult ca probabil asta cauzand o ''alerta'' in vis,transformandu-se astfel in cosmar.o chestie si mai interesanta am patit de nenumarate ori,cand dorm cu palmele lipite de ceafa am niste cosmaruri ingrozitoare..presupun ca datorita valului imens de energie ce se revarsa prin palme (punct critic energetic al corpului uman) mintea o ia razna ...insa sa nu fim offline  :-D
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 20 Mai 2008, 19:57:21
py.sirius 13  scuza-ma daca raspunsul meu suna ironic .nu asta a fost intentia mea .dar nu sunt familiarizata cu multe din expresiile pe care le folositi.de aceia va rog daca se poate sa ma ajutati sa inteleg si eu ceia ce discutati . acel vis dupa cum am spus revine mereu acelasi si acelasi fara sa ma gindesc lael la intervale pe care eu nu pot sa le precizez dar sigur trec ani de zile si deodata dimineata ma trezesc ca iar lam visat .dar eu simt ceva ciudat fata de ce povestesc ceilalti .simt asa ca o plecare departe a cuiva apropiat ,o despartire,ca atunci cind iti pleaca cineva cunoscut departe si esti constient ca multi ani de acum inainte nu va mai intilniti.cit despre acele aparate(nu stiu cum sa le denumesc) si multitudinea de culori care le insotesc nu am cuvinte sa descriu acel "spectacol"asa cum am mai spus parca este o explozie de culori globuri care se deschideau zic globuri dar de diferite forme .ma chinui sami gasesc cuvintele  dar cred ca vocabularul meu e prea sarac ca sa ma pot face inteleasa.in vis stiu ca sunt fericita o fericire nu stiu de ce natura nu stiu ce imi da acea stare de bine .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 20 Mai 2008, 20:21:04
Deci, ca sa fiu on-topic, in copilarie aveam si eu vise care se repetau identic, revedeam/participam la niste evenimente alaturi de persoane care in vis imi erau foarte apropiate si dragi, dar cand ma trezeam, nu stiam cine erau.Ma trezeam f. fericit din aceste vise.Si inca ceva. Periodic, se declansau anumite "mecanisme" in vis...Era ceva ca si cum, mi se deschidea o poarta de acces undeva.Acest fenomen tinea cam o saptamana si se repeta identic in fiecare noapte.Atunci cand se intampla, patrundeam "undeva" o lume care atunci cand ma trezeam, imi era complet bizara si inexplicabila,dar in momentele in care eram acolo, indeplineam niste activitati care imi erau familiare, si eram insotit de alte "cunostinte" pe care le simteam apropiate si prietenoase.Din aceste vise, ma trezeam complet incarcat de energie, ca sa zic asa.Copil fiind, ma bucuram imens, cand aparea o astfel de noapte... stiam ca urma sa am din nou cateva nopti cu acces "acolo", apoi "accesul" mi se inchidea.Chestia se repeta periodic, la un interval destul de mare de timp.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 20 Mai 2008, 20:39:05
pt.arckadii am citit mesajul si iti multumesc mult dar dupa cum am mai spussunt o novice in ale calculatorului ma faci sa ma simt jenata dar acestai adevarul .daca poti sa vorbesti aici cu mine este ok dar nu imi cere sa caut ,sa trimit e-mail ca cine stie unde ajunge .si cind am postat acest subiect  nu stiam unde ajunge am cautat dupa el vreo jumate de ora  .de logat am rugat un coleg de servici sa ma ajute . el a facut ce iam cerut eu .vroiam undeva unde se discuta despre fenomene stranii ,ozn,enigme etc asta dupa ce eu am tot incercat sa intru pe diferite forumuri si nu reuseam .asa ca mai bine daca vrei sa discuti cu mine aici o poti face .poate cu timpul voi invata  cum sa lucrez pe calcu.dar timpul meu este cam scurt (virsta) am deschis e-mailul meu asta stiu sa fac si am vazut ca sunt asaltata de psihologi ,psi ,psi nu mai stiu cum poate ca au citit subiectul - tema pe care am scris-o si cred ca sunt "sarita de pe fix"dar toti avem un gram de nebunie .si totusi consider ca judecata nu ma lasat ...inca asa ca te rog sa comunicam aici ca sar putea sa ajung (daca incerc ceva nou)sa ma caut eu pe mine daca intelegi ce vreau sa spun .    te salut ori unde te-ai afla
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 02 Iulie 2008, 18:48:44
pana la urma care sa fie explicatia cea mai plauzibila ?

Dar aveti grija sa nu ne mintim .

visul poate fi o proiectie a imaginatiei , a subconstientului ... asa ca analizati bine varianta asta inainte de celelalte . Si chiar daca fenomenu se repeta asta nu trebuie sa dea neaparat de inteles ca ar fi ceva iesit din comun , poate ca secventa sa salvat acolo... undeva... si se tot deruleaza .
faptul ca apar similaritati iar nu cred ca e ceva iesit din comun... mai apes pentru ca trairile altora nu coincid EXACT ci doar doar sunt asemanatoare ... e normal printre miile de vise sa apara si coincidente :) .

iar treaba cu senzatiile din timpul visului... placere , frica , incredera etc. cu toti le avem indiferent de vis . ganditiva la un cosmar .. e adevarat ca ne speriem si ne trezim brusc nu ?

Iar in cazul dvs. mariam nu vreau sa banalizez problema dar incercati sa va ganditi daca prima traire a acestui vis nu cumva dateaza dupa vreun film , desen animat din copilarie , articol sau poveste citita etc. aspecte care ar fi putut influenta subconstientu sa proiecteze astfel de imagini .

Una din alte variante pentru a depista acest mister ar fi sa va ganditi cu atentie daca cumva vi sau intamplat in viata reala trairi care ar putea fi asociate cu visul dvs.

Si eu sunt putin fascinat de acest subiect insa incerc sa iau in considerare deobicei intamplarile mai plauzibile pentru a le cerceta EX: o secventa din vis care ulterior sa materializat , sa derulat si in realitate .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 02 Iulie 2008, 23:12:52
pt.KBAL.ma bucur ca cineva mai scrie cite ceva despre ciudatul meu vis din copilarie .KBAL probabil ca dupa ce ai citit teai gindit ca de fapt ar putea sa aiba legatura cu un film etc.nu vreau sa te dezamagesc dar ce am povestit eu acolo in primul mesaj (cred)nu este dect un vis la care eu nu gaseam nici o explicatie avind in vedereca se repeta ,ca se repeta de aceea nici nu pot sal uit.si acum sa -ti spun ca sunt o"tinara" BUNICA DE 55 DE ANI ,ca la tara in frumosul nostru ARDEAL in urma cu asa de multi ani in fam mea cu 4 copiii cu tata pensionat de boala cu mama care lucra la colectiv(c.a.p)crezi ca vedeam filme ?nu era cinema in sat venea din cind in cind o caravana si rulau  filme rusesti(dar asta mult mai tirziu eram totusi prin clasele 5-8)nu mai vorbesc de TV tirziu de tot o fam .din localitate sia cumparat si mergeam pe vremea aia si vedeam un serial nu am uitat se numea EVADATUL.jumate de sat era acolo .asa ca nici desene animate nu vedeam si de fapt eu am trait alte vremuri.cind YURI GAGARIN a plecat in cosmos citeam in ziar la vecini mei si la parintii mei care spuneau ca o sal trintesca de pamint cel de sus pt. indraznela lui .ce sa mai spun daca poti sa explici ceva dupa tot ce am spus e bine daca nu ....asta e .nu am inventat nimic si nici nu sunt o "bunica "foarte scolita.dar cind am plecat de acasa la oras da atunci am dat in patima cititului ca alta bucurie in acele vremuri nu aveai si am citit  mult si de toate nu stau eu f. f. bine cu gramatica dar sint mindra ca am citit atit de mult .nici cu calcu. nu stau prea bine am un "jaf "pe care am invatat singura singurica sa "lucrez".sunt curioasa de tot ce se intimpla in lume.dar de fapt se si spune :esti curiosa ca o baba :lol: iarta-ma pt. logorea mea promit ca nu mai scriu asa mult  .multumesc pt. intelegere MARIAM
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: jackie28t din 03 Iulie 2008, 00:10:03
Citat din: mariam din  19 Mai 2008, 18:14:43
de la virsta de 7-8ani mi se intimpla sa am un vis care se repeta nu pot sa precizez exact la cit timp ca nu am notat .  :?
interesant este ca este acelasi si culmea pot sa-l povestesc si daca  revine dupa un an sau doi si nu pot sa uit  trebuie sa spun ca nu sint o  persoana care face parte din nu stiu ce secte religioase sunt ortodoxa  cu frica de cel de sus . dar este totusi bizar ca atitea ani  acest vis sa revina  nu sunt nici adolescenta sa nu pot sa deosebesc un lucru atit de ciudat am o virsta destul de inaintata  :wink: am crescut la tara si cind am venit la oras am inceput sa cumpar carti  sa citesc si cu adevarat din copilarie a inceput sa ma pasioneze fenomenele stranii  :-( dar cunosc prea putine persoane cu cine sa discut aceste lucruri  azi de exemplu am rugat un coleg sa ma ajute sa pot intra pe un forum specializat .eu am incercat dar nu am reusit .din nepricepere.am uitat fara rea intentie sa spun am 55 de ani nu stiu boaba engleza ca daca asi sti cite nu poti afla pe net . :-Dsper  ca cineva va fi curios sa stea de vorba cu mine .eu am iesit la pensie dar sint inca o persoana activa nu am abandonat serviciul  mai lucrez inca nu am pregatire(scoli ) dar am despre mine o parere buna fara falsa modestie  :lol: sunt curioasa daca cineva ma va contacta  pentru discuta cu mine nici la calcu. nu ma prea pricep sper ca sa pot trimite mesajul  si nici nu stiu pe ce forum va ajunge sper sa nu se piarda   


Buna mariam,
este pentru prima oara cand vad acest topic.Ma mir de cum nu l-am observat pana acum.Da-mi voie sa-ti spun un bun venit si este foarte bine ca ai incercat sa dezvalui acest vis tocmai pentru a te elibera de acest mister cred sau cel putin de a-l intelege.Am citit primele tale posturi si am inteles macinare.ACEL VIS CE TOT SE REPETA cred ca este un simplu vis emis cu o mica eroare poate din datele memoriei pe care le are orice persoana.Uneori,anumuite persoana,tin sa cred ca cam toti dintre noi,putem avea o data sau de mai multe ori in viata anumite sesiuni de visuri care ne pot parea total neobisnuite fata de celelalte visuri (facand sa fabulam prea mult pe seama lor)avand la baza uneori realitatea redata de vis incat ne poate face sa credem ca a fost totul real si s-a intamplat intr-o alta lume paralela cred unii.Sau repetarea unui vis de exemplu cazul tau la care o persoana daca este credincioasa o poate interpreta intr-un mod superstitios sau nu de exemplu,cand defapt visul repetat este doar o eroare de date(informatii) atunci cand defapt creierul repeta aceleasi informatii din datele memorii pe care le acumuleaza simultan atunci cand este impus de subconstientul persoanei care viseaza.Ca sa se inteleaga mai bine am sa incerc sa explic mai simplu.Cand dormim creierul intra in delir formand o noua lume (dimensiune) in propria noastra minte chiar din datele proprii noastre memorii plus o anumita fantezie care poate interveni de exemplu din cauza anumitor factori formand acel vis.Memoria noastra poarta o sumedenii de date informatii la care din cauza unor factori daca creierul percepe anumite date ce are legatura si se leaga cu anumite imagini din trecut de exemplu imagini din ''visul repetat'' atunci creierul se va prinde de datele vechi transformand pe urma din date in imagini ce sunt defapt acele imagini de vis la care ni se pot parea reale sau mai putin reale.Dupa ce persoana percepe ca sunt imagini dintr-un vis repetat face ca persoana sa creada ca ceva este ''misterios'' din cauza acelui '''VIS CU REPETITIE''

Citat din: mariam din  19 Mai 2008, 19:23:46
DE FIECARE DATA CIND  VISEZ E ACELASI VIS.(AM SPECIFICAT CA SE REPETA LA INTERVALE DE CARE EU NU AM TINUTSEAMA) intodeauna am pe mine o perelina de ploaie si gluga o am pusa pe fata sint pe un deal in panta.afara nu plouasi privesc cerul nu stiu nu pot sami dau seama daca e ziua sau noapte.dar privesc cerul pt.ca deodata pe cer apar ,vad dar un se aud nu aud de loc zgomot de avioane,multe f.f.multe aparate pe care nu le pot compara cu nimic din ceia ce stiu eu (prima data am visat asta prin 1960-1961)nici nu prea aveam cu ce sa le compar eu fiind nascuta la tara daca trecea din cind in cind cite un avion .dar sa revin ,avioane nu erausi tot cerul era plin "ochi"de ele de tote culorile :?o multitudine de culori si zburau foarte jos pt.ca vad "oameni" in ele atunci am vazut pt.prima data costum si casca de "astronaut"pt.ca mult mai tirziu am vazut apoi la tv noi acasanu aveam tv si de fapt nu avea decit o fam. mai instarita din sat la un sat un tv .cred ca iti dai seama ca eu nu aveam acces acolo.acele "avioane erau pline de oameni toti purtau costumele cu casca si nu pot de loc sa le vad fata dar deasupra "avioanelor" mai vad altele si altele parca in straturi suprapuse si  apoi CERUL nu pot sa descriu in cuvinte cum vad cerul culori ,culori si .....lumi multe lumi nu stiu daca ma intelegi ,noi pe pamint suntem o lume ei bine eu vad mai multe lumi deasupra de acele avioane deasupra tuturor culorilor sint lumi ,nu stiu ce se intimpla la un momentdat cadin globuri mari se deschid alte  lumi este o explozie de culori si de lumi  acesta este visul meu cu repetitie pe care de multe ori atunci cind il visez il povestesc sotului fam. am uitat sa spun ca privind feeria de pe cer nu simt frica sau groaza ci o neobisnuita bucurie nu stiu daca poate cineva sa ma inteleaga de multe ori doresc sa visez acel vis dar vine cum am spus atunci cind vrea el regret ca nu am tinut un calendar sa vad timpul de repetitie sa fi notat ce sa intimplat in acea perioada mie fam. sau in lume .de vero 2 ani nu a mai revenit dar simt ca un dor dupa cineva drag 

Cred ca acel vis se va mai repeta in viitor sau poate ca nu.Un vis ne reda o alta dimensiune.Imaginatia nu are margini.Daca se crede in el se pot naste noi fantezii care duc doar la speculatii.E bine ca visurile sa ramana doar visuri.Din ele totusi putem trage o invatatura sau chiar o inspiratie.
Noapte buna si vise placute mariam.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: liteady73 din 03 Iulie 2008, 00:31:15
 Salut Mariam !...

Salut Jackie28t !...

E un subiect foarte delicat. Mariam, daca ai vise repetabile, inseamna - cel putin pentru tine - ca esti in cautarea unei probleme.

PS: Nu stiu ce cauti ...
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: OzN_HunteR din 03 Iulie 2008, 00:40:10
Pentru Mariam

Visurile care se repeta si care pot continua ani de zile, ar trebui tratate ca orice alt vis. Trebuie facuta o paralela intre vis si gandurile, sentimentele, comportamentul si motivele celui care le viseaza. Intelegerea semnificatiei acestor visuri poate ajuta persoana sa rezolve o problema cu care poate te-ai luptat ani de zile.

Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 03 Iulie 2008, 01:47:03
citez : Mariam - "pt.KBAL.ma bucur ca cineva mai scrie cite ceva despre ciudatul meu vis din copilarie..." pai sa va spun un secret daca subiectul nu este intretinut se uita , lumea deobicei posteaza in subiecte mai de actualitate , ati observat ca dupa postul meu au mai aparut inca 3 ?
Acum sa revin la subiect ....
Haideti sa incercam sa mergem pe principiul eliminarii ca sa facem o elucidare mai simpla .

1)Ok deci daca visul dateaza din copilarie 7-8 ani si nu aveati nici tv, probabil ca la acea varsta nu stiati nici sa cititi , deci probabilitatea ca subconstientul dvs. sa se fi influentat dintr-un astfel de material sare .

Totusi as putea sa asociez un material precizat de dvs cu visul si citez " cind YURI GAGARIN a plecat in cosmos citeam in ziar la vecini mei si la parintii mei care spuneau ca o sal trintesca de pamint cel de sus pt. indraznela lui"

2) Treaba cu repetatu nu este iesita din comun dupa cum stiti creieru are abilitatea de a stoca informatii , in cazul de fata aceasta secventa probabil sa salvat in subconstient si de aceea se tot deruleaza in vis , sau se poate sa se fi salvat si in alta parte de moment ce constientizati fenomenul si cand sunteti treaza si in acest caz constientul doar preia informatia respectiva , ori care ar fi variantele treaba cu repetatu nu este iesita din comun .

Singura varianta mai misterioasa dar "nu prea" ramane continutul visului ... treaba cu lumile , navetele cosmice s.a.s.m.d dar dupa parerea mea sincera ... consider ca copii la varste de 7-8 ani au destula imaginatie incat sa reproduca astfel de secvente.
In orice caz nu vreau sa va dezamagesc , nu sunt "nici gica" contra sunt doar mai sceptic din fire .
Acum sa luam prin absurd varianta ca visul dvs. tine de domeniul fantasticului/paranormalului si explicatia ar fi mai delicata , in acest caz sustin teoria cu mai multe dimensiuni/ universuri paralele etc.

Daca observati si "jackie28t" e cam pe aceiasi unda cu mine si nu cred ca ar vrea nici el sa va dezamageasca :P 




Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 03 Iulie 2008, 20:40:32
pt. toti domnii care si-au spus parerea despre visul meu cu repetitie .incep cu kbal .da ai dreptate daca un subiect nu este intretinut ,alimentat de lucruri noi ce mai poti discuta pe marginea lui ...nimic.eu acuma in situatia asta ce sa fac sa spun ca am visat iaras ceva ?nu pot ar fi jenant sa ma prefac ca am vazut ,ca am simtit,ca dumnezeu stie mai ce.ce am scris asa s-a intimplat(adica asa am visat)ca subconstintul meu la diferite intervale reia acelas vis in urma unor reportaje sau filme S.F( pe care le ador)pe care le vad la tv nu zic ca nu este adevarat asa cum nu contrazic pe nici unul dintre voi.nu pot sa fiu ipocrita .aveti dreptate in tot ce ati scris .nu sunt o persona careia sa i se fi intimplat ceva iesit din comun ,mi rusine dar trebuie sa spun nu sunt nici foarte bisericoasa merg la biserica de sarbatorile mari iaca la cite un botez sau nunta.asa ca nu cred nici eu ca e ceva mistic.pur si simplu ce am visat aia am postat fara sa ma gindesc prea mult.acum regret ca scris acel vis dar probabil aveam nevoie de explicatiile voastre ca sa revin cu picioarele pe pamint. multumesc mult MARIAM
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: darieglobur din 03 Iulie 2008, 21:26:14
mariam, visele astea ale tale pot fi si un soi de "amintiri" din trecut sau din viitor. e o varianta...
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 03 Iulie 2008, 23:01:07
PT.darieglobur ce sa spun ca nu ?sau ca da? nu pot sa stiu dar dupa cit am citit aici postarile pe marginea acestui subiect tind sa cred ca este pur si simplu un vis .dupa cum am spus am ajuns sa am regrete ca ma postat .este adevarat ca daca am ocazia sa citesc ceva despre OZN citesc cu placere asa am si ajuns aici intre voi .am eu o virsta dar nu este asta un motiv sa stau pe tusa daca nu pot sa inteleg tot ce scrie pe aici ceva ceva tot inteleg .si poate ca va veti distra dar eu cred ca exsista viata pe alte planete ,cred ca sunt civilizatii mult mai inteligente ,mai avansate decit noi .sa aveti o noapte linistita
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 03 Iulie 2008, 23:03:26
te rog sa ma scuzi nu am scris numele tau corect inca o data mii de scuze
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 03 Iulie 2008, 23:08:03
sau am scris bine ?of  of vedeti ce inseamna batrinetea (putina scleroza? sau mai multa?) ce o fi o fi dar tot nu stiu daca am scris corect sau nu . :lol:
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: darieglobur din 03 Iulie 2008, 23:33:48
ai scris bine. dar poti sa-mi spui, mai simplu, darie...
si las-o-ncolo de batranete, ca nu esti deloc batrana. :-D
da, si eu cred ca exista nenumarate civilizatii in puzderia asta de cosmos, unele mult mai evoluate decat noi.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 03 Iulie 2008, 23:56:09
"mariam" - initiativa postarii acestui subiect probabil a fost mai mult decat corecta , probabil daca ma aflam in aceiasi situatie as fi procedat la fel , in orice situatie conteaza mult si opinia altora , nu putem fi atotstiutori .
Ma bucur ca acest caz sa elucidat in mare parte.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 04 Iulie 2008, 00:02:58
PT. DARIE multumesc ca mai linisti in problema cu numel dar sincer ma intorceam la nume si pina ajugeam sa raspund iarasi uitam sau nu eram sigura ca e corect .si cu batrinetea .....ce sa spun incerc sa ma tin tare .problema e ca sa nu intepenesc n...aibi intelegi? hai ca am glumit .aici nu e loc de gluma sa discuta lucruri serioase .         sa revenim am citit cindva demult in tineretea mea o carte foarte interesanta poate ai auzit de ea sau poate ai citi-o nu imi aduc deaminte cine a scris-o se numea DEOCAMDATA ENIGME  nu stiu daca era SF dar vreau sa cred ca ce am citit acolo e adevarat.bine asta mia venit in minte acum la ora asta dar am citit multe altele foarte interesante acum te las ca e tirziu si miine suntpe "baricada"la munca  sa ai o noapte linistita
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 04 Iulie 2008, 00:21:32
pt kbal multumesc pt.mes.tau corect si la obiect .au mai fost mes. dar din ele nu am priceput sincer mare lucru poate si din cauza ca scoala e cam putina (vorbesc de mine bineinteles) asa erau timpurile trebuia sa pleci in lume sa muncesti ca altfel asi fi facut si eu mai multa .dar asa cum am mai spus am citit mult tot ce mia picat in mina  si am mai acoperit niste gauri dar mai am niste "pesteri"pe care la virsta mea clar nu mai am cu ce le acoperi . asa cum am spus si mai inainte mine e o noua zi si trebuie sa fiu fres(clar cuvint scris gresit am scris cum pronunt) atit cit se poate .sa ai un sfirsit de saptamina asa cum iti doresti
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 04 Iulie 2008, 22:25:32
Stimabila "bunicuta" mariam vad ca inca va mai intriga acest subiect intrucat am observat ca sunteti online si vizualizati acest topic . Daca mai aveti si alte nelamuriri va rog sa le adresati :) .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 05 Iulie 2008, 09:11:45
pt.KBAL  bineinteles ca ma intriga subietul doar de aceea lam si postat dar consider ca am primit lamuriri de la voi toti si nu stiu ce as mai putea intrba.   bineinteles ca ma uit sa vad daca cineva a mai intrat si ce a scris .da aseara eram online dar nu aveam mult timp la dispozitie am nepoteii la mine si trebuia sa ma ocup de ei .ieri nepotica nea a facut 5 anisori e nascuta de ziua AMERICI  si ca o culme a coicidentei de ziua sotului 11 sep au cazut TURNURILE culmea nu ?baiatul meu e pe 23 august  ce coicidente de care acuma cind scriu mi-am dat seama sa ai un sfirsit de saptamina frumos
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: darieglobur din 05 Iulie 2008, 09:56:24
Citat din: mariam din  04 Iulie 2008, 00:02:58
PT. DARIE multumesc ca mai linisti in problema cu numel dar sincer ma intorceam la nume si pina ajugeam sa raspund iarasi uitam sau nu eram sigura ca e corect .si cu batrinetea .....ce sa spun incerc sa ma tin tare .problema e ca sa nu intepenesc n...aibi intelegi? hai ca am glumit .aici nu e loc de gluma sa discuta lucruri serioase .         sa revenim am citit cindva demult in tineretea mea o carte foarte interesanta poate ai auzit de ea sau poate ai citi-o nu imi aduc deaminte cine a scris-o se numea DEOCAMDATA ENIGME  nu stiu daca era SF dar vreau sa cred ca ce am citit acolo e adevarat.bine asta mia venit in minte acum la ora asta dar am citit multe altele foarte interesante acum te las ca e tirziu si miine suntpe "baricada"la munca  sa ai o noapte linistita

am citit mai demult "deocamdata enigme...", a lui dan apostol. da, e si despre extraterestri. nu-mi mai amintesc mare lucru din ea, insa stiu ca atunci mi-a placut.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 05 Iulie 2008, 13:41:56
16:00, Sâmbãtã (5 iulie), Discovery Science
Secretele somnului , Creierul care viseazã .

Prezentarea episodului: Tot mai multe dovezi sugereazã cã somnul cu vise este o stare de conºtienþã prin care putem ajunge la informaþii altfel inaccesibile simþurilor noastre.

Prezentarea filmului : O serie ce te poartã printre misterele somnului, alãturi de oameni de ºtiinþã descoperiþi cât de important este somnul pentru om.

................................................................................... va si si o reluare probabil in cursul serii.. (dupa 12).
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 05 Iulie 2008, 14:06:36
@Mariam, sa nu regretati ca ati postat aici despre visul dvs. eu zic ca e f. bine.
Cred ca se ia cam simplist de catre anumite persoane aceasta problema a viselor cu repetitie.
Am sa va relatez pe scurt si eu despre un vis al meu, cu repetitie, care il aveam de f. mic copil, si care l-am mai expus undeva aici pe forum.Visul am inceput sa il am de mic copil, cred ca aveam in jur de 6 ani, in acel vis, se facea ca eram intr-o zona desertica de culoare galben/rosiatica, ma aflam in fata unui munte sau deal stancos, unde era un fel de grota sapata in stanca.Visul era simplu, stateam in fata grotei si "stiam" ca acolo e ingropat "un om batran" (asa ai ziceam eu atunci, copil fiind) cu care de fapt ma identificam... parca aveam senzatia ca acela eu am fost (acel om), sau mi-a fost f. apropiat.Chestia e ca visul la asta se rezuma, stateam in fata acelei grote si... parca ma incarcam cu energie si imi placea pur si simplu doar sa stau acolo in apropierea acelui "mormant". In vis imi doream sa il vad pe acel "om batran" dar nu am reusit niciodata. :D Visul se repeta destul de periodic, dar nu identic de fiecare data.Deci, care e explicatia? de ce acel vis ma umplea de energie si bucurie ca revedeam acel loc? (ca-ci asa ma trezeam din acel vis).

Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 05 Iulie 2008, 20:56:30
PT.KBAL am citit de doua ori ce ai scris astept cu nerabdare continuarea .....nu promit ca voi fi prezenta dar precis voi citi .si daca as fi nu cred ca as putea sa raspund foarte repede pt. ca scriu cu un singur deget nu vreau sa le uzez pe celelalte(nu pot sa scriu repede )glumesc bineinteles dar si vorbesc serios in legatura cu scrisul nu stiu daca am spus dar sunt incepatoare si nici monitorul nu il privesc ca poate uit ce vreau sa scriu (sa nu rideti ca ma descurajati de tot si nu mai scriu) dar asa imi trebuie daca la ani astia ma apuc de lucruri care ma depasesc.nici nu stiti cum am stat in fata calcu. ca vroiam sa ma loghez pe un forum si tot era in engleza (ce trebuia sa scriu nume alea ,alea)atita leam privit si nu sau tradus instand dar dupa un efort supra sau poate nu chiar supra dar insfirsit am reusit .dar dupa aia am observat ca nu mai stiu in ce sectiune sau cum io zice mam bagat de tot hazul dar aflu eu pina la urma.PS  scuzati si gramatica mea "de balta" sa aveti o seara minunata :lol:
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 05 Iulie 2008, 21:08:02
Draga mariam , era vorba de o emisiune pe  Discovery Science despre vise care a fost difuzata astazi la ora 16:00, Sâmbãtã (5 iulie) . Probabil va fi si o reluare in curand . Va sugerez sa o vizionati intrucat poate raspunde multor intrebari .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 05 Iulie 2008, 21:17:55
PT.STARDUST cred ca fiecare are dreptul sa spuna exact cum gindeste .vizavi de ceia ce am postat eu au fost pareri(sincer)care mie mi-au placut altele nu si altele nu le-am inteles.de ce sa mint erau niste termeni ....ca ar fi trebuit sa stau cu DICTIONARUL  EXPLICATIV AL LIMBI ROMANE  in fata dar asta e numai vina mea de unde sa stie pers.respectiva ce grad de cultura am eu .nu mie rusine de ceia ce scriu pt. ca acum clar ca nu mai pot indrepta lucrurile.vizavi de visul tau cind am citit am ziz uite ca mai sunt si altii "programati la reluare"nu sunt unica.sa imi dau cu parerea nu sunt in cunostinta de cauza .dar sunt foarte sigura ca baieti sunt pe faza si ne vor lamuri dar trebuie sa avem rabdare .din partea mea o seara asa cum ti-o doresti
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 05 Iulie 2008, 21:26:15
PT.KBAL multumesc pt.informatie  am sa ma uit in program si o sa urmaresc precis ma uit foarte des pe acel program(nu scriu sa nu scriu gresit) sau pe national geografic (cred ca am scris gresit) ma uit mai cu placere decit sa ma uit la o telenovela ca astea sunt la moda.inca odata multumesc
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 05 Iulie 2008, 21:30:47
pai acuma am observat ca de fapt ai scris ora si pe ce canal va fi ......se adevereste zicala :VEZI BABA ACUL VEDE-L D..RACU-L
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 06 Iulie 2008, 02:08:16
 :-D ... se mai intampla  :wink: :roll:
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 06 Iulie 2008, 14:08:50
15:05, Duminicã (6 iulie), Antena2
De Necrezut!
film serial documentar

Întâmplãri care nu au avut finalul aºteptat, imagini surprinse pe camera de filmat, interviuri cu cei care într-un mod miraculos au supravieþuit, o lume fascinantã a celor care încearcã sã depãºeascã graniþa dintre posibil ºi imposibil, toate într-un serial plin de adrenalinã, atât de real ºi de intens încât parcã te doare chiar ºi când priveºti.

Pentru cei care apuca emisiunea ... va urez vizionare placuta :P ... pentru cei care nu mai aveti o sansa la 00.30 (reluare) .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 06 Iulie 2008, 15:00:09
PT. KBAL MULTUMESCCCCC.......   este timpul sa ma retrag ca trebuie sa inceapa inca o data multumesc  .o zi minunata sa ai  :lol:
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Fr0styan din 25 Iulie 2008, 08:50:07
Citat din: soNic101 din  19 Mai 2008, 21:35:24
Someone_creator poate poti sa ma asculti si pe mine ,ca eu nu am nici un raspuns ,te rog.
De un an de zile am inceput sa am un fel de cosmaruri ciudate, dc zic ca sunt ciudate pt ca toate se termina in momentul cand realizez ca visez (in somn ralizez ca visez)si incerc sa ma trezesc ,ei bine nu reusesc ...si de aici incepe chinul .
Trag de mine ,cred, minute bune sa ma trezesc ,nu reusesc.De multe ori incerc sa fac ceva sa ma trezesc sa tip,sa ma musc de mana etc.
Prima data cand s-a intamplat am zis ca am ceva probleme nerezolvate si, din cauza asta am cosmaruri... dar dupa 6 luni de pauza au inceput iar . Un lucru am observat , se intampla cand dorm pe partea stanga a capului cu tampla lipita de perna .
Am vb cu mai multa lume dar nimeni nu crede ca este din cauza pozitiei in care dorm ,sincer nici eu nu cred....

Ce zici ?

Saluut..
Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta..se numesc vise lucide..Acestea reprezinta o categorie foarte speciala de vise.sunt vise in care stim ca visam si putem sa schimbam prin vointa cursul visului.Astfel in loc sa asistam ca spectatori ai propriului nostru film din vis, devenim regizorii acestuia.Acest tip de vise ne releva capacitatile corpului nostru astral. Astfel, in acest tip de vise putem calatori oriunde, depasi limitele materiei si folosi vointa pentru a actiona fara limitari.In lumea astrala intalnim exact aceeasi situatie ca in lumea realitatii fizice. Acolo exista, de asemenea, grade diferite de dezvoltare, de traire spirituala si putem intalni nivele mai inalte sau mai joase de evolutie.Putem realiza contacte cu alte suflete si schimba mesaje, asa cum o facem in lumea "reala" fizica. .Tibetanii asta fac noaptea  :-D..data viitoare cand ramai "blocat" in vis si sti ca visezi nu te mai panica si have fun :D:D:D:D:D.. fa-ti mai mult timp pentru tine insuti..tine minte ca ceea ce visezi si dureaza muuuult in visul tau e doar maxim 1 minut din timpul real..bine "real" cum il percepem noi cand suntem trezi  :lol:
ce este enervant este ca uiti anumite stari..de exemplu acum o saptamana si ceva cand am avut ultimul vis lucid..eram in Brasov si zburam peste cladiri etc, no more taxi, si simteam in cap si pe coloana in timp ce levitam un feeling pe care nu l-am mai simtit niciodata[un sentiment de infrangere a gravitatiei constant in timp ce simti ca esti in cadere libera - ceva de genul, asa tin minte in vis ca mi-am explicat cum ma simteam] si cand simteam ca ma trezesc, uitam treptat in zbor cum ma simteam si tot pierdeam altitudine si puf deschizi ochii si esti in camera ta. iti sugerez sa cauti filmul waking life..vizionare placuta
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 25 Iulie 2008, 23:03:29
"Astfel in loc sa asistam ca spectatori ai propriului nostru film din vis, devenim regizorii acestuia.Acest tip de vise ne releva capacitatile corpului nostru astral. Astfel, in acest tip de vise putem calatori oriunde, depasi limitele materiei si folosi vointa pentru a actiona fara limitari."

Pai pana la urma e film regizat sau mai mult decat atat ?
Eu sustin doar prima varianta ;) .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: lylyt_ice din 25 Iulie 2008, 23:18:41
 Eu cred ca este vorba despre imaginatia si scenariul regizat de subconstient. De exemplu eu cand eram copil inainre sa adorm m-a gindeam la anumite personaje de desene animate, si cu toate ca eu le stiam de la Tv. alb negru, in timpul somnului imi creeam filme de desene animate color. Actiunile si intimplarile erau deajins de complicate, deci nu erau lucid programate de mine, ci subconstientul regiza totul. Deci nu poate fii vorba de calatorii astrale ca doar Miky Maus era doar un personaj creeat de mine in starea mea lucida inainte de a adormi.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 25 Iulie 2008, 23:25:18
Citat din: lylyt_ice din  25 Iulie 2008, 23:18:41
Eu cred ca este vorba despre imaginatia si scenariul regizat de subconstient. De exemplu eu cand eram copil inainre sa adorm m-a gindeam la anumite personaje de desene animate, si cu toate ca eu le stiam de la Tv. alb negru, in timpul somnului imi creeam filme de desene animate color. Actiunile si intimplarile erau deajins de complicate, deci nu erau lucid programate de mine, ci subconstientul regiza totul. Deci nu poate fii vorba de calatorii astrale ca doar Miky Maus era doar un personaj creeat de mine in starea mea lucida inainte de a adormi.

ciudat insa sustin teoria Collective consciousness sau constiinta colectiva a umanitatii;traim intr-un circuit chiar daca nu vrem,dincolo de materie.De ce spun asta?

in dimineata de 26dec 2004 ,visam intens ca ma aflam pe un fel de plaja imensa iar de pe margini cadeau stanci imense in apa intr-un mod foarte sobru,tulburand apa.cand am deschis tv am vazut stirile.

ei bine,a fost un moment delicat dar o experienta pe care nu am cum sa o uit,Sumatra earthquake & tsunami.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: lylyt_ice din 25 Iulie 2008, 23:36:22
 Probabil ca totul functioneaza ca un compiuter, pe care-l poti folosii si pentru prelucrarea datelor impuse de tine(un joc de pe un CD), dar; il poti conecta si la internet preluind date de la un "COMPIUTER GENERAL"...in cazul nostru Matrixul creeat de cineva, sau Mentalul Infinit !?!
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 26 Iulie 2008, 00:05:22
Pai Sirius13 de multe ori corpul/organismul chiar si in faza de subconstient , preia informatii din exterior sau chiar informatii cu privire la functiile propii asa ca daca televizorul la care se difuza emisiunea respectiva , era atat de aproape incat tu in somn sa il auzi.. nu-i de mirare .
Tot din experiente similare iti vorbesc . Spre exemplu cand eram mai mic si... aveam nevoie la toaleta :D... dar dormeam , aveam tot felu de vise ciudate cu apa (cred ca deduci si ce fel de nevoi aveam :P) .. precum inundatii etc. suspect nu ? suna ironic dar e un fapt real . In alte cazuri cand dormem cu fata "in perna" si nu mai aveam aer sa respir ,visam (intr-un mod extrem/bizar , un fel de cosmar) .. ca cineva a vrut sa ma sufoce prin diferite mijloace eu fiind imobilzat (atat in vis cat si in realitate intr-o oarecare masura datorita inconstientei) , in realitate nu constientizam acest fapt si din acest motiv nu putem nici sa iau masuri - sa ma intorc in alta pozitie , unde as fi avut acces la aer , (norocum meu a fost ca m-am trezit la timp) , asa cum sunt si multe alte cazuri cand oameni mor in propia locuinta in somn asfixiati de gaze .
Asa ca hai sa constientizam realitatea si sa nu exageram cu interpretarile visului . Nu contest ca nu o fi si un gram de adevar in ce tine de paranormal la nivel de vis dar nici nu cred ca toate visele apartin acestui domeniu ;) . 
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 26 Iulie 2008, 00:28:56
Citat din: Kbal din  26 Iulie 2008, 00:05:22
Pai Sirius13 de multe ori corpul/organismul chiar si in faza de subconstient , preia informatii din exterior sau chiar informatii cu privire la functiile propii asa ca daca televizorul la care se difuza emisiunea respectiva , era atat de aproape incat tu in somn sa il auzi.. nu-i de mirare .
Tot din experiente similare iti vorbesc . Spre exemplu cand eram mai mic si... aveam nevoie la toaleta :D... dar dormeam , aveam tot felu de vise ciudate cu apa (cred ca deduci si ce fel de nevoi aveam :P) .. precum inundatii etc. suspect nu ? suna ironic dar e un fapt real . In alte cazuri cand dormem cu fata "in perna" si nu mai aveam aer sa respir ,visam (intr-un mod extrem/bizar , un fel de cosmar) .. ca cineva a vrut sa ma sufoce prin diferite mijloace eu fiind imobilzat (atat in vis cat si in realitate intr-o oarecare masura datorita inconstientei) , in realitate nu constientizam acest fapt si din acest motiv nu putem nici sa iau masuri - sa ma intorc in alta pozitie , unde as fi avut acces la aer , (norocum meu a fost ca m-am trezit la timp) , asa cum sunt si multe alte cazuri cand oameni mor in propia locuinta in somn asfixiati de gaze .
Asa ca hai sa constientizam realitatea si sa nu exageram cu interpretarile visului . Nu contest ca nu o fi si un gram de adevar in ce tine de paranormal la nivel de vis dar nici nu cred ca toate visele apartin acestui domeniu ;) . 

Nu ai inteles :rainbow: televizorul nu era deschis si nici in aceeasi camera,incearca acum.

Nu am exagerat in nimic,nu aveam de unde prelua informatia decat din mintea celor ce au fost de fata;si a celor ce aflasera deja.Exista totusi o rezonanta/vibratie energetico-informationala pe care o ''intelegem/interpretam'' rar in viata asta.
Daca nu stiam de existenta oxigenului asta nu inseamna ca nu il respiram,totul e ca ;pur si simplu e invizibil.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: jackie28t din 26 Iulie 2008, 00:55:04
Citat din: lylyt_ice din  25 Iulie 2008, 23:18:41
Eu cred ca este vorba despre imaginatia si scenariul regizat de subconstient. De exemplu eu cand eram copil inainre sa adorm m-a gindeam la anumite personaje de desene animate, si cu toate ca eu le stiam de la Tv. alb negru, in timpul somnului imi creeam filme de desene animate color. Actiunile si intimplarile erau deajins de complicate, deci nu erau lucid programate de mine, ci subconstientul regiza totul. Deci nu poate fii vorba de calatorii astrale ca doar Miky Maus era doar un personaj creeat de mine in starea mea lucida inainte de a adormi.

Foarte bine spus lylyt_ice
Toate aceste fenomene ca proiecte astrale,dedublarea si alte calatorii cu asa spus ''masina timpului'' nu sunt altceva decat fantezii produse de propria noastra imaginatie realizate de subconstient (formand o noua dimensiune,o alta lume/univers) dar la care din pacate unele visuri pot parea atat de reale unora incat visatorul va putea face confuzii crezand ca exista vre-o legatura cu realitatea sau cu realitatea unei lumi paralele,aici este si problema.Cel mai bun exemplu este chiar propriul nostru experiment ca doar toti visam. :wink:


Citat din: Kbal din  26 Iulie 2008, 00:05:22
Pai Sirius13 de multe ori corpul/organismul chiar si in faza de subconstient , preia informatii din exterior sau chiar informatii cu privire la functiile propii asa ca daca televizorul la care se difuza emisiunea respectiva , era atat de aproape incat tu in somn sa il auzi.. nu-i de mirare .

Corect Kbal.Buna observatie!
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 26 Iulie 2008, 09:21:09
Citat din: jackie28t din  26 Iulie 2008, 00:55:04
Foarte bine spus lylyt_ice
Toate aceste fenomene ca proiecte astrale,dedublarea si alte calatorii cu asa spus ''masina timpului'' nu sunt altceva decat fantezii produse de propria noastra imaginatie realizate de subconstient (formand o noua dimensiune,o alta lume/univers) dar la care din pacate unele visuri pot parea atat de reale unora incat visatorul va putea face confuzii crezand ca exista vre-o legatura cu realitatea sau cu realitatea unei lumi paralele,aici este si problema.Cel mai bun exemplu este chiar propriul nostru experiment ca doar toti visam. :wink:


Corect Kbal.Buna observatie!

Daca tu nu vrei sa accepti faptul ca exista si visuri premonitoare e problema ta;insa cu ironia amestecata cu scepticism de genul asta nu aduci un argument stabil.Exista o gama larga de experiente inexplicabile in care subiectii visau evenimete sau mai exact secvente ce se intamplau a doua zi;singura problema era ca nimeni nu putea demonstra acest lucru decat daca individul povestea.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Kbal din 26 Iulie 2008, 10:32:10
"Nu am exagerat in nimic,nu aveam de unde prelua informatia decat din mintea celor ce au fost de fata;si a celor ce aflasera deja.Exista totusi o rezonanta/vibratie energetico-informationala pe care o ''intelegem/interpretam'' rar in viata asta."

Din ce ai spus mai sus "rezonanta/vibratie energetico-informationala" este clar ca tu vorbesti de telepatie .

"Exista o gama larga de experiente inexplicabile in care subiectii visau evenimete sau mai exact secvente ce se intamplau a doua zi"

Pai cum ai spus si tu intr-un citat mai sus (ca ai patit si tu) , probabil ca si subiectii respectivi preluasera informatia (in somn - prin telepatie) de la alti indivizi care o stiau deja .

Bun pana aici sunt deacord , probabil ca exista un "sistem" de transmitere al informatiilor/gandurilor ,  impmenentat in noi si care chiar functioneaza pe diferite frecvente precum radioul si nu cred ca ar trebui catalogat ca "paranormal" precum alte teorii : lumi astrale , universuri paralele etc. sau cum ai afirmat tu " sustin teoria Collective consciousness sau constiinta colectiva a umanitatii;traim intr-un circuit chiar daca nu vrem,dincolo de materie." Pai de ce sa gandim chiar atat de departe ? pana ... "dincolo de materie" ...

Vezi tu Sirius recent am vazut pe discovery cateva inventii interesante reprezentand implanturi de cipuri pe creier . Conform unei statistici se presupune ca intr-un viitor destul de apropiat (40-60 ani) oamenii vor avea acces la aceste tehnologii precum au la telefonia mobila in ziua de azi .
Aceste implanturi vor avea rolul de a : face posibila comunicarea intre oameni fara alte dispozitive externe (practic un fel de telapatie) , de a controla calculatorul fara nici un alt dispozitiv extern (mouseul si tastatura) etc.
Si in necunostiinta de cauza probabil altii ar cataloga acest avans tehnologic ca fiind un fenomen paranormal :D 

Cred ca explicatia acestor vise suspecte sau transmiteri de ganduri etc. ar trebui cautata mai mult la nivel stiintific/biologic ;) .. si nu filozofic .

P.S. In ciuda faptului ca stiinta(medicala) a avansat atat de mult in ultimii 50-60 de ani , totusi nu sa inventat vreun dispozitiv sau vreo teorie care sa perceapa perfect principiul de functionare al creierului . Poate in viitor .... si poate astfel se vor elucida multe mistere care ne framanta pe noi acum . Ca sincer vreo lume astrala nu cred ca se va descoperi vreodata  8-)


Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: yo2ldk din 16 Aprilie 2009, 08:09:51
  din cate observ, este o postare destul de veche.
scriu aici si acum, mai mult pentru doamna mariam, desi nu stiu daca va mai intra pe aceasta postare, dar si pentru cei care zambesc la colturi sau cauta raspunsul in vizionarea unor filme SF care nici nu aveam cum sa le urmarim atunci...
am ramas sincer extrem de surprins, citind randurile acestei doamne,in putinul meu timp liber si, cand intru pe acest interesant forum.
poate soarta a facut sa fie citit tocmai acesta din multele postari, dar si titlul, despre un subiect care ma intereseaza.
  Draga doamna, in primul rand, daca veti citi aceste randuri, vreu sa va felicit pentru curajul deosebit, de care ati dat dovada, dezvaluind visul dumneavoastra !
da, e un curaj! unul pe care eu nu l-am avut, desi nu ma retrag niciodata cand e vorba de actiuni sau activitati riscante(ma refer la cele legale-evident !)
dovada ca este nevoie de curaj - raspunsurile dvs. vizavi de aceasta intamplare.
de ce intervin? simplu.
  pentru ca, draga doamna si voi toti ceilalti care sunteti pe acest forum,cu totii atrasi de o pasiune sau ganduri,sentimente comune- acelea de a cerceta Necunoscutul; pot sa va spun, cu mana pe inima ca, ( o sa vi se para ciudat sau veti spune ca-s aiureli )   si   EU,
am avut ACELASI  vis ca al doamnei mariam, IDENTIC ! DA.
credeti sau nu. nu conteaza !
cert este ca, citind visul povestit mi se ridica parul pe mine, ma infioram gandindu-ma cum e posibil...
cum se poate sa viseze cineva EXACT VISUL MEU ?!
   de la varsta de 6 ani,respectiv din 1970 ( ptr a se abtine cei care vor da vina pe filmele SF sau alte influente) , am ACELASI  vis repetitiv si cum am spus IDENTIC  cu al doamnei( scuze ca ma tot repet dar mi se pare si mie fantastic) cu nave spatiale imense si tot felul de alte obiecte zburatoare , mii si mii,da, enorm de multe, care treceau deasupra capului meu, pe cerul de un rosu sangeriu,cu lumini si raze de lumini de culori diferite ( pe atunci nici nu auzisem de raze laser !) ca intr-o defilare, exact asa mi se parea, o expunere de forte, pasnica totusi. de ce spun forte?
pentru ca inainte de a apare ele, nu vedeam, dar stiam ca era o situatie ca de razboi, cu fum si case prabusite,iar cand au inceput sa apara dintre nori si fum aceste nave, eram cu un grup de oameni.
si, sa stiti, e fara de cuvinte, starea de dupa vis, cand te trezesti si ramai cu acea imagine de MII de navete, era cerul plin de ele !
atat de mic si infim ma simt mereu dupa vis dar si totodata o senzatie de impacare si bucurie.....

eu, nu am avut acest curaj, de a povesti visul ce-mi revine mereu, de atatia ani...rar, dar revine. si e identic cu al doamnei, asta... nu stiu ce sa mai zic.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 16 Aprilie 2009, 08:36:45
http://www.soulcenteredtherapy.com/textfiles/pastliferegression.htm

http://www.crystalinks.com/regression.html

teoria mea..

va recomand documentarul urmator cu multa caldura  :star:  :

http://video.google.com/videoplay?docid=-7742769803821402524

Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: yo2ldk din 16 Aprilie 2009, 09:38:51
nu cred ca este un vis cu ceva petrecut intr-o viata anterioara.
m-am gandit de multe ori. cred ca poate fi un fel de premonitie, nu stiu.
daca ar fi adevarat, mi-ar fi si teama,m-ar si bucura.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: alexbr din 17 Aprilie 2009, 05:43:35
Am avut si eu un vis foarte similar cu cel relatat aici.
Ce pot sa spun ca de cand am inceput sa fiu interesat de fenomenul ozn am visat ceva foarte interesant. Se facea ca eram in camera mea si ma uitam pe geam si deotata vedeam o formatie de avioane cam 100 la nr. Apoi merg sa ma uit la TV si eram pe postul OTV (diaconescu ) si acolo se vorbea despre OZN-uri si se derula un fel de autopsie a unui extraterestru. Apoi parca trebuie sa plec in razboi sa pilotez un avion. Imi luam ramas bun de la familie si imi puneam geaca de pilot 8-).
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: corry din 17 Aprilie 2009, 23:51:24
Si mie mi s-a intamplat sa  am un vis ciudat intr-o noapte. Era 5 spre 6 ianuarie 2008 din cate imi amintesc. Se facea ca se apropia sfarsitul lumii si trebuia sa se distruga Pamantul. Anumite persoane erau trecute pe niste liste pentru a fi duse pe o nava extraterestra pentru a fi salvate, printre care eram numarate si eu, sora, mama si bunica mea.iar fratele si tatal meu trebuiau sa ramana pe Terra si sa moara. In cele din urma s-a luminat afara, si nu a mai murit nimeni, dar eu si cu sora mea ne-am trezit intr-o nava extraterestra. La un moment stateam pe un pat amandoua si un nor foarte albicios se apropia de noi. I-am spus surorii mele sa-si bage fata in perna si sa si-o acopere, deoarece acel nor ne va droga, dupa care m-am trezit la intrarea intr-o incapere, unde era multa lume, iar o persoana care parea a fi medic examina o femeie, facandu-i o injectie in picior. Acest vis nu mi s-a mai repetat de atunci, dar mi s-a parut foarte ciudat. Imaginea acelui nor inca imi mai revine in minte, si nu o pot uita nici acum.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 19 Aprilie 2009, 19:57:47
am citit mesajul tau  Y02idk cu adevarat ciudat ......sau curios ? ..... sincer nici nu stiu ce sa spun

asa cum am scris la inceput eu sunt o "tinara pensionara" care nu are pregatire in acest domeniu ...

eu pur si simplu am relatat ce am visat  ......nici nu ma gindeam ca cineva ar putea sa aiba acelasi vis ....sau aproape  .....atunci cind am scris ,sau mai bine zis la ceva timp dupa  am inceput sa ma simt jenata de" destainuirea" mea dar ma consolam cu gindul  ca nu ma cunosc cei care au raspuns
la "visul meu cu repetitie".desi toti au incercat sa ma faca sa inteleg ca subconstientul omului poate sa "nasca "aceste vise.asa o fi, ca eu nu pot si nu am pregatirea sa combat acesta teorie ...

dar eu ramin asa cum spuneam cu un "dor " dupa ceva ce poate va veni cindva .......

sper sa fie asa cum era in vis ......adica sa fie multa fericire si o stare de bine pe care inca eu nu am atins-o....
si asta sa fie pt toata omenirea ....

PS ...
ceva tot va fi .......ca acum ma gindesc de ce oare am intrat eu chiar in ziua de Paste pe forumul

asta .....dupa atita timp ?.......

va doresc la toti care scrieti aici Sarbatori Fericite si multa sanatate ....

am sa mai intru sa vad ce mai scrieti ....
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: angellla29 din 01 Mai 2009, 18:34:20
Mi se intampla si mie ceva asemanator dar nu in vise ci in realitate....De cate ori trec pe langa o anumita strada din Craiova si vad o cladire mare unde sunt agatati la fereastra niste clopotei chinezesti din alama si ascultand sunetul lor....in mintea mea deodata realitatea devine alta...cerul isi  schimba culoarea ...alte imagini imi apar inaintea ochilor parca as "evada "in alta dimensiune....Acea "realitate nu imi este straina parca am trait candva in acel timp...Imaginile sunt ale unor cladiri ciudate nemaintalnite pe Pamant iar cerul este rosu-violet....Aceste imagini sunt de cateva secunde apoi dispar din imaginatia mea...Aceste imagini dar si altele imi apar si in vise ciudate foarte "reale"ca traie sufleteasca...De cate ori am aceste imagini in sufletmi se asterne o liniste tulburatoare oricat de suparata as fii...Parca spiritul meu s-ar "intoarce acasa" si si-ar incarca bateriile"
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 15 Mai 2009, 16:00:13
salut Angi' ....de acea liniste si pace ....de acea stare de bine ....   imi este atit de dor.....

nu am mai visat de mult timp acel vis ....

si cum tu spuneai ca la auzul acelor clopotei ....te simti atit de bine ....cu multi ani in urma  cred ca acum 30 de ani am fost intr-o tara  ca turista  si ghidul vroia sa ne arate o piata  mai deosebita

dar eu pina nu am ajuns acolo ......am stiut si am descris acea piata aproape la cel mai mic detaliu.

de unde stiam ....nu pot sa explic .... si am renuntat demult sa-mi mai pun intrebari de acest gen.

o sa mai intru din cind in cind sa vad ce mai discutati .

sanatate multa la toti care scriu sau numai citesc .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: daniel din 15 Mai 2009, 18:25:19
visele nu trebuie luate ca atare ci interpretate simbolic


sunt mesaje din hiperspatiu interpretate de mintea umana prin prisma locurilor , situatiilor si a persoanelor familiare

a le decoda , este o arta

sugestia mea : un jurnal de vise ( eu tin unul )

cosmarele sunt mesaje importante ( de asta se prezinta sub forma asta )

25 % din viata dormim

e o perioada semnificativa de care trebuie tinut cont ;)
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: mariam din 12 Aprilie 2010, 17:44:31
am trecut pe aici pur si simplu pt a saluta pe toata lumea care a scris sau a citit acest topic .
asa ca sanatate va doresc tuturor  si numai bine
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: i1414xy din 12 Aprilie 2010, 23:25:46
Multe din aceste vise in care apar ozn-uri si extreterestrii   sunt produse cu ajutorul  tehnologiei pe care o detin unele guverne de pe pamantul, care de fapt detin si tehnologia 0zn-urilor.  Sunt foarte multe persoane care au asemenae vise de pe tot globul , in special din SUA. Pt. a crea aceste vise , ei folosesc niste unde de frecventa foarte joasa si pot fi induse in mintea unui om de la mare distanta, iar in cazul  celor care au implanturi, nu conteaza distanta , ei "primind" impulsuri direct de la sateliti.
  Scopul acestor vise posibil sa fie  acela de a face oamenii sa creada ca "extraterestrii" vor veni sa salveze oamenii de pe pamant,  ei vor ca oamenii sa fie familiarizati cu asta, ei vor ca oamenii sa-i astepte sa vina la dansii sa le aduca fericirea si siguranta, si posibil ca in viitorul apropiat cu ozn-urile pe care le au si cand oamenii ai vor vedea unii vor spune: uite-i , au venit, ce bine c-au venit,cat ma bucur", insa in spatele acestei fericiri si a viitoarelor lor promisiuni nu se ascunde decat o manipulare la nivel planetar , ordonata de "guvernul" din spatele guvernului SUA. Acesti "extraterestrii" nu sunt altceva decat clone umane modificate genetic, daca-i veti vedea sa nu va lasati orbiti.

   Nu luati in seama aceste vise, lasatile sa treaca.

 
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Shiro Phoenix din 12 Aprilie 2010, 23:41:58
 i1414xy, daca ai studia mai amanuntit, ai afla ca SUA nu doreste cu niciun chip ca oamenii sa creada ca extraterestrii vor veni sa ii salveze, ci din contra, le creeaza o imagine cat mai defavorabila.
Gandeste-te numai la cate publicatii despre extraterestrii si rapirile lor sunt.Pentru a scrie intr-o astfel de carte trebuie sa treci de un anumit chestionar sa ii spun asa.Daca nu ai amintiri nefaste, nu ai fost torturat si nu ai ceva rau de spus despre ei, parerea ta nu va fi luata in seama.
Oamenii au creat intr-adevar ozn-uri si niste fiinte mai putin extra-terestre, in vederea panicarii populatiei.
Si care ar fi raspunsul logic daca ar fi sa nu stim de existenta lor si toate cele.Haide sa ne imaginam ca nu am auzit despre existenta extraterestrilor, ci doar am aflat de proiecte.Concluzia logica ar fi:1 la mana se tem de ceva, din moment ce doresc sa obtina cea mai mare forta existenta, si anume populatia intreaga.
2 la mana pentru a putea obtine aceasta arma o indoctrineaza, ajutandu-se de diferitele proiecte cum ar fi ozn-urile false pilotate de fiinte controlate care executa rapiri si tot tacamul.
3 la mana daca se tem, au un motiv.Adevaratii extraterestrii le incurca lor treburile cu ceva de nu ii vor.
4 la mana si raspunsul la care ajungem este: puterea, controlul absolut, de ce sa vina cineva din afara sa le strice jucariile?Ajung astfel la solutia urmatoare:"Hai sa ii defaimam, sa ii facem sa arate ca niste monstrii insetati de sange, iar noi sa fim salvatorii."Catre cine se va indrepta toata admiratia?Catre ei desigur.
Ce crezi, le va fi mai usor asa sa controleze masele sau nu?Atata timp cat au o imagine minunata, toata lumea ii va asculta.Nu-i asa?


O seara buna!
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Nox din 13 Aprilie 2010, 00:49:03
Citat din: i1414xy din  12 Aprilie 2010, 23:25:46
Pt. a crea aceste vise , ei folosesc niste unde de frecventa foarte joasa si pot fi induse in mintea unui om de la mare distanta, iar in cazul  celor care au implanturi, nu conteaza distanta , ei "primind" impulsuri direct de la sateliti.

Ei nu conteazã... distanța! Intensitatea câmpului EM scade cu pãtratul distanței. Implantaþii ãștia sunt mai tari ca GPS-urile.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: jean din 13 Aprilie 2010, 09:14:40
Citat din: i1414xy din  12 Aprilie 2010, 23:25:46
Multe din aceste vise in care apar ozn-uri si extreterestrii   sunt produse cu ajutorul  tehnologiei pe care o detin unele guverne de pe pamantul, care de fapt detin si tehnologia 0zn-urilor.  Sunt foarte multe persoane care au asemenae vise de pe tot globul , in special din SUA. Pt. a crea aceste vise , ei folosesc niste unde de frecventa foarte joasa si pot fi induse in mintea unui om de la mare distanta, iar in cazul  celor care au implanturi, nu conteaza distanta , ei "primind" impulsuri direct de la sateliti.
  Scopul acestor vise posibil sa fie  acela de a face oamenii sa creada ca "extraterestrii" vor veni sa salveze oamenii de pe pamant.
Eu am avut vise cu alt tip de entitatati, cum zicem noi extraterestre, farfurii zburatoare si rapiri. Sa inteleg ca Romania poseda asemenea tehnologie? Detinem noi tehnologia OZN-urilor? Sau am implant? Nu cred acest lucru. Si nici nu cred si nu astept sa fim salvati de extraterestrii. Din contra cred ca, foarte putine cazuri de aparitii OZN sunt cu adevarat extraterestre. Deci cred ca teoria ta este falsa, nu se confirma, cel putin in cazul meu si a altor persoane care nu traiesc in tari americane sau a altor puteri si traiesc in locuri uitate de lume.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Serban M din 13 Aprilie 2010, 11:09:08
Citat din: i1414xy din  12 Aprilie 2010, 23:25:46
Multe din aceste vise in care apar ozn-uri si extreterestrii   sunt produse cu ajutorul  tehnologiei pe care o detin unele guverne de pe pamantul, care de fapt detin si tehnologia 0zn-urilor.  Sunt foarte multe persoane care au asemenae vise de pe tot globul , in special din SUA. Pt. a crea aceste vise , ei folosesc niste unde de frecventa foarte joasa si pot fi induse in mintea unui om de la mare distanta, iar in cazul  celor care au implanturi, nu conteaza distanta , ei "primind" impulsuri direct de la sateliti.
  Scopul acestor vise posibil sa fie  acela de a face oamenii sa creada ca "extraterestrii" vor veni sa salveze oamenii de pe pamant,  ei vor ca oamenii sa fie familiarizati cu asta, ei vor ca oamenii sa-i astepte sa vina la dansii sa le aduca fericirea si siguranta, si posibil ca in viitorul apropiat cu ozn-urile pe care le au si cand oamenii ai vor vedea unii vor spune: uite-i , au venit, ce bine c-au venit,cat ma bucur", insa in spatele acestei fericiri si a viitoarelor lor promisiuni nu se ascunde decat o manipulare la nivel planetar , ordonata de "guvernul" din spatele guvernului SUA. Acesti "extraterestrii" nu sunt altceva decat clone umane modificate genetic, daca-i veti vedea sa nu va lasati orbiti.

   Nu luati in seama aceste vise, lasatile sa treaca.

 

Si daca ar putea face asta, nu ar fi mai simplu sa induca imagini religioase cu hristos ? :D eu zic ca ar fi mai eficient.

Daca guvernul SUA impreuna cu elita oculta ar dori ca oamenii sa priveasca extraterestrii ca niste salvatori, cred ca la discovery nici nu s`ar mai pomeni de rapiri, corp circles facute de oameni sau alte bazaconii.

Concluzia : asa zisii conducatori sunt impotriva contactului cu orice (alta) specie de extraterestrii si ne mentin infricati prin RELIGIE.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Quicksilver din 13 Aprilie 2010, 11:26:20
CitatDaca guvernul SUA ...

Daca te referi la guvernul SUA pe care publicul il stie si il alege, Sirius13, eu cred ca acel guvern nu mai controleaza mai nimic de vreo 50 de ani ... Prin urmare, mai raman elitii ... Adica cei care detin Discovery Channel, National Geographic Channel, etc. ...  Ce zici?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: i1414xy din 13 Aprilie 2010, 11:59:02
Citat din: Nox din  13 Aprilie 2010, 00:49:03
Ei nu conteazã... distanța! Intensitatea câmpului EM scade cu pãtratul distanței. Implantaþii ãștia sunt mai tari ca GPS-urile.
da, nu conteaza distanta in cazul celor implnatati c chip-uri, mesajul fiind transmis de la baza la satelit si de aici la om , oriunde s-ar afla pe pamant. Este exact cum dai un telefon in celalalt capat al globului.

Citat din: jean din  13 Aprilie 2010, 09:14:40
 Eu am avut vise cu alt tip de entitatati, cum zicem noi extraterestre, farfurii zburatoare si rapiri. Sa inteleg ca Romania poseda asemenea tehnologie? Detinem noi tehnologia OZN-urilor? Sau am implant? Nu cred acest lucru. Si nici nu cred si nu astept sa fim salvati de extraterestrii. Din contra cred ca, foarte putine cazuri de aparitii OZN sunt cu adevarat extraterestre. Deci cred ca teoria ta este falsa, nu se confirma, cel putin in cazul meu si a altor persoane care nu traiesc in tari americane sau a altor puteri si traiesc in locuri uitate de lume.

SS din guvernul SUA care se ocupa ce de-astea  si-au intins tentaculele si-au intins tentaculele in multe parti ale lumii, mai mult ca sigur au ceva cu Romania, altfel nu se explica tunelele de sub mUntii Bucegi care posibil sa aiba legatura directa cu SUA si alte locatii de pe pamant. NU, normal ca nu are Romania tehnologia asta , posibil s-o aiba unii dintre romani(primita de la ei) care fac parte din socitatea masonica si lucreaza si secret si fac jocurile celor din SUA sau e posibil ca ei sa fi venit cu ozn-ul si sa fi produs aceste vise,chiar daca omul are implant sau nu , fara ca oamenii sa-si de-a seama.
  UN lucru e cert sunt foarte multe persoane care au exact aceleasi vise, sau asemanatoare, in toate fiind ozn-ri si extraterestrii. INcearca sa faci legatura intre aceste vise , proiectele americane Human Mind Control si http://www.youtube.com/watch?v=6DKI93lBMI4 si restul filmelor de acolo cu asa zisa venire a Federation of Light si ai sa vezi ca toate se leaga si sunt foarte bine regizate de un sistem masonic secret.

 Pt.  Miriam daca va citi aceste randuri. Uite aici ceva care s-ar putea sa courespunde cu mutitudinea de forme si culori pe care le-ai visat si pe care nu le poti descrie in cuvinte http://www.youtube.com/watch?v=5KfNoXYih8s si restul video-irilor

Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: abyss din 13 Aprilie 2010, 21:07:20
Citat din: i1414xy din  12 Aprilie 2010, 23:25:46
Multe din aceste vise in care apar ozn-uri si extreterestrii   sunt produse cu ajutorul  tehnologiei pe care o detin unele guverne de pe pamantul, care de fapt detin si tehnologia 0zn-urilor.  Sunt foarte multe persoane care au asemenae vise de pe tot globul , in special din SUA. Pt. a crea aceste vise , ei folosesc niste unde de frecventa foarte joasa si pot fi induse in mintea unui om de la mare distanta, iar in cazul  celor care au implanturi, nu conteaza distanta , ei "primind" impulsuri direct de la sateliti.
  Scopul acestor vise posibil sa fie  acela de a face oamenii sa creada ca "extraterestrii" vor veni sa salveze oamenii de pe pamant,  ei vor ca oamenii sa fie familiarizati cu asta, ei vor ca oamenii sa-i astepte sa vina la dansii sa le aduca fericirea si siguranta, si posibil ca in viitorul apropiat cu ozn-urile pe care le au si cand oamenii ai vor vedea unii vor spune: uite-i , au venit, ce bine c-au venit,cat ma bucur", insa in spatele acestei fericiri si a viitoarelor lor promisiuni nu se ascunde decat o manipulare la nivel planetar , ordonata de "guvernul" din spatele guvernului SUA. Acesti "extraterestrii" nu sunt altceva decat clone umane modificate genetic, daca-i veti vedea sa nu va lasati orbiti.
   Nu luati in seama aceste vise, lasatile sa treaca.

Încurci rãu de tot punctele de vedere. Ai o pãrere bazatã pe prejudecãți religioase, temeri primitive și rasism cosmic. Tu chiar crezi cã suntem singuri în univers? Tu chiar crezi cã oricine poate distruge cu ușurințã umanitatea? Vise, vise plãcute în continuare!
Oricum, și indiferent de ce va urma mã bucur din suflet cã lumea veche ce a reprezentat conștiința singularitații individuale și a intereselor de clasã își dã duhul... Ar fi trebuit sã o facã acum 2000 de ani apoi mai recent acum 200 de ani... Mor instituțiile religioase? foarte bine și cu atât mai bine! Adevãrul va fi eliberat! Amin! Amin! Amin!...Adevãrul are doar un singur punct de vedere...dar prostia a venit și l-a multiplicat, l-a instituționalizat!
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: i1414xy din 13 Aprilie 2010, 22:20:57
Citat din: @biss din  13 Aprilie 2010, 21:07:20
Încurci rãu de tot punctele de vedere. Ai o pãrere bazatã pe prejudecãți religioase, temeri primitive și rasism cosmic. Tu chiar crezi cã suntem singuri în univers? Tu chiar crezi cã oricine poate distruge cu ușurințã umanitatea? Vise, vise plãcute în continuare!
Oricum, și indiferent de ce va urma mã bucur din suflet cã lumea veche ce a reprezentat conștiința singularitații individuale și a intereselor de clasã își dã duhul... Ar fi trebuit sã o facã acum 2000 de ani apoi mai recent acum 200 de ani... Mor instituțiile religioase? foarte bine și cu atât mai bine! Adevãrul va fi eliberat! Amin! Amin! Amin!...Adevãrul are doar un singur punct de vedere...dar prostia a venit și l-a multiplicat, l-a instituționalizat!
"rasism cosmic" :-D :-D "temeiuri primitive", am mentionat de o tehnologie pe care putin o poseda si zici ca-s primitiv.nah, poate.  Da, da suntem singuri in univers,  si cei care isi imagineaza tot felul de galaxii populate de nushtiuce fiinte robo,   ei sunt cei care viseaza.  N-am spus nicaieri de distrugerea umanitatii, posibil ca ei sa o doreasca,  nu stiu, dar chiar si daca ar dori asta ,din fericire pamantul nu este in mana lor, asta-i clar, si nu vor putea sa puna in aplicare posibilele lor planuri rele. Avem pe cine ne baza .
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Nox din 13 Aprilie 2010, 22:31:31
Citat din: i1414xy din  13 Aprilie 2010, 11:59:02
da, nu conteaza distanta in cazul celor implnatati c chip-uri, mesajul fiind transmis de la baza la satelit si de aici la om , oriunde s-ar afla pe pamant. Este exact cum dai un telefon in celalalt capat al globului.

ªi asta ai citit unde?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: lylyt_ice din 13 Aprilie 2010, 22:35:05
 Si...in mana cui este pamantul? Si daca nu crezi ca extraterestrii exista, atunci cine sunt cei care; "nu vor putea pune in aplicare posibilele lor planuri rele"? E cum ai zice: dracu nu exista, dar mi-e frica de el... :lol:
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Quicksilver din 13 Aprilie 2010, 22:57:38
Citat din: lylyt_ice din  13 Aprilie 2010, 22:35:05
Si...in mana cui este pamantul? Si daca nu crezi ca extraterestrii exista, atunci cine sunt cei care; "nu vor putea pune in aplicare posibilele lor planuri rele"? E cum ai zice: dracu nu exista, dar mi-e frica de el... :lol:

La fel cum, probabil i1414xy crede ca nu are nici vecini, si nu exista alte tari, continente, oameni in acele locuri, etc. Cum sa fii atat de arogant? De ce crezi ca Dumnezeu ti-a dat tie si numai tie tot ce a avut mai bun? Sau nu crezi nici in The Almighty ?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Urban din 13 Aprilie 2010, 23:37:32
@i1414xy, Quicksilver, biss, daniel, mariam, angella29 si cine vrea sa inteleaga ceva....

Cand doar o mana de "oameni" vor sa obtina controlul asupra tuturor celorlalti, exista anumite reguli care trebuie urmate si anumite conditii care este necesar sa fie indeplinite.Ele sunt aceleasi, fie ca este vorba de un singur individ sau o familie, fie de un oras, o tara, un continent ori chiar daca se urmareste manipularea intregii planete.

Mai intai trebuie stabilite "normele", ceea ce este considerat Bine si Rau, Posibil sau Imposibil, Normal sau Anormal. Cei mai multi oameni le vor urma fara sa le conteste, deoarece prin ei actioneaza "spiritul de turma" care a coplesit Mintea Umana Colectiva din ultimele mii de ani.
In etapa urmatoare, Viata trebuie facuta cat mai neplacuta pentru cei putini care pun la indoiala normele impuse.
Pentru aceasta, cea mai eficienta metoda este de a transforma aceasta diferenta intr-un fel de "delict".
Prin urmare, cei care dau glas unei alte pareri despre Adevar sau unui alt stil de Viata devin oile negre ale Turmei Umane.
Acea turma este deja conditionata sa accepte ca normele impuse au devenit parte din Viata lor si deci sunt cat se poate de Reale si astfel, prin aroganta si ignoranta, ii ridiculizeaza sau condamna pe cei care aleg sa traiasca altfel.
Ei ii preseaza si pe ceilalti sa se conformeze si servesc drept avertisment pentru cei care au de gand sa se rupa de Turma.
Astfel, cei putini, care ii controleaza pe cei multi, se folosesc de acest principiu, pentru a convinge masele sa se mentina pe aceeasi Linie.
Ceea ce oamenii isi fac unul altuia zilnic, cerandu-le celorlalti sa se conformeze normelor pe care ei le respecta orbeste, se numeste fascism psihologic (Politia Gandirii cu agenti in fiecare familie, pretutindeni in jurul nostru).
Agentii sunt atat de conditionati, incat cei mai multi dintre ei habar nu au ca sunt politisti fara salariu...."Fac ceea ce este Bine pentru copilul meu", ii auzi justificandu-se.
Nu, faci ceea ce ai fost "programat" sa "crezi" ca este Bine pentru el.
Fiecare are rolul sau in procesul de intemnitare mentala, emotionala si fizica.
Papusarii nu au altceva de facut decat sa traga sforile potrivite la momentul potrivit pentru a pune papusile umane sa danseze dupa cum le canta ei.

Cum pot face asta?
Simplu, ei dicteaza omenirii ce trebuie sa "invete", prin ceea ce numim noi cu mandrie "Educatie", sau ceea ce ei considera ca trebuie sa stim, prin "stirile" fabricate de ei in propria lor mass-media.
Astfel, ei dicteaza turmei, care nu Gandeste si nu Contesta in nici un fel ce anume sa creada despre Sine, despre alti Oameni, Viata, Istorie si evenimente curente.
De indata ce sunt stabilite Normele Societatii, nu mai trebuie controlati ziaristii, reporterii sau oficialii guvernamentali.
Fiecare isi ia "Adevarul" chiar din acele Norme si astfel ridiculizeaza si condamna automat pe oricine ofera o alta viziune asupra Realitatii...
Odata ce se detine Controlul asupra a ceea ce este considerat Normal, intregul Sistem ruleaza practic la modul automat.

Autosupravegherea Turmei Umane merge dincolo de oamenii in uniforme sau oficialii guvernamentali, incepe cu parintii Conditionati care isi impun regulile lor, copiilor, si exercita presiuni asupra lor pentru a urma Normele lor religioase, politice, economice si culturale.
Nu exista exemple mai elocvente decat acelea in care parintii insista sa ia decizii cu privire la casatoriile copiilor lor, aranjate prin prisma Religiei lor hilare.
Crearea de Norme Mentale si Emotionale, care inrobesc 99% din Omenire, continua fara incetare prin modalitati din ce in ce mai subtile.
Multi copii nu accepta Religia, dar o urmeaza pentru ca ei nu doresc sa isi supere familiile..exista de asemenea o Teama aproape Universala de ceea ce ar spune oamenii despre o anumita versiune a Realitatii sau despre un alt Mod de Viata.
Cei care doresc sa se rupa de Turma, se tem de ceea ce pot spune parintii, prietenii si colegii de munca, adica exact oameii care sunt conditionati de Sistemul de Norme impuse.
Pentru ca numarul celor care controleaza efectiv Omenirea nu este suficient de mare pentru a supraveghea intreaga planeta, a trebuit creata o structura in care Oamenii sa se controleze pe ei insisi prin Impunere Mentala si Emotionala.
De indata de Turma isi aplica siesi mentalitatea proprie, se trece la o a treia faza in aceasta intemnitare a Constiintei Umane.Sunt create anumite grupuri in interiorul Turmei pentru ca apoi sa fie provocate dispute intre ele, si asta prin crearea de sisteme de credinta diferite si provocarea starilor conflictuale intre ele.Aceste sisteme de credinta sunt cunoscute ca Religii, partide politice, teorii economice, tari, culturi etc...Ele sunt percepute ca "opuse" cand, de fapt, sunt aceleasi.
Viziunea Realitatii si a Posibilitatii din interiorul bulei sociale, este atat de limitata incat nu contine Elemente Opuse.

In ce consta spre exemplu, diferenta intre un preot crestin si un rabin sau preot musulman, hindus sau vreun discipol al lui Buddha care isi impun credinta asupra copiilor lor si ai altora?
Nu exista nici o diferenta, chiar daca credinta pe care ei urmaresc sa o inradacineze poate fi usor diferita de celelalte, aceasta diferenta este de cele mai multe ori imperceptibila, tema generala este mereu aceeasi, impunerea Credintei sau a convingerilor unuia asupra altuia.
Ce ai face daca dintr-o data ai realiza ca tot ceea ce Cunosti, tot ceea ce ai Invatat de-a lungul anilor petrecuti in scoala si in Viata, se demonstreaza a fi fals?
Cum a fost posibil acest lucru?
Foarte simplu, mai intai trebuie incatusata Mintea Umana intr-o Credinta rigida si un simt limitat al Realitatii pentru a obtine astfel Turma..nu are prea mare importanta care sunt credintele, atata timp cat ele sunt rigide si descurajeaza Gandirea Libera si intrebarile de bun-simt..crestinismul, iudaismul, Islamul, hinduismul si celelalte religii contribuie si ele din plin la inrobirea Umana in timp ce proclama "Adevaruri" diferite.
Ii incurajezi pe cei care urmeaza aceste credinte rigide sa le impuna si celorlalti si sa le faca Viata foarte dificila si neplacuta celor care nu se conformeaza sau care pun intrebari.
Aduci aceste credinte in conflict, asigurandu-te astfel de existenta disensiunilor si apoi de usurinta in controlul lor.
In timp ce oamenii sunt preocupati sa lupte pentru a-si impune credintele si opiniile lor asupra celorlalti, ei nu sesizeaza ca cei care de fapt Controleaza totul ii manipuleaza precum papusarii.
Oamenii sunt ca moliile care bazaie in jurul Luminii, fermecati de credinta lor religioasa, de scorurile la fotbal, de ultimele episoade ale vreunei telenovele sau de zborul vreunui OZN :) ametit incat nu observa Adevaratele Schimbari din jurul lor.

Scuze de off topic, dar era necesar.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 13 Aprilie 2010, 23:50:59
Se discuta cam off-topic, reveniti va rog la subiect.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Urban din 13 Aprilie 2010, 23:58:15
Citat din: StarDust din  13 Aprilie 2010, 23:50:59
Se discuta cam off-topic, reveniti va rog la subiect.

Intr-un fel are legatura cu subiectul, "visul cu repetitie" care face subiectul discutiei a fost posibil in urma unei educatii primite inca din copilarie, in urma unor conventii si norme eronate ale societatii actuale si bineinteles ca rezultatul este o distorsiune destul de severa a Realitatii.
Ingeri, pene, arhangheli, diavoli, care de foc, extraterestrii gri, albastrii, indigo, si alte culori nu au ce cauta in Gandirea unei persoane al carei rationament este corect.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 14 Aprilie 2010, 00:08:54
Referitor la visele cu repetitie, cred ca e vorba de arhetipuri ce nu tin neaparat de educatia primita. Cum iti explici vise cu repetitie, avute in cea mai frageda copilarie, vise ce unii le au fara, si inainte de a fi deja "programati"? Te asigur ca asemenea cazuri exista. Eu nu am o explicatie pentru asa ceva. Eu am avut asemenea vise, vise a caror sursa nu o inteleg nici acum, ma intreb daca voi afla vreodata ce vroiau sa insemne. A fost o perioada in care am cautat intens raspunsuri si nu le-am obtinut, poate doar inaintand in viata le voi afla, de fapt... unul dintre aceste vise repetitive din copilarie s-a si realizat, pana de curand nu l-am inteles. Cred ca viata are un substrat care noi inca nu suntem capabili sa il intelegem.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: abyss din 14 Aprilie 2010, 00:25:11
Deja discuþia devine extrem de interesantã. Dar ce a punctat urban meritã un topic nou cu titlul "raþionamentul corect", cu acceptul vostru bineânþeles. Asta pentru a-i putea rãspunde cum trebuie fãrã a recurge la artificii pt a crea o legãturã cu acest subiect. Raþionamentul sãu e fãrã cusur aproape... Însã trebuie analizat ºi pasul urmãtor: care va fi noua cosmologie?
Cât despre vise repetitive ºi eu am câte ceva de spus iar subiectul este extrem de vast. Timp sã avem!
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Urban din 14 Aprilie 2010, 00:25:27
Citat din: StarDust din  14 Aprilie 2010, 00:08:54
Referitor la visele cu repetitie, cred ca e vorba de arhetipuri ce nu tin neaparat de educatia primita. Cum iti explici vise cu repetitie, avute in cea mai frageda copilarie, vise ce unii le au fara, si inainte de a fi deja "programati"? Te asigur ca asemenea cazuri exista. Eu nu am o explicatie pentru asa ceva. Eu am avut asemenea vise, vise a caror sursa nu o inteleg nici acum, ma intreb daca voi afla vreodata ce vroiau sa insemne. A fost o perioada in care am cautat intens raspunsuri si nu le-am obtinut, poate doar inaintand in viata le voi afla, de fapt... unul dintre aceste vise repetitive din copilarie s-a si realizat, pana de curand nu l-am inteles. Cred ca viata are un substrat care noi inca nu suntem capabili sa il intelegem.

ARHETÍP, arhetipuri, s.n. Model, tip inițial dupã care se cãlãuzește cineva; (în special) manuscris original al unei opere. – Din fr. archétype, lat. archetypum. (daca "modelul" nu este cel corect, nu putem avea pretentia sa intelegem cum trebuie anumite lucruri...ca de la o varsta incepem sa ne punem anumite intrebari asta e alta poveste pentru alt subiect)

Inca din cea mai frageda puncie copii sunt "educati" eronat...nu face aia, nu face ailalta, aia e cah, etc etc...
Sunt de acord ca viata are un substrat pe care inca nu il intelegem si nici nu il vom intelege in urmatoarele sute de mii de ani de acum incolo...dar asta nu inseamna ca nu putem incerca sa il intelegem.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 14 Aprilie 2010, 00:29:24
Urban, cauta Arhetipurile lui Jung. Ma refer la vise repetitive avute la o varsta destul de frageda si care se repeta intocmai dupa mult timp.(peste un deceniu :) )
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Urban din 14 Aprilie 2010, 00:41:16
Citat din: StarDust din  14 Aprilie 2010, 00:29:24
Urban, cauta Arhetipurile lui Jung. Ma refer la vise repetitive avute la o varsta destul de frageda si care se repeta intocmai dupa mult timp.(peste un deceniu :) )

Explicatia ti-am dat-o mai sus si nu e nevoie de Jung ca sa intelegi o chestie asa de simpla.
Vezi http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2902.msg48968/topicseen.html#msg48968
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 14 Aprilie 2010, 00:46:04
Mda, in esenta e vorba de modele, dar nu neaparat "Model, tip inițial dupã care se cãlãuzește cineva" te citez. E vorba de modele care in opinia mea nu au de unde sa existe intr-o constiinta, iar ulterior devin reale. Cum explici asta? In acest sens doream o explicatie de la tine, daca se poate, binenteles.
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Urban din 14 Aprilie 2010, 00:53:46
Citat din: StarDust din  14 Aprilie 2010, 00:46:04
Mda, in esenta e vorba de modele, dar nu neaparat "Model, tip inițial dupã care se cãlãuzește cineva" te citez. E vorba de modele care in opinia mea nu au de unde sa existe intr-o constiinta, iar ulterior devin reale. Cum explici asta? In acest sens doream o explicatie de la tine, daca se poate, binenteles.

Ce este Constiinta?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 14 Aprilie 2010, 01:01:11
Urban, ti-am pus o intrebare la care imi raspunzi tot cu o intrebare, la care s-ar putea sa iti raspund la topicul deschis de tine (acolo e on-topic). Inteleg ca e singurul raspuns pe care poti sa mi-l dai la acest subiect. Noapte buna!
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Urban din 14 Aprilie 2010, 01:08:58
Citat din: StarDust din  14 Aprilie 2010, 01:01:11
Urban, ti-am pus o intrebare la care imi raspunzi tot cu o intrebare, la care s-ar putea sa iti raspund la topicul deschis de tine (acolo e on-topic). Inteleg ca e singurul raspuns pe care poti sa mi-l dai la acest subiect. Noapte buna!

Nu stiu de ce te superi, mi se pare normal sa te intreb.
Pentru unii Constiinta inseamna Dumnezeu cu barba alba si toiag, pentru altii circumvolutiunile cerebrale, conexiunile sinaptice, glanda pineala etc.
Tu spui ca e vorba de modele care nu au ce cauta intr-o Constiinta....si apoi, daca din frageda pruncie suntem modelati ca sa zic asa in limita anumitor conventii si norme care se tot repeta la nesfarsit, nu ti se pare normal sa apara visele repetitive?
Spui tu ca ulterior devin reale...dar ti-ai pus vreodata intrebarea daca ele nu devin reale tocmai pentru ca te gandesti asa de mult la ele?
Titlu: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: StarDust din 14 Aprilie 2010, 10:06:01
Salut, Urban. Nu m-am suparat deloc, aseara eram obosit si pur si simplu nu am mai stat pe forum. Iar referitor la intrebarea pusa de mine, e vorba de un vis repetitiv din copilarie, care s-a materializat aproape intocmai. Iar asta, s-a intamplat intr-un moment in care de ani buni, nu mi-am mai batut capul cu ele. In fine, asta e, fiecare crede ce vrea.
Titlu: Re: Raspuns: Vis cu repetitie
Scris de: Xanadron din 14 Decembrie 2014, 18:28:12
Citat din: abyss din  14 Aprilie 2010, 00:25:11
(1) [...] Însã trebuie analizat si pasul urmãtor: care va fi noua cosmologie?
(2) Cât despre vise repetitive si eu am câte ceva de spus iar subiectul este extrem de vast. Timp sã avem!
1. Da - care? Cumva aia vaticaneza? (cu ET-ii "neprihaniti" :-) aka non-pacatosi funciarmente ca noi, veniti sa ne re-boteze poate?)

2. Asteptam cu interes noul oniro-congres. :lol:
Titlu: Re: Vis cu repetitie
Scris de: OzN_HunteR din 28 Decembrie 2016, 01:57:43
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Va răspund sincer că avea va înțeleg visu... Eu sincer va spun ca dumneavoastră luatinacest forum drept o glumă sau efectiv nu știți să vă exprimați. Dati-mi va rog un mesaj in privat și am să încerc să vă ajut. O zi frumoasa si sărbători fericite !
Titlu: Re: Vise cu repetitie - teorii, balarii etc.
Scris de: Xanadron din 28 Decembrie 2016, 11:15:04
Pe tema viselor se poate specula la infinit, ca de altfel pe cea a somnului in general - ambele fiind inca "pete albe" pe harta stiintei actuale (doar aia oficiala, normal, desi exista si unele abordari mai originale accesibile public - ex:  https://www.amazon.com/Nightmares-Solution-Frightening-Behavior-Evolution/dp/0313345120 (https://www.amazon.com/Nightmares-Solution-Frightening-Behavior-Evolution/dp/0313345120) .)

Simplificind la maxim, tranzitia si "trairile" (d)in Astral  - involuntare cel mai adesea la "circadienii normali" supusi ciclului melatoninei, dar posibile fara probleme si-n stare vigila la initiati - par a fi influentzate mai ales in primul caz de diverse entitati / energii a caror cuplare la... stecherul :lol: fiecarui Spirit in-saci-de piele-traitor tine de "n" variabile pe care n-are rost sa le detaliez (Steiner, Jung s.a. au facut-o mai bine, desi tot in zona speculativa ramin si ipotezele lor in definitiv.)

De unde si variabilitatea extrema a starilor expermentate-n vise - de la euforic-extatice, ca-n visul OP de la care a pornit topicul, pina la cosmaruri care sint si ele terifiante in diverse grade, unele putind duce chiar la moartea "subita" in somn, cum au fost cazurile cambodgiene din vremea odiosului Pol-Pot:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_arrhythmic_death_syndrome (https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_arrhythmic_death_syndrome)

Teoria medievala a succubilor/incubus-ilor, derivata si ea din credintele gnostice, a fost dezvoltata mai recent de Castaneda, Philip K. Dick & Co, dar, oricit am teoretiza pe teritoriul arhontic, :evil: n-ajungem prea departe fara ceva antrenament astralo-practic. :star: Bineinteles ca-n scopul auto-protejarii de influentze malefice, dar si al ghidonarii voluntare spre favorizarea conexiunilor cu "sursele bune / pozitive" - nocturn sau si diurn.

Clara (fiindca aparent logica) ramine doar concluzia ca o dihotomie... necesara evolutiv +/- exista si-n Astral - ca si pre pamint -, asa ca aveti grija ce vreti sa visati ! :-D
...Sfat adresat evident "avansatilor", care au atins deja gradul optim de atentie / concentrare apropo de ce anume vorbesc si gindesc  (OK, in ordine inversa de fapt.)