Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: panta_rh_ei din  18 Iulie 2014, 00:45:44
Evident că aceste foruri internaţionale nu ştiu ce se petrece în Gaza la ora asta( stau cam prost la capitolul atenţie distributivă) la fel cum nimeni n-a suflat o vorbă atunci cand, în 11/9/2001, un orăşel din Palestina a fost ras de pe faţa pământului de tancurileisraeliene şi bătrâni, copii, femei, bărbaţi, căţel, purcel(vietăţi nevinovate adică) au fost făcute una cu pământul.

nu mi-e prea clara legatura, dar cred ca trebuie punctat si acest aspect



kandaon

Citat din: panta_rh_ei din  18 Iulie 2014, 10:43:50
Actul în sine este reprobabil indiferent cine se află în spatele său. Urmărind filmul ăla difuzat pănă la suprasaturaţie eu am observat cateva secvenţe care nu mi se par fireşti, ca făcând parte din filmul grozei: chestia cu paşapoartele scoase frumos dintr-o maşină de un tip  îmbrăcat în haine militare dar care era încălţat cu pantofi ori, dacă presupunem că tipul făcea parte dintre combatanţi, trebuia să poarte echipamentul militar adecvat care nu include pantofi,

N-are nicio treaba cum era imbracat sau incaltat, aia sunt paramilitari, putea sa fie in pantaloni scurti si slapi si sa poarte un veston militar si o bereta

Citat din: panta_rh_ei din  18 Iulie 2014, 10:43:50. Indiferent ce-a fost, alarmantă mi se pare imbecilitatea mioriticilor care acuză vehement şi fără drept de apel Rusia care...nu uită şi nu iartă.

Mda, deci dupa matale mioriticu tre sa fie mioritic precum in stereotipu larg raspandit la unii despre Miorita (desi altii gasesc sensuri mai adanci in balada aia). Adica sa stea capra, sa uite despre Basarabia si alte belele facute de rusi pe aici si nu zica sau faca nimic, ca nu cumva sa se supere Rusia. Fara suparare, asta e o atitudine pe care nu o inteleg si o consider o tampenie.

Rusia e un imperiu, si ca oricarui imperiu ii vine randu sa cada, asta e legea istoriei. Nu spun sa-i dusmanim orbeste dar nici sa ne lasam subjugati sau sa nu ne vedem interesele noastre. Romanii (si altii) nu au probleme cu Rusia pentru ca o conspiratie oculta americana vrea asta ci pentru ca exista probleme istorice mai vechi intre noi, iar imperiu rus e principalul vinovat, chiar si azi (vezi situatia cu Basarabia, romanii din Transnistria etc)

Citat din: panta_rh_ei din  18 Iulie 2014, 10:43:50Vom trăi şi vom vedea.

Da, desi nu stiu ce vom vedea

kandaon

Citat din: Arhanghelul din  18 Iulie 2014, 11:37:02
Etalez niste date despre altitudinea maxima de zbor si viteza economica de croaziera :

- Antonov An-26 -------------------------------------7 500 m (~400km/h la 6 800m) ;
- Ilyusin Il-96(avionul Putinez) ------------------ 13 100m (~ 870km/h la 11 000m) ;
- Boeing 777 ---------------------------------------- 13 140m (~ 900km/h la 11 .000m).
- Su 25 ----------------------------------------------- 7 000m (gol) / 5 000 (incarcat maxim) (~ < 1000km/h)

Oricat de slab pregatit esti ca operator si fara sistem IFF in functiune (toate sistemele AA ce intercepteaza la peste 10 000 m altitudine au in dotare sistemul IFF ) .... recunosti amprenta radar a unui avion  turbopropulsor sau turboventilator sau turboreactor ...


Ai uitat alt avion cu care separatistii s-au mai intalnit si chiar l-au doborat

IL-76 -------------  plafon maxim 13,000 m (42,700 ft) - viteza maxima 900 km/h

http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force_Ilyushin_Il-76_shoot-down

mariusvlad

Adica beneficiarul distragerii atentiei este itzic care si-a coordonat ofensiva in Gaza cu prabusirea avionului.

Arhanghelul

#3769
Citat din: mariusvlad din  18 Iulie 2014, 12:09:48
Adica beneficiarul distragerii atentiei este itzic care si-a coordonat ofensiva in Gaza cu prabusirea avionului.

Asta simt si eu ... noi europenii si intreaga lume occidentala ( oitele, nu lideri lor ) este agatata de UK si nu mai vede invazia lui Itzik in Asia Mica ... detin si ei(ovrei) una bucata de BUK ... :mrgreen:

http://www.aljazeera.com/watch_now/
http://www.huffingtonpost.com/2014/07/17/flight-radar-ukraine-crash-malaysia_n_5596574.html?utm_hp_ref=mostpopular

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

panta_rh_ei

   @horia2008: "nu mi-e prea clara legatura, dar cred ca trebuie punctat si acest aspect" – am vrut sa spun ca actele reprobabile alepoporuluiales sunt intotdeauna eclipsate de alte evenimente tragice care sunt aduse in atentia opiniei publice.
@kandaon: eu spun ca mioriticii ar trebui sa fie diplomati, nu sa se arunce cu capul in zid acuzand si dand verdicte in conditiile in care restul lumii se mentine in expectativa.  Rusia, cu meritele si pacatele ei, este si va ramane la o aruncatura de bat de noi si nu vom castiga/recupera ceva vreodata daca ne purtam ca niste imbecili – parerea mea, evident.
"Fara suparare, asta e o atitudine pe care nu o inteleg si o consider o tampenie." -  nu-i nici o suparare dar daca tu crezi ca aluzia la diplomatia care "exista dar lipseste cu desavarsire" este o tampenie, asta e. Fiecare cu parerea lui . Eu respect parerile tuturor . Numai bine.  :-D
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

mariusvlad

Si ar mai fi un capat de ata de care sa ne legam... Ieri citeam o stire cum ca HIV-ul si-a gasit sau isi va gasi leacul pana in 2020 iar azi aflu ca aproape toti pasagerii avionului prabusit printre care erau 100 de specialisti in HIV mergeau la o conferinta pe aceasta tema in Australia. Mai sa fie...

Tamerlan

Un controlor de zbor spaniol (?!) de la aeroportul Borispol din Kiev face afirmaţii relevante pe Twitter despre incidentul în care "s-a prăbuşit" în Ucraina avionul de pasageri Malaysia Airlines (@spainbuca). Este posibil ca să fi fost deviat cursul, spre zona controlată de separatişti (pretextul: "o furtună în Crimeea"). Cu câteva zile mai înainte, "guvernul de la Kiev" a închis spaţiul aerian de deasupra teritoriului controlat de separatişti. Atunci, de ce a zburat pe acolo acel avion ?
"Atenţie ! Kievul are acum ceea ce şi-a dorit; Turnul de control din Kiev, preluat de militari (imediat după incident); Kievul are ceea ce şi-a dorit, cum am mai spus în primele twittere, Kievul este răspunzător - conform canalului TV Russia Today; Un accident nu tocmai normal, suntem ameninţaţi "de către ei", tot aici în turnul de control din Kiev; Ne pot lua în orice moment telefoanele mobile şi alte chestii; Înainte de a-mi lua telefonul sau a-mi sparge capul, o repet: a fost doborât de către Kiev !; Ce caută (alţi) străini împreună cu ucrainenii în turnul de control ? Adună toate informaţiile; Avionul B777 a fost escortat de două avioane de vânătoare (ucrainene) până mai înainte cu două minute de dispariţia de pe radar; Doar ce-a dispărut avionul B(oeing)777 Malaysia Airlines şi autorităţile militare ucrainene ne-au informat că a fost doborât. Cum de au ştiut ?; La şapte minute după [dispariţia avionului] a fost anunţată doborârea, apoi turnul de control a fost preluat de personal din afară ("străin"), încă mai sunt aici; Militarii de aici recunosc că s-ar putea să fi fost anumite ordine executate de către armată, şi nu pro-ruşii; Militarii confirmă că Ucraina poartă răspunderea, dar nu se ştie cine a dat ordinul; Am mai spus-o acum câteva zile, militarii Kievului vroiau să se răscoale împotriva actualului preşedinte, aici poate fi explicaţia, o fi fost ordin de la Timoşenko; Raportul indică de unde a venit racheta, şi specifică faptul că nu din teritoriul controlat de miliţiile separatiste; Radarele militare înregistrează racheta trasă asupra unui avion, cele civile, nu; Conducerea militară ucraineană nu a dat acest ordin, cineva a intervenit în lanţul de comandă cu un ordin fals; Pentru cine nu ştie, sunt trupe sub comanda ministerului apărării şi trupe sub comanda ministerului de interne; Cei de sub comanda ministerului de interne ştiu tot timpul tot ce mişcă; Militarii de aici, de la turnul de control, confirmă că este vorba despre o rachetă a armatei ucrainene; Modul în care a fost imediat preluat turnul de control, şi de unii care ştiau tot, ne face să credem că ei au făcut-o; Feţele militarilor care au spus după aceea "ce-aţi făcut ?" nu lasă loc la vreo îndoială; Debandada este atât de mare, încât primii militari care au sosit însoţiti de străini ne-au cerut să susţinem versiunea lor; Le-am răspuns "aceste radare nu înregistrează lansările de rachete, ci doar cele militare".

Spanish Air Controller @ Kiev Borispol Airport: Ukraine Military Shot Down Boeing MH#17
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tamerlan

Nu știu dacă s-a comentat aici pe forum... dar despre motivul conspiraționist al dispariției primului avion Malaysian Airlines s-a vorbit ceva?   8-)

În curând se pare că va apărea un motiv similar și pentru acest al doilea. Câțiva dintre cei 100 de specialiști în HIV aveau probabil de susținut o lucrare la conferința aia...  :| Ar fi interesant de văzut programul acesteia, cine urma să ia cuvântul și... MAI ALES - ce lucrări științifice urmau să fie prezentate.  :-o
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tamerlan

Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Arhanghelul

#3775
http://www.stiripesurse.ro/surse-cine-ar-putea-fi-romanul-mort-in-avionul-cazut-in-ucraina/

"" Surse susţin pentru stiripesurse.ro că românul din Zborul MH17 al Companiei Malaysian Airlines ar fi un student la Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Cluj cu dublă cetăţenie româno-canadiană.

El era însoţit în avion de prietena sa de origine olandeză studentă la aceeaşi facultate.


Numele cetăţeanului nu poate fi făcut încă public.

Potrivit aceloraşi informaţii... românul emigrase împreună cu familia de mai mult timp în Canada, dar se întorsese în ţără pentru a studia medicina la Cluj. ""

P.S. Cum majoritatea suntem axati pe accidentul aviatic ... eu ma voi focusa mai ales pe Invazia ovreica in GAZA ...  :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

#3776
O informatie soc ... circula pe culoarele ministerelor si agentiilor ... piloti erau inconstienti cu cateva minute (sute de secunde)  inainte de prabusire ... si ca avionul nu mai transmitea informatii (IFF) ... probabil bruiaj radio (militar) sau scoase din functiune de la bord sau sabotate ...

1) Avionul a fost mitraliat la altitudine in dreptul carligi  ... din acest motiv nu a aparut pe radar nici o racheta AA de tip sol-aer sau aer-aer ... si nu a existat explozie la altitudine si trena (fum)  pe traiectoria descendenta a avionului ... de asemenea nu exista nici trena lasata de racheta interceptoare( presupusa) ...

2) Avionul a fost sabotat din interior ... prin anunlarea /izolarea cockpitului ...

3) Nu exista comunicatii GSM/satelitare din interiorul avionului ... cea ce confirma bruiajul radio ...


https://www.youtube.com/watch?v=RxDDuOGMqT4

P.S. A fi tratate ca zvonuri ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

"Intrebat daca nu se impune o stare de alerta sau o sedinta a CSAT, Mircea Dusa a negat. "Pai de ce sa fie armata in alerta? Ca este un zbor civil. Aveti dumneavoastra informatii ca a fost doborat? Ma feresc sa fac asemenea afirmatii pana cand o comisie de expertiza echidistanta va stabili cauzele catastrofei aviatice", a tinut sa precizeze Dusa.""

http://www.enational.ro/news/avion-prabusit-in-ucraina-ministrul-apararii-de-ce-sa-fie-armata-in-alerta-e-un-zbor-civil-416159.html/

Aparent off topic ...

http://www.rumaniamilitary.ro/craiova-18-iulie-armata-incheie-misiunea-din-zabul
https://www.facebook.com/CraiovaMyBeautifulCity/posts/579065728876526
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

kenjiro

UPDATE 00:15 Serviciul ucrainean de securitate (SBU) a anuntat ca a interceptat convorbiri telefonice intre doi separatisti care discuta despre doborarea avionului malaysian, prabusit joi seara in estul Ucrainei.

La inceput, ar fi vorba de o discutie care a avut loc intre Igor Bezler, un lider rebel prorus, si Vasili Geranin, un barbat despre care oficialii ucraineni sustin ca ar fi un agent rus. Bezler l-ar informa pe aceasta ca "tocmai am doborat un avion" (fraza care poate fi tradusa si "tocmai am vazut cum un avion a fost doborat"), dupa care cei doi afirma ca "cazacii" - voluntarii rusi - de la Chernukhino l-ar fi doborat. In a doua parte a inregistrari discuta doi oameni care nu au fost inca identificati, denumiti "Grecul" si "Maiorul".

Igor Bezler: Tocmai am doborat un avion. Grupul Minera. A cazut langa Yenakievo.
Vasili Geranin: Pilotii. Unde sunt pilotii?
IB: Am plecat sa ii cautam si sa fotografiem avionul. Iese fum.
VG: Acum cat timp?
IB: Acum 30 de minute?"

Dupa ce au examinat locul dezastrului, acestia si-au dat seama ca au doborat un zbor de linie. Iata conversatia care a avut loc 40 de minute mai tarziu:

Maiorul: Cei care au doborat avionul sunt cazacii de la Chernukhino. De la punctul de control din Chernukhino.
Grecul: Da, Maiorule.
Maiorul: Avionul s-a dezintegrat in aer. A cazut in zona minei Petropavlovskaya. Am gasit primele 200 de victime. Civili.
Grecul: Ei bine, ce ati gasit acolo?
Maiorul: Pe scurt, sunt 100% sigur ca era un avion civil.
Grecul: Sunt multi oameni acolo?
Maiorul: La naiba! Resturile au cazut chiar in curtile oamenilor!
Grecul: Ce fel de avion e?
Maiorul: Nu am reusit sa aflu asta. Nu am ajuns la locul prabusirii, am cercetat doar zonele in care au cazut primele cadavre. Am gasit resturi umane, scaune si bucati din avion.
Grecul: A ramas ceva din armament?
Maiorul: Nimic. Am gasit doar medicamente, servetele, prosoape.
Grecul: Sunt si documente?
Maiorul: Da, unul este al unui student din Indonezia. De la universitatea din Thompson. La naiba!"

Intr-o alta convorbire telefonica, care a avut loc ceva mai tarziu, un rebel discuta cu un comandant cazac.

Rebel:  Legat de avionul care a fost doborat in zona Snizhne-Torez... se pare ca era un avion civil. A cazut langa Grabovo. Multe cadavre de femei si copii.
Rebel: La TV se spunea ca este un AN-26. Un avion de transport ucrainean. Dar scria pe el Malaysian Airlines. Ce cauta pe teritoriul Ucrainei?
Comandant cazac: Inseamna ca au vrut sa trimita oameni care sa ne spioneze. Sa ii ia naba! Nu trebuiau sa zboare, suntem in razboi aici!"

Sursa:
http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-avion-s-a-prabusit-in-ucraina-avionul-boeing-777-venea-din-malaysia-interfax.html

kenjiro