Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kandaon

Citat din: Ganditorul din  23 Iulie 2014, 11:55:20
Nedumeiri si din resturile avionului care par clar mitraliate ( gaurile sunt perfect rotunde si puse "in linie") desi specialistii se chinuie acum sa arate ca "racheta" a explodat la 10m de avion si ca alea sunt schije... Or fi niste bile de la braul unui "pro-rus" pe care l-au aruncat astia in spatiu catre avion ...pe post de racheta. Nu-i de ras dar insistenta cu care exclud "specialistii" orice alta interpretare care sa inlocuiasca "racheta" e aproape penibila.
Culmea e ca desi am vazut ieri stirea ...azi fotografia cu bucata de fuzelaj gaurita de o rafala de mitraliera cu gloante cat  "coada de matura" nu e de gasit pe nici o cautare goagal.

De fapt chiar asa functioneaza racheta aia AA. Incarcatura exploziva e inconjurata de bile metalice si racheta detoneaza automat la o anumita distanta de tinta, astfel incat sa se formeze un nor de bile (sau cubulete) metalice care sa loveasca tinta cu viteze supersonice in mai multe locuri deodata. Teoretic asa racheta are mai multe sanse sa loveasca tinta si sa distruga sisteme vitale, hidraulice, electrice, combustibil, cabina pilotilor etc.

kandaon

Si o alta stire din China de data asta

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/22/chinese-city-yumen-sealed-bubonic-plague-death

Un oras intreg a fost izolat si 151 de oameni bagati in carantina in urma aparitiei ciumei bubonice acolo. O persoana a decedat dupa ce a contactat se pare virusul (de fapt cred ca e vorba de o bacterie la ciuma) de la o marmota moarta. Nimeni nu mai are voie sa iasa sau sa intre in acel oras da' autoritatile spun ca oamenii au destul orez, faina si ulei pentru o luna.

Ganditorul

Un avion TransAsia a aterizat forţat în Taiwan. 51 de persoane au murit. Primele imagini de la locul accidentului...


În acest avion, cu o capacitate de 75 de pasageri, se aflau 54 de pasageri şi patru membri ai echipajului.

Aeronava a aterizat în forţat în provincia Penghu, în Taiwan.

Accidentul a fost urmat de un incendiu.Taiwanul este traversat în aceste zile de un taifun, astfel că aterizarea forţată ar fi putut fi cauzată de aceste condiţii meteorologice.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Un+avion+Transasia+a+aterizat+fortat+in+Taiwan+40+de+persoane+au

acme

Se ascute lupta:
Două avioane de vânătoare au fost doborâte miercuri în estul Ucrainei
Vladislav Seleznev, a anunţat, ulterior, că "în pofida dispozitivelor termice lansate de către piloţi, avioanele au fost atinse de către rachete de tip sol-aer trase de către rebeli într-o zonă din apropiere de satul Dmitrivka, în regiunea Doneţk, dar apropiată totodată de Lugansk şi regiunea rusă Rostov

http://www.mediafax.ro/externe/doua-avioane-de-vanatoare-ucrainene-doborate-in-apropiere-de-locul-prabusirii-mh17-12963018
We're born alone, we live alone, we die alone.

Ganditorul

#3814
@acme :

"Doua avioane ucrainiene tip Su-25 la câţiva zeci de kilometri distanţă de locul unde s-a prăbuşit zborul MH17...."

Cum puteti sa credeti stirea asta ? E un fals. Voi nu ati vazut ca atat Natio cat si UE au controlat Ucraina si au stabilit ca nu au armament aerian si antiaerian rusesc/performant ?. Voi n-ati vazut ca tot ce  zboara si cade pe teritoriul Ucrainei este ori rusesc ori malaezian ?
- Ucrainienii n-au avut niciodata armament rusesc, nici fabrici de armament - armata ucraineana are doar niste flinte/muschete ramase de la ultima campanie a lui Napoleon impotriva Rusiei si cateva tunuri date de Admiralul Nelson ca-compensatie pentru neajunsurile creeate de campania impotriva rusilor. In rest nimic - nici supraveghere electronica care sa indice trecerea granitei a armamentului rusesc, nici mijloace de comunicare care sa faca public pericolul  survolului avioanelor civile deasupra Ucrainei (ati vazut si voi ca prin sistemul "din gura in gura" s-a aflat ca e periculos sa zbori deasupra Ucrainei abia dupa ce a cazut MH17 - comunicarea facandu-se cu fum, ca la indienii din preeria americana ) etc etc
- Cum puteti sa credeti ca avioanele rusesti tip Su-25 (ca si sitemul antiaerian BUK) pot fi ale ucrainienilor, in dotarea armatei ucrainiene ?
.............................................
- Redevenind serios - disparitia a 200 de specialisti in ...energie (si implicit ramanerea omenirii tot la varianta clasica de "criza energiei conventionale"), cu primul avion malaezian, disparitia a 100 de specialisti in SIDA si EBOLA  (si a rezultatelor - se pare stralucite - care ar fi dus la o solutie clara in aceste cumplite boli ), scaparea de sub control a EBOLA in Sierra Leone dar si o stire neconfirmata care spune ca cel mai bun specialist in EBOLA a murit azi

http://www.dcnews.ro/ebola-70-de-mor-i-in-patru-zile-oms-in-alerta_448815.html

precum si aparitia extrem de ciudata a (eradicatei) "ciume(i) bubonice" in China (ceea ce poate duce la o panica in "micul popor chinez" si va duce cu siguranta la o restrictionare severa a importurilor din China, va impune masuri suplimentare de siguranta in relatiile comerciale cu Asia - via China ... ca prin Ucraina nu se mai poate ) leaga lucrurile intr-un mod straveziu, aparent imposibil si aberant, chiar si prin prisma celui mai inrait sustinator al "teoriei conspiratiei" .

Si totusi adeptii teoriei scaderii populatiei terrane exista - iar punctele "fierbinti" in acest moment sunt exact acolo unde "eficienta" ar fi maxima. Sa fie o intamplare...?


Tamerlan

După ce ieri a avut loc în Taiwan o altă tragedie aviatică, iată că astăzi un nou avion are aceeași soartă:

Compania aeriană Air Algérie a anunţat că a pierdut contactul, joi, cu unul dintre avioanele sale, la 50 de minute după ce acesta a decolat din Ouagadougou, în Burkina Faso. Pentru moment nu a fost oferită nicio informaţie cu privire la numărul persoanelor aflate la bord.

"Serviciile de navigaţie aeriană au pierdut contactul cu un avion al Air Algérie care se deplasa joi pe ruta Ouagadougou - Alger, la 50 de minute după decolare", a anunţat compania publică algeriană, citată de agenţia APS.

"Air Algérie informează că serviciile de navigaţie aeriană au luat ultima dată legătura cu zborul AH5017 ce se deplasa pe ruta Ouagadougou-Alger în ziua de 24 iulie, la ora 01.55 GMT, respectiv la 50 de minute după decolare", precizează un comunicat.

-------------------------
Nu vi se pare suspectă "boleșnița" asta care dă în aeronave??? De obicei au loc 3-5 accidente pe an (maxim)... Acum au căzut 3 într-o săptămână și ceva...  :?
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tamerlan

Mea culpa... Din 2007 încoace, media accidentelor aviatice este de aproximativ 14 pe an. Problema este că numărul victimelor rezultate din ele este extrem de mic, comparativ cu ce s-a întâmplat anul acesta.
Exemple:

2007 - 13 accidente - Total 575 victime
2008 - 16 accidente - Total 396 victime
2009 - 15 accidente - Total 157 victime
2010 - 17 accidente - Total 647 victime
2011 - 17 accidente - Total 145 victime
2012 - 14 accidente - Total 326 victime
2013 - 16 accidente - Total 155 victime (Nu este luat în calcul accidentul din 26 dec 2013, de la Irkutsk - 9 victime)


Dar ce avem anul acesta (și nu l-am terminat încă!!!):
2014 - 21 accidente soldate cu victime (cele fără victime nu știu câte sunt!) - Total 761 victime

(Vă rog să remarcați că în statistica 2007-2013 sunt incluse și accidentele care nu s-au soldat cu victime!!!)

Astfel de abateri statistice trebuie să aibă o explicație. Ar fi interesat de aflat cam care este ea.  :mrgreen:

Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

SLEAH19

#3817
 Se dau următoarele date:

  Două avioane ukrainiene SU-25  ( care nu  are în dotare asemenea avioane  :wink:), sunt doborâte de nişte rachete aer-aer ale rebelilor proruşi.

Ştiind din declaraţiile oficiale că rebelii proruşi nu deţin avioane militare, să se demonstreze cu ce au ridicat în aer, rachetele aer/aer  şi care din variantele de mai jos e cea corectă:

  1. Au proiectat rachetela cu catapulta!

  2. Au apelat şi ei la cine are Suhoi ..Puhoi !

  3. Piloţii ukrainieni sunt nişte kamikaze de arătură!

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Ganditorul

#3818
4. Asistam la un scenariu al absurdului menit sa ne faca parul cretz si mintea damburi ...finalizat cu o ciomageala mondiala, acum, imediat, pana nu se prind forumistii lumii terrane care e jocul si cine e in spatele cortinei  - pt ca atunci ciomageala si-ar schimba urgent si destinatarul, si scopul . :mrgreen:

SLEAH19

 Unul pe zi,
 
din categoria celor mai sigure mijloace de transport din lume :

    Ieri:
http://www.ziare.com/international/stiri-internationale/avion-prabusit-in-taiwan-51-de-morti-si-7-raniti-1312674

    Azi:
http://www.ziare.com/stiri/avion/avionul-disparut-in-africa-s-a-prabusit-in-niger-1312875

Avion si echipaj spaniol, 50 de francezi si nelipsitul - 1 român printre morti. Prabusit din cauza ploii !!

  Maine:

.....................??
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

kenjiro

Presa algeriana: Zborul Air Algeria AH5017 s-a PRABUSIT in Niger. MAE: La bordul avionului s-ar afla si un cetatean roman

MAE informeaza ca la bordul avionului Air Algerie disparut in spatiul aerian al statului Mali s-ar afla si un cetatean roman, potrivit informatiilor preliminare furnizate de Ministerul algerian de Externe.

Sursa:
http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-avion-al-companiei-air-algerie-a-pierdut-contactul-cu-turnul-de-control.html

Ganditorul

 Două avioane ukrainiene SU-25...etc


Varianta 5 : poate ca dupa ce au vazut ca nu mai trece nici un "putino-malaezian" prin zona s-au apucat sa joace "leapsha pe ouate" si s-au doborat reciproc   :rocket:

acme

Citat din: SLEAH19 din  24 Iulie 2014, 14:03:54
Se dau următoarele date:

  Două avioane ukrainiene SU-25  ( care nu  are în dotare asemenea avioane  :wink:), sunt doborâte de nişte rachete aer-aer ale rebelilor proruşi.

Datele zic: sol-aer   :wink:
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

Hai sa nu mai fim "urechisti" :lol: si sa consultam macar Wiki inainte sa azvirlim cu gulgute.
SU-25 sint deci destule-n inventarul armiei Ucrainei (36 operationale din 46 livrate.)
Sau, in fine, erau pina de curind... :-D

Iar MH17 a fost escortat de doua jet-uri Ukr. - dar nu SU-25, ci SU-27 (din care mai au doar 9 operationale.)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

Citat din: Ganditorul din  24 Iulie 2014, 08:46:58
@acme :

"Doua avioane ucrainiene tip Su-25 la câţiva zeci de kilometri distanţă de locul unde s-a prăbuşit zborul MH17...."

Cum puteti sa credeti stirea asta ? E un fals. Voi nu ati vazut ca atat Natio cat si UE au controlat Ucraina si au stabilit ca nu au armament aerian si antiaerian rusesc/performant ?........

Xanadron , eu de aici am ,,tras,, cu urechea şi am păstrat ritmul în cheie ironică , bănuiesc că şi Gânditorul a tras şi el cu ,,timpanul,, de undeva informaţia asta  :wink:!

acme , primul ministru ukrainian  îşi dă totuşi .. aere-aere !

http://deschide.md/ro/news/externe/3473/Ia%C8%9Beniuk-Unul-din-Su-25-a-fost-DOBOR%C3%82T-DE-UN-AVION-RUS.htm?ls-art25=50
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !