Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

padme

#2985
Citat din: sunnyboy din  16 Aprilie 2013, 00:05:14
si mai altfel spus: o oarecare posibila efeminare a lui Isus in "Cina cea de taina" nu ma duce - ca pe Dan Brown - la concluzia ca Leonardo (da Vinci, nu fiul caprei) era poponar!
Leonardo era gay si asta nu a fost concluzia lui DB! Si nu Isus era efeminat, ci Ioan.. si nu era efeminat ci de-a dreptul femeie.Dar despre ce vorbim?  Nu vad ce legatura are fraza cu restul textului?! In fine...

Nu e vorba despre nici un time traveler - cred doar ca cineva are prea mult timp la dispozitie! Am mai discutat si despre clipul cu filmul lui CC si s-a ajuns la concluzia ca ala era un aparat auditiv. Tipa asta nu vorbeste intr-un aparat - care ar fi unde? Si vorba unui comentator de la videoclip - cum putea sa vorbeasca la celular cand pe vremea aia nu erau antene? Nici nu se perie, nici nu-si baga mana in par cum am crezut initial, ci isi atinge obrazul. Si acum ca m-am uitat inca o data,nici nu vorbeste de fapt, face niste zambete cu gura deschisa cand trece prin fata camerei - si au legatura cu gestul de a-si atinge obrazul... Mie mi se pare o "fatza" pentru pozat. In  afara de asta, "filmul" pentru ca se pare ca scena face parte dintr-un film, neavand sonor nici nu stim ce indicatii a primit respectiva...
Si presupunand, presupunand ca a vorbit, nu a putut sa spuna deca un "yeah" daca te uiti dupa cum misca gura.


zaharosu


Ganditorul

#2988
(1) Maraton, și nu Armaghedon, în Coreea de Nord


După ce a ameninţat că va bombarda Statele Unite şi i-a atenţionat pe străini să părăsească Coreea de Sud din cauza unui iminent război termonuclear, Coreea de Nord a anunţat astăzi că se pregăteşte de un maraton pentru a celebra ziua de naştere a fondatorului său.
( 10 aprilie 2013 )

Citiţi mai mult: Maraton, și nu Armaghedon, în Coreea de Nord - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/maraton-si-nu-armaghedon-in-coreea-de-nord-1032144.html#ixzz2QWvxCOQ9
EVZ.ro

(2) Teroare în Boston: Trei morţi şi aproximativ 100 de răniţi după ce două bombe au explodat la un concurs de maraton.

Trei persoane au fost ucise şi aproximativ 100 au fost rănite, luni, în două explozii violente care au avut loc la maratonul din Boston (nord-estul Statelor Unite), un carnagiu produs în plin centru al oraşului, relatează AFP.

Astfel, la aproape 12 ani de la atentatele din 11 septembrie, ţara este în stare de şoc şi se întreabă dacă va fi victima unui nou atac terorist, deşi preşedintele american nu a folosit cuvântul atentat. Dar adresându-se solemn americanilor de la Casa Albă, el a promis că autorii carnagiului vor "da socoteală".

"Nu avem încă toate răspunsurile. Nu ştim încă cine a făcut acest lucru sau de ce", a declarat el. "Dar vom afla, iar cei care sunt responsabili, persoane individuale sau grupuri, vor simţi toată greutatea justiţiei", a declarat el.

sursa : http://www.prosport.ro/alte-sporturi/atletism/teroare-in-boston-video-socant-trei-morti-si-aproximativ-100-de-raniti-dupa-ce-doua-bombe-au-explodat-la-un-concurs-de-maraton-doi-romani-intre-participanti-10749988

....................

- Oricat am evita asta, asocierea de imagine este evidenta, si se va accentua la nivelul maselor consumatoare de media, mai ales ca cele 2 manifestari sportive sunt traditional-anuale si deci predictibile.
- Oare americanii si comunitatea internationala vor reusi sa descopere care este aceasta a 3-a forta care impinge lucrurile, in mod tragic, spre o tragedie mai mare, spre o renuntare a dialogului diplomatic in rezolavarea escaladarii  fara precedent a violentei in Peninsula Coreeana ?
- Oare ce anume a facut ca politica de destindere si cooperare afisata de Coreea de Nord la inceputul anului 2013 sa se transforme in politica amenintarii cu forta nucleara in doar 2-3  luni, pentru ca acum cateva zile sa se revina la manifestari sportive cu ocazia aniversarii "zilei Kim-ir Sen" ?
............

(3) Coreea de Nord intentioneaza o deschidere a economiei pentru investitorii straini

Publicat pe 07 ianuarie 2013 de Stancu Cătălin

Coreea de Nord intentioneaza o deschidere a economiei pentru investitorii straini si a invitat mai multi experti economici si juridici din Germania pentru consultari, conform presei germane, citata de RIA Novosti.

    "Exista un plan central. Vor o deschidere in acest an", a declarat un economist implicat in acest plan, publicatiei Frankfurter Allgemeine Zeitung.

El a mai declarat ca autoritatile de la Phenian nu intentioneaza sa urmeze modelul Chinei, ci sunt interesate de modelul vietnamez, in care anumite companii vor primi investitii.

In primul sau discurs de Anul Nou, liderul Kim Jong-un a chemat la o reconciliere cu Coreea de Sud si a spus ca tara sa va face eforturi pentru cresterea standardului de viata.

Kim a cerut totodata nord-coreenilor "sa construiasca un gigant economic", afirmand ca imbunatatirea nivelului de trai va fi o prioritate in acest an.

La inceputul acestei saptamani presa internationala a relatat despre o viitoare vizita in Coreea de Nord a presedintelui Google Eric Schmidt si a fostului guvernator al New Mexico Bill Richardson, in ianuarie.

Departamentul de Stat american a tinut sa pecizeze ca o astfel de vizita "ar fi deloc neconstructiva".

SURSA : http://timetv.ro/2013/01/07/coreea-de-nord-intentioneaza-o-deschidere-a-economiei-pentru-investitorii-straini/

.................
Iata o ecuatie social-politica externa cu multe sincope inexplicabile care poate genera evolutii mondiale impredictibile. Parerea mea...



zaharosu

Cutremur de 7.8 grade la aproape de granita cu Pakistan

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-22168202

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

abyss

#2991
Sunt scepticii bolnavi?
Un articol in lb engleza de Graham Hancock:
(5) All of us who are open to extraordinary possibilities -- for example the possibility of a great lost civilisation of prehistory, or the possibility that consciousness might not be generated but rather "transceived" by the brain, or the possibility that non-physical intelligences may exist and in some ways interact with us, or the possibility that aliens have been visiting the earth for thousands of years -- are used to the bitter and abusive attacks of self-styled "skeptics" and "debunkers". I am not opposed to skepticism as such, indeed it was my own skepticism about some of the alleged "self-evident truths" of mainstream history and archaeology, that led me to look into the possibility of a lost civilisation. An unwillingness to accept anything at face value without requiring some evidence to support it is surely healthy. But it seems there exists a global army of furious individuals (who often coordinate their efforts and congratulate one another on so doing) whose life's work is to pour scorn upon, damage and if possible destroy any ideas outside a rigidly-defined orthodoxy. Could it be that these arch-skeptics are mentally ill? This interesting notion is explored in depth in this article  http://thomassheridanarts.com/articles.php?article_id=82  by the writer and artist Thomas Sheridan.

angellla29

Citat din: acme din  16 Aprilie 2013, 19:22:42
Replică la Boston?

Stai sa vezi ca asta nu e prima replica...Urmeaza ceva bombardele in Coreea si probabil ca si Iran.Din nou incepe vanatoarea de fantome...Sa te tii frate. Dar totusi cat de sadici pot fii sa isi  bombardeze proprii cetateni pentru niste amarate de resusrse. Phweeeeah!

zaharosu

Lumini ciudate in timpul cutremurului din Iran

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/133530/Strange_lights_in_Iran_during_EARTHQUAKE_78/


destul de interseante , daca nu sunt fake.

fiulploii

"Noi ne-am confruntat recent cu evenimentul (ploii de meteoriţi) de la Celiabinsk. Nimeni nu poate să spună dacă vor urma şi alte asemenea incidente, dacă suntem asiguraţi împotriva loviturilor meteoriţilor. Cercetătorii sunt uimiţi de modul în care sunt cheltuite miliarde pe scutul antirachetă, în timp ce o ameninţare din spaţiu la adresa întregii umanităţi este ignorată", a subliniat el.
   
Rusia caută cooperarea internaţională în crearea unui sistem global de monitorizare şi schimb de informaţii cu privire la potenţiale obiecte spaţiale periculoase, a mai declarat Rogozin.


http://www.antena3.ro/externe/vicepremierul-rus-scutul-antiracheta-al-sua-nu-reprezinta-nimic-pentru-rusia-este-o-cacealma-211224.html

Nu pot sa nu ma intreb : se refera doar la amenintarea reprezentata de meteoriti?

gratian

oare chiar asa sa fie ? :roll: sa-l fi  botezat ,,Goliat'' doar pentru ,,impresionanta'' statura de 1,81 cm? . Cercetatori din SUA si Europa  sunt interesati de descoperire ,eu cred ca e praf in ochii omului de rand si nu o sa mai aflam nimic despre ,,Goliat''-ul de la Careihttp://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/descoperire-istorica-in-satu-mare-arheologii-au-gasit-scheletul-unui-urias-preistoric.html

padme

#2996
Da, e o exprimare metaforica, sa-i zic asa. Nu ai vazut craniul? Daca sunt interesati strainii e foarte bine, asa se intampla cu orice descoperire arheologica importanta - vezi numai cati s-au perindat in Egipt! Nu-ti place si tie sa vezi un documentar pe History sau Discovery despre tara ta? Stai linistit ca daca era ce crezi tu, nu ai fi aflat de el din start si primii care ar fi facut curat ar fi fost ai tai si nu altii!

gratian

@padme                                                                                                                                    da chiar mi-ar placea sa vad pe HISTORY  sau DISCOVERY  ceva cat de putin despre  descoperirile interesante din,,romanica ,,   Dar asta cred ca nu se va intampla  nici in urmatorii 50 de ani.. sunt ,,chestii'' autohtone care pe plan mondial  se lovesc de la egal  la egal cu ,,marile descoperiri din Egipt'' si nu inteleg de ce.  :?nu sunt mediatizate ..    cred ca cineva are un interes aparte ca poporul roman sa fie                                        si acu sa fiu si cat decat la subiect  :evil:cred ca cel care a anuntat media  era pe langa  :?   nu avea habar  de importanta descoperiri  ...cred ca era DOREL.. :-D :-D :-D :-D :-D  crezi tu ca  ,,menajerii'' daca erau pe faza NU AR FI FACUT CURAT  :?.. nelasand sa transpire  nici macar un pic  din acest  ,,CEVA'..' asta daca o fi ceva adevarat.. sunt curios sa vedem daca acei cercetatori straini  impreuna cu ,,ai nostrii''  vor descoperi ceva  si daca  vor mai da ceva detalii .....cred ca am sa ma pensionez cercetand  si nu voi mai afla nimic  de pe canalele oficiale....eventual   aflu ceva  de pe saituri de conspiratii :-D gen .. :-D....... c

andrei

  Gratian,ai pus punctul pe I, ca sa spun asa,cel putin din punctul meu de vedere.
  Eu unul sunt convins ca aici pe teritoriul Romaniei,se afla ceva despre care toata lumea se fereste sa vorbeasca ,ceva despre care se stie in anumite cercuri...cercuri care au acces la documentele alea dosite sistematic de sute de ani.Istoria adevarata este dupa mine mult deosebita de ce ni se prezinta noua ca adevar absolut.Se subantelege ca asta nu e valabil numai la noi.Peste tot in lume exista dovezi despre o altfel de istorie a omenirii.
  Numai ca de sute de ani, sunt unii care au grija ca istoria sa ne fie prezentata asa cum vor ei si nu cum se scrie ea cu adevarat.Astia au grija si sa nu apara, sau la nevoie sa dispara fara urma anumite dovezi sau documente aparute accidental.Biserica probabil este ,,capul rautatilor"... dar cred ca si anumite guverne(daca nu toate) incurajeaza treba asta.De altfel nu m-ar mira sa aflam  ca exista si vre-o intelegere secreta intre statele lumii de a ascunde astfel de chestii.Evident ca orice descoperire care nu se incadreaza in anumite sabloane trasate de manaritorii de istorie,ridica niste semne de intrebare, naste suspiciuni si dupa logica lor trebuiesc inlaturate rapid.Altfel se inmultesc si la un moment dat devin stanjenitoare,adica nu mai tine minciuna.
  Strategia lor e simpla,la fel ca cea a lui Gheorghe Hagi: -,,Sa facem sa fie bine ca sa nu fie rau". :-D :-D
  Pentru ei bineinteles :-D
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Urban

Citat din: gratian din  17 Aprilie 2013, 23:33:11
...da chiar mi-ar placea sa vad pe HISTORY  sau DISCOVERY  ceva cat de putin despre  descoperirile interesante din "romanica" dar asta cred ca nu se va intampla  nici in urmatorii 50 de ani.. sunt "chestii'' autohtone care pe plan mondial  se lovesc de la egal  la egal cu "marile descoperiri din Egipt'' si nu inteleg de ce nu sunt mediatizate ..

De ce ar trebui sa fie mediatizate?