Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum pot fi "infranti" ocultii??

Creat de someone_creator, 03 Iunie 2008, 14:49:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

CHIP

Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 11:51:07
ba da....foarte posibil...nu te obliga nimeni sa aaderi la standarde false impuse de minti bolnave...

Poate fi posibil in opinia ta daca o sa traiesti in jungla amazoniana ,rupt total de realitatea prezenta.

lylyt_ice

 Tocmai aici este intrebarea; Cum pot fii "infranti" ocultii?? daca noi nu vedem armele pe care ei le folosesc impotriva noastra;?? ba mai mult...le savuram efectul...!!! Sigur ca nimeni nu o sa accepte sa renunte la asa zisul "modern" tocmai de aceea, nici nu sunt sanse de ai infrange...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

sevastase

ok...ghid practic

pentru a te rupe de controlul psihic trebuie mai intai sa te rupi de controlul fizic.

detoxifierea corpului fizic de toti agentii care ne otravesc si sau ne scad nivelul vibrational

asta include totul, de la ce bem,la cemancam, la creme, medicamente, etc etc

aruncati televizorul pe fereastra..si celularele..

tine-ti computerul ca sa urmariti pe rufon ce trebuie sa facetiin continuare

nu mai locuiti in camere cu planuri paralele gen cuboid sau paralelipiped...planurile drepte sau perpendiculare sunt construite specific pentru amplificarea energiilor negative

ganditi pozitiv , evitati barfa sau energiile negative sub orice forma

incercati sa va inconjurati de oameni cu aceleasi valori

daca emani o energie negativa, atragi acelasi gen ...


lista poate fi mult mai lunga ...ma intorc la gatit

contemplatorul

#33
lylyt_ice,

Foarte corecta observatia ta, precum ca: victimele, masele=vulgul ajunge in stare ca sa-si traga singur palme=sa se dea singur cu capul de pereti, sau chiar ajunge ca sa se sinucida pentru propria prostie, cu alte cuvinte se pedepseste singur, sub efectul propriei "con_stiinte", asa cum scrie si in Biblie.

Ce facem insa cu cei care mint victimele=vulgul=masele, cu calaii care aduna si sacrifica acesti "miei", aducandu-i intr-un asemenea hal incat sa doreasca ca sa se arunce de buna-voie in prapastie ???

Pe ei cine ii pedepseste, daca ei insisi par a fi chiar "marele arhitect al universului" in persoana ???

Lor, cine le va modifica=programa - prin stergere si rescriere - "con_stiinta"  ???

Intelegeti acum, de ce unii dintre noi sunt de o cu totul alta "conceptie"=cea a unei constiinte "i_maculate", inversa conceptiei anima(lice)=create dupa chipul si asemanarea "fiarei"  ????

Unii dintre noi nu obisnuiesc "ca sa consume sangele", nici "sangele de fiara" si nici "sangele de mieilor de sacrificiu", deoarece il considera de origine=provenineta divina.

contemplatorul

#34
poate am inteles eu gresit mesajul biblic, atat cel initial=vechiul testament, cat si cel rescris=noul testament.

si de fapt, "marele arhitect al universului" insusi a ordonat acest "echilibru" intre "miei" si "fiare".

iar eu nu voi face altceva decat sa-mi astept randul la "esafod".

il rog pe calau sa fie un profesionist de top, si sa nu-i tremure lui mana, pentru ca altfel eu "ii voi da focul=laserul din mana mea".

am glumit, v-a placut scenariul asta sf ? N-am eu sufletul asta. Daca il aveam eram deasupra voastra, a tuturor. Dar acum ma aflu sub voi toti ca sa va sustin.

Legionar

Ocultii, adica iudeo-masoneria poate fi infranta de fiecare din noi daca nu stam indiferenti si terminam cu vorbaraia pe net si facem ceva concret, cum ar fi sa ne inscriem in Miscarea Legionara: www.zelea-codreanu.com

romulus

Citatcum ar fi sa ne inscriem in Miscarea Legionara:
---Hai nu ma'nebuni !
---Ar fi cum ar fi cu miscarea aia a matale , numa ca din cate imi amintesc  in Legea Sigurantei Nationale se zice ca ar fi ilegala !
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

LupinThe3rd

In primul rand www.zelea-codreanu.com nu este site-ul ML. Conform http://www.fgmanu.net/istorie/interviu.htm
Cetãtenii României au fost îndoctrinati de comunisti, peste jumãtate de secol, "cã Miscarea Legionarã este o adunãturã de banditi, de criminali, de trãdãtori de tarã etc". Chiar acei oameni care nu erau comunisti, când auzeau de legionari îsi puneau mâinile în cap, era un soc pentru ei. De aceea Horia Sima l-a însãrcinat pe Mircea Nicolau sã facã un partid politic doar cu simpatizanti. Acest partid s'a chemat "Noua Românie Crestinã".

L.V.: - Mãrturisesc cã nu am auzit de acest partid...

M.D.: - Da, era un partid mic. Grupul de legionari care s'au despãrtit de Nicolau si vroiau sã se uneascã cu dizidentii Miscãrii, au cerut lui Horia Sima autorizatia sã facã si ei un partid. La început au vrut sã-si spunã "Partidul Democrat - Miscarea Legionarã". Ne-au trimis proiectul de statut, din conducerea partidului trebuiau sã facã parte jumãtate dizidenti, jumãtate simisti, iar în Adunarea Generalã trebuia sã fie o paritate între aceste douã grupe. Natural, Horia Sima a respins cererea de a autoriza un astfel de partid. Atunci acest grup de legionari a încercat altceva, sã numeascã partidul "Totul pentru Tarã" si ne-au trimis din nou statutele spre vedere, Horia Sima s'a împotrivit din nou, spunând cã este deja un partid legionar, nu mai vrea sã se creeze un al doilea. Cu toatã aceastã opozitie a lui Horia Sima, ei au depus cererea pentru autorizarea partidului. Nu au reusit sã mentinã numele de "Totul pentru Tarã" (presedinta tribunalului unde au vrut sã înregistreze partidul, nu le-a acceptat aceastã titulaturã, spunându-le cã vor avea greutãti pe viitor din cauza acestui nume...) si pânã la urmã a fost schimbat în "Pentru Patrie" (nu a fost acceptatã nici titulatura "Totul pentru Patrie")... Sub acest nume partidul a fost autorizat, de instantele judecãtoresti din România, sã funtioneze legal. Pentru a atrage aderenti, fondatorii partidului l-au pus ca presedinte pe Nistor Chioreanu, iar ca vicepresedinte, au reusit sã-l ademeneascã pe Virgil Mateias. Ironia soartei este cã a existat o revistã comunistã a armatei, întitulatã "Pentru Patrie"... In orice caz, Horia Sima a fost pus în fata unui fapt împlinit.

L.V.: - Care a fost reactia lui Horia Sima ?

M.D.: - Îngrijorat de aceste conflicte care au izbucnit în tarã, el a cerut sã se constituie un Grup de Comandã, unde fiecare din membri acestui grup sã aibã un sector geografic definit din România, de care sã rãspundã. Aceastã propunere nu a fost acceptatã, de cãtre grupul Brahonschi, Pãun, Rusu,Cojocaru si Atanasiu. În aceastã situatie, Horia Sima s'a vãzut nevoit sã intervinã personal, fãcând efortul de a merge la Budapesta. De aici a trimis pe cineva în tarã cu misiunea de a-l aduce la Budapesta pe Virgil Mateias si pe încã o persoanã.

L.V.: - Cine a fost Virgil Mateias, puteti sã ne vorbiti putin despre el ?

M.D.: - Virgil Mateias s'a nãscut la Dridif în Tara Fãgãrasului, la 26 Ianuarie 1909. A fãcut liceul la "Negru Vodã" în Fãgãras, unde a fost coleg si prieten cu Horia Sima si Nicolae Petrascu, cu care a legat o prietenie, care a rezistat tuturor timpurilor. La Facultatea de Drept din Bucuresti, în 1928, intrã în Miscarea Legionarã. Avocat, a practicat la Brasov si Fãgãras. În 1937 este numit comandant legionar. Mobilizat, a fãcut campania pe Frontul de Est. În 1948 este arestat si eliberat dupã 16 ani, în 1964. A fost vicepresedintele si apoi presedintele Partidului "Pentru Patrie", unde a rezistat presiunilor, de a accepta dizidenti legionari ("mexicani") în acest partid, pânã la moartea sa, survenitã la 2 ianuarie 1995.


Grupul de legionari din jurul fundatiei "Prof. Gheorghe Manu" este ramura autenticã a Miscãrii Legionare, pe care Serviciul Român de Informatii nu a reusit s'o infiltreze sau s'o influenteze. Acest grup a acceptat în douã rânduri o "unire" cu Partidul "Pentru Patrie", grupul cel mai apropiat dintre grupãrile dizidente, fiind compus în majoritate de "simisti". Acest fapt s'a întâmplat la 5 februarie 1994 si la 15 Aprilie - 27 Mai 1995. În ambele cazuri unirea a fost distrusã intentionat de Gheorghe Brahonschi, membru important si chiar fondator al partidului (la sedinta din 28 Mai 1994 si la sedinta din 27 August 1995). Mândru de isprava sa, Brahonschi a rãspândit în decursul sedintelor, prima datã în scris si a doua oarã printr'o casetã audio (pe care a mai si "retusat-o"), motivatia acestei actiuni. De fiecare datã grupul "Gheorghe Manu" a fost grosolan înselat, si-a sacrificat partidul propriu, iar la a doua încercare, unii din aderentii lui au refuzat sã demisioneze din nou...

- Ce s'a întâmplat ? Imediat dup&atilde; Revolutie presa a început s&atilde; se intereseze despre Miscarea Legionar&atilde;, existând si un mare interes în opinia public&atilde; pentru istoria Misc&atilde;rii Legionare. Îns&atilde;, dup&atilde; vreo doi-trei ani, presa a sabotat publicarea oric&atilde;rui comunicat al adev&atilde;ratei Misc&atilde;ri Legionare. În schimb a publicat, cu o suspect de mare preferint&atilde;, actiunile si interviurile lui Serban Suru, care dup&atilde; p&atilde;rerea noastr&atilde;, este o creatie (si o diversiune în acelasi timp) a Securit&atilde;tii. Serban Suru, autointitulat "sef al Misc&atilde;rii Legionare din România" <sic>, vrea s&atilde; substituie Miscarea Legionar&atilde; cu diversiunea lui, denumit&atilde; absolut fraudulos "Miscarea Legionar&atilde;" si uneori chiar cu adausul "Horia Sima" <sic> !!? Dup&atilde; Suru, adev&atilde;rata Miscare Legionar&atilde; nu mai exist&atilde;, este disp&atilde;rut&atilde;...

Citatajunul mortii sale, a dat aceast&atilde; îns&atilde;rcinare unui camarad care era cu el si care a plecat în România ca s&atilde; realizeze acest plan. Dup&atilde; moartea lui Sima, ca s&atilde; revin asupra celor întâmplate în tar&atilde;, Partidul "Pentru Patrie", a avut o nou&atilde; conducere, din membri ai Fr&atilde;tiilor de Cruce din anii '40. Noua conducere a început din nou taton&atilde;rile pe lâng&atilde; grupul Nicolau, pentru o nou&atilde; reunificare. Nicolau, încrez&atilde;tor c&atilde; noua conducere este alta, decât cea veche si nu mai face parte din ea Brahonschi, P&atilde;un si toti ceilalti, care vroiau s&atilde; saboteze unificarea, a acceptat s&atilde; poarte discutii cu noua conducere. Desi neîncrez&atilde;tor, el a acceptat colaborarea, cerând comunicarea noului comitet, asupra c&atilde;ruia se c&atilde;zuse de acord. Nu s'au f&atilde;cut angajamente scrise de aceast&atilde; dat&atilde;, s'au luat numai angajamente verbale dela noul comitet, pe "cuvânt de onoare legionar"... La diligentele lui Nicolau iar s'au înscris în partid membri Fundatiei "Profesor Gheorghe Manu". Devenind îns&atilde; b&atilde;nuitori, au cerut o sedint&atilde;, unde s&atilde; se stabileasc&atilde; un document de fuziune scris. La aceast&atilde; sedint&atilde;, spre surpriza tuturor apare din nou acelasi Brahonschi, împreun&atilde; cu P&atilde;un, care transform&atilde; sedinta într'un scandal, cu acuzatii, cu insulte la adresa grupului Nicolau, scandal care s'a terminat, dup&atilde; sase luni de colaborare pe "cuvânt de onoare legionar", cu o nou&atilde; ruptur&atilde;. Nicolau a iesit din nou înselat, pentru c&atilde; o parte din grupul s&atilde;u, care se înscrisese a doua oar&atilde; în Partidul "Pentru Patrie", nu toti au mai vrut s&atilde; se retrag&atilde;... Trebuie s&atilde; mentionez c&atilde; dup&atilde; moartea lui Mateias, survenit&atilde; în 1995, imediat, grupul care a înfiintat partidul "Pentru Patrie" a deschis portile partidului pentru dizidenti, pentru "mexicani". Asa c&atilde; la ora actual&atilde; exist&atilde; în România o unificare, în acest partid, a unor legionari a lui Horia Sima si al dizidentilor antisimisti. Pentru a mentine unitatea în partidul "Pentru Patrie", conducerea partidului a decis s&atilde; treac&atilde; complet sub t&atilde;cere numele lui Horia Sima. Se "defileaz&atilde;" numai sub "stindardul" C&atilde;pitanului, numele lui Horia Sima este tabu (asa cum a calculat Funda) în toate actiunile oficiale ale partidului...

Adica, in traducere mostenitorii ML sunt Fundatia Gheorghe Manu si Partidul Pentru Patrie. Restul, Noua Dreapta, samd. nu sunt. Punct

Legionar

Adevarata Miscare Legionara a fost cea fondata de Codreanu in 1927. Dupa asasinarea lui Codreanu, sefia Miscarii este preluata de Sima, omul care a deviat de la principiile fondatorului (de lupta dreapta cu inamicul, nu prin violenta sau asasinat). Sima a ordonat asasinarea lui Iorga si multe alte acte de violenta demne de condamnat, de aceea istoria leaga numele de legionar celui de bandit. Insa cel mai important lucru este ca dupa asasinarea aproape a intregii elite legionare, legionarii vechi ramasi in viata nu l-au recunoscut pe Sima ca sef si au plecat in exil, deci Sima si toate miscarile simiste reprezinta o deviere de la adevaratul legionarism care nu propovaduieste violenta. Cine l-a urmat pe Sima au fost legionarii proaspeti veniti in miscare in timpul sefiei lui care nu cunosc si nu vor sa cunoasca adevarata doctrina legionara, ei au preferat s-o impuna cu pistolul pe a lor. In concluzie, Miscarea Legionara are site-ul  www.zelea-codreanu.com

Legionar

Haideti sa vedem ce fac EVREII SIONISTI cu populatia civila (femei, copii si copii neinarmati) din Palestina:
http://www.youtube.com/watch?v=yzZj889BA4A
Acum sa vedem reactia Palestinienilor:
http://www.youtube.com/watch?v=irasiWn19vI  Ei asa ii vor invinge pe stapanii ocultilor, sa nu uitam ca in Biblie exista profetia: pieirea ta prin tine sioane!

Ronin

Legionar - masoneria nu a fost altceva decat una din diversiunile Vaticanului.
Din nefericire (pt. noi...), Vaticanul, prin instrumente fidele, a convins lumea ca vina pentru toate 'relele' din lume o are iudeo-masoneria...asa se explica de ce lumea a vazut in Hitler un fel de salvator iar cavalerul ala de malta, Von Papen, cel care 'naviga' intre Roma si Berlin, a spus ca ''noi suntem (nazismul) reactia CRESTINA la adresa spiritului de la 1789." (revolutia franceza-iacobinii-iluminatii, etc.)

Si uite asa, Hitler a gasit rezolvarea la "chestiunea evreiasca"...

Astazi, 2008, se intampla la fel, masonii sunt bagati la inaintare, urmand ca cei care i-au creat (Iezuitii Vaticanului) sa se foloseasca de aceasta diversiune pentru a-si realiza proiectele...Inchizitia continua sub forme diferite...comunism, nazism, fascism, terorism, etc...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Fr0styan

Citat din: Ronin din  07 August 2008, 10:16:28
Legionar - masoneria nu a fost altceva decat una din diversiunile Vaticanului.
Din nefericire (pt. noi...), Vaticanul, prin instrumente fidele, a convins lumea ca vina pentru toate 'relele' din lume o are iudeo-masoneria...asa se explica de ce lumea a vazut in Hitler un fel de salvator iar cavalerul ala de malta, Von Papen, cel care 'naviga' intre Roma si Berlin, a spus ca ''noi suntem (nazismul) reactia CRESTINA la adresa spiritului de la 1789." (revolutia franceza-iacobinii-iluminatii, etc.)

Si uite asa, Hitler a gasit rezolvarea la "chestiunea evreiasca"...

Astazi, 2008, se intampla la fel, masonii sunt bagati la inaintare, urmand ca cei care i-au creat (Iezuitii Vaticanului) sa se foloseasca de aceasta diversiune pentru a-si realiza proiectele...Inchizitia continua sub forme diferite...comunism, nazism, fascism, terorism, etc...
excelenta perspectiva

contemplatorul



Eu zic, ca absolut toate bisericile - adica: confesiunile+religiile - sunt in culpa, atunci cand vine vorba despre MISTIFICARI si sau FALSIFICARI ale ADEVARULUI.

Ar fi pacat sa cautati iar DOAR "TAPI ISPASITORI", pentru ca sa-l scapati nevatamat pe dreaqul adevarat.

Ati uitat ca francmasoneria este cosmopolita ???

contemplatorul

#43

Eu inteleg, ca va este teribil de greu, fiindu-va extrem de frica, teama, ca sa RAMANETI SINGURI [lipsiti totalmente de (in)credere in vreo religie] IN FATA ADEVARULUI SUPREM !

Dar insist, ca n-ar fi rau deloc ca sa incepeti "antrenamentul" asta inca de acum, deoarece:

CLIPA ADEVARULUI VA VENI ORICUM !

romulus

CitatFATA ADEVARULUI SUPREM !

---Doar asa,  tangential, iti  zic contemplatorule: NU cred ca exista un adevar suprem .
---Adevarul este adevar . Punct .
--- Si ca sa fim si in topic Unul a zis ca  ocultii aia pot fi infranti prin adevar ! Da, asta cred .
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David