Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

#2236
Două maşini offroad, puse la dispoziţia Serviciul de Ambulanţă Prahova de doi ploieşteni

http://www.ziarelive.ro/stiri/doua-masini-offroad-puse-la-dispozitia-serviciul-de-ambulanta-prahova-de-doi-ploiesteni.html

Pasionatii de offroad au realizat gravitatea situatiei si au iesit ca voluntari pentru a ajuta echipajele medicale de urgenta. Jos palaria in fata unui asemenea gest de solidaritate - mai ales ca e posibil ca "voluntarii"... sa fie pasionatii de offroad care activeaza si pe forumul nostru !

Siberia

Fiindca e iarna si singurele stiri interesante din tara noastra fac referire la ninsoare, am zis ca e mai bine sa ma ocup de furnici (fiindca sunt mai bine organizate, sâc !).

   In Brazilia a fost descoperit un megalopolis al furnicilor.
Timp de zece zile s-a turnat ciment in "conductele de aerisire" al super-orasului ce-a fost locuit odata de milioane de furnici, pentru a dezvalui o desfasurare impresionanta de autostrazi subterane, drumuri si gradini.



The bug society: Scientists excavate underground ant city that 'rivals the Great Wall of China' with a labyrinth of highways

A sophisticated underground ant city once populated by millions of insects has been discovered by a team of scientists.
The abandoned megalopolis, which features vast subterranean highways, paths and gardens, was found buried beneath the earth in Brazil.
It is thought to have housed one of the biggest ant colonies in the world. But no one is sure when the leafcutter species left and what caused their demise.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2095335/Underground-ant-city-Brazil-rivals-Great-Wall-China-labyrinth-highways.html
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

Te-ai saturat sa fii singur de valentains dei? Sau pur si simplu visezi o iubita manechina,  tacuta, supusa si care sa nu spuna decat "da"? Mai asteapta putin, nenea Hiroshi Ishiguro lucreaza pt tine! :)))))))

http://www.descopera.ro/dnews/9209976-in-japonia-manechinele-din-magazine-sunt-inlocuite-de-androizi-video


liviu86

Statele Unite cunosc "destul de bine" stadiul actual al programului nuclear iranian şi au pregătit de mult timp strategia pentru o eventuală intervenţie militară, dacă aceasta va fi necesară, a afirmat preşedintele Barack Obama, citat de AFP.
   
"Cunoaştem destul de bine ce se întâmplă în cadrul programului nuclear iranian", a declarat Obama într-un interviu acordat NBC. "Una dintre dificultăţi este că Iranul este mai divizat decât până acum şi este greu de spus cine ia deciziile în acest moment", a adăugat acesta.
   
Teheranul susţine că programul său nuclear are caracter civil, în timp ce Washingtonul suspectează Iranul că încearcă să se doteze cu arme nucleare.
   
"Am plănuit de mult timp diverse opţiuni militare în ultimii ani, suntem pregătiţi să le aplicăm dacă va fi nevoie", a spus Obama, afirmând totuşi că se doreşte o soluţie politică. Preşedintele SUA a subliniat că Israelul încă nu a luat o decizie privind atacarea instalaţiilor nucleare iraniene.

Sursa: Antena 3

acme

Cutremur de 5.0 in sudul Iranului linga o centrala nucleara; nu au reglat catarea la HAARP bine:
http://en.ria.ru/world/20120205/171156414.html
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Rusii mai au citiva metri pina sa ajunga la un lac vechi de 20mil de ani aflat la 4km sub gheata
http://rt.com/news/antarctic-million-secrets-lake-583/
We're born alone, we live alone, we die alone.

Siberia

#2242
Citat din: acme din  06 Februarie 2012, 23:39:29
Rusii mai au citiva metri pina sa ajunga la un lac vechi de 20mil de ani aflat la 4km sub gheata
http://rt.com/news/antarctic-million-secrets-lake-583/

Rusii nu mai au: au ajuns la Vostok !

'Lost World' Reached: 20 Million Yr Old Antarctic Lake 'Drilled'

After 30 years spent drilling through a four-kilometer-thick ice crust, researchers have finally broken through to a unique subglacial lake. Scientists are set to reveal its 20-million-year-old secrets, and imitate a quest to discover ET life.




http://beforeitsnews.com/story/1725/124/Lost_World_Reached:_20_Million_Yr_Old_Antarctic_Lake_Drilled.html

L.E. - scuze, dar se pare ca stirea e aceeasi, numai prezentarea difera :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Arhanghelul

#2243
Citat din: Xanadron din  19 Ianuarie 2012, 14:29:03
http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/primul-satelit-romanesc-trimis-in-spatiu-goliat-va-fi-lansat-de-agentia-spatiala-europeana-9155964/

Satelitutzu' asta avind dimensiunile de 10 x 10 cm si masa de 1 kg, ma-ntreb daca nu-i totusi plin cu apa... :-D

9 februarie 2012 Lansarea pe orbită a lui Goliat, primul satelit românesc, proiect finanțat exclusiv din bani românești

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/cercetatorii-romani-lanseaza-primul-satelit-in-spatiu-160740.html


Si ... de la prieteni ... fara numar ...

2013 Zborul primului avion supersonic românesc, capabil să lanseze o rachetă spre Lună, proiect al ARCA

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

liviu86

#2244
Se pare ca prostia SUA si UE, incepesa sa de-a roade. Oare cat o sa ajunga un litru de benzina??? Ma gandesc tot mai serios sa trec la moto si sa renunt la masina.

Parlamentul din Iran pare a fi pregătit să impună interzicerea exporturilor de petrol către Europa, ca răspuns la sancțiunile impuse de Occident în luna ianuarie, susțin mass media de stat iraniene, citate de CNN.

"Parlamentul este pregătit să sisteze exporturile de petrol către Europa" a spus deputatul iranian Ali Larijani. Un alt memrbu al Parlamentului a fost de acord cu acesta, citând cerințele studenților care au demonstrat în stradă luni, "trebuie să luăm măsrui revoluționare și să interzicem vânzarea de petrol către Europa".

Un oficial militar din Iran a comentat că sancțiunile impuse de Uniunea Europeană și Statele Unite sunt destinate eșecului, ele nefiind economice în natură, ci având doar un caracter oficial și birocratic.

Sancțiunile impuse asupra Iranului au ca scop punerea de presiune pe Teheran pentru a dezvălui mai multe informații cu privire la programul nuclear. Occidentul consideră că Iranul încearcă să dezvolte arme nuclear, deși oficialii iranieni au infirmat aceste acuze, susținând că programul nuclear este creat doar pentru producția de energie electrică pentru civili.


In alta ordine de idei, nici in Siria lucrurile nu stau deloc bine. Masacru curat...

După bâlbâiala diplomatică din cadrul Consiliului de Securitaet al ONU, care nu a reușit să adopte o rezoluție împotriva regimului Bashar al-Assad și caută alte metode de a pune presiune pe deținătorul puterii din Siria, forțele armate loiale guvernului au luat cu asalt mai multe orașe pentru a reprima protestele și a înăbuși mișcarea populară, relatează CNN.

Conform unui activist, artileria siriană a bombardat necontenit orașul Homs în ajunul sosirii ministrului de externe rus la Damasc. Au fost luate la țintă zone rezidențiale, zone în care s-au desfășurat proteste și moschee. Peste 60 de oameni au murit luni noapte, susține protestatarul.

Agenția de presă de stat anunță, pe de altă parte, uciderea a zeci de "teroriști" în urma luptelor din Homs.

Violențele din Homs au pornit la două zile după ce Rusia și China și-au folosit dreptul de veto în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, blocând adoptarea unei rezoluții împotriva lui Bashar al-Assad, legitimând, în opinia protestatarilor și a comunității internaționale, acțiunile guvernului.

Ca reacție la evenimentele din Siria, Statele Unite au anunțat închiderea ambasadei din această țară, în timp ce Marea Britanie și-a rechemat diplomații de la Damasc.

Președintele al-Assad se află la putere din 2000, când a preluat conducerea țării de la tatăl său, care a guvernat Siria timp de trei zeci de ani. Protestatarii și rebelii cer, de 11 luni, demisia acestuia și organizarea de alegeri democratice adevărate.

Conform estimărilor ONU, 6.000 de civili au fost uciși de forțele armate ale guvernului, cifra comunicată de activiști fiind de cel puțin 7.339 de victime. Rusia și China sunt țări cu importante interese economice în Siria, dar au susținut decizia de a-și folosi dreptul de veto în cazul rezoluției împotriva lui al-Assad spunând că violențele trebuie încheiate, dar acest document ar fi complicat situația și ar fi transmis semnale greșite.

SURSA: Antena 3

liviu86

Franţa, Olanda, Italia, Marea Britanie, Statele Unite şi monarhiile din Golf au decis retragerea ambasadorilor lor din Siria, denunţând "violenţele repetate" ale regimului sirian împotriva propriului popor, relatează AFP.
   
Franţa şi-a retras ambasadorul din Siria, pe Eric Chevallier, pentru consultări, a anunţat marţi Ministerul de Afaceri Externe francez, o măsură în concordanţă cu deciziile similare ale altor ţări.
   
"Având în vedere agravarea represiunilor conduse de regimul de la Damasc împotriva propriului popor, autorităţile franceze au decis să recheme pentru consultări pe ambasadorul Franţei în SIria", a declarat Bernard Valero, purtătorul de cuvânt al Ministerului, precizând că întoarcerea ambasadorului va avea loc "în următoarele zile".
   
Italia a anunţat în prealabil retragerea ambasadorului său din Siria "pentru consultări", după "repetatele violenţe inacceptabile ale regimului de la Damasc", menţinându-şi însă ambasada deschisă în Siria.
   
Luni, Marea Britanie a hotărât de asemenea retragerea ambasadorului, motivul fiind represiunile sângeroase conduse de regimul lui Bashar al-Assad.
   
Uniunea Europeană nu intenţionează să îşi retragă şeful delegaţiei din Siria, în pofida celorlalte ţări ,printre care şi Statele Unite, care au decis retragerea ambasadorilor, considerând necesară "păstrarea unor reprezentanţi la faţa locului" pentru a putea urmări evoluţia situaţiei.
   
Monarhiile arabe din Golf au decis marţi să expulzeze de pe teritoriul lor ambasadorii sirieni şi să îi recheme pe ai lor din Siria, denunţând "masacrul colectiv" comis de regim.
   
Cele şase ţări membre ale Consiliului de Cooperare din Golf (CCG) "urmăresc cu nelinişte şi dezaprobare severă intensificarea crimelor şi violenţelor din Siria, care nu ocolesc copii, femei sau bătrâni", conform unui comunicat de presă al CCG, acuzând "un masacru colectiv împotriva unui popor dezarmat".

Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, a dat asigurări, marţi, că este pregătit să coopereze la orice efort pentru stabilizarea situaţiei din ţara sa, după întrevederea cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, informează AFP.
   
Bashar Al-Assad a reiterat "determinarea Siriei de a coopera la orice efort pentru consolidarea stabilităţii ţării", adăugând că Damascul "s-a conformat planului Ligii Arabe" pentru soluţionarea crizei, precizează agenţia oficială SANA.
   
"Siria a cooperat deplin cu misiunea observatorilor arabi, în pofida obstacolelor puse de unele state arabe", a continuat el.
   
Liga Arabă a suspendat săptămâna trecută misiunea de observare din Siria, denunţând recrudescenţa violenţelor soldate cu circa 6.000 de morţi în ultimele 11 luni.

În acest timp, Franţa, Olanda, Italia, Marea Britanie, Statele Unite  au decis retragerea ambasadorilor lor din Siria, denunţând "violenţele repetate" ale regimului sirian împotriva propriului popor.

De asemenea, monarhiile arabe din Golf au decis marţi să expulzeze de pe teritoriul lor ambasadorii sirieni şi să îi recheme pe ai lor din Siria, denunţând "masacrul colectiv" comis de regim.


SURSA: Antena 3

Cautatorul

Si ca sa revenim la tematica principala a acestui site si forum:


"Oficialii ruşi au recunoscut că extratereştrii există

Un fost angajat al Centrului de Cercetare Karelian al Academiei Ruse de Ştiinţe a recunoscut că un filmuleţ făcut cu decenii în urmă, în care se prezintă autopsia unui extraterestru, este autentic.


În 1968, un OZN s-a prăbuşit pe teritoriul Uniunii Sovietice, în provincia Sverdlovsky. Investigatorii KGB au descoperit în interiorul OZN-ului două cadavre ale unor creaturi extraterestre, care au fost autopsiate ulterior. Autopsiile au fost filmate, iar câteva decenii mai târziu imaginile au ajuns pe internet dintr-o eroare a serviciilor secrete ruseşti.

Pentru a înnăbuşi un potenţial scandal internaţional, autorităţile ruse au declanşat imediat o campanie de decredibilizare a filmuleţului scăpat pe internet, astfel că oamenii au ajuns să se îndoiască de autenticitatea acestuia. Cu toate astea, el este cât se poate de real. Aceasta este mărturisirea incredibilă pe care Nikolai Yegorovnam, fost angajat al Centrului de Cercetarea Karelian al Academiei Ruse de Ştiinţe a făcut-o într-o conferinţă de presă desfăşurată joi, scrie izvestia.ru.


Nikolai Yegorovam, doctor în inginerie aeronautică, a fost dat afară din Academia Rusă de Ştiinţă în urmă cu cinci ani, din cauza unui conflict pe care l-a avut cu superiorii săi. În cadrul conferinţei de presă, Yegorovam a spus că s-a decis să facă această mărturisire după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală. "Omenirea trebuie să ştie adevărul", a spus Yegorovnam.

Întrebat de jurnalişti dacă şi filmul cu autopsia extraterestrului de la Roswell (1947) este real, Yegorovnam a precizat că n-are suficiente date pentru a le oferi un răspuns.

Autorităţile ruse n-au formulat încă un răspuns oficial la declaraţiile făcute de Yegorovnam."

http://www.realitatea.net/oficialii-rusi-au-recunoscut-ca-extraterestrii-exista-video_912429.html


Russian Alien Autopsy - 2008

kefren

   Adica,nu tu o masca pe figura,nu tu un costum special,nu tu o minima protectie cand tai din ditai carabusul ala,pt ca adevarul e ca seamana cu un carabus supradezvoltat 'ALIENUL" ala,doar o pereche de manusele chirurgicale,ma fac sa rad.Ba au mai pus,ostentativ, pe tejghea si mana aia de-l incurca pe nenea ala cu disectia,sa fim seriosi.