Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?

Creat de Xanadron, 16 August 2011, 11:03:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Deja sint 1001 pareri pe net, dar si-n media mainstream (clasica) - si important tocmai faptul asta mi se pare, care nu putea fi trecut cu vederea de-un tip cu experientza lui Medvedev. Sau de intreaga armata de consilieri etc. din preajma lui. 8-)

Incep sa-si dea cu parerea pina si experti in "limbajul semnelor", care inclina sa creada ca D.M. n-avea expresia unui glumetz pus pe shotii.

In fine, pina la noi date, zic eu ca-i mai bine sa va concentrati pe lumina asta... :-o :-D

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Pe bune acum, cred ca e.t. sunt la  moda, Lady Gaga a fost invinsa  :lol: pur si simplu nu pot sa-l iau in serios pe Medvedev, nu e primul ce se da "rotund" prin media, eu unul nu l-as lua prea in serios, la cat se distreaza "baietii cu simtul umorului" pe seama noastra, ar fi pacat. O sa mai avem parte de politicieni "fani UFO", il astept pe Basescu din primul mandat, desi dupa privire e posibil ca el insusi sa fie vreun reptilian :lol: Stiu ca stirea e veche, dar ia de la uforever(nu de la Basecu :-D):
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6107547-noua-prima-doamna-japoniei-sustine-fost-rapita-extraterestri-dusa-venus-intalnit-tom-cruise-intr-viata-anterioara.htm
http://stiri.rol.ro/Prima-doamna-a-Japoniei-quot-am-fost-pe-Venus-cu-un-OZN-quot--412322.html

fiulploii

Planurile globale NWO  nu sunt deloc globale ci zonale. iar unele zone se intersecteaza .
Asta denota - dupa mine- toata aceasta vanzoleala, ameteala si abrambureala mondiala.

Xanadron

Citat din: uforever din  09 Decembrie 2012, 01:59:32
O alta opinie: " mendeleev" asta poate ca e mai "caterincos" din fire, cu "simtul umorului"(ha ha ha, uitati-va la M.I.B. :-o, pe sistemul "vai ce nebun sunt, nu sunt amuzant?")...
Haios ca de obicei uforever, daarrr... recitind topicul asta-n intregime, trebuie sa vin cu o clarificare pe tema controversatelor declaratii ale lui Medvedev (si deloc glumetze pare-se, dupa toate investigatiile post-factum): el se referea la filmuletzul documentar... si mai ales rusesc "Men In Black". 8-)

In fine, stirile "pe surse" despre precizarile ulterioare ale lui Medvedev nu-s ce-i drept "beton", dar nici nu ma asteptam ca unul din cei infipti in virful piramidei puterii - fie ea doar asta vizibila - sa se riste cu precizari publice.
Fiindca forma sucit-ambigua de Disclosure inceputa SI din directia rusnacului trebuie. zic eu, sa respecte regulile unui scenariu bine gandit, ca altfel in scurt timp nu i-ar mai incapea pe atitia ca el toate tribunalele si puscariile din lume.

Desi, daca ma gindesc mai bine, tupeul de care-a dat dovada pedo-seniorul G. H. Bush declarind intr-un interviu "Daca lumea ar sti ce manevre facem noi in spatele usilor inchise, ne-ar spinzura pe fiecare de cite-un stilp" :-o exclude presupunerea mea mult prea idealista. :|

(Later Edit)
Citat din: fiulploii din  10 Decembrie 2012, 23:11:37
Planurile globale NWO  nu sunt deloc globale ci zonale. iar unele zone se intersecteaza .
Asta denota - dupa mine- toata aceasta vanzoleala, ameteala si abrambureala mondiala.
Din pacate (desi rar :-D) nu-s de acord cu parerea asta, fiualploii ! (veche oricum de 2 ani, asa ca poate si tu ti-ai... reevaluat-o, asa cum am facut si eu mai demult.)
Impresia e intr-adevar ca diverse factiuni se calca pe bataturi, dar eu cel putin nu [mai] cred ca-i asa, desi-s destui pina si "conspirationistii" cu staif ca Benjy Fulford s.a., care mentin confuzia-n floare.
Oi reveni si cu argumente, cind oi avea ceva mai mult timp (ca azi - o exceptie-n ultima vreme.)

P.S. Stimabilii moderatori ar putea cred sa mute aici ultimele 6 postari / comentarii de la "Legaturi catre stiri interesante" -  fiind axate, desi involuntar, taman pe tema prezentului topic.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

In alt context decit Medvedev, si Obama (la un talkshow si nu offline) joaca totusi acelasi rol ambiguu care lasa deschisa calea oricaror speculatii apropo de cit anume (si DACA) stiu presedintii din dosarele ET-OZN:
https://www.youtube.com/watch?v=EYzRY2XpLBk

Conversatia suna cam asa:

Kimmel: This is something I feel like. If I was the president, and it is unlikely that is ever going to happen...

Obama: You never know.

Kimmel: If I was the president...

Obama: It was unlikely that I was going to be president.

Kimmel: The moment I was in inaugurated – my hand would still be hot from touching the bible – I would immediately race to wherever they have the files about Area 51 and UFOs and I would go through everything to find out what happened. Did you do that?

Obama: That is why you will not be president... :-D

Kimmel: One of the reasons.

Obama: Because that is the first thing you would do.

Kimmel: It is at the top of my list.

Obama: The aliens won't let it happen. You will reveal all of their secrets. They exercise strict control over us. :wink:

Kimmel: Now you know there are a lot of people who are going to examine your facial expressions here, every twitch, every everything and say, of course. Did you look? Did you see? Did you explore?

Obama: I can't reveal anything.

Kimmel: Oh really? Because President Clinton said he did go right in and he did check and there was nothing.

Obama: You know, that is what we are instructed to say.
8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hoinar

Intuitia imi spune ca oricare ar fi nivelul lui Obama de expunere la informatii sensibile, reactia ar fi aceeasi. Tipul este extrem de perspicace, cu un simt al umorului extrem de dezvoltat si i-am surprins aceasta reactie ironica - mascata de un ton serios, de multe ori in dialoguri filmate.

Totodata insa, nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca ironizarea si mistoul, sunt unele dintre cele mai simple metode de a "evada" intrebarile incomode. Metoda uzitata din ce in ce mai des, din pacate.

Cred totusi ca presedentia, nu prezinta o pozitie de incredere pentru astfel de informatii. In cel mai bun caz, presedintii sunt instruiti sa ocoleasca subiectul sau interesul in aceasta arie. Asta in cazul in care ai un presedinte dedicat alegatorilor, ce urmareste interesele alegatorilor. In cazul unui politician corupt de putere, banuiesc ca pot fi cooptati in multe alte sfere de influenta.
the older I get, the faster I was

Xanadron

De acord ca (si) Obama e un tip perspicace - contrar parerii unora ca poate vorbi convingator doar de pe promptere. Mai toti presedintii sint oricum buni "actori" (unii chiar meseria asta au avut-o - v. Reagan) si rarele exceptii confirma regula  - v. noul nostru presedinte "robotizat" :lol: (coloniile se pare ce cer alt profil.)

Un tablou de ansamblu al situarii administratiilor prezidentiale in raport cu temele "sensibile" UFO-ET se poate deduce si din dezvaluirea (f. importanta dupa mine cel putin) a ultimelor documente 'merigane MAJIC / MJ-12 etc. legate de celebrul caz Roswell :-) (din iulie 1947, redactate la 2 saptamini dupa eveniment si certificate de specialisti ca-s autentice).
Linda Moulton Howe e sursa - credibila dupa mine pina la un punct, in ciuda conexiunilor ei cu virfu' piramidei NWO prin casatoreala - asa ca merita citite mai toate articolele accesibile (atentie - dupa 120 zile de la publicare trec la arhiva si doar contributorii cu 45 USD/an mai au acces la ele - mai exact, cele din sectiunile "Science" si "Environment", fiindca X-Files e blocata din start pt cititorii moca.)
n.b. Despre Podesta (ex-consilier obamez) si twitt-uielile lui am mai aiurat eu p-aici, desi fara vreun ecou (comentarii adica.)

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2282&category=Science
"Part 1: Beyond Podesta's Tweet to Some Important Leaked UFO Documents"

D-aici aflam ca presedintii nu stiu chiar tot din manglelile militaro-corporatiste, da' stiu destule - si ei, si unii politicieni ( JFK de ex., la data aia senator d-un an, fusese si el informat "colateral" despre Roswell, fiind seful unei comisii legate de U.S.Navy si secretoaiele lor.)

Si alte chestii sint insa hiper-interesante (selectez doar citeva):
- Cei 5 ET recuperati la Roswell (zona LZ-2, c-a fost si alta, LZ-1) au fost gasiti toti morti in niste "cilindri de salvare" ai navei prabusite.
- Aveau cca. 1,5 m inaltime (5 feet), grizulii, caposi-firavi, cu costume argintii ignifuge si aveau sex - m/f :-D (NU erau deci PLFs = Programmed Life Forms = biorobotzei.)
- Au fost trimisi pt. studiu/disectii in mai multe baze USAF (Holloman, dar si Wright Patterson etc - filmul "Hangar 18" n-a fost deci chiar gulguta.)
- S-au gasit si numeroase bucati de cadavre... umane :-o p-acolo-sha (tema "human ET-mutilations" atit de evitata revine deci...)
- Destui tehnicieni implicati in recuperarea resturilor OZN-ului (si cadavrelor ET) au murit repejor, contaminati pare-se cu un retrovirus necunoscut (clar ca de origine ET), in ciuda masurilor de preventie - wow, era gata-gata sa ma convingi ca putem "fraterniza" real-concret cu ET-ii, colega Rayden... :lol:
- Cel putin unul din "recuperatori" s-a sinucis dupa socul psihic (explicabil, ce-i drept) al contactului cu straniul eveniment.
- etc. etc.

P.S. Ar mai fi multe deductii de comentat (inclusiv despre lantzul de comanda compartimentalizat in situatii d-astea extreme, conexiunile cazului Roswell cu soarta tragica a amiralului - p-atunci - James Forrestal etc.), dar deja m-am lungit prea mult.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.S. necesar (pentru unii) pe tema "sinuciderii" din 1949 a fostului ministru al apararii USA James Forrestal:

https://www.youtube.com/watch?v=_MrYl8ZYHmo
TOP SECRET Document reveals James Forrestal was murdered   8-)

...Care confirma zicala "cine stie multe, moare repede" :lol: - daca are, evident, vreun gind sa si spuna lumii ce stie.

Si-un P.S. la P.S. (clar ca nu ma mai fac bine  - probabil ca-s virusat si io): de remarcat si micutzul amanunt ca primii experti "americani" chemati la locul pravalirii OZN-ului roswellian au fost 3 savanti ex-nazisti paperclipati - cu Wernher von Braun in frunte. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Adică baba aia bogata impregnata de scenarita NWO mai cere si parai pentru chestii desecretizate?
  Eu nu cred o boabă din hârtiile alea. Iar dacă martzafoiul de Von Maro a venit repejor acolo, asta dacă e adevărat. ...poate ca venise fiindcă i se făcuse praf noua jucărie cu păpușele de test.
  Vorbim de nato cosmic și altele....pai atunci ce tot taie unii felii din vaci? E o chestie de o idioțenie rarisima. Eu personal cred ca subiectul a fost făcut varza deja.

Xanadron

Citat din: abyss din  19 Martie 2015, 22:48:13
(1) Adică baba aia bogata impregnata de scenarita NWO mai cere si parai pentru chestii desecretizate?
  (2) Eu nu cred o boabă din hârtiile alea. Iar dacă martzafoiul de Von Maro a venit repejor acolo, asta dacă e adevărat. ...poate ca venise fiindcă i se făcuse praf noua jucărie cu păpușele de test.
  (3) Vorbim de nato cosmic și altele....pai atunci ce tot taie unii felii din vaci? E o chestie de o idioțenie rarisima. Eu personal cred ca subiectul a fost făcut varza deja.
1. Cititi, cititi, cititi :-D si nu doar patinati pe postari ! (repet, doar sectiunea Real X-Files e taxata pe site-ul "babei" LMH.)
In orice caz, crede-ma ca LMH ramine... f. credibila, compadre abyss - cel putin pe felia investigatiilor ei, ca alea preluate din alte surse sint amestecate. Site-ul ei rezista oricum de 17 ani (din 1998) in topul celor mai serioase si poate doar J.P. Farrell + inca 2-3 ufologi o depasesc la un singur capitol - al circumscrierii datelor in context (paleo)istorico-filosofico-alchemico-doxologic. 8-)

2. Hirtiile alea destinate lui Truman, ca d-aia le-am adus in discutie (de la IPU=Interplanetary Phenomenon Unit, care-i confirmata c-a existat din alte surse credibile), zic eu ca-s valabile dintr-un unic, dar maretz motiv - chiar daca-i circumstantial: confirma +10 marturii ale unor whistlebloweri si dezinteresati, si necontaminati de "ozenita" (din +100 aburitori, "stimulati" sa minta sau nu).
Doar un exemplu: discutiile lui Clark McClelland (ex-NAZA, fara pensie dupa 34 ani de supervizare a 632 misiuni, fiindca l-a mincat sub limba si-a sifonat despre... destule) cu W.von Braun din anii '65-70, inclusiv pe tema Roswell, pushca 100% cu ce apare-n hirtii.
Dar si [rarele] frinturile adevarate din biografiile alorlalti experti ex-nazisti chemati 100% la Roswell (dr Ernst Steinhoff si mai ales dr Hubertus Strughold - seful "medicinii cosmice" tot la NASA) se pupa la fix cu hirtzoagele.

...Altfel crezi c-as mai fi pierdut vremea scriind prostovaneli p-acilea? Hai sa fie prima... si ultima data cind, cu riscul sa crezi ca mi-au murit laudatorii, imi recunosc de fapt defectul :lol: perfectionismului aparent fara rost p-un forum - mai ales unul cu profil rufonez, unde se poate abera en-gros ca fond, lasind la o parte (m)ortografia ori nexamsintaxa. :-D

3. N-am inteles prea bine - subiectu' Roswell sau al meu a fost facut varza? :lol: Egal care, taierea feliilor din vaci e o nimica toata pe linga felierea oamenilor - subiect de care pina si baboiu' LMH se fereste, desi stie la fel de multe ca-n... specialitatea ei (v. "A Strange Harvest").
Asa ca ramin la parerea (doar a mea poate, clar) ca un NATO-Kozmik :planet: :ufo: exista si Omenirea 2.0 e integrata-n el de 4-5 decenii, cu sau fara biftecurile servite ofitzerilor umani simultan cu supele proteice-n care se-mbaiaza unii micutzi gri-verzulii. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Von Braun pare sa fie o cheie importanta in constructia de ozeneuri. In cartea "Pentagon Aliens", autor W. Lyne, despre care s-a mai discutat pe forum, exista urmatoarea informatie:
CitatThrough Goddard, Ley arranged an invitation for von Braun from the American Rocket
Society, for his visit to New Mexico, where in 1936-37, he collaborated with Goddard at
Mescalero and the Eden Valley firing range
Informatia la care ma refer - si intrebare in acelasi timp - este (da)ca von Braun a fost in New Mexico in acea perioada, 1936-1937? Sau, ca sa ma exprim altfel, este posibil ca Lyne sa fi mintit? Oare nu exista undeva, oficiala si publica, informatia vizitei lui von Braun in USA, in acea perioada? Stie cineva?
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

"An Alien Harvest" :martiansad: ii zice de fapt cartii Lindei Moulton Howe pe tema mutilarii vacilor, botezata mai sus "A Strange Harvest" din graba (dovada ca nu pot fi nici io decit perfectionist, nu si perfect.) :lol:

Desi scrisa demult, merita citita si-acum, cind lipsa (de-atunci) a unor conexiuni cu alte informatii relevante (ref. clonari, genetica, PLFs etc.) poate fi oarecum compensata.
Tema "bovino-ET" care a lansat-o pe LMH in cercul restrins al UFO-investigatorilor seriosi  - i-a adus si-un premiu Pulitzer parca - are inca zone obscure ce-i drept, dar nu trebuie uitata (printre multe altele) remarca lui Toni Victor Moldovan apropo de genomul vacilor, similar in proportie de 80% cu cel uman.
Vaci care nu degeaba ori fi considerate "sfinte" de hindusi.

In orice caz, si daravela asta cu felierea vacilor zic eu ca e doar o piesa din puzzle-ul deloc idiot-caraghios al hibridizarilor operate pe noi de catre E.T. :-( de-atitea milenii, ca le-am uitat pina si eu inceputurile. :-D

P.S. @mm: Vizita/lucrul in USA a lui WvB e teoretic posibila (pe linia altor colaborari nazi-americane ocultate), dar nicio alta sursa (internautica cel putin) in afara de Lyne n-o confirma. Oficial, in mai '37 a devenit membru SS, iar in noiembrie '37 - seful centrului de rachetologie :rocket: Peenemunde.

Aici totusi:  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread470977/pg1  se pot deduce destule puncte slabe ale biografiilor oficiale - inclusiv asta mentionata de colegul mm din cartea lui Lyne.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Baba e super tare simpatica și plină de charisma... plus o femeie frumoasă chiar și acum.  Îi zic babă de al naibii  ce sunt fiindcă tu Maestre ne-ai învățat sa nu mai avem încredere în NIMENI. Prin urmare tocmai fiindcă baba e căsătorită cu NWO, tocmai fiindcă rezista de pe 170 de ani pe net...și tot așa. ...fiindcă orice poate fi falsificat în special hârtii. ...NU AM ÎNCREDERE . E o arhitectură falsa.
  Când am sa pot voi detalia. Cu telefonul e greu.


kandaon

Parerea mea e ca "stapanii la vedere" cunosc destul de putin, ori doar partial planuri din astea NWO. Ori mai rar, cand e nevoie sa fie propulsat in fata unul mai din umbra, ala ar sti mai multe.

Oricum eu zic ca astia toti (la vedere sau din umbra) sunt in general de fapt niste executanti sau functionari care fac ce li se sugereaza sau li se cere si niciunul nu are imaginea generala sau planul pe termen lung.
Ba chiar ar fi posibil uneori sa li se sugereze in mod mai putin direct sau perceptibil si ei sa actioneze intr-un anume fel fara sa realizeze ca de fapt asa li s-a sugerat sau impus din exterior (chestii ce tin de psihologie si chiar parapsihologie).

Cat despre ET eu unul prefer sa ma uit cu un ochi critic la ce spun diverse personaje din zilele noastre, pentru ca in mod cert abunda si dezinformarile si incercarile de a deraia interesul sau cautarile spre directii gresite.
Si sa ma bazeze in primul rand pe studii si informatii mai vechi, venind din trecut, antichitate, folclor, mituri, cronici vechi etc si care ar fi mai putin expuse manarelilor.
Autori sau cercetatori gen Jaques Vallee si de la noi F Gheorghita (criticat de unii am vazut), TVM, Dan Farcas chiar, si Eliade sau Culianu (care s-au ocupat de studii seriose privind religii, spiritualitate, samanisme, magie si mitologie si folclor) cred ca aduc mai multa lumina decat istoriile recente despre "micii cenusii" care rapesc si mutileaza vaci.

Parerea mea e ca ET sunt de fapt foarte similari (daca nu identici sau aproape identici, cel putin ca aspect) oamenilor, si ca sunt pe aici din timpuri stravechi, sa nu zic imemoriale. Sunt evident si compatibili dpdv genetic cu oamenii, desi au foarte probabil niste caracteristici superioare (dpdv fizic, energetic sau mai stiu eu ce).
Ca vin de departe sau din niste universuri paralele cine stie, posibil ambele variante. Oricum calatoresc altfel decat am concepe noi poate. Adica si calatorind cu viteza luminii (teoretic maximul posibil) tot le-ar trebui multi ani (chiar zeci, sute sau mii) sa umble dus intors de colo colo prin galaxie.
Treaba cu porti stelare sau cu Soarele folosit pe post de poarta stelara (soarele si alte stele) ar putea fi mai realista la urma urmelor, eu sincer nu cred ca daca ar veni de pe alte planete ar veni calatorind doar cu viteza luminii.

Micii cenusii, marii verzi s.a. asemenea ar putea fi mai degraba niste simplii bio-roboti folositi pe post de tehnicieni si supraveghetori. Misiunea lor ar fi sa faca munca de jos, adica sa aiba grija de "plantatie", sa mai repare una alta pe aici ori prin sistemul solar, sa mai monteze sau construiasca una alta, sa mai "culeaga" si studieze niste oameni pentru a verifica in ce parametrii mai e "recolta" si daca trebuie actionat cumva pentru a o aduce la parametrii optimi si tot asa.

Iar planul e (si a fost si inainte) sa se asigure "recolta", diverse NWO ar fi doar ajustari si reorganizari ale "plantatiei" sau "turmei" iar cei ce sunt implicati dintre oameni sunt doar simplii executanti care stiu mai mult sau mai putin despre scopul real

Xanadron

Citat din: abyss din  20 Martie 2015, 13:28:41
Îi zic babă de al naibii  ce sunt fiindcă tu Maestre ne-ai învățat sa nu mai avem încredere în NIMENI.
Adevarat grait (de JE, evident :-D) - cu mica adaugire: "Sa n-ai incredere in TOT ce-ar zice oricine."
Cel mai greu de antrenat ramine deci al enspelea simtz al detectarii jumatatilor de adevar (sau macar sferturilor) imposibil de evitat a fi incluse-n fie si cea mai gogonata minciuna manipulatorie.

O sa revin si eu oricum, doar aparent offtopic (fiindca tot de-un presedinte e vorba- F.D.Roosevelt), profitind de binevenita interventie a colegului mm, care dupa sapaturi mai ample ne confirma 100% ideea "timpita" :lol: ca SI WW-II a fost un aranjament pervers intre taberele asa-zis dusmane de moarte (moarte doar a jde'milioanelor de fraieri tarati intr-un scenariu care are din pacate sanse mari sa se repete-n curind.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/