Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Topul celor mai gogonate minciuni NWO

Creat de Xanadron, 15 Iulie 2014, 10:15:25

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

In ciuda apatiei RUFOn-ice vecina cu letargia :-D din ultima vreme (noroc cu @Enz si @Dharanis), cred ca lipsea din zona si d-aia merita incropit un top al minciunilor emise cu atita nonsalantza de "sforarii" NWO, care nu fara motiv ne jignesc totusi inteligentza.

Zic asta fiindca media globala a intelighentiei a luat-o in jos (parerea mea) chiar daca epoca hi-tech e-n floare. Turma de idioti utili si total monitorizati in care continuu sa cred ca vrea sa ne transforme Cabala :evil: se contureaza deja, in peisajul unui previzibil "feudalism digitalizat", asa ca doar tentativele de "trezire" (cam don-quihotesti, recunosc) de pe forumuri ramin valabile.

Hai sa n-o mai lungesc insa aiurea. Pe site-ul CNN (una din principalele oficine satanice - tot parerea mea si asta):
http://edition.cnn.com/2014/06/26/tech/innovation/nasa-orion-spacecraft/index.html?hpt=hp_c2

...apare deci un articol aparent echilibrat si cu ton optimistico-mobilizator despre "noua" capsula Orion a NAZA care, la 45 de ani de la programul Apollo, va trimite omuleti pe Luna :moon: cu ajutorul ACELORASI primitive rachete "chimice".
Ba mai mult de-atit, s-ar contura si varianta ajungerii pe Marte a unor echipaje cu 4 membri - zburind luni de zile inghesuiti ca sardinele-n conserva. Si ajungind acolo buni de balamuc (no problem nici asta de fapt, fiindca bazele alora ajunsi in 5 minute pe Marte au sigur si ospicii martziene-n dotare.) :lol:

Stiti poate deja opinia mea despre programele spatiale "de fatzada", chiar daca nu-s partizanul aselenizarilor "false", ci al ipotezei ajungerii 'meriganilor pe Selena ajutati de  :martiansad: .
Continuarea aburelilor astea penibile cu "cea mai puternica racheta" etc. e insa deja jenanta dupa JE in mileniul trei, chiar dac-am ignora declaratiile lui nea' Bill de la Skunks Works - ca-l putem duce demult pe ET acasa cu tehnologiile noastre "negre". Pardon, ale Omenirii v2.0 de fapt, nu ale noastre.

Asta arata insa, pe linga intentia de-a continua tocarea de trilioane pe circareala ieftina, si ca The Disclosure- la modul "pe fatza", fiindca pentru f. putini ea e deja-n curs - ramine un obiectiv f. indepartat pentru ghidonatorii NWO.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#1
Merita bagata-n topul asta si abureala recenta cu Ebola (dupa alte sperietori similare - aviare, porcine etc.)
Motivul e simplu si-l stiam demult, dar mi l-am amintit abia acu', gindindu-ma ce rapid s-a "evaporat" vinzarea de frica eboleza.

http://www.naturalnews.com/047898_Ebola_treatment_DRACOs_apoptosis.html

Deci, savantii de la MIT stiau inca din 2011 ca orice virus poate fi anihilat :-o - cum anume nu mai detaliez insa, ca-i plictisitor si oricum nespecialistii n-ar intelege de ex. termenul "apoptoza" (legat de replicarea ARN-ului viral), oricita bunavointza ar avea.
Informatia e utila de fapt si celor care debunkaresc... orice, cu argumentul FALS ca "Elitele n-ar risca sa dea coltzu' odata cu noi, astia multii pe care ar experimenta cica diverse dracovenii, de la virusi la HAARP si chemtrails."

Iar cine se mira poate ca finantzarea studiilor MIT a fost asigurata de DARPA,  inseamna ca a gresit forumul. :lol:
In plus, cine ar fi tentat sa treaca cu vederea denumirea studiului (DRACOs), :evil: ...etc etc., c-am obosit deja.

P.S. Desi-s obosit, mai bag si-o concluzie: "scenariul Ebola" n-a fost totusi unul 100% fals (desi clar "fabricat"), pe linga targetul psy-op manipulatoriu fiind folosit si ca paravan pentru testarea in termeni reali, "pe teren", de varii medicatii, vaccinuri etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#2
Pe aceeasi linie a ofensivei stirilor/articolelor "ozenistice" :martiansad: in MSM, incep sa apara si materiale "pro-conspirationiste". Iar teoriile despre tragicul hoax 9/11 (nu doar dupa mine) nu puteau sa lipseasca pina si pe nashu' TV (ghidonat oricum - tot dupa JE - de unul din cei mai tembeli si corupti pseudo-jurnalisti mioritici - R.M.)

Materialu-i preluat insa de pe un blog (R.M. nefiind capabil de-un miligram de originalitate) si contine mai ales date senzationalist-superficiale - asa cum va fi mai mult ca sigur si parodia de Disclosure care se pritoceste asiduu sub ochii Turmei.
Sa nu mai zic ca informatia-i antica, :lol: John Lear detaliind-o de-acum 7-8 ani pe OMF (Open Minds Forum.)

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/03/31/un-fost-pilot-cia-depune-marturie-niciun-avion-nu-a-lovit-turnurile-gemene-pe-11-septembrie-2001/

http://www.nasul.tv/2015/04/01/ipoteza-naucitoare-un-fost-pilot-cia-a-depus-o-marturie-socanta-pe-11-septembrie-turnurile-gemene-nu-au-fost-lovite-de-niciun-avion-de-fapt-s-a-intamplat-ceva-de-neimaginat/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

http://www.wakingtimes.com/2015/08/18/everything-is-fake-top-40-pieces-of-fakery-in-our-world/

...Un top-40 al aburelilor planetare care poate fi usor completat pina la 400 sau chiar 4.000.  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aliosa

#4
Citat din: Xanadron din  20 Februarie 2017, 10:12:41
http://www.wakingtimes.com/2015/08/18/everything-is-fake-top-40-pieces-of-fakery-in-our-world/

...Un top-40 al aburelilor planetare care poate fi usor completat pina la 400 sau chiar 4.000.  :wink:
Ultima in top este foarte frumos deschisa spre citire :D
"Finally, it seems the very universe in which we live is, also, not exactly "real". The recent upsurge and popularity of the flat earth movement(who have highlighted many interesting anomalies that can't be explained by the globe earth model) shows that we still have some investigation to do in determining exactly what kind of place we live on. "
Aici si eu am o mare nedumerire in ceea ce priveste echilibru intre presiunea negativa(spatiu) si cea pozitiva (atmosfera) pe modelul globului gravitational :) .

fiulploii


OmniSpirit77

O mascarada intreaga, toata media. Sa tina mintea ocupata..