Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?

Creat de Xanadron, 16 August 2011, 11:03:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Topic util cred eu fie si doar fiindca intrebarea asta (cu o infinitate de raspunsuri) nu s-a mai pus p-aici, din cite vad eu cel putin.

Intrebare inclusa, evident, in problematica vasta a Conspiratiei Milenare Cosmice care incepe abia acum, in era comunicarii/informarii rapide, dar si a relativei "treziri", sa-si dezvaluie unele laturi.
Pina acum mult mai usor de ascuns de angrenajul diabolic  stat/biserica/(pseudo)educatie - si tot asa am putea continua pina s-o insera cu "pseudo" atirnat de termenii "economie", "justitie", "democratie" etc.

Legata in plus si de ipoteza "Omenirii 2.0" (la care o sa revin curind, dar pe alte coordonate - asta fiind, zic eu, preferabil a fi discutata separat).

Deci: s-or intilni oare Obama ori Medvedev de pilda personal cu Maestrul, :evil: ca sa primeasca indicatii confidentiale? :?
Sau alte personaje deloc publice (nici macar unii ca Z. Brzezinski sau H. Kissinger deci) au misiunea asta "acoperita"?
O exista poate o comunicare "completa" doar intre sefii unei posibile Cabale a Tuturor Serviciilor Secrete? (aici sint convins ca Ronin ar spune DA, pe linie iezuita). 8-)
Ori: o sti si Basescu poate macar tangential de chestiile astea?  - ca de intilniri tete-a-tete cu :evil: sau ET :martiansad: ma indoiesc totusi in cazul lui... desi, mai stii ?! :-D

Principiul compartimentalizarii stricte a informatiei ("need to know" =  sa stii doar secrete necesare feliei tale de activitate) clar ca-i aplicat in mai toate structurile - vizibile sau invizibile - si, din cite stiu, pina si presedintii SUA sint plasati undeva pe treapta 13-14 a ierarhiei de "clearence" top-secret (adica cel putin 12 categorii de persoane stiu mai multe decit ei pe diverse teme sensibile).

...Sa fie oare si asta doar un zvon (colportat cumva si-n filme gen "Independence Day"?) :roll:
Voi cam ce credeti asadar?
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Eu vad problema cam asa : exista o ierarhizare stricta cu un consiliu si un sef care are anumite puteri de care nu da socoteala in fata nimanui .

Insa , chiar daca ''neantizam'' seful , nu e o pierdere semnificativa , adevarata putere fiind a consiliului adica a Sistemului care va genera automat un sef .

Lumea si Sistemul sunt atat de intrepatrunse incat eliminand brusc si complet Sistemul vei omori Lumea .

Iar deasupra acestui Sistem ''e altii '' care au scopurile lor . :-)

Xanadron

Hmmm... interesanta (dar incompleta) ta postare da nastere automat la cel putin doua intrebari suplimentare:

1. Chiar nu da nimanui (cuiva "si mai De Sus" reprezentat prin emoticonul tau final :-) - care poate fi si  :evil:) socoteala seful respectivului Consiliu? (cu componentza umana, evident).

2. Care sa fie oare ocupantul pozitiei de Sef al Trebilor realmente SUPREM al Terrei, in legatura directa eventual doar cu "stapinii ET de middle-level-management galactic", daca nu si cu Creatorul/Regizorul Transcendent :star: venerat (printre altii) de catre masoni? :roll:

P.S. M-ar fi interesat si-o parere apropo de Baselu si eventualele lui contacte ET. :martiansmile: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Pai daca ar fi sa luam doar o farama din afirmatiile din cartile lui Cinamar, Baselu ar trebui sa fie pe cai mari. Dar nu cred ca e asa...
Deciziile si comportamentul sau in multe situatii au tradat atat faptul ca asculta de cineva cat si profilul sau psihologic necizelat si dominat de porniri "fachiriste". Razgandelile repetate oglindesc acest lucru intrucat impulsurilor sale orgolioase de a face cate ceva li se suprapunea mereu cate un ordin venit de "sus".

Lumea, in opinia mea, este condusa de aceeasi "gasca" de spirite de mii de ani, care astazi pot ocupa locuri oficiale in familiile regale, diverse organizatii oculte etc. Au avut timp, in Pricipiu, in nemanifestat,  sa manevreze evenimentele dupa interesele proprii iar acum au ajuns la o etapa finala in care considera ca devin stapanii absoluti ai acestei lumi, mai ales ca ei ignora sau neaga planul real al Divinitatii. In fond, dincolo de stiinta si alte elemente palpabile, la asta se rezuma lupta acestei lumi.

Cred ca putem vorbi de doi Sefi ai Trebilor al Terrei: unul pe Pamant, capul rautatilor si altul in alt plan de manifestare care supervizeaza cu adevarat echilibrul acestei planete si care gestioneaza, in limite acceptate, si planul "celor fara suflet"... pana la un moment dat.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

Nu exista nici un plan global NWO...
Fiecare sleahta are propriile planuri si agende... iar stapanii isi cunosc fiecare propriul plan si nicidecum intreg ansamblul.
Numai cineva din afara poate "intui" si vizualiza legaturile dintre planurile acestor asa zisi stapani...
Momentan isi cam dau cu stangu' in dreptu'...

cassius

Salutare! Nu stiu cat intereseaza si opinii mai putin informate, cum este a mea in comparatie cu a ta Xanadron sau daca intrebarea e lansata special pt anumite "personaje" cum e Tim spre exemplu, dar ma bag si eu seama cu o opinie proprie:

1 "Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?"
Pentru cei din Romania din administratia centrala la nivel - executiv - Guvern si Presidentie in mod obligatoriu trebuie sa cunoasca o serie de informatii in ceea ce priveste tendinta generala spre care trebuie sa se indrepte Romania ceea ce in mod logic corelativ li se face un scurt briefing - cred eu, dar nu in mod nominal pe organizatii si obiective.
Spre exemplu e unul si din motivele pt care la un mom dat mi-a placut Basescu prin discurs si tendinte politice, mi-a creat impresia ca este genu care cateodata se pune de-a curmezisul curentului principal ce trebuie de urmat, dar cred ca pana la urma se deda acestuia. Si asta prin prisma mandriei personale......
Pe de alta parte mai exista organizatii din astea semisecrete care au recunoscut oficial apartenta unor persoane din executiv si parlament ca sunt membri ai acesteia. De asemeni am vazut o emisiune de curand in care respectabil masoni romani au luat un interviu cu venerabilul de la P2 (parca Lico Gelli) care cu nonsalanta afirma unele chestii absolut incredibile, care de asemenea indemna masonii romani la unitate ca tara sa poate fi condusa in liniste nu asa in mod separatist dupa mai multe interese ci doar printr-unul singur.
2. Cat priveste capi di tuti capi e greu de ghicit zic eu, dar de dat cu presupusu imi permit si eu o ipoteza. Cred ca daca s-ar lua istoria oficiala/neoficiala la puricat s-ar putea gasi un ocupant pt pozitia asta si aici intra doar personajele despre care se spune ca isi pierd vremea pe aici pe pamant de foarte mult timp gen contele de St Germain si alte personaje asemenea. Ca explicatie, gasesc ca poate ocupa pozitia asta doar acele "persoane - personaje" ce au la dispozitie fff mult timp  ca astfel sa poata perfecta un plan de categoria asta. SAU in cazul in care prima ipoteza se infirma ramane alta, asa cum in familiile bogate copii de mici se cresc in spiritul banilor si cumularii de resurse asa se poate cultiva si gena asta de lider politic/ocult spiritual/geostrateg etc. In ceea ce priveste componenta extraterestra din cunostintele si inf pe care le-am vazut pana in mom de fata am indoieli ca s-ar putea stabili o leg de cauzalitate intre cei ce cu adevarat conduc si ET, cred doar in existenta contactelor de ordin voit sau ne/voit.

kandaon

Eu cred ca sunt mai multe nivele, pe un sistem piramidal. Sigur, nivelul 3 de pe fata dinspre vest a piramidei, sa zic asa, nu prea are habar ce face nivelul 7 de pe fata nordica, dar amandoua nivelurile lucreaza la un plan comun comandat de sus, de undeva de deasupra lor, stiind doar ce e nevoie la nivelul lor.

Uneori aia care merita avanseaza de la nivelurile inferioare spre cele superioare, si afla mai multe despre "plan", capata mai multa putere etc.
Unii probabil habar n-au care e scopul final, dar sunt prea prinsi acolo, sau sunt multumiti de ce pozitie si facilitati au facand parte din "piramida".

Doar foarte putini, sus de tot, aproape de ochiul ala din triunghi, si pe cine sau ce o reprezenta el, cunosc probabil despre ce e vorba de fapt

Xanadron

Citat din: Urban din  16 August 2011, 15:17:02
Nu exista nici un plan global NWO...
Fiecare sleahta are propriile planuri si agende... iar stapanii isi cunosc fiecare propriul plan si nicidecum intreg ansamblul.
Numai cineva din afara poate "intui" si vizualiza legaturile dintre planurile acestor asa zisi stapani...
Momentan isi cam dau cu stangu' in dreptu'...

OK, e parerea ta, Urban - la care subscriu doar intr-un sens partial, adica recunoscind caracterul duplicitar al celor alesi (indeosebi prin antiselectie) in guverne, parlamente etc. Si implicit neintelegerile-ciorovaielile lor inerente, legate indeosebi de tema "ciolanului". :-D

Dar "dezbinarea" asta si aparenta absentza a unui Mare Plan mi se par valabile doar pina la un anume palier... vizibil. Fiindca, dupa mine cel putin, pina si-n cele doua razboaie mondiale a existat un anume "acord secret" intre partile aparent aflate pe pozitii ireconciliabile. Incluzind existentza unui tratat post-WW-II semnat prin 1956 de Martin Bormann si fostele Puteri Aliate si multe alte chestii -  unele aflate chiar si acum in derulare..

De asa-zisul "Razboi Rece" ce sa mai zic... Un adevarat "teatru scurt" creat pentru prostime, careia ii trebuia o noua polarizare artificiala. 8-)
(n.b.: Evident ca nu trebuie sa fie nimeni de acord cu ipotezele astea).

@cassius: Stai linistit ca nici opiniile mele nu-s prea "informate" - in sensul ca nu-s macar membru al sitului "Spyology". :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Revin .

Fenomenul e foarte complex si are factori perturbatori . O sa fiu scurt dar oricum se vor naste intrebari dupa binecunoscutul principiu care zice ca orice raspuns genereaza la randul lui cel putin alta intrebare  :lol:

Istorie - atat cat e necesar  :wink:
   Suntem a cincea omenire - ce s-o fi intamplat cu celelalte dinaintea noastra ?
   Noi astia de acum , suntem simultan in mai multe ''universuri''-dimensiuni-lumi si de la ''facerea'' noastra care implica atat un ''creator'' cat si anumite conditii de mediu , de la facere si pana acum  constientizam din ce in ce mai mult posibilitatile multi-dimensionale ale noastre . Nu discutam aici scopul .
   Se pare ca nu suntem o specie unitara , singurul lucru care ne uneste fiind nr de cromozomi si inca vreo 2 ''chestii micute'' - lucru probabil obligatoriu in coltul asta de univers tridimensional .
    Fiecare zona - areal a avut creatorul ei nedivin care a avut conflicte , pastrate pe ici pe colo cam prin toate miturile laice si non-laice . Creatorii au disparut - nu stim de ce si unde dar putem presupune  :-D . Si in urma a fost lasat cel putin un dispozitiv de monitorizare in timp real  8-)
   Au aparut apoi altii - nu stiu cine au fost  :lol: care si-or bagat si ei nasul dupa principiul '' cand stapanu nu-i acasa , soarecii joaca pe masa ''  E ca si cum gasesti o gradina cu culturile in crestere dar nu-i nimeni in zona si nici nu se arata vreun semn ca ar mai fi . Ce faci? Aranjezi culturile dupa principiile tale in masura in care cultura insasi iti permite , ea fiind deja in crestere.  Cam atat cu istoria  :roll:

Peste acest plan din urma s-au suprapus caracteristicile particulare ale fiecarei ''culturi ''  si de aici zic eu , avem o aparenta ''rupere'' in continuitatea planului .  :-) Aceste discordante sunt un lucru bun . Daca ar fi fost o unitate in actiuni si o convergenta de opinii , de mult trebuia sa fi fost inregimentati in NOM-sclavagisto-elitara . Pentru ca , inevitabil tindem si trebuie sa devenim globali , altfel nu va mai fi niciun progres - istoria demonstreaza asta , nu putem ramane la stadiul de '' orase-cetati'' .

Deci , exista un plan de unificare a lumii cu calea + si calea - vorbind numai de extreme  :roll:  si fiecare are ramurelele ei functie de interesele grupului . Care se va uni mai repede , va castiga .

Insa , ca un  lucru ciudat , mai este o forta implicata in acest joc : Forta Vietii sau Raul Vietii , un concept care se gaseste in destule mituri - subiect tratat putin la topicul Omenirii 2.0.

Daca mai adaugam si vreo doua civilizatii din alte dimensiuni , avem un grad de complexitate enorm . Si sa nu uitam pe jucatorul principal - Omenirea - care inca nu isi da seama de forta si importanta pe care o are .  :-o

Si toti cauta Divinitatea , in special aia de nu-s de pe aici si nu stiu de ce Omul e f important .
Dar vom afla pana la urma . Oricum , ''desteptarea'' a inceput sa se cante de cateva decenii insa exact cum unui om bolnav nu ii dai toata doza de medicamente o singura data  :lol: ci zilnic , la anumite ore iar daca trebuie , aplici si doza de shoc  :roll: :lol: Iar unii vor sa ''fure'' bolnavul  :lol: :lol:

PS cat despre zona carpato-danubiano-pontica , parca nu se face politica pe forum-vezi regulamentul  :lol: insa putem zice ca noi suntem deocamdata importanti la nivel de oficine si guvern functie de ce citesc satelitii prin subsolul nostru si functie de ce au lasat in urma stramosii .

Vezi de exemplu , bratarile dacice de aur si argint  al caror rol oficialii istorici zic ca era obiect de podoaba-cult . Insa , altii zic ceva de un efect Tesla pentru amplificarea unui anume potential uman in cazul celui ce le purta  :-D

Jocuri in jocuri peste alte jocuri . Jucatorii sunt mai multi si fiecare participa la cel putin 2 jocuri incat numai o ''matrice'' mai poate revela cine doar sta si urmareste jocul  :wink: fara sa intervina aparent .

Xanadron

E clar ca detaliile tabloului se complica, pe masura ce ne apropiem de el.
Pina la ceva de genul "diagramei" atasate - cu accente glumetze.

Cred ca nu trebuie sa mai deschid decit subiecte cu clipuri iutiub (fake or real?). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

   Salutare!
Foarte interesant topicul asta,cel putin pentru mine,mai ales ca am avut o discutie asemanatoare, cu niste prieteni, nu cu mult timp in urma.Concluzia la care am ajuns noi atunci a fost ca exista de fapt un plan vechi de sute sau mii de ani, urmarit fara sovaiala indiferent de cine se afla intr-un anumit moment la conducere.Ca la orice lucrare care se intinde pe o perioada lunga de timp,exista probabil si anumite devieri sau intarzieri cauzate de anumite conjucturi de moment.Atunci intra in scena sforarii NWO si pun de un razboi sau de o criza sau de o catastrofa pt. a reusii sa aduca corectiile necesare sub o masca de aparenta normalitate.Politicienii sunt,cred, alesi si sprijiniti tocmai pentru a putea fi folositi in asfel de momente si nu cred ca au acces dincolo de un anumit nivel,tocmai din pricina faptului ca fiind persoane publice,adica expuse (intervievati,filmati etc)risca la un moment dat sa deconspire anumite secrete.Despre adevarata conducere a lumii,cred ca exista o organizare piramidala,cu foarte putini in varf care stiu totul si cu multi la baza care stiu de la nimic pana la mai nimic. :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

calator astral

Opinia mea? Nu exista decit UN SINGUR PLAN :

Inrobirea Omenirii de catre Reptilieni si hibrizii lor.

Limba romana a pastrat intact numele lor,care indica originea acestor invadatori : DRACU (DRACCO).

Problema lor sint Ingerii nostri pazitori. Reci si rationali pina la extrem, ei nu pot intelege natura spiritual-divina a acestor entitati, ii considera eronat o rasa extraterestra rivala,SUPERIOARA TEHNOLOGIC.

Un singur inger e de partea lor si ii manipuleaza: Lucifer.

Pe de alta parte mai adaug ca nu exista Constiinta Colectiva, nu exista Mama Gaia,planeta noastra nu e un imens organism viu iar noi nu sintem neuronii care formeaza creierul planeteu, nu putem modifica Realitatea prin simpla gindire indiferent cita vointa am avea, nu exista un program spatial american secret, nu avem voie sa iesim in spatiul cosmic,controlat de reptilieni.

Micutii Grey si Uriasii nu sint extraterestri,sint INTRA-terestri.

Orice experienta paranormala e o lucrare satanista.

Satana deci,ca si Isus Cristos, exista.

Aliosa

Citat din: calator astral din  16 August 2011, 20:10:35
Satana deci,ca si Isus Cristos, exista.
Pai asta e marele plan sa te faca sa crezi ca nu exista, el cuprinzand elemente ca: NWO, American Intergalactic Metro  si alte Star Trek Corps care sunt pur si simplu puse pe tava in fata multimii, digerate fara suflare prin simpla idee "impusa" in capul fiecaruia dintre noi, ca "trebuie sa vina"(la pastele cailor) o schimbare, ca nu mai suportam viata asta de kko plina de nedreptati stand cu mainile in san si zicand fiecare unu altuia, si noi ce sa facem ... .
Legat de ce stiu "stapanii lumii" , pai simplu ei sunt in ziua de azi niste portavoci, care comunica deciziile unor camatari "legali" numiti bankeri. Parerea mea ca nu stiu mai nimic, oricum sunt alesi in functie de cat de docili par.
And btw, sunt oameni si nu reptilieni sau mai stiu io ce capra a vecinului, omul e foarte capabil de toate tampeniile care se intampla in lume si mereu tre sa dea vina pe altu. Diavolul la o adica nu te obliga sa faci nimic, itzi da o idee si atat, scopul fiind sa-i dovedeasca lui Dumnezeu ca nu meritam sa fim iubiti.

mr

Mie mi se pare destul de clar ca exista un plan ale carui linii principale se desfasoara asa cum au fost concepute. Liniile secundare sau efectele indirecte nu cred ca au asa de mare importanta din moment ce nu perturba liniile principale.

Cred ca putem doar intui scopul planului prin efectele directe si evidente asupra noastra, atat individual cat si ca societate.
Cine a conceput si cine executa acest plan cred ca este foarte greu sa aflam cu adevarat din pozitiile care ne aflam acum. Nu avem de unde sti daca sunt oameni sau ET dintr-un esalon anume. Banuim, speculam ...dar nimic concret si nu din vina noastra.
Personal consider ca lupta adevarata se da la un nivel superior noua, cu arme pe care nu putem sa ni le imaginam (nu neaparat arme in sensul pe care-l cunoastem).  Prin structura piramidala de acces la informatie, "stapanii" la vedere nu cred ca au acces la nivelele de decizie, sau poate unii  "stapanii" la vedere sunt altceva pe dinauntru si astfel au acces la zona 0 de decizie. Noi, oamenii, se pare ca suntem pagube colaterale si carne de tun. Importante sunt pentru noi efectele, care sunt dureroase....deocamdata, deoarece sfarsitul lumii acesteia (cine stie a cata?) poate reprezenta aparitia alteia care poate avea alta intriga, poate mai fasta pentru rasa umana.

Nu pot sa nu amintesc aici modul in care au fost scrise "Protocoalele Inteleptilor Sionului" si de autorii acestuia care printr-o inselatorie demna de Satana au reusit sa pangareasca si sa denatureze toate caile veritabile de acces la stiinta veche si cunostintele sacre. Gest firesc tinand cont de desfasurarea planului lor...
http://radioislam.org/protocols/roman/cuprins.htm
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Citat din: Xanadron din  16 August 2011, 11:03:35
Topic util cred eu fie si doar fiindca intrebarea asta (cu o infinitate de raspunsuri) nu s-a mai pus p-aici, din cite vad eu cel putin.
Principiul compartimentalizarii stricte a informatiei ("need to know" =  sa stii doar secrete necesare feliei tale de activitate) clar ca-i aplicat in mai toate structurile - vizibile sau invizibile - si, din cite stiu, pina si presedintii SUA sint plasati undeva pe treapta 13-14 a ierarhiei de "clearence" top-secret (adica cel putin 12 categorii de persoane stiu mai multe decit ei pe diverse teme sensibile).

...Sa fie oare si asta doar un zvon (colportat cumva si-n filme gen "Independence Day"?) :roll:
Voi cam ce credeti asadar?

Intrebarea aceasta pusa fara a trasa la un nivel elementar cateva aspecte ale PLANULUI NWO este evident sursa ori cauza generatoare a unui numar infinit de raspunsuri si ecouri ale acestora. Macar de ar genera un efect asemanator sonarului...

Prin urmare voi asterne si eu la randu-mi cateva vorbe goale.
Pentru mine e destul de clar ca "planul" este ceea ce vedem si totodata ce nu vedem. Adica traim in doua lumi care se suprapun. Intr-o lume un grup restrans si nu neaparat privilegiat stie clar la modul dureros sa spunem in ce consta scopul acestui "plan" in timp ce in cealalta lume majoritara, evident, oamenii traiesc o iluzie hraniti fiind cu fantezii care mai de care mai aiuristice. "Lumea" asa cum am cunoscut-o noi pana nu recent este rezultatul unei boli posibil necesare, ce a fost indusa in mod intentionat - referindu-ma aici la ultimii 200 de ani.

De ce oare oamenii care nu au atatea surse de distractie ajung prin exercitarea liberului arbitru sa atinga o intelepciune extraordinara si poate de ce nu "puteri divine"? De ce nu reusim sa realizam elementarul fapt ca o singura scanteie de intelegere te poate face mult mai intelept decat ani intregi de auto-sacrificiu?

Omenirea a fost impresionata de-a lungul miilor de ani de puterea de vindecare, pe care au avut-o anumiti eroi civilizatori din trecutul extrem de indepartat si mai recent de sfintii diferitelor religii.. Puterea de vindecare nu e o credinta specifica unei anumite traditii sau unui anumit popor ci este una generala. Faptele, care au atras epitetul de "vindecator" sunt cele care i-au convins pe oameni, nu argumente ori predici. Au existat asemenea "vindecatori" care prin puterea personalitatilor lor au nascut o credinta atat de mare in cei care intrau in contact cu ei incat acestia erau vindecati chiar si de bolile cele mai persistente si aparent incurabile.

Credinta reprezinta capacitatea de a primi puterea spiritului, capacitatea de a comunica si de a revarsa si oferi roadele experientei interioare, care s-au maturizat in pacea unei minti stabile si devotate. Astazi unii se simt fortati sa traiasca intr-un vid spiritual in care trebuie sa manifeste aceleasi forte individuale care au fost centrate in jurul lor in vremurile in care nu au fost privati de conditiile lor naturale de viata si de contactul cu cei care credeau in ei.

Mintea nu este un produs al functiilor fizice sau al reactiilor chimice ci insasi esenta vietii, cea care construieste corpurile.

Prin urmare stapanii...adica "stapanii iluziei" sau a celei de a doua lumi ce este vizibila si nebuna, nu cred sa fie oameni care sa rezoneze cu ideile prezentate mai sus. Ei stiu doar ca sunt stapanii prostilor care-i intretin- pt ca in alte conditii aceeasi oameni care ar fi fost destepti sa zicem, i-ar fi lasat balta demult si nu le-ar mai fi acordat atata importanta. Dar lumea e plina de prosti care poarta ochelari 3D primiti de la sistem - si o fac cu multa mandrie - si care se comporta la fel de idiot precum cei dintr-o sala de cinematograf care se feresc de fanteziile vizuale si gesticuleaza sub impresia acelorasi ochelari. Ba chiar vad reptile acolo unde e doar o amarata de gagica.
Cineva inteligent a speculat aceasta situatie si i-a pus pe prosti laolalta cu stapanii lor sa munceasca vartos. Toti erau fericiti...generatii de-a randul.... Pana la un moment dat. Hopaaaa....? Se termina filmul si in loc de generic se deruleaza urmatorul mesaj:

Cand oameni de pe tot globul si din culturi diferite impartasesc o intuitie puternica ca se apropie ceva,
suntem indreptatiti eventual sa-i ignoram.
Si cand vocile ancestrale din negura timpului ce coboara spre noi prin miturile si arhitectura sacre,
ne transmit despre nimicirea fizica a unei mari civilizatii din antichitatea noastra cea mai indepartata
- si ne zic ca si noi acum suntem in pericol -
avem dreptul daca asta intentionam, sa ne facem ca nu auzim...
Ce s-a intamplat in trecut se va intampla din nou.
Ce s-a facut inainte se poate face iarasi.