Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: Xanadron din 16 August 2011, 11:03:35

Titlu: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 16 August 2011, 11:03:35
Topic util cred eu fie si doar fiindca intrebarea asta (cu o infinitate de raspunsuri) nu s-a mai pus p-aici, din cite vad eu cel putin.

Intrebare inclusa, evident, in problematica vasta a Conspiratiei Milenare Cosmice care incepe abia acum, in era comunicarii/informarii rapide, dar si a relativei "treziri", sa-si dezvaluie unele laturi.
Pina acum mult mai usor de ascuns de angrenajul diabolic  stat/biserica/(pseudo)educatie - si tot asa am putea continua pina s-o insera cu "pseudo" atirnat de termenii "economie", "justitie", "democratie" etc.

Legata in plus si de ipoteza "Omenirii 2.0" (la care o sa revin curind, dar pe alte coordonate - asta fiind, zic eu, preferabil a fi discutata separat).

Deci: s-or intilni oare Obama ori Medvedev de pilda personal cu Maestrul, :evil: ca sa primeasca indicatii confidentiale? :?
Sau alte personaje deloc publice (nici macar unii ca Z. Brzezinski sau H. Kissinger deci) au misiunea asta "acoperita"?
O exista poate o comunicare "completa" doar intre sefii unei posibile Cabale a Tuturor Serviciilor Secrete? (aici sint convins ca Ronin ar spune DA, pe linie iezuita). 8-)
Ori: o sti si Basescu poate macar tangential de chestiile astea?  - ca de intilniri tete-a-tete cu :evil: sau ET :martiansad: ma indoiesc totusi in cazul lui... desi, mai stii ?! :-D

Principiul compartimentalizarii stricte a informatiei ("need to know" =  sa stii doar secrete necesare feliei tale de activitate) clar ca-i aplicat in mai toate structurile - vizibile sau invizibile - si, din cite stiu, pina si presedintii SUA sint plasati undeva pe treapta 13-14 a ierarhiei de "clearence" top-secret (adica cel putin 12 categorii de persoane stiu mai multe decit ei pe diverse teme sensibile).

...Sa fie oare si asta doar un zvon (colportat cumva si-n filme gen "Independence Day"?) :roll:
Voi cam ce credeti asadar?
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 16 August 2011, 14:07:50
Eu vad problema cam asa : exista o ierarhizare stricta cu un consiliu si un sef care are anumite puteri de care nu da socoteala in fata nimanui .

Insa , chiar daca ''neantizam'' seful , nu e o pierdere semnificativa , adevarata putere fiind a consiliului adica a Sistemului care va genera automat un sef .

Lumea si Sistemul sunt atat de intrepatrunse incat eliminand brusc si complet Sistemul vei omori Lumea .

Iar deasupra acestui Sistem ''e altii '' care au scopurile lor . :-)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 16 August 2011, 14:15:05
Hmmm... interesanta (dar incompleta) ta postare da nastere automat la cel putin doua intrebari suplimentare:

1. Chiar nu da nimanui (cuiva "si mai De Sus" reprezentat prin emoticonul tau final :-) - care poate fi si  :evil:) socoteala seful respectivului Consiliu? (cu componentza umana, evident).

2. Care sa fie oare ocupantul pozitiei de Sef al Trebilor realmente SUPREM al Terrei, in legatura directa eventual doar cu "stapinii ET de middle-level-management galactic", daca nu si cu Creatorul/Regizorul Transcendent :star: venerat (printre altii) de catre masoni? :roll:

P.S. M-ar fi interesat si-o parere apropo de Baselu si eventualele lui contacte ET. :martiansmile: :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mr din 16 August 2011, 14:47:17
Pai daca ar fi sa luam doar o farama din afirmatiile din cartile lui Cinamar, Baselu ar trebui sa fie pe cai mari. Dar nu cred ca e asa...
Deciziile si comportamentul sau in multe situatii au tradat atat faptul ca asculta de cineva cat si profilul sau psihologic necizelat si dominat de porniri "fachiriste". Razgandelile repetate oglindesc acest lucru intrucat impulsurilor sale orgolioase de a face cate ceva li se suprapunea mereu cate un ordin venit de "sus".

Lumea, in opinia mea, este condusa de aceeasi "gasca" de spirite de mii de ani, care astazi pot ocupa locuri oficiale in familiile regale, diverse organizatii oculte etc. Au avut timp, in Pricipiu, in nemanifestat,  sa manevreze evenimentele dupa interesele proprii iar acum au ajuns la o etapa finala in care considera ca devin stapanii absoluti ai acestei lumi, mai ales ca ei ignora sau neaga planul real al Divinitatii. In fond, dincolo de stiinta si alte elemente palpabile, la asta se rezuma lupta acestei lumi.

Cred ca putem vorbi de doi Sefi ai Trebilor al Terrei: unul pe Pamant, capul rautatilor si altul in alt plan de manifestare care supervizeaza cu adevarat echilibrul acestei planete si care gestioneaza, in limite acceptate, si planul "celor fara suflet"... pana la un moment dat.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Urban din 16 August 2011, 15:17:02
Nu exista nici un plan global NWO...
Fiecare sleahta are propriile planuri si agende... iar stapanii isi cunosc fiecare propriul plan si nicidecum intreg ansamblul.
Numai cineva din afara poate "intui" si vizualiza legaturile dintre planurile acestor asa zisi stapani...
Momentan isi cam dau cu stangu' in dreptu'...
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: cassius din 16 August 2011, 15:43:55
Salutare! Nu stiu cat intereseaza si opinii mai putin informate, cum este a mea in comparatie cu a ta Xanadron sau daca intrebarea e lansata special pt anumite "personaje" cum e Tim spre exemplu, dar ma bag si eu seama cu o opinie proprie:

1 "Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?"
Pentru cei din Romania din administratia centrala la nivel - executiv - Guvern si Presidentie in mod obligatoriu trebuie sa cunoasca o serie de informatii in ceea ce priveste tendinta generala spre care trebuie sa se indrepte Romania ceea ce in mod logic corelativ li se face un scurt briefing - cred eu, dar nu in mod nominal pe organizatii si obiective.
Spre exemplu e unul si din motivele pt care la un mom dat mi-a placut Basescu prin discurs si tendinte politice, mi-a creat impresia ca este genu care cateodata se pune de-a curmezisul curentului principal ce trebuie de urmat, dar cred ca pana la urma se deda acestuia. Si asta prin prisma mandriei personale......
Pe de alta parte mai exista organizatii din astea semisecrete care au recunoscut oficial apartenta unor persoane din executiv si parlament ca sunt membri ai acesteia. De asemeni am vazut o emisiune de curand in care respectabil masoni romani au luat un interviu cu venerabilul de la P2 (parca Lico Gelli) care cu nonsalanta afirma unele chestii absolut incredibile, care de asemenea indemna masonii romani la unitate ca tara sa poate fi condusa in liniste nu asa in mod separatist dupa mai multe interese ci doar printr-unul singur.
2. Cat priveste capi di tuti capi e greu de ghicit zic eu, dar de dat cu presupusu imi permit si eu o ipoteza. Cred ca daca s-ar lua istoria oficiala/neoficiala la puricat s-ar putea gasi un ocupant pt pozitia asta si aici intra doar personajele despre care se spune ca isi pierd vremea pe aici pe pamant de foarte mult timp gen contele de St Germain si alte personaje asemenea. Ca explicatie, gasesc ca poate ocupa pozitia asta doar acele "persoane - personaje" ce au la dispozitie fff mult timp  ca astfel sa poata perfecta un plan de categoria asta. SAU in cazul in care prima ipoteza se infirma ramane alta, asa cum in familiile bogate copii de mici se cresc in spiritul banilor si cumularii de resurse asa se poate cultiva si gena asta de lider politic/ocult spiritual/geostrateg etc. In ceea ce priveste componenta extraterestra din cunostintele si inf pe care le-am vazut pana in mom de fata am indoieli ca s-ar putea stabili o leg de cauzalitate intre cei ce cu adevarat conduc si ET, cred doar in existenta contactelor de ordin voit sau ne/voit.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: kandaon din 16 August 2011, 15:52:11
Eu cred ca sunt mai multe nivele, pe un sistem piramidal. Sigur, nivelul 3 de pe fata dinspre vest a piramidei, sa zic asa, nu prea are habar ce face nivelul 7 de pe fata nordica, dar amandoua nivelurile lucreaza la un plan comun comandat de sus, de undeva de deasupra lor, stiind doar ce e nevoie la nivelul lor.

Uneori aia care merita avanseaza de la nivelurile inferioare spre cele superioare, si afla mai multe despre "plan", capata mai multa putere etc.
Unii probabil habar n-au care e scopul final, dar sunt prea prinsi acolo, sau sunt multumiti de ce pozitie si facilitati au facand parte din "piramida".

Doar foarte putini, sus de tot, aproape de ochiul ala din triunghi, si pe cine sau ce o reprezenta el, cunosc probabil despre ce e vorba de fapt
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 16 August 2011, 16:24:19
Citat din: Urban din  16 August 2011, 15:17:02
Nu exista nici un plan global NWO...
Fiecare sleahta are propriile planuri si agende... iar stapanii isi cunosc fiecare propriul plan si nicidecum intreg ansamblul.
Numai cineva din afara poate "intui" si vizualiza legaturile dintre planurile acestor asa zisi stapani...
Momentan isi cam dau cu stangu' in dreptu'...

OK, e parerea ta, Urban - la care subscriu doar intr-un sens partial, adica recunoscind caracterul duplicitar al celor alesi (indeosebi prin antiselectie) in guverne, parlamente etc. Si implicit neintelegerile-ciorovaielile lor inerente, legate indeosebi de tema "ciolanului". :-D

Dar "dezbinarea" asta si aparenta absentza a unui Mare Plan mi se par valabile doar pina la un anume palier... vizibil. Fiindca, dupa mine cel putin, pina si-n cele doua razboaie mondiale a existat un anume "acord secret" intre partile aparent aflate pe pozitii ireconciliabile. Incluzind existentza unui tratat post-WW-II semnat prin 1956 de Martin Bormann si fostele Puteri Aliate si multe alte chestii -  unele aflate chiar si acum in derulare..

De asa-zisul "Razboi Rece" ce sa mai zic... Un adevarat "teatru scurt" creat pentru prostime, careia ii trebuia o noua polarizare artificiala. 8-)
(n.b.: Evident ca nu trebuie sa fie nimeni de acord cu ipotezele astea).

@cassius: Stai linistit ca nici opiniile mele nu-s prea "informate" - in sensul ca nu-s macar membru al sitului "Spyology". :lol:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 16 August 2011, 18:37:24
Revin .

Fenomenul e foarte complex si are factori perturbatori . O sa fiu scurt dar oricum se vor naste intrebari dupa binecunoscutul principiu care zice ca orice raspuns genereaza la randul lui cel putin alta intrebare  :lol:

Istorie - atat cat e necesar  :wink:
   Suntem a cincea omenire - ce s-o fi intamplat cu celelalte dinaintea noastra ?
   Noi astia de acum , suntem simultan in mai multe ''universuri''-dimensiuni-lumi si de la ''facerea'' noastra care implica atat un ''creator'' cat si anumite conditii de mediu , de la facere si pana acum  constientizam din ce in ce mai mult posibilitatile multi-dimensionale ale noastre . Nu discutam aici scopul .
   Se pare ca nu suntem o specie unitara , singurul lucru care ne uneste fiind nr de cromozomi si inca vreo 2 ''chestii micute'' - lucru probabil obligatoriu in coltul asta de univers tridimensional .
    Fiecare zona - areal a avut creatorul ei nedivin care a avut conflicte , pastrate pe ici pe colo cam prin toate miturile laice si non-laice . Creatorii au disparut - nu stim de ce si unde dar putem presupune  :-D . Si in urma a fost lasat cel putin un dispozitiv de monitorizare in timp real  8-)
   Au aparut apoi altii - nu stiu cine au fost  :lol: care si-or bagat si ei nasul dupa principiul '' cand stapanu nu-i acasa , soarecii joaca pe masa ''  E ca si cum gasesti o gradina cu culturile in crestere dar nu-i nimeni in zona si nici nu se arata vreun semn ca ar mai fi . Ce faci? Aranjezi culturile dupa principiile tale in masura in care cultura insasi iti permite , ea fiind deja in crestere.  Cam atat cu istoria  :roll:

Peste acest plan din urma s-au suprapus caracteristicile particulare ale fiecarei ''culturi ''  si de aici zic eu , avem o aparenta ''rupere'' in continuitatea planului .  :-) Aceste discordante sunt un lucru bun . Daca ar fi fost o unitate in actiuni si o convergenta de opinii , de mult trebuia sa fi fost inregimentati in NOM-sclavagisto-elitara . Pentru ca , inevitabil tindem si trebuie sa devenim globali , altfel nu va mai fi niciun progres - istoria demonstreaza asta , nu putem ramane la stadiul de '' orase-cetati'' .

Deci , exista un plan de unificare a lumii cu calea + si calea - vorbind numai de extreme  :roll:  si fiecare are ramurelele ei functie de interesele grupului . Care se va uni mai repede , va castiga .

Insa , ca un  lucru ciudat , mai este o forta implicata in acest joc : Forta Vietii sau Raul Vietii , un concept care se gaseste in destule mituri - subiect tratat putin la topicul Omenirii 2.0.

Daca mai adaugam si vreo doua civilizatii din alte dimensiuni , avem un grad de complexitate enorm . Si sa nu uitam pe jucatorul principal - Omenirea - care inca nu isi da seama de forta si importanta pe care o are .  :-o

Si toti cauta Divinitatea , in special aia de nu-s de pe aici si nu stiu de ce Omul e f important .
Dar vom afla pana la urma . Oricum , ''desteptarea'' a inceput sa se cante de cateva decenii insa exact cum unui om bolnav nu ii dai toata doza de medicamente o singura data  :lol: ci zilnic , la anumite ore iar daca trebuie , aplici si doza de shoc  :roll: :lol: Iar unii vor sa ''fure'' bolnavul  :lol: :lol:

PS cat despre zona carpato-danubiano-pontica , parca nu se face politica pe forum-vezi regulamentul  :lol: insa putem zice ca noi suntem deocamdata importanti la nivel de oficine si guvern functie de ce citesc satelitii prin subsolul nostru si functie de ce au lasat in urma stramosii .

Vezi de exemplu , bratarile dacice de aur si argint  al caror rol oficialii istorici zic ca era obiect de podoaba-cult . Insa , altii zic ceva de un efect Tesla pentru amplificarea unui anume potential uman in cazul celui ce le purta  :-D

Jocuri in jocuri peste alte jocuri . Jucatorii sunt mai multi si fiecare participa la cel putin 2 jocuri incat numai o ''matrice'' mai poate revela cine doar sta si urmareste jocul  :wink: fara sa intervina aparent .
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 16 August 2011, 19:56:57
E clar ca detaliile tabloului se complica, pe masura ce ne apropiem de el.
Pina la ceva de genul "diagramei" atasate - cu accente glumetze.

Cred ca nu trebuie sa mai deschid decit subiecte cu clipuri iutiub (fake or real?). :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: andrei din 16 August 2011, 20:09:51
   Salutare!
Foarte interesant topicul asta,cel putin pentru mine,mai ales ca am avut o discutie asemanatoare, cu niste prieteni, nu cu mult timp in urma.Concluzia la care am ajuns noi atunci a fost ca exista de fapt un plan vechi de sute sau mii de ani, urmarit fara sovaiala indiferent de cine se afla intr-un anumit moment la conducere.Ca la orice lucrare care se intinde pe o perioada lunga de timp,exista probabil si anumite devieri sau intarzieri cauzate de anumite conjucturi de moment.Atunci intra in scena sforarii NWO si pun de un razboi sau de o criza sau de o catastrofa pt. a reusii sa aduca corectiile necesare sub o masca de aparenta normalitate.Politicienii sunt,cred, alesi si sprijiniti tocmai pentru a putea fi folositi in asfel de momente si nu cred ca au acces dincolo de un anumit nivel,tocmai din pricina faptului ca fiind persoane publice,adica expuse (intervievati,filmati etc)risca la un moment dat sa deconspire anumite secrete.Despre adevarata conducere a lumii,cred ca exista o organizare piramidala,cu foarte putini in varf care stiu totul si cu multi la baza care stiu de la nimic pana la mai nimic. :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: calator astral din 16 August 2011, 20:10:35
Opinia mea? Nu exista decit UN SINGUR PLAN :

Inrobirea Omenirii de catre Reptilieni si hibrizii lor.

Limba romana a pastrat intact numele lor,care indica originea acestor invadatori : DRACU (DRACCO).

Problema lor sint Ingerii nostri pazitori. Reci si rationali pina la extrem, ei nu pot intelege natura spiritual-divina a acestor entitati, ii considera eronat o rasa extraterestra rivala,SUPERIOARA TEHNOLOGIC.

Un singur inger e de partea lor si ii manipuleaza: Lucifer.

Pe de alta parte mai adaug ca nu exista Constiinta Colectiva, nu exista Mama Gaia,planeta noastra nu e un imens organism viu iar noi nu sintem neuronii care formeaza creierul planeteu, nu putem modifica Realitatea prin simpla gindire indiferent cita vointa am avea, nu exista un program spatial american secret, nu avem voie sa iesim in spatiul cosmic,controlat de reptilieni.

Micutii Grey si Uriasii nu sint extraterestri,sint INTRA-terestri.

Orice experienta paranormala e o lucrare satanista.

Satana deci,ca si Isus Cristos, exista.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Aliosa din 16 August 2011, 21:22:52
Citat din: calator astral din  16 August 2011, 20:10:35
Satana deci,ca si Isus Cristos, exista.
Pai asta e marele plan sa te faca sa crezi ca nu exista, el cuprinzand elemente ca: NWO, American Intergalactic Metro  si alte Star Trek Corps care sunt pur si simplu puse pe tava in fata multimii, digerate fara suflare prin simpla idee "impusa" in capul fiecaruia dintre noi, ca "trebuie sa vina"(la pastele cailor) o schimbare, ca nu mai suportam viata asta de kko plina de nedreptati stand cu mainile in san si zicand fiecare unu altuia, si noi ce sa facem ... .
Legat de ce stiu "stapanii lumii" , pai simplu ei sunt in ziua de azi niste portavoci, care comunica deciziile unor camatari "legali" numiti bankeri. Parerea mea ca nu stiu mai nimic, oricum sunt alesi in functie de cat de docili par.
And btw, sunt oameni si nu reptilieni sau mai stiu io ce capra a vecinului, omul e foarte capabil de toate tampeniile care se intampla in lume si mereu tre sa dea vina pe altu. Diavolul la o adica nu te obliga sa faci nimic, itzi da o idee si atat, scopul fiind sa-i dovedeasca lui Dumnezeu ca nu meritam sa fim iubiti.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mr din 16 August 2011, 22:06:32
Mie mi se pare destul de clar ca exista un plan ale carui linii principale se desfasoara asa cum au fost concepute. Liniile secundare sau efectele indirecte nu cred ca au asa de mare importanta din moment ce nu perturba liniile principale.

Cred ca putem doar intui scopul planului prin efectele directe si evidente asupra noastra, atat individual cat si ca societate.
Cine a conceput si cine executa acest plan cred ca este foarte greu sa aflam cu adevarat din pozitiile care ne aflam acum. Nu avem de unde sti daca sunt oameni sau ET dintr-un esalon anume. Banuim, speculam ...dar nimic concret si nu din vina noastra.
Personal consider ca lupta adevarata se da la un nivel superior noua, cu arme pe care nu putem sa ni le imaginam (nu neaparat arme in sensul pe care-l cunoastem).  Prin structura piramidala de acces la informatie, "stapanii" la vedere nu cred ca au acces la nivelele de decizie, sau poate unii  "stapanii" la vedere sunt altceva pe dinauntru si astfel au acces la zona 0 de decizie. Noi, oamenii, se pare ca suntem pagube colaterale si carne de tun. Importante sunt pentru noi efectele, care sunt dureroase....deocamdata, deoarece sfarsitul lumii acesteia (cine stie a cata?) poate reprezenta aparitia alteia care poate avea alta intriga, poate mai fasta pentru rasa umana.

Nu pot sa nu amintesc aici modul in care au fost scrise "Protocoalele Inteleptilor Sionului" si de autorii acestuia care printr-o inselatorie demna de Satana au reusit sa pangareasca si sa denatureze toate caile veritabile de acces la stiinta veche si cunostintele sacre. Gest firesc tinand cont de desfasurarea planului lor...
http://radioislam.org/protocols/roman/cuprins.htm (http://radioislam.org/protocols/roman/cuprins.htm)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: abyss din 16 August 2011, 23:29:09
Citat din: Xanadron din  16 August 2011, 11:03:35
Topic util cred eu fie si doar fiindca intrebarea asta (cu o infinitate de raspunsuri) nu s-a mai pus p-aici, din cite vad eu cel putin.
Principiul compartimentalizarii stricte a informatiei ("need to know" =  sa stii doar secrete necesare feliei tale de activitate) clar ca-i aplicat in mai toate structurile - vizibile sau invizibile - si, din cite stiu, pina si presedintii SUA sint plasati undeva pe treapta 13-14 a ierarhiei de "clearence" top-secret (adica cel putin 12 categorii de persoane stiu mai multe decit ei pe diverse teme sensibile).

...Sa fie oare si asta doar un zvon (colportat cumva si-n filme gen "Independence Day"?) :roll:
Voi cam ce credeti asadar?

Intrebarea aceasta pusa fara a trasa la un nivel elementar cateva aspecte ale PLANULUI NWO este evident sursa ori cauza generatoare a unui numar infinit de raspunsuri si ecouri ale acestora. Macar de ar genera un efect asemanator sonarului...

Prin urmare voi asterne si eu la randu-mi cateva vorbe goale.
Pentru mine e destul de clar ca "planul" este ceea ce vedem si totodata ce nu vedem. Adica traim in doua lumi care se suprapun. Intr-o lume un grup restrans si nu neaparat privilegiat stie clar la modul dureros sa spunem in ce consta scopul acestui "plan" in timp ce in cealalta lume majoritara, evident, oamenii traiesc o iluzie hraniti fiind cu fantezii care mai de care mai aiuristice. "Lumea" asa cum am cunoscut-o noi pana nu recent este rezultatul unei boli posibil necesare, ce a fost indusa in mod intentionat - referindu-ma aici la ultimii 200 de ani.

De ce oare oamenii care nu au atatea surse de distractie ajung prin exercitarea liberului arbitru sa atinga o intelepciune extraordinara si poate de ce nu "puteri divine"? De ce nu reusim sa realizam elementarul fapt ca o singura scanteie de intelegere te poate face mult mai intelept decat ani intregi de auto-sacrificiu?

Omenirea a fost impresionata de-a lungul miilor de ani de puterea de vindecare, pe care au avut-o anumiti eroi civilizatori din trecutul extrem de indepartat si mai recent de sfintii diferitelor religii.. Puterea de vindecare nu e o credinta specifica unei anumite traditii sau unui anumit popor ci este una generala. Faptele, care au atras epitetul de "vindecator" sunt cele care i-au convins pe oameni, nu argumente ori predici. Au existat asemenea "vindecatori" care prin puterea personalitatilor lor au nascut o credinta atat de mare in cei care intrau in contact cu ei incat acestia erau vindecati chiar si de bolile cele mai persistente si aparent incurabile.

Credinta reprezinta capacitatea de a primi puterea spiritului, capacitatea de a comunica si de a revarsa si oferi roadele experientei interioare, care s-au maturizat in pacea unei minti stabile si devotate. Astazi unii se simt fortati sa traiasca intr-un vid spiritual in care trebuie sa manifeste aceleasi forte individuale care au fost centrate in jurul lor in vremurile in care nu au fost privati de conditiile lor naturale de viata si de contactul cu cei care credeau in ei.

Mintea nu este un produs al functiilor fizice sau al reactiilor chimice ci insasi esenta vietii, cea care construieste corpurile.

Prin urmare stapanii...adica "stapanii iluziei" sau a celei de a doua lumi ce este vizibila si nebuna, nu cred sa fie oameni care sa rezoneze cu ideile prezentate mai sus. Ei stiu doar ca sunt stapanii prostilor care-i intretin- pt ca in alte conditii aceeasi oameni care ar fi fost destepti sa zicem, i-ar fi lasat balta demult si nu le-ar mai fi acordat atata importanta. Dar lumea e plina de prosti care poarta ochelari 3D primiti de la sistem - si o fac cu multa mandrie - si care se comporta la fel de idiot precum cei dintr-o sala de cinematograf care se feresc de fanteziile vizuale si gesticuleaza sub impresia acelorasi ochelari. Ba chiar vad reptile acolo unde e doar o amarata de gagica.
Cineva inteligent a speculat aceasta situatie si i-a pus pe prosti laolalta cu stapanii lor sa munceasca vartos. Toti erau fericiti...generatii de-a randul.... Pana la un moment dat. Hopaaaa....? Se termina filmul si in loc de generic se deruleaza urmatorul mesaj:

Cand oameni de pe tot globul si din culturi diferite impartasesc o intuitie puternica ca se apropie ceva,
suntem indreptatiti eventual sa-i ignoram.
Si cand vocile ancestrale din negura timpului ce coboara spre noi prin miturile si arhitectura sacre,
ne transmit despre nimicirea fizica a unei mari civilizatii din antichitatea noastra cea mai indepartata
- si ne zic ca si noi acum suntem in pericol -
avem dreptul daca asta intentionam, sa ne facem ca nu auzim...
Ce s-a intamplat in trecut se va intampla din nou.
Ce s-a facut inainte se poate face iarasi.


Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: calator astral din 16 August 2011, 23:44:13
Biss,atacul la persoana nu e niciodata elegant!
Combatem idei sau persoane?!
Eu zic sa recitesti mesajul lui mr despre "stapinii la vedere care sint ALTCEVA pe dinauntru si au acces la informatie la zona zero".
Biss, tu nu esti eu. Experientele mele pe anevoiosul drum spre Implinire Umana & Spirituala imi apartin. Nimeni si nimic nu imi poate spune ce stiu, ce am simtit si ce am vazut.

Intaresc aceasta convinctie, a unui plan de dominatie totala a Reptilienilor prin marturia lui David Icke:

David Icke - The Arrival Reptilian Empire (http://www.youtube.com/watch?v=vR0jJMibQFc#)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 17 August 2011, 00:28:03
   Existenta unui plan NWO este la fel de necesara ca si existenta Satanei sau existenta lui Iuda... Totul face parte dintr-un plan mult mai vast, Planul  Civilizatiei a 5-a. Fara planul NWO omenirea poate n-ar avea posibilitatea constientizarii "trezirii" si poate nu s-ar regasi pe drumul corect spre a 6-a civilizatie, cea a iubirii si a pacii. Fara acest plan NWO poate ca omenirea n-ar constientiza valoarea vietii, a ideilor de respect si iubire neconditionata, fara acest plan NWO, sfarsitul civilizatiei ar aparea brusc si fara un scop. La fel cum Iisus a avut nevoie de Iuda pentru implinirea misiunii sale, tot la fel omenirea are nevoie de planul NWO pentru terminarea acestui stadiu si pentru testarea finala dinaintea trecerii la urmatorul nivel. Nimic nu este gresit, totul este asa cum trebuie sa se intample.
   Cat despre stapanii "la vedere", ei cunosc o buna parte din planul NWO - fiecare pe nivelul sau de importanta in concretizarea planului - dar o foarte mica parte din Planul Civilizatie a 5-a.
   Pana la urma depinde de fiecare daca vrea sa puna umarul la insiruirea caramizilor in zidul iluziei care desparte oamenii sau daca vrea sa puna mana pe un baros ca sa ajute la daramarea acestui zid si sa-si vada semenii care-l asteapta in spatele lui.

p.s. - grait-am cu intelepciune in mesajul cu numarul 333  :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Nox din 17 August 2011, 00:31:57
Să înțeleg că filmul lui John Carpenter, They Live, este doar versiunea romantică... a cabalei!

They Live
They Live (http://video.google.com/videoplay?docid=-9005367754264973286)

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 17 August 2011, 01:00:56
@Nox ,

Oare asta sa fie explicatia atentatului din Norvegia?  :roll:

@biss , de acord si in plus , altcineva a atins intreg fenomenul



Ce este omul? Care-i este originea? Ce fel de destin are el? (Nichita Stanescu)


Omul este frunza vazuta de om,
Omul este floarea mirosita de om,
omul este calul calarit de om,
omul este piersica gustata de om.

Omul este marea pipaita de om.
Omul este roata.
Omul este laptele de capra baut de om.

Omul este rasaritul soarelui deasupra omuui.
Omul este visul de noapte,
Omul este placerea cerului albastru vazut de om.
Omul este zborul pasarii zburat de om.

Omul este cuvantul vorbit de om.
Omul este cuvantul inteles.
Omul este cuvantul citit de om.
Omul este cuvantul neinteles.

Om este cuvantul care doarme in pietrele omului.
Om este cuvantul care zace in stelele
de deasupra omului.
Om este necuvantul omului.

Om este omul care moare asistat de om.
Om este cel care depune marturie
despre om in fata omului.
Omul nu s-a nascut si deci nu va muri.
este etern si dintotdeauna
pentru ca prin el se depune marturie
despre ceea ce exista.

Omul nu a existat si nu va exista niciodata
pentru ca nonexistenta isi este siesi martora.

Si totusi omul, omul, omul
este cel care nu crede
care nu credea
care nu credeam
sa-nvat a muri vreodata.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 17 August 2011, 12:04:52
Mai mult decit interesante dizertatiile poetico-filosofice, dar cred ca ne indepartam usor-usor de tema topicului si ne apropiem treptat de organizarea vreunei spirale MISA. :-D

Speram deci ca se va fi dedus apetentza mea spre raspunsuri/opinii concrete, dar sint pina la urma OK si "derapajele" meta/paranormale, ce pot clarifica unele detalii din "peisaj".
Cu conditia ca ele sa nu reprezinte exclusiv "peisajul". :lol:

Clar si ca aducerea-n discutii a structurilor piramidale tip "need to know" cu cresterea cantitatii de "knowing" spre virf e de bun simtz, dar reprezinta si-un truism... inca de pe vremea construirii piramidelor alea din piatra.
La subtema asta as mai putea adauga doar ca unii (putini) care ocupa succesiv mai multe pozitii de top in ierarhia NWO/PTB stiu cel mai mult pe tema Marelui Plan (exemplu clasic - presupusul "reptoid" Bush Senior, unicul presedinte SUA care-a fost si sef al CIA). 8-)
Si neamtz in plus, si "illuminat" Skull&Bones-322, si petrolist, si traficant "oficial" de droage prin platformele lui marine de foraj in anii '60-'70, si... si...

Noi toti (de fapt destui dintre noi) stim insa-n definitiv deja... cam prea multe (asta spunea si "omul din umbra lui Obama" si nu doar a lui - Zbigniew Brzezinski - prin martie 2010, vorbind despre situatia deranjanta a unei "noi treziri politice globale" care intirzie aplicarea in practica a NWO - asta, la o conferintza CFR = Council of Foreign Relations).

Inclusiv intuim (exemple: colegii mr sau @biss, desi fiecare in mod total diferit dupa mine) dualitatea structurala a celor care ne stapinesc - sau macar ne influentzeaza inevitabil negativ vietile celor mai greu de... stapinit prin prosteala, dar care nu putem sa traim in definitiv decit in sistemul LOR. :x

Revenind pe tarlaua concretului insa: ma gindeam deunazi ca, fie si facind abstractie de "aiurelile cu cap de mort" :-D radu-cinamareze (al caror autor e, dupa mine, un securist yoghin tras de sfori de iezuiti :evil:), n-as paria ca presedintii de state nu chiar neimportante cum e Romania n-ar sti destul de multe. 
De la scopul real al prezentei noastre-n Afganistan sa zicem si pina la aspecte (limitate, OK) ale rostului Scutului Antiracheta...ET, :-( aprobat in 30 de minute la CSAT, cind in alte tzari inca se mai cearta parlamentarii de citiva ani pe tema asta... :|
El, presedintele, inclin sa cred deci ca stie destule, impreuna cu alti citiva "agenti supranationali" romani totusi - nu insa, evident, si agramatul cu ifose care-i ministrul apararii, cunoscator doar de mizilicuri (zic eu) si care stie poate doar cu cite milioane de euroi i-au mai crescut (inexplicabil) conturile.

Zic asta fiindca principiul "need to know" s-ar aplica fie si numai ciudateniilor de tip TR-3B :ufo: ce par sa viziteze deja frecvent baza si/sau navele americane din zona litoralului/Deltei.

P.S. (later edit) - atasat, o poza a lui Zbigniew Brzezinski - baiat simpatic, nu? :-D :evil:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: abyss din 17 August 2011, 13:05:01
Citat din: Xanadron din  17 August 2011, 12:04:52
El, presedintele, inclin sa cred deci ca stie destule, impreuna cu alti citiva "agenti supranationali" romani totusi - nu insa, evident, si agramatul cu ifose care-i ministrul apararii, cunoscator doar de mizilicuri (zic eu) si care stie poate doar cu cite milioane de euroi i-au mai crescut (inexplicabil) conturile.

Zic asta fiindca principiul "need to know" s-ar aplica fie si numai ciudateniilor de tip TR-3B :ufo: ce par sa viziteze deja frecvent baza si/sau navele americane din zona litoralului/Deltei.
Presedintii nu stiu nimic sau aproape nimic. Asta cred eu. Daca exista un "plan" oricare ar fi el cu atat mai mult nu te dai pe mana unor patzachine ce pot fi "citite" de catre oricare din meseriasii adevarati de pe lumea asta. Ce stiu ei este ca au ajuns acolo in varful piramidei de balegar pt a reprezenta anumite interese straine trans-continentale. Unii mai negociaza si crapa, altii nu. Dupa cum spuneam stapanii la vedere nu sunt niste oameni deosebiti in marea lor majoritate, ci sunt niste putregaiuri care in functie de locul ocupat in Marea Piramida Globala de Rahat si Alte Depuneri Aderente au fost reprogramati mental sau nu. Vi se pare domnul basescu la fel ca acum 8 ani? Ar fi interesant sa-i faca cineva un profil comparativ.



Citat din: calator astral din  16 August 2011, 23:44:13
Biss,atacul la persoana nu e niciodata elegant!
Combatem idei sau persoane?!
Eu zic sa recitesti mesajul lui mr despre "stapinii la vedere care sint ALTCEVA pe dinauntru si au acces la informatie la zona zero".
Biss, tu nu esti eu. Experientele mele pe anevoiosul drum spre Implinire Umana & Spirituala imi apartin. Nimeni si nimic nu imi poate spune ce stiu, ce am simtit si ce am vazut.
Cum ar fi daca nu ai mai deraia pe langa mesajele mele nimerind aiurea-n podul garii cu ciorloboanca incretzita?  Uite care-i treaba... daca te mai simti atacat de catre mine te rog sa te adresezi moderatorilor sau adminilor, ok mann? Sau imi trimiti un mes personal. Si mai scuteste-ma cu reptilele astea. E o inventie monser! Dracii nu au CORPURI!!! Ei doar pot parazita mintea omului, sau cine stie pot chiar intra in corpuri GOALE.  Citeste in continuare Noul Testament cu benoaclele cat caisele Sfantului Asteapta si vei ramane la fel de confuz ca si pana acum.



Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Nicipreaprea din 17 August 2011, 15:51:11
Inclin sa "cred" ca sunt 2 planuri NWO care se intrepatrund. Un plan urmareste controlul total al constiintei umane, iar celalalt urmareste reformarea constiintei umane cu respectul pentru viata. Nici unul din ele nu are ca scop trezirea omului. Poate al 2lea plan urmareste asta pe termen lung. Este o data scadenta, nu foarte departe de prezent, iar evenimentele ce se precipita incearca sa stoarca reactii din fiecare om. Reactiile sustin inconstient o cauza sau alta, si detensioneaza punctul de acumulare, scadenta. Ar mai fi si o a 3a "grupare", totusi, e prea mult spus "grupare" deoarece ei sunt independenti si nu actioneaza cu un scop comun. Ei nu doresc continuarea jocului deoarece matricea lumii este compromisa si nu mai poate fi carpita.

Prima grupare, cea care doreste controlul total, se afla la butoane de mii de ani, si a pervertit evolutia umana in una tehnologica. Tehnologia a evoluat, iar in momentul actual ea poate sa inlocuiasca "muncile" omului. Problema e ca daca omul nu munceste, incepe sa gandeasca, asta fiind foarte periculos pentru cei care butoneaza constiinta umana. Asta e si o cauza crizei, una de identitate, se observa usor in statele puternic tehnologizate. Cei care au aderat la primul plan, se recunosc usor, ei vorbesc in numele unor constructii mentale lipsite de viata proprie. Ei nu mai vad viata in jurul lor, vad numai "baterii" care alimenteaza diversi egregori. Tehnologia este ceva strain omului, capteaza, vrajeste, si in final ... face poc. Pocul are o importanta pentru o anume rasa extraterestra super-tehnologizata (prietenii nostri care ne ajuta tehnologic). Au rabdare cu noi pentru a ne auto-distruge. Si pentru a ne auto-crea, desigur. Momentul acesta de distrugere-creatie este o cheie, sfantul graal cautat de acei extraterestri.

ps.Nu doresc sa fiu luat in serios, nici chiar eu nu pot sa ma iau in serios.  :fullmoon:
Viata e viata, si nu are ca scop evolutia. Experienta vietii facuta cu un scop evolutiv nu are sens, o forma apare si dispare, toate facandu-se sub marturia vietii. Eu sunt viata, tu esti viata, ai tot respectul meu pentru tot ceea ce esti, pentru ca sunt. Amin

Fără mine nu se poate, dovadă că sunt.
Fără mine nu s-a putut;
dovada e că m-am tras din mine însumi
adică din acel mine care-a fost.

Eu sunt cel care nu se poate fără de el.
Eu sunt cel care nu s-a putut fără de el.
Eu sunt cel care a dat mărturie
pentru existenţa lui Dumnezeu.

Eu sunt cel care am dat mărturie
de nonexistenţa lui Dumnezeu, pentru că
eu l-am făcut pe Dumnezeu vizibil.

Eu sunt făcut de Dumnezeu, pentru că
eu l-am făcut pe Dumnezeu.

Eu nu sunt nici bun nici rău
ci sunt, purşi simplu.

Eu sunt cuvîntul ,,sunt,,
Eu sunt urechea care aude cuvîntul ,,sunt,,
Eu sunt spiritul care înţelege cuvîntul ,,sunt,,

Eu sunt trupul absurd al lui ,,sunt,,
şi literele lui.
Eu sunt locul în care există ,,sunt,,
şi patul lui, în care doarme.

~ Cine sunt eu? Care-i locul meu în cosmos? - Nichita Stanescu ~
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 22 August 2011, 14:56:34
Usor cinica, dar bine formulata si credibila fiindca si argumentata cumva opinia ta, nicipreaprea...

Dezumanizarea prin tehnologie focusata-n directii voit gresite - sesizabila prin proliferarea gadgeturilor deseori inutile, reducerea pina la disparitie a contactelor interumane reale si alte 1001 involutii, in paralel cu tinerea la secret a tehnologiilor realmente utile - nu-i o idee tocmai noua, dar ai incadrat-o la fix intr-un posibil tablou global veridic al celor 3 presupuse factiuni aflate la comenzi (pot fi si ceva mai multe).
Simultan, dar in zone geografice si implicit economico-sociale diferite, dupa mine cel putin.

Nici ideea "testarii in jungla" - aka prin suferintza si producatoare poate de "loosh=excitement=Graal straniu" pentru unii ET :-) - nu-i noua si inclin sa fiu de acord cu postarile unor colegi ce-si exprima dubiile privitoare la cunoasterea ei in detaliu din partea politicienilor, fie ei de top.
Ceva-ceva macar din detaliile concrete ale strategiilor de manipulare cred ca stiu insa si ei, cit de... antiselectionati ar fi. :roll:

P.S. Tayka presupunea mai demult ca "veghetorii-paznici-cultivatori" nu s-ar supara cind vreun CS reuseste sa scape (post-mortem, evident) din plasa lor de paianjen din jurul "planetei-inchisoare" - asa o fi, dar in cazul asta mai ramine sa aflam raspunsul la intrebarea "incotro am putea evada de fapt"? 8-)
Care ar necesita insa un alt topic.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mm din 23 August 2011, 12:14:40
  Interesant topic! Titlul topicului este in acelasi timp si o intrebare aditionala, pe care multi ne-o punem, la intrebarea principala: Cine conduce lumea si cum arata organigrama?

  De altfel, unii au raspuns simultan la ambele intrebari. Sunt de aceeasi parere cu andrei, kandaon (s.a.), in privinta unei "structuri piramidale" a conducerii. Vreau doar sa spun ca aceasta structura piramidala este forma cea mai generala de organizare in lumea noastra, e tratata si de o Teorie a Sistemelor (sunt mai multe de acest gen, dupa cati autori sunt) iar forma matematizata a acestei organizari atotprezente cred ca a fost data de diversi matematicieni, pana la un anume nivel, un exemplu celebru fiind Teoria Grupurilor a nu mai putin celebrului Galois. Am cunostinta si de o Teorie a Nivelelor Critice in dezvoltarea entitatilor biologice, valabila si pentru comunitati de indivizi, care poate "prezice" legitatea de aparitie a acestor nivele daca se ia in considerare si dinamica dezvoltarii/cresterii sistemelor vii.

In speta, orice sistem (structura, entitate, viu sau neviu, etc.) este un suprasistem (deoarece este compus din subsisteme) fiind in acelasi timp si un subsistem (deoarece face parte din alt sistem superior lui, de rang superior). Fiecare sistem avand un anume grad de independenta, are si decizie proprie.
  De aceea orice decizie (sau rangul deciziei) este legata strict de rangul sistemului respectiv, avand "putere de acoperire" doar pentru sistemul insusi si celelalte subsisteme de rang inferior, subordonate lui, insa decizia sistemului pe care l-am considerat nu poate sa se opuna deciziilor de rang superior.

  E foarte probabil ca aceasta organizare pe "trepte" de sisteme subordonate, pe ranguri de decizie, sa fie cauza treptelor de energie observate in lumea subatomica, a cuantelor descoperite de Planck. Deci a discretizarii materiei. Nu se poate spune pana unde merge aceasta subordonare, in sus sau in jos; presupunem ca in sus se ajunge la un singur sistem initiator care inglobeaza totul si are "ultima decizie", valabila pentru toate rangurile, Legea, Logosul, etc.

  Ca si o consecinta colaterala, oricine si orice trebuie sa se supuna unei vointe/decizii, unei "legi" superioare lui. In Biblie e prima lege din decalog si e totuna cu inchinarea.  Antropoidelor ganditoare nu le convine situatia si prima lor reactie este razvratirea.

  Toate comentariile noastre de aici se pot imparti in doua categorii:
- O prima categorie, a parerilor (pe baza de experienta personala, documentatie citita si chiar pe baza de intuitie). 
- O a doua categorie, a concluziilor extrase din urmarirea atenta a sirului intamplarilor istorice din societate.
  Merg pe ideea celei de-a doua categorii desi informatia aceasta ne este limitata si exista si riscul interpretarilor noastre gresite. Insa in acest fel putem aborda mai usor raspunsul la intrebarea din topic. Dar acest raspuns nu poate fi unul singur ci  diferit de la un "stapan la vedere" la altul. Cert este ca niciunul din ei nu iau decizii independente. Independenta si libertatea, atat a noastra a fiecaruia cat si a comunitatilor si in mod special a celor de la conducerea comunitatilor, nu exista decat ca un "camp de toleranta" strict delimitat intre decizii de rang superior si chiar de deciziile sistemelor de acelasi rang. Din cate putem afla de pe internet, se pare ca si cunoasterea are acelasi regim limitat, exista o lege in acest sens.

 
     
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 23 August 2011, 12:38:37
Binevenita si interventia ta... sistematizanta, colega mm.
Findca teoria sistemelor pare evident sa fie cunoscuta si aplicata la perfectie de "sforari"  - cei din esaloanele superioare mai ales. Ajutati cred in ultima vreme de capacitatea enorma de analiza/sinteza computerizata, aflata la dispozitia lor exclusiva, in diverse "Puzzle Houses". 8-)

http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,913671,00.html (http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,913671,00.html)

Celebra "Puzzle Palace" a NSA (care are jdemii de angajati de toate natiile, dar lucreaza si cu sisteme terifiant de avansate AI - Artificial Intelligence) e doar unul din centrele de control al informatiei/comunicarii globale. La nivelul fiecarei tzari din Sistemul Licuriciului :star: :-D sint insa in functiune si alte numeroase organizatii - inclusiv firme particulare subcontractate de catre "servicii".

Concluzie: chiar si pentru "sus-pusi", libertatea absoluta ramine in definitiv o notziune iluzorie. :|

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: horia2008 din 23 Septembrie 2011, 10:27:03
CitatMihai Tănăsescu: să ne pregătim pentru un alt fel de comportament, pentru un alt mod de a trăi pe Pământ

Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI, este de părere că actualele derapaje din economia mondială au fost cauzate de "slăbiciunea factorilor de decizie". "Ceea ce se întâmplă acum cu economia globală nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria omenirii. Slăbiciunea factorilor de decizie, inclusiv a celor din Vest, a condus la aceste derapaje. Trebuie să ne pregătim pentru un alt fel de comportament, pentru un alt mod de a trăi pe Pământ", a declarat pentru Gandul Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI.
http://www.gandul.info/financiar/ce-poate-face-romania-in-fata-unei-noi-crize-mihai-tanasescu-pentru-gandul-asa-ceva-nu-s-a-mai-intamplat-in-istoria-mondiala-sa-ne-pregatim-pentru-un-alt-mod-de-a-trai-pe-pamant-8787611 (http://www.gandul.info/financiar/ce-poate-face-romania-in-fata-unei-noi-crize-mihai-tanasescu-pentru-gandul-asa-ceva-nu-s-a-mai-intamplat-in-istoria-mondiala-sa-ne-pregatim-pentru-un-alt-mod-de-a-trai-pe-pamant-8787611)

Oare asta da din casa, sau vorbeste numai sa se afle in treaba? :|

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 23 Septembrie 2011, 10:45:32
"Da din casa" . Daca lumea n-ar dormi "pe coada" in tara asta, ar fi fost constienta despre aceste lucruri de ceva timp... Dar cum ocupatia de baza ramane urmarirea emisiunilor TV inepte, vremurile ce vin vor "surprinde" ca intotdeauna majoritatea oamenilor :)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: darksid3 din 23 Septembrie 2011, 13:15:22
Astea sunt niste idei care incep sa fie injectate in constientul colectiv. Vezi Basescu cu ale "lui" State Unite ale Europei. Din ce in ce mai mult veti auzi de aceasta "solutie".
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: horia2008 din 23 Septembrie 2011, 13:39:25

Citat din: darksid3 din  23 Septembrie 2011, 13:15:22
Astea sunt niste idei care incep sa fie injectate in constientul colectiv. Vezi Basescu cu ale "lui" State Unite ale Europei. Din ce in ce mai mult veti auzi de aceasta "solutie".

Dar se pare ca nu se prea pun de acord baietii, desi sunt in aceeasi barca, si Isarescu se presupune ca ar trebui sa stie mai multe decat Tanasescu sau Basescu....

CitatGuvernatorul BNR Mugur Isărescu, 62 de ani, spune că lumea trece prin transformări deosebite şi recunoaşte că în cercurile în care circulă el şi în care se discută şi de viitorul omenirii şi al băncilor centrale nu se ştie foarte clar ce se va întâmpla.

"Lumea trece printr-o transfor­mare deosebit de importantă. Ce se va întâmpla? Nu ştiu. Şi v-o spun clar, nu ştiu ce se va întâmpla, cu toate că circul în toate aceste cercuri în care se discută şi de viitorul omenirii şi al băncilor centrale, nu ştiu nici ei foarte clar. Nu cred în conspiraţii, probabil că aţi aflat că fac parte din nu ştiu ce grupuri care pun la cale omenirea, ne adunăm şi... astea sunt... Dar sincer nu se întâmplă numai în România, minţi din astea bolnave şi dominate de ideea conspiraţiei mondiale există peste tot", a declarat guvernatorul.
http://www.zf.ro/eveniment/isarescu-nimeni-din-lumea-asta-nu-stie-acum-ce-se-va-intampla-in-viitor-8701316 (http://www.zf.ro/eveniment/isarescu-nimeni-din-lumea-asta-nu-stie-acum-ce-se-va-intampla-in-viitor-8701316)



Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 23 Septembrie 2011, 13:50:23
Si daca stie ceva domnul Isarescu, crezi ca ne poate zice ?  :-D  :wink:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: horia2008 din 23 Septembrie 2011, 14:01:33
Citat din: Siberia din  23 Septembrie 2011, 13:50:23
Si daca stie ceva domnul Isarescu, crezi ca ne poate zice ?  :-D  :wink:

de stiut, inclin sa cred ca stie...nu cred ca degeaba e cel mai longeviv guvernator de banca centrala in functie
si daca ar putea, ar vrea? :-D :wink:
sau daca ar vrea, ar putea? :? :?
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: darksid3 din 23 Septembrie 2011, 15:24:44
Citat din: Siberia din  23 Septembrie 2011, 13:50:23
Si daca stie ceva domnul Isarescu, crezi ca ne poate zice ?  :-D  :wink:

Asta sa i-o spuna lu' mutu! Daca nici ei nu stiu cum vor decurge lucrurile (macar in urmatorii 10 ani), D-zeu cu mila   :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: andrei din 23 Septembrie 2011, 22:57:45
  Stapanii la vedere,stiu atat cat li se permite sa stie.Cred ca domnul Isarescu e chiar sincer.Nu stie nici el ce urmeaza,pentru ca pur si simplu nu activeaza la nivelul la care se hotarasc destinele omenirii.E doar unul dintre cei care urmeaza ordinele si atat.Totusi am senzatia ca se intampla ceva ciudat acolo sus, la varf.Niciodata nu am sesizat atata deruta printre personajele astea de fatada.Unul da o declaratie ciudata prin State,apoi apare un altul prin Europa si declara taman pe dos,-chestii care nu prea se intamplau in urma cu ceva timp.Nu stiu de ce,dar am senzatia ca daca nu se duce cumva o lupta pt. puterea de decizie la cel mai inalt nivel,intre doua tabere aproximativ egale,atunci toata masinaria a inceput sa scartaie ingrozitor.Ca si domnul Isarescu,prin toata lumea exista oameni asezati in pozitii cheie,in functii inalte,care dadeau pana acum senzatia ca detin perfect controlul domeniului de care raspundeau.In ultimul timp insa se cam scarpina in cap si reactioneaza surprinzator,exact ca unii care toata viata au transmis niste ordine,iar la un moment dat sa-au trezit ca ordinele nu mai vin si trebuie sa se descurce singuri mai departe. Intrebarea e insa( pentru mine cel putin)si in ideea ca nu gresesc in supozitiile mele:haosul acesta e creat deliberat sau se intampla cu adevarat ceva formidabil care a dereglat tot angrenajul acesta construit in atata amar de vreme? 
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: romulus din 24 Septembrie 2011, 13:34:19
Citatde stiut, inclin sa cred ca stie...nu cred ca degeaba e cel mai longeviv guvernator de banca centrala in functie
si daca ar putea, ar vrea? :-D :wink:
sau daca ar vrea, ar putea? :? :?
Isarescu este doar un simplu vechil, care da cu biciul in sclavi ca sa faca sluj/fromos in fata stapanilor care l-au cocotat si mentinut  pe el acolo . Cred ca toata lumea isi aduce aminte ca Iliescu, pe cand era presedinte, a vrut sa-l schimbe cu un PSD-ist - parca Florin Georgescu daca retin bine -  si a si anuntat asta la TV .
Surprize, surprize insa : a primit un telefon si a doaua zi si-a inghitit limba, a intors-o ca la noi, la Ploiesti !!
Si ca sa fim si ontopic, lui ISARESCU  nu cred ca i se spune care este " adevaratul  scenariu" dupa care joaca stapanii adevarati ai lumii, ci el ,ca o marioneta ce se afla, spune ce i se spune sa ...spuna  :-D! Ca o avea si el minte sa priceapa cam ce si cum sta treaba , este foarte posibil, ca doar nu-i idiot, insa nu sta la masa cu stapanii ! Culege doar oasele aruncate de EI, ceea ce este jenant /rusinos pentru el, pentru mine, pentru noi , ca romani in definitiv!
Dar ce sa ne mai miram cand, "suptul p....la licurici" a devenit politica de stat, spusa cu subiect si predicat de ala care-si zice " seful statului "! Vai de mama noastra cu asa ....sef !
Am zis !
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: acme din 24 Septembrie 2011, 14:55:31
Citat din: romulus din  24 Septembrie 2011, 13:34:19
Isarescu este doar un simplu vechil, care da cu biciul in sclavi ca sa faca sluj/fromos in fata stapanilor care l-au cocotat si mentinut  pe el acolo . Cred ca toata lumea isi aduce aminte ca Iliescu, pe cand era presedinte, a vrut sa-l schimbe cu un PSD-ist - parca Florin Georgescu daca retin bine -  si a si anuntat asta la TV .
Surprize, surprize insa : a primit un telefon si a doaua zi si-a inghitit limba, a intors-o ca la noi, la Ploiesti !!

Are 62 de ani acum; in mod normal in 3 ani ar trebui sa iasa la pensie. Oare asa va fi ?

Daca ii urmariti CV-ul o sa vedeti ca a avut un traseu predefinit:
inainte de '89: ASE->Instiutul de Economie Mondiala
dupa '89: MAE->Ambasada SUA->BNR->Clubul de la Roma->Comisia Trilaterala
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: romulus din 24 Septembrie 2011, 20:15:10
CitatMAE->Ambasada SUA->BNR->Clubul de la Roma->Comisia Trilaterala
Q.e.d. !
Am zis !
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Tayka din 25 Septembrie 2011, 13:36:29
Nu aş dorii eu să fiu catalogat drept avocatul diavolilor,dar dacă vorba ceia ,,stăm strâmb şi judecăm drept''vom constata că stăpânii la vedere sânt de fapt cei care hotărăsc,legiferează,execută şi rezolvă până la urmă toate problemele majore ale omenirii,şi atunci când dorim să-i analizăm este bine să cunoaştem ambele aspecte ale paharului.Ştiaţi bunăoară că de câţiva ani buni soarele nu mai este stabil şi clima nu mai poate fi controlată decât în mod artificial cu riscuri şi cheltuieli enorme!?.Sânt convins că cunoaşteţi ceva dar iarăşi numai partea goală a paharului;este vorba despre chemtrails-ere.Ştim cu toţii că ele strică florile,deranjează agircultura,produc diverse reacţii şi boli respiratorii,ba chiar răspândesc diverşi viruşi productori ai maladiilor moderne precum,cancere,gripa aviară,porcină,bovină,etc.dar ce poate nu ştim este că fără ele am avea temperaturi anuale mai ridicate în medie cu 25 grade.!!!Programul este comun şi a fost aprobat de către aproape toate statele lumii,el este secret nu pentru că ar ascunde ceva,ci doar pentru a nu se produce panică.Desigur,că printre medicii care controlează încărcătura aruncată din avioane pentru amorsarea ploilor,poate mai există şi câte un Mengelle dar aceştia nu sânt cuprinşi în programul de criză,ei acţionând probabil la ordinele unei organizaţii criminale plătite de marile concerne farmaceutice.Iată aşa dar şi cealaltă faţă a monedei stăpânilor la vedere,faţă de care este bine să mai ţinem cont şi atunci când vedem enormităţile crizei economice,care probabil sa declanşat şi(mai mult ca sigur!) datorită faptului că acest gigantic plan de salvare (provizorie) a omenirii costă enorm şi devine tot mai puţin eficient. Existau şi alte planuri mai eficace şi mai ieftine dar care acţionau vizibil ceiace ar fi dus la panică. :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :evil:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: andrei din 03 Octombrie 2011, 18:57:32
Iata ce stim noi, cat anume stiu stapanii la vedere ...probabil mai mult, lasand la o parte finalul...cu propaganda MISA in ultimii ani se adevereste sau devine aproape credibil
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 03 Octombrie 2011, 19:37:16
Citat din: Tayka din  25 Septembrie 2011, 13:36:29
....fără ele am avea temperaturi anuale mai ridicate în medie cu 25 grade

Fara suparare insa eu stiu - bineinteles tot din surse oficiale  :lol: ca , in cazul ridicarii temperaturii medii anuale cu numai 10 grade s-ar topi toti ghetarii cu consecintele imediate ale cresterii nivelului oceanului planetar si bulversarea completa a climei .
Poate ca nu e adevarat ce spun nici eu , cine mai poate stii?
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: romulus din 03 Octombrie 2011, 22:00:10
CitatŞtiaţi bunăoară că de câţiva ani buni soarele nu mai este stabil şi clima nu mai poate fi controlată decât în mod artificial cu riscuri şi cheltuieli enorme!?
Tayka, nu cumva asta este numai o "legenda" ca sa poata justifica rahaturile pe care le fac cu chimicale ca sa poata sa ne mai rareasca ? Nu stii ca se vehiculeaza diverse cifre de cati vor sa extermine prin diferite "programe de ajutorare " ??!!
Crezi ca moare americanu' de grija mea, ca nu se face la mine porumbul si ca e seceta mare si ca sa-mi dea el mie cu chimicale peste romanica ? Mira'm-as si n-am cui ! Astia nu trag decat pe turta lor mon ser! Nu-i doare nici la un metru in spatele turului la nadragi de noi . Daca ar avea un oaresce interes, da , de acord: sa-i ramana ceva sclvi pe plantatie, ca sa-i faca menajul americanului care vine sa puna scutu' ! Aia da, ar putea fi un moriv dar si atunci as gasi multe motive de neancredere !
Am zis !
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Ganditorul din 03 Octombrie 2011, 22:32:42
As veni cu o completare la ceea ce a spus colegul mai sus.
Criza, probleme majore economice - si cu toate astea vrei sa credem ca in loc sa-si aiba grija de propria recolta pe care sa o vanda in locurile "arse de seceta" si "lovite de inundatii" ...marele licurici de peste ocean face gesturi de bun samaritean si arunca cu niscai chimicale ca sa creasca graul si la noi ( ...ca sa nu luam cu pret baban de la ei)
OK... Varianta asta aduce mai mult a Ispirescu.
Cred cu toata taria ca razboiul economic nu cunoaste mila si daca americanii si-ar putea ameliora cumva clima ( scapand de tornade, inundatii si secete) ar face tot posibilul sa traga toate foloasele de partea lor. "I-ar durea in banana" ca la noi sau la altii e seceta sau inundatii ... ba mai mult, ar amplifica aceste efecte nefavorabile pt a scoate profit mai mare( ...varianta asta e valabila pt toti marii jucatori de pe piata economica mondiala).
Nu-mi aduc aminte sa fi procedat altfel pana acum si sa nu profite prin viclenie sau forta de orice avantaj natural.
Dar daca tu zici ca si-au pus in gand sa cheltuieume imense pt "ajutarea omenirii sa treaca de acest balamuc climatic"... asta e. Probabil sti mai multe.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 04 Octombrie 2011, 00:14:41
@Tayka , daca citesti aici
http://www.infocon.ro/2011/09/al-gore-si-cercetatorii-din-domeniul-climatic-se-pregatesc-de-hibernare-se-anunta-o-iarna-mai-grea-decat-in-anii-trecuti/ (http://www.infocon.ro/2011/09/al-gore-si-cercetatorii-din-domeniul-climatic-se-pregatesc-de-hibernare-se-anunta-o-iarna-mai-grea-decat-in-anii-trecuti/)
si mergi pe link-urile din articol o sa constati ca temperatura globala nu e deloc in crestere ci doar faptul ca avem din ce in ce mai mult veri toride si ierni geroase . Nu mai gasesc acum dar prin anii '85 aparuse un studiu care demonstra ca ne apropiem de o mica era glaciara . Pe vremea aceea inca nu le trecuse prin  cap la unii sa puna taxa pe emisia de carbon  :evil:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: kefren din 04 Octombrie 2011, 00:47:07
Citat din: fiulploii din  04 Octombrie 2011, 00:14:41
@Tayka , daca citesti aici
http://www.infocon.ro/2011/09/al-gore-si-cercetatorii-din-domeniul-climatic-se-pregatesc-de-hibernare-se-anunta-o-iarna-mai-grea-decat-in-anii-trecuti/ (http://www.infocon.ro/2011/09/al-gore-si-cercetatorii-din-domeniul-climatic-se-pregatesc-de-hibernare-se-anunta-o-iarna-mai-grea-decat-in-anii-trecuti/)
si mergi pe link-urile din articol o sa constati ca temperatura globala nu e deloc in crestere ci doar faptul ca avem din ce in ce mai mult veri toride si ierni geroase . Nu mai gasesc acum dar prin anii '85 aparuse un studiu care demonstra ca ne apropiem de o mica era glaciara . Pe vremea aceea inca nu le trecuse prin  cap la unii sa puna taxa pe emisia de carbon  :evil:


   In ultimii ani s-a constatat o reducere a ritmului incalzirii globale,totusi efectele ei,in timp, se vad in  evolutia vremii,atat la noi cat si in intreaga lume.Cresterile sunt de ordinul 0,1;0,2 grade,o crestere de 2-3 sau chiar 4 grade ar duce la catastrofe naturale si  fenomene devastatoare.
  Alaturat am gasit un clip unde se poate vedea evolutia incalzirii globale din ultimii ani.
         NASA | 2009 Tied For Second Hottest Year Ever Recorded (http://www.youtube.com/watch?v=H2_M7jMjkc4#ws)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 04 Octombrie 2011, 01:02:27
Incalzirea globala nu e ,,specialitatea'' Terrei , un anumit grad de agitatie termica se constata si la planetele Sistemului Solar si chiar la steaua centrala , Soarele . Explicatii sunt multe insa cam fara dovezi , doar presupuneri .
Se pare , spun geologii , ca inainte de fiecare era sau miniera glaciara pe Pamant a existat o perioada  foarte scurta de incalzire globala .
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Tayka din 04 Octombrie 2011, 01:54:10
Citat din: romulus din  03 Octombrie 2011, 22:00:10
Tayka, nu cumva asta este numai o "legenda"
Am zis !
Romulus dacă crezi că totul este doar o legendă priveşte doar puţin mai atent în sus pe cer şi vei observa cum zi şi noapte zeci şi zeci de avioane militare lasă în urmă acel gaz cu rol de dielectric iar dacă priveşti şi în amurg când se activează acest gaz prin relee emiţătoare de micro-unde de puteri f. mari,din locaţii situate în mai toată lumea,şi care acţionând simultan încălzesc f.tare acel dielectric producând ridicarea bruscă a aerului cald şi respectiv înlocuirea sa cu unul rece,vei înţelege atunci desigur dece sânt ploile reci,dece sânt acide,dece se declanşează uneori furtuni puternice ne mai întâlnite pe la noi,sau chiar tornade.
Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2011, 19:37:16
...in cazul ridicarii temperaturii medii anuale cu numai 10 grade s-ar topi toti ghetarii Poate ca nu e adevarat ce spun nici eu , cine mai poate stii?
Într-adevăr aşa este Mea-Culpa,desigur că nu este vorba despre temperatura medie anuală  eu mă refeream doar la temperatura de moment care dacă este de 30* fără intervenţie ar putea ajunge la 55*.
Citat din: Ganditorul din  03 Octombrie 2011, 22:32:42
Dacă americanii si-ar putea ameliora cumva clima ( scapand de tornade, inundatii si secete) ar face tot posibilul sa traga toate foloasele de partea lor. "I-ar durea in banana" ca la noi sau la altii e seceta sau inundatii 
Din geografia fizică ştim că marile câmpuri barice sânt cele care produc clima pe glob.Dacă s-ar acţiona declanşarea artificială a unui factor baric doar pentru o  zonă a globului (respectiv deasupra SUA),acesta activându-se ar acţiona concentrat doar asupra acelei zone în mod catastrofal.Desigur acest efect poate fi folosit ca armă(ex. seceta din Rusia)Însă pentru ameliorare este necesar un sistem global de control al climei.Problema este că odată activat un câmp baric este greu de prevăzut în totalitate reacţia sa.Cât despre uraganele şi tornadele ce se ţin lanţ prin SUA să nu-ţi închipui cumva că vin chiar de capul lor,ci mai degrabă sânt consecinţe a sistemului HARRP. Desigur prin acest sistem se poate produce atât răcirea cât şi încălzirea unei zone,continent,etc.funcţie de factorul baric activat.Dar cum semnele acelei mini-glaciaţiune atât de vorbită,nu prea apar,în schimb soarele şi-a cam ieşit din pepeni,eu tind să cred că mai degrabă ne-om frige şi pe urmă poate (care or mai rămâne)s-or ..congela.. :-D

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Tayka din 04 Octombrie 2011, 09:13:32
Tot referitor la acţiunile ascunse ale stăpânilor la vedere aş dorii să adaug doar un fenomen care la prima vedere pare străin de controlul artificial al climei,dar care este DUPĂ PĂREREA MEA PERSONALĂ chiar strâns legat de aceasta.Dar să mă explic rapid înainte de de a fi ...mitraliat :-D:
Dacă încălzirea globală cu toate fenomenele ei anexe ar fi simţită din plin de populaţia globului,aceasta ar intra în panică cu consecinţe dezastroase imposibil de prevăzut,şi de aceia paralel cu demararea controlului climei sa elaborat şi pus în aplicare un plan de pregătire psihologică a populaţiei în vederea ameliorării fricii şi respectiv a intrării în panică.
Conform unor analize efectuate asupra psihologiei umane,pentru a anihila frica unei persoane faţă de pericolul x este necesar ca paralel să-i induci ideia existenţei  altor pericole cu mult mai mari decât acesta,urmând ca apoi săi dovedeşti că acele pericole nu sânt reale ci doar inventate,şi vei constata că pacientul s-a vindecat şi de fobia x şi care chiar dacă va apare ulterior va fi tratată de acesta cu indiferemţă.Cu alte cuvinte toate aceste ,,zvonuri''apocaliptice legate de anul 2012 ca;comprimarea timpului,erupţia megavulcanilor,iminenta ciocnire a Terrei cu Elenin,cu un meteorit,mini-glaciaţiunea,topirea gheţarilor,venirea ety,reptilienii,anunaky,fenomenul ozn,calendarul Maya,apocalipsa,etc,etc,etc,sânt ideograme foarte atent,,inventate''şi induse populaţiei,prin personal cu funcţii strategice (ex.Nassa,savanţi de renume,scriitori,sociologi etc.) cu impact cât mai puternic în societate,şi cărora li se explică situaţia reală.Astfel se încearcă în disperare de cauză realizarea acelei hipnoze generalizată necesară depăşirii psihologice a singurului fenomen apocaliptic real;Încălzirea. :wink:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: romulus din 04 Octombrie 2011, 09:50:29
CitatDar să mă explic rapid înainte de de a fi ...mitraliat :-D:
Cu intrebari Tayka nu ? :-D
Si uite-o pe prima - RAFALA -  care-mi vine in minte cetind ce spui mai sus: am inteles limpede ce spui, ca este PAREREA TA PERSONALA , ok insa pe ce baza ti-ai format-o ?
Ai avut sub ochi ceva studii stiintifice pe tema asta studii concrete, nu idei expuse pe net de diversi?
Ai vorbit direct cu vreunul din cei care chiar erau implicati in actiunile de control climatic, raspandire de chimicale din cer ?
Ori ai fost tu implicat in asa ceva ?
Ca le spui de parca ai fi din interior! Pentru ca, daca faci o inlantuire logica a informatiilor ce se tot vehiculeaza in diferite medii, poti ajunge la o asemenea concluzie ; ceea ce nu inseamna insa ca este si corecta .
Pe scut deci : care-ti sunt suresele documentare ce stau in spatele constructiei : " DUPA PAREREA MEA PERSONALA" ?
Daca informatiile respective sunt clasificate, poti ignora intrebarea mea.
Am zis !
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: andrei din 04 Octombrie 2011, 14:11:36
   Salutare!
Am impresia ca suntem intr-o eroare profunda.Titlul topicului se refera totusi la,, stapanii la vedere".Eu consider ca astia ar fi cei pe care noi ii vedem tot timpul la televiziuni sau prin ziare,presedintii,politicienii,eu stiu ce alti reprezentanti ai FMI,NASA, NATO,ONU etc.si care atunci cand raspund unui reporter,sa zicem, spun cam asa:-La summit-ul cutare am hotarat sa alocam atatea miliarde pt. stoparea incalzirii globale. Sau:-Am hotarat sa sprijinim cu fonduri cutare proiect.Parerea mea e ca nu ei hotarasc nimic.Hotararile astea se iau de catre adevaratii stapani,,stapanii ascunsi",cei care manevreaza banii si puterea lumii asteia,mai inainte si in alte cercuri.Nimic important nu se intampla fara incuvintarea lor.Cei pe care noi ii consideram mai marii lumii ,nu sunt decat oameni de paie, platiti sa pozeze in conducatori si mari scule,dar sunt de fapt doar purtatorii de cuvant al celorlalti. De exemplu: Poate sa se stranga Obama cu Basescu si cu seful FMI, coana nu-stiu-cum si sa hotarasca ei, ca vor sa dea 300 de miliarde la somalezi, ca sa nu mai moara aia de foame.Ei bine nu vor putea niciodata,de capul lor, fiindca vin ,,stapanii ascunsi"(care au alte planuri) si care vor sa moara somalezii de foame si zic asa :-mai baieti ,voi v-ati cam depasit atributiile.De cand impartiti voi miliardele noastre?Hai papati un gratar si mars acasa.Cand vom vrea noi sa nu mai moara somalezii de foame, le dam banii nostrii (ca voi nu aveti)si va spunem ce sa trancaniti prin ziare.Pana atunci joc de glezne.Cam asta e diferenta intre stapanii adevarati si ,,stapanii la vedere".Programele de control al climei,de control al populatiei prin nu stiu ce metode, razboaiele mai mici sau mai mari sunt hotarate de,, stapanii ascunsi "si aduse la cunostinta noastra de ,,stapanii la vedere".Parerea mea.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: zana@M din 04 Octombrie 2011, 15:19:28
Am gasit in revista ''Capital'' un articol scris de  Ovidiu Anton .Hai sa citim si ''parerea lui'' despre  NOUA ORDINE MONDIALA ,cauza sau efect al crizei economice?.Poate are dreptate.....
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/noua-ordine-mondiala-cauza-sau-efect-al-crizei-economice-151874.html (http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/noua-ordine-mondiala-cauza-sau-efect-al-crizei-economice-151874.html)

"Nu avem nevoie decât de o criză majoră, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială". Asta spunea, la un dineu al ambasadorilor ONU în 1994, David Rockefeller, membru al celebrei familii care joacă un rol extrem de important în trecutul și prezentul Statelor Unite ale Americii.

Există numeroase teorii ale conspirației și o grămadă de povești despre elita care, din umbră, conduce lumea. Dacă ar fi fost adevărate, Saddam Hussein nu ar mai fi condus Irakul 12 ani după războiul din Golf, iar Fidel Castro nu ar fi fost la putere de aproape jumătate de secol în Cuba. Chiar dacă ar fi atât de puternice precum se zvonește, Consiliul pentru Relaţii Externe, Grupul Bilderberg și Comisia Trilaterală, cele trei organizații care ar avea idealuri globaliste, nu au nicio șansă să găsească soluția integrării unei atât de mare diversități într-un sistem unic. Cel puțin nu într-un orizont de timp care să conteze...

Noua Ordine Mondială poate avea însă alt sens.
SUA pierd din ce în ce mai mult teren, iar Uniunea Europeană, dacă nu se reformează din temelii, are toate șansele să dispară. Pe de altă parte, China este, de ani buni, într-o creștere fenomenală, Rusia pare că, ajutată de sectorul energetic și de succesul programului spațial, a redevenit putere de prim rang, iar India, o țară uitată de mulți, începe să-și realizeze importanța geopolitică și economică. În plus, în India și China, state care au împreună 2,4 miliarde de locuitori (aproape 40% din populația lumii), criza nu se simte.
Dacă aceste trenduri vor mai continua, Guvernul Mondial va rămâne o utopie.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: andrei din 04 Octombrie 2011, 19:54:01
   Poate ai dreptate,dar asta nu ii impiedica sa-si doreasca puterea deplina si sa incerce sa o obtina.India este oricum sub influenta englezilor chiar daca si-a declarat independenta.Zona puternic industrializata a Chinei (partea de sud) si afacerile care se deruleaza acolo sunt in stransa legatura cu bancile occidentale,iar Cuba este atat de neinsemnata ca nici nu merita bagata in ecuatie.Saddam Hussein a ajuns la putere cu sprijinul CIA adica a stapanilor,impotriva carora a ranjit coltii.Urmarea o stii.A sfarsit in lat.Ar mai fi Rusia si mai ales Putin, care dupa mine este unul dintre stapanii adevarati ai lumii,unul dintre putinii sau poate singurul care discuta pe picior de egalitate cu,, stapanii din umbra",daca nu o fi cumva un soi de strutocamila,adica un stapan din umbra si la vedere totodata.Oricum in spatele lui sta tot KGB-ul.Dupa parerea mea criza este doar o treapta spre telul suprem,adica Noua Ordine Mondiala.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: angellla29 din 04 Octombrie 2011, 20:02:54
Am si eu o intrebare cam "de Pacala in satul lui"...Nu fac aluzie la userul Pacala...doamne fereste...Cine sunt ADEVARATII STAPANI? Ca marionetele le cunoastem....
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: zana@M din 04 Octombrie 2011, 20:13:01
Citat din: andrei din  04 Octombrie 2011, 19:54:01
   Poate ai dreptate,dar asta nu ii impiedica sa-si doreasca puterea deplina si sa incerce sa o obtina.India este oricum sub influenta englezilor chiar daca si-a declarat independenta.Zona puternic industrializata a Chinei (partea de sud) si afacerile care se deruleaza acolo sunt in stransa legatura cu bancile occidentale,iar Cuba este atat de neinsemnata ca nici nu merita bagata in ecuatie.Saddam Hussein a ajuns la putere cu sprijinul CIA adica a stapanilor,impotriva carora a ranjit coltii.Urmarea o stii.A sfarsit in lat.Ar mai fi Rusia si mai ales Putin, care dupa mine este unul dintre stapanii adevarati ai lumii,unul dintre putinii sau poate singurul care discuta pe picior de egalitate cu,, stapanii din umbra",daca nu o fi cumva un soi de strutocamila,adica un stapan din umbra si la vedere totodata.Oricum in spatele lui sta tot KGB-ul.Dupa parerea mea criza este doar o treapta spre telul suprem,adica Noua Ordine Mondiala.


Dupa cum stau lucrurile  in lume ,sigur vor obtine telul suprem'',Noua Ordine Mondiala''.Despre Putin am aceiasi parere , mai mult intotdeauna am avut impresia ca SUA  nu ''sufla'' in fata lui .
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: zana@M din 04 Octombrie 2011, 20:42:04
Citat din: angellla29 din  04 Octombrie 2011, 20:02:54
Am si eu o intrebare cam "de Pacala in satul lui"...Nu fac aluzie la userul Pacala...doamne fereste...Cine sunt ADEVARATII STAPANI? Ca marionetele le cunoastem....

''Cine sunt ADEVARATII STAPANI?''.....lluminati – Stapanii din umbra
Diavolul din desert si inceputul conspiratiilor
Istoria oficiala aminteste gruparea Illuminati drept o organizatie oculta care a luat nastere undeva in anul 1776. Adevarul este vechi de mii de ani. Cu mult inainte de aparitia Masoneriilor sau a oricarei organizatii oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiratie al carei scop final era dominarea intregi lumi. Intr-un ungher de la marginea civilizatiilor Sumerului si Mesopotamiei, lua nastere asa numita Fratie a Sarpelui

Revolutiile Americana, Franceza si Bolsevica nu au fost deloc niste miscari social-politice, cat au fost niste planuri precise, organizate pana in cel mai mic detaliu.

Ce vor de fapt Illuminati?
Majoritatea covarsitoare a cercetatorilor si autorilor din domeniul istoriei neoficiale si teoriilor conspirationiste, cad de acord in privinta faptului ca Illuminati lucreaza pentru indeplinirea unei adevarate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondiala este formata de fapt din mai multe etape de oranduiri sociale care isi succed una altora pana in momentul in care absolut toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima forma a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea in care Illuminati vor restrange numarul oamenilor de pe planeta de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusuri fara leac.

Toti cei care au studiat motivele si principiile stapanilor lumii vizibile, cred ca aceasta este directia in care vor "evolua" lucrurile in viitorul apropiat... Cat de mult adevar exista in aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranta. Tot ce se poate spune este ca situatia mondiala se va precipita dramatic in urmatorii 10-20 de ani

Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:
-Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele...

Mai multe cititi aici....http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4209682-illuminati-stapanii-din-umbra (http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4209682-illuminati-stapanii-din-umbra)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: andrei din 04 Octombrie 2011, 22:04:07
Citat din: angellla29 din  04 Octombrie 2011, 20:02:54
Am si eu o intrebare cam "de Pacala in satul lui"...Nu fac aluzie la userul Pacala...doamne fereste...Cine sunt ADEVARATII STAPANI? Ca marionetele le cunoastem....

Iata adevaratii stapani
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 04 Octombrie 2011, 22:57:00
Si cine e defapt Stapanul Suprem ?

Fiindca "stapanii" prezentati aici (inclusiv Illuminati) sunt doar "unelte".
Iar daca aceste unelte sunt numite "stapanii din umbra", cine este "seful din intuneric" ?
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 04 Octombrie 2011, 23:32:08
Sistemul .  :lol:

In negura vremurilor s-au intalnit si au discutat despre posibilitatea sa conduca Lumea , ei insisi sau urmasii lor . Ca un supliment , s-a discutat si despre posibilitatea de a se intoarce ei insisi , chiar daca in alte corpuri adica transmutarea constiintei , a eului  si de ce nu , chiar a sufletului sau spiritului . Au pus bazele a ceea ce mai tarziu va fi cunoscut sub nume diverse : illuminatti , masoni , etc.
   Singurul lucru neprevazut : faramitarea cunoasterii ascunse in centre diferite care la un anumit moment  temporal se vor infrunta intre ele pentru suprematia asupra Adevarului .
   Si au inceput sa conduca Lumea , de la planurile locale pana la cele globale din ziua noastra . Sistemul nascut atunci s-a dezvoltat incat a inceput sa functioneze independent de cine era la conducerea suprema .
  In ziua de azi , Sistemul exista pe fatza , toata lumea il simte , il banuieste dar nu il vede pentru ca nu are un avatar , o reprezentare . E peste tot si influenta lui se face simtita mai devreme sau mai tarziu , oriunde. Stapanul din intuneric e la lumina zilei .
Si este o retea cu noduri dominante  :-)
  Si functioneaza din inertie .
Doar o poveste de seara  ....
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: kefren din 04 Octombrie 2011, 23:44:17
Citat din: Siberia din  04 Octombrie 2011, 22:57:00
Si cine e defapt Stapanul Suprem ?

Fiindca "stapanii" prezentati aici (inclusiv Illuminati) sunt doar "unelte".
Iar daca aceste unelte sunt numite "stapanii din umbra", cine este "seful din intuneric" ?


   Daca nu este el,nu stiu cine ar putea fi :-D :lol:

     http://thebsreport.files.wordpress.com/2010/07/dr-evil.jpg (http://thebsreport.files.wordpress.com/2010/07/dr-evil.jpg)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Tayka din 05 Octombrie 2011, 00:07:40
Eu prin expresia ,,Stăpânii la vedere '' înţeleg doar guvernele lumii cu mandat legitim în curs.Cei ascunşi(mafioţii,NWO,grupulBildenberg,etc.) stăpânesc şi ei mai mult sau mai puţin finanţele şi o parte mai întunecată a economiei mondiale,dar nu deţin nici pe departe aşa cum se vehiculează putere legală de decizie în absolut toate domeniile.Iar stăpân suprem nu prea există decât prin poveşti sf.sau prin.. religii... :-D :mrgreen: :evil:
Citat din: romulus din  04 Octombrie 2011, 09:50:29
Tayka..le spui de parca ai fi din interior! Pentru ca, daca faci o inlantuire logica a informatiilor ce se tot vehiculeaza in diferite medii, poti ajunge la o asemenea concluzie ..Daca informatiile respective sunt clasificate, poti ignora intrebarea mea.
Am zis !
Văd că consideri informaţiile expuse ca fiind înlănţuite logic,concludente,şi ca atare nu văd dece mai ai avea nevoie şi de sursă...  :martiansad:...de unde pot şti eu că dacă-ţi dau sursa nu-i vei întreba şi pe ăia dela sursă de..sursă.. :lol:,că doar aşa sânteţi voi ăştia dela...internate;ai.. :evil: -lui de curioşi. :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 00:10:37
Eu sunt interesata de ceea ce se gaseste deasupra Consiliului celor 13...

Stapanul Suprem trebuie sa existe fiindca atat societatea cat si sistemul sunt create pe principiul piramidal. Deci cineva trebuie sa fie in varf.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: socrate din 05 Octombrie 2011, 00:17:04
Sincer,eu nu înteleg la ce ar folosi unei anumite persoane sau întregii "suflări omenesti",cît stiu sau nu stiu stăpînii "la vedere"  sau care din stăpînii "la vedere" sunt si cei din umbră.
PLANURILE le fac cei ce au PUTEREA de a-și impune PLANURILE/REGULILE,care instituite prin LEGE(OBLIGATORIU) trebuiesc a fi respectate.
Disputa dintre DREPTATE si PUTERE sa transat/hotarît, sub forma:întrucît DREPTATEA e lipsita de PUTERE,"puterea" a declarat sus si tare ca "justa" este ea,adica "puterea" care NU are in vedere  PRINCIPIILE DREPTATII în întocmirea "planurilor",regulilor ce urmează a fi respectate si care astfel sa normalizeze,armonizeze VIATA SOCIALA a indivizilor a toate stiitori.
Bunăoară....referitor la aceste considerente zana@M,știe că...
CitatAdevarul Adevarat este vechi de mii de ani. Cu mult inainte de aparitia Masoneriilor sau a oricarei organizatii oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiratie al carei scop final era dominarea intregi lumi. Intr-un ungher de la marginea civilizatiilor Sumerului si Mesopotamiei, lua nastere asa numita Fratie a Sarpelui
dar nu stie daca această "conspirație" este opera odiosului spirit patriarhal sau a EXTRATERESTRILOR verzui ori de alta culoare,etc...Bănuiesc...Nu stie...în DACIA!!, la acea vreme,GUVERNA, SPIRITUL MATERN sau prin zalmolxe se trecuse deja, la odioasa "orînduire"  a spiritului patriarhal.
Am constatat la majoritatea colegilor din acest forum DORINTA SINCERA de a respecta DREPTATEA(PRINCIPIILE DREPTATII),garatul Armoniei Sociale, dar cum în opinia lor si nu numai DREPTATEA este RELATIVA (ca si cum o LINIE DREAPTA ar putea fi în acelasi timp si sub aceiaș formă și curba(relativa) ) este IMPOSIBIL  de respectat DREPTATEA datorita acestei nefaste calitati de opinie RELATIVĂ.
Opinia RATIUNII LOGICE referitor la aceste întortocheate "opinii" este:în egala masura stapînii "la vedre" sau nu,precum si indivizii a toate stiitori,toti cunosc PRINCIPIILE DREPTATII si iportanta respectarii acestor PRINCIPI în elaborarea REGULILOR sociale,juridice etc...dar se complac STĂPÎNI și ROBI în aceiaș mocirla ideologic-patrirhala si au tupeu să se "întrebe" unii pe altii despre o stare de lucruri ilogica si nedreapta pe care o accepta reciproc din considerente separate dar care au acelasi numitor comun RĂUTATEA si POSIBILITATEA ei de manifestare în singurul sistem posibil patriarhatu .

PS.Daca are cineva amabilitatea...limbajul este o conventie de comunicare....o linie dreaptă își schimba cumva forma datorita unei "opinii"? sau rămîne DREAPTĂ si opiniile enunta doar opinia lor despre o LINIE DREAPTA cum că ar fi curba sau întreruptă etc...în functie de interese/caracter si astfel de nevoia imorala de a "circula" nedrept,curbat sau întrerupt etc...pe o LINIE DREAPTA!?
 


   






























Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Tayka din 05 Octombrie 2011, 00:23:00
Citat din: Siberia din  05 Octombrie 2011, 00:10:37
Eu sunt interesata de ceea ce se gaseste deasupra Consiliului celor 13...
Dacă vrei să treci de cei 13 să nu uiţi că este o cifră cu ghinion.. :evil: :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: kefren din 05 Octombrie 2011, 00:32:56
Citat din: Siberia din  05 Octombrie 2011, 00:10:37
Eu sunt interesata de ceea ce se gaseste deasupra Consiliului celor 13...

Stapanul Suprem trebuie sa existe fiindca atat societatea cat si sistemul sunt create pe principiul piramidal. Deci cineva trebuie sa fie in varf.

   Daca te referi la o persoana anume,e greu,deoarece ar trebui sa fie foarte potent financiar,cel mai ,cel mai din lume.In al doilea rand ,daca ar exista acea persoana nu ar putea sta ascunsa lumii intregi fara ca ea sa afle,ar rasufla pe undeva ceva.Si atunci mai exista doar o singura posibilitate,...........ca acea persoana sa nu apartina acestei lumi.Parerea mea,desigur.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 00:41:09
Acea persoana este o persoana cu rang miltiar a unei organizatii militare religioase anterioare Illuminati...  :wink: :-D
Sau poate ar trebui sa discutam despre Pactum de Singularis Caelum  :?  :evil: (in alta parte, pe alt subiect)

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 05 Octombrie 2011, 01:58:33
Citat din: socrate din  05 Octombrie 2011, 00:17:04
Sincer,eu nu înteleg la ce ar folosi unei anumite persoane sau întregii "suflări omenesti",cît stiu sau nu stiu stăpînii "la vedere"  sau care din stăpînii "la vedere" sunt si cei din umbră.
Daca cunosti informatiile respective atunci stii la fel cat stapanii la vedere si in plus , deduci si restul pentru ca numai asa iti poti  asigura victoria . Sau , pur si simplu , la nivel individual te poate ajuta sa traiesti mai bine  8-)
Citat din: socrate din  05 Octombrie 2011, 00:17:04

PLANURILE le fac cei ce au PUTEREA de a-și impune PLANURILE/REGULILE,care instituite prin LEGE(OBLIGATORIU) trebuiesc a fi respectate.
Da, insa nu trebuie uitat ca ceea ce un om a reusit sa faca atunci un alt om poate sa desfaca sau altfel spus , fiecare lege prezinta si scapari - intentionate sau nu . Putere absoluta nu exista - vorbind cel putin de o societate umana sau non-umana .
Citat din: socrate din  05 Octombrie 2011, 00:17:04

Disputa dintre DREPTATE si PUTERE sa transat/hotarît, sub forma:întrucît DREPTATEA e lipsita de PUTERE,"puterea" a declarat sus si tare ca "justa" este ea,adica "puterea" care NU are in vedere  PRINCIPIILE DREPTATII în întocmirea "planurilor",regulilor ce urmează a fi respectate si care astfel sa normalizeze,armonizeze VIATA SOCIALA a indivizilor a toate stiitori.
Bunăoară....referitor la aceste considerente zana@M,știe că... dar nu stie daca această "conspirație" este opera odiosului spirit patriarhal sau a EXTRATERESTRILOR verzui ori de alta culoare,etc...Bănuiesc...Nu stie...în DACIA!!, la acea vreme,GUVERNA, SPIRITUL MATERN sau prin zalmolxe se trecuse deja, la odioasa "orînduire"  a spiritului patriarhal.
Am constatat la majoritatea colegilor din acest forum DORINTA SINCERA de a respecta DREPTATEA(PRINCIPIILE DREPTATII),garatul Armoniei Sociale, dar cum în opinia lor si nu numai DREPTATEA este RELATIVA (ca si cum o LINIE DREAPTA ar putea fi în acelasi timp si sub aceiaș formă și curba(relativa) ) este IMPOSIBIL  de respectat DREPTATEA datorita acestei nefaste calitati de opinie RELATIVĂ.
Opinia RATIUNII LOGICE referitor la aceste întortocheate "opinii" este:în egala masura stapînii "la vedre" sau nu,precum si indivizii a toate stiitori,toti cunosc PRINCIPIILE DREPTATII si iportanta respectarii acestor PRINCIPI în elaborarea REGULILOR sociale,juridice etc...dar se complac STĂPÎNI și ROBI în aceiaș mocirla ideologic-patrirhala si au tupeu să se "întrebe" unii pe altii despre o stare de lucruri ilogica si nedreapta pe care o accepta reciproc din considerente separate dar care au acelasi numitor comun RĂUTATEA si POSIBILITATEA ei de manifestare în singurul sistem posibil patriarhatu .
Acum pe bune , cum ai putea defini Dreptatea  ? functie de ce ? in raport cu ce ?
Si foarte lejer unde ai pus cuvantul patriarhal  ai putea sa pui matriarhal   ca e acelasi lucru , adica o extrema si extremele nu sunt DREPTE  si nici CORECTE . Exagerarile nu fac parte din mersul natural al lumii , tot ceea ce este exagerat este respins in mod natural , nu?
Citat din: socrate din  05 Octombrie 2011, 00:17:04

PS.Daca are cineva amabilitatea...limbajul este o conventie de comunicare....o linie dreaptă își schimba cumva forma datorita unei "opinii"? sau rămîne DREAPTĂ si opiniile enunta doar opinia lor despre o LINIE DREAPTA cum că ar fi curba sau întreruptă etc...în functie de interese/caracter si astfel de nevoia imorala de a "circula" nedrept,curbat sau întrerupt etc...pe o LINIE DREAPTA!?
 
In aceeasi conventie de comunicare se poate redefini orice insa , la un anumit moment realitatea te va lovi peste picioare  :lol:
Exemplu - exagerat - din alta vreme . Cica , la o sedinta de economisire a materiilor prime , un ajutator de sistem a propus inlocuirea liniilor continue de alimentare cu curent electric a trenurilor , tramvaielor si autobuzelor cu  bucati de 2 m lungime situate la 6 m distanta unele de altele astfel facandu-se o economie de 75% de materiale . :lol:

Geometric vorbind o linie curba poate fi considerata dreapta la o anumita scara si chiar invers , o linie dreapta pentru oricine situat intr-un spatiu 3-dimensional poate sa fie in acelasi timp curba in a 4 dimensiune .


Citat din: Siberia din  05 Octombrie 2011, 00:41:09
Acea persoana este o persoana cu rang miltiar a unei organizatii militare religioase anterioare Illuminati...  :wink: :-D
Sau poate ar trebui sa discutam despre Pactum de Singularis Caelum  :?  :evil: (in alta parte, pe alt subiect)


Te referi la asta ?

http://one-heaven.org/covenant/heaven_0000.htm (http://one-heaven.org/covenant/heaven_0000.htm)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: zana@M din 05 Octombrie 2011, 09:03:21
Ar trebui sa adaugam ceva si despre'' Nobilimea Neagra ''sau despre''Noul Testament al Satanei''.
In anul 1875, un curier al Illuminatilor bavarezi strabatea calare distanta intre Frankfurt si Paris. Providenta a facut ca acesta sa fie traznit in timpul unei furtuni. Asupra sa a fost descoperit un document care este cunoscut in cercurile oculte sub numele de "Noul Testament al Satanei". Primul punct al documentului continea o serie de directive uimitor de actuale:

"Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de suprematia asupra opiniei publice. Atfel se poate provoca atata vrajba, indoiala si pareri contradictorii, incat oamenii de rand nu se pot orienta in acesta harababura si sunt convinsi ca este mai bine sa nu aiba vreo opinie personala cu privire la politica. Trebuie aprinse si atatate pasiunile poporului. In acest scop, trebuie creata o literatura murdara, facila, lipsita de spirit si dezgustatoare. Mai departe tine de datoria presei sa demonstreze neputinta non-Iluminatilor in toate domeniile activitatilor umane."

Nobilimea Neagra are Mafia la degetul mic.
Illuminati dirijeaza intreaga activitate mondiala prin intermediul asa-numitei Nobilimi sau Aristocratii Negre. Insasi societatile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuitii, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist si cel Comunist, Organizatiile Thule si Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre.
Oamenii i-au numit Nobilimea Neagra datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Autorul Fritz Springmeier, in lucrarea "Bloodlines of the Illuminati", enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana. Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, inca de acum peste 800 de ani.
Cine ar fi '' ADEVARATUL STAPAN DIN UMBRA''nu cred sa aflam vreodata .
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 09:50:51
Citat din: fiulploii din  05 Octombrie 2011, 01:58:33

Te referi la asta ?

http://one-heaven.org/covenant/heaven_0000.htm (http://one-heaven.org/covenant/heaven_0000.htm)

Da.

@zana@M, o mica rectificare:
Iezuitii nu sunt de rang secund.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: zana@M din 05 Octombrie 2011, 10:05:49
Am gasit un articol interesant pe ''F.A.Q Ce Vreau''inclusiv Piramida societatii umane.
Ce credem noi ca stim despre ceea ce nu stim.Cititi aici...
http://faqcevreau.blogspot.com/2010/08/ce-credem-noi-ca-stim-despre-ceea-ce-nu.html (http://faqcevreau.blogspot.com/2010/08/ce-credem-noi-ca-stim-despre-ceea-ce-nu.html)

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: zana@M din 05 Octombrie 2011, 10:07:23
Citat din: Siberia din  05 Octombrie 2011, 09:50:51
Da.

@zana@M, o mica rectificare:
Iezuitii nu sunt de rang secund.
Multumesc ,Siberia... :star:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 10:33:53
Peter Hans Kolvenbach

Peter-Hans Kolvenbach, S.J., S.T.D. (born in Druten, Netherlands November 30, 1928), was the 29th Superior General of the Society of Jesus, the largest male religious order of the Catholic Church
On 2 February 2006, Fr. Kolvenbach informed the members of the Society of Jesus that, with the consent of Pope Benedict XVI, he intended to step down in 2008, the year he would turn 80. As the superior general is elected for life, Kolvenbach was only the second to resign the office.
The 35th General Congregation of the Society of Jesus convened on 5 January 2008 in Rome. On 14 January it accepted Kolvenbach's resignation and elected Adolfo Nicolás as his successor

http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hans_Kolvenbach (http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Hans_Kolvenbach)

Adolfo Nicolás

Father Adolfo Nicolás Pachón, S.J., S.T.D. (born April 29, 1936) is a Spanish priest of the Roman Catholic Church. He is the thirtieth and current Superior General of the Society of Jesus, the largest male religious order in the Church.
http://en.wikipedia.org/wiki/Adolfo_Nicol%C3%A1s (http://en.wikipedia.org/wiki/Adolfo_Nicol%C3%A1s)

Spaniard becomes Jesuits' new "black pope"
http://www.reuters.com/article/2008/01/19/us-religion-jesuits-idUSL1941405320080119 (http://www.reuters.com/article/2008/01/19/us-religion-jesuits-idUSL1941405320080119)

Generalul Iezuit = Papa cel Negru  :evil:  :-D
Intrebare: cat de puternic este Black Pope ?  :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 11:04:15
In primul rand imi cer scuze pentru ca nu am timpul necesar de a traduce ceea ce voi posta in acest raspuns. Totodata, ii rog pe colegii care au ceva timp in plus, sa traduca daca vor si pentru ceilalti colegi care nu stiu engleza. Va multumesc.

Acest raspuns incearca sa elucideze importanta functiei de General Iezuit pentru cei ce doresc sa stie ce e deasupra Francmasonilor / Illuminati:

   The Jesuit General is the absolute, complete, and total dictator and autocrat of the Order. When he speaks, his provincials move. The provincials are his major subordinates. There are around 83 provincials right now.
   As I understand it, the Jesuit Order has divided the world into 83 regions. Ok? For each region, there is a Jesuit provincial. There are 10 provincials in the United States. There is one for Central America. There is one for Ireland. They've divided up the world into these provinces.
   So it's old Babylonian provincial government, centered in Nebuchadnezzar or the Jesuit General himself; so it's strictly a Roman form of government where all the states or provinces are subordinate to this worldwide sovereign.
   The Jesuit General exercises full and complete power over the Order. He meets with his provincials. When they decide to start a war or an agitation, he gets the information from the provincial of that country, how best to go about this, the demeanor of the people, and then he uses legitimate grievances to foam an agitation—like the 1964 Civil Rights Movement. That was ALL a Jesuit agitation, completely, because the end result was more consolidation of power in Washington with the 1964 Civil Rights Act that was written by [the longtime President of the University of Notre Dame, the Reverend] Theodore Hesburgh.
   The Jesuit General rules the world through his provincials. And the provincials then, of course, rule the lower Jesuits, and there are many Jesuits who are not "professed", so many of the lower Jesuits have no idea what's going on at the top. They have no concept of the power of their Order.
   It's just like Freemasonry. The lower  have no idea that the High Shriner Freemasons are working for the Jesuit General. They think that they're just doing works and being good people. But the bottom line is that the high-level Freemasons are subject, also, to the Jesuit General because the Jesuit General, with Fredrick the Great, wrote the High Degrees, the last 8 Degrees, of the Scottish Rite Freemasonry when Fredrick protected them when they were suppressed by the Pope in 1773.
   So, you have the alignment with the Jesuit Order and the most powerful Freemason they had in the craft, Fredrick the Great, during their suppression. That is an irrefutable conclusion. And then, when you see the Napoleonic Wars, the French Revolution and the Napoleonic Wars carried out by Freemasonry, everything Napoleon did, and the Jacobins, whatever they did, completely benefited the Jesuit Order.
...
   They have no women. They have no love of a woman. Because to have a wife, to have a woman, means you have an allegiance to your wife and family, and you cannot obey the General. That's why they will NEVER be married, and that's one of the great KEYS to their success.
   They can betray a nation and walk away. They can betray all the Irish Catholics getting on the Titanic, and walk away. They can betray us in Vietnam and walk away. They can betray us every time we go to the hospital and get radiated and cut and drugged, and walk away, because it's "for the greater glory of God"—Ad Majorem Dei Gloriam: the greater glory of the god who sits in Rome.


Textul face parte dintr-un interviu cu Eric Jon Phelps, autorul cartii Vatican Assassins.
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm (http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 05 Octombrie 2011, 12:17:05
codex gigas
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,837.msg64214/topicseen.html#msg64214 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,837.msg64214/topicseen.html#msg64214)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 15:09:20
Citat din: fiulploii din  05 Octombrie 2011, 12:17:05
codex gigas
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,837.msg64214/topicseen.html#msg64214 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,837.msg64214/topicseen.html#msg64214)

Unde vrei sa ajungi ? Sau mai bine zis: vrei sa iei Codex Gigas ca un punct de plecare ?
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 05 Octombrie 2011, 17:35:43
Vreau sa spun ca ceea ce pare azi ca fiind lucrarea lui Michiduta  a fost la origine orice altceva numai asta nu  :lol:
Atributul de malefic unor domenii nu vrea altceva decat stoparea progresului pentru cei simpli, obtinerea si mai ales mentinerea puterii pentru o elita de initiati , initiati doar partial fiindca detin doar fragmente de cunoastere , fragmente corupte de trecerea timpului .
Daca eliminam etichetele de pe cunoastere , am putea progresa mai repede si mai mult , inclusiv spiritual.
Parerea mea...
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 17:56:07
Dar ce legatura are Michiduta cu Stapanii despre care vorbeam ?
Codex Gigas era ceva de genul unei enciclopedii a vremii, nicidecum o lucrare diavoleasca. Ca exista si o poveste care sa dea o sens desenului care-l infatiseaza chipurile pe Satana, asta e altceva... Si noi il avem pe Dracula, nu ?
Ca exista si interpretari gresite ale unor texte, iarasi este altceva. Daca asa zisul "Noul testament al Satanei" face referire la "Pactum de Singularis Caelum", atunci din start ideea este gresita.
Eu vorbeam despre Iezuiti ca fiind cei din varful piramidei, iar Iezuitii pot cel mult sa afirme ca-l slujesc pe Lucifer, ei nefacand confuzie intre Satana si Lucifer. Pentru Iezuiti cat si pentru Illuminati, Lucifer este purtatorul Luminii, a Cunoasterii. E punctul lor de vedere.
Cat despre Pactum de Singularis Caelum al carui autori sunt acesti Iezuiti, el face referire la detinerea proprietatilor Pamantului atat fizice cat si spirituale (suflete) la iertarea orisicaror pacate si la doua zile importante: 21 Decembrie 2011 si 21 Decembrie 2012 (daca bine tin minte) care ar trebui sa fie una Ziua Judecatii si alta Ziua Iertarii Pacatelor (tot daca bine tin minte... o sa mai iau textul la frunzarit dar are ceva zeci de pagini).
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 05 Octombrie 2011, 20:51:33
Din cate stiu eu , seful exorcizarilor de la Vatican este un ofiter iezuit . Stie cineva ritualurile lor de exorcizare ? S-ar putea ca ele sa fie scrise in acel codex .Ma intreb de ce nu este si o traducere a lui Codex Gigas , in orice limba . Sau o copie tiparita dupa original si care sa fie accesibila pe piata .
  Ori , cum iezuitii si-au propus sa fie stapani atat peste cele lumesti cat si peste cele spirituale ....
Generalul iezuit este unul din oamenii f puternici ai lumii actuale , ai lumii occidentale evident . Peste Asia ar  fi alti doi .
Lucifer s-a numit inainte Prometeu - zic unii si au ceva dovezi .
As aduce in discutie , ca fapt divers si legatura intre primii faraoni ai Egiptului care traiau mii de ani si primii oameni biblici , inclusiv Noe care traiau sute de ani - probabil compilatorilor bibliei li s-a parut prea exagerat conceptul de mii de ani si au mai ajustat putin  :lol:
Revin si spun ca stapanii de azi , aia la vedere , au cunoastere fragmentata si nici ei nu sunt uniti iar de acest lucru profita altii .
Sa ne aducem aminte ca NOM era prevazuta pentru 2010 sa fie deja instaurata .
Si un ultim fapt ciudat , dupa mine : peste ani si ani , fac pariu ca astia de care vorbim aici vor fi sfinti si luptatori ai luminii . Omul are o capacitate fantastica de uitare si de rasturnare a valorilor . Exemple gasim peste tot in jur , nu?
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 05 Octombrie 2011, 20:57:00
Citat din: fiulploii din  05 Octombrie 2011, 20:51:33
Ma intreb de ce nu este si o traducere a lui Codex Gigas , in orice limba . Sau o copie tiparita dupa original si care sa fie accesibila pe piata .

http://www.wdl.org/en/item/3042/pages.html#volume/1/page/1 (http://www.wdl.org/en/item/3042/pages.html#volume/1/page/1)

Traducere din pacate nu exista, sau cel putin nu exista in romana... Daca vreodata gasesc una in engleza, o s-o postez.
Iezuitii au facut cateva copii, dar nu stiu unde le-au ascuns :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Nicipreaprea din 05 Octombrie 2011, 21:04:05
Citat din: fiulploii din  05 Octombrie 2011, 12:17:05
codex gigas
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,837.msg64214/topicseen.html#msg64214 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,837.msg64214/topicseen.html#msg64214)

Matrix User Manual ?   :mrgreen:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 05 Octombrie 2011, 21:04:59
Multumesc , am primit ce am cerut  :lol: sa ma invat minte .
E scris in limba materna  :lol: dar nu a mea , asa ca o sa mai astept vreo traducere in engleza sau franceza sau chiar romana  :-D
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: socrate din 07 Octombrie 2011, 09:32:58
@fiulploi
CitatDaca cunosti informatiile respective atunci stii la fel cat stapanii la vedere si in plus , deduci si restul pentru ca numai asa iti poti  asigura victoria . Sau , pur si simplu , la nivel individual te poate ajuta sa traiesti mai bine
Numai ca...pt.ati asigura VICTORIA este imperios necesara PUTEREA,iar
"la nivel individual te poate ajuta sa traiesti mai bine" spui tu,in realitate te ajuta sa traiesti mai RAU datorita faptului ca constientizezi starea de nedreptate,incorectitudine si nu poti scapa de acea stare tocmai pt.faptul ca e aplicata de o PUTERE ,"putere" care lipseste asupritului pt.a scapa de asupritor.
CitatSincer,eu nu înteleg la ce ar folosi unei anumite persoane sau întregii "suflări omenesti",cît stiu sau nu stiu stăpînii "la vedere"  sau care din stăpînii "la vedere" sunt si cei din umbră.
am spus eu in contextul,
CitatPLANURILE le fac cei ce au PUTEREA de a-și impune PLANURILE/REGULILE,care instituite prin LEGE(OBLIGATORIU) trebuiesc a fi respectate.
,tu iei fraze rupte din context si le dai o interpretare rupta din context,ce vrei sa demonstrezi!!??,posibilitatea interpretării frazelor scoase din context?
CitatDa, insa nu trebuie uitat ca ceea ce un om a reusit sa faca atunci un alt om poate sa desfaca sau altfel spus , fiecare lege prezinta si scapari - intentionate sau nu . Putere absoluta nu exista - vorbind cel putin de o societate umana sau non-umana .
ahaaa...deci,ce un om (cu PUTERE) poate sa sa faca un alt om (daca are PUTERE) poate sa desfaca,banuiesc ai vrut sa spui,altmiteri acel om lipsit de PUTERE ramane la cheremul omului cu PUTERE,logic,daca e sa tinem cont de principiile logici in expunerile noastre.
Ar fi bine sa recunosti,pina nu e prea tirziu ca:prin PUTERE ABSOLUTA  a instituit spiritul patriarhal ideologia si metodologia guvernarii NEDREPTATII SOCIALE si acceptarea faptelor imorale,nedemne de un comportament uman si de aemenea ar fi bine sa-ti notezi ca:odata cu ridicarea,anularea "puterii absolute" va lua sfirsit  odioasa gvernare patriarhala.
CitatAcum pe bune , cum ai putea defini Dreptatea  ? functie de ce ? in raport cu ce ?
Si foarte lejer unde ai pus cuvantul patriarhal  ai putea sa pui matriarhal   ca e acelasi lucru , adica o extrema si extremele nu sunt DREPTE  si nici CORECTE . Exagerarile nu fac parte din mersul natural al lumii , tot ceea ce este exagerat este respins in mod natural , nu?
DREPTATEA este un PRINCIPIU moral si juridic ce cere respectarea drepturilor fiecarui om,posibil... in opinia ta ca cei ce au intocmit D.E.X.-roman sa nu fie documentati asupra limbajului.
Cuvintul patriarhal e folosit conform limbajului pt.a defini epoca intunecata de suferinta cumplita a majoritatii absolute a omenirii din partea unui nr.restrins de indivizi care platesc sau constring persoane ca tine sa deformeze,adevarul cuplit cu scopul de asi perpetua odiasa guvernare spre perpetuarea suferintei umane.
CuvintulMATRIARHAT e folosit tot conform limbajului pt. a defini Epoca de Aur a UMANITATII a Armoniei si Demnitatii Sociale,epoca de Viata posibila prin Respectarea PRINCIPIILOR DREPTATII si implicit a Principiilor de comunicare/limbaj LOGIC si Principiile LOGICII respectate in intregul lor.
Daca ISTORIA MATRIARHATULUI nu te elucideaza complect studiaza,cerceteaza Comunitatii Matriarhale ACTUALE,daca tot NU esti departe de internet.
"Legea prezinta scapari",ce fel de scapari?,de APLICARE a unei Reguli vrei sa spui,caci cu forma/continutul Regulilor,LEGEA nu are nimic comun,acest termen defineste doar OBLIGATIVITATEA respectarii unei anumite Reguli,cu forma/continutul REGULILOR ocupinduse de DREPT Principiile Dreptatii/DREPTATEA.
Asa ca despre o anumita "lege"(in sensul idiot si timpit/deformat logic) se spune, este o lege DREAPTA sau NEDREAPTA,iata atributiile termenului DREPTATE in limbajul coerent/logic,de altfel nici nu se poate spune altfel despre "o lege"pt.ai desemna sensul/scopul,doar ca e Buna sau Rea,BUNA pt.exploatatori si Rea pt.exploatati.

CitatIn aceeasi conventie de comunicare se poate redefini orice insa , la un anumit moment realitatea te va lovi peste picioare   
Evident,ca "te poate" lovi si NU numai pe tine ci pe toti indivizii care NU respecta PRINCIPIILE DREPTATI si DEMNITATII UMANE si astfel aceeasi conventie de comunicare.

PS.am vrut initial sa ignor ACEST "gen de comentariul" a tau(cu fraze scose din context si reinterpretate dupa ureche),data fiind imposibilitatea de comunicare  cu "creatii" indoctrinati profund in doctrina "marelui creator" de mincini si distorsionare a ADEVARULUI despre UNIVERS si OMENIRE,dar am zis sa nu crezi cumva ca as putea fi altfel decit am ferma convingere (demonstrata de Logica si Istorie) despre REALITATEA masinatiilor sforarului creator si creatilor sai "la vedere" sau nu. 
 


Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: horia2008 din 25 Octombrie 2011, 19:20:38
Citat din: Siberia din  05 Octombrie 2011, 00:41:09
Acea persoana este o persoana cu rang miltiar a unei organizatii militare religioase anterioare Illuminati...  :wink: :-D
Sau poate ar trebui sa discutam despre Pactum de Singularis Caelum  :?  :evil: (in alta parte, pe alt subiect)
Siberia, ai mai adus vorba de PSC in doua postari recente si recunosc ca sunt cam pierdut/ma cam depaseste, iar pe net prea putin am gasit in afara de link-urile de sursa; daca consideri oportun, cred c-ar fi interesant de discutat/dezvoltat un pic (aici sau pe alt subiect, cum spui mai sus)
Multumesc


Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 26 Octombrie 2011, 11:07:05
@horia2008, voi deschide un subiect pe aceasta tema (probabil maine) pentru a putea veni fiecare (eventual) cu informatii care sa completeze tabloul.
Imaginea atasata are legatura cu PSC.


Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: horia2008 din 11 Noiembrie 2011, 13:33:17
@Siberia, acum ca au trecut datele critice de 28 octombrie (alter 21.12.2012), 5 noiembrie (Remember, remember the 5th of November +Anonymous threath), 8 noiembrie (asteroidul 2005 YU55), 9 noiembrie (FEMA EAS test - communications shutdown)  :martiansmile: :-)  :fullmoon: si daca timpul iti permite si ai dispozitia, poate ataci si subiectul promis - PSC related...
Multumesc
Horia


Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Siberia din 11 Noiembrie 2011, 15:11:40
De luni le luam pe capitole si le dezbatem impreuna - poate ne ajuta si colegul @Ronin fiindca si el are mult material strans despre gruparea in cauza :)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere"? Medvedev de pilda...
Scris de: Xanadron din 08 Decembrie 2012, 21:42:33
Recentele declaratii asa-zis "intimplatoare" :wink: auzite de la microfonul presupus inchis al lui D. Medvedev m-am gindit ca merita analizate pe topicul asta relativ "derapat" offtopic pe parcurs, desi mergeau si pe alte 3-4 legate de Disclosure in principiu. Sau chiar de MIB (Men In Black).

Stirea s-a mai dat p-aici, insa nu s-a prea comentat - oricum era cumva fragmentara, fiiindca primul ministru rus (fost, dar si probabil... viitor presedinte, :-D intr-o rocada perpetua cu Putin) a "scapat"- cu intentie, zic eu - mai multe chestii interesante.

http://www.reuters.com/article/2012/12/07/us-russia-medvedev-idUSBRE8B616L20121207 (http://www.reuters.com/article/2012/12/07/us-russia-medvedev-idUSBRE8B616L20121207)

Dmitry Medvedev unexpectedly reveals secret presence of E.T. bases in Russia (http://www.youtube.com/watch?v=8I7P5BXhpQw#ws)

"Together with the safe with nuclear codes, the President of this country receives a special map.
This map contains ultra secret information on extra-terrestrial beings who visited our planet."

Adica: pe linga codurile nucleare, presedintele Rusiei primeste o harta speciala cu informatii ultrasecrete despre ET-ii care ne-au vizitat planeta (n.b.: doar la trecut? n-as prea crede).

"He also receives a report about the top secret special units who keep control over the E.T. in our country.
You can find detailed information on this subject in the well known movie 'Men in Black'.
There are several movies about that.
I will not tell how many E.T. beings there are among us, because that could cause panic reactions."

Presedintele mai primeste un raport (n.b.: zilnic oare?) pe tema activitatii unitatilor speciale care CONTROLEAZA prezentza ET in pe teritoriul nostru (n.b.: NOI ii controlam pe EI? - fugi d-aici, Mitica! :lol:) - detalii despre asta gasiti in filme precum "Men In Black", dar si-n multe altele. :-o
N-o sa va spun insa citi anume ET sint PRINTRE NOI, fiindca asta ar declansa reactii de panica. :roll: :-o

Sursa: ziarul belgian "mainstream: De Morgen
http://www.demorgen.be/dm/nl/3825/Bu...e-wezens.dhtml (http://www.demorgen.be/dm/nl/3825/Bu...e-wezens.dhtml)

Concluzia mea (posibil sa fie si gresita, de ce nu?): in felul asta "intimplator" s-a dat deja startul la o Pre-Disclosure, :martiansmile: asa ca treaba-i extrem de serioasa, zic eu - si posibil legata de oarece evenimente, nu neaparat catastrofice insa - predictionate (regizat sau nu?) pentru finalul asta de an 2012.
Totul cred insa ca poate fi privit din doua unghiuri diametral opuse:

1. Probabil sa se fi luat deja (undeva Foarte Sus :star:) decizia unor dezvaluiri fie si doar partiale privind istoricul adevaratelor motive ale prezentzei/ influentzei ET pe Terra. Iar hahalerele astea de pretind ca ne conduc sa fie fortzate cumva sa... ciripeasca. 8-)

2. Sau - la fel de plauzibila si ipoteza asta - s-a intrat in linia dreapta a operatiunii false-flag Blue Beam :ufo: - o noua prosteala globala si mai parshiva ca astea de pina acum.

...Voi ce credeti oare? :roll: In afara concluziei clare ca se confirma ce banuiam de la bun inceput: stapinii "la vedere" stiu mai multe decit cred unii despre planurile NWO. :evil:

P.S. Nu mai intru in dezvoltarea unor idei justitiare corecte in principiu, dar irealizabile din pacate - cum ar fi bagarea la racoare pe citeva milenii (si pe Lumea Cealalta deci :-D) a tuturor celor care ne-au mintit cu nonshalantza si nesimtire :x pina acum (iarasi, e doar parerea mea si asta).
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Cautatorul din 08 Decembrie 2012, 22:11:59
Da asa-i.. stapanii stiu multe:

tocmai am postat pe alt topic urmatoarea informatie cum ca premierul Australiei "recunoaste oficial" ca profetiile mayase sunt "adevarate":

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1843.msg77648/topicseen.html#msg77648 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1843.msg77648/topicseen.html#msg77648)

Cred ca e din aceeasi serie... cu Medvedev...

Acum daca e sa credem in teoriile conspiratiei putem crede ca e o campanie mondiala de ironizare si luare in deradere a celor care spun adevarul ca ni se pregateste ceva, ca vine apocalipsa ori alte dezastre. Aaaa.. cum puteti crede in asa ceva.. ha ha ha.. cum puteti crede prostiile astea?  .... si ei barloguri pline de provizii isi fac... pe ascunselea...

Sau poate ca sunt si ei dezinformati ... cine stie. Sunt atatea intoxicari ca nu mai stii ce sa crezi. Sau poate ca nici stapanii din umbra nu sunt hotarati in ce priveste modalitatea prin care sa-si duca la indeplinire planurile. Stiu unde vor sa ajunga dar nu sunt siguri care ar fi calea cea mai scurta. Si atunci ne dau noua de rumegat subiecte si teorii ale conspiratiei dupa care aplica lovitura de gratie la care nu se astepta nimeni.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 08 Decembrie 2012, 22:57:33
Lasind la o parte detaliul ca stirea cu PM-ul de la Antipozi e deja veche  - http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4033.msg77596.html#msg77596 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4033.msg77596.html#msg77596) -, trebuie poate pedalat mai apasat pe nuantze - fiindca sint diferente de la cer la pamint intre "glumitza" aberanta , dar cu scop pre-anuntzat al australiencei( "The message was recorded to promote Tom and Alex's "End of the World" radio show, which is set to air at 6am AEDT on Friday morning" ) si "sporovaiala" doar aparent accidentala 8-) a lui Medvedev.
Intr-o emisiune cu tematica diversa, in care  PM-ul rus a ironizat nepunctualitatea lui Putin sau idiotzenia politistilor in genere. :-D

Respect in orice caz orice opinie - inclusiv p-astea de sustin ca elita ruseasca n-are habar de ET, care implicit nici nu exista, deci n-a avut si n-are vreun contact cu ei, ba chiar si ipoteza ca eu-tu-noi-voi sintem doar niste "copane ginditoare" :-D fierte norocos intr-o aleatorie supa proteica primordiala si tot asa.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mariusvlad din 08 Decembrie 2012, 23:48:58
Sa-mi dau si eu cu presupusu' daca tot e la liber.
La acel nivel (sefi de stat sau de guvern) nu se fac presupuneri nici macar in gluma cu un asemenea impact la public.
Referitor la premierul Australian, e greu de crezut ca atata l-a dus capul incat sa aprinda artificii cand in jurul nostru miroase a gaz.
Iar Medvedev oare chiar nu stia ca streamul live a-l televiziunii incepe cu minute bune inainte de emisiune si se incheie cu mult mai tarziu decat emisia propriu zisa in tot acest timp el fiind receptionabil de catre profesionisti din intreaga lume nu doar de catre cei din studio?
In alta ordine de idei stim cu totii cu cata grija isi aleg cuvintele, cat de atent isi scriu discursurile si cat de bine orchestrata este o emisiune in direct astfel incat sa nu produca surprize deci eu exclud varianta cu ''porumbelul scapat'' de Medvedev. E Disclosure curat, doar ca nu e cazul sa ne provoace vreun atac de cord asa ca o iau usurel. Eu includ in ciorba asta si pe NASA cu a-l ei comunicat care o sa intre in cartile de istorie.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 09 Decembrie 2012, 00:48:02
P.S. la postarea anterioara: Mea culpa daca am lasat loc unei interpretari ironice a ipotezelor tale, colega Cautatorul... Cu care-s de acord in principiu dupa o citire mai atenta (eram cred sub influentza malefica a Lunii :fullmoon: :-D), poate doar cu exceptia dezinformarii generale-n care sintem NOI evident scufundati, dar nu si EI, Iluzionistii de la putere - inclusiv Puterea Vizibila.

Clar insa ca nici EI nu stiu chiar toate detaliile gindirii unor minti dupa mine deloc umane :-) care-i ghidoneaza subtil - din simplul motiv ca, desi antiselectati s-ajunga-n virful piramidei, unii ca Medvedev nu cred sa fie simple clone teleghidate, oricit de "programati" ar parea sau chiar ar fi.

...Si sa nu uit - fiindca de multe ori am avut de gind s-o postez, dar am uitat de tot atitea ori - beh-deh, scleroza...: :lol: o scurta secventza din filmul-cult "Easy Rider" (1969) cred ca-i mai actuala decit orice imbirligate teorii recente pe tema ET :martiansmile: si toata increngatura de intrebari conexe.

Easy Rider 1969: UFO Discussion (http://www.youtube.com/watch?v=ZOaDytJXIrE#)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: uforever din 09 Decembrie 2012, 01:59:32
O alta opinie: " mendeleev" asta poate ca e mai "caterincos" din fire, cu "simtul umorului"(ha ha ha, uitati-va la M.I.B. :-o, pe sistemul "vai ce nebun sunt, nu sunt amuzant?"), poate e un pic ghiorlan ca orice politician, adica vezi doamne "noi ii controlam pe e.t.", poate sa umflat tarata in el, poate vrea sa fie la moda(in pas cu "sfarsitul lumii"),  poate nu ia mers vodka inainte de ciorbica...etc. Orice politician face sacrificii de dragul imaginii, ce e la moda, care e ultimul trend, ce strecoara indoieli, teama, confuzie in ultimul timp? pai blestematul asta de 21.12.2012, de ce nu s-ar folosii de asta? Eu imi dau seama ca lui  " mendeleev" asta, daca nu-i functioneaza "pixul" intr-o zi si are o stare proasta, se intampla chestiuni majore, daca iahnia de fasole nu a fost suficient fiarta, e posibil sa declanseze un "uragan", dar politicienii sunt cele mai josnice fiinte umane, asa ca e foarte posibil sa-si doreasca sa fie in trend. Cu ce se putea lega mai bine subiectul e.t. decat cu 21.12.2012? este posibil sa fie o simpla campanie de promovare a ghiorlanului, o strategie simpla: daca e la moda rock 'n'roll-ul, imi rup genuchii pe podele...parerea mea, "nu da la dinti daca nu-ti place" :lol:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: roxaline din 09 Decembrie 2012, 11:28:33
Citisem azi dimineata pe la ore mici ce s-a scris in ultimele 5-6-7mesaje si ma gandeam asa ( deh .. calatul rufelor duce la diverse "opinii personale"  :roll: ):

Daca as fi presedinte / PM cum as ajunge la un disclosure fara panica prea mare? 'Pe teren' am cel putin urmatoarele;
- una bucata popor turtit la creier din actiunile guv anterioare si colaborarile cu mass media, aka populatie abrutizata de frica legata de supravietuire, frica de boala, saracie, decenii multe de crize peste crize, campanii nesfasrsite de minciuni politice si nu numai. So, un "bobor" abuzat pe toata linia.
- "epidemie" de frica legat de perioada dec 2012 ref info si scenarii cu apocalipsa lui peshte
- un numar foarte mare de observatii ref ET facute de oameni simpli sau nu; de cand cu internetul povestea este greu controlabila si inca nu am rezolvat problema cenzurarii internetului.
- posibile reactii extrem de violente la un anunt oficial de genul "baieti si fete, avem musafiri, ridicati ochii spre cer si o sa vedeti parcarea plina"  :rainbow: Doar tot noi le-am spus ca "nu se'exista"
- de cateva decenii apar in studii aspecte de genul : oamenii nu stiu cum sa scape de politicieni, nwo etc si se uita dupa cate o varianta, creaind miscari peste miscari, fiecare deceniu a avut valurile sale. Daca da vreunuia prin minte sa chimbe politicienii / conducerea cu ET-isti ... hmmm .... adica sa nu mai asculte de guverne, institutii etc.?
- (probabil) ET-ii au anuntat sau au lasat sa se inteleaga ( sau se vede statistic ?!) ca nu se mai ascund atat de eficient ca pana acum, "indicatoarele de bord" arata ca un disclosure ar fi suportabil.
- nici nu pot sa fac un disclosure oficial pentru ca ar trebui sa "marturisesc " ca stiam de mult si aveam si probe si mai exista tari unde justitia inca functioneaza cat de cat, ne putem trezi cu procese la adresa guvernantilor si institutiilor .... sau direct alergati cu bata si "gratulati" de mama si alte neamuri. Asta ca sa nu vorbim de un shift rapid de putere catre ET.
- mai avem si turma de functionari din institutii, turma alcatuita, in mare parte, din oameni supusi si bine indoctrinati. Pobabilitatea ca ei sa-si faca treaba in continuare controlabil, sa fie la fel de supusi este de ... Hmm ... imi da cu minus?
- specia umana numita ziaristi este ca o lama cu 3-4 taisuri. Sunt la mana lor si ei la mana mea ( in mare parte ).. dar trebuie sa-i am aliati, altfel pierd totul din mana.
- daca admit existenta ET plus ca stiam, ca aveam dovezi ... automat se va schimba intreaga paradigma stiintifica, adio Newton & al. Offff ... si cum ii mai conving eu sa ia pastile si sa nu se razvrateasca fata de companiile petroliere, energetice. Ei, prietenii mei, o sa-si vada marile business-uri amenintate, de unde mai primesc eu bani de alegeri? Care alegeri?

Asaa .. si ce-as putea sa fac. mi-o zis unul dintre consilieri ca o solutie ar fi diseminarea informatiei ca info de scandal, pentru ca o astfel de info "se consuma" precum mancarea / apa / aerul, conduce la discutii intre oameni, divizarea lor in tabere .. si corturi uneori  :-D, insa nu creaza valuri puternice de reactii nedorite. Intre timp, creierul aplatizat se obisnuieste cu ideile, tot circul se consuma ca un foc mocnit.

intre timp pot sa pun problema unor intentii nu prea otodoxe, asa incat oamenii sa se stranga in jurul guv / reprezentantilor si, de frica, sa nu se gandeasca la faptul ca "unii" care au deja o tehnologie ce permite zboruri ciudate fie ele si prin soare, poate or avea si arme pe masura, deci daca ar fi vrut sa distruga .. aveau tot timpul la dispozitie.

tot intre timp pot sa "port discutii" si .. mai vedem ce solutii gasim.

Mda ... calcatul rufelor noaptea dauneaza grav neuronului  :-D Au uitat sa scrie avertismentul pe cutia fierului de calcat  :rainbow:


Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 09 Decembrie 2012, 14:21:36
Deja sint 1001 pareri pe net, dar si-n media mainstream (clasica) - si important tocmai faptul asta mi se pare, care nu putea fi trecut cu vederea de-un tip cu experientza lui Medvedev. Sau de intreaga armata de consilieri etc. din preajma lui. 8-)

Incep sa-si dea cu parerea pina si experti in "limbajul semnelor", care inclina sa creada ca D.M. n-avea expresia unui glumetz pus pe shotii.

In fine, pina la noi date, zic eu ca-i mai bine sa va concentrati pe lumina asta... :-o :-D

(http://www.image-share.com/upload/1914/205m.jpg) (http://www.image-share.com/ijpg-1914-205.html)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: uforever din 09 Decembrie 2012, 18:58:13
Pe bune acum, cred ca e.t. sunt la  moda, Lady Gaga a fost invinsa  :lol: pur si simplu nu pot sa-l iau in serios pe Medvedev, nu e primul ce se da "rotund" prin media, eu unul nu l-as lua prea in serios, la cat se distreaza "baietii cu simtul umorului" pe seama noastra, ar fi pacat. O sa mai avem parte de politicieni "fani UFO", il astept pe Basescu din primul mandat, desi dupa privire e posibil ca el insusi sa fie vreun reptilian :lol: Stiu ca stirea e veche, dar ia de la uforever(nu de la Basecu :-D):
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6107547-noua-prima-doamna-japoniei-sustine-fost-rapita-extraterestri-dusa-venus-intalnit-tom-cruise-intr-viata-anterioara.htm (http://www.hotnews.ro/stiri-international-6107547-noua-prima-doamna-japoniei-sustine-fost-rapita-extraterestri-dusa-venus-intalnit-tom-cruise-intr-viata-anterioara.htm)
http://stiri.rol.ro/Prima-doamna-a-Japoniei-quot-am-fost-pe-Venus-cu-un-OZN-quot--412322.html (http://stiri.rol.ro/Prima-doamna-a-Japoniei-quot-am-fost-pe-Venus-cu-un-OZN-quot--412322.html)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: fiulploii din 10 Decembrie 2012, 23:11:37
Planurile globale NWO  nu sunt deloc globale ci zonale. iar unele zone se intersecteaza .
Asta denota - dupa mine- toata aceasta vanzoleala, ameteala si abrambureala mondiala.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 06 Decembrie 2014, 21:24:49
Citat din: uforever din  09 Decembrie 2012, 01:59:32
O alta opinie: " mendeleev" asta poate ca e mai "caterincos" din fire, cu "simtul umorului"(ha ha ha, uitati-va la M.I.B. :-o, pe sistemul "vai ce nebun sunt, nu sunt amuzant?")...
Haios ca de obicei uforever, daarrr... recitind topicul asta-n intregime, trebuie sa vin cu o clarificare pe tema controversatelor declaratii ale lui Medvedev (si deloc glumetze pare-se, dupa toate investigatiile post-factum): el se referea la filmuletzul documentar... si mai ales rusesc "Men In Black". 8-)

In fine, stirile "pe surse" despre precizarile ulterioare ale lui Medvedev nu-s ce-i drept "beton", dar nici nu ma asteptam ca unul din cei infipti in virful piramidei puterii - fie ea doar asta vizibila - sa se riste cu precizari publice.
Fiindca forma sucit-ambigua de Disclosure inceputa SI din directia rusnacului trebuie. zic eu, sa respecte regulile unui scenariu bine gandit, ca altfel in scurt timp nu i-ar mai incapea pe atitia ca el toate tribunalele si puscariile din lume.

Desi, daca ma gindesc mai bine, tupeul de care-a dat dovada pedo-seniorul G. H. Bush declarind intr-un interviu "Daca lumea ar sti ce manevre facem noi in spatele usilor inchise, ne-ar spinzura pe fiecare de cite-un stilp" :-o exclude presupunerea mea mult prea idealista. :|

(Later Edit)
Citat din: fiulploii din  10 Decembrie 2012, 23:11:37
Planurile globale NWO  nu sunt deloc globale ci zonale. iar unele zone se intersecteaza .
Asta denota - dupa mine- toata aceasta vanzoleala, ameteala si abrambureala mondiala.
Din pacate (desi rar :-D) nu-s de acord cu parerea asta, fiualploii ! (veche oricum de 2 ani, asa ca poate si tu ti-ai... reevaluat-o, asa cum am facut si eu mai demult.)
Impresia e intr-adevar ca diverse factiuni se calca pe bataturi, dar eu cel putin nu [mai] cred ca-i asa, desi-s destui pina si "conspirationistii" cu staif ca Benjy Fulford s.a., care mentin confuzia-n floare.
Oi reveni si cu argumente, cind oi avea ceva mai mult timp (ca azi - o exceptie-n ultima vreme.)

P.S. Stimabilii moderatori ar putea cred sa mute aici ultimele 6 postari / comentarii de la "Legaturi catre stiri interesante" -  fiind axate, desi involuntar, taman pe tema prezentului topic.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO-ET?
Scris de: Xanadron din 18 Martie 2015, 08:46:30
In alt context decit Medvedev, si Obama (la un talkshow si nu offline) joaca totusi acelasi rol ambiguu care lasa deschisa calea oricaror speculatii apropo de cit anume (si DACA) stiu presedintii din dosarele ET-OZN:
https://www.youtube.com/watch?v=EYzRY2XpLBk (https://www.youtube.com/watch?v=EYzRY2XpLBk)

Conversatia suna cam asa:

Kimmel: This is something I feel like. If I was the president, and it is unlikely that is ever going to happen...

Obama: You never know.

Kimmel: If I was the president...

Obama: It was unlikely that I was going to be president.

Kimmel: The moment I was in inaugurated – my hand would still be hot from touching the bible – I would immediately race to wherever they have the files about Area 51 and UFOs and I would go through everything to find out what happened. Did you do that?

Obama: That is why you will not be president... :-D

Kimmel: One of the reasons.

Obama: Because that is the first thing you would do.

Kimmel: It is at the top of my list.

Obama: The aliens won't let it happen. You will reveal all of their secrets. They exercise strict control over us. :wink:

Kimmel: Now you know there are a lot of people who are going to examine your facial expressions here, every twitch, every everything and say, of course. Did you look? Did you see? Did you explore?

Obama: I can't reveal anything.

Kimmel: Oh really? Because President Clinton said he did go right in and he did check and there was nothing.

Obama: You know, that is what we are instructed to say.
8-)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: hoinar din 19 Martie 2015, 00:25:19
Intuitia imi spune ca oricare ar fi nivelul lui Obama de expunere la informatii sensibile, reactia ar fi aceeasi. Tipul este extrem de perspicace, cu un simt al umorului extrem de dezvoltat si i-am surprins aceasta reactie ironica - mascata de un ton serios, de multe ori in dialoguri filmate.

Totodata insa, nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca ironizarea si mistoul, sunt unele dintre cele mai simple metode de a "evada" intrebarile incomode. Metoda uzitata din ce in ce mai des, din pacate.

Cred totusi ca presedentia, nu prezinta o pozitie de incredere pentru astfel de informatii. In cel mai bun caz, presedintii sunt instruiti sa ocoleasca subiectul sau interesul in aceasta arie. Asta in cazul in care ai un presedinte dedicat alegatorilor, ce urmareste interesele alegatorilor. In cazul unui politician corupt de putere, banuiesc ca pot fi cooptati in multe alte sfere de influenta.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din manevrele NWO-ET? Unii stiu destule.
Scris de: Xanadron din 19 Martie 2015, 09:41:24
De acord ca (si) Obama e un tip perspicace - contrar parerii unora ca poate vorbi convingator doar de pe promptere. Mai toti presedintii sint oricum buni "actori" (unii chiar meseria asta au avut-o - v. Reagan) si rarele exceptii confirma regula  - v. noul nostru presedinte "robotizat" :lol: (coloniile se pare ce cer alt profil.)

Un tablou de ansamblu al situarii administratiilor prezidentiale in raport cu temele "sensibile" UFO-ET se poate deduce si din dezvaluirea (f. importanta dupa mine cel putin) a ultimelor documente 'merigane MAJIC / MJ-12 etc. legate de celebrul caz Roswell :-) (din iulie 1947, redactate la 2 saptamini dupa eveniment si certificate de specialisti ca-s autentice).
Linda Moulton Howe e sursa - credibila dupa mine pina la un punct, in ciuda conexiunilor ei cu virfu' piramidei NWO prin casatoreala - asa ca merita citite mai toate articolele accesibile (atentie - dupa 120 zile de la publicare trec la arhiva si doar contributorii cu 45 USD/an mai au acces la ele - mai exact, cele din sectiunile "Science" si "Environment", fiindca X-Files e blocata din start pt cititorii moca.)
n.b. Despre Podesta (ex-consilier obamez) si twitt-uielile lui am mai aiurat eu p-aici, desi fara vreun ecou (comentarii adica.)

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2282&category=Science (https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2282&category=Science)
"Part 1: Beyond Podesta's Tweet to Some Important Leaked UFO Documents"

D-aici aflam ca presedintii nu stiu chiar tot din manglelile militaro-corporatiste, da' stiu destule - si ei, si unii politicieni ( JFK de ex., la data aia senator d-un an, fusese si el informat "colateral" despre Roswell, fiind seful unei comisii legate de U.S.Navy si secretoaiele lor.)

Si alte chestii sint insa hiper-interesante (selectez doar citeva):
- Cei 5 ET recuperati la Roswell (zona LZ-2, c-a fost si alta, LZ-1) au fost gasiti toti morti in niste "cilindri de salvare" ai navei prabusite.
- Aveau cca. 1,5 m inaltime (5 feet), grizulii, caposi-firavi, cu costume argintii ignifuge si aveau sex - m/f :-D (NU erau deci PLFs = Programmed Life Forms = biorobotzei.)
- Au fost trimisi pt. studiu/disectii in mai multe baze USAF (Holloman, dar si Wright Patterson etc - filmul "Hangar 18" n-a fost deci chiar gulguta.)
- S-au gasit si numeroase bucati de cadavre... umane :-o p-acolo-sha (tema "human ET-mutilations" atit de evitata revine deci...)
- Destui tehnicieni implicati in recuperarea resturilor OZN-ului (si cadavrelor ET) au murit repejor, contaminati pare-se cu un retrovirus necunoscut (clar ca de origine ET), in ciuda masurilor de preventie - wow, era gata-gata sa ma convingi ca putem "fraterniza" real-concret cu ET-ii, colega Rayden... :lol:
- Cel putin unul din "recuperatori" s-a sinucis dupa socul psihic (explicabil, ce-i drept) al contactului cu straniul eveniment.
- etc. etc.

P.S. Ar mai fi multe deductii de comentat (inclusiv despre lantzul de comanda compartimentalizat in situatii d-astea extreme, conexiunile cazului Roswell cu soarta tragica a amiralului - p-atunci - James Forrestal etc.), dar deja m-am lungit prea mult.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO-ET? - P.S.
Scris de: Xanadron din 19 Martie 2015, 10:11:14
P.S. necesar (pentru unii) pe tema "sinuciderii" din 1949 a fostului ministru al apararii USA James Forrestal:

https://www.youtube.com/watch?v=_MrYl8ZYHmo (https://www.youtube.com/watch?v=_MrYl8ZYHmo)
TOP SECRET Document reveals James Forrestal was murdered   8-)

...Care confirma zicala "cine stie multe, moare repede" :lol: - daca are, evident, vreun gind sa si spuna lumii ce stie.

Si-un P.S. la P.S. (clar ca nu ma mai fac bine  - probabil ca-s virusat si io): de remarcat si micutzul amanunt ca primii experti "americani" chemati la locul pravalirii OZN-ului roswellian au fost 3 savanti ex-nazisti paperclipati - cu Wernher von Braun in frunte. :wink:
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: abyss din 19 Martie 2015, 22:48:13
Adică baba aia bogata impregnata de scenarita NWO mai cere si parai pentru chestii desecretizate?
  Eu nu cred o boabă din hârtiile alea. Iar dacă martzafoiul de Von Maro a venit repejor acolo, asta dacă e adevărat. ...poate ca venise fiindcă i se făcuse praf noua jucărie cu păpușele de test.
  Vorbim de nato cosmic și altele....pai atunci ce tot taie unii felii din vaci? E o chestie de o idioțenie rarisima. Eu personal cred ca subiectul a fost făcut varza deja.
Titlu: Cit stiu stapinii "la vedere" ref. NWO-ET? Totul, pe linga scepticii plictisiti.
Scris de: Xanadron din 20 Martie 2015, 09:50:08
Citat din: abyss din  19 Martie 2015, 22:48:13
(1) Adică baba aia bogata impregnata de scenarita NWO mai cere si parai pentru chestii desecretizate?
  (2) Eu nu cred o boabă din hârtiile alea. Iar dacă martzafoiul de Von Maro a venit repejor acolo, asta dacă e adevărat. ...poate ca venise fiindcă i se făcuse praf noua jucărie cu păpușele de test.
  (3) Vorbim de nato cosmic și altele....pai atunci ce tot taie unii felii din vaci? E o chestie de o idioțenie rarisima. Eu personal cred ca subiectul a fost făcut varza deja.
1. Cititi, cititi, cititi :-D si nu doar patinati pe postari ! (repet, doar sectiunea Real X-Files e taxata pe site-ul "babei" LMH.)
In orice caz, crede-ma ca LMH ramine... f. credibila, compadre abyss - cel putin pe felia investigatiilor ei, ca alea preluate din alte surse sint amestecate. Site-ul ei rezista oricum de 17 ani (din 1998) in topul celor mai serioase si poate doar J.P. Farrell + inca 2-3 ufologi o depasesc la un singur capitol - al circumscrierii datelor in context (paleo)istorico-filosofico-alchemico-doxologic. 8-)

2. Hirtiile alea destinate lui Truman, ca d-aia le-am adus in discutie (de la IPU=Interplanetary Phenomenon Unit, care-i confirmata c-a existat din alte surse credibile), zic eu ca-s valabile dintr-un unic, dar maretz motiv - chiar daca-i circumstantial: confirma +10 marturii ale unor whistlebloweri si dezinteresati, si necontaminati de "ozenita" (din +100 aburitori, "stimulati" sa minta sau nu).
Doar un exemplu: discutiile lui Clark McClelland (ex-NAZA, fara pensie dupa 34 ani de supervizare a 632 misiuni, fiindca l-a mincat sub limba si-a sifonat despre... destule) cu W.von Braun din anii '65-70, inclusiv pe tema Roswell, pushca 100% cu ce apare-n hirtii.
Dar si [rarele] frinturile adevarate din biografiile alorlalti experti ex-nazisti chemati 100% la Roswell (dr Ernst Steinhoff si mai ales dr Hubertus Strughold - seful "medicinii cosmice" tot la NASA) se pupa la fix cu hirtzoagele.

...Altfel crezi c-as mai fi pierdut vremea scriind prostovaneli p-acilea? Hai sa fie prima... si ultima data cind, cu riscul sa crezi ca mi-au murit laudatorii, imi recunosc de fapt defectul :lol: perfectionismului aparent fara rost p-un forum - mai ales unul cu profil rufonez, unde se poate abera en-gros ca fond, lasind la o parte (m)ortografia ori nexamsintaxa. :-D

3. N-am inteles prea bine - subiectu' Roswell sau al meu a fost facut varza? :lol: Egal care, taierea feliilor din vaci e o nimica toata pe linga felierea oamenilor - subiect de care pina si baboiu' LMH se fereste, desi stie la fel de multe ca-n... specialitatea ei (v. "A Strange Harvest").
Asa ca ramin la parerea (doar a mea poate, clar) ca un NATO-Kozmik :planet: :ufo: exista si Omenirea 2.0 e integrata-n el de 4-5 decenii, cu sau fara biftecurile servite ofitzerilor umani simultan cu supele proteice-n care se-mbaiaza unii micutzi gri-verzulii. :-)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mm din 20 Martie 2015, 11:29:39
  Von Braun pare sa fie o cheie importanta in constructia de ozeneuri. In cartea "Pentagon Aliens", autor W. Lyne, despre care s-a mai discutat pe forum, exista urmatoarea informatie:
CitatThrough Goddard, Ley arranged an invitation for von Braun from the American Rocket
Society, for his visit to New Mexico, where in 1936-37, he collaborated with Goddard at
Mescalero and the Eden Valley firing range
Informatia la care ma refer - si intrebare in acelasi timp - este (da)ca von Braun a fost in New Mexico in acea perioada, 1936-1937? Sau, ca sa ma exprim altfel, este posibil ca Lyne sa fi mintit? Oare nu exista undeva, oficiala si publica, informatia vizitei lui von Braun in USA, in acea perioada? Stie cineva?
Titlu: Re: Cit anume stie baboiu' LMH din planurile NWO-ET? - Erata / P.S.
Scris de: Xanadron din 20 Martie 2015, 11:46:03
"An Alien Harvest" :martiansad: ii zice de fapt cartii Lindei Moulton Howe pe tema mutilarii vacilor, botezata mai sus "A Strange Harvest" din graba (dovada ca nu pot fi nici io decit perfectionist, nu si perfect.) :lol:

Desi scrisa demult, merita citita si-acum, cind lipsa (de-atunci) a unor conexiuni cu alte informatii relevante (ref. clonari, genetica, PLFs etc.) poate fi oarecum compensata.
Tema "bovino-ET" care a lansat-o pe LMH in cercul restrins al UFO-investigatorilor seriosi  - i-a adus si-un premiu Pulitzer parca - are inca zone obscure ce-i drept, dar nu trebuie uitata (printre multe altele) remarca lui Toni Victor Moldovan apropo de genomul vacilor, similar in proportie de 80% cu cel uman.
Vaci care nu degeaba ori fi considerate "sfinte" de hindusi.

In orice caz, si daravela asta cu felierea vacilor zic eu ca e doar o piesa din puzzle-ul deloc idiot-caraghios al hibridizarilor operate pe noi de catre E.T. :-( de-atitea milenii, ca le-am uitat pina si eu inceputurile. :-D

P.S. @mm: Vizita/lucrul in USA a lui WvB e teoretic posibila (pe linia altor colaborari nazi-americane ocultate), dar nicio alta sursa (internautica cel putin) in afara de Lyne n-o confirma. Oficial, in mai '37 a devenit membru SS, iar in noiembrie '37 - seful centrului de rachetologie :rocket: Peenemunde.

Aici totusi:  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread470977/pg1 (http://www.abovetopsecret.com/forum/thread470977/pg1)  se pot deduce destule puncte slabe ale biografiilor oficiale - inclusiv asta mentionata de colegul mm din cartea lui Lyne.

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: abyss din 20 Martie 2015, 13:28:41
Baba e super tare simpatica și plină de charisma... plus o femeie frumoasă chiar și acum.  Îi zic babă de al naibii  ce sunt fiindcă tu Maestre ne-ai învățat sa nu mai avem încredere în NIMENI. Prin urmare tocmai fiindcă baba e căsătorită cu NWO, tocmai fiindcă rezista de pe 170 de ani pe net...și tot așa. ...fiindcă orice poate fi falsificat în special hârtii. ...NU AM ÎNCREDERE . E o arhitectură falsa.
  Când am sa pot voi detalia. Cu telefonul e greu.

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: kandaon din 20 Martie 2015, 14:49:30
Parerea mea e ca "stapanii la vedere" cunosc destul de putin, ori doar partial planuri din astea NWO. Ori mai rar, cand e nevoie sa fie propulsat in fata unul mai din umbra, ala ar sti mai multe.

Oricum eu zic ca astia toti (la vedere sau din umbra) sunt in general de fapt niste executanti sau functionari care fac ce li se sugereaza sau li se cere si niciunul nu are imaginea generala sau planul pe termen lung.
Ba chiar ar fi posibil uneori sa li se sugereze in mod mai putin direct sau perceptibil si ei sa actioneze intr-un anume fel fara sa realizeze ca de fapt asa li s-a sugerat sau impus din exterior (chestii ce tin de psihologie si chiar parapsihologie).

Cat despre ET eu unul prefer sa ma uit cu un ochi critic la ce spun diverse personaje din zilele noastre, pentru ca in mod cert abunda si dezinformarile si incercarile de a deraia interesul sau cautarile spre directii gresite.
Si sa ma bazeze in primul rand pe studii si informatii mai vechi, venind din trecut, antichitate, folclor, mituri, cronici vechi etc si care ar fi mai putin expuse manarelilor.
Autori sau cercetatori gen Jaques Vallee si de la noi F Gheorghita (criticat de unii am vazut), TVM, Dan Farcas chiar, si Eliade sau Culianu (care s-au ocupat de studii seriose privind religii, spiritualitate, samanisme, magie si mitologie si folclor) cred ca aduc mai multa lumina decat istoriile recente despre "micii cenusii" care rapesc si mutileaza vaci.

Parerea mea e ca ET sunt de fapt foarte similari (daca nu identici sau aproape identici, cel putin ca aspect) oamenilor, si ca sunt pe aici din timpuri stravechi, sa nu zic imemoriale. Sunt evident si compatibili dpdv genetic cu oamenii, desi au foarte probabil niste caracteristici superioare (dpdv fizic, energetic sau mai stiu eu ce).
Ca vin de departe sau din niste universuri paralele cine stie, posibil ambele variante. Oricum calatoresc altfel decat am concepe noi poate. Adica si calatorind cu viteza luminii (teoretic maximul posibil) tot le-ar trebui multi ani (chiar zeci, sute sau mii) sa umble dus intors de colo colo prin galaxie.
Treaba cu porti stelare sau cu Soarele folosit pe post de poarta stelara (soarele si alte stele) ar putea fi mai realista la urma urmelor, eu sincer nu cred ca daca ar veni de pe alte planete ar veni calatorind doar cu viteza luminii.

Micii cenusii, marii verzi s.a. asemenea ar putea fi mai degraba niste simplii bio-roboti folositi pe post de tehnicieni si supraveghetori. Misiunea lor ar fi sa faca munca de jos, adica sa aiba grija de "plantatie", sa mai repare una alta pe aici ori prin sistemul solar, sa mai monteze sau construiasca una alta, sa mai "culeaga" si studieze niste oameni pentru a verifica in ce parametrii mai e "recolta" si daca trebuie actionat cumva pentru a o aduce la parametrii optimi si tot asa.

Iar planul e (si a fost si inainte) sa se asigure "recolta", diverse NWO ar fi doar ajustari si reorganizari ale "plantatiei" sau "turmei" iar cei ce sunt implicati dintre oameni sunt doar simplii executanti care stiu mai mult sau mai putin despre scopul real
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 20 Martie 2015, 15:58:10
Citat din: abyss din  20 Martie 2015, 13:28:41
Îi zic babă de al naibii  ce sunt fiindcă tu Maestre ne-ai învățat sa nu mai avem încredere în NIMENI.
Adevarat grait (de JE, evident :-D) - cu mica adaugire: "Sa n-ai incredere in TOT ce-ar zice oricine."
Cel mai greu de antrenat ramine deci al enspelea simtz al detectarii jumatatilor de adevar (sau macar sferturilor) imposibil de evitat a fi incluse-n fie si cea mai gogonata minciuna manipulatorie.

O sa revin si eu oricum, doar aparent offtopic (fiindca tot de-un presedinte e vorba- F.D.Roosevelt), profitind de binevenita interventie a colegului mm, care dupa sapaturi mai ample ne confirma 100% ideea "timpita" :lol: ca SI WW-II a fost un aranjament pervers intre taberele asa-zis dusmane de moarte (moarte doar a jde'milioanelor de fraieri tarati intr-un scenariu care are din pacate sanse mari sa se repete-n curind.)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mm din 20 Martie 2015, 17:38:12
  Danke, Xana! Bun forumul indicat de tine. Intr-adevar e un pic cam greu dupa 3/4 secol sa mai aduni date precum deplasarile de persoane. Nu mai poti crede nici o sursa. Insa in problema pe care bine ai subliniat-o (aranjamentul WWII), cu pornire de la von Braun si ce stia el, mai exista bune semne de intrebare si in legatura cu dovezile materiale. E drept, aceeasi sursa - Lyne, dar foarte bine documentata de el (pozele le-am reprodus in traducerea respectiva) este "p2"-ul. Adica un aparat de conducere a unui ozeneu american, gasit in gramada de recuperari din America si fabricat in Deutschland. Reproduc:
Citat. Dupa ce am ajuns acasa, m-am apucat sa examinez dispozitivul, facut in 1943 de Lizt, in Germania, mai exact. Eticheta de pe dispozitiv era urmatoarea:
Peiltochterkompass
KT-p2
Gerat Nr. 127-178 A-I
Anforderz. Fl 23374
Werk Nr. 10143
Hersteller: gvy
. Era din nou un "p2". "KT-p2" era numele de cod al "Kreisel Teller" (numele german pentru "Gyrating Saucer"= Farfurie Rotitoare) iar "p2" insemna, conf. desenelor lui Tesla, fie doua placi, potentiometre?[transformator?], sau primare.
. Dispozitivul din 1943 a avut un motor de 6 volti pentru actionarea unei coroane dintate marcata in sectoare de cate 30 de grade, [aflata] in jurul unui disc interior cuplat electromagnetic. Un buton de selectare din centrul fetei era folosit pentru cuplarea manuala a unui indexor pe directia de zbor dorita. Erau acolo patrusprezece puncte de contact pe fund[?pe verso], din care doua asigurau alimentarea cu CC a motorasului. Motorul urma sa rotesca inelul de compas dintat exterior pana cand acesta arata directia de zbor corecta, bazata pe informatia furnizata de girocompassul "maistru", orientat catre polul nord al pamantului, in care punct [ajuns] motorasul se decupla. Termenul "Tochter" (cuv. german pentru "daughter"=fiica), insemna literalmente "sclav" in acest sens, asa ca termenul de "Peiltochterkompass" inseamna "Polar-Slave-Kompass"[Busola-sclav-polara]. Dispozitivul era jumate dintr-un sistem de navigatie "ceresc". Acest dispozitiv manevrat manual presupunea [existenta unui] (gyro)compass... si propulsie electromagnetica, in 1943.
Atasez poza.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 21 Martie 2015, 08:48:11
Da, odata-n plus se dovedeste ca "istoria oficiala" e doar o gigantica prosteala si-n domeniul stiintific - cu ricoshee politico-militare decisive insa.
Seminificativ pe linia aranjamentelor globale inter-corporatii (care si-n WW-II apar a fi fost deasupra guvernelor) e deci detaliul ca von Braun a fost certamente trimis de Hitler (si-nca de doua ori - oct. si dec. 1944) impreuna cu generalul Dornberger la Lisabona pentru tratative de pace cu... ghici ciuperca-ntr-un V2 - doi manageri 'merigani de la General Electric! :-o (cf. marturiei generalului nazist, inregistrata de britanici in C.S.D.I.C. Camp 11.)

Sa revenim insa la fratia "dusmanilor": dispozitivul prezentat in cartea lui Lyne e intr-adevar unul din prima generatie a ghidajelor propulsoarelor "tachyonatoare" de OZN nazist, utilizate clar si de 'meriganii de la GE... in plina cotonogeala taman cu producatorii device-ului :lol: (am mai vb noi de asta - era cam primitiv, lucrind cu unghiuri fixe de deflectie a fluxurilor eterice pare-se. dar a fost perfectionat ulterior; marea problema nerezolvata a ramas influentza "bulei spatiu-timp" in care... iar se pare ca se "izola" OZI-ul in zbor si care nu permitea utilizarea precisa de tunuri/rachete.)
Putem deduce  d-aici (cam SF, dar plauzibil) ca alde...baranezii :star: :-) nu le-ar fi dat vrillezoaicelor planurile complete ale "jucariei".

Sa nu deviem insa: marea gogoritza istorica e ca WvB ar fi lucrat exclusiv pe felia rachetelor, cind de fapt expertiza lui mult mai importanta pt. USA (si nu doar post-paperclipare) era aia-n domeniul propulsiilor antigravifice tip Tesla (Lyne e convins ca WvB l-a inlocuit pe Willy Ley - expert in microunde - in the Rocket Society din New Mexico si asta incepe sa se confirme, aparind tot mai multe dovezi colaterale ca WvB a coordonat producerea primelor prototipuri de OZI :ufo: in SUA... SI pre-WW-II, adica-n anii '30.)

Strict ontopic (dar deocamdata pe scurt) si terifiant de surprinzator (pentru unii) e insa faptul ca General Electric a fost unul din marii finantatori ai... nazistilor. Si asta-i oficial cunoscut (dar deloc... popularizat), GE Company fiind actionar major la AEG si-al sau Mittelwerke, unde-au murit mii de mucitori-sclavi din lagare ca sa construiasca (printre OZI-uri :-D) V2-urile care le cadeau in freza londonezilor in '44. :rocket:

Si mai interesant e insa ca Franklin Delano Roosevelt era unul din cei mai barosani actionari la GE! :-o (chestie care ne face sa uitam aproape ca si sefu' proiectului Manhattan Arthur Compton avea acelasi statut.)

Evident ca unii pot sustine ca presedintele-n exercitiu al SUA FDR habar n-avea de manarelile 'merigano-naziste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i si credem.
...Voi i-ati crede, apropo? :wink:

Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Arhanghelul din 21 Martie 2015, 09:29:53
General Electric sunt posesori de foarte multe ""patente"" ... furate de la BMW-ul japaneJ   :evil: ... este cel mai mare producator de motoare de uz civil si militar ... la distanta mare de ei urmeaza Rolls Royce si altii ...

http://thefutureofthings.com/3809-jet-engine-development-in-germany/ (http://thefutureofthings.com/3809-jet-engine-development-in-germany/)

http://www.geaviation.com/ (http://www.geaviation.com/)
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: kandaon din 21 Martie 2015, 14:47:09
Citat din: Xanadron din  21 Martie 2015, 08:48:11
Da, odata-n plus se dovedeste ca "istoria oficiala" e doar o gigantica prosteala si-n domeniul stiintific - cu ricoshee politico-militare decisive insa.
Seminificativ pe linia aranjamentelor globale inter-corporatii (care si-n WW-II apar a fi fost deasupra guvernelor) e deci detaliul ca von Braun a fost certamente trimis de Hitler (si-nca de doua ori - oct. si dec. 1944) impreuna cu generalul Dornberger la Lisabona pentru tratative de pace cu... ghici ciuperca-ntr-un V2 - doi manageri 'merigani de la General Electric! :-o (cf. marturiei generalului nazist, inregistrata de britanici in C.S.D.I.C. Camp 11.)

Sa revenim insa la fratia "dusmanilor": dispozitivul prezentat in cartea lui Lyne e intr-adevar unul din prima generatie a ghidajelor propulsoarelor "tachyonatoare" de OZN nazist, utilizate clar si de 'meriganii de la GE... in plina cotonogeala taman cu producatorii device-ului :lol: (am mai vb noi de asta - era cam primitiv, lucrind cu unghiuri fixe de deflectie a fluxurilor eterice pare-se. dar a fost perfectionat ulterior; marea problema nerezolvata a ramas influentza "bulei spatiu-timp" in care... iar se pare ca se "izola" OZI-ul in zbor si care nu permitea utilizarea precisa de tunuri/rachete.)
Putem deduce  d-aici (cam SF, dar plauzibil) ca alde...baranezii :star: :-) nu le-ar fi dat vrillezoaicelor planurile complete ale "jucariei".

Sa nu deviem insa: marea gogoritza istorica e ca WvB ar fi lucrat exclusiv pe felia rachetelor, cind de fapt expertiza lui mult mai importanta pt. USA (si nu doar post-paperclipare) era aia-n domeniul propulsiilor antigravifice tip Tesla (Lyne e convins ca WvB l-a inlocuit pe Willy Ley - expert in microunde - in the Rocket Society din New Mexico si asta incepe sa se confirme, aparind tot mai multe dovezi colaterale ca WvB a coordonat producerea primelor prototipuri de OZI :ufo: in SUA... SI pre-WW-II, adica-n anii '30.)

Strict ontopic (dar deocamdata pe scurt) si terifiant de surprinzator (pentru unii) e insa faptul ca General Electric a fost unul din marii finantatori ai... nazistilor. Si asta-i oficial cunoscut (dar deloc... popularizat), GE Company fiind actionar major la AEG si-al sau Mittelwerke, unde-au murit mii de mucitori-sclavi din lagare ca sa construiasca (printre OZI-uri :-D) V2-urile care le cadeau in freza londonezilor in '44. :rocket:

Si mai interesant e insa ca Franklin Delano Roosevelt era unul din cei mai barosani actionari la GE! :-o (chestie care ne face sa uitam aproape ca si sefu' proiectului Manhattan Arthur Compton avea acelasi statut.)

Evident ca unii pot sustine ca presedintele-n exercitiu al SUA FDR habar n-avea de manarelile 'merigano-naziste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i si credem.
...Voi i-ati crede, apropo? :wink:

Ca fapt divers Willy Ley (plecat in SUA inainte de WW2) e cel care ar fi dezvaluit existenta Societatii Vrill din Germania. Care societate s-ar fi inspirat si dintr-o carte scrisa de un mason englez unde se vorbea despre energia numita Vrill si despre o societate intra-terestra (daca nu ma insel se putea intra la ei prin Tibet / Himalaia sau ceva de genu, asa zice cartea aia) mult mai dezvoltata decat cea umana de acum.
Daca imi amintesc bine din franturile pe care le-am citit pe undeva (cartea se numea "The coming race") aia aveau aripi atasate la corp (erau artificiale, nu erau crescute natural) iar femeile aveau pozitia dominanta in societate hehe, puteau controla mult mai bine Vril-ul ala, si in cantitati mai mari.
Asta ca tot veni vorba de fetele de la Vril care zice-se ca ele erau cele care se "logau" sau legau psihic sau parapsihologic cu alte lumi.

Cum a spus si maestrul Xanadron si ceilalti, pe langa legaturile dintre corporatiile diverse (si dintre bancile) din taberele teoretic opuse ar mai fi existat si ceva legaturi intre diverse grupari oculte aflate iarasi teoretic in tabere opuse. Vril s-a unit cu Thule care a creat si impins de la spate partidul nazist, dar ei aveau legaturi si cu Zorii Aurii din Anglia (de care parca apartinea si autorul cartii pomenite mai sus, aia cu intraterestrii si Vrilul).

Vezi apoi si sprijinul din afara pentru preluarea puterii de catre bolsevici, si din partea nemtilor si a unor grupari din SUA. Bolsevici care la randul lor au permis nemtilor sa se pregateasca militar in secret in URSS (aveau interzis asta prin tratate) in anii 20' si 30' si apoi au inceput impreuna al doilea razboi mondial fiind aliati in prima lui parte.
Germania si URSS au fost aliati din 1939 (data oficiala a inceperii WW 2) pana in 1941, si-au impartit impreuna Europa si s-au sprijinit reciproc, rusii trimiteau materii prime, petrol, grane, metale etc iar nemtii dadeau la schimb tehnologie si produse finite.

Si parerea mea e ca cel mai probabil al doilea razboi (putem gasi evenimente similare cumva in istorie, ca si numar foarte mare de victime) a fost o actiune orchestrata de cineva cu legaturi si influente in toate taberele si care a putut controla cursul evenimentelor, scopul fiind (sau cel putin unul dintre scopuri) o "recolta" (de suflete sau corpuri astrale/eterice sau cum le zice TVM) mult mai consistenta obtinuta intr-o perioada foarte scurta de timp.
S-a incercat poate si o reorganizare a "turmei", o noua imparteala sociala, s-o fi experimentat ceva si din pct asta de vedere.
Titlu: Re: Cit anume nu stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: mm din 21 Martie 2015, 15:09:03
Citat din: Xanadron din  21 Martie 2015, 08:48:11
Evident ca unii pot sustine ca presedintele-n exercitiu al SUA FDR habar n-avea de manarelile 'merigano-naziste, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i si credem.
...Voi i-ati crede, apropo? :wink:
Este de notorietate publica faptul ca americanii si germanii erau prieteni si in anii '30, premergatori razboiului. Nenumarate filme americane din perioada respectiva prezentau aceasta situatie chiar sub forma ca America (la nivelul populatiei civile obisnuite) nu era hotarata (in ajunul WWII) cu cine "sa tina". Germanii aveau sanse egale sa fie aliatii Americii, cel putin din acest pdv. Nu este de mirare aceasta atitudine americana din vremea aceea deoarece este la fel de public recunoscut si acceptat faptul ca "natiunea" americana este fundamentata pe baza a 40 milioane de englezi si a 40 milioane de germani. Insa cârma pare sa fi fost in mana altcuiva. :evil:  Aici sunt in acord cu kandaon.

  Destul de aiurea arata si faptul ca cei mai mari prieteni ai Germaniei distruse de razboi au fost tot 'meriganii, cu al lor plan Marshall. In ciuda faptului ca prietenia americano-germană, de dinainte de razboi, se transformase in dusmania armată germano-americană, de fine de razboi. Evident, nu am spus lucruri noi, doar am rememorat chestii mai vechi. Ca sa fiu sincer, cred ca si-n ziua de azi industria germana se mai apara (sau nu) de prezenta industriala americana (corporatista).
  La Brasov s-au deplasat ramuri ind. germane care par sa aiba alt fel de patroni, diferiti de germani. Ca parere personala (deci negarantata), Locomotiva Europei - Germania, e posibil sa fie in fapt, in buna masura, Locomotiva americana dar sub aparenţă germană.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 28 Martie 2017, 13:04:38
Revenirea pe unele topicuri "moarte clinic" de citiva ani cred ca-i totusi utila, mai ales cind apar intre timp date care schimba uneori perspectiva asupra tematicii. Postez deci iarasi aici in primul rind ca sa ma-ndoiesc de veridicitatea opiniei respectabilului coleg @mm (caruia eu cel putin ii simt lipsa) - v.:
"Ca parere personala (deci negarantata), Locomotiva Europei - Germania, e posibil sa fie in fapt, in buna masura, Locomotiva americana dar sub aparenţă germană."
Inclin deci sa cred ca situatia e exact pe dos, nemtii fiind de capu' lor (detaliu deloc secundar: si impreuna cu rusii, pe linga aliantzele lor "carolingiene") - evident ca dincolo de truismele sforaitoare emanate pe la consiliile NATO, ca sa nu mai reiau comentarea ineptiilor debitate de ministreasa apararii germane - aia de zice ca n-au decit 3-4 jet-fightere operationale saracutii, :-D in timp ce livraza focoase nucleare Frantei, submarine Isra-hell-uliui ori uber-tancuri Leopard sauditilor.

Ceva mai direct ontopic, mi-am adus aminte si de o lucrare extrem de interesanta a unui rus destept, care ar putea explica mecanismele prin care Elitelor "la vedere" (alea relativ numeroase si inconstient folosite drept "curele de transmisie", adica fara sa stea zilnic la taclale cu Nefartatu' :evil: ) li se deturneaza si lor energiile intr-un plan superior-malefic, care le induce iluzia ca actioneaza doar in interesul lor propriu, meschin, egocentrist etc.
Din pacate timpul mi-a expirat insa pe timeline-ul asta rufonic, asa ca oi reveni cu detalii.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Grifon din 28 Martie 2017, 13:53:22
Dle. @Xanadron, eu cred că dl.@mm avea dreptate.
Germania este, incă din 1945, in raport de vasalitate față de SUA. Singura schimbare ce a mai apărut de atunci este doar camuflarea "pumnului" in mănușă de catifea.
Indicele maxim al puterii este forța armată. Abia ulterior vine cea economică - dar numai cu condiția ca potențialul economic să poatà fi convertit in putere armată.
Ei bine, oricâtă economie ar avea nemții, este irelevantă pe tabla puterii reale. Germania e un stat ocupat - peste 50.000 de soldați yankei staționează non-stop in baze germane (Rammstein, Garmisch, etc). Dacă cineva ajunge pe acolo, poate vedea exact care e reaitatea - incepând cu drapelul german arborat sub cel american (nu pe nivel egal, cum ar trebui), si terminând cu felul in care polițistii germani nici nu indrăznesc să investigheze trăsnăile trupeților americani din zonă.
Mai mult, Germania nu are voie să aibă armatà - decât o forțà simbolică. E aceeași limitare din '45, actualizată in mod explicit și la reunificare.
Atât contează. Restul....sunt aparențe, menite a indica "independența" mâncătorilor de varză.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Grifon din 31 Martie 2017, 09:06:56
Dincolo cà nu au armată și sunt (incă) sub ocupație, nemții nu au voie nici măcar să facă vreun referendum ! Oricât de greu ar fi de crezut, e un fapt cert, prevăzut chiar in constituție (si cea a fostei RFG, si a Germaniei unite, ulterior).
E tot o impunere din 1945, ràmasă valabilà și solidă. Orice decizie majorà (ex: aderare la UE, iesire din UE, diverse aderări sau tratate) se decid exclusiv de parlament - adică niște câțiva...
S-a văzut limpede că SUA nu dă nici o para chioară pe nemți la scandalul Echelon (când a ieșit la ivealà că Merkel era ascultată tehnic și când sforàia, hahahaha !) Ce a putut face ? Un timid reproș diplomatic, pe care americanii nici nu cred că s-au ostenit să-l citească...
Iar tot ce se aplică nemților se aplică și japonezilor - ba acolo incă și mai strict....
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Xanadron din 10 Aprilie 2017, 12:10:03
Citat din: Grifon din  28 Martie 2017, 13:53:22
(1) Dle. @Xanadron, eu cred că dl.@mm avea dreptate.
(2) Germania este, incă din 1945, in raport de vasalitate față de SUA. Singura schimbare ce a mai apărut de atunci este doar camuflarea "pumnului" in mănușă de catifea.
(3) Indicele maxim al puterii este forța armată. Abia ulterior vine cea economică - dar numai cu condiția ca potențialul economic să poatà fi convertit in putere armată.
(4) Ei bine, oricâtă economie ar avea nemții, este irelevantă pe tabla puterii reale. Germania e un stat ocupat - peste 50.000 de soldați yankei staționează non-stop in baze germane (Rammstein, Garmisch, etc). Dacă cineva ajunge pe acolo, poate vedea exact care e reaitatea - incepând cu drapelul german arborat sub cel american (nu pe nivel egal, cum ar trebui), si terminând cu felul in care polițistii germani nici nu indrăznesc să investigheze trăsnăile trupeților americani din zonă.
(5) Mai mult, Germania nu are voie să aibă armatà - decât o forțà simbolică. E aceeași limitare din '45, actualizată in mod explicit și la reunificare.
(6) Atât contează. Restul....sunt aparențe, menite a indica "independența" mâncătorilor de varză.
...Scurtissim deocamdata:
1. Eu - nu, da-i inutil sa mai repet ca fiecare-i liber sa creada ce... crede. :lol:

2, dar si 6.: Vasalitatea Germaniei post-WW-II e adevarata aparentza oficializata - parerea mea si asta, evident, cu unic disclaimer (tot deocamdata) ca "dez-nationalizarea" nemtilor pare la fel de reusita ca si-a restului de tzari UE... cu citeva exceptii totusi (v. Brexit si alte citeva in perspectiva.)
Dar actiunea asta globalista nu-i neaparat "made in USA". Planul diabolic... si-n sens de dia-bollein = dezbinatoriu Couldenhove-Kalergi imi pare deci accelerat in ultima vreme odata cu tsnami-ul imigrantilor primitivi si degraba inmultitori. :-D Usurarea globalizarii digi-feudale prin omogenizare-n jos a TIU (Turmei Idiotilor Utili :evil:) contine mult prea multe planuri ca sa fie cuprinse aici (as fi offtopic oricum.)

Stimularea pe toate caile a acceptarii transgender-ismului, tendintelor homo-, incesto-, pedo- etc. sint doar citeva dintre ele, si-o sa vedeti  - fiindca eu n-o sa mai apuc... din fericire - ca si parodia de Disclosure care-i pe vine o sa fie directionata SI intru dezintegrarea resturilor de moralitate "sanatoasa" inca existente. Clar ca prin ricosheu se va urmari si-o exonerare a trecutelor, prezentelor si viitoarelor crime ale "curelelor de transmisie umane", carora li se vor aplica scuze de tip exo-terran aflate deja in pregatire insidioasa.

3. ...Sa mai repet ca Germania produce si exporta arme en-gros? Iegzista deci o mareatza legatura intre puterea economica si aia armata, chiar daca si-aici merita disecate multiple nuantze, incluzind ipoteza ca 'meriganii le "permit" asta doar in interesul acolitilor lor sauditi, evrei etc. Mai clar:
- de ce insa si Franta-i un client important al nemtilor?
- cine crede ca nemtii - dar si japii - n-ar avea boambe A si/sau H "nedeclarate" e cel putin naiv
- la fel, cine-si inchipuie ca aceiasi nemti (nu doar aia ingropati prin Antarctica) ar fi abandonat dezvoltarea Wunderwaffen-urilor naziste, desi pe cu totul alte coordonate decit alea halucinate de Ian Helsing - agent dezinformator 100%, taman fiindca-i autor de best-seller-uri.
- politologic "incorrect" si d-aia rarissim discutata e realitatea inlocuirii puterii economice prin aia armata - mai clar, spolierea unora mai slabi de catre stim-noi-cine prin amenintari armate (stiati ca-n SUA nu s-a mai produs vreun televizor din 1999 ?... si uite c-o duc bine-mersi, chiar daca pina si armele lor sint produse cu piese chinezesti... luate si alea pe datorie imposibil de-a fi returnata vreodata si acoperita pe moment prin hartii calpe emise de alea 13 banci zise "federale" care... etc. s.a.m.d.)

4. Imi imaginez ca stii ca stiam :-D ca la suprafatza (si la propriu cred asta, deci nu si-n adincuri... in toate sensurile, inclusiv al Dracos-ilor cazati sub niste Deutsche Gebirge) - Germania e un stat ocupat. Inca...

5. O alta subtema lunga cit o zi de post - si fiindca am trait ani buni in Germania reala -, asa c-o las balta. Deocamdata. :wink:

Concluzie: adevaru-i rareori pur... si niciodata simplu.
Iar cantonarea unor forumisti ca noi - clar mai 'teligenti ca ai lor -  :-D in tzarcul unor truisme iluzorii mi-ar parea cel putin trista.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Grifon din 10 Aprilie 2017, 12:56:29
Dacă în alte domenii sunt mai nesigur - și ca urmare, dispus a-mi reformula opinii - aici sunt mai convins ca un cui ruginit înfipt intr-o scândură veche, haha !
Nu țin insă nici eu la polemici sterile, dar spun atât : e irelevant ce/cât/cui vinde armament Nemția , semnificativ e că nu-l pot deține. Ba chiar, precum ai spus d-ta, ne-am mira (sau nu) aflând ce cotă își ia SUA din aceste exporturi sau incotro le dirijează.
Cât despre arsenal atomic sau "vrilos" la germanii de azi - o iau ca glumă.

Merită insă remarcat că, oarecum, Germania incearcă, sireaca, să mai scuture"lațul", in speranța cà-l poate lărgi, până la 'liberare. Au mai tras ei mici clape yankeilor si-n trista ocupație postbelică, îi cred că incearcă mereu (doar nu-s nație de robi, ca noi !). Îi mai îmboldesc si rușii, cu diverse propuneri "frățești", si-i mai sprijină, discret, si restul Europei (cam sătulă, in ansamblu, de jugul lu' Sam).

Dar astea nu inseamnă nika, când Leul își amintește să strângă iar hàțul. Reții d-ta (cu siguranță) momentul invaziei in Irak ? Franța (J. Chirac) si Germania (G. Schroder) s-au opus pe față mârlăniei Washingtonului ( care, că veni vorba, și-au crescut atunci lasso-ul si dincolo de ONU, tot de ei impusă in 1945). Rezultat ? Ambii lideri au fost trasi cam urât pe dreapta (acuzații/procese de corupție) iar succesorii (Sarkozy / Merkel) au invățat să stea pitiți când prin lume se dezlănțuia iaràși răgetul Leului...
Dar...în fine...precum ziceai...să rămânem fiecare cu ale lui....
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: abyss din 11 Aprilie 2017, 20:59:24
Citat din: Grifon din  10 Aprilie 2017, 12:56:29
Reții d-ta (cu siguranță) momentul invaziei in Irak ? Franța (J. Chirac) si Germania (G. Schroder) s-au opus pe față mârlăniei Washingtonului ( care, că veni vorba, și-au crescut atunci lasso-ul si dincolo de ONU, tot de ei impusă in 1945). Rezultat ? Ambii lideri au fost trasi cam urât pe dreapta (acuzații/procese de corupție) iar succesorii (Sarkozy / Merkel) au invățat să stea pitiți când prin lume se dezlănțuia iaràși răgetul Leului...

    Eu din invazia din Irak am retinut ca Tufish le-a promis republicanilor bani din petrolul ieftin irakian. Asta insemna o consolidare politica printr-un trai mai bun oferit amerilocilor, profituri pentru partenerii politici etc. 
    Si am mai retinut ca democratii lu Hitlary au declansat o ofenziva incredibila , inventand pur si simplu isis, alegandu-se praful de zona aia....de banii investiti in campania militara, de vieti etc.
 
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" si nu VREM sa stim noi?
Scris de: Xanadron din 14 Aprilie 2017, 12:21:27
Citat din: Xanadron din  12 Aprilie 2017, 14:04:42
P.S. O sa revin totusi, colega @Grifon - chiar daca saptaluna viitoare -, c-un raspuns pe celalalt topic (al' cu "stapinii la vedere" si ce stiu ei... dar nu prea VREM sa stim noi), chiar daca fara vreo sperantza c-as putea sa-ti scot cuiu' ruginit din scindura convingerilor ferme. :-D
...Fiindca disecarea operatiunilor planetare de "control al perceptiilor" (egal minciuni la fel de planetare) :planet: merita efortul - sau cel putin unicu-mi neuron (si el pe duca) mi-a comunicat asta aseara.

Febeistu' suprem J. Edgar Hoover (al' de purta rochitze vaporoase :lol: in zilele cind nu pulveriza LSD pe boboru' 'merigan sa vada cit si cum delireaza) spunea cindva (citat din memorie) ca publicul (= turmalaii) "va fi blocat psihic intr-o pozitie de negare a oricarui adevar suficient de shocant <<scapat>> de noi cu schepsis."
Firesc deci ca afirmatii de genul alora "scapate intimplator" intr-un interviu de catre pedo-Bush/Scherff Senior sa ramina fara vreo reactie ("Daca lumea ar sti ce facem noi in spatele usilor inchise, ne-ar spinzura pe fiecare de cite-un stilp.")

Alt ex-grangure-sef din alta sherparie similara (SiAiEi) zicea prin anii '80 - tot aprox. - ca "Misiunea noastra va fi incheiata cu succes abia atunci cind absolut tot ceea ce crede publicul va fi fals."
...Iar eu cel putin cred ca ziua aia a venit deja. 8-) :x Semne-s destule - nu doar fiindca pina si pe RUFOn sau alte jde' forumuri echivalente aproape toate manevrele "umbroase" extrem de simplu si clar deductibile sint negate cu o hotarire demna de cauze mai bune - si, nota bene, de catre tipi bine "mobilati la mansarda".

Din pacate spusele / intentiile laudabile ale raposatului JFK ref. la eradicarea plagii secretomaniei nu doar manipulante, ci si criminale de-a dreptul nu s-au materializat neam, ba chiar au fost ingropate odata cu el. :|

"Controlul perceptiilor" e asadar de vina - exercitat, trebuie s-o recunosc, de experti in mass-psy-ops, a caror specializare a fost cizelata continuu de milenii si adaptata fiecarui nou salt tehnologic. Iar ultimul pas facut c-un mare spil - digitalizarea inter-conectiva aparent progresista - ii ajuta enorm in baterea ultimelor cuie-n cosciugul debilei noastre libertati... de gandire-n primul rind, dar si de actiune implicit.

Asa ar sta deci treaba si cu convingerea dumitale ca banuiala mai-sus expusa de JE ar fi o gluma (A- si/sau H-boambs in posesia "invinsilor WW-II" - sanchi.) Trebusoara-i atit de imbirligata insa, ca i-ar pune pe ganduri si pe Freud-Jung s.a., fiindca - limitindu-ne la aceeasi tema in scopuri didactice :-D - probabil n-ai niciun dubiu (ori sint io prea optimist?) ca Is. -ra. hell-u' de ex. poseda demult destule bomboane d'astea, desi everybadea din circul Sistemului Global (ala cu "teatre de operatiuni", "eshichiere de joc politic" si alte mangleli expuse verde-n fatza... semantic) se preface ca ploua. Pina cind o ploua subit... radioactiv. :x

Nicio "gluma-surpriza" in cazul asta deci la nivel de perceptie, nu?! La fel si-n daravela demonizarii ursului rus, ca sa ramin pe palierul geopolitichiei masiv malformate de MainStreamMedia. Care n-are rost sa mai repet ca de ani buni ne "fragezeste" asiduu cu atzitzarea WW-III. Din fericire fara succes deocamdata... insa dovedind o inconstientza greu de inteles - evident ca dincolo de motivatiile deloc umane ale comanditarilor macabrei operatiuni.  :-( :martiansad:

...Si as mai putea continua la infinit, da' ma tem ca s-o-nsera, ba chiar s-ar putea innopta definitiv :lol: pentru Vrilul deja anemic din ambalaju' fizic personal.
Titlu: Re: Cit anume stiu stapinii "la vedere" din planurile globale NWO?
Scris de: Grifon din 14 Aprilie 2017, 15:25:50
Eh, maitre @Xanadron, cum îmi zgândări d-ta apetitul polemic....

Primo: "Misiunea noastra va fi incheiata cu succes abia atunci cind absolut tot ceea ce crede publicul va fi fals" este, într-adevăr, un panseu cinic, dar care nu-mi indică (mie, unul) decât un orgoliu profesionist al unei anumite bresle (teribilism de jargon).
Dacă am extrapola fundamentul afirmației, ar rezulta că toți (cu dumneata inclus), suntem iremediabil / implacabil intoxicați, oricum am filtra informația. De ce aș crede "adevărurile" altui membru al publicului, și nu pe ale mele ? Ai găsit d-ta un unghi de contemplare exterior carambolului mediatic, care să-ți garanteze "refugiul" contra dezinformării ? Și chiar de te-ai plasat in asemenea unghi, oricâtă considerație îți port (și, crede-mă, nu-i puțină) nu-l pot  impărtăși - căci puține șanse să fie identic cu propriul meu plasament (tot auto-considerat exterior carambolului).

Secundo - E inutil să înșir alte argumente istorico / socio / geo -politice, căci d-ta le-ai nega a priori, catalogându-le după rețeta "main-stream = minciuni". Altfel spus, eu nu contest validitatea raționamentelor domniei-tale (clar bine șlefuite) ci temeinicia premiselor.

Ca urmare, aici avem un impas de comunicare, si polemica s-ar întinde spre infinit.

Să lăsăm, așadar...Eu rămân la opiniile mele privind statutul geo-politic al Germaniei, dar - si aici o zic cu mâna pe inimă - de voi vedea, în timp, că ai avut dreptate, îți voi recunoaște superioritatea chiar public (adică în publicul RUFOn, hahaha !).

P.S. - Cu Israelul e altceva. Ăia sunt în tabăra câștigătoare după 1945, iar relațiile lor cu SUA sunt, precum bine se știe, suficient de privilegiate chiar și pentru cadoul de "bomboane".