Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Hinduism şi Yoga: uneltele Satanismului?

Creat de calator astral, 05 Septembrie 2011, 09:43:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Mai sunt şi Gugufi care se ling în urechi unii pe alţii şi ei între ei şi care fac praf tot ce e frumos pe lume în numele Sutanismului. Îşi clădesc fortificaţii impozante ale importanţei de sine pe la umbra adevărului instituţionalizat având ca scop protejarea unei iluzii care să le confere siguranţa că rămân pe loc, tot pe loc şi nu se vor rătăci urcând pe treptele cunoaşterii.

UNELTELE  SATANISMULUI sunt SUTANA ŞI SUTANISMUL - indiferent de religie. Şi ca aceste unelte să lucreze e nevoie de mulţi mulţi mulţi deştepţi adormiţi şi proşti înţelepţi.

Dacă nu te potoleşti călătorule cu porcăriile astea de apostolisme fără de suport voi începe să povestesc chestii de groază despre popi şi poponăriile lor financiare şi carnale de vei deveni mercenar musulman... ca mine.
:)

Pace vouă! Allah e mare şi îi iubeşte pe toţi... Gugufii.   




saver

#16
Citat din: Nicipreaprea din  08 Octombrie 2011, 17:23:57
Pe tine... de nenumarate ori... ti-au sterpelit sufletul prietene, iar tu nici n-ai bagat de seama...  :fullmoon:

Asta se intampla cand nu se gasesc exemple...
Chilotul maronit al minciunii este mistoul.
Suna ca in cantec stii... ce glume de c...t ai  in tine  :-D :-D ... numai ca eu am spus-o elevat.
Initial am vrut sa las underwear-ul minciunii este mistoul dar nu mi-a placut. Underwear suna steril a dero. Ii lipseste acel maro al raspunsului tau.  :-D :-D

Citat din: @biss din  08 Octombrie 2011, 17:32:03
mercenar musulman... ca mine.

Te uzi la minore ca profetul?  :-D

Vorbiti mereu de cei care isi vand credinta. Nu despre asta discutam aici gugufe.
Aici vorbim de Sfintii Inchisorilor Comuniste. Martiri adevarati, care nu si-au vandut credinta nici macar sub tortura.

Intotdeauna pe drac l-au usturat mucenicii, caci sunt exemplu de curaj si putere.

Serban M

#17
Cele mai des folosite unelte ale ''satanei'' sau entitatilor de vibratie joasa din dimensiunile ''superioare'' sunt religiile, mai exact crestinismul (ortodocs, catolic, etc) cu tot tacamul de ritualuri si traditii antice, stravechi si pagane, satanice.

Cine mai exact practica in secolul XXI bautul de sange si mancatul de carne de om ? Illuminati, mai exact satanistii adevarati moderni care si-au luat tarla de idioti (cu riscul de a imi lua warn), sau mai exact crestini dupa ei.

Trebuie sa intelegeti, entitatile pentru care voi faceti ritualuri, rugaciuni, beti sange si puneti falusuri in miez de ajun pe post de brad in casa dupa pozitia soarelui, sunt aceleasi entitati pe care conducatorii vostrii (satanisti) le venereaza.

Este foarte greu de digerat pentru ca planul e prea bine conceput. Calator, te implor nu mai veni cu propaganda asta oribila pe rufon, distrugi toata ''evolutia'' pe care noi, majoritatea, ne chinuim sa o provocam.

Sper din tot sufletul sa fim o rasa eliberata de religie si de adevaratele entitati ce guverneaza acest concept fals de Dumnezeu.

Concluzia mea este ca cea mai buna unealta a ''satanei'' este religia.

Christos este in noi toti sub forma de Constiinta a Christului. Orice spus despre Christos sub forma fizica, este mai mult ca sigur o minciuna.

abyss

Eşti doar un profan saver, nici măcar guguf sau vreun gugufutz bătrân cu limba rece şi cucuveaua moartă la mansardă.
Citeşte titlul topicului, gândeşte-te bine, şi poate vei pricepe despre ce vorbim. 

saver

Citat din: @biss din  08 Octombrie 2011, 18:07:05
Eşti doar un profan saver, nici măcar guguf sau vreun gugufutz bătrân cu limba rece şi cucuveaua moartă la mansardă.
Citeşte titlul topicului, gândeşte-te bine, şi poate vei pricepe despre ce vorbim.

Chiar te-ai aprins de cand am pomenit de minore.  :-D  :-D :-D

Citat din: Sirius13 din  08 Octombrie 2011, 18:00:43
Orice spus despre Christos sub forma fizica, este mai mult ca sigur o minciuna.

Atunci e adevarat daca spun ca tu sub forma fizica poti fi o minciuna!  :roll:

ON TOPIC
Ortodoxia nu e o religie, caci e dreapta credinta.

abyss

Citat din: saver din  08 Octombrie 2011, 18:17:55
Chiar te-ai aprins de cand am pomenit de minore.  :-D  :-D
]
Rectific, nu eşti doar un profan oarecare ci unul cu glume bune. :)

calator astral

Biss iti reamintesc ca nu facem aici procesul Ortodoxiei,de altfel Inchizitia este o mare eroare a Catolicismului,sa nu perpetuam voluntar sau nu aceasta regretabila confuzie.
Acest topic se doreste un simplu vector de comunicare intre noi,rufonisti mai noi sau mai vechi,un schimb de impresii pe marginea religiilor ORIENTALE,nu are vreo legatura cu Crestinismul.
Va invit deci pe toti sa revenim la subiect,sa raspundem on-topic, de exemplu asteptam reactiile voastre la marturia userului Saver, care, in opinia mea, lasa de inteles ca la un moment dat a avut o astfel de experienta nefericita,parazitat probabil temporar de o entitate negativa, eu subliniez doar realitatea acestor marturii, e util, zic eu, sa impartasim celorlalti trairile noastre, tocmai din spirit de camaraderie, sa ne sfatuim intre noi pentru a nu avea surprize neplacute.

saver

#22
Nu poate fi pace fara adevar.

Cand primul spune ortodoxie, al doilea spune Tanacu. Daca primul spune cancer/chimioterapie versus Burzynski, al doilea spune Inchizitie. Cand primul spune ca Inchizitia nu e ortodoxa, al doilea spune ca e tot pe acolo prin zona crestinismului. Iar primul spune ca BOR nu are nici macar o victima pentru convingerile religioase, al doilea spune ca sunt popi care au semnat cu Securitatea. Cand primul spune ca aceia in care sta credinta adevarata, au murit in cele mai crunte torturi posibile marturisind pe Domnul,... se trece la mistouri personale. (intr-o forma sau alta asta e sirul discutiei)

Pace nu exista fara marturisirea adevarului. Problema nu e ca romanii, nu iubesc adevarul. Il iubim, si sunt convins ca ni-l dorim toti. Dar pentru marturisirea adevarului e nevoie de o calitate mai rara ca aurul, SMERENIA.
Cel care nu e umil nu se poate apropia de Adevar. Probabil aceasta calitate va fi si cea prin care sunt desemnati cei Alesi.

Dar tu @biss ai remarcat un lucru bun, ca sunt un profan cu glume bune. Nici nu pot fi un iubitor de Adevar, atata timp cat nu sunt smerit. Tocmai de aia imi place sa rad de toate prostiile care le citesc pe forum. E o mica si nevinovata placere.  :oops:
Dar cand un guguf elaboreaza diferenta dintre yoga si dreapta credinta, vizavi de adevar, e o placere maxima sa lovesc cu boncancul in paiul din ochii gugufului si-apoi sa il bat cu barna din ochii mei.  :-D

SLEAH19

Singurul care tace in lumea de azi e Dumnezeu .

Mai jos de Dumnezeu e doar frămantare şi bănuială goală.


De la Macedonski , .......din partea mea , ........pentru toţi cei care...


Dacă-aș fi trăsnet v-aș trăsni,
V-aș îneca dacă-aș fi apă,
Și v-aș săpa mormântu-adânc
    Dac-aș fi sapă.

Dacă-aș fi ștreang v-aș spânzura,
Dacă-aș fi spadă v-aș străpunge,
V-aș urmări dac-aș fi glonț,
    Și v-aș ajunge.
   

      sataniştilor
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

AndreiASM

<ironie>Biserica e intradevar intruchiparea binelui pe pamant; ea incearca sa ne mantuiasca pe noi, muritorii de rand, sustragandu-ne chiar elementul satanic: banul...</ironie> Biserica o pot defini ca pe-o organizatie specializata in spalat creiere si antrenat turme de oi (ca sa fac analogie cu insasi conditia omului vazuta in biblie) sa creada si sa nu cerceteze. Daca aparea religia cateva mii de ani mai repede, inca pictam bizoni prin pesteri. Personal, biserica nu mi-a facut bine niciodata, si ma indoiesc ca o va face vreodata. Altora le face "bine", oferindu-le sperante false.

Religii precum hinduismul sau buddhismul nu considera alte religii precum crestinismul satanice, atata vreme cat promoveaza si ele bunatate, iubire, iluminare.

Saver, de ce spui "dreapta credinta"...? De unde stii tu ca practici religia "dreapta"...? Asa simti tu? Sau se merge pe principiul "crede si nu cerceta"? Argumente obiective ai?

SLEAH19, de ce noi, toti restul, suntem satanisti? Satanistii is aia care-l venereaza pe ingerul vostru cazut, nu? Eu cred in Dumnezeu, o entitate suprema, care face ordine din haos, da` nu pot sa cred in niste fiinte umane, intr-o institutie specializata in aspirat bani, sau intr-o carte (biblia) scrisa tot de oameni. In plus, de ce suntem noi sclavii lui Dumnezeu? Suntem fii lui mult iubiti, sau sclavii lui...?

Nox

Am mutat subiectul la Cafenea şi l-am redenumit adăugând un semn de întrebare la final.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

SLEAH19

 La baza creaţiei stă energia Divină, şi inspiraţia spirituală. Dumnezeu.

Am spus eu alceva decât Dumnezeu , AndreiASM?

Nu o lăbări cu îngerii tăi căzuţi. Satanişti sunt toţi cei care din toate relele de pe lumea asta , au identificat doar religia.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

AndreiASM

Nu vad unde am spus eu, sau altii, ca doar religia e rea. E sursa multor rele, dar e departe de a fi cel mai mare, sau unicul rau. Si nici nu v-am jignit in mod direct si repetat asa cum faceti voi. Fiecare cat poate/stie, atata face (mai ales cand nu mai are argumente).

Diferenta dintre hinduism si crestinism este ca prima nu are nevoie de intermediari (a se intelege biserica si intregul sau colectiv) pentru a mantui si/sau promova credinta. Fiecare e responsabil pentru regasirea propriului eu si de apropierea de Brahman (echivalentul lui Dumnezeu, fiinta suprema, creatoare a Universului).

socrate

Deciiii.....hinduism si yoga uneltele satanismului....!?,dar cretinismul patriarhal-crestin?,oareee....mozaica credinta si musulmana siii ..sii...etc... credinte patriarhale care se inchina masculului zeu creator si odioasei lui ideologi...indiferent de numele de "botez" a IMBECILULUI domn/dum zeu,NU FAC PARTE, OARE...DIN ACEIAS MARE FAMILIE PATRIARHAL'O/SFINTA????,care de la accederea la putere/guvernare pina la ora actuala au produs HAOS SOCIAL si astfel SFERINTA sub toate formele Fiintei Umane,inclusiv "creatilor" (ca doar sunt si ei fiinte, numai ca nu sunt NASCUTI ci "creati/obiecte").
cristuuu/cristosuuu dimpreuna cu tatsuu si sfintuu duhuuu,NU zisau ei ca cei ce pacatuiesc(produc o suferinta fizica,materiala,morala etc..) impotriva semenului sau au de tata pe diavoluuu/satanistuuu!!!???
Nu zisauu ei dimpreuna si sub forma de porunca nouaaaa...patriarhala??? NU va impotriviti celor ce VA ASUPRESC/NAPASTUIESC VA PRODUC SUFERINTAAA??,adicalea celor despre care tot ei imbecilii spun ca au de tata pe diavolul.
ASADARRR...cine este marele ocrotitor a SATANISTILORRR!!!!???,din cele afirmate de trinitatea patriarhal-cretina reiese ca, creatorul zeu mascul cu creatul lui fiu nascut(iar nu facut/creat) cristuuu/cristosulll dinpeuna cu duhul sfint ce pune in miscare creatiii....acestiiia ar fi satanistii.

PS.Cine NU pedepseste NEDREPTATEA,PORUNCESTE sa fie FACUTA
Leonardo da Vinci

     Numai o rusine cunosc eu pe pamant si aceea se chema:NEDREPTATEA
Franz Grillparzer

Ganditorul

#29
Va fi greu sa ne ridicam deasupra intunericului in care religia - de orice fel - a aruncat omenirea in ultimile peste 2000 de ani, daca nu definim mai intai religia ca forma sociala de manifestare. Ca urmasi si conationali ai celui care a  reusit pentru prima data in ultimile 2000 de ani sa unifice cunoasterea acestui fenomen  - Mircea Eliade - suntem chiar datori sa depasim acest impas si sa cinstim astfel mostenirea culturala lasata de marele nostru roman.

Ca fenomen social religia ne ofera 2 directii de dezvoltare a discutiei
1. Religia - mecanism de dominare/conducere sociala - si aici, oricat am dori sa unificam discutiile ele vor fi in veci divergente pt ca religia isi propune pe aceasta directie sa domine doar o anumita masa de oameni, doar o anumita zona geografica - si va folosi toate trucurile si mecanismele de sociologie pentru a adanci diferentele intre masa de oameni pe care o controleaza si restul populatiei lumii.
2. Religia - calea cunoasterii care te apropie de intelegerea Divinitatii - si aici discutia este convergenta pt ca Divinitatea este una singura si stie sa se faca auzita indiferent de limba vorbita sau culuoare pielii pe care o are OMUL. Marii intelepti ai lumii - indiferent de religie sau cult, indiferent daca sunt liber cugetatori sau atei , ajung sa se apropie de Divinitate, sa inteleaga acest concept al Divinitatii - iar acest lucru ii apropie...
In urma celor de mai sus discutia noastra ar trebui sa se cantoneze pe o singura directie pe care metaforic as putea sa o defines ca fiind - Pasul pe care trebuie sa-l facem pasind peste barierele/cortinele pe care dogmatismul religios/stiintific il pune intre noi pentru a ajunge pe calea unde fiecare religie/stiinta isi are inteleptii care au ajuns sa inteleaga, sa se apropie de intelegerea acestei entitati supreme care a creeat imensitatea Universului si Viata pe Pamant.
......................
Privind astfel lucrurile ajungem mult mai usor la ... definirea satanismului pt ca devine clar ca acest concept - satanismul - este cel care ridica bariere intre noi, face ca sa ne fie sila sau sa uram un OM pt ca are alta culuoare a pielii sau vorbeste alta limba, ne face sa ne ucidem intre noi pe varii motive (motive induse de clasa dominanta cu ajutorul dogmei religioase si fanatismului religios ), ne face sa ignoram valori ale cunoasterii pt ca sunt creeate de  "axa raului" sau de zone geografice pe care nici nu stim sa le aratam pe harta.
Complexitatea fenomenului deriva exact din faptul ca satanismul apare fie explicit, de sine statator - prin practici barbare, sangeroase, pline de lipsa de respect pentru viata si creatorul ei ... fie tacit, amestecat in practica religioasa curenta a maselor - prin ignoranta sau negarea altor valori si cunoasteri, prin interdictia unei colaborari inter-rasiale si inter-confesionale, prin  bariere/cortine aplicate fata de conationali (cum e bariera de valori intre sexe ... "femeia se supune barbatului" etc ), fata de co-rasiali (cum sunt barierele dintre sutele de religii si culte din sanul rasei albe, rasei galbene, rasei negre etc ), fata de restul Oamenilor ( in care fiecare rasa este definita religios ca dusmanul alteia "rasa galbena se va ridica si va aduce apocalipsa" etc ), fata de cei care nu-si manifesta credinta prin dogmatism religios ( liber cugetatori, atei etc ), fata de noi insine ( prin bariere de frica si ignoranta care ne fac sa ne irosim viata - darul divin al vietii - intr-un univers ingust, predefinit de dogma ) .

Cred ca aducand discutia pe aceste repere minimale vom putea sa ne folosim inteligenta pe calea cunoasterii si inlaturarii barierelor care ne despart artificial, vom putea sa ne apropiem intre noi si sa mergem impreuna pe calea intelegerii acestui concept al Divinitatii.
Spun asta pt ca indiferent cat de "speciali" ne credem noi ... DIVINITATEA este una singura si vorbeste la fel pentru toti - noi suntem aceia care suntem atat de slabi incat intelegem aceasta in mod atat de diferit .