Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: alx din  14 Mai 2016, 13:36:02
http://www.evz.ro/dovada-indubitabila-privind-existenta-extraterestrilor-statia-spatiala-internationala-a-surprins-un-ozn-luminos-parasind-atmosfera-teresta-video.html


...deci suntem sau nu suntem mafioti?
Nu, că nu e OZN  :lol: dar deh, face parte din disclosure - pregătirea populației .
Si e sigur ce spun fiindca mai spun înca trei persoane la fel ca mine  :lol: avem deci aceeași informație din 4 surse diferite Semi-independente .

skyhawk

#4291
Creaturile din Fresno.

Oare  ar putea fi adevarati? Indienii americani cica au lasat niste statui care seamana foarte bine cu chestiile care au fost filmate.

https://www.youtube.com/watch?v=evmQ_4SNUW4

https://www.youtube.com/watch?v=ba02eczMymo

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05




Tamerlan

#4296
Angajaţii din serviciile secrete, de 6 ori mai mulţi ca Securitatea lui Ceaușescu  :fullmoon: :fullmoon: :fullmoon:

(asta apropo de... <<RAUL(UI) IMENS produs in mentalul colectiv romanesc (nu de individul ceausescu, ci de "iepoca" lui)>> (Xanadron)  :fullmoon:  8-))

Guvernul României a scăpat o informație bombă în proiectul de ordonanță privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice anunțat marți seară.

Conform acestui DOCUMENT, în urma analizei Flux24: serviciile secrete românești de astăzi sunt de cel puțin 6 ori mai numeroase în comparație cu Securitatea lui Nicolae Ceaușescu.

Potrivit documentului OFICIAL un număr de 1.219.335 de persoane sunt plătite din fonduri publice, din care 24% în Educație (290.369), Apărare și Ordine publică 21%, respectiv 260.000 de persoane, Administrația publică locală — 203.919 persoane (17%), Sănătate—162.071 persoane (13%), Asistență socială — 110.459 persoane (9%), altele — 30.444 persoane (3%), Cultura — 29.372 (2%), Cercetare — 2.469 de persoane (0,2%).

O întrebare CHEIE este și ce reprezintă o altă categorie de angajați la stat: capitolul ALTELE din documentul guvernului — 30.444 persoane.

Domeniul Apărare și Ordine publică se află pe locul doi cu 260.000 de persoane angajate.

Și aici este BOMBA, scăpată probabil involuntar.

Acest domeniu indică numărul angajațiilor din instituțiile de forță: ministerele de interne și apărare plus serviciile secrete.

Conform informațiilor publice, Ministerul de Interne are 130.000 de angajați, iar Ministerul Apărării 75.000, adică 205.000 în total.

La Ministerul de Interne intră în datele publice menționate și angajații serviciilor secrete, în special celebra unitate Doi și un Sfert. La fel și în cazul angajațiilor serviciilor secrete de la Ministerul Apărării.

Făcând un calcul simplu reiese că celelalte servicii de informații au un total de 55.000 de angajați la SRI, SIE, STS și SPP.

În decembrie 1989, toate direcțiile Securității Statului, inclusiv cele de la Interne și Armată organizate în cele 6 direcții ale Securității, aveau un total de 14.500 de angajați.

Conform datelor publicității marți seară de Guvern serviciile de informații au astăzi LA PRIMA VEDERE de peste 4 ori numărul angajaților Securității din 1989.

Cu specificarea că numărul angajaților serviciilor de informații de la Interne și Apărare nu sunt publice, dar potrivit unor surse numărul acestora se apropie de 30.000 de persoane și fac parte din cei 205,000 de angajați ai celor două ministere.

Recalculând: reies 85.000 de persoane de angajați ai serviciilor secrete FĂRĂ cele 30.444 persoane care nu știm în ce domeniu lucrează.

La un total de peste 85.000 de persoane angajate în serviciile secrete astăzi avem o Securitate de peste 6 ori mai NUMEROASĂ decât cea din 1989.

În această cifră nu intră informatorii, colaboratorii și ofițerii acoperiți.

DOCUMENT:: http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2016-05-17-21002939-0-proiect-oug-salarizare-bugetari.pdf

SURSA:: http://www.cotidianul.ro/angajatii-din-serviciile-secrete-de-6-ori-mai-multi-ca-securitatea-lui-ceausescu-282035/
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

SLEAH19


   Înainte de 89, toţi miliţienii, până în ultimul cătun făceau muncă de securişti, determinau cetăţeni din puncte cheie sau pe cei simpli să devină turnători şi toate informaţiile erau centralizate la secu', erau mai puţini dar foarte prezenţi, vizibili cu un comportament agresiv/ameninţător.
  E aproape logic ca numărul angajaţilor serviciilor să fie creascut, au dispărut milioanele de informatori, poliţiştii mai recurg doar la informatori găinari,....  trebuie oameni să acoperi toată gama de probleme, au apărut condiţii noi, libertatea de mişcare transfrontalieră, libertatea de opinie,  ...serviciile secrete de azi au obligaţia să  să rămână discrete şi să îşi  obţină  informaţiile în mod discret, nu le mai pune nimeni nimic gratis pe tavă.


Pe de altă parte ieri a avut loc deasupra oraşului Iaşi  o BUBUITURĂ teribilă de le-au curbat geamurile şi care s-a auzit de la zeci de km,   .. moldovenii au dezminţit că ar fi o rachetă meteorologică de-a lor, de partea română , armata, aeroportul, ISU au declarat că nu au legătură cu zgomotul ...... ce a mai rămas:

  - Ruşii ?
  - Americanii ?
  - Extratereştrii?
  - Meteorit ?

Linkul e la întâmplare că  netul e plin de teorii :

http://www.aktual24.ro/bubuitura-naprasnica-la-iasi-sticla-de-la-geam-s-a-curbat-ce-se-stie-pana-in-acest-moment/

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

cassius

    Ies din calcul rachetele antigrindina, s-a infirmat de catre autoritatile care au in administrare sistemul antigrindina atat cele din judetul Iasi (inclusiv cele din/limitrofe municipiu(lui)) cat si cele de peste Prut din Republica Moldova.
    Locuiesc in Iasi, iar la orele 13:30 momentul la care s-a produs bubuitura, eram in zona centrala a Iasului, pe bd-ul Independentei, iar pe fondul oboselii m-am speriat oarecum mai mult decat impunea momentul, pur si simplu am vazut gemurile de la locul de munca cum s-au "ondulat" iar usa biroului s-a izbit. Sunetul s-ar asemana mai mult cu o "detonatare" ceva.
    Sunetul si "uda de soc" s-a resimtit in toate cartierele Iasului cat si in zonele rezidentiale din imediata apropiere a municipiului, dar si in comunele din vecinatatea imediata a orasului. Cel mai puternic a fost resmtit sunetul in cartierul tatarasi unde au existat si geamuri sparte ..asta potrivit presei locale.
   Mai jos am pus un link cu un articol din presa locala ... cu posibile explicatii ale unui profesor de la Univeristatea Tehnica, dupa unele marturii inr-o localitate limitrofa a iasului, respectiv in Podul Iloaie ar fi fost vazut un avion militar de niste localnici, dar ma indoiesc de asta.

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/bubuitura-din-ia-i-un-a-boom-sonica-provocat-de-un-avion-sau-un-meteorit--129739.html

   Cea mai plauzibila explicatie dupa parerea personala, neavand pregatire tehnica la baza, cred ca cel mai probabil poate fi vorba de un meteorit, dar si in cazul acesta chiar daca a fost in timpul zilei ar fi trebuit sa existe cel putin un martor daca tinem cont de numarul mare de locuitori atat din municipiu cat si zonele adiacente - ceea ce e ciudat. Alte variante intra clar in zona speculatiilor ... rusii, etc

Xanadron

#4300
No comments:
http://www.descopera.ro/dnews/15459104-profesor-de-la-cambridge-oamenii-intretin-tot-mai-putine-relatii-intime-pana-in-2030-oamenii-nu-vor-mai-face-sex-deloc

...desi s-ar putea discuta [macar] dihotomia evidenta a cauzelor situatiei straniu de asemanatoare-n principiu cu finalul premonitoriu (?) al "Sfarsitului Copilariei" (Arthur C. Clarke, 1953), clar relevate statistic:

1. "Suprematia ecranelor" - motiv psiho-invaziv evident, fiindca prezent in "peisaj" din anii '90, de cind s-a inceput statistica
2. Secsu' cu robotzi/ele :lol: (cauza totusi ...de perspectiva pe termen mediu-lung, daca nu cumva apropiat?!)

Evident ca, desi nu se precizeaza, statistica-i valabila doar pentru "lumea civilizata" si nu cea islamica ori chiar crestina, dar din tarile pe care nea' papa le avertiza recent ca nu mai tre'sa se "inmulteasca precum iepurii". Involutie valabila de fapt si pt. tarile est-europene (multe majoritar ortodoxe) "eliberate" in '89, a caror populatie a scazut cu vreo 20 milioane de-atunci, noi romanii fiind campioni... adica anti-campioni si la capitolul asta.

"Indicatiile" sapate-n chetroaiele Georgia Guidestones (= target global: juma' de miliard gorobeti planetari in curind) par sa fie deci treptat concretizate... sau nu?!
Probabil ca DA (parerea mea), destui specialisti in demo[no]grafie :-D prevazind o stagnarea la <8 miliarde-n deceniul viitor, urmata de-o scadere accelerata.
Om trei si-om vedea - inclusiv daca scaderea va fi "stimulata" sau nu SI de vreun WW-III... :x

P.S. Iegzista clar si-o a treia cauza a scaderii globale a populatiei - din alte zeci - v. "planningul familial", anticonceptionale etc. deloc expuse-n statistica respectiva limitata la secs, da' la fel de clar stimulate de-mai-sus/jos :evil: in aceleasi tari "dezvoltate" - transgender-ismu', homo-incurajarea etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

panta_rh_ei

Un alt pas catre minunata lume noua :-o . ADN curatat de tot ce inseamna declansatori ai oricarei boli si impregnat de senzori, dispozitive de receptie-transmisie care sa...ce? O fi reactia la reticenta oamenilor vis-a-vis de implantarea cipului subcutanat? A...nu vreti? In zece ani va ardem c-un delete de nu va vedeti. De regula cand se vorbeste public de astfel de proiecte ele sunt deja partial realizate. Sa ne bucuram, carevasazica, de acesti ultimi 10 ani traiti in propria noastra piele. :-D
https://www.newscientist.com/article/2091866-plan-to-build-human-genome-from-scratch-could-kick-off-this-year/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Urban


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05