Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mr

#2610
"Odata cu protestele anti-austeritate din Europa din care rezultă  tulburări civile tot mai dese in ultima perioada pe străzile din Atena și Madrid, țara europeană renumita pentru neutralitatea sa, Elvetia, ia măsuri de precauție neobișnuite, scrie cnbc.com

Elveția a demarat în luna septembrie exercițiul militar "Stabilo Due", ca răspuns la instabilitatea din Europa și pentru a testa viteza cu care armata sa poate reacţiona. Țara nu este membră a Uniunii şi nici nu face parte din cele 17 țări care împart moneda euro.
......
Ministerul  elvețian al Apararii a declarat CNBC că nu exclude posibilitatea de a desfășura trupe pe teritoriul ţării în următorii ani. "Nu excludem faptul că urmarile crizei financiare pot duce la proteste și violență în Elveția. Armata trebuie să fie gata atunci când poliția are nevoie de ajutor", a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, pentru CNBC.com."

http://jurnalul.ro/stiri/externe/armata-elvetiana-scenariu-sinistru-criza-economica-626142.html
Oare poate monitoriza cineva ce cheltuieli fac statele pentru dotarea politiei si jandarmeriilor proprii in perioada asta? Parca la noi a rabufnit ceva prin presa legat de astfel de dotari oarecum exagerate fata de normal. Oricum, trebuiesc luate in calcul si structurile militarizate asa-zis private, care activeaza sub forma societatilor de paza si protectie. Fiind militarizate, la un ordin.... Zic si eu..

Pe langa alte surse, mai mult sau mai putin credibile, care prevestesc marele crash economic, apare si acest broker-escroc autohton, Cristian Sima, om al sistemului, care spune cam acelasi lucru:
"La sfarsit i-am dat (lui Cosmin Gusa - n.r.) un material scris de mana despre cum ar trebui Romania sa se imprumute masiv inainte de explozia crizei datoriei suverane si i-am prognozat ca, in cativa ani, toata finanta mondiala va fi o schema Ponzi globala din care cel mai bine la sfarsit vor iesi cei foarte indatorati. Acelasi material i l-am dat si lui Traian Basescu, prin Alexandra Gatej si mai apoi mult mai detaliat, prin Catalin Predoiu si Iulian Fota"
http://www.bzi.ro/cristian-sima-i-am-trimis-lui-basescu-materiale-despre-criza-319972

Si cum orice legenda are un sambure de adevar...  :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Citat din: Ganditorul din  16 Octombrie 2012, 12:04:47
Intre factorii astia "incontrolabili" cosmici intra cumva si proiectul HAARP (cu toate anexele ce zbarnaie pe orbita...) amplasat undeva pe la NORD ? Intreb si eu, nu c-as avea dreptate cumva.

Niciodata nu scriu p-aici cu pretentia detinerii vreunui MAC (Mare Adevar Conspirativ), 8-) draga Ganditorule, asa ca si ipoteza ta poate fi la fel de valabila.
Cu micul comentariu ca si artistii HAARPisti pot fi, paradoxal, incontrolabili din directii de decizie umana, "normala".
Cineva :evil: tre'sa-i ghidoneze totusi si pe ei.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

the_northpole

Garry McKinnon nu va fi extradat in SUA. http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138] [url]http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138 [/url]
Eu ii tin pumni. ultimi ani au fost grei pentru el.

Cautatorul

#2613
Sa revenim la tema principala  a site-ului si a forumului cu o stire interesanta mai ales ca declaratia e facuta de un specialist si nu de un guru de weekend cu juma' de norma:


"Britanicii au ARME ANTI-EXTRATEREŞTRI! Declaraţia ŞOC a unui consultant pe probleme de securitate

Nick Pope, fost consilier la Ministerul Apărării din Marea Britanie, susţine că ţara sa a acumulat arme capabile să protejeze omenirea în faţa unei invazii extraterestre.

Nick Pope, care a lucrat pentru Ministerul Apărării timp de 21 de ani, susţine că, deşi nu are un plan de război pregătit pentru scenariul unei invazii extraterestre, Marea Britanie deţine arme suficient de sofisticate pentru a proteja omenirea de o civilizaţie extraterestră, scrie news.uk.msn.com.

"Avem câteva prototipuri de aeronave şi drone şi câteva tipuri de arme pe care nu le veţi vedea la ştiri în următorii 10-15 ani, aşa că am avea la ce să apelăm în cazul unei invazii extraterestre".

Chiar dacă poziţia oficială a guvernului britanic faţă de OZN-uri este că acestea nu prezintă un pericol la adresa siguranţei naţionale, Nick Pope atrage atenţia că 5% dintre cazurile în care sunt raportate farfurii zburătoare sunt neexplicate, astfel că există un potenţial pericol în acest sens.

Toate naţiunile Terrei şi-ar uni forţele în cazul unui atac al extratereştrilor, crede Pope. "



http://www.realitatea.net/britanicii-au-arme-anti-extraterestri-declaratia-soc-a-unui-consultant-pe-probleme-de-securitate_1031554.html

Concluzia: Dormiti linistiti. "Terestrii-extra"  8-) nu ne vor ataca mai devreme de 10-15 ani ca doar asa e intelegerea... si gata guvernul mondial si hora unirii... si pace-n lume... si iubire si power flower... si no religion no country.... etc.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Xanadron

#2615
Savanti, teologi si fiosofi au pus de-o sueta la Geneva:

http://ro.stiri.yahoo.com/cum-a-ap%C4%83rut-universul-%E2%80%93-dezbatere-istoric%C4%83-%C3%AEntre-teologi-%C8%99i-oameni-de-%C8%99tiin%C8%9B%C4%83.html

Tot ce-am inteles mai clar din scurtele declaratii citate e faptul ca bozo-the-clown :-D (celebrul bozon Higgs) a fost cica descoperit totusi la CERN. Si ca el ar fi cel care a "dat masa" la tot cartieru' particulelor elementare ce orbecaiau debusolate in prima miliardime de secunda de dupa Big-Zbang. :star:

Laudabil morbul curiozitatii omenesti, dar eu ramin in continuare la parerea ca tema asta a presupunerilor apropo de mecanismul nasterii Universului depaseste orice minte umana, oricit de luminata ar fi ea.

P.S. Si-un scurt comentariu la stirile precedente: Nick Pope cred c-o da (iar) in bara, confirmind presupunerile ca joaca-n echipa NWO :evil: de fapt, pe post de sperietor-dreapta, :lol: iar premierul turcaletz Erdogan mai bine-ar da ordinul retragerii din NATO in loc sa birfeasca despre slabiciunile Vestului si "prospetimea dinamica" a Islamului.
Treaba-i oricum mai complicata cu turcii (care vor de fapt un rol de lider zonal - inclusiv deasupra Israelului), dar nu cred sa merite comentata, fiind circumscrisa vesnicului circ politic cu suceli-invirteli de fatzada continue. :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#2616
Citat din: the_northpole din  16 Octombrie 2012, 21:41:51
Garry McKinnon nu va fi extradat in SUA. [url=http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138]http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138] [url]http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138]http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138]http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138] [url]http://www.bbc.co.uk/news/uk-19957138 [/url]
Eu ii tin pumni. ultimi ani au fost grei pentru el.

Sursa:

http://www.mediafax.ro/externe/washingtonul-dezamagit-ca-londra-nu-il-extradeaza-pe-hackerul-gary-mckinnon-10230248

Citat:

"Gary McKinnon nu va fi extrădat către Statele Unite din cauza stării sănătăţii, a anunţat marţi ministrul britanic de Interne Theresa May, în urma unei adevărate "saga" judiciare de zece ani. Ministrul a subliniat că extrădarea acestuia ar contraveni drepturilor omului şi ar implica riscul ca McKinnon să se sinucidă."

Sa fie sinucis ...

Citat 2:

"Britanicul Gary McKinnon, în vârstă de 46 de ani, care suferă de o formă de autism, a fost arestat la Londra în 2002 pentru piratarea a zeci de calculatoare aparţinând armatei americane şi NASA, acţiune în urma căreia aproximativ 300 de nave ( si aeronave n.b.) din cadrul unei baze militare au fost temporar inoperaţionale, după atentatele de la 11 septembrie 2001."

Stie prea multe ... cand "intra" ...  cineva in "fiset" ... afla si altele ...

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

#2617
Stiati sa "sneaky Gary" e si cintaretz mai nou? (asta-i STIREA deci intai, ca sa nu-mi iau suturi). :lol:

WANTON CHILD by GARY McKINNON

Acu' si birfele: lasind deoparte fenomenul celebritatii ad-hoc discutabile, atit de comentatul caz McKinnon (disecat mai ales din pdv. juridic prin presa-TV, ce-i drept - discutat insa oficial inclusiv de catre Obama & Cameron - chestie socanta cumva, dar de fapt explicabila dupa mine) inclin sa cred ca face inca parte dintr-un soi de pre-Disclosure doar partiala si inceputa de sforari :evil: fluierind in timp ce se prefac ca ploua.
(Doar un exemplu: aburitorului Nick Pope i se confirma acum cumva informatia  - aiuristica, evident - ca guvernul britanic ar avea arme capabile sa-i matraseasca cica pe "ET-ii rai", :-(  :-P de catre acelasi guvern care desecretizeaza UNELE dosare UFO, desi spunea acu vreo 8 ani ca ET nu exista sub nicio forma).

Ceva-cineva :martiansmile: se pare ca le baga deci si Satanelor din City-ul londonez... sula-n coaste, :-D vorba Ilici-Iliescului, chiar daca pentru 1-2-max. 3% din omuletzi e clar ca "The Disclosure" se deruleaza oricum de mult. In ciuda destulor necunoscute inca prezente-n ecuatie.

McKinnon minte insa elegant in continuare, zic eu - chiar dac-o fi fost "pe iarba" la vremea hackuirii serverelor US Navy, s-o creada Mutu' (high si el de obicei :lol:) ca n-a descarcat nimic de p-acolo si ca nu-si prea aminteste ce-a vazut/citit/aflat.
Fiindca, dupa mine cel putin, afirmatiile astea nu se pupa deloc cu gradul inalt de "alerta mintala" necesar operatiunii de hackereala, deloc accesibila oricarui ametzit la un asemenea nivel de codare/secretizare.

Nu doar eu cred c-as vrea deci sa ma transform intr-o musca zburind pe linga un anume monitor...  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

Citat din: Cautatorul din  17 Octombrie 2012, 03:58:43"Britanicii au ARME ANTI-EXTRATEREŞTRI! Declaraţia ŞOC a unui consultant pe probleme de securitate

Nick Pope, fost consilier la Ministerul Apărării din Marea Britanie, susţine că ţara sa a acumulat arme capabile să protejeze omenirea în faţa unei invazii extraterestre.

Nick Pope, care a lucrat pentru Ministerul Apărării timp de 21 de ani, susţine că, deşi nu are un plan de război pregătit pentru scenariul unei invazii extraterestre, Marea Britanie deţine arme suficient de sofisticate pentru a proteja omenirea de o civilizaţie extraterestră, scrie news.uk.msn.com.
Nick Pope nu a spus ca britanicii produc acele arme ci ca au acumulat, le detin, ceea ce schimba radical punctul de vedere. Poate ca Terra este pentru vre-o rasa de ET ceea ce este Romania pentru USA, un avanpost in coasta inamicului. Si-or fi instalat zeii nostri vreun scut pe Terra sa isi protejeze investitia.  :-D

kandaon

Pe langa presupusele experimente in care e folosit HAARP-ul sau alte asemenea instalatii, unii aplica o metoda mai directa (si mai putin sofisticata) de geoinginerie (ca tot s-a vorbit mai deunazi despre un fel de "terraformare" folosind inclusiv acele "chemtrails")

http://m.guardiannews.com/environment/2012/oct/15/pacific-iron-fertilisation-geoengineering?cat=environment&type=article

Un controversat afacerist american a varsat (nu el personal, ci prin compania lui) 100 de tone de sulfat de fier in largul coastelor Canadei, in oceanul Pacific.

In urma intamplarii se pare ca planctonul din zona a explodat in numar, intinzandu-se pe o suprafata de 10.000 de km patrati. Intentia e ca acest plancton sa absoarba cantitati mari de dioxid de carbon urmand ca apoi sa se depuna pe fundul oceanului.
Prin acest experiment afaceristul spera ca va obtine nu stiu ce credite pentru emisii de carbon (probabil in alte locatii).

Sigur, experimentul poate duce la fel de bine la cresterea aciditatii apelor si la distrugerea ecosistemului din zona. Ori poate e un simplu experiment dintr-o gama mai larga de asemenea actiuni menite sa "inginereze" un pic ecosistemul de pe Terra, sa-i dea poate o fata diferita, cine stie de ce

Xanadron

Colegul mariusvlad a rezumat in citeva cuvinte o ipoteza plauzibila, la care si eu subscriu, chiar daca nu-s 100% de acord cu teoriile de la Sitchin citire:

http://wespenre.com/marduk-issue-and-the-earth-bound-anunnaki.htm.

Nu cred ca straniul personaj din prima poza atasata-i real (n.b.: nu-s eu in poza :-D), dar societatea secreta S.A.A.L.M (Supreme Annunaki Assembly of Lord Marduk) :evil: exista-n orice caz.
C-o fi sau nu compusa din urmasi ai lui Anu/Marduk @ Co (egal biblicul Yahweh, barbosul "(D)zeu" razbunator si obsedat de adulare zic eu), ramine s-o aflam poate cindva.
Doar aia de-om ajunge sa scapam cumva din capcana ciclului reincarnarilor si sa le dam cu tifla parsivilor Arhonti, evident.

P.S. Si-o stire UFOlogica recenta, sa fiu ontopic totusi: ceea ce a fost oficial explicat drept o explozie subterana in Fort Minden (Louisiana, USA) pare sa fi fost cu totul altceva: :ufo:

http://www.earthfiles.com/news.php?ID=2024&category=Environment


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

elena78

Citat din: horia2008 din  12 Octombrie 2012, 13:32:28
Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat Uniunii Europene - oficial
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13399468-premiul-nobel-pentru-pace-putea-acordat-unei-uniuni-europene-pragul-unei-mari-crize.htm
.....

Premiul Nobel Pentru Pace   a fost dat si lui : doar sa citez unii dintre ei ..
Shimon Peres
Mikhail Gorbaciov
Yasser Arafat
JimmyCarter 
si acum  a fost dat si  Uniunii Europene
beh  acest premiu a fost  o forma de incurajare ca sa accepte unele ,, programuri  -legi ,, ale   guvernului ocult :wink: nu ma incred in acesti oameni  , ,mai mult  nu ma incred in  Nato  ,in Uniunea Europeana ....acest premiu   nobel  pentru pace acordat Uniunii Europene este ca un fel de palma data  milioanelor  de familii  care sufera  din cauza dictaturii austerity.....



elena78

Citat din: Cautatorul din  13 Octombrie 2012, 01:38:54
"Pe plaja din Florida a fost găsit ochiul gigantic al unei vietăţi necunoscute

Pe plaja din Florida, SUA, valurile au adus pe mal un ochi gigantic. Experţii americani nu pot stabili deocamdată cărui animal aparţine acest ochi.

Miercuri, un localnic care aleargă zilnic pe plajă, a făcut această descoperire neaşteptată. Globul ochiului era ,,rece şi încă sângera după ce l-am pus într-o pungă de plastic", a relatat el. Până la sosirea oamenilor de ştiinţă, bărbatul a păstrat în frigider această descoperire senzaţională. Acum, ochiul a fost trimis pentru a fi studiat la Institutul de cercetare a peştilor şi faunei sălbatice din Florida."

http://romanian.ruvr.ru/2012_10_12/91069060/


Aceasi stire pe realitatea.net cu tot cu poza:

"Carli Segelson, purtătorul de cuvânt al Florida Fish and Wildlife Research Institute, afirmă că cel mai probabil ochiul provine de la un animal marin, printre potenţialii candidaţi numărându-se un calmar uriaş, o balenă sau un peşte de mari dimensiuni.

Ochiul a fost descoperit de un bărbat care se plimba pe plajă, acesta aducându-l în atenţia organizaţiei. ,,Bărbatul mergea pe plajă când a văzut ochiul şi a crezut că este ceva cool", a relatat Segelson.

Ochiul este acum păstrat într-o cameră frigorifică, urmând să fie studiat de specialiştii Florida Fish and Wildlife Research Institute."

http://www.realitatea.net/ochiul-misterios-cat-o-minge-de-tenis-descoperit-pe-o-plaja-din-florida_1028919.html

Realitatea.net au preluat de la:

http://www.descopera.ro/dnews/10199490-un-misterios-ochi-albastru-de-mari-dimensiuni-a-fost-descoperit-pe-o-plaja-din-florida

Aia erau la camera ascunsa in ochi si nu stiau...  :-D





din cate am citit in ziare  se pare ca ochiul gasit pe plaja  apartine unui peste-spada ....

Cautatorul

#2623
O emisiune interesanta despre Apocalipsa de pe Antena3 care a fost azi 21.10. 2012 de la ora 21-22.
http://inregistrari.antena3.ro/view-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html

Scuze ca n-am pus la sectiunea emisiuni, dar am vrut sa o cuplez cu urmatoarea stire interesanta:

"Vine "sfârşitul lumii". Recomandarea ULUITOARE a Băncii Angliei

Băncile britanice ar trebui să nu se opună consolidării faţă de riscuri din categoria "sfârşitul lumii", întrucât aceastea se pot materializa, iar perioada cea mai dificilă pentru instituţiile de credit s-ar putea să nu fi fost încă depăşită, a declarat viceguvernatorul Băncii Angliei Paul Tucker, potrivit Mediafax.

"Dacă se produce un tsunami, am putea fi cu toţii bucuroşi în cazul în care sunt câteva miliarde în plus la capital prin industria bancară, păstrând astfel băncile în sectorul privat şi nu în mâinile statului", a spus Tucker, favorit pentru preluarea postului de guvernator al Băncii Angliei la încheierea mandatului actulului şef al instituţiei, Mervyn King.

Există o probabilitate tangibilă ca cea mai dificilă perioadă să nu fi fost încă depăşită de sectorul bancar, a avertizat oficialul la conferinţa anuală a Asociaţiei Bancherilor Britanici, scrie CNBC.
Seturile de reglementări Basel gândite după criza financiară nu sunt suficiente pentru a asigura că băncile au o situaţie suficient de solidă, a adăugat el.

"Basel I, II, III, IV şi V nu sunt calibrate pentru riscurile de tip sfârşitul lumii, care se află în sfera posibilităţilor în acest moment", a spus Tucker.

Comitetul de Politică Financiară al Băncii Angliei, în care este membru Tucker, a cerut de mai multe ori băncilor britanice să-şi crească ratele de adecvare a capitalului. Industria bancară s-a plâns că Marea Britanie adaugă o povară prea mare asupra instituţiilor de credit, suplimentar faţă de standardele convenite la nivel internaţional."

http://www.realitatea.net/banca-angliei-sfatuieste-bancile-sa-se-pregateasca-pentru-riscuri-de-tip-sfarsitul-lumii_1032499.html

horia2008

http://www.hotnews.ro/stiri-international-13464961-seismologi-italieni-condamnati-sase-ani-inchisoare-pentru-subestimarea-riscurilor-cazul-cutremurului-din-aquila-italia.htm
CitatSeismologi italieni, condamnati la sase ani de inchisoare pentru subestimarea riscurilor, in cazul cutremurului din Aquila (Italia)
Mai multi oameni de stiinta italieni, acuzati ca au subestimat riscurile inaintea cutremurului din Aquila, in 2009, au fost condamnati luni la sase ani de inchisoare pentru "omor prin imprudenta" de catre tribunalul din acest oras, scrie AFP.
La sfarsitul lui septembrie, parchetul ceruse patru ani de inchisoare impotriva celor sapte membri ai Comisiei italiene insarcinate cu evaluarea "marilor riscuri": sase experti in seismologie si directorul adjunct al Protectiei civile, Bernardo De Bernardinis.
Sursa: www.hotnews.ro