Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

horia2008 şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

angellla29

Citat din: Arhanghelul din  20 Noiembrie 2011, 18:53:42
Minciuna zilei ...
http://www.antena3.ro/stiinta/bomba-supersonica-testata-de-sua-poate-atinge-orice-tinta-de-pe-terra-in-cel-mult-o-ora-144405.html#

Parca acum cateva saptamani au mai lansat una fara succes ..care au pierdut-o ...

Stii cum ar suna in mod normal stirea asta? Fiti cuminti arabilor...si nu numai ....ca vi-o dau in mai putin de o ora.... :evil:


Iar acum .....atentie la ce mancati.....si de unde mancati!!!

"Lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald's a renunţat la contractul cu unul dintre furnizorii săi după ce a fost făcut public un clip filmat cu camera ascunsă de la ferma de unde proveneau ouăle folosite în bucătăria restaurantelor. Filmarea a surprins modul barbar în care sunt tratate păsările care produc ouăle pe care le comercializează apoi ferma Sparboe, scrie Huffington Post.

Clipul a fost filmat cu camera ascunsă de către câţiva activişti "Mercy for Animal", o organizaţie americană recunoscută pentru expunerea cazurilor de cruzime asupra animalelor. În cadrele filmate, păsările apar torturate cu cruzime, înghesuite în cuşti de sârmă ghimpată, lăsate să sufere după ce au fost maltratate, unele chiar lăsate să moară lângă celelalte animale sănătoase care încă produc ouă pentru consumul populaţiei."

http://www.gandul.info/magazin/video-un-film-socant-realizat-cu-camera-ascunsa-afecteaza-credibilitatea-mcdonald-s-8990306

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

angellla29

#1997
Sa fie acesta craniul unui extraterestru? Misterul mumiei din Peru.

Un craniu mumificat, de forma alungita, suscita interesul oamenilor de stiinta, dupa ce a fost descoperit in Peru. Unii spun ca acest craniu ar putea chiar apartine unui extraterestru - altii spun ca este un exemplu limpede al practicii vechi de legare a craniului, pentru obtinerea unei forme aparte, specifica unor triburi de bastinasi.

Craniul are aproape 50 de centimetri in lungime, nedumerindu-i pe arheologi, scrie Daily Mail.

Face parte dintr-un set de ramasite descoperite in orasul Andahuaylillas, in provincia sudica Quispicanchi. Oamenii de stiinta spanioli si rusi care au analizat ramasitele sustin ca apartin unei creaturi extraterestre. Acestia au remarcat, printre altele, ca gaurile ochilor sunt mult mai mai decat la un om obisnuit si ca, in pofida faptului ca mai are inca o caracteristica a copiilor aflati in primul an de viata, in craniu a mai ramas un molar, un dinte care apare mult mai tarziu.

http://www.ziare.com/magazin/inedit/sa-fie-acesta-craniul-unui-extraterestru-misterul-mumiei-din-peru-1134962

Asta pentru ca nu exista extraterestrii!!! Pun pariu ca vor zice  ca  e o facatura....Sau e un om handicapat.... :|


L.E. Si pentru ca nu exista extraterestrii....


Noi dovezi privind contactul cu extraterestri al civilizatiei Maya

"Noi dezvaluiri au fost facute de catre producatorii filmului documentar "Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa", care se realizeaza sub patronajul guvernelor din Mexic si Guatemala. A fost publicata o fotografie din anii '30 a unui monument aflat la acea vreme in jungla din Guatemala, care ar fi apartinut unei civilizatii extraterestre.

Realizatorii filmului documentar "Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa", care au declarat ca aceasta productie va dezvalui dovezi ale contactului dintre mayasi si extraterestri, au pus la dispozitia site-ului The Wrap. o fotografie pre-mayasa, despre care sustin ca ar dovedi existenta unei civilizatii extraterestre.

Cei care fac filmul sustin ca teoria lor este sustinuta si de Stephen Hawking, cunoscutul om de stiinta britanic. Producatorul Raul Julia-Levy a furnizat o fotografie, care conform afirmatiilor sale ar fi fost luata in sudul Guatemalei in anii '30 si arata un cap sculptat aflat in jungla.

Monumentul, potrivit unei scrisori a arheologului Hector Mejia din Guatemala, dateaza din perioada cuprinsa intre anii 3.500 si 5.000 i.Hr. si reprezinta dovada unei civilizatii superioare, deosebita de oricare alta cunoscuta, care a trait pe Pamant.

Mejia descrie fotografia ca fiind "un bust, care la prima vedere arata un craniu alungit si caracteristici fine, acestea nefiind in concordanta cu radacinile pre-hispanice ale Americii".

"Am certificat faptul ca acest monument nu prezinta caracteristicile Maya, Nahuatl, Olmec sau ale altei civilizatii pre-hispanice. El a fost creat de o civilizatie superioara, care avea cunostinte impresionante si despre care nu exista nicio alta dovada pe Pamant", a spus Mejia.

Fotografia reprezinta una dintre dovezile care vor fi prezentate in documentarul lui Julia-Levy, care a facut posibila cooperarea dintre guvernele mexican si guatemalez pentru aflarea adevarului despre anul 2012, data la care se termina calendarul mayas.

"Aceasta fotografie explica cine sunt. Asta arata de ce aceste monumente sunt peste tot in lume", a declarat Julia-Levy. Producatorul a spus ca Stephen Hawking "va merge si va lucra cu noi" si va inclus in viitorul film.
"Am avertizat omenirea de faptul ca extraterestrii au fost acolo. Asta nu inseamna ca daca au fost prieteni cu mayasii, vor fi prieteni si cu noi. Oamenii trebuie sa evite contactul cu extraterestri, oricat ne-ar costa", a precizat Julia-Levy.

Producatorul pretinde ca exista o conspiratie guvernamentala in jurul acestei fotografii. Dupa ce fotografia a fost facuta la sfarsitul anilor '30, ea a fost publicata o singura data intr-o revista si apoi a fost retrasa din circulatie de catre guvernul englez.

El a mai spus ca bustul din fotografie are 17 metri inaltime si 6 metri latime, dar el nu mai este in jungla din Guatemala si a fost ascuns in Statele Unite: "am fost informat de catre oficiali ai guvernului din Guatemala ca el a fost adus aici, de catre guvernul american".

Potrivit lui Mejia, care este arheolog in cadrul Institutului de antropologie si istorie din Guatemala, monumentul se poate compara cu altele celebre, precum Statuile Moai din insula Pastelui sau cu Sphinxul din Egipt.

Julia-Levy spune ca producatorii filmului colaboreaza cu o echipa internationala de arheologi si oameni de stiinta, deoarece ei sunt "dispusi sa spuna lumii adevarul" despre legatura dintre mayasi si extraterestri.

"Mi s-a spus de catre oficiali ca mayasii si extraterestrii au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Lumea nu a vazut aceasta. Nimeni nu a vazut asta. Dar nu exista nicio indoiala, lumea este pregatita pentru aflarea adevarului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial, la felul cum vad oamenii lucrurile", a declarat producatorul"

http://www.ziare.com/magazin/descoperire/noi-dovezi-privind-contactul-cu-extraterestri-al-civilizatiei-maya-1130446

fiulploii

#1998
Citat din: angellla29 din  22 Noiembrie 2011, 12:03:12
....Monumentul, potrivit unei scrisori a arheologului Hector Mejia din Guatemala, dateaza din perioada cuprinsa intre anii 3.500 si 5.000 i.Hr. si reprezinta dovada unei civilizatii superioare, deosebita de oricare alta cunoscuta, care a trait pe Pamant.

Mejia descrie fotografia ca fiind "un bust, care la prima vedere arata un craniu alungit si caracteristici fine, acestea nefiind in concordanta cu radacinile pre-hispanice ale Americii".

......

Marketing pur prelansare film . Pariu ca o sa fim dezamagiti de revelatii ?  :lol:
Mai jos vedem fotografia cu pricina .
Cum s-a datat vechimea statuii? 
Cum s-a ajuns la concluziile enuntate ?
Citat
"Aceasta fotografie explica cine sunt. Asta arata de ce aceste monumente sunt peste tot in lume
etc

Aliosa

O intrebare am si eu, imi cer scuze daca e putin off topic, legat de subiectul statuilor vechi de mii de ani .
Cum intreaba si colegul fiulploii, cum datezi o statuie din piatra ?, in cel mai bun caz afli vechimea bolovanului nicidecum cand a fost sculptat .

Siberia

#2000
Citat din: fiulploii din  22 Noiembrie 2011, 14:12:55
Marketing pur prelansare film . Pariu ca o sa fim dezamagiti de revelatii ?  :lol:

Azi noapte ma uitam la un "videoclip" postat pe "Before it's news" despre noi descoperiri cu privire la contactul cu extraterestri a civilizatiei Maya.
Erau prezentate niste desene inscriptionate in piatra care descriau Pamantul (dupa spusele unor cercetatori) o chestie despre care ziceau ca e o cometa si vreo trei OZN-uri (unul in coada cometei, unul in partea de sus a desenelor inscriptionate in piatra - care prezenta un "astronaut" la bordul acetui OZN - si unul in stanga Pamantului care cica s-ar fi luptat cu cometa ca sa salveze Pamantul).
Se mai zicea ca Soarele este de fapt folosit ca si portal de catre alte civilizatii si ca unele OZN-uri ar parea ca vin din Soare.
Se preciza ca nu se stie daca cometa si OZN-urile descriu un eveniment deja petrecut in istoria Pamantului sau unul din viitor (in 2012).
N-am prezentat  "videoclipul" pentru ca nu am apucat sa imi clarific daca totul este doar "marketing" sau "e pe bune" :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

kefren

   Desi este o postare veche de youtube si poate multi dintre voi ati vizionat-o,mi s-a parut interesant sa o aduc in actualitate.Straneitatea ei fascineaza,

  Jupiter sounds (so strange!) NASA-Voyager recording


   Daca moderatorii considera ca nu isi are locul aici,rog sa o mute.

angellla29

#2002
Citat din: fiulploii din  22 Noiembrie 2011, 14:12:55
Marketing pur prelansare film . Pariu ca o sa fim dezamagiti de revelatii ?  :lol:
Mai jos vedem fotografia cu pricina .
Cum s-a datat vechimea statuii? 
Cum s-a ajuns la concluziile enuntate ? etc

Colega @Fiul Ploii....noi doi stim sigur....ca civilizatiile vechi au avut contacte cu ET....La naiba....in puii mei...cum ar zice cineva celebru...sunt atatea dovezi...Orb sa fii si tot le vezi....daca vrei...Ceea ce vor anumiti oameni de stiinta acum....este sa revina...asupra tampeniilor spuse de Casa...Roz.....cum ca nu ar exista ET....Si probabil sa nu fie considerati tampitii istoriei...ne arata adevarul....Cat se poate de elocvent.... :mrgreen:

SLEAH19

#2003
Cum ar trebui interpretat un astfel de gest de intreruperea tuturor legaturilor cu bancile iraniene, inclusiv cu Banca centrala,  unic in istoria Marii Britanii? Este se pare first step.

Razboiul cu Iranul va fi unul cu mari urmari:politice , economice, militar/geopolitice in Orientul Mijlociu incat ar merita dezbateri pe un topic separat.

                             ,, Scopul conflictului Iran/Restul Lumii"

http://www.wall-street.ro/articol/International/112812/Incepe-razboiul-nuclear-Englezii-suspenda-legaturile-cu-bancile-iraniene.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

#2004
Citat din: Siberia din  22 Noiembrie 2011, 20:02:11
..
Se mai zicea ca Soarele este de fapt folosit ca si portal de catre alte civilizatii si ca unele OZN-uri ar parea ca vin din Soare.
..
Ideea de mai sus sta la baza seriei Stargate Universe unde nava -personaj principal se alimenteaza traversand sori .  :-D

Vechimea unei statui se poate data fie printr-o inscriptie sau stampila pusa acolo de creatorul ei fie prin alte elemente -artefacte gasite  in jurul sau in situl respectiv - acest din urma caz nu poate zice decat ca statuia respectiva exista la vremea cand si-au lasat respectivii cioburile sau alte urme de locuire . In cazul expus, se pare ca a fost gasita in jungla , la plezneala si daca nu prezinta si un fragment de jurnal de sapaturi sau alte urme existente in jurul statuii la vremea descoperirii ei atunci totul e pura speculatie .
Ca in acel banc in care - pe scurt povestesc , americanii sapa pana la 2 metri si gasesc niste tobe mari de pamant si trag concluzia ca amerindienii comunicau prin unde sonore ; sapa si nemtii  pana la 5 metri si gasesc niste fire de bronz si trag concluzia ca stramosii lor comunicau prin cablu ; sapa si romanii si ajung la 12 metri adancime si .. nu gasesc nimic si trag concluzia ca geto-dacii comunicau wireless  :lol:
Daca revii asupra unor tampenii cu alte tampenii , nu faci decat sa bagi subiectul si mai mult in derizoriu - parerea mea .

Ganditorul

Citat,, Scopul conflictului Iran/Restul Lumii"

Citeste printre randuri si o sa vezi ca nu asta e "razboiul"... asta e doar motivatia publica.

Xanadron

Stire care arata ca nici Ursul rusesc nu sta cu labutzele-n sin:

http://www.mediafax.ro/externe/sistemul-de-aparare-rus-va-fi-capabil-sa-intercepteze-rachete-hipersonice-8997122/

Inca ramin totusi la parerea ca, pe un plan mai profund decit "coaja" relatiilor prezentate-n mass-media oficiala (cu grupul "BRIC"=Brazilia, Rusia, India, China formind o polaritate anti-NATO, Bilderberg etc), rusii-s integrati bine-mersi in planul global NWO. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#2007
Băncilor austriece li se cere să restrangă finanţarea Estului şi să găsească bani local

Europa continuă să fie tensionată, iar multe ţări îşi reevaluează riscurile extinderii propriilor bănci pe alte pieţe. Estul este cel mai afectat, iar Romania nu face excepţie.

Primele de risc pe regiunea Europei de Est au sărit din nou, pieţele financiare locale s-au contractat şi un val de previziuni catastrofice privind tăierea finanţărilor bancare dinspre zona euro s-a abătut ieri asupra Europei Centrale şi de Est, analiştii năpustindu-se să calculeze câte sute de miliarde de euro vor repatria marile bănci europene.

....citeste restul aici

http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/bancilor-austriece-li-se-cere-sa-restranga-finantarea-estului-si-sa-gaseasca-bani-local-8998368


Asta s-ar vrea o stire alarmanta dar...
Acum se vede in sfarsit o adiere de rezistenta a finantei romanesti. Pana acum bancile straine - foste romanest, "privatizate strategic' la concursul "care ne luam comisionul mai mare"din ultimii 20 de ani - au practicat in Romania o politica de monopol care le permitea sa aiba dobanzi si de 10 ori mai mari decat in tara de origine. Restrangerea veniturilor romanesti, faptul ca romanii "nu mai iau credit cu buletinul" dar si situatia creeata prin care s-au umflat (artificial ) enorm preturile locuintelor (situatie de care "finanta" nu este straina ) face ca situatia sa poata fi privita si astfel :
- romanii nu mai iau credite pt ca salariile mici nu pot acoperii marja de siguranta
- recuperarea banilor de la romanii rau platnici (nu ca ar vrea ei asa ci pt ca ... nu mai sunt bani) s-ar putea face pe locuinte supra evaluate... adica la cam 10 % din fondul imprumutat, bancile devenind o mare "firma de reconstructie,reamenajare si vanzare" a locuintelor (lucru total neconform cu elita financiara. Adica o locuinta supraevaluata de 1 mil euro pe care un roman a luat 4oo.ooo de euro din care a dat inapoi 100.000 ... sa fie vanduta cu max  200.000 pt. ca... mai mult nu da nimeni - avantaj noi - c-asa e-n tenis)

Iata ca bumerangul excrocheriilor se intoarce impotriva initiatorului. Asa ca mai bine (recomandare)...va "luati jucariile si plecati din est, c-o luati pe coaja". Repatrierea banilor o sa ne coste scump pe termen scurt - inevitabil - dar  pe termen lung poate fi totusi benefic... intram si noi intr-o normalitate economica si la "rescrierea' contractelor" o sa cascam ochii mai atent la pretentiile bancilor straine.
- Acum, razboiul odata declansat, ramane de vazut cine va ceda primul - romanii, invatati cu "foamea" sau bancherii straini care vor reveni in cel mai scurt timp pe piata romaneasca ... cu dobanzi substantial mai mici, care sa-i convinga pe romani sa le umple iar buzunarul cu dobanzi.
Eu zic ca ei vor ceda, pt ca romanul de-o ceapa si-un cartof tot are, si daca n-are isi pune un rasad in gradina de la tara (care sta plina de buruieni mai peste tot).
Cat despre "bancherii/industriasii" romani care au rezistat pe piata doar prin "scutiri de taxe si impozite", fara eficienta, si prin imprumuturi prostesti la banci - fie pun capul si osul la treaba .... fie ajung la "ciorba saracilor".

zana@M

"Viena" a uitat complet de "Acordul de la Viena"
Austria sacrifică România pentru a se salva pe sine

După venirea crizei, în primăvara lui 2009, majoritatea băncilor au semnat acordul de la Viena, prin care promiteau să îşi menţină expunerile. Asta înseană că în momentul în care clienţii români îşi achitau creditele banca nu trimitea banii înapoi acasă ci căuta noi clienţi, tot pe plan local. Majoritatea beneficiarilor acestor bani au fost bugetul de stat sau beneficiarii de garanţii guvernamentale de tip Prima Casă.

Însă acordul s-a încheiat şi n-a mai fost prelungit. Preşedintele Traian Băsescu a încercat să obţină prelungirea termenilor respectivi, însă angajamentul declarativ din partea liderilor europeni şi în special al cancelarului german Angela Merkel nu pare să fie luat în seamnă de austrieci.

Care sunt efectele

Pentru România, plecarea banilor înseamnă presiune pe cursul de schimb şi dobânzi, dar şi o dificultate sporită a statului în a se finanţa.
http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/criza/austria-sacrifica-romania-pentru-a-se-salva-pe-sine-245578.html
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Ganditorul

Citat"Viena" a uitat complet de "Acordul de la Viena"

Viena n-a uitat de "acordul de la Viena" - Dar se dovedeste inca o data cretinatatea strategiei de "privatizare" si lasare a parghiilor economice romanesti in mainile unor interese straine "sigure".
In caz de criza, si Doamne fereste, de razboi - NIMENI, dar nimeni nu va mai respecta decat necesitatea poporului de care apartine - si aici austriecii au dreptate, ne jupoaie "legal"pentru ca noi am fost "mandrii" sa ne privatizam in loc sa ne dezvoltam incet ...dar pe picioarele noastre.
Mi-e teama ca asta e doar inceputul si ca vor urma si alte "lectii" ( asta ca sa ne aducem aminte de perioada cand aveam industrie si finante si ... ne dadeam de toti peretii ca sa aducem "investitori strategici" in tara ). Dupa ce am facut 20 de ani prostia asta, probabil ca va trebui sa rascumparam scump tot ce am dat de pomana la altii (pentru ca, cativa ticalosi locali sa-si umple buzunarul cu comisioane)