Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Bun venit pe forumul RUFOn (Romanian UFOnetwork)

Creat de spooky, 21 Octombrie 2000, 03:01:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cristian 1

Va multumesc de primire!

Sunt si eu fascinat de aceste fenomene neelucidate!Sa fiu sincer,am cam batut Padurea Baciu si spre rusinea mea,nu am identificat Poiana Rotunda inca.
Nu am surprins vreun eveniment ciudat!Cand eram copil,mergeam cu bicicleta cu baietii de la bloc si ne dadeam prin padure.
incerc sa atasez ceva poze cu privelistea mea din geamul apartamentului,sper sa reusesc!

prodcomb

Frumos peisaj, chiar aşa înnorat. Fotografiile sunt făcute prin geam (sticlă)?
Se vede un curcubeu dublu (mai greu lizibil) şi nişte linii de înaltă tensiune, dublu circuit. Par să fie de 110 kV, dar nu se văd bine.
Şi din 2010 până astăzi?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Cristian 1

Nu,doar prima e facuta prin geam.Celelalte sunt facute cu geamul deschis.
Nu am mai facut alte poze de atunci.Faceam poze ori de cate ori se modifica peisajul de sub geamul meu(au crescut blocurile din imagini)!
Da,este retea de inalta tensiune,caci e o zona industriala,dupa cum se vede.

Cristian 1

Am incarcat o filmare prin Padurea Hoia,eu o numesc:trecere in viteza prin padure.E filmata de mine cu o camera aflata pe casca moto.
https://www.youtube.com/watch?v=yJn6XfTlevw

jean

Din filmare pare sa fie totul in regula cu aceasta padure, nimic anormal. Atunci cum ramane cu povestile despre lucruri ciudate care se intampla acolo?......Ai auzit de la localnici asemenea povesti? Tu ce crezi? Cateva povestiri ciudate despre Hoia gasesti aici pe forum.
Eu nu cred ca este atat de stranie pe cat se spune, dar nu am fost acolo. O parte din colegi au fost si in afara de copaci stambi nu au vazut, filmat, altceva.
Adevarul este dincolo de noi

Cristian 1

Localitatea Baciu este o suburbie a orasului Cluj-Napoca,iar localnicii nu prea au ce spune despre ceva ciudatenii!Se pare ca a fost in 1968 treaba respectiva si in rest nimic iesit din comun!
Personal cred ca a fost ceva in acel an,dar mai mult de atat,nu cred nimic!Nu ca as fi sceptic!Intotdeauna m-au pasionat lucrurile de genul,dar sa fie ceva real,nu fake-uri sau "misemparisme"!
Exista acesti copaci strambi,dar cred ca inafara de asta,nu(mai)e nimic.Nu stiu daca s-au facut masuratori legat de radioactivitate,dar cred ca ar avea relevanta si treaba asta!

Berenice

Buna ziua si bine v-am gasit !
Dupa vreo 8 luni de cand va urmaresc mi-am adunat curajul sa ma inscriu. Sper sa nu fiti prea aspri cu o reprezentanta a sexului frumos