Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum arată extratereştrii

Creat de Tintin, 01 August 2011, 13:49:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tintin

@Alioşa
Deci aşa arată ET, vă garantez. E vorba de acei ET care sunt evoluaţi, care sunt normali,  la minte la psihic şi la corp. Intratereştrii sunt precedentele civilizaţii de la suprafaţă, de acum mai evoluate şi care s-au retras în subteran.
Variaţii pe aceiaşi temă, încercând să-mi intru în mâna, pentru că nu am mai exersat demult desenul.


@Xanadron
Aprecierile dvs impertinente cu privre la lipsa mea de talent în desen sau Remote Viewing mă fac să cred că nu aveţi nimic în comun nici cu desenul nici cu Remote Viewing-ul. Aveţi bunul simţ şi nu mai daţi sfaturi în chestiuni pe care nici măcar nu le cunoaşteţi!

Tintin

@călător astral
- De cele mai multe ori pur şi simplu mi se întâmplă, nu e nimic programat. Ştii cum e vorba aia Pe mine mă cheamă.. şi dacă mă cheamă trebuie să mă duc. :lol: Dacă eşti chemat sus probabil că totul e deja setat.
- Erau mai multe persoane de sex feminin,  tinere, cam la aceiaşi vârstă, una dintre ele era chiar tipul mignon. Arătau foarte bine dpdv fizic.
-diferenţa între ET şi tipul asiatic este destul de mare, în sensul în care ochii ET sunt chiar oblici aşa cum i-am prezentat, undeva pe la vreo 30 de grade, zic şi eu.
Comunicările se fac automat telepatic, în astral nu există aer să reverbereze. Traducerea de obicei se face automat cu excepţia cazurilor când se insistă pentru pronunţia unei fraze, a unui cuvânt într-o limbă anume.
Nu vreau să fac referire la dark side pe acest topic.

@dab
mersi dab. sper ca acest topic să vă ajute, măcar pe unii dintre voi, să vă conturaţi o părere mai aproape de adevăr depre ET.

Serban M

Rusine domnule Xanadron ca nu aveti talent la desen, imi cer scuze, nu m-am putut abtine din a scrie asta.

Se poate sterge.

abyss

@Tintin.
Ce postezi tu sunt banale afirmatii nicidecum informatii. Cu ce ar putea sa ne ajute desenashul tau?  Din cate cunosc RV e una si calatoriile astrale sunt alta, chiar tu o spui atunci cand afirmi ca te duci in lumea viselor doar la chemarea pretenarilor...nu cand vrei tu!!! deci asta nu se cheama RV. A sonda cosmosul in cautarea altor civilizatii e o chestiune serioasa si lucida care presupune mult antrenament si in special exercitii care sa confirme in primul rand propriei tale persoane ca ceeace vezi e corect. Nu te blamez, astept mesaje reale de la EI, sau macar povesti oricat de incredibile ar suna ele. Simte-te liber sa descrii ce crezi ca trebuie spus, daca simti asa ceva, altfel ne pierdem timpul.

In orice caz eu unul iti multumesc pentru desen, mi-a placut in special dedicatia facuta forumului, ai fost dragutz.


Mai tata mai...Xanadron chiar stie sa deseneze.... aici o bila neagra pt RV-u colegului nostru.

fiulploii

RV difera mult de Astral .

Cine vrea informatii mai proaspete despre ceea ce stie colegul nostru @Tintin , vezi aici :

http://spyology.myforum.ro/proiecia-astral-vt585.html

postul a fost inceput in 28.05.2010  :-D




Data inscrierii: 19/Apr/2010
Mesaje: 167

Trimis: 02/11/2010 20:30    Titlul subiectului: Portret de extraterestră   

--------------------------------------------------------------------------------

@soll
Da, este corect , pentru perfecţionare sunt necesare tehnici de relaxare, detaşare, etc. Pentru mine însă nu constituie o preocupare în sine ci e doar o metodă prin care obţin personal unele informaţii.
Lecturile lui Edgar Cayce sunt într-adevăr fabuloase, mai ales cele privind civilizaţiile dispărute din Atlantinda, Lemuria, etc, mare parte din informaţiile furnizate de el fiind corecte.
Dacă te interesează, găseşti toate lecturile lui, intitulate "Cayce Readings" ( în limba engleză desigur), pe CD-uri editate de fundaţia care-i poartă numele, având inclus un progrămel de căutare care funcţionează cu browserul IE.
Şi dacă tot suntem pe un forum de intelligence nu pot decât să blamez guvernul SUA din acea perioadă pentru faptul că a ratat cu nonşalanţă ocazia de a obţine informaţii dintr-o sursă extraordinară precum Cayce.


Între timp am încercat să-mi îmbunătăţesc "capodopera" şi iată că am realizat o altă versiune, nu perfectă dar îmi pare că e mai apropiată de adevăr (sper!). Este o vedere mai frontală, pentru a vă face o idee mai corectă despre unghiul ochilor (sper să nu fi exagerat). Coafura este una imaginară, dar ma mult ca sigur nu erau tunse "zero", pentru că asta mi-ar fi sărit în ochi. Trebuie să deschideţi poza mare şi veţi vedea mai bine cam cum arată extratereştrii noştrii  .
Portret de extraterestră

_________________
Omul inteligent se bucură dacă întâlneşte pe cineva mai inteligent ca el, dar prostul se bucură numai dacă găseşte pe cineva mai prost ca el.

Sus       


Tintin
Membru



Data inscrierii: 19/Apr/2010
Mesaje: 167

Trimis: 19/11/2010 21:49    Titlul subiectului: trădătorul cel rafinat şi inteligent   

--------------------------------------------------------------------------------

Se vehiculează de către unii informaţia conform căreia SRI ar avea un departament de paranormali. Ce departamente are SRI-ul şi cu ce se ocupă ele, este o chestiune care priveşte exclusiv această instituţie şi nu am ce să comentez. Ce pot să spun este că dacă într-adevăr SRI ar fi avut într-adevăr un astfel de departament, instruit la un nivel performant, chiar ar fi avut pe cine să prindă cu mâţa-n sac...
În Spaţiul Astral nu există constrângerile care există în Spaţiul terestru iar spioni acoperiţi, dacă sunt, mişună mult mai lejer. Aceşti spioni acoperiţi care activează prin intermediul Spaţiului Astral nu pot fi prinşi de către serviciile de contraspionaj clasice, nici măcar nu pot fi bănuiţi sau depistaţi. În România a activat din plin prin intermediul Spaţiului Astral şi probabil mai activează şi azi un astfel de spion acoperit, un politician de rang înalt care a ocupat funcţii importante în stat şi care prin intermediul spaţiului Astral furniza informaţii şi făcea sluj unei ţări străine, pe care nu am să o numesc, ci am să-i zic ,,Xland". Nu fac politică ca să dau într-un partid sau altul şi nu am să dezvălui vre-un nume pentru că nu există probe materiale care să-l poată incrimina pe trădător, aşadar pe acest spion am să-l denumesc ,,dl.Trădescu", un pseudonume provenind din ,,trăd" de la trădător şi ,,escu" pentru că este o terminaţie caracteristică numelor româneşti, fără nici o aluzie la absolut nimeni.
Ca un detaliu acest domn Trădescu umbla în Spaţiul Astral însoţit pur şi simplu de o gardă a serviciilor secrete ale ţării străine Xland.
Fac o paranteză şi am să încerc să explic din realităţile planului Astral.
Nu vreau să se înţeleagă că respectiva gardă care-l însoţea permanent pe dl. Trădescu făcea parte din serviciul secret din planul terestru al Xland, ci era un serviciu secret corespondent din planul Astral. Fiecare personaj politic important este păzit şi în planul Astral aşa cum este păzit în planul terestru, de pildă aşa cum este păzit şi preşedintele României, dar acolo în Astral preşedintele nu e protejat de SPP.
Deci acest politician român de rang înalt, dl. Trădescu, era permanent însoţit, era păzit pentru a nu fi atacat, era escortat şi transportat prin Astral până în Xland, în sediul lor cel mai bine păzit, unde avea contacte directe cu preşedintele Xland. Acest lucru îl cunosc pentru că, pe dl.Trădescu de drag ce-mi era, l-am însoţit chiar şi fără acordul şi ştiinţa dumnealui până în respectiva locaţie. Tot în planul Astral, am aflat de la persoane informate care păreau că ştiu mai bine decât mine ce se întâmplă în planul terestru, un detaliu cunoscut la noi doar de unii profesionişti şi anume că dl.Trădescu, politician român de rang înalt, are o adevărată fobie faţă de serviciile secrete române. Mai târziu aveam să constat că era adevărat, la un moment dat dl.Trădescu a făcut o adevărată criză de nervi, totul răbufnind într-un scandal mediatic, atunci când aceste servicii s-au apropiat prea tare de persoana sa.
Conform unui tipar descris mai sus într-o postare anterioară, în planul Astral a fost desemnat un alt politician român, de aproape acelaşi rang şi cam aceiaşi pregătire cu dl.Trădescu, care să-i contreze acţiunile.
Nu am idee despre dimensiunea trădării d-lui Trădescu, dar prin faptul că acesta a deţinut înalte funcţii în stat nu poţi decât să te înfiori. Şi chiar dacă un fictiv departament de paranormali ai SRI ar fi sesizat activitatea suspectă a d-lui Trădescu, mă întreb ce se putea face în planul terestru, atâta timp acţiunile d-lui Trădescu aveau loc în planul Astral? Dl. Trădescu nu a fost prins nici până azi şi nimeni nici măcar nu l-a bănuit de o astfel de activitate, căci dl.Trădescu este un om rafinat şi inteligent...
_________________
Omul inteligent se bucură dacă întâlneşte pe cineva mai inteligent ca el, dar prostul se bucură numai dacă găseşte pe cineva mai prost ca el.

Q.E.D.

Xanadron

Citat din: Tintin din  01 August 2011, 20:09:11
[....] @Xanadron
Aprecierile dvs impertinente cu privre la lipsa mea de talent în desen sau Remote Viewing mă fac să cred că nu aveţi nimic în comun nici cu desenul nici cu Remote Viewing-ul. Aveţi bunul simţ şi nu mai daţi sfaturi în chestiuni pe care nici măcar nu le cunoaşteţi!
Citat din: Sirius13 din  01 August 2011, 21:34:25
Rusine domnule Xanadron ca nu aveti talent la desen, imi cer scuze, nu m-am putut abtine din a scrie asta.

De apreciat ironia ta fina, Sirius13, dar aici si tu, si (mai ales) colegul Tintin ati cam dat-o in bara :-D - fiindca, intimplator sau nu, grafica e chiar mai mult decit un hobby pentru JE, din moment ce am trait (si) din grafica publicata o buna bucata de vreme.
Scanarile desenelor astea mai vechi atasate (gasite aleatoriu in computer) reprezinta doar un argument in sprijinul propunerii de a-l "medita" la desen o tzira pe Tintin - MOCA, dar numai cu conditia sa ne prezinte dupa aia un nud :lol: fidel al intra/extraterestroaicei :-) respective.

Serios si strict ontopic acum: nu contest aprioric nicio relatare a oricaror experiente stranii ale oricui (nici macar p-ale mele :-D - desi n-o sa vin aici sau aiurea cu desene ale "vizitatorilor mei" din simplul motiv ca n-am vreo dovada macar circumstantiala in sprijinul existentzei lor si as reusi sa fiu doar penibil). Domeniul RV/channeling e asadar atit de discutabil pe atitea paliere incit nu cred ca-i cazul sa-l dezvoltam aici (sint destule alte topicuri conexe chiar pe RUFOn).
Poate-s eu prea chitibusar, dar astept oricum ceva mai mult decit generalitati vagi, emise la un nivel de banalitate ce frizeaza un deja-vu mediocru, replicat pe alte 1001 situri/forumuri de diversi indivizi dornici poate de atentie, fiind probabil deficitari la capitolul "self-esteem".

In orice caz, Tintin speram sa fi evoluat la un nivel superior de maturitate a argumentatiei de la precedenta sa aparitie... meteorica cu ex-topicul lui cazut pe buna dreptate in derizoriu "Seful meu Extraterestrul" (sper ca nu l-ati uitat :wink:), dar e clar ca m-am inselat.

P.S. Nici n-are rost sa ma mai leg de atributul "impertinent" :roll: cu care ma gratulezi cu atita usuratate in loc sa vii cu contraargumente la obiectiile mele, colega Tintin. Fiindca - iti spun asta cu parere de rau - deja faci parte din categoria persoanelor a caror opinie nu ma afecteaza nici cit negru sub unghie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

 :lol: ati inceput mai? Bisse iti acord o bila alba pentru diplomatie.
Tintin> okey. Te cheama si te duci. Am inteles. De ce nu raspunzi simplu la inyrebarile mele?  Dar cind te cheama o vezi sau nu? O vezi si comunicati,tainuiesti cu ea deci si verbal,( zici chiar tu )cind trebuie sa te invete intonatia unui anumit cuvint de exemplu,poate uneori o si atingi...zic eu ca o reactie normala, ii prinzi mainile cind comunici cu ea....deci ai toate elementele pentru a-mi raspunde concret cum e ea... Eu zic ca e o reptilianca de baza,tipica,cum au fost repertoriate si descrise din antichitate. Mi se pare ca seamana perfect cu statuetele sumeriene,imaginile sint disponibile peste tot, uitate cit de mult se aseamana:

http://www.mysteriousbritain.co.uk/forums/mysterious-britain/ufos/reptilians.html

Daca in schimb e o SUCCUBA din clanu Lilith e foarte nasol si singuru care cunoaste putin tentatoarele si demonologia feminina si sincer cred ca te-ar fi putut indruma e...xanadron.

Xanadron

#22
Citat din: @biss din  01 August 2011, 21:47:18
@Tintin.
Ce postezi tu sunt banale afirmatii nicidecum informatii. Cu ce ar putea sa ne ajute desenashul tau? 

In orice caz eu unul iti multumesc pentru desen, mi-a placut in special dedicatia facuta forumului, ai fost dragutz.

Mai tata mai...Xanadron chiar stie sa deseneze.... aici o bila neagra pt RV-u colegului nostru.

1. Pe noi nu stiu cu ce ne ajuta, dar pe un psihanalist sigur l-ar ajuta - conexiunile eventuale cu reprimari succubice tangente mitului lilithian mentionate de calator astral fiind posibile si-n cazul asta (apropo, colega Tintin - ET asta feminina era din tagma/rasa fostului "sef ET" descris - la fel de vag - in precedentul tau topic?)

2. Cred c-o sa vin totusi si eu c-un desen-doua de ET contactati in (prea) lunga-mi viatza, compadre @biss - nu de alta, dar pina si David Icke spunea cindva ca trecerea barierei penibilului a fost pentru el eliberarea suprema de orice reticentze. :wink:

3. La observatia asta cu RV-ul chior :lol: (ba chiar orb de-a binelea) chiar nu ma gindisem.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tintin

@Xanadron
Uită subit cumva domnul desenator că a desena motoare sau să zicem natură moartă e diferit de portretistică?  Între acele motoare nu văd nici un portret, măcar uman dacă nu de ET ca să fim ontopic deci v-aş fi recunoscător dacă m-aţi lăsa mască cu unul. Apreciez  talentul. Reciproc părerile dvs mă lasă rece. În ce priveşte subţirimea posturilor mele, topicul acesta se intitulează dacă cumva aţi uitat, cum arată ET şi despre asta este vorba aici, nu depre altceva.

@biss sau poate abiss?
Corect, vederea la distanţă e diferită de voiajul astral. În rest desenele au fost postate pentru cei care vor să cunoască cu adevărat cum arată de fapt ET. Se pare că nu e cazul dumitale,
Stimate domn joci aceiaşi partitură cu "aici e pierdere de timp" să te citez din precedentul topic în care ai instigat moderatorii să mi-l blocheze La revedere tabãrã dragã! Pe acest topic e doar timp irosit... şi acum să te citez din nou Simte-te liber sa descrii ce crezi ca trebuie spus, daca simti asa ceva, altfel ne pierdem timpul.
Dacă acest topic e pierdere de timp pentru dumneata, presupun că binenţeles că ştiai toate astea mai de dinainte, dar probabil că nu ai vrut să ni le spui şi nouă.
Nu vreau să aud care-i varianta, de altfel sunt extrem de convins de adversitatea (mascată) cu care şi dvs şi colegul Xanadron aţi întâmpinat de la bun început postările mele. Aşa cum am spus este un topic dedicat celor care vor să cunoască, nu celor care strâmbă din nas dispreţuitori şi scârbiţi. O atitudine pe care o întâlnim din păcate prea des în viaţă.

Nox

#24
Făcând abstracție de tot ce s-a scris aici, ridic la fileu o întrebare (oarecum retorică). Dacă ET comunică telepatic, de unde știm că ceea ce vedem noi (mă refer la felul cum noi îi percepem pe EI / sau cum Tintin a perceput personajul respectiv) nu este de fapt o proiecție mentală a lor în creierul/mintea noastră. La o adică ar putea arăta şi ca un cub rubik cu beculeţe, dar noi să o vedem pe Jenna Jameson (că tot s-a adus în discuție noțiunea de succubus).

Deci până la urmă EI arată cum arată sau cum vor EI ca să-I percepem? (am scris intenționat integral cu majuscule pronumele).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Tintin

@Nox
Comunicarea telepatică ţine loc de vorbire, nu de câmp vizual. E o transmisie mentală gen Salut! Ce faci? în acest răstimp  vederea rămâne nealterată, la fel cum folosim de pildă telefonul cu căşti sau bluetooth în timp ce conducem.
Vă asigur că nu există motive pentru care ET paşnici s-ar folosi de o altă înfăţişare, decât cea adevărată. De altfel această tactică care ţine de păcăleală este folosită în mod exclusiv de the dark side la un nivel incredibil. Nu vreau însă să vorbesc aici despre aceste fiinţe întunecate.

Serban M

#26
Citat din: Tintin din  01 August 2011, 23:40:01
@Nox
Comunicarea telepatică ţine loc de vorbire, nu de câmp vizual. E o transmisie mentală gen Salut! Ce faci? în acest răstimp  vederea rămâne nealterată, la fel cum folosim de pildă telefonul cu căşti sau bluetooth în timp ce conducem.
Vă asigur că nu există motive pentru care ET paşnici s-ar folosi de o altă înfăţişare, decât cea adevărată. De altfel această tactică care ţine de păcăleală este folosită în mod exclusiv de the dark side la un nivel incredibil. Nu vreau însă să vorbesc aici despre aceste fiinţe întunecate.

Dar intrebarea fireasca legata de the dark side  ''infatisand'' ET pasnici, nu ti-o pui ?  :-D

Xanadron

#27
Citat din: Tintin din  01 August 2011, 23:17:05
@Xanadron
Uită subit cumva domnul desenator că a desena motoare sau să zicem natură moartă e diferit de portretistică?  Între acele motoare nu văd nici un portret, măcar uman dacă nu de ET ca să fim ontopic deci v-aş fi recunoscător dacă m-aţi lăsa mască cu unul. Apreciez  talentul. Reciproc părerile dvs mă lasă rece. În ce priveşte subţirimea posturilor mele, topicul acesta se intitulează dacă cumva aţi uitat, cum arată ET şi despre asta este vorba aici, nu depre altceva.

@biss sau poate abiss?
Corect, vederea la distanţă e diferită de voiajul astral. În rest desenele au fost postate pentru cei care vor să cunoască cu adevărat cum arată de fapt ET. Se pare că nu e cazul dumitale,
Stimate domn joci aceiaşi partitură cu "aici e pierdere de timp" să te citez din precedentul topic în care ai instigat moderatorii să mi-l blocheze La revedere tabãrã dragã! Pe acest topic e doar timp irosit... şi acum să te citez din nou Simte-te liber sa descrii ce crezi ca trebuie spus, daca simti asa ceva, altfel ne pierdem timpul.
Dacă acest topic e pierdere de timp pentru dumneata, presupun că binenţeles că ştiai toate astea mai de dinainte, dar probabil că nu ai vrut să ni le spui şi nouă.
Nu vreau să aud care-i varianta, de altfel sunt extrem de convins de adversitatea (mascată) cu care şi dvs şi colegul Xanadron aţi întâmpinat de la bun început postările mele. Aşa cum am spus este un topic dedicat celor care vor să cunoască, nu celor care strâmbă din nas dispreţuitori şi scârbiţi. O atitudine pe care o întâlnim din păcate prea des în viaţă.

Hai ca ma dixtrezi :-D de-a binelea deja, colega Tintin - lasind ala o parte restul de obiectii justificate aduse nu doar de mine sau @biss si altii, ai luat-o pe aratura serios cu prezumtiile astea deplasate apropo de dorintza "boborului" de pe RUFOn de-a afla "cum arata ET-ii" :-) si basta, ca la o panarama - chiar asa superficiali (ca tine) ne crezi?!  :roll:

Nu cumva cel mai important ar fi sa aflam (cu ceva dovezi credibile atasate simplelor afirmatii, evident) ce influentza au avut, au si/sau vor avea ET-ii asupra evolutiei umane, care-s intentiile lor reale, daca sint doar "veghetori" sau si exploatatori cinici ai umanitatii pe diverse planuri, cind ar avea de gind sa-si faca aparitia publica si 1001 alte raspunsuri la intrebari realmente decisive ?!

P.S. Nu-s (doar) "desenator de naturi moarte" :lol: - de fapt, vorba lui Minulescu:
Nu sunt ce par a fi -
Nu sunt
Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!...
Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu...
M-am resemnat, ca orice bun creştin,
Şi n-am rămas decât... Cel care sunt!...


Adica un umil receptor al oricaror idei/trairi ce m-ar putea ridica fie si-un milimetru din ignorantza mea perpetua. Sper ca n-o sa rizi prea tare la ora asta mica :-D (probabil stai cu parintii inca) daca-ti spun ca si din postarile tale am invatat cite ceva - serios zic asta, chiar daca nu detaliez, din simplul motiv ca expunerea principiului "preferabila-i invatzarea din greselile altora" nu-i deloc magulitoare pentru nimeni.

Fiindca-mi esti insa chiar simpatic cu entuziasmul tau imaginativ, facil dar deloc cenzurabil (fiindca sigur juvenil - ufff, spyology ar fi fost si situl meu preferat acum patru decenii... 8-)), atasez si-un "portret glumetz" facut acum 7 ani unui amic la fel de "turbulent" ca tine. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

calator astral

Vezi cu ochii tai ce inseamna sa cobori in "groapa cu lei rufon",nu pune la inima. Cu totii ti-au pus intrebari simple,foarte pertinente,iar ipoteza unui succubus e plauzibila,vad ca si xanadron tot spre directia aia priveste...
Sint unele intrebari vitale carora nu poti/vrei raspunde. In primul rind nox te alerteaza "daca e doar o proiectie?",sirius te indreapta spre o pista "daca nu sint aia pasnici?",toti vor sa stie "care sint intentiile lor".
Reptilienii comunica (si) telepatic dar INTRE EI. Scriu "comunica intre ei",deci dialog,nu transmisie unilaterala "fa asta si drege asta!". Gindeste-te. Analizeaza cu singe rece.
Pe rufon sint multi curiosi dar si multi specialisti.
Oameni care au alocat bani si timp sa ii vada pe ei si farfuriile lor,sa ii filmeze sau fotografieze,se schimba filme,poze personale,marturiile fiecaruia depasesc experienta ta.
Adaug ca unii colegi stiu de ce vorbesc in zeflemea cu actorii unor intilniri de gradul trei care vin pe rufon cu povestea lor,sint blazati,schimbati,multi sint mutilati afectiv, citiva au fost chiar rapiti si instrumentalizati,poate chiar lobotomizati.
Nu numai pioni d-ai lor sint activi pe rufon. Entitati intra/extra-terestre butoneaza aici.
Nu uita asta.
Ya never know.
Nu stiu ce metoda utilizezi sa poti calatori astral, asa,cum vrei,la "chemare". Fara sa creezi un mediu propice meditatiei,fara macar sa practici cel mai mic exercitiu respiratoriu.
Incearca totusi sa ne spui tot ce stii macar despre aia "buna" si te rog nu iti fie teama de ridicol: daca s-a intimplat ceva intre tine si ea ne poti spune,poti avea incredere.
Ps> fa si tu niste analize,scanere,analizeaza-ti propriul comportament,daca observi o schimbare,paza buna trece primejdia rea.

Tintin

@Xanadron
Caricaturile nu sunt portrete, îmi pare rău! Dar talent aveţi în desen, se pare. Eu nu am probleme în a recunoaşte calităţile altora, ceea ce nu se poate spune despre dvs! Frumoase şi motoarele, dar nu sunt ontopice, aici pe RUFON.

Sunteţi offtopic complet, acest subiect se referă exclusiv la înfăţişarea ET, aţi  citiţi titlul? Ce doriţi dvs, influenţe ET asupra evoluţiei umane, când au de gând să-şi facă apariţia etc, se poate deduce logic că nu fac subiectul acestui topic! Vă sugerez să deschideţi un alt topic, pe care să postaţi spre bucuria altor participanţi RUFON informaţiile pe care le deţineţi, în caz că deţineţi vreo informaţie şi nu videoclipuri youtube şi poze care nu vă aparţin şi-s făcute de alţii. Altfel spus CONTRIBUIŢI PERSONAL cu informaţii, dacă aveţi vreuna, dacă nu, aveţi atunci măcar bunul simţ şi întrebaţi şi eventual ascultaţi. Dacă credeţi că sunteţi superior acestor discuţii şi vă consideraţi superior faţă de mine, vă recomand să vă mutaţi atenţia spre celelate subiecte care erau deschise, despre Talmud, Nervozitate, etc. Să aveţi o zi bună!
PS
Dacă veţi mai avea chef să postaţi aici, sper că vă veţi referii exclusiv la ET şi nu la altceva, aşa ca să respectăm nişte oameni.