Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Rase Extraterestre....Cine sunt ei?

Creat de jackie28t, 24 Februarie 2006, 14:18:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jackie28t

...

Skywalker

#1
Super, Jackie!

Tocmai cautam si eu informatii mai detaliate despre nordici.
CitatHome System: Pleiades, Vega, Hyades

  De unde se stie paneta de unde vin?

CitatUrine is thick with minerals and appears in color and texture to freshly pumped crude oil.
CitatThe period of incubation is three to five months.
Astfel de detalii ar rezulta numai din cercetarea amanuntita de lunga durata a unor astfel de indivizi. Cine i-a cercetat?
Si mai ales cand?

Skywalker

LUMI EXTRATERESTRE


PLANETA ERRA - PLEIADE


Binecunoscuta formatie de sapte stele din Pleiade este situata in constelatia Taurului, care se afla la o distanta medie de 420 de ani lumina de pamant si care este formata din stele relativ tinere. Termenul de "formatie de sapte stele" vine de la faptul ca cel putin sapte stele din aceasta grupare pot fi vazute cu ochiul liber pe cerul noptii de iarna din emisfera nordica. Planetele acestui sistem se afla intr-o faza evolutionara in care sunt cu totul potrivite vietii umane, in particular a pleidienilor.

Extraterestrii pleidieni isi au originea in sistemul solar Plejares (Pley-yar-eez), care exista intr-o dimensiune fizica asemanatoare dimensiunii noastre si care este decalata cu o fractiune de secunda in configuratia noastra de spatiu-si-timp si se afla la aproximativ 500 ani lumina departare de Pamant. Dimensiunile portalului prin care pleidienii/plejarienii calatoresc pentru a ajunge pe Pamantul nostru din sistemul lor solar este localizat langa o anumita stea din Pleiade, pe care o putem vedea cu ochiul liber pe cerul noptii. Prin acest portal dimensonal, Pamantul se afla la 80 de ani lunmina departare de Pleiade, dar in alta configuratie de spatiu-si-timp. Este interesant de remarcat ca numele a mai multor stele din Pleiade (ex: Taygeta, Elektra, Alcyone, etc.) au fost pastrte din Antichitate si sunt destinate stelelor pe care noi le putem vedea in dimensiunea noastra spatio-temporara.

Multi oameni au aflat despre extraterestrii care mentin contactul cu Billy Meier, pleidienii. Adevarul cu privire la adevaratul nume al pleidienilor de plejarieni, a fost tinut secret de catre extraterestrii pana in februarie, 1995, cand ei si-au retras oficial toate bazele de ope Pamant. Intentia lor a fost sa-l ajute pe Billy Meier sa-i dea in vileag pe acei oameni care in mod fraudulos sustineau ca sunt in contact cu "pleidienii", fie intr-o forma fizica sau spirituala, avand in vedere faptul ca oficial contactele au inceput in 1975. (Din motive de familiarizare si datorita arhivelor publicate, termenul de "pleidieni inca mai apare in multe publicatii.)

Plejarienii sunt oameni ca si noi care isi au domiciliul pe planeta lor numita Erra. Erra este una dintre cele zele planete ale sistemului solar Taygeta (sau Tayget). Patru din planetele sistemului Taygeta sunt populate cu forme umane.

Erra are multe similaritati cu planeta noastra, de exemplu:

Pe Terra, compozitia atmosferei este:20,9% oxigen;  78,1% nitrogen;   1% argon si alte gaze

Pe Erra, compozitia atmosferei este:32,4% oxigen; 67,3% nitrogen; 0.3% argon si alte gaze

Numarul de zile dintr-un an terestru:365,25 zile
Numarul de zile dintr-un an pe Erra:365,25 zile

Gravitatia la suprafata Terrei:1 gravitatie terestra
Gravitatia la suprafata Errei:1,0003 gravitatie terestra

Si mai sunt si alte asemanari intre cele doua planete. Chiar si numele mi se par asemanatoare:
TERRA - ERRA


Se poate observa ca un an pe Erra dureaza exact ca si pe Pamant dar se divide in 13 luni in loc de 12 (o luna se numeste "asar" in limbajul lor), cu un timp de compensatie de 23 de ani. O zi pe Erra (care se numeste "musal") are 23 de ore si 59,4 minute. O ora (care se numeste "odur") este echivalenta cu o ora de pe Pamant.

Iata infatisarile pleiadienilor/plejarilor:

Semjase

Ptaah

Quetzal

Sfath

 

Skywalker

Descrierea extraterestrilor din pozele de mai sus:

Quetzal

Este in contact cu Billy Meier. Are 464 de ani, 1,9 metri, ochi albastri spre gri si par maro deschis. Are trei neveste frumoase si este tatal a sase copii. Nevestele sale sunt bune Prietene cu Semjase si isi doresc ca aceasta sa devina a cincea sotie a lui Quetzal. Queetzal si semjase impartasesc opinii diferite in aceasta problema. In timpul celui de al 11-lea an al perioadei de contact cu Billy Meier(1975-1986), Quetzal a fost comandantul statiilor pleidiene din sistemul nostru solar. Billy Meier spune ca Quetzal dispune de abilitati deosebite in ceea ce priveste tehnologia. El este un inventator distins care a conceput si construit numeroase dispozitive pentru Billy si organizatia FIGU, care au venit in ajutorul indeplinirii misiunii de pe Pamant.

Ptaah

Este in legatura cu Billy Meier dar si alti contactati cum ar fi Ivo. A Benda. Dupa spusele lui Billy Meier, Ptaah are aproximativ 770 de ani pamantesti si este tatal a trei copii: doua fete - semjase si Pleja siun baiat Jucata, care nu mai traieste. Ptah este comandantul flotei de nave spatiale ale pleidienilor  si detine rangul de JHVH, care inseamna "rege al intelepciunii" (un JHWH detine cel mai inalt grad de cunoastere si intelepciune pe care il poate atinge un om de-a lungul unei existente fizice). Un rege al intelepciuni acorda un mare ajutor celorlalti si conduce mai multe planete locuite dar nu are un rol de conducator despotic. Ptaah conduce in prezent trei planete.

Sfath

Sfath arata ca un om batran, venerabil si este primul extraterestru pleidian care l-a contactat pe Billy Meier, la varsta de 5 ani. Este strabunicul lui Semjase. Chiar daca nu este mentionata varsta lui, Billy a apreciat ca arata ca un om de 90-95 de ani. In 1942, Sfath l-a luat pe tanarul Billy in nava sa si i-a aratat tot Pamantul. Plasand un aparat asemanator unei casti pe capul lui Billy, Sfath a inoculat in creierul acestuia multa cunoastere. Aceasta cunoastere l-a ajutat pe Billy mai tarziu sa-si indeplineasca sarcinile pe care le are in vedere misiunea sa. Dupa ce l-a educat pe Billy timp de 7 ani de zile in special prin instructiuni telepatice, Sfath l-a dat pe Bily pe mana lui Asket pentru a-i continua edeucatia. La scurt timp dupa aceea, Sfath a murit.


Skywalker

Semjase

Semjase a fost in contact cu Billy Meier. Are 344 de ani, 1,7 m inaltime, tanara, frumoasa, par blond si ochi albastrii stralucitori. Lobii urechilor sunt alungiti (aceasta este singura diferenta anatomica fata de femeile de pe Pamant). Datorita cunostintelor sale exceptionale depaseste media de inteligenta de pe Planeta ei, Erra. Este fiica lui Sfath si are rangul de demi-Jshrjsh, care inseamna se-mi regina a intelepciunii sau semi-zeita. Avea diferite insarcinari legate de planeta ei inainte de a lua contactul cu Billy Meier, pe 28 ianuarie, 1975. Din februarie 1965 pana in iunie 1973, a ramas in universul Dal (un univers paralel cu al nostru) cu oamenii lui Asket. S-a reintors din Dal si a venit pe Pamant in iunie 1973. A fost maritata dar si-a pierdut sotul cu care a fost casatorita timp de 7 ani. Semjase a invatat germana si engleza. Din pacate, pe 15 decembrie 1977, Semjase a avut un accident la Semjase Silver Star Center in Hinterschmidrüti (Elvetia) si a fost imediat trimisa pe planeta ei, Erra, pentru tratament si reabilitare. In mai 1978 s-a reintors pe Pamans si si-a reluat contactul cu Billy Meier pana la 26 martie 1981. Din martie 1981 pana lka sfarsitul lui ianuarie 1984 nu a mai avut contacte cu Billy Meier, deoarece a avut de indeplinit alte sarcini. Datorita comotiei celerale pe care a suferit-o in urma accidentului din 15 decembrie 1977, starea sanatatii ei s-a inrautatit, ea se afla acum in Universul Dal, unde este tratata si se estimeaza ca pe o perioada de 70 de ani ea isi va recupera puterile PSI, abilitatile si memoria pe care a pierdut-o in accident. In timpul covalescentei isi va petrece cea mai mare parte din timp in universul Dal. Nu exista posibilitatide comunicare din universul nostru (Dern) in universul Dal. Singura posibilitate consta in a traversa distanta dintre cele doua universuri. Deasemenea, nu exista nici o posibilitate de conunicare telepatica cu semjase, atat timp cat ea se afla in universul Dal.

Pleja, sora lui Semjase

Se cunosc putine lucruri in legatura cu Pleja, sora lui Semjase. Billy Meier spune ca este o fiinta aventuroasa cu par lung si negru. In timpul unei vizite, Billy a incercat sa o convinga pe Pleja sa se plimbe cu motocicleta lui, mai ales ca nu exista un asemenea vehicul pe planeta Erra. Semjase a avut o opinie diferita. Cum s-a asezat pe motocicleta s-a si ridicat si a zis ca nu va conduce niciodata un vehicul atat de periculos.
   
Plejarii astia nici nu stiu ce sentimente poti sa ai in timp ce calaresti o motocicleta.  :roll:

jackie28t

O multime de date Skywalker,vad ca cineva a fost ocupat in ultima vreme 8-)

Interesent

Halo Skywalker,
unele relatari despre Plejari sint un pic gresite, si i-mi permit sa le corectez.
- Semjase nu este fica lui Sfath, ci a lui Ptaah.
- Sfath este bunicul si nu strabunicul Semjasei.
(Pleja a probat si a mers o tura cu motoreta lui Billy, Semjase nu a avut curaj.)
- Quetzal are patru neveste, nu trei. (Altfel nu ar fi putut Semjase sa devina nevasta nr.5)
- Ptaah, ca si ceilalti din federatia lor, insista sa nu aiba pe pamint cu nimeni altcineva contact inafara de Billy. Alte relatari, ca alti "contactee" ar avea contact cu Ptaah sau altcineva din federatia Pleiadiana sint false si gresite. Acest fact a fost sie este si astazi de Ptaah, Quetzal si ceilalti membri care au cu Billy contact confirmat.   

Inca o data: folositi pentru fotografii linkurile si nu copiati pozele. Altfel puteti primi probleme din cauza de abuz la Copyright. Pozele de pe schitele de sus sint personale ale lui Billy si cu Copyright ocrotite!  :-)

Skywalker

PLANETA VERDE A MAYEI


Dialogul dintre Adrian Dvir si extraterestrul Maya:

Adrian: Spune-mi ceva despre tine insati si despre planeta de unde vii.

Maya: Planeta mea este foarte frumoasa. Este tot timpul verde. Intreaga planeta este acoperita cu o vegetatie luxurianta. O mare parte din planeta este prmanent invaluita in ceata cu o umiditate foarte inalta. Intreaga planeta este asemanatoare cu o sera imensa. Este asezata la marginea galaxiei Calea Lactee. Noi venim pe Pamant cu scopul de pace si ajutorare. Planeta mea este mult mai avansata decat Pamantul, atat in ce priveste tehnologia cat si a manierelor. La noi nu exista crime, totul este ordonat si organizat.

Adrian: In ce consta statutul de persoana casatorita?

Maya: Eu traiesc in cadrul unei familii sigure elaborate prin munca. Ceva ca o comuniune. In interiorul comunitatii exista cupluri care sunt deschise fiecare altora si cele care nu sunt. Relatiile interpersonale sunt libere, ne exista reguli. Copiii sunt crescuti impreuna intr-o casa de copiica o mare de familie.

Adrian: Cat de multi sunt intr-o astfel de comuniune?

Maya: Intre 100 si 250 sau chiar 260 de indivizi.

Adrian: Exista legaturi de rudenie, cum ar fi, familiile extinse si clanurile?

Maya: Nu, cum am spus, persoanele traiesc in cladiri superetajate, in cadrul unui grup pe specific de munca organizat, expansiv deci, care exprima specificul muncii. Noi am ajuns la acet mod de viata dupa foarte multe cercetari.

Adrian: Cum este organizat un nou grup?

Maya: Exista oferte de munca si persoanele se pot muta de la un grup la altul. de exemplu, daca vei schimba locul de munca, vei primi o cerere pentru a te alatura unui grup diferit de acea locuinta.

Adrian: Exista grupuri bogate si altele sarace?

Maya: Nu exista asemenea diferente. Toata lumea este egala din acest punct de vedere. Nu exista un concept al banilor. Totul este standardizat. Exista niste lucruri simple pe care un membru al societatii trebuie sa le faca, asa cum este munca si comportareaa prin acceptarea normelor de conduita. In schimb, el obtine tot ceea ce ii este necesar pentru a trai. Toti au acelasi nivel de calitate a vietii in acord cu totalul resurselor disponibile. Totul este impartit in mod egal.

Adrian: Care este forma de guvernamant?

Maya: Noi avem o democratie absoluta. Deciziile importante sunt luate prin referendum computerizat. Este un privilegiu si o responsabilitate a fiecarui orasean sa participe prin calculatorul sau la un numar minim de astfel de referendum-uri bazate pe diverse domenii de interese si intelegere. Oricand veti avea ceva timp liber va veti putea duce la calculator si veti obtine lista de informatii si intrebari si va trebui sa indicati alegerea voastra ori sa sugerati propuneri de noi legi sau amendamente. Imaginati-va ca toate deciziile importante au fost luate printr-un referendum public pretutindeni. Internetul si restul functiilor guvernamentale, cele mai putin importante fiint\d coordonate de organele administrative. dar nu toate intrebarile sunt raportate referendumului public.

Adrian: Este vorba de un vot secret?

Maya: Nu. Votul fiecarui oraseam reprezinta o informatie libera. Exista astfel de statistici cu succesul procentajului obtinut de fiecare persoana si acei oraseni care au o judecata deficitara pot fi luati in calcul. Cu alte cuvinte,nu poti vota la intamplare. Calculatorul nu va inregistra votul care nu este aplicat logic. Populatia este incurajata sa voteze numai pentru sursa despre care are cele mai multe cunostinte. de exemplu, eu votez pentru surse de vindecare a maladiilor.

Adrian: Si in acest fel se va forma guvernul public?

Maya: Da. Noi am ajuns la acest sistem dupa multa cercetare prin variante si optime metode de guvernare.

Adrian: As dori sa imi spui mai multe despre planeta ta si despre personalitatea ta.

Maya: Nu sunt multe de spus despre mine in mod special. Sunt unul dintre orasenii (cetatenii) tarii mele. Noi nu avem o individualizare asa cum aveti voi pe Pamant. Pe planeta noastra peersoanele sunt mult mai modeste. Ei au mai putin dintr-un ego. Noi suntem ca niste furnici industriale.

Adrian: Care este numarul populatiei pe planeta voastra?

Maya: Cateva sute de milioane. cred ca sunt 860 de milioane de persoane. Numarul a fost stabilit pentru multi ani. Este numarul optim pe care planeta il poate suporta. Restul este in spatiu, calatorind ca mine ori s-au statornicit in alta parte, pe alte planete.

Adrian: Care va sunt ritualurile culturale privind moartea?

Maya: Dupa o perioada de asteptare de 8 luni, trupul este distrus. Dupa moarte, trupul este pus intr-un sicriu inchis care este denumit "holul mortii". rudele pot vizita trupul mortului pentru a-l jeli. Dupa 8 luni trupul este distrus printr-o dezintegrare moleculara. Cu mult timp inainte se utiliza metoda arderii corpului, dar dezintegrarea moleculara se poate considera carateristica trupului si este o metoda care nu-i face rau. Este metoda care se aplica tuturor resturilor corpului noastre. Produsele obtinute prin dezintegrare sunt elemente de baza folosite in industrie. Se poate spune ca este un proces de reciclare.

Adrian: Aceste molecule ramase din resturile trupurilor moarte sunt intrebuintate pentru a face diverse produse pentru uzul consumatorilor, de exemplu, peria de dinti.

Maya: Ceva asemanator. Din acest motiv nu se acumuleaza gunoi si noi nu poluam mediul. Resursele materiale sunt reciclate.

Adrian: Acum, spune-mi te rog, care este sursa de energie utilizata pe planeta voastra? Folositi energia solara?

Maya: Din nefericire ne este posibil acest lucru din cauza cetii. sursele de energie de pe planeta mea sunt statiile nucleare de putere, ele sunt mult mai sofisticate si mai sigure decat ale voastre. Fiecare comunitate are propiul generator. Astfel, nu este nevoie sa se transporte energia dintr-un loc intr-altul. poti spune ca fiecare comuniune este o unitate inchisa oferind in termen tot ce avem nevoie. Foarte putin este adus din afara.

Adrian: Frumos.

Maya: Cred ca este suficient pentru acum. daca vrei mai multe informatii poti lua legatura cu centrul de comunicari. Intrebi doar, despre planeta verde a Mayei.

Adrian: Ma intreb ce li s-a intamplat lui X3 si Chaim?

Maya: Au constata ca ai reusit sa te descurci destul de bine cu mine si s-au dus la laborator. Au spus ca vor discuta cu tine altadata. Acum trebuie si eu sa plec. E bine?

Adrian: Da, este bine. Maya, iti multumesc foarte mult pentru timpul tau.

Skywalker

PLANETA THIAOOUBA

Michel Desmarquet din Cairns, nordul Australiei sustine ca a fost timp de sapte zile pe planeta Thiaoouba. Thiaooubanii l-au ales mesagerul lor si i-au furnizat informatii pentru pamnateni. Thao este mentorul sau de pe aceasta planeta. Michel si-a descris experienta intr-o carte: Abduction to the Ninth Planet (Rapire pe a noua planeta - O relatare adevarata a autorului care a fost rapit fizic pe o alta planeta). Oamenii de pe Thiaoouba aduc un mesaj de iubire pentru pamanteni. In continuare sunt prezentate cateva intrebari la care a raspuns Michel . Acetea sunt legate atat de viata de pe Thiaoouba cat si de planeta noasta, Pamantul.


Unde este Thiaoouba?

Thiaoouba se afla in Pleiade. Soarele nostru cu greu se vede de acolo. Pleiadele sunt un grup de stele, care spre deosebire de cele mai multe constelatii, stelele sunt foarte apropiate una de alta. Sunt putine asemenea grupuri de stele in galaxia noastra.

Cat traiesc ei pe Thiaoouba?

Cat de mult doresc. Milioane de ani daca vor. corpurile lor fizice sunt mereu tinere, pentru ca ei isi pot regenera orice celula din corpul lor la vointa.

Au telecomunicatii (ceva in genul telefonului) pe Thiaoouba?

Nu. Ei folosesc telepatia. Pentru informatii, imagini, ganduri, sentimente, invataturi, pentru tot ce e nevoie.

Au scoli, biblioteci pe Thiaoouba?

Nu. Ei nu folosesc nici macar creionul si hartia acolo. Ei invata direct prin telepatie: comunicare de inalta viteza de la minte la minte. Ei primesc informatii prin legatura telepatica cu Sursa - si isi reamintesc orice. Puteti sa va imaginati o planeta unde toti sunt evoluati la fel ca Isus sau ca Moise?

Oamenii de pe Thiaoouba opar foarte seriosi. Ce fac ei pentru a se distra?

Ei se simt bine tot timpul. Ei par ca primesc vesti bune in fiecare secunda. De altfel, ei traiesc cat doresc. Imaginativa cat pot invata si de cate lucruri se pot bucura daca ei pot trai milioane de ani. Ei au suficient timp pentru a se relaxa, pentru a medita, pentru a innota in ocean, pentru a face plaja... Pot sa spun ca bucuria lor favorita este unirea cu Sursa de Constiinta.

va urma

Skywalker

PLANETA THIAOOUBA (continuare)

Cum sunt oamenii de pe Thiaoouba? Le este frica de ceva?

Oamenii de pe Thiaoouba sunt atat de draguti, de amabili, de iubitori si intelegatori! Michel se simte ca un copil de gradinita cand este in preajma lor. Thao (mentorul lui Michel) s-a amuzat constant de reactiile lui Michel fata de lucrurile pe care le-a vazut si le-a invatat acolo. Ei sunt ata de intelepti si de cunoscatori incat este pur si simplu de necrezut. Cand Michel se gandeste la ei, nu poate rezista sa nu-i dea lacrimile.

A obsevat cineva ca a-ti lipsit timp de noua zile?

Toata familia lui Michel s-a ingrijorat cand a disparut brusc la miezul noptii. Avand in vedere ca le-a lasat un biletel (dupa cum l-au instruit noii lui prieteni pe cale telepatica), ei nu au informat politia, ei doar s-au ingrijorat, ai au ramas ingrijorati chiar si dupa ce Michel s-a intors.

Unii oamenii spun ca aliensii (extraterestrii) pregatesc o invazie pe Pamant. Care este adevarul?

Alarme false: nu este nici o invazie. Nu poate fi. pamantul este foarte aproape de o catastrofa globala si, in consecinta, este o destinatie improbabila pentru cineva inteligent. Se folosesc tactici de infricosare pentru a exercita un control asupra oamenilor si asta deoarece frica blocheaza ratiunea si logica.

Ce poarta ei pe Thiaoouba?

Toti oamenii dupa Thiaoouba poarta imbracaminte colorata vivid ce se potriveste cu aura lor. Aici, pe Pamant noi de abia am inceput sa dezvoltam asa zisa biorezonanta a imbracamintii.

Ce spun oamenii dupa Thiaoouba despre importanta iubirii?

Eio spun ca atunci cand noi mergem in padure nu vedem copacii. Se pare ca nu suntem pe faza.

Vreo sansa sa jungem pe Thiaoouba?

Oamenii de pe Thiaoouba iau cate unul dintre noi cam la aproximativ 100 de ani. Nu ai vrea sa mergi acolo. Michel este adesea foarte trist cand vorbeste despre Thiaoouba. Imagineaza-ti ca ti se arta un paradis, numai ca sa ti se spuna ca nu este pentru tine. El vrea sa fie acolo, dar nu poate. Si atunci cand se intoarce el este de multe ori impotriva celor mai multi oameni de pe Pamant, incluzand familia sa, stiinta, obiceiurile, religia, felul de viata... Chiar si impotriva cercetatorilor OZN... Cateodata este foarte atunci cand sti adevarul.

Cum a fost mancarea pe Thiaoouba? Ce ai avut la micul dejun?

Oamenii de pe Thiaoouba beau o jumatate de pahar de substanta careia ii zic hydromel si asta la fiecare doua zile. Lui Michel nu i-a placut, dar a recunoscut ca este foarte hranitoare. Dezvotarea constiintei intampina probleme atunci cand mananci mult. Oamenii de pe Thiaoouba nu-si risipesc timpul cu preparatul mancarii.

Pe Thiaoouba ei mananca atat de putin. Atunci ce poti sa spui de senzatia de bine pe care o experimentezi cand incerci noi experiente cum ar fi gusturi noi?

Mancarea este numai pentru unii dintre noi, si este o senzatie de bine la un nivel inferior. Noi ne supra-alimentam si apoi ne simtim rau. Noi chiar devenim dependenti de anumite mancaruri si chiar fara a realiza acest lucru. Ei traiesc stari de bine mai mult prin minte si gasesc o satisfactie perpetua cand ii ajuta pe altii si cand invata Planul (matricea) si Legea Universului. Excesul de mancare este un obstacol serios in calea dezvoltarii mentale. Incearca sa te concentrezi dupa cinci feluri de mancare. Te simti somnoros si fara energie.

Ce poti sa ne spui despre toaletele de pe Thiaoouba?

Pe Thiaoouba ei folosesc un dispozitiv care arata similar cu toaletele noastre, dar nu sunt. Acesta pur si simplu dezintegreaza resturile - in particule elementare, banuiesc. Fara hartie, fara apa, fara miros, nimic. Michel s-a simtit foarte confuz cand a vazut ca masina i-a dezintegrat resturile instantaneu.

Au bani pe Thiaoouba? Ce spun ei despre bani?

Nu, ei nu au bani pe Thiaoouba. Ei spun ca sistemul monetar este un blestem pentru Pamant. Multi oameni de pe Pamant sunt sclavi ai sistemului monetar. Ei platesc pentru diverse interese toata viata lor. si poate niciodata nu le trece prin minte ca facand astfel ei ajuta la intarirea gloriosului sistem care i-a facut sclavi. Cativa indivizi (12 familii sau ceva in genul asta) controleaza intregul sistem monetar de pe Pamant. Multi oameni nu stiu nici macar cine sunt. Ei se ascund de ei insusifolosindu-se chiar de bancile pe care le detin. Ei au reusit sa convinga cei mai multi oameni de pe Pamant ca a face bani este principalul scop in viata. Ei arunca cativa bani iar ceilalti oameni sunt gata sa se bata pentru ei, sunt gata sa se omoare, sunt gata sa faca razboi. Ei dau bani guvernului si astfel oricine devine o marioneta controlata de bani. Ghiceste cine beneficiaza cel mai mult.

Cum sunt navele spatiale dupa Thiaoouba?

Navele mari sunt perfect sferice, cu luciu metalic, 80 m in diametru, fara usi. fara deschideri sau hublouri si leviteaza atunci cand se opresc din zbor. Intri in nava levitand, fiind atras in interior de un fel de piston care se deschide atunci cand te apropi. Din interior poti privi afara folosindu-te de un dispozitiv holografic care prezinta cu o claritate de necrezut culorile, contrastul, marimea, etc...

Ce spun oamenii de stiinta despre cartea ta?

Michel a avut un interviu in direct la radio cu un grup de fizicieni din Melbourne, care au studiat cartea s-a si care au pus credibilitatea lui Michel la indoiala. Michel i-a intrebat: "A-ti citit cartea meea?" "Da, de multe ori" au raspuns ei. Apoi le-a pus urmatoarea intrebare: "voi sunteti oameni de stiinta si fizicieni: aratatimi doar o propozitie in toata cartea mea, prin care voi puteti dovedi cu instrumentele voastre si cunoasterea voastra ca este minciuna". Ia ghiciti. Ei nu au putut gasi nici una. Problema a ramas in aer. Era in 1944 si ei inca mai cauta.

Ce s-a intamplat cu dinozaurii?

Ei au murit atunci cand una din doua luni mici au lovit Pamantul in urma cu 5 milioane de ani. Aceata a cauzat o catastrofa globala, inundatii, etc.. Pamantul a avut doua luni mai mici. De ce intrebi despre dinozauri? Nu sunt oamenii rasa care este pe cale de disparitie pa Pamant?

Ce stii despre acele pe care oamenii de pe Thiaoouba le-au scos de pe orbita lor din jurul Pamantului?

In alaska sunt instalatii imnse, capabile sa trimita microunde si alte radiatii in spatiu in scopuri militare - ma refer atat la comunicatii cat si la arme. Folosindu-le este posibil sa avem de a face cu o amenintare cum ar fi cea nucleara (o raza cu neutroni), o radiatie de mare intensitate care poate provoca o explozie asemanatoare unei bombe. Acele care au fost trimise de pamanteni pe orbita aveau ca scop sa refleste aceasta radiatie catre o anumita tinta. Oficialitatile stiintifice americane au afimat ca au trimis pe orbita 400 de milioane de ace in ca un experiment care are in vedere telecomunicatiile. Ei au spus ca presiunea exercitata de radiatiile solare (???) a impins toate acele ace afara de pe orbita... Aratati-mi orice altceva din univers care a a fost scos afara de pe orbita prin "presiunea luminii solare". Atunci de ce folosim rachetele? Daca un singur ac are numai 0.1 grame - 400 milioane de ace au 40 tone!!! Provoc orice om de stiinta de pe Pamant sa explice in ce fel "presiunea luminii solare" poate da la o parte 40 de tone de metal. Scoaterea acelor de pe orbita a fost o interventie inteligenta ai a demonstra posibilitatile tehnologice ale oamenilor de pe Thiaoouba. Ce ati face atunci cand copiii vostri s-ar juca cu chibritele in camera lor?

Sunt tone de informatii despre gri, reptilieni, pleidieni, taucetiansi, casiopieni, arcturieni, andromedani, etc. pe cele mai multe website-uri pe care le-am vizitat, dar nimic despre Thiaoouba. De ce?

Sunt multe cai prin care se distorsioneaza adevarul. Oamenii de pe Pamant sunt ocupati cu tot felul de teorii, basme si povesti de groaza - ei nu sunt inca pregatiti pentru Realitate... Apropos, Thiaoouba este cel mai frecvent cuvant folosit in Biblie (Thiaoouba se pronunta "iehova") . Traducatorii l-au denaturat si s-a ajuns la Yehova. Trebuie sa admitem ca acest cuvant a fost folosit pe Pamant de mii de ani. In particular, "ingerul lui Dumnezeu" la primul contact cu Moise i-a cerut sa fie numit Thiaoouba (Yehova) "pentru generatiile care vin". Aceasta cerere poate fi inca intalnita in versiunea evreiasca a Vechiului Testament (Tora). Preotii au denaturat imediat aceasta si acum evreii nu pronunta corect acest nume. Dumnezeu este Dumnezeu iar Yehova este Thiaoouba - numele planetei, unde fiecare este la acelasi nivel de evolutie ca si Moise sau Isus.

Unele carti UFO vorbesc despre razboaie intre aliens (extraterestri) avansati. Care este adevarul?

Nu este nici un razboi pentru Pamant sau pentru orice altceva, printre fiintele intr-adevar avansate. Nu poate fi. Oamenii cu adevarat avansati pot creea orice material folosindu-se de forta gandurilor lor. Stramosii vostrii i-au numit zei cu un motiv. In plus, toate lucrurile materiale, incluzand sorii, planetele, galaxiile, etc... sunt temporare. Fiecare atom nu este decat o vibratie si in cele din urma se va dezintegra in nimic (vid). Intr-adevar, contriinta, inteligenta, simtul umorului, etc... sunt lucrul etern. Trebuie sa admiteti ca este imposibil sa se lupte pentru realizari materiale. Fiecare din Univers trebuie sa invete de unul singur.

Alti rapiti OZN povestesc o groaza de istorisiri senzationale, foarte piperate. Ce parere ai?

Michel stie care rapiti inseala si mint in legatura cu experientele lor, dar nu ii este permis sa vorbeasca despre ei. Este de datoria oamenilor sa afle ceeea ce este corect. Asta este munca pe care o avem noi de indeplinit: sa descoperim adevarul singuri. Tine-ti minte: oamenii de pe Thiaoouba niciodata nu fac munca altora. Ei va asigura ca fiecare are suficiente indicii pe care sa le urmeze. Tine-ti minte ca frica este cel mai usor seentiment care poate fi provocat, care paralizeaza logica. Timp de secole, preotii si guvernantii s-au folosit de tehnici de frica pentru a controla multimea.Oricine promoveaza frica nu este constient de legile universale.

Ce parere ai de cenusii si alti aliens vazuti pe Pamant?

Sunt cateva rase de umanoizi care au un nivel de mentalitate similar cu al nostru si care ne viziteaza pamantul. Michel a primit permisiune telepatica de pe Thiaoouba in 1995 ca sa vorbeasca despre cenusii in fata camerelor TV din SUA. Cenuisiii sunt de asemenea de pe o "planeta a necazului" si pe planeta lor si-au pierdut complet sistemul imunitar ca urmare a activitatilor lor "civilizate". Pe scurt, vor disparea foarte curand. Ei au tehnologie cu ajutorul careia pot veni pe Pamant si ei vin aici pentru a cerceta reactiile sistemului nostru imunitar, deoarece si noi am inceput sa ne pierdem sistemul imunitar din 1948. Ei spera, ca prin analiza reactiilor noastre, se pot ajuta pe ei insisi. Ei implantat dispozitive de monitorizare la aproximativ 150 de oameni din intrega lume (nu 5 milioane cum spun unii). Oamenii de pe Thiaoouba supravegheaza aceasta activitate si au spus foarte clar ca nu este nici un pericol.

Este imposibil sa calatoresti de la un capat la altul al galaxieie si sa te intorci in zece zile, chiar daca te folosesti de viteza luminii. Cum explici calatoria ta?

Michel a calatorit de multe ori ca viteze mai mari decat cea a luminii., folosind o tehnica numita trans-substantiere. Nu se poate aplica aceasta tehnica in sistemul nostru solar, mai intai trebuie sa ajungi in adancimile spatiului, altfel vei exploda. Michel a inteles ca drumul cu nava spatiala este de mai multe ore pana ajungi in afara sistemului solar si alte cateva ore pana ajungi la Thiaoouba. Michel nu poate spune cum se produce trans-substantierea in interiorul navei spatiale. Imaginea devine diferita pe ecranul "camerei".

Ce spun prietenii tai de pe Thiaoouba despre spiritualitatea si religiile de pe Pamant?

Toate religiile, cultele, sectele, etc. sunt intr-adevar periculoase. Ele au fost create dupa ce oameni remarcabili au murit (Christos, Buddha, etc.) de catre oameni care au avut doua scopuri: banii se puterea. Religia este un blestem pentru Pamant pentru ca este sursa unei intelegeri gresite a spiritualitatii. Le inoculeeaza oamenilor frica, propaganda si ritualurile pana in masura in care indivizii inceteaza sa mai gandeasca si urmeaza gloata. cand cauti iubire adevarata nu te duci la o prostituata. Cand il cauti cu adevarat pe Dumnezeu, nu te duci la o institutie care face bani, sustinand ca il reprezinta pe Dumnezeu. "Imparatia lui Dumnezeu este in tine" spune Biblia, care candva continea o gramada de informatii veritabile. Din pacate, multe lururi esentiale au fost scoase de catre preotii care s-au temut ca oamenii pot devenii iluminati, independenti si imposibil de controlat. Imaginati-va ce s-ar intampla daca oamenii ar descoperii ca Dumnezeu nu are nevoie de reprezentanti...

Skywalker

 ARCTURIENII

Arcturienii sunt o rasa foarte spirituala care care traiesc in universul sau realitatea iubirii pure. Se pare ca exista o anumita poarta de legatura pe planeta lor prin care se transmite energie de inalta frecventa in universul nostru dimensional. Membri ai Confederatiei Prismei Umanoizilor din Lyra.

Este limpede ca si alte tipuri de extraterestrii umanoizi foarte evoluati spirituali sunt constienti de situatia actuala a Pamantului si actioneaza in consecinta in zona planetei noastre. Este vorba despre extraterestrii de pe Arcturus si Vega.

Una din persoanele contactate de arcturieni este Norma Milanovich, care a primit mesaje de la ei, inca din 1984. Iata ce mesaje a primit ea:

Arcturienii ne invata ca ingredientul fundamental pentru a trai in a cincea dimensiune este iubirea. Negativitatea, frica si vina trebuie sa fie depasite si schimbate in iubire si lumina.

Arcturienii lucreaza in stransa legatura cu maestrii inaltati carora le spun Fratietatea Totului. Deasemenea sunt in colaborare cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii calatoresc prin univers cu navele lor spatiale, care sunt unele dintre cele mai avansate din intregul univers.

Unul din motivele pentru care Pamantul nu a fost atacat de extraterestri negativi razboinici a fost frica acestor civilizatii de navele avansate ale arcturienilor. Navele lor reprezinta o arta din punct de vedre al tehnologiei, un lucru diferit de tot ce s-a mentionat pana acum in acest domeniu. Una dintre navele spatiale care se roteste in jurul Pamantului poarta numele Atena, dupa numele zeitei grecesti.

Societatea arcturiana este guvernata de catre intelepti, care sunt venerati de catre oamenii de pe Arcturus pentru marea lor cunoastere, intelepciune, si inaltul lor nivel vibrational. Cu cat mai mare este nivelul vibrational al unei fiinte cu atat este mai aproape de Lumina, spirit, sau Dumnezeu.

Arcturienii sunt mici de statura, aproximativ 1,20 m, sunt slabi, subtiri. Ei se aseamana foarte mult intre ei ceea ce ii face fericiti deoarece acest lucru sterge greselile care se fac pe Pamant in legatura cu etichetarea oamenilor dupa infatisare.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare si impartiale fiinte pe care vi le puteti imagina. Pielea lor are o culoare verzuie. Ei au ochi mari, migdalati. Au numai trei degete. Au abilitatea de a misca obiectele cu ajutorul mintii si comunica in totalitate prin telepatie. Sursa lor de hrana o constituie un lichid efervescent care le vitalizeaza intreaga fiinta.

Ochii lor sunt maro inchis sau negri. Principalul lor organ lor de vedere este de natura telepatica, si nu ochii fizici. Simtul auzului transcede chiar natura lor telepatica. Au abilitatea de a vedea cu partea din spate a capului.

Media de viata este de 350 - 400 de ani. Natura lor spirituala le-a permis sa evite imbatranirea, atat timp cat ei au si abilitatea de a transcede timpul si spatiul. Viata lor se termina atunci cand contractul care a fost aranjat pentru existenta lor s-a terminat. Nu este nici o boala pe Arcturus; au fost eliminate cu secole in urma.

In sistemul arcturian nu sunt temperaturi extreme. Civilizatia lor transcede dualitatea. Ei traiesc unicitate. Profesiile pe Arcturus sunt determinate de frecventa vibratioanala a persoanei si de culorile din aura sa. De exemplu, cei care au grija de copii trebuie sa aiba culoarea violet predominanta in aura, deoarece numai sufeletelor cele mai intelepte li se permite sa se asocieze cu copiii.

Acelasi lucru se aplica si pentru cei carora le este permis sa nasca. Ei sunt scanati si testati in ceea ce priveste frecventa vibrationala si aurica si atunci cand sunt alesi de intelepti pentru a da nastere unui copil arcturian, trec printr-un proces uimitor. Nivelul vibrational al ambilor indivizi este ridicat pana la frecventa celei de a VII-a frecventa dimensionala pentru ca procesul nasterii sa asigure aducerea pe lume a celor mai evoluate suflete (A VII-a dimensiune este cea a maestrilor inaltati).

Reproducerea este o onoare pe Arcturus si una dintre cele mai bine vazute profesiuni. Actul reproductiv nu are loc in sensul fizic in care este inteles pe Pamant. Pe Arcturus se realizeaza printr-un gen de legatura mentala in care energiile barbatului si femeii sunt perfect balansate. Prin acest proces de procreere, un anume gen de forta electronica curge prin cele doua fiinte si creeaza o alta fiinta care reprezinta o replica a acelei legaturi.

Noua forma de viata este dusa apoi intr-o camera speciala care emana frecvente vibrationale propice pana cand fiinta este gata pentru a se integra in familia arcturiana. Multe fiinte de pe Arcturus sunt insamantate pe alte planete pentru ca inaltul consiliu a ordonat ca acest act este un lucru maret.

Pe Arcturus nu exista competitie. Fiecare gand, cuvant, fapta si produs este judecat dupa abilitatea sa de a creste vibratiile mai aproape de Dumnezeu. Daca nu are aceasta menire atunci nu exista pe Arcturus. Frecventa de vibratie a unei persoane este direct proportionala cu controlul pe care il are asupra corpului, emotiilor, gandurilor, actiunilor si creatiilor. Arcturienii au un control total asupra acestor aspecte ale sinelui.

Ei si-au dezvoltat abilitatea de a transcede egoul inferior, separativ, bazat pe frica. Succesul este privit in termeni de frecventa a luminii. Sunt masini care verifica constant frecventa vibrationala a fiearui individ care se manifesta pe planeta. Daca un arcturian primeste semne ca nu isi realizeaza scopul sau evolutionar, atunci imediat inteleptii trimit invatatori sa-l ajute.

Skywalker

Planeta UMMO

Fenomenele legate de UMMO s-au petrecut in Spania lui Franco, intre anii 1965-1967, iar principala organizatie suspecta a fost politia secreta spaniola. Elementul incredibil il constituie prezenta unor OZN-uri autentice in diferite cartiere bogat populate din Madrid.

Primul episod s-a consumat la 6 februarie 1966, spre ora 20,00, in cartierul Aluche. Cand, sub privirile inmarmurite ale soldatilor  ce pazeau un depozit de munitii, a aterizat un obiect circular. Acesta avea 10m in diametru, iar in aer semana cu un disc albicios , a carei culoare se schimba in galben si portocaliu. A lasat pe sol trei urme dreptunghiulare dispuse in triunghi. Cat timp s-a aflat in aer, obiectul a fost observat si de martori civili , printre care Vicente Ortuno si Jose Luis Jordan. Ultimul a descoperit un amanunt important: obiectul era marcat cu un H, dar cu trei bare verticale, ca si HH, insa unite.

  Urmatoarele secvente s-au petrecut la peste un an diferenta , in 1 iunie 1967. La asfintit, cartierul madrilean San Jose de Valderas a fost survolat tacticos de un obiect lenticular(diametru de circa 12-13m) a carei culoare se modifica din galben intens in portocaliu apoi in rosu. Pentru o vreme, obiectul a stationat in aer langa un castel, iar apoi a zburat in directia autostrazii ce duce la Extramadura si Portugalia. Numerosi martori l-au putut contempla in voie, asa incat au remarcat un semn ciudat: HH(H-ul cu trei bare verticale).

  Dupa ce a evoluat silentios in lungul soselei, obiectul a aterizat pentru cateva secunde numai pe un teren viran de langa restaurantul Ponderosa din colonia Santa Monica, aflata in linie dreapta la 4-5 km de San Jose de Valderas. La inceput clientii credeau ca este o noua atractie inventata de patroni. Patronii, in schimb nu intelegeau nimic.

Dar totul pana la un punct.

  Pe cand monta niste becuri colorate, barmanul Antonio Munoz isi aminti ca daduse afara pe un tanar care intrase vijelios in incinta restaurantului vorbind despre o lumina ce zbura orizontal si care apoi coborase spre cer.  Il luase drept nebun. Dupa aceea intrase in restaurant un cuplu , iar cei doi discutara aprins despre un obiect luminos vazut pe cer. Barbatul facuse chiar o schita a obiectului si la baza lui se putea remarca acel HH. Alte doua tinere venisera si afirmasera ca o sfera de foc se repezise spre ele, apoi ca ar fi aterizat foarte aproape de masina lor.

   In dimineata zilei urmatoare, s-au gasit la locul aterizarii trei urme dreptunghiulare(L=30 cm; l=15cm) formand un triunghi echilateral (l=6m). In centrul triunghiului iarba era arsa si s-a descoperit in anumite locuri o pulbrere fina  alba, care s-a dovedit a fi aluminiu.

    Curand, Antonio San Antonio-editorul artistic al ziarului "Informaciones" si cunoscut pentru interesul sau fata de OZN-uri, avea sa primeasca un telefon de la un anonim care vroia sa-i puna la dispozitie un material desigur senzational. Erau negativele pe care le facuse cu o zi inainte. Fotografiile executate dupa aceste negative au scos la iveala un ciudat aparat lenticular. Respectivul obiect nu era altceva decat cel care survolase suburbia San Jose de Valderas si aterizase la Santa Monica.

    Dupa trecerea altor zile, un muncitor metalurgist si fiica sa care locuiau in Santa Monica, au gasit niste tuburi metalice cu un inel la mijloc. Lungimea tubului era de 129,8 mm, iar diametrul de 8,8 mm. Inelul metalic avea 24 mm.

   Un anume domn Farriols a gasit un tub. De fapt acel tub fusese gasit de un baiat de 12 ani, care a deschis-o cu forta. Apoi i-o daruise lui Antonio Pardo(misteriosul autor al fotografiilor trimise in luna august ziarului Informaciones). Antonio Pardo ii da apoi obiectul unui anchetator al evenimaentelor si de aici a ajuns in mainile lui Farriols.  Tubul continea un lichid foarte volatil(care s-a evaporat imediat) si doua benzi verzi de plastic purtand in relief deja celebrul semn HH.


  Istoria stranie a semnului HH

  Istoria lui incepe in anul 1965 cand Fernando Sesma Manzano, fondatorul societatii "Vizitatori spatiali", este contactat telefonic de un necunoscut care care il anunta intr-o spaniola cu un puternic accent strain ca extraterestrii au sosit si ii vor oferi mai multe lucruri. Lucrurile s-au dovedit a fi scrisori si documente trimise din mai toate colturile lumii. Unele scrisori erau misterioase: Plicuri francate in Australia, care contineau scrisori cu relatari petrecute cu doar cateva ore inainte in Madrid.

  Ulterior mesajele nu inceteaza sa se mai inmulteasca. Intreaga corespondenta purta semnul HH(H-ul cu trei bare verticale). In urma cercetarii documentelor, s-a constatat ca acel semn HH este semnul planetei UMMO din sistemul stelei IUMMA, aflata la 14,3 ani lumina de noi, dar invizibila de pe Pamant din cauza unui nor de materie opaca.

   Un fragment dintr-un document UMMO:

  "La ora 4 si 17 minute GMT a orei terestre 28 martie 1950, un Oanolea Ueva(cuvant ummit intraductibil, dar in

esenta insemnand nava spatiala, farfurie zburatoare-n.n.), a stabilit contactul cu litosfera Pamantului pentru prima

data in istoria noastra. Coborarea s-a facut aproape de satul La Javie din Alpii Inferiori, in Franta.

   Noi suntem un popor mai vechi decat voi si am atins un inalt nivel de civilizatie. De asemenea, structura noastra

sociala e diferita. Noi suntem guvernati de 4 membri alesi prin evaluarea psihofiziologica. Legile noastre se

bazeaza pe constante sociometrice masurate in timp... Din motive transcedentale, noi nu avem intentia sa interferam

cu cu evolutia sociala a planetei voastre. O moralitate cosmica interzice orice atitudine paternalista fata de

retelele sociale planetare care trebuie sa se creeze in mod individual. In plus, orice interventie publica din

partea noastra -chiar simpla noastra prezentare oficiala- ar produce grave alterari, incalculabile perturbari

sociale, si astfel studiul si analiza societatii voastre in conditiile sale virgine actuale ar deveni imposibile.

   Tentativele noastre modeste de contact, atatea cate facem noi acum cu voi, nu vor determina o schimbare

importanta, caci noi anticipam scepticismul natural care ne va intampina."   


   
***

Ummitii au o morfologie aproape identica cu a noastra, isi pierd folosirea vocii in adolescenta in profitul telepatiei, dar pe Pamant folosesc un aparat care le permite sa emita sunete. Dupa cum am vazut, ummitii refuza sa intervina in problemele noastre. Dar in caz de de amenintare nucleara, ei nu vor ezita in a se face cunoscuti marelui public si au pus deja la punct un plan de salvare. Plan care creeaza destula teama:"O solutie eficace ar fi interventia unei etnii intergalactice ca a noastra sau a altei etnii care va viziteaza si care nu va ezita sa ia fraiele puterii pe Terra.  Ne va fi mai usor sa ne prezentam in fata voastra aducand probe zdrobitoare asupra identitatii noastre. Detinem mijloace de corectie puternice. Un grup de 18 indivizi(efectivul actual al corpului nostru expeditionar pe Terra ), ar fi de ajuns pentru a pune in genunchi pe conducatorii politici ai celor mai puternice natiuni pentru ca puterea sa intre in mainile noastre[...]"

va urma

Elvin

Exista carti pe aceasta tema, si cercetatori precum Jean Pierre Petiti care au avut acces la documente tehnice provenind de la ummiti. Acestia au transmis si informatii uluitoare legate de armele secrete dezvoltate de marile puteri
     Dar pe de alta parte, imi amintesc un lucru : la o emisiune erau Emil Streinu, Dan Farcas, si alti cativa cunoscuti, si pomenindu-se de cazul Ummo au zis toti ca e o facatura

Skywalker

Intr-adevar, au existat mai multi cercetatori care s-au ocupat de studiul UMMO, printre care chiar si Jaques Valee. Insa cred ca avem aici de-a face cu 2 tabere: una pro UMMO, alta contra. Insa adevarul nu stim pe unde e si mai ales de unde si pana unde tine. Daca a fost o facatura, atunci cu ce scop s-a facut, cu ce scop s-a investit atata in el?

Skywalker

Ummitii sunt lipsiti de emotii si declara ca in ceea ce priveste artele, noi suntem mult mai avansati decat ei.

O alta "scrisoare" de origine ummita:

"O solutie eficace ar fi interventia unei etnii intergalactice ca a noastra sau a altei etnii care va viziteaza si care nu va ezita sa ia fraiele puterii pe Terra. Ne va fi mai usor sa ne prezentam in fata voastra aducand probe zdrobitoare asupra identitatii noastre. Detinem mijloace de corectie puternice. Un grup de 18 indivizi(efectivul actual al corpului nostru expeditionar pe Terra ), ar fi de ajuns pentru a pune in genunchi pe conducatorii politici ai celor mai puternice natiuni pentru ca puterea sa intre in mainile noastre

Toate nationalitatile diferite de pe Terra vor fi unite intr-o singura entitate planetara care va fi in cursul procesului de reconfigurare, plasata sub autoritatea fratilor numiti de catre centrul dirijat de UMMO... Conducatorii corupti vor fi inlocuiti cu conducatori competenti si mai onesti.

Aceasta prima etapa se va caracteriza prin aparitia numeroaselor focare de rezistenta prin sabotaje si manifestarea isteriei nationaliste si religioase. Dar la acest stadiu noi ne vom multiplica efectivele expeditionare si fratii nostri vor converge catre centre de subversiune.

Dispunem de sisteme care paralizeaza activitatea neuro-encefalica fara a provoca leziuni. Atunci ii vom izola pe recalcitranti, care vor sta in centre de reeducare, dar precizam ca tratamentul pe care il vor suporta va fi foarte agreabil pentru ei. Programul nostru de reeducare pentru oamenii de pe Terra va presupune o separare riguroasa si precoce a copiilor lor, pentru a impiedica contaminarea lor ideologica.

Formarea acestora se va efectua pe o baza culturala proprie Terrei, excluzand riguros aporturile aduse de pe UMMO. Vom selectiona pur si simplu elementele stiintifice, istorice, ideologice, artistice si folclorice pe care fratii mei conducatori le vor considera ca fiind viciile voastre prin grave erori conceptuale. Ideologia religioasa se va concentra pe invataturile lui Iisus din Galilea. "