Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Zeta Reticuli

Creat de calator astral, 16 Iulie 2011, 23:43:43

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Cam toate pistele duc la Zeta Reticuli. La sfarsitul lui mai au aparut trei secvente noi, din nou aceeasi Zeta Reticuli de care vorbesc mai toti prietenii lu Bob Lazar & Steven Greer.

Leaked footage of Alien from Zeta Reticuli. UFO crash survivor - Enhanced version

Nu ma pronunt,precizez,asupra autenticitatii documentelor respective,am un mare dubiu,toate investigatiile mele duc la...Moscova. Ma intreb cum de au intrat rusii in posesia acestor imagini si de ce le-au publicat simultan din tari occidentale. Cind insisti primesti acelasi raspuns de la "userii" yatube care le-au pus on-line:" niste amici rusi mi le-au trimis via e-mail." Dar specialisti seriosi le acorda credit.

Breaking News: Roswell & Prof Truman, Dr Leir, UFO & Alien Footage Released Special Analysis (HD)

cam asa ar arata planeta lor din Zeta Reticuli:

Planet Zeta Reticuli

arckadii

CGI-uri grosolane din punctul meu de vedere, se vede cu ochiul liber:)

In plus, Zeta Reticuli = http://en.wikipedia.org/wiki/Zeta_Reticuli nu o planeta:)

Numai bine,

Ark

liviutatarus

Asta inseamna ca Zeta Reticuli nu ar trebui sa aiba un sistem planetar? Doar ca nu vedem noi planetele nu inseamna ca nu exista.

jean

Citat din: calator astral din  16 Iulie 2011, 23:43:43
cam asa ar arata planeta lor din Zeta Reticuli:
Trebuie facuta o precizare. Filmul poatat mai sus de calator astral nu reprezinta realitatea. Este o reprezentare artistica.  Nu a vazut nimeni de aproape sistemul Zeta Reticuli. Nu stim cum ara arata eventualele planete apartinand acestui sistem. arckadii are dreptate.
Adevarul este dincolo de noi

aress1818

Daca ne uitam la secundele 1- 5 de la inceput se poate vedea o stema iar in interior secera si ciocanul, foarte probabil ca filmul sa faca parte din arhiva secreata a unei organizatii rusesti.


http://www.youtube.com/user/ivan0135#p/f/3/ZB788PtqQvg

elena78

#5
extraterestrii  din  Zeta Reticuli  impreuna cu  Grupul din Orion  si Alpha Dragonis  aceste rase de extraterestrii  prin intermediul marionetelor .... manipuleaza planeta Therra ....

sunnyboy

Sunt incepator pe forum; sunt moderat la postari, ceea ce mi se pare normal; totusi, utilizatoarea elena78 nu ar trebui sa fie moderata si ea? Vezi postarea de mai sus. Nu cred ca asta e pagina comica...

alx

Citat din: elena78 din  26 August 2012, 19:47:08
extraterestrii  din  Zeta Reticuli  impreuna cu  Grupul din Orion  si Alpha Dragonis  aceste rase de extraterestrii  prin intermediul marionetelor .... manipuleaza planeta Therra ....

   ...si tocmai de aceea,vor sa-ti inchida tie gura,pt ca le demasti planurile.Asa ca mi-au inoculat mie ideea ca ce spui tu sunt niste tampenii muuuult mai mari decat prevede stas-ul,si,drept urmare,eu sa ma simt obligat sa-ti trec mesajele prin "filtrul" moderatorilor!
Ceea ce nu stiau ei  >:D e faptul ca eu ORICUM  am zis ca te tin moderat/moderata! (sic).   sau asta sa fi fost ideea insuflata de ei,si eu sa cred ca e a mea...hm..grea dilema...
In concluzie,atata timp cat eu MAI sunt moderator pe forumul asta,si tu continui sa bati campii,vei primi CONSTANT suficiente "premii" ca sa ai status-ul ...portocaliu!

PS   rogu-te sa-mi spui si mie in ce sistem solar se afla planeta Therra... ;D

In rest,toate bune!  Bineinteles...parerea mea!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Aliosa

Citat din: liviutatarus din  17 Iulie 2011, 16:50:47
Asta inseamna ca Zeta Reticuli nu ar trebui sa aiba un sistem planetar? Doar ca nu vedem noi planetele nu inseamna ca nu exista.
Sau poate nu exista, asa cum poate exista, noi oamenii nu am vazut (imagini) vreo planeta in afara de cele din sitemul solar in care ne aflam, ceea ce descopara desteptii de la Nasa zi de zi, sunt teorii, care inca sunt valabile si acceptate de majoritate .
Ceea ce ma mira inca, este faptul ca nimeni nu ridica mana si spune, "bai aici e o greseala, poate e o iluzie optica, ca doar vorbim de lumina", plus nu inteleg de unde pana unde viata tre' neaparat sa existe pe o planeta si nu pe un soare sau in spatiul asta mare si gol/plin, pentru simplu fapt ca se cunoaste doar viata de tip terestra e absurd sa stai sa cauti viata doar in medii asemanatoare cu cele e pe Pamant.
Legat de filmulete, sunt simple facaturi in marea afacere UFO/Grey care prospera pe zi ce trece.
Cel mai mult imi plac denumirile gruparilor pe care le atribuie colega elena78 si nu numai
Citatextraterestrii  din  Zeta Reticuli  impreuna cu  Grupul din Orion  si Alpha Dragonis  aceste rase de extraterestrii  prin intermediul marionetelor .... manipuleaza planeta Therra ....
, parca ar fi teroristi sau denumiri de triburi :D
Sincera mea parere e ca nu reprezentam vreun interes major pentru ei, sa ne manipuleze ? pentru ce, pentru extragerea linistita a resurselor ? e hilar, la tehnologia de a strabate distante mari prin spatiu sa nu stii sa extragi nush ce resurse si mai ales sa te rezumi la o singura planeta , lasand la o parte ca ideea cu "sa avem cat mai mult" ne apartine .
Inchei prin a repeta parerea mea, adevaratii extraterestri nu i-am intalnit inca si slabe sanse sa-i vedem/cunostem in timpul civilizatiei noastre, slabe dar sunt :)