Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sfincsi in Romania

Creat de skyhawk, 17 Noiembrie 2008, 19:50:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


klingonianul mascat

Unele dintre acele pietre/stanci nu cred ca sunt artificiale. Ceea ce vedem noi poate fi o simpla iluzie optica. Insa Sfinxul din Bucegi te pune pe ganduri. Dacii ar putea sa-l fi sculptat sau poate cei dinaintea lor, insa cine sunt aceia nu se stie. Acele imagini ne induc in eroare poate si pentru ca pornim de la idea ca ele chiar reprezinta niste chipuri umane. Asta inseamna ce mintea noastra ne poate juca feste. Daca de exemplu nu ai sti deloc despre ceea ce sustin unii si altii ca ar reprezenta oricare din acele stanci, cu exceptia Sfinxului, ai putea sa iti dai seama singur ca acele chipuri chiar exista? :wink:
Bafta si mai vorbim. 
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

jean

  Am vazut filmuletele de mai sus, cred ca in majoritatea cazurilor, daca nu chiar in toate  este vorba de simple stanci. Ochiul uman poate fi usor pacalit. Pentru a exemplifica am sa dau urmatorul citat:
CitatOchiului ii trebuie putine elemente ca sa identifice un obiect. Memoria vizuala, imaginatia suplinesc elementele lipsa. De fapt, recunoasterea unui obiect reprezentat intr-o imagine in forma cea mai generalizata este un act intelectual de gindire. Nu este nevoie o mare cantitate de detalii pt ca privitorul sa inteleaga ce se afla intr-o imagine. dimpotiva cu cat imagine sunt mai simple, cu atat mai pregnant isi trimit continutul. Adesea imaginile cu multe detalii complica intelegerea lor.
Foto ziaristica de Gheorghe Cojocaru
  Sunt de acord cu el, asa stau lucrurile. Mai jos am postat o imagine care inseala ochiul. Este edificator.
Adevarul este dincolo de noi

maiami

cel mai probabil au fost sculptati de oameni
sfinxul din bucegi cred ca a fost sculptat de daci
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta