Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Holocaustul

Creat de Urban, 20 Mai 2008, 02:34:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Schneider

Ce vorveºti? Vãd cã eºti pus pe flame. Nu zici nimic despre subiect , nu vezi pe alþii într-adevãr nervoºo ºi nepoliticoºi, în schimb dai sfaturi.Mersi,nu am nevoie. În lungile mele mesaje tu ai vãzut doar arþag ºi nervi.Ai orbul gãinii sau faci pe nepriceputul.Dacã nu ai de zis ceva pe subiect , scuteºte-mã.
Aici nu se discutã dacã genocidul este odios; este odios. Se discutã în ce mãsurã a fost genocid ºi cum s-a petrecut.Cei pre slabi de înger care nu suportã subiectul sînt rugaþi sã-ºi dea cu pãrerea pe la alte rubrici.
Scuze forumiºtilor pt off topic

Kymosabe

#241
Citat din: Schneider
De ce sã fiu eu mitoman dacã am constat cã i s-a aprobat lui Zundell un expert?
Eºti mitoman pentru cã ai spus:

1. ,,[Leuchter] a întocmit corect acel raport cerut de Curtea Suprema de Justitie a Canadei''.
Repet, judecãtorul nu i-a cerut lui Leuchter sã întocmeascã niciun raport. Acest lucru nu intra în atribuþiile sale. Avocatul lui Zundel a prezentat acest raport judecãtorului cu propunerea de a fi acceptat ca probã  în proces.

2. ,, Curtea l-a achitat în urma acelui raport''.
Raportul lui Leuchter nici mãcar nu a fost acceptat ca PROBÃ DIRECTÃ în procesul lui Zundel, deoarece ,,expertul'' a omis sã spunã faptul cã era licenþiat în istorie ºi nu inginerie aºa cum ar fi trebuit.
Leuchter a fost audiat totuºi ca martor expert al apãrãrii ºi a fost atât de ,,convingãtor'', de ,,beton în argumente'', încât Zundel a fost gãsit vinovat de douã jurii diferite ºi condamnat pentru ceea ce a scris.
Norocul lui Zundel a fost cã a contestat legea dupã care a fost judecat (,,rãspândire de ºtiri false'') considerând-o neconstituþionalã, iar Curtea Supremã a Canadei i-a dat dreptate.

3. La cele douã afrmaþii mincinoase de mai sus se pot adãugã ºi cele în care ai susþinut cã:
- ,,Zyklonul B se folosea la despãducherea oamenilor''
- ,,Leuchter a scris cã doza pentru om este mai mare decât cea pentru pãduche.''
- ,,Leuchter a concluzionat cã nu se putea gaza oameni cu CyclonB.''


Citat din: Schneider
Habar nu ai de logicã.
Bine ca ai tu... logicianule. :lol:

Citat din: Schneider
La ce nu-þi convine nici nu rãspunzi.
Schneider, îmi este greu sã rãspund la TOT ce scrii, nu doar la ceva anume,  deoarece eºti un mitoman ºi inventezi tot felul de aberaþii.

Citat din: Schneider
Cum de nu au murit cei din echipele speciale care duceau cadavrele celor gazaþi? Dacã e aºa de periculos CycloulB nu ar fi putut intra în camerã la 10 minute dupã execuþie ,aºa cum au declarat .Nu ar fiputut manipula cadavrele fãrã echipament special. Sînt fotografii care îi aratã manipulînd cadavre ; sînt îmbrãcaþi în zeghe.

Camerele de gazare de la Crematoria II ºi III erau dotate cu sisteme de ventilaþie. Din acest motiv membrii Sonderkommando-ului puteau întra uneori fãrã mascã, la doar 10 minute dupã execuþie.
În cazul camerelor care nu erau ventilate (Crematoria IV sau V), deþinuþii care cãrau cadavrelele purtau întotdeauna mãºti de gaze dotate cu filtre speciale împotriva HCN.

Sonderkommando  Szlama Dragon:
,,I myself and eleven others were detailed, as we learnt later, to remove the bodies from this cottage. We were given gas masks, and led to the cottage. When Moll had opened the door, we saw that the cottage was full of naked corpses of both sexes and of all ages.''
                                                                                   
Sonderkommando Henryk Tauber:
"The gas chambers were about two meters high and had an electric lighting installation on the walls but they had no ventilation system, which obliged the Sonderkommando who were removing the bodies to wear gasmasks."  
                                                                         
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

horia2008

Mai prietene artagos Schneider, eu nu-ti dau tie sfaturi si nici nu ma dau destept; daca nu stiu nu ma bag si caut sa invat iar daca esti obraznic si ai oarece frustrari, scuteste-ne tu; daca tot ai dat buzna incaltat, frumos era sa vezi mai intai cum e pe aici, cum discuta lumea, civilizat, si sa te conformezi cu tonul si limbajul si atitudinea acestui forum civilzat pana acum

cu regret spun ca-mi pare rau ca nu mai e alx pe aici, si cred ca multi il vor urma
parerea mea, sorry de off topic

Schneider

Sînt mitoman pt asta ? Tu care zbieri din bojoci mitul holocaustului mã numeºti pe mine mitoman? Hoþul care strigã hoþii eºti !
ªtiu eu mai bine ca tine ce intrã ºt ce nu intrã în atribuþiunile unui judecãtor.ªi dacã aº fi fãcut aceastã greºealã sã consider cã aprobarea datã de judecãtor pt numirea unui expert echivaleazã cu o cerere tot nu ai un motiv,nici mãcar mic, sã mã numeºti pe mine mitoman.Eu încã nu te-am numit pe tine aºa deºi am motiv cãci susþii mitul holocaustului pt care nu sînt probe ci doar afirmaþii ºi mãrturii mincinoase unele dintre ele luate sub ameninþãri sau chiar contrafãcute cum a fost cazul cu cele peste 3.000 de mãrturii cu care s-a prezentat acuzarea sovieticã la proces la Nurenberg.
"Avocatul lui Zundel a prezentat acest raport judecãtorului cu propunerea de a fi acceptat ca probã în proces." ªi? La respins cumva judecãtorul ca fiind nul ºi neavenit? A fãcut propunere pt contra expertizã? Lechter a luat probe ºi le-a dat la cele mai mari laboratoare din Paris,Londra,America . Pãi, alea nu sînt chioºcuri de vîndut þigãri.Expertiza aceea a fost în prealabil aprobatã de tribunal precum ºi laboratoarele care au investigat probele aduse de Leuchter.S-au pãstrat acolo contraprobe.Nu aîndrãznit nimeni,nici Israelul ,sã cearã repetarea expertizei.De ce? Pt cã ºtiu cã aºa este cum a zis leuchter ºi Zundel ºi laboratoarele au confirmat. Nu e cum zici tu !! Nu avocatul a prezentat hodoronc-tronc un report pe care de care atunci auzise judecãtorul ,ci a prezentat un raport care fusese în prealabil ,aprobat de judecãtor ca sã fie fãcut. Asta înseamnã cã tribunalul l-a recunoscut de expert pe Leuchter, aºa cã dacã Leuchter a lucrat ca expert în America 20 de ani ºi a fost recunoscut de Curtea Supremã Canadianã ca expert e bine sã nu mai daþi din clanþã ,voi,mitomanilor holocãuþi împreunã cu jidãnimea care sare de cur în sus numai ce aude cuvîntul revizionism.

2. ,, Curtea l-a achitat în urma acelui raport''.
Raportul lui Leuchter nici mãcar nu a fost acceptat ca PROBÃ DIRECTÃ în procesul lui Zundel, deoarece ,,expertul'' a omis sã spunã faptul cã era licenþiat în istorie ºi nu inginerie aºa cum ar fi trebuit.
Leuchter a fost audiat totuºi ca martor expert al apãrãrii ºi a fost atât de ,,convingãtor'', de ,,beton în argumente'', încât Zundel a fost gãsit vinovat de douã jurii diferite ºi condamnat pentru ceea ce a scris.
Norocul lui Zundel a fost cã a contestat legea dupã care a fost judecat (,,rãspândire de ºtiri false'') considerând-o neconstituþionalã, iar Curtea Supremã a Canadei i-a dat dreptate.
În mod sigur eºti tare sãrac cu duhul ºi ai mare lipsã de bun simþ dacã eºti în stare sã scrii asemenea prãpãstii.Leuchter putea sã fie licenþiat în biologie,zoologie,filozofie sau în alte zeci de chestii.El a fost aprobat de Curte la cererea apãrãrii pt cã au fost prezentate actele lui de expert. A LUCREAT CA EXPERT ÎN AMERICA 20 de ani !! Ce ,ãeia l-au þinut aºa nepriceput 20 de ani? Mincinoºi ºi rãuvoitori patentaþi nu recunosc ACUM calitatea de expert al lui Leuchter dupã ce aceasta a fost recunoscutã în America ! Afarã de asta el a luat doar probe ,dar le-au analizat experþi din mai multe mari laboratoare, aºa cã argumentul holocãuþilor spumegoºi e nul.
Cum adicã a fost totuºi audiat? Acolo nu e cu....totuºi.A fost audiat ºi raportul a fost primit de Curte .E la dosar ! De care DOUÃ jurii a fost gãsit vinovat Zundel? E vorba de Curtea Canadei aici ! Amesteci tribunalul canadian cu cel german. La cel german nu s-a aprobat experttiza ºi nici nu s-a þinut cont de Raportul Leuchter.E clar cã intenþionat amesteci lucrurile ºi minþi sfruntat."Norocul lui Zundel a fost cã a contestat legea dupã care a fost judecat (,,rãspândire de ºtiri false'') considerând-o neconstituþionalã, iar Curtea Supremã a Canadei i-a dat dreptate." Am mai copiat o datã tîmpenia asta . Cum dracu sã conteste Curtea chiar în timpul procesului o lege în vigoare? Cum sã spunã Curtea tîmpenia asta? Ea era acolo ca sã judece un proces nu ca sã judece constituþionalitatea vreunei legi :; aste se face în procese separate. Oricum ,chiar dacã judecãtorul nu a scris expres cã Zundel e liber ºi cã Raportul e corect , e limpede cã acel Raport a fost cauza principalã pt ca re Curtea l-a pus în libertate pe Zundel.   3. La cele douã afrmaþii mincinoase de mai sus se pot adãugã ºi cele în care ai susþinut cã:
- ,,Zyklonul B se folosea la despãducherea oamenilor''
- ,,Leuchter a scris cã doza pentru om este mai mare decât cea pentru pãduche.''
- ,,Leuchter a concluzionat cã nu se putea gaza oameni cu CyclonB.''
Eºti sub orice nivel: ZIKLON B ERA PT PÃDUCHI,PURICI,PLOªNIÞE !!!Am mai zis, e scris în instrucþiuni de folosire, a fost trimis la sute de batalioane germane,spitale,puscãrii, aºa cã toti demenþii care cred cã nemþii au fabricat acel insecticid pt gazare sînt ruºaþi insistent sã nu mã mai jigneascã . Nu e nici o  incinã; ai recunoscut ºi tu cã ERA UN FUMIGEN. Era , sau nu fumigen?Pãi, dacã era fumigen, ce minciunã am spus eu ??
Ce dracu minciunã e ,bey, logica lu peºte, Leuchter a scris clar de tot ºi eu nu am vrut sã cred ºi tu ai scris de 2 ori cã pt oameni este 300 de ppm iar pt pãduchi 3.200 ppm.Pãi NU E CLAR cã asta înseamnã cã doza pt pãduchi e mult mai mare? ASTA NU CRED EU !!!!!!
EVIDENT Leuchter a concluzionat cã nu se pot gaza oameni cu CyclonB .A scris clar de totcã e foarte periculos ºi cã în astfel de camere mari cum el a gãsit pe teren la Auschwitz nici nu se poate folosi . Leuchter a scris asta.Ce minciunã am spus?? Minþi tu cã io mint ºi mai minþi ºi sfruntat ºi o iei mereu de la cap cu aceleasi minciuni ca jidanii prosti spunînd tot timpul ca altul minte.
Asta cîncd nu mãnînci de-a dreptul cãcat cu polonicul de ex: "Camerele de gazare de la Crematoria II ºi III erau dotate cu sisteme de ventilaþie. Din acest motiv membrii Sonderkommando-ului puteau întra uneori fãrã mascã, la doar 10 minute dupã execuþie.
În cazul camerelor care nu erau ventilate (Crematoria IV sau V), deþinuþii care cãrau cadavrelele purtau întotdeauna mãºti de gaze dotate cu filtre speciale împotriva HCN."
Minþi,minþi,minþi !! Nu s-au gãsit sisteme de ventilaþie în nici un lagãr  ºi tu nici nu ai citit asta undeva ci îþi place sã crezi. Membrii din Sonderkommando nu au purtet nici mãºti ºi nici alt echipament. Sînt mãrturiile scrise cu miile !! Ai inventat tu asta acum pt cã visezi d-a-n picioarelea. Cine dracu e ala Szalma Dragon? Un evreu supravieþuitor care nici nu afost în lagãr? Nu spune Wiesel si alþii de gazare (nu descrie) dar ai scos tu pe un ...DRAGON! Ei, bravo,praf m-ai fãcut!
La fel acel nefericit Tauber. Deci cu mascã în camerã fãrã ventilaþie ?? Pãi,leuchter a zis clar : mai mult de zece minute masca nu e bunã ºi trebuie ºi restul de echipament iar ventilaþia este obligatorie. Deci  nu vrei sã vezi cã sînt mincinoºi martorii !! Eºti un mitoman,probabil evreu dupã tonul folosit ºi dupã "argumente"
PS: rog pe toþi tîmpiþii care au venit sã discute pe forum sã nu mai dea sfaturi despre ce ºi cum sã se discute. La bordel te duci pt treaba specificã de acolo ºi nu faci pe moralistul iar pe forum diascuþi nu le spui celor care discutã sã plece.Sã lase acest forum mormolocii care nu pot scrie 10 rînduri pe subiect,dar fac pe sfãtoºii.
horia2008,tu nu eºti aici pãrtãtor de cuvînt al cuiva sau reprezentatnt ca sã îmi spui mie lasã-NE.Poþi sã spui lasã-MÃ.Þi-am mai scris în privinþa tonului civilizat aºa cã nu mai minþi sfruntat ca un pionier pus de tovarãºa sã critice.Nu eu am început sã folosesc acest tot ci moderatorul ºi Kymosabe. Tu ori participi la discuþie,ori taci,cã de arbitru nu te-a desemnat cineva.Nu ºtiu cine a fost alx ºi de ameninþarea ta voalatã cã aº putea fi banat nu îmi pasã.Bea-þi lãpticul ºi scrie numai dacã ai ceva de zis ceva pe subiect.



Kymosabe

#244
Citat din: Schneider din  01 Decembrie 2009, 12:54:53
Asta cîncd nu mãnînci de-a dreptul cãcat cu polonicul..

Cred cã mai degrabã tu tragi kkt pe nas sau ti-l bagi direct în venã deoarece ai scris numai tâmpenii. Mã întrebam eu de ce eºti atât de confuz, de amnezic, de mitoman, uite cã am gãsit rãspunsul.

Subiect închis pentru mine.

Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)

Schneider

du-te la o bericã ºi rãcoreºte-te. Am spus eu cã trebuie sã fii jidan.Uite, foloseºti expresii din alte limbi; într-o juma de secol nu am auzit expresia " a trage cãcat pe nas".
Toþi imbecilii, care se socot azi corect dpdv politic ºi care repetã ca papagalii afirmaþiile clasei politice fostã comunistã actualã burghezo-democraticã,cîncd nu au argumente au afirmaþii de douã feluri :cretine ºi jignitoare. Ei colporteazã mitul holocaustului ,adicã al uciderii deliberate  ,prin gazare cu insecticid în cele mai multe cazuri,zic ei,  fãrã sã poatã aduce dovezi în acest sens. La o discuþie ei nu pot reacþiona normal,încep sã jigneascã ºi sã repete legendele auzite mai demult sau mai recent sfîrºind lamentabil ca bietul Kymosabe cum vedeþi în postarea lui de mai sus. Cînd va reveni va debita aceleaºi tînpenii acuzînd pe cei care îl vor contrazice de tîmpenie, de ex
-nemþii au gazat milioane de oameni cu insecticid numit Cyclon B-
La întrebarea logicã unde sînt oasele celor gazaþi ,oase care nu ard cãci nici în cuptoarele de azi,pe gaz ,care dezvoltã 1.100 de grade nu ard , oase care pãstreaza acþiunea unei otrãvi, ei o dau în diverse chestii asezonate cu jigniri.
Postãrile mele clare ºi uºor de citit ,redactate simplu, sînt catalogate de reacþionarul Kymosabe ca fiind confuze.Cum de le-aînþeles aºa de bine atunci?
Reacþionarul Kymosabe declarã cã este subiectul închis pt el. Sã vedem; nu am încredere în asemenea oameni.
"Cred cã mai degrabã tu tragi kkt pe nas sau ti-l bagi direct în venã deoarece ai scris numai tâmpenii." Afarã de asta nu a mai putut nimic.

Shadowman

Testimony of Rudolf Hoess, Commandant of Auschwitz

HOESS: "The majority of them did not, for steps were taken to keep them in doubt about it and suspicion would not arise that they were to go to their death. For instance, all doors and all walls bore inscriptions to the effect that they were going to undergo a delousing operation or take a shower. This was made known in several languages to the internees by other internees who had come in with earlier transports and who were being used as auxiliary crews during the whole action.
DR. KAUFFMANN: And then, you told me the other day, that death by gassing set in within a period of 3 to 15 minutes. Is that correct?
HOESS: Yes.
DR. KAUFFMANN: You also told me that even before death finally set in, the victims fell into a state of unconsciousness?
HOESS: Yes. From what I was able to find out myself or from what was told me by medical officers, the time necessary for reaching unconsciousness or death varied according to the temperature and the number of people present in the chambers. Loss of consciousness took place within a few seconds or a few minutes."

...........................

"COL. AMEN: Right.
"4. Mass executions by gassing commenced during the summer of 1941 and continued until fall 1944. 1 personally supervised executions at Auschwitz until first of December 1943 and know by reason of my continued duties in the Inspectorate of Concentration Camps, WVHA, that these mass executions continued as stated above. All mass executions by gassing took place under the direct order, supervision, and responsibility of RSHA. I received all orders for carrying out these mass executions directly from RSHA." Are those statements true and correct, Witness?
HOESS: Yes, they are.
COL. AMEN: "5. On 1 December 1943 1 became Chief of Amt 1 in Amt Group D of the WVHA, and in that office was responsible for co-ordinating all matters arising between RSHA and concentration camps under the administration of WVHA. I held this position until the end of the war. Pohl, as Chief of WVHA, and Kaltenbrunner, as Chief of RSHA, often conferred personally and frequently communicated orally and in writing concerning concentration camps. . . ."
You have already told us about the lengthy report which you took to Kaltenbrunner in Berlin, so I will omit the remainder of Paragraph 5.
"6. The 'final solution' of the Jewish question meant the complete extermination of all Jews in Europe. I was ordered to establish extermination facilities at Auschwitz in June 1941. At that time, there were already in the General Government three other extermination camps: Belzek, Treblinka, and Wolzek. These camps were under the Einsatzkommando of the Security Police and SD. I visited Treblinka to find out how they carried out their exterminations. The camp commandant at Treblinka told me that he had liquidated 80,000 in the course of one-half year. He was principally concerned with liquidating all the Jews from the Warsaw Ghetto. He used monoxide gas, and I did not think that his methods were very efficient. So when I set up the extermination building at Auschwitz, I used Cyklon B, which was a crystallized prussic acid which we dropped into the death chamber from a small opening. It took from 3 to 15 minutes to kill the people in the death chamber, depending upon climatic conditions. We knew when the people were dead because their screaming stopped. We usually waited about one-half hour before we opened the doors and removed the bodies. After the bodies were removed our special Kommandos took off the rings and extracted the gold from the teeth of the corpses."
Is that all true and correct, Witness?
HOESS: Yes."

Sursa : http://www.law.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/nuremberg/hoesstest.html

Si video :

Nuremberg trial testimony of Rudolf Hoess, April 15, 1946








" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Schneider

tu vrei sã spui ceva sau crezi cã dacã trînteºti  niºte minciuni pe englezeºte dai dovadã de culturã ºi faci praf pe toatã lumea?
Hoess nu ºtia englezeºte.La Nurenberg a fost prezentatã o "mãrturie" de-a lui scrisã la maºinã în limba englezã.Vezi cã la proces are translator.
Vii sã demonstrezi lucruri imposibile :azãri cu CyclonB în camere cu uºi ºi ferestre neetanºe ºi care se aflau în apropiere de alte clãdiri:Dupã ce spuneþi cã Cyclonul e periculos foc,spuneþi cã se poate folosi ; se pot manipula cadavrele executaþilor fãrã echipament special,unii martori au declarat cã intrau fãrã mascã la numai 10 minute dupã execuþie; camera de gazare se afla peste drum de spitalul militarilor germani dar pe aceia Cyclonul nu-i deranja.....Acum trînteºti o mãrturie a unui om care nu avea vreo ºansã la un proces corect.Fusese chinuit în anchete sãlbatice de anchetatori evrei din Anglia ºi instruit ce sã declare la proces.
Ai pus un filmuleþ în care 99% se aude vocea unui comentator debitînd minciuni în englezã ºi pe Hoess declarînd cum se fãceau gazãri. Pãi,bey , occidentalulle, tocmai de asta e vorba: cum dracu sã se poatã face gazãri cu CyclonB dacã ziceþi cã e aºa de toxic?S-ar fi dus dracului ºi deþinuþii care lucrau la cuptoare ºi ofiþerii care beleau ochii pe la uºã sau pe la geam ºi militarii ºi personalul din spitalul aflat la vreo 20 m de crematoriu ºi camera zisã de gazare. O iei de la cap mereu ºi mereu cu aceeaºi chestie aducînd argumentele cele mai puerile; acum cã a spus Rudolf Hoess la proces. Tu nu vrei sã pricepi cã dacã spui cã se omoarã oameni cu o otravã deosebit de periculoasã nu mai poþi sã spui cã pt cei care lucreazã acolo nu ar fi periculos, sau pt cei aflaþi în imediata apropiere. Tu ai o leacã de logicã în capul ãla, sau numai cunoºtinþe ingurgitate fãrã sã gîndeºti?
Ia spune: unde dracu e dovada gazãrii pe filmul tãu? Sînt afirmaþiile unui deþinut torturat ºi foarte probabil minþit cã dacã declarã aºa ºi dã vina pe conducere nu va fi condamnat la ºtreang ci la pîrnaie.
Prostii din ale pe care mi le arãþi tu am citit ºi eu destule cînd probabil tu nici nu erai în plan.
Dacã tot îþi place limpezimea ºi þi-ai pus ºi un citat din A C Doyle, spune cum se împacã ceea ce a spus Leuchter , Kymosabe ºi alþii despre Cyclon cu declaraþiile lui Hoess sau cu afirmaþiile altora cã se gazau oameni în acele condiþii : camerã fãrã coº de aerisire,între camerã ºi camera cuptoarelor nu era uºã; era la intrare uºã de lemn;spitalul era peste drum; oamenii lucrau fãrã echipament special; unii martori au declarat cã ºi fãrã mascã....

GandLiber

  Legea asta se refera si la straini? Se stie ca nici Bobby Fischer nu a inteles demonstratia Holocaustului, nici la tabla nici in analiza de acasa. Eu zic sa-l bagam la puscarie post-mortem.

elena78

#249
Citat din: Florin Croitoru din  23 Mai 2008, 01:51:15
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust_Industry
Citiþi aci ce zice un evreu,Norman Finkelstein a cãrui mamã a fost internatã într-un lagãr german de muncã, despre industraia de scos bani de unde se poate; pînã acum RFG,Elveþia. Urmaezã România. Evreii fac mari presiuni ca România sã plãteascã pt presupuse victime, vreo juma de milion de evrei pe care românii i-ar fi ucis.


Daca  cititi ultima carte a lui David icke , acolo ne spune ceva si despre    o anumita lege care protejeaza intr-un fel  evreii ,,'Anti-Defamation League (ADL, Legea  Antidifamare ) este un grup fondat  in 1913 de catre  B'nai B'rith  in America ,ei bine  poate sa-i protejeze   poate nu ,   este  o lege  care intr-un fel   iti i-a libertatea de a te exprima ,  evreii  oare  se ataca  intre ei ?? si aici nu ma refer  la evreii   oameni normali ca si noi ci ma refer la cei care conduc   parlamentul evreu  si  tot restl planetei ... oare sunt sionistii rotchildiani?? voi ce ziceti ??  cum spuneti   mai sus domnule Florin Croitoru  ,  unul dintre evrei care sunt atacati de catre  sionistii rotchildiani   este minunatul om Norman Finkelstein,el  a scris  o excelenta carte ,,The  Holocaust  Industry :Reflection on  the  Exploitation of Jewish Suffering ,,   ,dupa ce a scris aceasta carte a inceput sa fie atacat  din toate partile ,iar  legea Anti-Defamation League   de ce nu-l protejeaza   pe  Finkelstein  fiind evreu  ??  in ziua de azi se pare ca comiti o crima  daca spui adevarul...traim vremuri groaznice ...

elena78

#250
Citat din: criss din  05 Ianuarie 2009, 22:48:33
Adevarat,a fost holocaust,au murit mai mult de cinci milioane de evrei,corect.Acum cei noua milioane de evrei(Israelul)vor face un holocaust cu toata planeta..

nu sunt evreii  care vor asa ceva ci sunt cei care comanda  guvernul  israelian ...as fi vrut sa spun multe despre  acest lucru  dar  prefer sa tac ,uneori  tacerea este de aur :wink:..