Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: Skywalker din 17 Iulie 2005, 16:12:26

Titlu: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 17 Iulie 2005, 16:12:26
Dedublarea e tot un fen. paranormal, ca si telekinezia. Aceasta este practicata cel mai mult de yoghini su consta in trimiterea spiritului in afara corpului, fara limita de distanta si apoi, aducerea lui in interiorul corpului.
In al II lea razboi mondial era un soldat care statea planton langa o padure, noaptea. Si deodata il vede pe un prieten de-al lui(care era tot soldat in aceeasi unitate) inreptandu-se spre el si ii spuse ca este dublura soldatului respectiv. Soldatul nostru care facea plantonul a ramas shocat si s-a dus la prietenul sau in cazarma. Acesta era undeva inchis astfel incat nu putea sa iasa de acolo, deci nu avea cum sa se plimbe pe langa padure. Deci numaispiritul si-l putea trimite.
 In comuna primitiva, inainte de a se descoperi fierul, existau foarte multi oameni care se puteau dedubla. Ei isi trimiteau spiritele sa spioneze triburile inamice.
  Astept parerile voastre despre dedublare,si despre tehnica dedublari, daca o stie careva, desi nu cred. :D
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: dacian_a din 20 Iulie 2005, 22:28:54
Salutare,


Despre tehnica dedublarii...nu pot spune ca as putea sa povestesc...cel putin nu din proprie experienta...Insa stiu multe " povesti" ...si am ghilimelele de rigoare pt ca nu sunt doar cu iz fantastic. Pot sa spun ca am trait asa ceva. Sau, ca sa spun, nu am crezut pana cand nu m-a lovit...am vazut cu ochii mei. In legatura cu povestile de care spuneam mai sus, unele sunt din cel de-al doilea razboi mondial..si implica multe lucruri. Si nu am fost de fata eu, atunci, acolo...dar persoana care mi le-a spus e o persoana de incredere...si din pacate cand te joci cu focul si nu prea stii ce faci te poti arde. Fenomenul devenit joc sau poate prin faptul ca s-au depasit anumite limite fara a cunoaste prea bine fenomenul, a avut anumite repercusiuni neplacute aspura celui care mi-a spus...si care mi-a aratat...daca se poate numi asa.
Sunt multe lucruri care au mai mare sau mica legatura cu acest fenomen si nu sunt doar povesti de spus in jurul unui foc la un pahar de vin fiert... Din pacate mi-am dat seama prea tarziu si totusi...fara sa imi dau seama prea bine...
Cand o sa am starea necesara...poate o sa-ti zic mai multe... Dar e greu din multe puncte de vedere...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: APOLLO din 24 Iulie 2005, 15:26:33
Cred ca mai exact acest fenomen se numeste DECORPORALIZARE , dedublare inseamna altceva.Am auzit si eu de acest fenomen , e unul foarte interesant si chiar exista.Nu am cunoscut inca oameni care sa-l poate practica dar si acest lucru tine foarte mult de cat de bine sti sa te concentrezi si sa te relaxezi profund pt. a intra in starea de veghe fara a adormi si a sa fi complet constient dar fara nici un gand.Lucru foarte greu de facut fara exerciutii multe.Prea multe detalii nu pot sa dau despre tehnica DECORPORALIZARII pt. ca cei care stiu cu adevarat si stapanesc aceasta sunt yoghinii care stau "cam la munte" :) ca sa zic asa si nu cred ca au postat nimic pe net.Infara de ei majoritatea care au avut aceasta experienta au avut-o din gresala si nu o pot face a 2-a oara.Yoghinii din hymalaya sunt dupa parerea mea singurii care o stapanesc.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: dacian_a din 30 Iulie 2005, 01:22:11
Da, intr-adevar, poti sa spui ca de multe ori e o pura intamplare si se intampla o singura data. Insa e un fenomen destul de des intalnit. Sau...poate " des" e un cuvant mare. In orice caz pot sa spun ca se intampla si se foloseste...sau s-a folosit mai mutl acum 10-20 ani mult..si in multe scopuri incat a deranjat de multe ori pe cine nu trebuia....sau poate...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: tibi din 29 August 2005, 05:06:32
Daca suntem totusi niste copii fidele" dupa chipul si asemanarea SA", cate dintre simturile si puterile primare ne-ar trebui atrofiate pentru a putea fi controlati?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 29 Septembrie 2005, 12:05:39
Tibi, o sa-ti dau un raspuns simplu la intrebarea ta "cate dintre simturile si puterile primare ne-ar trebui atrofiate pentru a putea fi controlati?"
Ei, daca ni s-ar lua ratiunea, am putea sa fim controlati in totalitate?
Animalele au creier, dar nu au ratiune, ceea cei face(cred) sa poata fi dresate.
Dar, suntem fiinte libere!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CIRSTOIU EMIL-CONSTANTIN din 30 Septembrie 2005, 19:11:38
Am trait o experienta de acest fel in urma cu ceva timp.Eu lucrez in mina. La un moment dat am fost lovit in cap de o teava care ma aruncat la trei metri distanta de locul unde eram initial.In acel moment m-am trezit la doi metri plutind si privindu-mi corpul cazut pe jos iar colegi mei imi dadeau palme incercind sa ma trezeasca. :twisted:dintro data totul sa intunecat si m-am trezit inapoi in corpul meu. :) Ce pot sa va mai spun ,nu tin minte sa imi fi fost nici cald nici frig doar ca era multa lumina ceea ce ma mirat deoarece in mina este un intuneric profund. :oops: Asta este,daca vreti sa ma credeti bine :lol:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 09 Noiembrie 2005, 15:07:36
Interesanta experienta, CIRSTOIU EMIL-CONSTANTIN !
Acum se naste o noua intrebare: sa fi fost intr-adevar o decorporalizare sau o moarte clinica? Mai ales ca aceea lumina de care ziceai este tipica
mortii clinice. Cam cat timp ai fost asa in starea aceea?
  Indiferent ce a fost, aceasta este inca o dovada ca spiritul poate iesi
(uneori) din corp, dupa care se intoarce inapoi.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Nephentes din 11 Noiembrie 2005, 19:47:31
Am auzit si eu de ceva de genul dedublare, fenomenul fiind destul de comun la persoanele care au stat o perioada destul de indelungata in coma! Acestea, la fel, pretind ca au iesit sub forma spirituala din corpul lor, dar, din nu stiu sigur ce motive s-au intors, trezindu-se!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 24 Februarie 2006, 00:07:55
Da, vad ca unii au avut norocul sa experimenteze decorporalizarea, chiar daca involuntar. Si va cred, pentru ca ... si eu am avut o astfel de experienta. N-am scris-o pana acuma, deoarece datorita lipsei de dovezi materiale, ma temeam ca nu voi fi crezut.
  Insa din cele din urma il voi destainui, urmand ca impreuna sa il dezbatem sa vedem unde putem ajuge cu el.

   INCEPUTUL: 5 SECUNDE ALBE

  Era pe la inceputul lui august 2001. Soarele ne mangaia pe toti cu razele lui care nu mai erau fierbinti, insa suficient de calde pentru ca sa simtim ca nu a trecut vara. Cred ca am fost prea poetic aici. Gata, analizam la rece!
   Eram din greseala atunci la ceva ceremonie religioasa, sau ceva de genu', oricum nu ma pricep la asa ceva si nici nu cred ca are importanta prea mare cadrul. Si stateam asezat ca oricand si priveam inainte. Deodata, din senin m-a lovit o paralizie. Nu mai puteam nici macar respira, ce sa mai zic de miscatul degetelor, a mainilor, etc. In urmatoarea fractiune de secunda a inceput sa se asterne o ceatza peste campul meu vizual. Ceatza pornea de la marginile campului vizual spre centru si si se accentua progresiv, dar inegal. Pe masura ce imaginea devenea tot mai invaluita in ceata, se atenuau si zgomotele din jur.
   Concomitent cu aparitia cetzei, am simtit cum ies din corp. Senzatia e ca si cum ai fi intr-o armura dintotdeauna si dintr-o data s-ar desface armura si o forta te-ar scoate din ea, tu simtindu-te mult mai usor. Am simtit cum ies din corp,  insa fata de celelalte cazuri cand spiritul isi vede corpul, eu nu mi l-am vazut. vedeam doar o ceatza alba care crestea in intensitate atat de mult pana cand a devenit un infinit alb. M-am trezit plutind intr-un univers alb, fara nimic altceva.
Era ca un fel de cosmos, in sensul ca nu exista gravitatie si era un infinit. Pluteam in acel infinit. Senzatia era una de implinire.
   Insa aceasta bucurie nu a durat prea mult, caci imediat am simtit o forta care ma tragea in jos. In acest timp vedeam cum "Universul alb" se destrama, deslusindu-se treptat imaginea lumii in care traim. Ceata devenea tot mai subtire si se risipea progresiv. Deodata am simtit cum intru inapoi in corp. Era ca si cum cineva te-ar fi introdus inapoi in armura. Mi-am simtit corpul prea greu ciudat, n-am mai simtit asta niciodata. Parca vroiam sa ma inalt, dar nu puteam sa iau si corpul cu mine. Foarte ciudat.
   Dupa ce am reintrat in corp, in urmatoarea secunda totul a revenit la normal. M-am putut misca iarasi ca inainte, totul era ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.  Ma simteam impacat cu toata lumea si singurul lucru ce-l vroiam era sa calatoresc din nou in afara corpului.
   Majoritatea decorporalizarilor au loc in urma unei accidentari. Insa eu n-am suferit nici un accident atunci, totul a pornit din senin si a durat nu mai mult de cinci secunde.
    E dureros cand detii un adevar pe care nu-l poti demonstra. Intr-adevarnu am nici o proba ca am fost in alta lume, dar de fapt ce probe puteam sa aduc de acolo?
     
    Sfarsitul primei parti.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Stunner din 24 Februarie 2006, 00:33:58
CitatDeodata, din senin m-a lovit o paralizie. Nu mai puteam nici macar respira, ce sa mai zic de miscatul degetelor, a mainilor, etc. In urmatoarea fractiune de secunda a inceput sa se asterne o ceatza peste campul meu vizual. Ceatza pornea de la marginile campului vizual spre centru si si se accentua progresiv, dar inegal. Pe masura ce imaginea devenea tot mai invaluita in ceata, se atenuau si zgomotele din jur.
Mi s-a intamplat si mie de vreo 3 ori .... insa numai pana aici. Nu am simtit ca ies din corp sau alte chestii. Odata stateam in picioare si asteptam ceva ... si am avut sentimentul asta dar eram sa cad ! Si imediat m-am prins de ceva si mi-am revenit. Odata eram in biserica, plictisit, si acelasi setiment am avut !
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 24 Februarie 2006, 00:41:47
Citat din: Stunner din  24 Februarie 2006, 00:33:58
CitatOdata eram in biserica, plictisit, si acelasi setiment am avut !


Cred ca aici e un puct comun. Caci si eu eram plictisit atunci in biserica.

In a doua parte pe care acuma o concep, incerc sa caut ceva explicatii. Si mai mult, incerc sa caut experiente similare spre a descoperi puncte comune. Si urmeaza sa studiez punctele comune.
  Imi vine totusi greu sa cred ca asa ceva se intampla cu precadere in biserica...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 24 Februarie 2006, 00:43:20
Ouuups!!Cred ca am pus quote si unde nu trebuia.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 25 Februarie 2006, 18:55:24

  CONTINUAREA: CONTROLUL INSEAMNA CUNOASTEREA. CUNOASTEREA INSEAMNA APROFUNDAREA.

Desi au trecut aproape 5 ani de atunci, imaginile si senzatiile avute la aceea decorporalizare sunt ca si proaspete.
Iata un desen care infatiseaza etapele schimbarii imaginii, de la imaginea din lumea noastra, la imaginea unei lumi albe din alta dimensiune.
(http://usera.imagecave.com/manuelus/etapecalatorie.jpg)

  Mentionez ca imaginea folosita in desen e una oarecare, nu imaginea locului in care eram.
Dupa cum se vede in desen si sper ca se si observa, ceatza nu a aparut uniform pe toata imaginea. La revenirea inapoi
in corp si in lumea noastra, procesul s-a derulat invers. Timpul scurs pana la aparitia imaginii complet albe a fost de 1 sec, maxim 1 secunda si 50 de sutimi. S-a petrecut foarte repede.
 
   Spre deosebire de marea majoritate a decorporalizarilor involuntare, aceasta a aparut (aparent) fara vreo cauza anume. Si tot spre deosebire de majoritatea decorporalizarilor, eu nu mi-am vazut trupul, nici macar la intoarcere. Insa simteam pe masura ce iies din corp, ca intru in ceva lume "mai inalta". Acum dupa ce am mai cercetat cate ceva, as putea sa zic ca a fost o calatorie intr-o alta dimensiune vibrationala. Lumea in care traim are un nivel vibrational de joasa frecventa. Si pe langa noi mai exista in acelasi spatiu, alte lumi, dar in  alte dimensiuni vibrationale. Acel Univers Alb se afla intr-un nivel vibrational ridicat.
   

   Desi tehnica decorporalizarea este stiuta de unii(yoghinii, tibetanii, etc), marea masa a populatiei globale nu cunoaste
tehnica, multi nici nu stiu ca poate sa existe asa ceva. Aici se poate vedea fiecare cat de mult isi cunoaste proprietatile creierului. Dupa cum a scris si Sid:
Citatiesirile astrale sunt extrem de periculoase
, sunt periculoase pentru ca inca nu le stapanim in totalitate.
   
       Din ce au descoperit oamenii de stiinta: lipsa oxigenului stimuleaza celulele din cortex care produc imaginea unei lumini stralucitoare la capatul unui tunel. Daca tot cortexul ar fi atat de stimulat incat toate celulele sa emia semnale rapide, intrega zona ar parea luminoasa; de fapt da impresia ca s-a "patruns" intr-o zona de lumina. Deci daca ne-am lua  dupa aceasta afirmatie, atunci in momentul respectiv nu trebuia sa fie oxigen. Insa nu asta e explicatia: era destul oxigen. 
   Cauza decorporalizarii inca nu am reusit sa o aflu, insa experienta lui Stunner, asemanatoare cu a mea poate ma va ajuta sa descopar cauza. Stiind cauza, va fi usor de produs fenomenul pe cale artificiala. Totul tine de puterea mintii noastre. Si aceasta putere a mintii se obtine prin antrenament indelungat.
   Asa ca va rog pe toti cei care ati trait asemenea experiente sau stiti cate ceva despre ele, sa le descrieti aici. Si cum
asemenea trairi nu pot fi dovedite, ma voi baza exclusiv pe sinceritatea voastra.

    Intr-o zi, poate dupa 2012, decorporalizare, telekinezia, telepatia, premonitia, telepatia, clarviziunea si altele, ne vor fi cunoscute pe deplin. Iar atunci, ce alte fenomene necunoscute vor aparea? Insa pana atunci, sper ca si cercetarile noastre sa fie si ele o "caramida" la realizarea marelui templu al cunoasterii
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: draculasblood din 25 Februarie 2006, 20:03:58
dedublare ? este cu adevarat ciudat...ma intreb daca in zilele noastre mai exista asemenea cazuri ?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 25 Februarie 2006, 21:44:11
Da, uite ca exista. Si uite ca unii le si stiu controla, insa acest control il tin numai pentru ei. Ar fi bine daca ai putea adauga si ceva constructiv... :|
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Stunner din 25 Februarie 2006, 22:27:27
Citat din: draculasblood din  25 Februarie 2006, 20:03:58
dedublare ? este cu adevarat ciudat...ma intreb daca in zilele noastre mai exista asemenea cazuri ?

Cea mai proasta intrebare de pe forumul asta ...de cand il citesc !! In fine !

CitatDin ce au descoperit oamenii de stiinta: lipsa oxigenului stimuleaza celulele din cortex care produc imaginea unei lumini stralucitoare la capatul unui tunel. Daca tot cortexul ar fi atat de stimulat incat toate celulele sa emia semnale rapide, intrega zona ar parea luminoasa; de fapt da impresia ca s-a "patruns" intr-o zona de lumina. Deci daca ne-am lua  dupa aceasta afirmatie, atunci in momentul respectiv nu trebuia sa fie oxigen.
Corect, daca imi aduc bine aminte in momentul cand stateam in picioare in biserica, am simtit ca pur si simplu mi se termina aerul. M-am simtit rece deodata si incepea sa mi se faca alb in fata achilor, exact ca in imagini numai ca albul era parca ceva miscator ! M-am pus repede in vine pt. ca simteam ca se termina puterea, si au venit 2 oameni si m-au ridicat intrebandu-ma ce s-a intamplat, daca imi e bine. Am iesit putin afara am luat aer, si eram putin speriat pt. ca nu mi se mai intamplase niciodata acest lucru !
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 26 Februarie 2006, 14:45:55
Stunner, multumesc pentru detalii. Ele difera totusi de starile mele. Cred ca la tine era intr-adevar lipsa de oxigen.
CitatM-am pus repede in vine pt. ca simteam ca se termina puterea

Dupa ce spiritul iese din corp, acesta nu se mai misca, eventual involuntar. Deci nu te mai poti pune in vine.

Dar, cine stie ce a fost cu adevarat?  Dupa detalii imi dau seama ca a fost cu totul alta intamplare fata de a mea.


Iar pt Draculasblood:
Citatdedublare ? este cu adevarat ciudat...ma intreb daca in zilele noastre mai exista asemenea cazuri ?

Consider ca pana acum n'ai stiut ca exista. Acuma stii. Daca vrei sa mai scrii ceva aici, scrie ceva folositor. Gata!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 30 Aprilie 2006, 23:37:43

  Cum ar fi sa folosim dedublarea/decorporalizarea pentru calatorii spatiale?

   Am avea de a face cu entitati mult mai usoare, care vor putea strabate mult mai usor distante mari si foarte mari. Si nu vom avea nevoie de nave ultrasofisticate.

  Unii extraterestrii, probabil cei care vin din lumi f. f. indepartate, povestesc ca trupurile si le lasa pe planeta lor, iar aici aduc spiritele. Ca dovada, ei au spus ca nu pot lua nici un pamantean pe nava, caci corpurile noastre din materie, sunt prea grele, ca sa fie transportate pe nava lor.

  Exista deja si printre noi medii, care fac calatorii astrale. De exemplu Melfior Ra.

  Asa ca propun sa dezbatem si problema: dedublarea, viitorul excursiilor interstelare.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: sysascendent din 09 Decembrie 2006, 20:40:20
DREPTATE, nu e vb de a te aseza pe vine, pt ca nu exsta ochi picioare ,trup perceptibil poti v edea poti afla dar nu prin nimic trupesc din pacate pe moment nu iti dai seama pt ca initial se instaleaza panica ca nu poti controla sau simti trupul.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 09 Decembrie 2006, 21:35:13
pai ar trebui sa nu mai intri in panica...
iar trupul nu ai de ce sa il simti,nu ai nevoie de el...trupul astral e de ajuns,trebuie sa inveti schema corporala si sa inveti sa il manevrezi...asta e cam greu...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 10 Decembrie 2006, 17:52:44
nu e greu,trebuie sa ai incerdere in tine...in acest fel, te vei putea folosi de "noul" trup
curiozitate,incredere si rabdare
aaah,si pregatire...daca protectorul considera ca nu esti suficient de "matur", nu iti va permite multe...
doar daca esti atat de inenios cat sa fugi..mai stiu eu cazuri :-D


curiozitatea a ucis pisica,priestess...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Elvin din 10 Decembrie 2006, 22:35:39
    Of, mai copii ! la cata nebunie am ajuns. Ca alergam dupa ce nu ni s-a cerut de catre nimeni [sa ne dedublam, sa ne bilocam, sa facem telepatie si celelalte desharte preocupari], iar pe cele ce ni se cer [sa ne optimizam fiinta, sa ne pozitivam pentru viitoarea viata] le aruncam deoparte
    parabola <Suntem in sesiune si nu stim nimic din materie. Dar in loc sa ne apucam de invatat ce trebuie, noi citim ziare sau ne uitam la tv>

offtopic (Skywalker)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 11 Decembrie 2006, 18:41:34
gresesti,elvin..tocmai asta facem: ne optimizam fiinta..
scuza-ma,dar eu vreau sa ma ridic din mocirla; daca vrei,ramai acolo,nu te scutura si nu te deranjeaza nimeni,
nu cred ca facem ceva gresit..daca avem aceasta optiune, de ce sa nu o folosim..e ca si cum ai avea o singura optiune cand mergi la restaurant:ciorba...
fii fericit,omule,nu te limita atat,caci tu asta faci,te limitezi,doamne fereste sa incerci ceva nou..si vorba aia, nu facem pact cu diavolul sau mai stiu eu ce...
daca dzeu voia sa stam cuminti, nu de dadea atatea jucarii in jur...si, ca sa extind...daca dzeu nu ne dadea o lume asa mare, columb statea la el in tara!
dc zici ca sunt desarte?daca esti atat de mult cu biblia in mana, cauta bine si vezi ca si isus s-a dedublat si alte chestii de genul..si nu arunca repede cu "el a fost fiul lui dzeu"!!! gandeste-te...daca tu vrei sa iti traiesti viata ca in vechime,nu ai decta,dar lasa-ne pe noi in pace sa ne ridicam din mucegai..eu unu m-am plictisit...
dormi linistit!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 12 Decembrie 2006, 17:27:20
si eu zic la fel,dar cu un mic retus
CU IGNORANTA SI ZEII SE LUPTA DEGEABA
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Nox din 12 Decembrie 2006, 22:04:51
intrebare: dedublarea (decorporalizarea) asta despre care povestiti voi se caracterizeaza prin calatorii ale "spiritului" in spatiu (ca si dimenisiune). dar cand e vorba de calatorii in timp ale spiritului, cum ii zicem?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Skywalker din 12 Decembrie 2006, 22:51:44
Bluemoon, ceea ce zici, mi se pare ca e regresie. O sa revin cu mai mult
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Shadowman din 13 Decembrie 2006, 09:21:05
Citat din: Skywalker din  30 Aprilie 2006, 23:37:43
  Cum ar fi sa folosim dedublarea/decorporalizarea pentru calatorii spatiale?
   Am avea de a face cu entitati mult mai usoare, care vor putea strabate mult mai usor distante mari si foarte mari. Si nu vom avea nevoie de nave ultrasofisticate.
  Unii extraterestrii, probabil cei care vin din lumi f. f. indepartate, povestesc ca trupurile si le lasa pe planeta lor, iar aici aduc spiritele. Ca dovada, ei au spus ca nu pot lua nici un pamantean pe nava, caci corpurile noastre din materie, sunt prea grele, ca sa fie transportate pe nava lor.
  Exista deja si printre noi medii, care fac calatorii astrale. De exemplu Melfior Ra.
  Asa ca propun sa dezbatem si problema: dedublarea, viitorul excursiilor interstelare.

  1.Imi imaginez un salon in care trupurile extraterestrilor zac intinse pe saltele,intr-o stare apropiata de coma...Cu spiritele (iesite din corp...!) alergind spre rampa de lansare sa ocupe un loc caldut la bordul navei
spatiale din materie...Preferabil la geam,sa admire si ei peisajul cosmic...!Cred ca ar incapea si cite 10-20 pe un fotoliu...Deh,spiritul nu trage la cintar...!
2.Om avea si noi medii care fac calatorii astrale,poti sa stii...? Vorba aia,
daca n-a mai fost nimeni si a fost doar el,e clar ca nu-l poate contrazice cineva...!
3. E o solutie si asta...Calatorii interstelare prin dedublare...! Instructori, tabere,case de odihna si bautura multa sa fie... :-D Sa vezi ce sarim din corpuri si zburam spre stele...!  :-)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Shadowman din 13 Decembrie 2006, 09:24:44
Citat din: darkness din  10 Decembrie 2006, 17:52:44
nu e greu,trebuie sa ai incerdere in tine...in acest fel, te vei putea folosi de "noul" trup
curiozitate,incredere si rabdare
aaah,si pregatire...daca protectorul considera ca nu esti suficient de "matur", nu iti va permite multe...
doar daca esti atat de inenios cat sa fugi..mai stiu eu cazuri :-D
curiozitatea a ucis pisica,priestess...

   Cu "noul trup",te citez,poti pleca in America,Coreea de Nord...? Ca e mai greu cu viza prin locurile astea...Daca tot au fost descrise calatorii din stele ,poate ascultam si povestiri din Coreea de Nord,Cecenia...
Sau nu permite "instructorul"...? :evil:
Interesante calatoriile la mari distante prin "dedublare"...Ce-i curios e ca n-a zburat nimeni in America de Nord sau de Sud,Pacific pina la descoperirea lor de catre Columb,Magellan.. :wink:

Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: focusXX din 13 Decembrie 2006, 10:37:55
 Asa de inceput "salut tuturor!"

Foarte interesant subiectul! Spun asta deoarece cred ca si eu am fost un "subiect" al acestui fenomem.
Ca sa fiu foarte clar trebuie sa va plictisesc cu o poveste  cu adevarat "adevarata".
Se facea ca de un Craciun acum cam 17ani in urma sa ma aflu la rudele de la tara. Ca toti copii din Bucuresti eram nerabdator sa merg si eu cu Colindul. In fine am terminat de colindat si fiind foarte obosit ( fiind si in varful dealului  la capat de sat) ca toti copiii ce ma insoteau, ne-am repezit la o caruta ce cobora si iute ne-am catarat pe ea. Caruta se umplu, dar eu fiind lipsit de antrenament, normal ca m-am urcat gresit si am suferit un pe cat de banal tot atat de stupid accident concretizat prin caderea mea din caruta si strivirea corpului de catre aceasta. Norocul meu a fost ca era ceva zapada pe jos.
In momentul accidentului am suferit un soc datorat durerii provocate de greutatea carutei ce imi strivea spatele. Cert este ca asa fara sa vreau am lesinat, si intr-o fractiune de secunda ma simteam asa de usor de parca pluteam.
De fapt chiar pluteam deoarece eu eram cumva deasupra corpului si ma uitam fara sa inteleg de ce nu simt nimic, de ce ma vad pe mine, de ce lumea fuge haotic in jurul meu,de ce tipau cu totii  si mai ales de ce imi aprind lumanari.
Totul a durat cam 5 minute, moment in care mi-am dat seama ca sunt undeva .... si nu in corpul meu care zacea pe jos. Tipetele si mirosul puternic al lumanarilor de la capul meu cred ca m-au facut "sa-mi reimbrac corpul" si iata-ma din nou "viu".
Sa fie si asta o dedublare?......

Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Dreamy din 13 Decembrie 2006, 11:18:41
Salut focusXX si bine ai venit pe RUFON!!!

Se pare ca si avut noroc cu carul...ce povestesti tu pare sa fi fost o moarte clinica.

In faimoasa  lucrare "Viata de dupa viata" Dr. R. Moody descrie fazele mortii clinice, asa cum le-a intalnit el la persoanele ce au avut aceasta extraordinara experienta.

1. Greutatea de exprimare
Experientele sunt atat de complexe incat persoanelor le este foarte greu sa redea exact ceea ce tocmai au simtit. Dr. R. Moody considera ca moartea face trecerea de la constiinta obisnuita la o constiinta superioara care are proprietati spatio-temporale uimitoare, ceea ce il impiedica pe acesta sa poata analiza senzatiile cu logica tridimensionala obisnuita.

2. Audierea verdictului propriei morti
Pacientul in aceasta stare intelege si vede perfect medicii, anuntand propriul verdict de moarte, aflandu-se totusi in imposibilitatea de a resimti exact ceea ce se petrece. Au existat cazuri in care pacientul a putut repeta medicilor cuvant cu cuvant conversatia lor si le-a descris diferite faze ale operatiei.

3. Starea de pace
Marturiile celor ce au experimentat moartea clinica contin cuvinte precum: calm, pace, bunastare, disparitia emotiilor si a fricii, senzatie de frumusete, perfectiune.

4. Fenomenul sonor
Inaintea intrarii in zona intunecata apare un fenomen sonor asemanator cu timbrul unei sonerii, unui vuiet, unei muzici armonioase sau chiar clopot, iar alteori "era foarte liniste". Descrierile difera, dar aceasta nu reflecta aspectul imaginar, ci diversitatea unei lumi care nu ne este accesibila in mod direct, in cadrul corpului fizic.

5. Zona obscura (tunelul)
Pacientul realizeaza intrarea intr-o zona intunecata insotita de o stare de pace profunda. Pentru a trece de la un nivel la celalalt este nevoie sa depaseasca o frontiera denumita bariera de lumina. Aceasta este frontiera universului cunoscut.

6. Decorporalizarea
Reprezinta parasirea corpului care este insotita de o modificare a sensului perceptiei de catre simturi, a intelegerii timpului si a spatiului.

7. Intalnirea cu alte fiinte Se realizeaza cu persoane care au parasit planul fizic inainte. Aceste persoane pot fi cunoscute sau necunoscute.

8. Intrarea in lumina
Lumina este intensa si se manifesta ca o prezenta calduroasa si tonica. Aici persoana care are o astfel de experienta poate sa intalneasca fiintele de lumina, ingerii, despre care am prezentat in articolele anterioare.

9. Viziunea asupra vietii
Nu sunt atat imagini cat mai ales forme ale gandirii. Deseori persoanele respective au relatat ca si-au perceput intreaga viata derulandu-se precum un film.

10. Limita de netrecut si reintoarcerea in corpul fizic
Exista o limita pe care subiectii nu o pot depasi astfel incat, se reintorc la viata si se reintegreaza in propriul corp. Reintoarcerea este deseori instantanee si violenta. Cel mai adesea reintoarcerea in corpul fizic se produce fara aparitia acestei limite de netrecut.

Toate marturiile resping in mod clar ideea ca ar putea fi o stare de vis sau ca subiectii sunt victime ale halucinatiilor. Aceste experiente aduc uluitoare transformari asupra conceptiei despre viata si moarte, asupra comportamentului ulterior al fiintelor umane ce le-au trait: acestea nu se mai sperie de moarte, se simt mult mai puternice, mai optimiste si pline de calm.

Recunosti fazele descrise???   Iti mai aduci aminte si altceva in afara de ce ai povestit deja??
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 13 Decembrie 2006, 12:58:36
Citat din: Shadowman din  13 Decembrie 2006, 09:24:44
Citat din: darkness din  10 Decembrie 2006, 17:52:44
nu e greu,trebuie sa ai incerdere in tine...in acest fel, te vei putea folosi de "noul" trup
curiozitate,incredere si rabdare
aaah,si pregatire...daca protectorul considera ca nu esti suficient de "matur", nu iti va permite multe...
doar daca esti atat de inenios cat sa fugi..mai stiu eu cazuri :-D
curiozitatea a ucis pisica,priestess...

   Cu "noul trup",te citez,poti pleca in America,Coreea de Nord...? Ca e mai greu cu viza prin locurile astea...Daca tot au fost descrise calatorii din stele ,poate ascultam si povestiri din Coreea de Nord,Cecenia...
Sau nu permite "instructorul"...? :evil:
Interesante calatoriile la mari distante prin "dedublare"...Ce-i curios e ca n-a zburat nimeni in America de Nord sau de Sud,Pacific pina la descoperirea lor de catre Columb,Magellan.. :wink:



shadowman,poti pleca oriunde doresti daca esti pregatit..iti dai seama ca niciun profan nu va face calatori f mari si atat de departe de trup, daca protectorul nu e on si nu stie cum sa il ghideze..
desigur, aceste calatorii se fac uneori si prin intermediul unor  intermediari..adik bautura,droguri, dans shamanic etc...
(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_400.gif)

skywalker, regresia se face doar de catre psihiatri excelenti(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_400.gif)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: focusXX din 13 Decembrie 2006, 15:25:10
multumesc mult dreamy

raspunsul este da imi mai aduc "ceva " aminte, ba chiar detalii destul de dure.
cand ai o astfel de experienta nu poti uita usor.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Dreamy din 13 Decembrie 2006, 15:33:32
Nu vreau sa te supar focusXX,  sau sa ai impresia ca nu te cred, departe de mine asa ceva, insa uni oameni isi reprima amintirile neplacute si ori nu-si mai amintesc ori pur si simplu nu vor sa vorbeasca despre ele.

Daca o sa ai dispozitia necesara si o sa vrei sa scri mai multe despre asta, eu chiar sunt interesata!!

Daca as fi in locul tau mi-as pune mood-ul LUKY!!! :wink:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Shadowman din 13 Decembrie 2006, 15:40:47
Citat din: darkness din  13 Decembrie 2006, 12:58:36
shadowman,poti pleca oriunde doresti daca esti pregatit..iti dai seama ca niciun profan nu va face calatori f mari si atat de departe de trup, daca protectorul nu e on si nu stie cum sa il ghideze..
desigur, aceste calatorii se fac uneori si prin intermediul unor  intermediari..adik bautura,droguri, dans shamanic etc...

  Am citit si auzit despre cazuri de decorporalizare si calatorii cu "noul trup" la munte ,la mare,la ses...Prin Himalaia,Tibet,India...Sau prin blocurile de locuinte,spitale,castele...Ori printre stele din alte galaxii....Pe Luna ,Saturn,Mercur,Soare,comete sau asteroizi nu prea am auzit cazuri...Tinind cont ca
"trupul imaterial" se supune altor legi, diferite de  cele ale fizicii invatate de noi prin scoli,cum se explica faptul ca desi abunda relatarile despre calatorii pe Pamint,pe crestele muntilor ori printre stele,nu intilnim povestiri in care "duhurile" calatoresc pe fundurile oceanelor,lacuri de acumulare,fluvii,delte,mari,iazuri...? Se uda,afecteaza componenta trupului,il distruge sau il ineaca de -adevaratelea...?  :-o
  Intreb si eu ca un necunoscator in domeniu... 
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: focusXX din 13 Decembrie 2006, 15:45:06
Partea ce urmeaza este un pic mai neagra.
In momentul "detasarii" mele, in "zona" in care ma aflam mai era "ceva", spun ceva deoarece nu era delimitata ci avea mai mult caracteristica de materie. Daca as vorbi mult mai popular as folosi termenul de "Doamna cu coasa" dar in contextul actual putem vorbi doar de elemente ce nu pot fi clasificate decat ca materii.
Da in spatele meu  se mai afla cineva si nu cineva cunoscut ci doar cineva care imi parea atat de cunoscut ca as fi putut jura ca-mi este "ruda" dar nu se comporta ca un prieten. Aceasta entitate (daca imi pot permite sa o numesc asa) parea pasnica si in acelasi timp foarte impulsiva vroia cu ardoare sa ma sensibilizeze ba chiar sa ne imprietenim.
Nu mi-a luat prea mult timp sa inteleg ce insemna aceasta "Prietenie".
Ca la orice muritor de rand curiozitatea macina gandirea si in cazul meu prima curiozitatea de ai vedea fata. Ei bine nu este deloc asa cum o cunoastem noi din carti sau din diverse "surse" ortodoxe sau mai putin ortodoxe ci surprinzator nu are fata. Dar miscarile si hai sa-i spunem materialitatea ei denota o extraordinara expresivitate. Gesturile sunt indeajuns de clare ca sa iti mai trebuiasca vorbe sau altceva.
In fine "zona" in care ma aflam era plina de forme, energii, culori si nu in ultimul rand de contraste.
E destul de greu sa poti face pe cineva sa inteleaga cu adevarat ce s-a petrecut atunci si aproape imposibil sa reusesti sa redai in imagini toate detaliile......
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Dreamy din 13 Decembrie 2006, 18:52:31
Citat din: focusXX din  13 Decembrie 2006, 15:45:06
Partea ce urmeaza este un pic mai neagra.
In momentul "detasarii" mele, in "zona" in care ma aflam mai era "ceva", spun ceva deoarece nu era delimitata ci avea mai mult caracteristica de materie. Daca as vorbi mult mai popular as folosi termenul de "Doamna cu coasa" dar in contextul actual putem vorbi doar de elemente ce nu pot fi clasificate decat ca materii.
Da in spatele meu  se mai afla cineva si nu cineva cunoscut ci doar cineva care imi parea atat de cunoscut ca as fi putut jura ca-mi este "ruda" dar nu se comporta ca un prieten. Aceasta entitate (daca imi pot permite sa o numesc asa) parea pasnica si in acelasi timp foarte impulsiva vroia cu ardoare sa ma sensibilizeze ba chiar sa ne imprietenim.
Nu mi-a luat prea mult timp sa inteleg ce insemna aceasta "Prietenie".
Ca la orice muritor de rand curiozitatea macina gandirea si in cazul meu prima curiozitatea de ai vedea fata. Ei bine nu este deloc asa cum o cunoastem noi din carti sau din diverse "surse" ortodoxe sau mai putin ortodoxe ci surprinzator nu are fata. Dar miscarile si hai sa-i spunem materialitatea ei denota o extraordinara expresivitate. Gesturile sunt indeajuns de clare ca sa iti mai trebuiasca vorbe sau altceva.
In fine "zona" in care ma aflam era plina de forme, energii, culori si nu in ultimul rand de contraste.
E destul de greu sa poti face pe cineva sa inteleaga cu adevarat ce s-a petrecut atunci si aproape imposibil sa reusesti sa redai in imagini toate detaliile......


Ingerii insotesc omul chiar si pe ultimul drum. Aceast lucru a fost descoperit in cazurile de moarte clinica, in care peroanele care au trait au putut relata experienta.
Ceea ce este extraordinar in cazul acestor experiente este faptul ca desi persoanele aflate in diferite zone ale globului, beneficiind de culturi si traditii total diferite, au relatat experiente similare, confirmand astfel autenticitatea acestor realitati.
Deci ce ai vazut tu se poate sa fi fost ingerul tau pazitor...iar faptul ca nu i-ai vazut fata s-a datorat faptului ca nu mureai....

Am cunoscut candva o persoana care a trecut printr-o moarte clinica...nu a fost datorata unui accident ca in cazul tau, ci s-a intamplat pe masa de operatie, in timpul unei interventii pe cord, a povestit cam acelasi lucru ca si tine, a simtit prezenta cuiva, a simtit multa caldura si pace, a vazut faimoasa lumina, insa ca si tine nu a distins nici o figura...totul era in ceata, ce a vazut clar a fost propriul corp intins pe masa de operatie...si doctorii care operau.
Persoana respectiva de atunci isi serbeaza 2 zile de nastere...prima cea naturala iar cea de a doua, ziua in care s-a intors din morti.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 13 Decembrie 2006, 21:33:43
darkness,regresia se face de catre psihologi,dar putini sunt aceia care risca...
in rest de acord cu tine, dar eu as exclude din "meniul" meu drogurile si bautura...
incearca (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_171.gif)




Citat din: Shadowman din  13 Decembrie 2006, 15:40:47


  Am citit si auzit despre cazuri de decorporalizare si calatorii cu "noul trup" la munte ,la mare,la ses...Prin Himalaia,Tibet,India...Sau prin blocurile de locuinte,spitale,castele...Ori printre stele din alte galaxii....Pe Luna ,Saturn,Mercur,Soare,comete sau asteroizi nu prea am auzit cazuri...Tinind cont ca
"trupul imaterial" se supune altor legi, diferite de  cele ale fizicii invatate de noi prin scoli,cum se explica faptul ca desi abunda relatarile despre calatorii pe Pamint,pe crestele muntilor ori printre stele,nu intilnim povestiri in care "duhurile" calatoresc pe fundurile oceanelor,lacuri de acumulare,fluvii,delte,mari,iazuri...? Se uda,afecteaza componenta trupului,il distruge sau il ineaca de -adevaratelea...?  :-o
  Intreb si eu ca un necunoscator in domeniu... 

nu se uda si nici nu afecteaza nimic,shadowman..nu stiu insa de ce nu auzim si despre astfel de cazuri....am sa mai caut,poate totusi nu s-au mediatizat prea mult...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 14 Decembrie 2006, 10:14:09
@skywalker

Buna...
Ce pot eu spune sunt 2-3 lucruri...
1. Exista un exercitiu, singurul dintr-o carte care mi-a fost recomandat "cu caldura", care suna cam asa... (dar cu siguranta vei avea nevoie de multe "nopti" albe pentru asta, cel putin la inceput): trebuie sa stai intins, cu corpul cat mai drept, probabil pe o saltea foarte tare, scandura, etc...trebuie sa faci in asa fel incat coloana ta vertebrala sa fie perfect intinsa, chiar daca te doare spatele (la un moment dat, durerea va disparea). Cand te-ai obisnuit cu pozitia respectiva (poate nu neaparat in prima seara, eu nu am rezistat mai mult de 10 minute in aceasta pozitie, ce sa spun, mi-au trebuit cateva saptamani, dar asta este), incepi si iti relaxezi CONSTIENT fiecare muschi in parte. In prealabil poate inveti anatomie, daca nu o stii deja, si nu glumesc cu asta. Iti imaginezi ca esti din ce in ce mai atras de forta gravitationala, si trebuie sa si simti asta, pana la un moment dat cand nu mai simti nimic "fizic". Dupa ce vei reusi sa treci prin toate fazele astea relativ rapid (sa nu dureze mai mult de 5-10 minute tot "sportul" asta), incearca sa realizezi ce este inauntrul tau. Mie mi s-a spus sa imi imaginez ca exista "ceva" ca o plasma sau ca un lichid foarte dens, pe care sa il controlez eu. Apoi incerci sa "iesi" din corpul tau fizic.
Eu am incercat sa "ies" prin crestetul capului. Este cel mai greu... Altii ies prin frunte, plex, etc... Poti "iesi" pe oriunde, cum "iti vine", daca ma pot exprima asa... Si pe urma ... mai vezi tu.
Ce pot spune: sa realizez ca am "iesit", nu mi s-a intamplat...am adormit :cry:de fiecare data. Insa intr-o noapte am "iesit"... altfel. Aveam un papagal, caruia uitasem sa ii pun apa proaspata, cum faceam in fiecare seara. Am adormit cu gandul ca "sa nu uit"... Iar la un moment dat, am "visat" ca m-am dus sa vad daca are nevoie de apa, iar el se uita speriat la mine, eu ma uitasem la recipientul respectiv, erau 2 pene in el dar era apa, iar ochii papagalului erau rosii, ca atunci cand faci poze ochilor de animal, si  in ei se reflecta lumina blitzului (am uitat numele fenomenului). Cand am realizat asta, imediat m-am trezit, m-am dus la colivie, m-am uitat, erau cele doua pene acolo, era acelasi nivel de apa, iar papagalul meu, nu stiu ce avea, dar statea cuminte in colivie...
2. Din cate am inteles, nu este periculos sa "iesi" si sa te "plimbi"...am inteles ca acel "cordon argintiu" nu se poate rupe chiar asa usor... Si daca se rupe sau ceva de genul asta, nu inseamna ca mori, ci pur si simplu, ai o stare mai neplacuta in ziua (zilele) urmatoare..pana iti refaci echilibrul energetic.
3. Am vazut si eu ceva in genul povestirii tale...
M-am trezit in vis (da, eu ma trezesc in vis...), de fapt, m-am trezit ca incercam sa trec printre niste nori, i-am dat la o parte (oricum, zburam...), am vazut 3 oameni inarmati alergand, fara masti sau ceva, o cladire mica, gen centrala termica dintre blocuri, iar cand am vrut sa le vad fetele, sau sa alerg dupa ei, am fost trasa inapoi, de fapt, pe moment, am avut senzatia ca mi s-au terminat bateriile... Nu s-a mai repetat.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 14 Decembrie 2006, 11:48:34
BRAVO,calinahanna

ai reusit dedublarea  si ai ales partea mai grea a ei,dar felicitari!!!(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_323.gif)

respiratia conteaza si ea f mult si iti dau dreptate,cand am inceput sa fac si eu aceste lucruri,mi-am dat seama cati muschi are corpul meu :-D; eu m-am plictisit repede de acest exercitiu de relaxare,la fel ca si tine,pana imi relaxam eu muschii,adormeam...e drept ca dormeam mai bine.. :-D
un alt exercitiu cu ajutorul caruia te poti dedubla, in afara de respiratie, este incercarea de a invinge gravitatia...iti fixezi pe tavan un punct si te chinui sa il atingi..mi-a luat cam 6 luni pana am reusit cu adevarat, timp in care,ca si tine, aveam parte de vise lucide...
eu ies prin plex,e mai simplu...prin crestet am impresia ca ma intorc..
oricum,va invidiez pe voi fetele, sunteti tare perseverente si constante,nu inteleg de ce eu ma plictisesc rapid...
felicitari inca o data
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 14 Decembrie 2006, 12:09:05
@darkness

Nu invidia pe nimeni..
Face rau :-)
Am cunoscut un tip, asul asilor... Mega verficat, crede-ma. Deci nu e o regula, ca fetele pot face mai multe...
Personal cred ca e important sa crezi in ceea ce faci, sa nu ai nimic de pierdut, sa stii ce vrei si sa nu iti fie frica...
A! Si sa nu uiti ca singuri ne-am nascut, singuri murim...

PS. Vine vacanta si am sa dorm mai mult. Am sa incerc sa fac si ce mi-ai spus tu.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 14 Decembrie 2006, 12:29:16
hehe..secretul mi l-a spus priestess,asa ca multumeste-i ei,eu doar am profitat de lipsa ei...partea cu "nu ai ce pierde" mi-a spus-o si priestess,dar nu prea imi vine sa cred...daca stau totusi sa ma gandesc bine,chiar nu am ce pierde,dar e si teama de necunoscut as zice,de ceea ce voi gasi pe partea cealalta,; daca ar fi priestess aici, mi-ar zice ca ma contrazic si ca de fapt imi e teama ca voiu fi dezamagit de ce voi vedea dincolo,caci eu cer prea multe...in fine,voi stiti mai bine...

bine,rectific "va invidiez"..de fapt nu invidiez cu adevarat,era un fel de a spune...dar aveti,voi fetele, meritul vostru...aveti rabdare cu carul!!!!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 03 Ianuarie 2007, 14:14:40
@darkness

Hahaha!
Inainte de toate, "La multi ani"...
Apoi...tzi-am spus ca voi incerca ce mi-ai zis tu, exercitiul acela cu punctul de pe tavan.
Am adormit, insa punctul il fixasem pe un bambus din camera (si nici nu era macar camera mea :mrgreen:). Am visat o prostie, nu mai stiu ce, insa m-am trezit in vis ca imi sarea in ochi un obiect chinezesc din acea camera, pe care l-am remarcat inainte de a adormi. Super fain, era extrem de clar conturul sau, iar in jurul meu era ceva ca o ceata, ca un fum alb, ceva care se disipa din ce in ce mai mult, pe masura ce realizam ca ma indreptam din pat inspre acel obiect... Desi nu am adormit curioasa in legatura cu acel obiect. Adica nu aveam atentia indreptata direct asupra lui, eu ma gandeam la bambusul de langa geam...

Nu am reusit chiar totul ca la carte, dar nu pot uita felul in care m-am trezit, mergand spre acel obiect.

Multumesc!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 04 Ianuarie 2007, 19:14:26
Calinahanna.....poate ai visat.....nu vreau sa par toma necredinciosul dar sunt putin cam sceptic!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 04 Ianuarie 2007, 19:18:12
Sau poate ai u anumite tehnici de dedublare!Sincer sa fiu am incercat si eu si fara niciun rezultat!mai ales la oras in f mult zgomot!...Poate tehnicile astea sa mearga undeva in mediu rural...in natura unde este multa liniste!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 05 Ianuarie 2007, 11:02:20
@xenon_2000
Pai si eu am spus ca am visat. Dar nu stiu daca tu te poti trezi in propriile vise, dar nu te trezesti din somn, de fapt...
Cred ca e vorba de acea stare pe care o ai in momentul in care incerci sa te trezesti dimineata... Smecheria e sa ramai cat mai mult timp in acea stare si cat mai constient. Cred ca e vorba doar de un alt grad de constiinta... Sau un alt nivel, mai bine zis.
Pana la urma toate au legatura si se rezuma la atentie. Ii spuneam lui darkness despre un exercitiu pe care il faceam. Daca as fi ramas constienta pana in final, as fi ramas in aceasta stare. Dar cum nu am reusit, si adormind cu acest "fix", ca "trebuie sa reusesc sa <plec> si sa merg undeva" (loc deja stabilit clar in mintea mea), m-am "trezit" in vis, ca plec, ca ajung unde mi-am propus, ca gasesc ce caut, etc.
Probabil e tot un fel de dedublare. Pentru ca eu nu am "calatorit" in corpul meu fizic in acel moment.

Daca nu intelegi, mai intreaba, nu sunt convinsa ca m-am exprimat chiar corect... Si nici nu vreau sa iti creez confuzii mai mari...
Si nici nu am pretentia ca stiu eu cum se face. Eu nu pot spune decat prin ce am trecut si ce am observat, atat...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 05 Ianuarie 2007, 11:19:59
nu trebuie sa ai tehnici speciale de dedublare,trebie sa depui efort si sa fi consecvent...
cum i-am spus si calinahannei,trebuie mult exercitiu

calinahanna,eu cred ca a fost dedublare,mai ales ca ai vazut si acel "fum alb"
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 05 Ianuarie 2007, 11:43:53
@ darkness

Ar trebui sa te tin la curent... Pana una-alta, ma bucur ca am cu ce sa te tin la curent. Oricum, fumul ala era ciudat rau. Era ca o haina din care ieseam. M-am vazut facand acel pas, si am fost foarte fericita ca imi vedeam forma piciorului, forma clara a acelui obiect... Si inca ceva. Lumina pe care am remarcat-o era zenitala, cam crepusculara...nu era nici lumina de vara, nici lumina lunii, nici lumina de vreme ploioasa... Semana putin cu lumina de neon. Doar ca nu era atat de intensa si de rece. Si o lumina care totusi, ma facea sa simt o oarecare umezeala...si un "aer" extrem de curat, pe moment am avut senzatia ca e o gradina afara.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 05 Ianuarie 2007, 19:58:11
ms de explicatii!Fiecare simte in felul sau!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 05 Ianuarie 2007, 20:57:14
da..la mine nu apare acel fum..
la mine e totul clar,insa atunci cand ating lucruri e ceva mult mai puternic,de parca mii de ace imi impung pielea in acel loc cu care am atins obiectul...nu e ceva dureros...
ca si calinahanna, si eu ma simt mai "libera" si fara piedici...e o stare de usurinta in toate miscarile pe care le am...
as putea compara cu ceva...fata de visele in care ma dedublez si miscarea e usoara,diafana,simpla, miscarea in realitatea fizica e mult mai greoaie,ca si cum m-as afla intr-o groapa cu nisip si as incerca sa inaintez...

calinahanna, visele in care te dedublezi sunt insotite si de vise lucide?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 06 Ianuarie 2007, 17:38:56
azi am reusit ceva ce nu am mai reusit de vreo cateva luni... :roll:
m-am dedublat constient...de fapt inconstient :-D
eram pe strada si  pur si simplu mi-am dat comanda de a ma relaxa...am reusit o relaxare "completa" in 2 ore...
creierul a fost doar de veghe,in rest totul s-a sters..nu stiu exact cum s-a intamplat,dar pt un timp nu mi-am mai simtit trupul si am respirat extrem de adanc,ca cineva care s-a inecat ..nu a fost zgomotos,doar asa am simtit eu..m-am simtit foarte usoara si totul era in culori extrem de vii..am mers langa trupul meu cateva minute,chiar mi s-a parut amuzant ca aratam asa senina si detasata apoi ceva s-a intamplat,nu stiu exact ce, dar m-am simtit absorbita in corp si ,desi am facut toate eforturile ca sa ma indepartez cat puteam de mult,nu am reusit...
asa ca m-am trezit iar pe strada,un pic ametita,am avut noroc ca era cineva cu mine si m-a sustinut,foarte intrigat ca nu ii raspunsesem de 5 MINUTE!!! ( e un record pentru mine, data trecuta am iesit din trup abia un minut )  ,desi era vorba de ceva care ma interesa,deci nu aveam motive sa nu ii raspund...

are cineva idee ce s-a intamplat de am revenit asa rapid in trup?nu am perceput niciun pericol, nu era ncio masina in apropiere care sa imi ameninte viata sau ceva...si nici persoana de langa mine nu m-a zgaltait... :|
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Mihai_Tm din 06 Ianuarie 2007, 17:59:27
Poate lipsa antrenamentului,desi nu cred ca duci lipsa de asa ceva.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 06 Ianuarie 2007, 18:11:09
nu duc lipsa de antrenament,desi sunt anumiti factori declansatori pe care i-am observat mai bine in acea zi decat in altele...in general am evitat sa ma dedublez in afara casei ( tocmai pt ca am auzit de acele ameteli,lesinuri,pierderea simtului orientativ)...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 07 Ianuarie 2007, 11:45:29
Pt Calina...........SUNT PERICULOASE DEDUBLARILE!???????????(am vazut ca tu esti mai cu experienta)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Ianuarie 2007, 17:20:04
xenon,
da,sunt periculoase daca nu sti ce sa faci;dar totusi chiar si un incepator poate reusi o dedublare "perfecta" in mod inconstient si nu exisat om pe pamant sa nu fi realizat una in viata lui...
sunt periculoase din mai multe motive,dar depinde acum si de credinta ta...eu oricum nu am cum sa spun daca e sau nu adevarat,intrucat nu mi s-a intamplat nimic rau...daca ai citi si celelalte pagini si ai face un rezumat ai intelege

- exista anumite "spirite" "( cand spun spirite,nu trebuie sa te gandesti la morti sau chestii de genul ) care abia asteapta sa intre in posesia unui trup nou si functional,daca ii dai posibilitatea...cum se poate intampla asa ceva? pai sa zicem, ca tu vizitezi hunedoara in acel moment cu trupul astral...daca nu esti pazit de catre inger pazitor/protector sau mai stiu eu ce altceva,e posibil sa te alegi cu un "parazit" care nu va fi atat de bucuros sa iti primeasca trupul astral inapoi...mai poti folosi sare,cristale ca amulete
- se intampla,desi cam rar, sa se rupa acel "cordon" cu care esti legat de corpul astral...in cazul acesta probabil mori...
- se intampla,desi cam rar, sa uiti drumul de intoarcere,sau sa ramai blocat cumva intr-o camera....eu unul m-am chinuit vreo 6 luni ca sa ies din camera mea...nici nu eram prea convins ca peretii sunt un minunat loc de traversare,probabil si asta a contat...

dar, daca iti iei masurile de rigoare, poti sta calm; in mod normal niciun protector nu va permite altui "suflet" sa intre in trupul tau,dar ia masuri(sarea e cea mai indicata); una peste alta, cu incredere, vointa,exercitiu si curiozitate,vei experimenta dedublarea si vei vedea ca e ceva placut..

pt toti:
am auzit ca exista persoane care nu vor sa se dedubleze, caci "lumea" in care ajung, e intunecata,plina de violenta si se confrunta deseori cu "caderi"; ce parere aveti?se intampla asta din cauza ca ei ajung in alte lumi/universuri, sau asa vad ei de fapt lumea?

priestess,interesant experiment ai facut..vad ca l-ai si reusit...daca stii ca nu trebuie sa incerci asta pe strada,dc ai incercat-o?esti f norocoasa; dc nu te-ai dus in alta parte si ai ramas  langa trup?
si nu inteleg ceva; cum adica: "m-am dedublat constient...de fapt inconstient"; nu asta era intentia ta? :?
auzeai ce iti spunea persoana de langa tine?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Elvin din 07 Ianuarie 2007, 20:42:21
     mi-am amintit de o dedublare foarte veche, involuntara, a unui om sfant. Poate va ajuta sa elucidati mecanismul

    [Antonie cel Mare]
     "odatã vrînd el sã mãnînce, ºi sculîndu-se sã se roage întru al nouãlea ceas [ora 6 seara], s-a simþit rãnit cu mintea. ªi lucrul era preaslãvit, cãci se vedea ca ºi cum ar fi fost în aer. Dupã aceea se vedeau oarecare vrãjmaºi cumpliþi, stînd în aer ºi vrînd a-l opri ca sã nu treacã. Iar cei ce-l conduceau, se luptau împotriva lor ºi-i întrebau: "Nu cumva ar fi vinovat cu ceva?".
      Deci, vrînd ei sã spunã cã a avut pãcate din naºterea lui, cei ce-l duceau pe Antonie ziceau cãtre vrãjmaºi: "Pe cele de la naºterea lui i le-a ºters Domnul, iar de cînd s-a fãcut monah ºi s-a fãgãduit lui Dumnezeu, se cade sã-ºi dea seama singur". Atunci cei ce-l pîrau ºi nu puteau sã-l biruiascã, i-au fãcut neopritã calea.
      ªi îndatã s-a vãzut Antonie liber cu totul. Atunci el s-a oprit sã mãnînce ºi a petrecut cealaltã parte a zilei ºi toatã noaptea suspinînd ºi rugîndu-se"
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 07 Ianuarie 2007, 20:48:38
darkness, eu dorisem doar sa ma relaxez,insa am obtinut un grad de relaxare prea mare,probabil automat mi-am schimbat si ritmul respiratiei..nu stiu exact,a ajuns deja un automatism ..
nu era in intentia mea sa realizez o dedublare pe strada; insa inca nu stiu exact ce a influentat intoarcerea asa precipitata.. :-(
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 08 Ianuarie 2007, 08:52:49
@xenon_2000

Nu cred ca sunt "mai cu experienta", poate doar ca stiu ceva teorie, ca la partea practica mi am drum lung...

In schimb, eu cand realizez "dedublarile" sunt super-fresh, si la minte si la spirit si la suflet. Am o stare de implinire, de realizare. Poate ca un efect de drog. (Apropos, daca cineva iti va spune vreodata sa te folosesti de diverse "substante" pentru a reusi, sa nu il/o crezi... nu de alta, dar, desi va dura mult mai mult pana vei reusi, vei avea mult mai multe satisfactii decat daca vei fi folosit vreun alt "mijloc"...)

@pri3st3ss

Da, de fapt eu ma trezesc din visul pe care il am cand realizez ca m-am dedublat. M-am gandit multa vreme daca visez sau nu, dar concluzia e ca nu... Chiar ma dedublez. Nu pot mereu, si daca imi propun "in aceasta noapte", cu siguranta se va intampla peste ceva vreme, cand nici macar nu imi propun sa fac asta. Ca o ironie a sortii. Dar ti-am spus, practic, visul obisnuit al omului, cel nocturn, pentru mine reprezinta un punct de plecare, o "poarta"... Nu stiu altfel, si daca asa mi-a fost cel mai usor sa o fac, am ales calea asta.

Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 08 Ianuarie 2007, 12:08:49
Am inercat si eu multe metode dar nu am reusit cu niciuna!Poate nu sunt facut pentru asa ceva....din cate am citit trebuie sa fii facut pentru asa ceva si mai trebuie cateodata sa tii si post!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Shadowman din 08 Ianuarie 2007, 12:57:06
Citat din: xennon_2000 din  07 Ianuarie 2007, 11:45:29
Pt Calina...........SUNT PERICULOASE DEDUBLARILE!???????????(am vazut ca tu esti mai cu experienta)
Citat din: darkness din  07 Ianuarie 2007, 17:20:04
xenon,
da,sunt periculoase daca nu sti ce sa faci;dar totusi chiar si un incepator poate reusi o dedublare "perfecta" in mod inconstient si nu exisat om pe pamant sa nu fi realizat una in viata lui...
sunt periculoase din mai multe motive,dar depinde acum si de credinta ta...eu oricum nu am cum sa spun daca e sau nu adevarat,intrucat nu mi s-a intamplat nimic rau...daca ai citi si celelalte pagini si ai face un rezumat ai intelege
pt toti:
am auzit ca exista persoane care nu vor sa se dedubleze, caci "lumea" in care ajung, e intunecata,plina de violenta si se confrunta deseori cu "caderi"; ce parere aveti?se intampla asta din cauza ca ei ajung in alte lumi/universuri, sau asa vad ei de fapt lumea?

  Hmm...Cititi operele lui Howard Philips Lovecraft,un maestru al genului fantastic....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 08 Ianuarie 2007, 13:03:30
@xenon_2000

Atat timp cat esti "facut dupa chipul si asemanarea sa" nu ai cum sa nu "fii facut" pentru asa ceva.
Trebuie vointa si trebuie sa nu renunti. A, si sa nu iti fie frica. Pentru ca orice forma de frica este malefica pentru om.

@Shadowman

Unde le pot gasi? Sunt traduse in romana?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 08 Ianuarie 2007, 13:20:05
Am vazut documentare multe pe Discovery, in care se incercau metode cu aparate electronice de inducere a unei stari de relaxare profunda (cu un ecran la ochi-gen realitate virtuala, si cu o muzica ambientala)....pe subiectii umani(studenti la facultatile de parapsihologie) si s-a reusit in procent de 40% dedublarea


Sunteti de acord cu aceste metode..Calina...Mai sus scriai ceva de genul narcotice...dar eu nu vreau sa aud de asa ceva!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 08 Ianuarie 2007, 13:28:21
@xenon_2000

Pai asta am spus si eu, ca nu e cazul sa vrei "narcotice", "halucinogene", "plante apotropaice" etc...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 08 Ianuarie 2007, 13:33:06
dar cu metodele de mai sus (cele elecronice) esti de acord?Vreau si eu sa intri (daca vrei si ai tip) pe arheologie - tehnologie antica, mai pe la sfarsit sa vad ce parere ai in legatura cu ce am scris!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 08 Ianuarie 2007, 17:46:59
lovecraft se gaseste la toate librariile si bibliotecile...e interesant dar prea usor

xenon, poti folosi un anumit tip de muzica,asa cum foloseau si samanii
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 08 Ianuarie 2007, 20:50:05
calinahanna,cunosc sentimentul,uneori o patesc si eu, e chiar trist...

la mine dedublarea e indusa si de muzica si dans; nu stiu exact daca ceea ce ascult eu merge la orice persoana.. eu ascult o forma mai usoara de rock sau muzica clasica,in special bach cu concertele de orga; uneori iti simti trupul pulsand, toate celulele intra in vibratie si e ca si cum sunetele iti imping afara trupul astral din cel fizic..(adu-ti aminte de samani! )
nu folositi droguri, bauturi alcoolice si alte substante halucinogene pentru a va dedubla!!!



iata ce am incercat eu la inceputuri:
1. asaza-te in pat,intins, cu fata in sus,mainile pe langa trup( te vor deranja la un moment dat,daca le tii  pe burta,caci ti se vor parea extrem de grele)
2. asigura-te ca nu te va cauta nimeni la telefon,usa,nu ai o emisiune preferata care sa inceapa cat timp meditezi tu...asigura-te,de asemenea, ca esti corect imbracat..adica nimic nu te strange,nu te incomodeaza...nu e prea frig sau prea cald,nu ti-e foame,sete etc...
3. incearca sa te concentrezi pe respiratie...daca vrei,poti sa si numeri; de ex, 3 sec inspiri, 3 sec expiri, 2 sec faci pauza intre expirat si inspirat..inspiri si expiri adanc...nu iti fie teama daca vei pierde sirul...dupa 2-3 sedinte,corpul tau se va obisnui si va face acest lucru automat
4. incearca sa iti relaxezi muschii,e destul de grea partea asta,dar trebuie sa reusesti; si ma refer la toti muschii,sa nu cumva sa uiti vreunul
5. unii rostesc mantre...de ex "aum"
6. incearca sa iti golesti mintea de orice fel de gand...nu te chinui sa iti amintesti ce culoare are parul lui x, ce ti-a spus y, ce trebuie sa faci maine...nu trebuie sa permiti niciunui gand sa intervina....daca iti apare totusi un gand, lasa-l sa treaca, nu te agata de el...
7. construieste mintal,un triunghi...colturile de jos sa fie ochii si al treilea sa fie al treilea ochi ( mijl fruntii) si incearca sa privesti acel punct,dar fara sa te chinui,ca sa te doara globii oculari.
8. vei avea o senzatie de ameteala,sau "iti va zbura patul de sub tine"..asta ar fi varianta rapida.. ,dar sa nu te sperii...desigur,in primele dati s-ar putea sa ai un soc cu privire la acele ameteli, in sensul ca uneori sunt foarte puternice,dar te vei obisnui...
9. incearca sa iti faci o matrice luminoasa a corpului tau,pe care mintal sa o inconjori cu un cerc de sare ( daca poti, pune sare in jurul patului de fiecare data cand faci exercitiile ),sau un cristal de cuart,sau invoca-ti protectorul sa te asiste....si cand spun sa il invoci, chiar vb serios....e ca si cum l-ai ruga pe dzeu...spune-i sa vina,convinge-l ca esti gata...vorbeste-i si spune-i ca vrei sa te ajute..uneori iti va raspunde,alteori nu...uneopri il vei simti...nu pot fi duhuri necurate,caci vei simti automat raul,indiferent cat demult se chinuie sa il disimuleze
10.dupa ce acea matrice a propriului corp e realizata si cat mai luminoasa, incearca sa iti fixezi un punct pe tavan la care sa ajungi...propune-ti sa invingi gravitatia..nu trebuie neaparat sa iesi pe undeva anume ( plex, al treilea ochi , a7a chackra - vf capului)...ca sa iti faci o idee: e ca si cum ai fi beat..stii ca at cand esti ametit bine,ai senzatia aceea de plutire..aceasta senzatie trebuie sa o redescoperi si tu acum; altii apeleaza la varianta cu matricea deasupra corpului subtil/astral...din experienta iti spun ca e mai usor sa te ridici decat sa te infunzi in podea...

totul necesita multa credinta,(nu trebuie realizat acest exercitiu atunci cand esti extrem de obosit - nu de alta, dar vei adormi rapid ) si multa munca..
-nu uita sa te relaxezi cat mai bine...uneori iti vei simti pulsul devenind cat mai puternic,asta e bine.
-nu  e neaparat necesar sa iei legatura cu protectorul, dar ai grija sa iti protejezi trupul
- e posibil ca in lunile in care incerci aceste exercitii,sa ai multe vise lucide..si visele lucide  sunt o forma de proiectare astrala
- oricum uneori vei adormi inainte sa termini tot exercitiul,dar dedublarea se va realiza inconstient...daca esti sigur ca iti poti induce aceasta stare in timpul somnului, incearca sa tii seama de ceea ce visezi,sa devii constient in timpul visului; acest lucru e strans legat de dedublare
- cand reusesti , incearca sa stergi visul si sa te observi,sa vezi camera...asta in somn,fara sa fi treaz!
-cand esti sigur ca stapanesti si acest punct, muta meditatia de la ora serii mai de dimineata sau in timpul zilei si incearca sa te proiectezi...

xenon, nu  ai nevoie de aparate ca sa iti induci relaxarea, o poti realiza singur; dedublarea o poate face oricine, dar modalitatea de a te dedubla  difera de la persoana la persoana; de exemplu eu "ma ridic" , calinahanna, la fel parca,sau isi propune sa ajunga undeva(acel bat de bambus care ii ramasese in minte, ultimul lucru vazut inainte de somn etc); vei reusi in mod sigur intr-o zi, dar iti trebuie mult exercitiu, multa vointa,rabdare si odihna(desi uneori eu ma dedublez mai repede cand sunt stresata si obosita );
cunosc persoane care au reusit dedublarea in 2 luni,pe cand altii abia dupa 2 ani..nu stiu sa explic acest lucru,probabil nu se tinusera de treaba;

calinahanna are dreptate, nu trebuie sa iti fie teama!teama iti va paraliza creierul si va interveni partea constienta a lui si te vei trezi brusc( probabil ai parte de acele nopti in care uneori ai senzatia ca iti zboara patul de sub tine si te prabusesti in gol - la asta ma refer)


succes!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 09 Ianuarie 2007, 08:41:22
@xenon_2000

Ma intrebi de metodele enumerate anterior mesajului tau...
In general, am o parere destul de clar conturata in privinta fenomenelor considerate "paranormale".... Nu consider ca e nevoie decat de o singura metoda, si anume bunul simt, pe care il ai sau nu. Tot ce este "indus", "provocat", de obiecte/elemente terte (tertze), nu cred ca isi are rostul, nu sunt "naturale" (droguri, alcoool, sisteme electrice/electronice etc).
Nu stiu, in ziua de azi e foarte greu sa fii "old school", dar merita incercat si staruit cu ajutorul vointei clare asupra acestui gen de practici.
Eu nu sunt atat de avansata pe cat as fi vrut, insa este explicabil datorita vietii cotidiene pe care am trait-o si pe care partial o mai traiesc. Ca atare, mai mult decat atat nu imi permit sa iti spun. Oricum, dupa cum ai remarcat, aici gasesti destule raspunsuri, pe care le poti pune cap la cap, iar impreuna cu ce stii deja sa nu te chinui prea mult. 

Daca exersezi (ceea ce a spus pri3st3ss anterior si ceea ce s-a spus pe acest topic pana acum cu siguranta iti vor fi elemente si informatii ajutatoare pentru inceput) este imposibil sa nu reusesti. Poate dura si cativa ani, dar daca nu renunti si daca nu ai sperante desarte, cu siguranta vei reusi. Sa vezi pe urma senzatii benefice!

Si pana la urma, daca vei reusi si ne vei spune si noua, vom fi si noi bucurosi ca s-a mai ridicat cineva, si ca nu am inrosit tastaturile degeaba... :wink:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 11 Ianuarie 2007, 10:04:05
Multumesc Calinna...Vreau sa stiu si eu daca cu astfel de tehnici te poti vindeca si de diferite boli, sau alte tehnici speciale tot in gen ca dedublarea!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 11 Ianuarie 2007, 10:50:56
@xenon_2000

Depinde..cred ca trebuie sa stapanesti in primul rand dedublarea, sa ai niste tehnici speciale de "vedere" si "observare", iar apoi sa incerci sa vezi ce e in plus si cu o vointa fantastica, sa iti impui sa reusesti sa te vindeci. Dar ai atat de multa energie? De obicei, boala iti cam consuma energia..

Nu stiu daca e bine sa te "arunci" din prima la ce e mai greu. Incearca si tu pas cu pas, mai intai...

Si inca ceva.. "totul este in mintea ta".

(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_286.gif)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 15 Ianuarie 2007, 20:44:38
O cauza pricipala a nereusitei concentrarii in vederea relaxarii si eventual dedublarii este stresul...cauza stresului : societatea de azi si sistemul social!Cum putem scapa de stress!?
pt Calina....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 15 Ianuarie 2007, 21:07:22
nu exista exercitii speciale pentru a scapa de stress,totul sta in vointa..in ceea ce iti impui, ce iti sugerezi...
incearca atunci cand ajungi acasa sa nu te mai gandesti la problemele tale, recreaza-te, binedispune-te cu activitati care crezi tu ca te relaxeaza...e cam greu sa iti lasi problemele la usa , dar trebuie sa incerci..
oricum, chiar si inaintea exercitiilor de dedublare sau orice alt tip de exercitii , ar trebui sa te linistesti, sa te calmezi, sa te relaxezi; vei observa ca vei vedea altfel problemele, vei gasi  amanunte pe care nu le-ai observat in momentul aparitiei problemei pentru ca deja intregul tau corp  intrase in alerta si anumiti stimuli trecusera pe langa tine...

unii psihologi afirma ca stress-ul e produs de persoana in sine, nu de problema  cu care se intalneste persoana; fenomenul se numeste " lupta sau fugi", e activat de amigdala, care e un sistem foarte primitiv aflat in creierul nostru , se regaseste si la animale; atunci cand apare stimulul ( problema), creierul tau o analizeaza,o scaneaza ( asta foarte rapid ) si se hotaraste ce sa faca: sa fuga sau sa lupte? intre aceste doua stari, exista insa starea aceea de panica, de agitatie, anxietate ( astea difera de la om la om ), in care tot corpul tau intra in alerta..
in continuare, aceiasi psihologi au spus ca de fapt asta inseamna stress-ul , tocmai aceasta agitatie, anxietate etc, pe  care si-o creeaza fiecare dintre noi atunci cand realizeaza mai multe lucruri ( de exemplu, realizeaza ca nu are timp sa o termine o lucrare si are termenul de predare in 2 zile; sau realizeaza ca nu are cunostintele necesare pt a duce la bun sfarsit acel proiect etc etc etc ) si, in loc sa se calmez, sa respire adanc si sa se "adune" si sa ia totul step-by-step, isi permite sa intre in  panica..
mai multe astfel de momente  conglomerate duc  la stari de oboseala cronica, anxietate, diferite sentimente de inutilitate, debusolare etc...care bineinteles apoi se rasfrang asupra organismului ( ataca sanatatea - nu numai cea mintala - apar ulcere, gastrite etc )

deci totul e ceva personal,deoarece tu iti cunosti / ar trebui sa iti cunosti trupul mai bine decat orice alt medic / psiholog si in tine exista raspunsul...

asa ca sfatul meu este sa nu te iei dupa ce spune x si y, ci sa iti asculti vocea interioara/ instinctul/ corpul ,caci el stie cel mai bine, si sa iti acorzi cateva momente in fiecare zi ( chiar daca esti de sex masculin ) pentru tine si numai pentru tine..
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 16 Ianuarie 2007, 14:10:35
vorbeam de orice fel de stress.... toti psihologii din lume nu pot vindeca grijile de zi cu zi, care imbolnavesc omul (asa e societatea din ziua de azi...concep progresul ca pe o munca titnica asociata cu stresul fizic sau psihic)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 16 Ianuarie 2007, 16:15:47
nu ai nevoie de psihologi ca sa te vindeci!
ai nevoie de tine,de credinta ta ca vei reusi si de vointa ta! psihologii doar te ajuta, te indruma
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 16 Ianuarie 2007, 20:58:24
stiu, xenon, si eu tot la orice fel de stress ma refeream,practic metoda e aceeasi, o poti extinde si mula pe spiritul tau..
darkness are dreptate, niciun psiholog nu te poate ajuta, daca tu nu te ajuti, daca nu ai incredere in tine!
asculta-ti trupul si fa ceea ce simti ca trebuie sa faci ca sa inlaturi stress-ul; de exemplu pe mine ma relaxeaza baile cu tot felul de arome,lumanari, esente,spuma, muzica etc ; asa scap de oboseala si de stress; dar totusi fii atent!
a sta in cada 3 ore/a te uita la tv/ alte variante, nu inseamna a combate stress-ul,inseamna a amana momentul clacarii intregului organism, inseamna a te minti!
eu am gasit in meditatia zen un prieten excelent care ma scapa de stress,insa e posibil ca la tine sa nu fie buna aceasta metoda.o prietena picteaza, alta face curatenie ca sa combata stress-ul..incearca-le pe toate si alege-o pe cea mai buna, personalizeaz-o!

cateva tehnici antistress:
- Confortul: Absenta lui e un obstacol major in destindere. Desi par niste lucruri marunte, o temperatura inadecvata in casa, o mobila neconfortabila, o imbracaminte nepotrivita, un spatiu murdar si neintretinut creeaza indispozitie. Temperatura ideala este in jur de 20 de grade, o mobila confortabila nu inseamna o canapea in care sa te scufunzi, ci un scaun simplu, cu spatar.
    Aerul: V-ati intrebat vreodata de ce ne simtim atat de calmi la tara, fata de oras? Nu e vorba numai de liniste, asa cum pare la inceput, ci calmul e creat de spatiul deschis si de aerul curat. Din cauza asta, o plimbare pe-un drum de tara e mult mai reconfortanta decat una pe o strada de oras, si tot de asta, un birou care da cu fereastra spre cer e mai putin deprimant decat acela care da cu fereastra catre un zid sau catre o curte interioara. Spatiul si aerul curat sunt doua dintre cele mai puternice antidoturi impotriva stresului.

Linistea: Persoanele anxioase fug de ea. Declara ca linistea accentueaza stresul: ,,Am nevoie de radio ca sa ma destind". Nu va lasati influentati. Daca tanjiti dupa pace si relaxare, cautati linistea. Absorbiti-o, cufundati-va in ea, faceti-va din ea un tovaras de lunga durata. Numai linistea ne aduce calmul total. Nu o puteti afla in oras? Profitati de calmul unei biserici goale, de pilda, si-o veti gasi. Stati catva timp intr-o strana sau asezati pe o banca si nu va ganditi la nimic. Incarcati-va de atmosfera binefacatoare a locului. Nici o liniste nu e mai deplina decat aceea care coboara din cer. Doar daca sunteti un ateu inrait, nu veti resimti linistea care va cuprinde. 
     Linistea utilizata in mod creativ este arma cea mai puternica impotriva stresului si a anxietatii. Ea este prezenta in majoritatea tehnicilor de relaxare si meditatie. Iar de la liniste la calm nu e decat un pas.
     Motivatia: Exista momente in care, desi va aflati in locul cel mai linistit de pe lume, inconjurati de un confort princiar si fara sa fiti deranjati de nimic, vi se pare imposibil sa fiti relaxati si senini. Explicatia? Starea de bine nu ne cade din pom. Trebuie sa muncim pentru ea. Sa fim motivati. Sa vrem. Trebuie sa fim convinsi ca ceea ce facem e spre binele nostru. Cu cat vom fi mai siguri de reusita, cu atat vom fi mai aproape de telul propus.
-invata sa te relaxezi! Incearca sa faci pauze scurte, constante, de respiratie adanca. Inchizand ochii si constientizand procesul de respiratie te vei simti mai bine si iti vei putea pune mai bine ordine in ganduri.
-Incearca terapia prin muzica! Aceasta are o multitudine de beneficii: trateaza boli, calmeaza si binedispune. Muzica poate fi de orice gen fiind insa de preferat cea cu sunete din natura. Asculta pe fundal la birou, in masina, in bucatarie sau in timp ce faci sport si te vei simti mai bine
-Stresul este contagios-Oamenii stresati raspandesc germenul stresului. Il poti contacta fara sa iti dai seama. Protejeaza-te invatand sa recunosti situatiile stresante si sa limitezi contactul cu cei contaminati. Sau, daca esti in masura si ai dispozitia necesara, joaca-te de-a Dr. Antistres si ajuta-i pe cei din jur sa treaca peste situatiile dificile.

(http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_353.gif)
nu pot face altceva decat sa iti urez succes!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 17 Ianuarie 2007, 13:58:23
"Aerul: V-ati intrebat vreodata de ce ne simtim atat de calmi la tara, fata de oras? Nu e vorba numai de liniste, asa cum pare la inceput, ci calmul e creat de spatiul deschis si de aerul curat. Din cauza asta, o plimbare pe-un drum de tara e mult mai reconfortanta decat una pe o strada de oras, si tot de asta, un birou care da cu fereastra spre cer e mai putin deprimant decat acela care da cu fereastra catre un zid sau catre o curte interioara. Spatiul si aerul curat sunt doua dintre cele mai puternice antidoturi impotriva stresului. "


Exact pri3st...asta e o buna recomandare....pentru a ne gasi linistea spirituala trebuie sa ne gasim si linistea fizica (si un mediu ambiant corespunzator)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 28 Ianuarie 2007, 17:52:48
Salutare.

[off topic]
Asta e primul meu post. Am ajuns aseara pe acest forum cautand informatii despre piramide. Apoi am dat despre anul 2012. Iar acum gasesc dedublarea.
[/off topic]

Acum 5 minute am incercat o dedublare.
Uitati pasii pe care i-am urmat. Sa ma corectati daca am gresit.
1. m-am asezat pe pat
2. m-am relaxat profund ( m-a luat o mica stare de ameteala )
3. mi-am fixat un punct pe tavan
4. am facut tringhiul acela de care zicea cineva de aici
5. am chemat ingerul pazitor sa imi pazeasca trupul
6. am incercat sa ma ridic la acel punct de pe tavan
bataile inimii au inceput sa se accelereze si in acel moment mi s-a facut frica. stiu ca ati zis ca nu trebuie sa imi fie frica, dar ati spus ca e posibil sa mor. Si chiar nu as vrea sa vina parintii sa ma gaseasca mort in dormitor.

Ce ziceti? Ar trebui sa continui ?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 28 Ianuarie 2007, 20:58:57
bine ai venit starlookboy si spor la posturi si la dedublari!

ai facut corect pana acum,chiar te rog sa maiincerci!
nu se moare asa usor!
ai incredere in tine!
de cat timp incerci dedublarea?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 28 Ianuarie 2007, 21:05:16
Multumesc pentru bun venit!
Cand o sa postez o sa postez numai daca intr-adevar o sa am ce zice. nu imi place sa postez doar ca sa fac posturi.
Sunt fascinat de tot ce tine de OZN/fenomene etc.

Azi e prima oara cand am incercat dedublarea.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 28 Ianuarie 2007, 21:28:04
o,daca e prima oara esti uimitor!!!
unora le-a trebuit peste un an ca sa reuseasca ce ai facut tu!
felicitari!
spor in continuare

PS: daca spui ca esti  interesat de piramide, intra http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,190.45.html- electricitate in egiptul antic,poate aduci ceva nou,http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,161.105.html- despre piramide..si vezi ca ai multe subiecte deschise!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 28 Ianuarie 2007, 21:37:24
am vizitat topicurile alea...insa nu prea am avut timp sa dau raspunsuri sau pur si simplu nu am avut ce raspunsuri sa dau.

vine acum vacanta de o saptamana si o sa am mai mult timp liber.

revenind la dedublare...
ma bucur ca am reusit ce am reusit.sper sa imi inving frica si sa reusesc si mai departe.
cum imi pot da seama daca protectorul e langa trupul meu si mi-l protejeaza ?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 28 Ianuarie 2007, 21:41:44
da,e bine sa  ai o stare psihica buna,insa nu e nimic daca adormi in timpul exercitiilor, te poti dedubla si in somn

Citat din: starlookboy din  28 Ianuarie 2007, 21:37:24
cum imi pot da seama daca protectorul e langa trupul meu si mi-l protejeaza ?

nu incepe exercitiul pana nu  simti  un calm  pe care nu il  poti compara cu alte stari de calm pe care le-ai avut,in sensul ca aceasta stare e mult mai profunda..oricum protectorul tau e langa tine mereu/inger pazitor...ar trebui sa te simti linistit, calm, increzator..

abia astept sa ne mai spui ce ai reusit!iti tin pumniii
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 28 Ianuarie 2007, 21:49:34
Maine mai incerc si tot asa pana imi iese.
Voi posta aici evolutia acestui exercitiu.

Spuneai cred, ca pot veni si spirite rele dar ca le vom simti. Banuiesc ca daca e un spirit rau simtim o stare de neliniste, nu ?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 28 Ianuarie 2007, 21:52:25
da,neliniste si protectorul va intrerupe imediat exercitiul..
dar stai linistit, daca iti iei masurile de rigoare, te poti deplasa si in chicago fara vreo  problmea..
te anunt doar ca totusi calatoriile lungi,chiar si intr-un judet apropiat,sunt extenuante...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 28 Ianuarie 2007, 21:56:30
Nu planuiesc sa plec mai departe de camera in care fac exercitiul. Defapt tot ce imi doresc este sa inteleg mai bine lumea in care traiesc.

Din cate am inteles 'masurile de rigoare' sunt:
A) sa iti chemi protectorul
B) sa folosesti un cristal de quarz sau sare.

Te rog corecteaza-ma daca am gresit, desi ce am scris mai sus tot pe aici am citit. Nu vreau sa ma arunc cu capul inainte fara sa stiu ce ma asteapta, de aceea intreb.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 28 Ianuarie 2007, 21:59:00
da,poti folosi cristale sau sare..poti sa te si rogi pentru protectie,daca nu dispui de cristal ...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 29 Ianuarie 2007, 11:04:28
Ce cristale recomanzi?...mai ales pentru "linistea caminului" absorbtia energiilor negative
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 29 Ianuarie 2007, 12:43:58
cristalul de stanca e cel mai indicat
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 29 Ianuarie 2007, 12:46:16
Si sunt bune si la dedublare???? :?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 29 Ianuarie 2007, 18:49:03
Am promis ca revin.
Am mai incercat si astazi o dedublare insa pur si simplu nu am mai simtit nimic. Nici stare de relaxare, nici palpitatii,nimic. Cred ca e din cauza ca nu  ma pot concentra. Fiind ultima saptamana din semestru, multi profesori asculta pentru ultima nota si cred ca din cauza stresului nu ma mai pot concentra :(
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 29 Ianuarie 2007, 20:35:01
asteapta o perioada linistita, pana atunci concentreaza-te pentru scoala
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 30 Ianuarie 2007, 10:39:07
foarte buna profesoara ai fi!!!! pri3st3ss
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 30 Ianuarie 2007, 10:54:08
@starlookboy

Eu iti recomand o vacanta de vara la tara, undeva in localitati gen Dealu Frumos (Sibiu), Varatec (Moldova) s.a.m.d.

Ar fi bine sa incerci in mai multa liniste. Oricum, e bine oriunde, pana la urma, atat timp cat exersezi.
Dar, crede-ma, nu ai decat 2 cai: relaxare totala sau concentrare maxima. E treaba ta pe care o alegi, dar alege si ambientul pe masura.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 30 Ianuarie 2007, 10:57:38
Calina citeste in
"visul"...sa vezi ceva interesant.....vis lucid sau dedublare?pus de BAAron
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 30 Ianuarie 2007, 21:34:34
Citat din: xennon_2000 din  30 Ianuarie 2007, 10:39:07
foarte buna profesoara ai fi!!!! pri3st3ss

sunt deja...ms mult

Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 31 Ianuarie 2007, 12:21:20
Ma refeream la dedublari!...apropos chiar esti?..ce materie :-D?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 01 Februarie 2007, 11:50:15
Astazi am gasit pe net un program numit BrainWave Generator care emite sunete la diferite frecvente. Am ales frecventa Schummen actuala (12 Hz) si am incercat sa ma relaxez, speram eu la o dedublare.

Cred ca am stat 20 de minute in pat si apoi mi-am zis ca e suficient. Mi s-a intamplat un lucru nou. Cand am incercat sa ma ridic pret de 10 secunde nu am putut. Am incercat sa ridic capul, ba chiar m-am fortat si nu am reusit. M-am simtit greu, foarte greu. Am incercat sa ridic picioarele, am reusit, dar le-am simtit foarte greu.

Acum ma doare gatul pentru ca asa cum am zis am fortat putin ridicarea. Imi explica si mie cineva ce s-a intamplat?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 01 Februarie 2007, 12:56:16
hmmm...poate concentrarea intensa!..sau oboseala....intreab-o pe pri3st3ss
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 01 Februarie 2007, 13:06:39
de obosit nu sunt obosit, sau poate nu constientizez asta .
poate relaxarea profunda... sunt curios sa vad ce raspunde pri3st3ss
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Elvin din 01 Februarie 2007, 13:29:43
     corpul nu raspundea la comenziile creierului pentru ca organismul fizic era partial decuplat de corpul astral [impulsurile de la creier se pierdeau pe drum]. Mi s-a intamplat de multe ori si nu e problema. Periculos devine cand incerci tu sa decuplezi constient cele 2 corpuri, ba chiar din corpul astral sa extragi corpurile mai subtile. La intoarcere daca nu faci jonctiunea corecta poti ramane paralizat pe viata  :evil: gasesti un caz in 'Secretul Doctorului Honigberger' a lui Eliade [chiar de e fictiune] si inca sarmanul din carte era si maestru yoghin.... :evil:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: udar din 01 Februarie 2007, 13:30:20
Citat din: starlookboy din  01 Februarie 2007, 11:50:15
Astazi am gasit pe net un program numit BrainWave Generator care emite sunete la diferite frecvente. Am ales frecventa Schummen actuala (12 Hz) si am incercat sa ma relaxez, speram eu la o dedublare.

Cred ca am stat 20 de minute in pat si apoi mi-am zis ca e suficient. Mi s-a intamplat un lucru nou. Cand am incercat sa ma ridic pret de 10 secunde nu am putut. Am incercat sa ridic capul, ba chiar m-am fortat si nu am reusit. M-am simtit greu, foarte greu. Am incercat sa ridic picioarele, am reusit, dar le-am simtit foarte greu.

Acum ma doare gatul pentru ca asa cum am zis am fortat putin ridicarea. Imi explica si mie cineva ce s-a intamplat?

ai amortit, daca ai stat 20 de min nemiscat. si mie cand stateam in lotus imi amorteau picioarele la greu...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 01 Februarie 2007, 13:32:06
asta treb sa vada pri3s neaparat :lol:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 01 Februarie 2007, 17:17:52
@udar
nu a fost prima oara cand am stat nemiscat 20 de minute. sunt zile in care stau nemiscat si cate 30-40 de minute, insa nu pentru a ma relaxa ci pentru a ma uita la tv. Orice ar fi, senzatia a fost foarte neplacuta.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: AdiM din 01 Februarie 2007, 18:00:24
Lobsang Rampa este un caz celebru de dedublare, in sensul de trecere intr-un alt corp, cel putin din ce am citit. El s-a nascut si a fost educat in Tibet, dar dupa multe experiente, incluzind o viata petrecuta in Tibet si apoi evadarea din Tibetul ocupat de chinezi, spiritul sau s-a mutat in corpul unui occidental, din care a povestit apoi experienta sa tibetana si a scris multe carti. Nu stiu cit e de credibil pentru altii, dar mie mi se pare ca este o varianta de dedublare plauzibila si posibila daca este posibil ca spiritul sa isi schimbe corpul. Iar daca un om nascut pe Pamint a putut trai o asemenea experienta, nu vad de ce ea nu ar putea fi controlata si de fiinte superioare, poate extraterestri, daca ei au o stiinta mai inalta in asemenea fenomene.

Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: udar din 01 Februarie 2007, 18:08:20
Citat din: starlookboy din  01 Februarie 2007, 17:17:52
@udar
nu a fost prima oara cand am stat nemiscat 20 de minute. sunt zile in care stau nemiscat si cate 30-40 de minute, insa nu pentru a ma relaxa ci pentru a ma uita la tv. Orice ar fi, senzatia a fost foarte neplacuta.

Acu nu stiu ce intelegi tu prin nemiscat. Eu nu cred ca stai paralizat cand te uiti la TV... Te mai zvarcolesti pe acolo prin pat sau unde stai tu. Dar in timpul unei meditatii ideea e sa nu faci nici o miscare.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 01 Februarie 2007, 20:36:05
e posibil sa fie un raspuns simplu...cat de nemiscat stateai?
daca stateai intepenit, e posibil ca anumite vene sa se fi deplasat,e normal sa ai senzatii neplacute...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 01 Februarie 2007, 20:40:04
pur si simplu imi relaxasem muschii si stateam intins pe pat.
probabil si faptul ca am vrut sa ma ridic brusc, fara sa incerc mai intai sa imi simt muschii a  contribuit la acea "intepenire"
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 01 Februarie 2007, 20:56:22
da,daca te-ai ridicat brusc,inseamna ca s-a rasucit vreo vena..
ai grrija cu astfel de miscari
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: DeReLiCt din 01 Februarie 2007, 21:50:59
@starlookboy :-) Stau si ma intreb... unde ai gasit u programul... (torrente cumva  :-P :roll: ? - dak da atunci sa stii k a fost pus de mine :P )

Si.. presetul pentru rezonanta schumman l-ai modificat tu ptr. k el vine cu frecventa implicita de 7,8 Hz.

In fine... ceea ce ti s-a intamplat tie (si mi s-a intamplat si mie, dar mult mai nasol) se numeste "Sleep paralysis". Dak vrei sa te documentezi du-te aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 01 Februarie 2007, 21:55:41
starlookboy a zis ca nu dormea si nici nu se pregatea sa adoarma, iar acel articol se refera la somn si starea imediat urmatoare lui...

ce face exact acel aparat ?care e scopul lui principal?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: DeReLiCt din 01 Februarie 2007, 22:06:44
So.. were to begin ?  :-)

In primul rand stiu ca nu dormea (nici eu nu dormeam cand am patit.. ce am patit) dar nu trebuie sa dormi k sa ti se intample asa cum scrie si pe wikipedia:
CitatPhysiologically, it is closely related to the normal paralysis that occurs during REM (rapid eye movement) sleep, also known as REM atonia. In that, some scientists and physicians believe it to be a "natural" effect of the sleep cycle. Sleep paralysis occurs when the brain is awakened from a REM state into essentially a normal fully awake state, but the bodily paralysis is still occurring. This causes the person to be fully aware, but unable to move. In addition, this state may be accompanied by hypnagogic hallucinations.

In al doilea rand, acest program genereaza o plaja de frecvente joase in diferite combinatii cu/fara sunete de background (preset-uri) care pot "activa" anumite parti ale creierului.
Producatorii acestui program numit "BrainWave Generator" zic k ar face aceste lucruri - scuze dar nu am dispozitia sa traduc asa k le pun direct in engleza:
CitatExamples of possible uses for brain stimulation (more information available here):  Relaxation and meditation by entraining your brain into desired states 
Enhancement of learning capabilities (super learning) 
Sleep induction (for treating insomnia or just for falling asleep quicker) 
Focusing attention and enhancing awareness 
Alleviation of headaches and migraines, as well as other pain 
Preparation for stressful situations 
Self hypnosis and/or subliminal programming 

SKEPTICISM WARNING
Some people also claim that the following might be achieved with brain stimulation. However, there is no direct scientific proof of any of these, so a bit of a skeptical attitude is recommended.  Enhancing psychic capabilities like tendency towards out-of-body experiences, remote viewing, telepathy, telekinesis, etc. 
Mental and astral projection 


Acum... eu k (fost :roll:) utilizator al lui zic ca are anumite efecte asupra psihicului... dar din punctul meu de vedere au fost absolut terifiante - lucru care m-a facut sa renunt la folosirea lui pentru a-mi pastra sanatatea mentala  :-D.

Aaa.. si daca cineva il vrea "in regula + preset-uri care functioneaza" sa imi de-a un mesaj - si veti stii de ce zic asta dak il veti lua de pe site-ul producatorului.

Site-ul programului: www.bwgen.com
Preset-uri:             www.bwgen.com/presets.htm
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 02 Februarie 2007, 14:58:24
care sunt efectele secundare?...pana la urma?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: DeReLiCt din 02 Februarie 2007, 23:34:35
Hmm.. depinde. Din ce am vz in stanga si in dreapta, unii pot sa nu aiba nimic nimik, altii se pot simti divin, iar pentru altii ca mine (well... ceva in genul filmului The Ring dar in realitate - e o senzatie impreunata cu sunete si uneori imagini care te cam pun pe fuga)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: starlookboy din 03 Februarie 2007, 09:19:16
eu nu am simtit decat o stare de liniste completa. Imi place foarte mult programul. Dar prefer o muzica in locul lui.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 03 Februarie 2007, 21:42:25
alte exercitii utile:


1-
Cititi doua sau trei pagini dintr-o carte pe care apoi o inchideti. Concentrati-va imediat asupra a ceea ce ati citit, indepartand orice alt gand.  Veti obtine o noua suma de cunostinte si de informatii asupra subiectului. Nu va ajuta cu nimic daca cititi multe pagini fara o buna constientizare. Daca va concentrati asupra lucrului pe care il faceti, veti memora usor orice aspect legat de acel lucru.


-2-
Asezati-va in fata unui ceas mecanic, la o distanta de 30-40 de centimetri. Concentrati-va asupra ticaitului ceasului. Veti observa ca gandurile si mintea vor avea tentinta de a se indrepta spre alte lucruri, urmariti totusi sa auziti sunetul produs de ceas. Verificati cat timp mintea poate sa ramana fixata fara intreruperi.


-3-
Puneti in fata privirii o lumanare aprinsa si urmariti sa va concentrati asupra flacarii sale. Cand privirea va oboseste, inchideti ochii si creati mental imaginea flacarii respective.


-4-
Noaptea, in serile senine, in care se pot vedea foarte multe stele, puteti sa va concentrati asupra unei anumite stele de pe cer.


-5-
Asezati-va intr-o pozitie confortabila si concentrati-va asupra unei virtuti abstracte, cum ar fi compasiunea. Concentrati-va mintea si gandurile asupra acestei virtuti cat mai mult timp posibil.


-6-
Stati intinsi in pat cu fata in sus. Respirati adanc si incercati sa simtiti cum vi se relaxeaza incet fiecare parte a corpului.Goliti-va mintea de orice gand.cu ochii inchisi ,incercati sa vizualizati un nor roz care se apropie de dumneavoastra,va inconjoara,intra in dumneavoastra dandu-va o stare de beatitudine.Ramaneti in starea aceasta cateva minute.Sunteti conectat la lumina roz a dragostei universale.Multumiti-i universului ca v-a permis sa va conectati ,apoi trupului dumneavoastra ca a primit-o.Exercitiul va dezvolta capacitatea de a darui si a primi iubire,va curata de energii negative pe plan afectiv,va calmeaza.


-7-
Asezati-va in camera singuri.inchideti ochii si relaxati-va.Pacea si relaxarea trebuie sa va aduca o culoare in minte.Mentineti aceasta culoare si incercati sa o vizualizati in diferite forme si nuante.Culoarea va fi simtita ca potrivita imediat sau veti simti nevoia sa o respingeti.In acest caz incercati sa vizualizati o alta culoare care va apare in minte si discerneti daca va creaza o stare de bine sau va irita.Cu timpul veti descoperi care culori simbolizeaza binele si care raul.Cand veti stapani bine exercitiul, ganditi-va la anumite situatii din viata dumneavoastra sau la anumite persoane si asociati-le cu prima culoare care va vine in minte .Asa veti putea afla care sunt benefice si se implinesc si care nu.Daca culoarea va provoaca o stare de irascibilitate,cu siguranta persoana sau situatia la care v-ati gandit trebuie indepartate din viata dumneavoastra

Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 06 Februarie 2007, 11:45:01
Interesant Priess..parca suna a "imbinarea hipnozei cu relaxarea"!..incerrc dar tare mi-e ca dau gres
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 06 Februarie 2007, 12:27:39
sunt pe punctul de a folosi si eu programul.
In caz ca patesc ceva, sa stiti ca v-am iubit:)
Felicitari Ryn si Spooky pentru RUFON. Si felicitari tuturor pentru contributie.
ARk




p.s:sper sa nu patesc nimic. imi place pe aici:)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 06 Februarie 2007, 12:31:00
Ark..stai potolit!....daca te stii slab cu sanatatea nu te mai baga! :martiansad:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 06 Februarie 2007, 12:35:10
in afara de o mica afectiune cardiaca nu am nimic:)
Era doar o gluma. nu o sa patesc nimic.
Multumesc oricum pentru sfat.
Ark.


p.s.:Am examen sambata la termodinamica(ultimul din sesiune) si ma gandeam sa "invat mai repede"
:)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 06 Februarie 2007, 12:41:22
Invata cum poti.....termodinamica este o stiinta tare!...am facut si eu..asa ceva si eu am pasiune ptr asa ceva. Poate...dak studiezi cu pasiune vei descoperii perpetum mobile! 8-)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 06 Februarie 2007, 16:14:45
xenon,trebuie sa crezi in tine!
vei reusi!

ark,nu iti recomand aparate de acest gen,stai cuminte,mai avem nevoie de tine!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 07 Februarie 2007, 10:27:32
Ark vrea sa incerce...incercarea moarte n-are :lol: dar nu stie la ce riscuri se expune....nu vreau sa zica lumea : pacat de el a fost un om bun! :cry:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:01:44
ca sa inveti repede,trebuie sa te odihnesti bine..ceea ce e un pic imposibil daca esti in sesiune,dar cu putin management al timpului....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 07 Februarie 2007, 16:02:30
Va vad eu cand va veti lua servicii si job-uri...  :wink: :lol:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 07 Februarie 2007, 16:03:38

@offtopic
am inceput sa invat...scarboasa chimia. nu imi place deloc....:((
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:06:30
da,miroase urat...era un pamflet  in legatura cu chimia...

ceva de genul:
daca miroase urat e chimie,
daca e verde e biologie,
daca atrage e fizica si daca e economia sau psihologie
nu intelegi nimc...

sau ceva de genul.... :|

spor la invatat ark,macar esti mai bun decat tovarasa...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 07 Februarie 2007, 16:08:04
aiurea...habar n-am.:)
fizica merge dar chimia...yuck
Ark
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:12:10
sa ne anunti cand ai examen!
daca e practic,macar stim sa degajam zona si sa privim calmi focul de artificii :lol: :lol: :lol: :lol: ( glumesc,ark)

roag-o pe priestess sa iti ofere ceva energie,vei fi ca nou..desi si ea are examen sambata... :-D
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 07 Februarie 2007, 16:13:40
energia o primesc de la Dumnezeu in mod direct, sper. trebuie insa sa stiu:(
Ark
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:16:29
nu ma refeream la acel gen de energie....vine de la dzeu,intr-adevar,dar daca o iei doar asa si vei fi o "cescuta de ceai", te-ai contrazice cand ai a firma ca profa ta te-a "secat" de energie..era dzeu???

nu te agita, nu sunt contra,vreau sa inteleg care e faza...daca un om poate sa iti ia energie,poate sa iti si dea...
iar omu e dzeu in miniatura sau ar trebui,daca nu am lua in vedere "mutatia"....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 07 Februarie 2007, 16:26:18
nu am negat ca un om poate da energie. insa nu as putea sa profit de lucrul asta. si am spus ca ma multumesc sa iau de la Dumnezeu.
Profa aia intr-adevar ma seca de energie. Odata chiar a venit si a facut niste pase deasupra capului meu. Asta s-a intamplat cand a aflat ca vroiam sa dau la Teologie. Ciudata treaba
ARk
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:30:20
cum a facut pasele?
nu am mai vazut de ceva vreme vampiri care sa faca pase...ei actioneaza "incognito", "invizibil"...

ei,si dzeu unde a fost?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 07 Februarie 2007, 16:34:21
In perioada aia ii dadusem un mare sut in fund Lui Dumnezeu(in realitate, desi vroiam sa dau la Teologie), asa ca era pur si simplu vina mea.
Dumnezeu ne ajuta numai daca si noi vrem. Asta inseamna liberul arbitru.
Referitor la pase, si-a pus mainile deasupra capului meu si incerca sa "simta" ceva.
Ark
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:39:30
ce comportament etic!!puah!
asta e inconstienta...inteleg ca te-ai simtit rau dupa...asta e o si mai mare inconstienta din partea ei..

pt ca ceea ce voi spune va fi off-topic, am sa mut raspunsul meu aici: 

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,528.105.html
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Arckadii din 07 Februarie 2007, 16:43:23
mi-a fost frica sa vorbesc cu ea despre asta. nu ma pricep la asa ceva foarte bine deci nu prea stiu ce sa iti raspund. ideea era ca imi facea rau. voit sau nu imi facea.
Ark
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 07 Februarie 2007, 16:45:20
daca facea intr-adevar ce spui tu ca facea, atunci totul era voit!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Foba din 03 Martie 2007, 09:03:53
Stiu ca nu sa mai vb de mult pe forumul despre dedublare dar sunt nou si vreau sa va zic ca tocmai mia iesit dedublarea.Tocmai citisem forumul despre dedblare si am incercat am stat in pat am indplinit toate cereintele am inceput sa ametesc insa nu mam dedublat.Apoi mam dus sa fac baie,in cada ma luat cu ameteala si fara sa vreau mam simtit tras din corp ...stateam si ma uitam la corpul meu din cada care era cu capul sub apa si vroiam sa intru inapoi in el sa nu ma inec deodata am fost tras inapoi in el stand cu capul sub apa dar fara sa fi luat vreo gura de apa sau sa ma simt :stiti voi senzatia cand vati tinut respiratia ceva timp(1-2 minute).Sunt foarte fericit ca mia iesit dar puteti sa imi spuneti de ce nu mam inecat ?  :?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Foba din 03 Martie 2007, 15:17:21

Dedublarea astralã

În a patra dimensiune sau lumea astralã, sufletul cãlãtoreºte în fiecare noapte, în timpul somnului, în timp ce corpul fizic rãmâne în pat, acest fenomen numindu-se dedublare astralã. Din nefericire aceastã dedublare are loc în mod inconºtient. Fenomenele ºi experienþele pe care le trãim în aceastã dimensiune, oamenii le numesc în general: vise. Practicând diversele chei pe care Gnoza le dã pentru a ne dedubla în mod conºtient, aceste "vise" pot deveni realitate ºi în acest fel putem cãlãtori în diverse locuri ale planetei, putem invoca fiinþe superioare care ne pot instrui ºi învãþa marile mistere ale vieþii ºi ale morþii etc.

Pentru aceasta vã vom arãta anumite "Mantre" care ne permit dezvoltarea facultãþii de a ne dedubla conºtient ºi dupã voinþã în Astral. "Mantrã" înseamnã "cuvânt de putere".

ªtiinþa Gnosticã afirmã cã sunetul produce efecte vizibile ºi tangibile atât în lumea tridimensionalã cât ºi în dimensiunile superioare ale naturii. Un cuvânt blând potoleºte mânia; un cuvânt ironic provoacã multe sentimente în cel care-l ascultã. Deci, sunetul este causa causorum a întregii creaþii. Pe bunã dreptate apostolul Ioan spunea: "La început era Cuvântul ºi Cuvântul era cu Dumnezeu, ºi Cuvântul era Dumnezeu. Toate lucrurile au fost fãcute prin El; ºi nimic din ceea ce a fost fãcut, n-a fost fãcut fãrã El�"Este util sã ºtim cã mantrele sunt cuvinte de o mare putere. Vibraþiile acestor cuvinte, acestor litere, acestei multiple combinaþii de sunete, trezesc puterile latente ale fiinþei umane.

Îl vom învãþa pe amabilul cititor câteva practici pentru a intra conºtient în Lumea Astralã.
Dedublarea astralã
Mantra EGIPTO

Puterea de a ieºi în mod conºtient în corp astral se dobândeºte vocalizând zilnic, timp de o orã, mantra sacrã EGIPTO. Vocala "E" face sã vibreze glanda Tiroidã ºi conferã puterea auzului ocult. "G"-ul trezeºte chakra ficatului ºi atunci când aceastã chakra ajunge la dezvoltarea ei deplinã, omul poate intra ºi ieºi din corp de fiecare datã când vrea. Vocala "I" combinatã cu litera "P" dezvoltã Clarviziunea ºi puterea de a ieºi în corp astral prin fereastra lui Brahma, care este glanda Pinealã. Litera "T" impacteazã vocala "O", strâns relaþionatã cu chakra inimii ºi astfel omul poate dobândi puterea de a se desprinde de acest plex ºi de a ieºi în corp astral.

Pronunþarea corectã a mantrei este astfel:

EEEEEEEEEEEHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPTOOOOOOOOO�

Aceastã mantrã dezvoltã în întregime chakrele relaþionate cu dedublarea corpului astral, ºi astfel discipolul obþine puterea de a intra ºi a ieºi din corpul fizic dupã voinþã.
Mantra FARAON

Discipolul va aþipi în timp ce vocalizeazã mantra FARAON, împãrþind-o în trei silabe, în acest mod:

FAAAAAAAA - RRRRRRRAAAAAAAA - OOOOOOONNNNNNN

Discipolul va trebui sã se întindã, orizontal, cu faþa în sus. κi va aºeza palmele mâinilor întinse, fãrã rigiditate, pe suprafaþa patului; genunchii, flexionaþi în sus, cu tãlpile picioarelor odihnindu-se pe pat. Tot corpul trebuie sã fie relaxat, membru cu membru. Aºezat astfel, discipolul va aþipi ºi, inspirând profund, va vocaliza mantra FARAON. Inevitabil, discipolul, adormit, va ieºi din corpul fizic fãrã sã ºtie în ce moment ºi nici cum. Deja în lumile interne, în a Patra Dimensiune, unde se va proiecta în mod irezistibil astralul sãu, îºi va trezi conºtiinþa total, adicã, îºi va da seama de neobiºnuitele sale experienþe în acele lumi.

Maestrul Huiracocha sfãtuia, la aceastã practicã, sã se ardã vreo mirodenie, tãmâie sau pur ºi simplu sã se impregneze încãperea cu un parfum bun.

Sfãtuim sã se vocalizeze în mod mental. Discipolul trebuie sã aþipeascã cântând aceastã mantrã cu imaginaþia ºi voinþa concentrate asupra Piramidelor din Egipt. Se necesitã exerciþiu ºi multã rãbdare.



Am gasit asta pe net ma gandeam ca poate o sa va ajute sa practicati dedublarea mai bine pe mine inca nu ma ajutatca nu mam dedublat inca decat odata :-D
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 05 Martie 2007, 10:12:53
@Foba

Welcome... :-)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 07 Martie 2007, 21:54:11
bine ai venit,foba..
nu te-ai inecat pentru ca fiecare organism uman are o metoda de conservare....
si,in plus, daca iti tii respiratia 1-2minute,nu patesti nimic..
ar mai fi o posibila explicatie : norocul incepatorului...
unii mari maestrii reusesc sa isi incetineasca respiratia,circulatia sangelui uneori luni intregi....

iata doar un exemplu :

Citat din: darkness din  16 Ianuarie 2007, 16:14:07


40 de zile in mormint

Un caz si mai uimitor si bine documentat este cel al unui yoghin indian, care, in 1838, s-a lasat ingropat de viu, petrecind sase saptamini sub pamint inainte de a fi exhumat si readus in simtiri. Barbatul, pe nume Haridas, era un supus al maharajahului Runjeet Sing, iar experimentul a fost urmarit de mai multi straini, printre care consulul britanic la Lahore (astazi in Pakistan), comandantul regimentului britanic din oras si un medic european.
Spre deosebire de colonelul Townshend, yoghinul avea de indeplinit un ritual intreg inainte de a purcede la asa o experienta. In zilele dinaintea "inhumarii" el nu s-a hranit decit cu lapte. In ziua cu pricina nu a mincat nimic, dar s-a supus unui ritual de purificare (dhauti) ce consta din inghitirea unei lungi bucati de stofa, ce avea rolul de a absorbi toate secretiile din stomac inainte de a fi trasa afara. Odata indeplinit ritualul, s-a stins din viata, creierul oprind functionarea inimii si plaminilor. Toate orificiile corpului au fost sigilate cu ceara, in afara de gura; tractul respirator a fost blocat prin impingerea limbii pe git. Corpul sau gol a fost infasurat intr-o pinza, pe care maharajul si-a pus sigiliul, si apoi zavorit intr-un cufar. Cutia de lemn a fost ingropata in pamintul dintr-un pavilion, de asemenea ferecat cu lacate si pazit zi si noapte de soldatii stapinului locurilor. Ca masura de precautie, maharajahul a decis sa verifice inopinat starea lui Haridas, poruncind sa fie dezgropat in doua rinduri. In ambele dati, yoghinul a fost gasit intocmai cum fusese ingropat.

"Acum ma crezi?"

La capatul celor 40 de zile, Haridas a fost scos din mormint. Medicul a constatat ca nu se simte nici urma de puls, iar corpul era rece, cu exceptia crestetului, unde se simtea o anumita caldura, scria in memoriile sale Claude Wade, reprezentantul britanic la curtea maharajahului. Trupul a fost spalat cu apa calda, ceara indepartata, iar fruntea unsa cu un unguent incalzit. Cel mai greu a fost sa i se aduca limba la pozitia normala, aceasta fiind foarte rigida. Toata aceasta procedura a durat circa doua ore, la capatul carora Haridas a inceput sa-i recunoasca pe cei din jur si sa converseze cu ei, cu o voce slaba, ca a unui bolnav. "Acum ma crezi?", a intrebat el dind cu ochii de Ranjeet Sing. Spre marea mirare a oficialitatilor prezente, omul nu era deloc bucuros ca a fost readus la viata. Dimpotriva, el le-a spus ca se simtea foarte bine in transa, mintea sa fiind bintuita de vise extraordinar de frumoase. Senzationala performanta a yoghinului din Lahore a fost relatata pe larg de ziarele colonistilor britanici din India, care au publicat si marturiile oficialilor europeni. Declaratiile acestora din urma aveau rolul de a da credibilitate povestii in rindurile britanicilor, insa pentru Haridas ceea ce conta mai mult era parerea maharajahului, care nu ar fi ezitat nici o clipa sa-i curme de-adevaratelea viata in caz ca ajungea sa suspecteze ca supusul sau a indraznit sa-i joace o farsa.
Practica ingropatului de viu era in secolele trecute destul de raspindita printre oamenii sfinti indieni, insa in ultimele decenii autoritatile au pornit o campanie de interzicere a acestor experiente, motivul fiind numarul mare de decese cauzate de lipsa de pregatire adecvata a celor care incearca sa-si dovedeasca puterile in acest mod. Astazi, astfel de tentative se mai produc doar sporadic, insa perioada petrecuta sub pamint e scurta, de ordinul zilelor, iar cel care se ingroapa are totusi la dispozitie o cale de aerisire pentru a nu se sufoca.

Stapinii inimii

Tehnicile de controlare a trupului cu puterea mintii sint cunoscute de mult si in Egipt. In 1925, un barbat cunoscut sub numele de Tahra Bey isi uimea concetatenii cu capacitatea sa de a-si modifica pulsul, accelerindu-l pina la 140 de batai pe minut sau coborindu-l la 40, in citeva rinduri reusind chiar sa-l opreasca. Un alt egiptean, Hamid Bey, s-a supus unui experiment similar in prezenta a trei medici. Acestia au consemnat ca la incheietura minii stingi pulsul era de 102 batai pe minut, in timp ce la cea dreapta era de 84, iar la inima de 96, performanta imposibil de explicat din punct de vedere medical."




gasesti mai multe aici : http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,785.0.html

probabil ai avut norocul incepatorului..

sincer mie nu imi folosesc mantrele..unele sunt personalizate....eu nu folosesc nimic,insa recunosc ca atunci cand am apelat la vibratii totul s-a intensificat, iar mantrele acelea exact asta urmaresc...
incearca dans sau muzica

felicitari pt dedublare,bafta in continuare!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 08 Martie 2007, 10:23:24
@Foba

Da, adevarul e ca nici eu nu folosesc mantre sau alte elemente, dar am mai spus asta (cred)..
Probabil linistea si calmul sunt cele mai bune. Fii zen :lol:!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 09 Martie 2007, 20:22:14
 zen! :lol: :lol: :lol:

nu,mie mi-a fost lene....am incercat mantrele,dar eram atenta mai mult la cum pronunt decat la meditatia in sine...asa ca am renuntat la ele..si mai bine....

Foba,incearca o lumanare asezata la nivelul ochilor tai,nici prea sus,nici prea jos ca sa nu te doara ceafa..si concentreaza-te...dar nu te concentra pe jocul jocul flacarii,ci pe culoare...
a te concentra pe....,nu inseamna a analiza culoarea :lol: ( iti spun pentru ca eu asta faceam prima data  :lol: :lol: :lol: )
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 16 Martie 2007, 10:33:38
Am incercat si eu o dedublare si cred ca am reusit ceva!......dar m-am speriat rau!
am crezut ca mor!
si nu mai incerc
am avut senzatia de moarte!
:martiansad:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 16 Martie 2007, 13:41:37
@xennon_2000

Si nu poti da ceva detalii? Poate nu te-ai dedublat...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: prosecco din 16 Martie 2007, 13:43:38
patetic.....sa revenim la realitate totusi :|


Prosecco, sper ca la patetic te-ai referit la sensul romanesc al cuvantului si anume (conform dex)

PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, înduioşează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează muşchii oblici ai ochiului. – Din fr. pathétique, germ. pathetich.

Daca ai folosit patetic (vezi pathetic=demn de mila - limba engleza) ca sa jignesti, bineinteles incorect in limba romana, te rog sa te controlezi.
Ark
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 16 Martie 2007, 18:04:41
PAI ERA O SENZATIE DE RELAXARE TOTALA....SI LA UN MOMENT DAT AM "SIMTIT", CA ALTFEL NU-MI POT EXPLICA, CA MA RIDIC CU TOT CORPUL DAR DE FAPT STATEAM (CU TRUPUL)...TOTUL A DURAT FOARTE PUTIN DAR MI-SA PARUT EXTREM DE MULT (DUPA CEAS)...M-AM TREZIT DE LA UN ZGOMOT PUTERNIC AL UNEI MASINI...SLABIT SI PARCA EPUIZAT!
AM APLICAT METODA ACEEA BANALA....SA STAU IN PAT TOTAL RELAXAT SI SA IMI IMAGINEZ CA MA VAD DE UNDEVA DIN TAVAN, APOI SA VAD TOATE CAMERA DE SUS, TOT BLOCUL, TOT ORASUL, TOT JUDETUL, TOATA TARA, TERRA, SI SA "PARASESC SISTEMUL SOLAR", TOATE FACUTE LENT SI CU O CONCENTRATIE MAXIMA ASUPRA A CEEEA CE FAC!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 16 Martie 2007, 20:16:19
1. xenon, care este "senzatia de moarte" ?
2. de ce anume / ce anume te-a speriat? senzatia,sau ce???
3. te-ai dedublat....ai ajuns mai departe de camera ta?
4. de ce nu mai incerci?cu cat incerci mai mult,cu atat vei pune stapanire pe fenomen; invinge-ti teama de necunoscut!!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: xennon_2000 din 18 Martie 2007, 17:18:42
MS de incurajare Pri3ss!
dar de la a zice pana la a face e mult!Nush daca mai incerc!Ma mai gandesc...poate atunci cand imi voi rezolva din problemele esentiale vietzii
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 18 Martie 2007, 20:13:46
nu vei mai reusi sa te dedublezi constient daca iti este teama de fenomen...asa ca rezolva-ti problemele si apoi,dupa ce totul se linisteste, ia totul usor si cu o minte cat mai deschisa
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 08 Aprilie 2007, 21:25:59
Salutari tuturor
din ceea ce am mai citit in legatura cu dedublarea se pare ca acest fenomen se produce frecvent in timpul somnului unei persoane.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 08 Aprilie 2007, 21:30:27
da,dar nu toate persoanele isi amintesc , nu toate persoanele sunt constiente ca fac acest lucru si nu toate persoanele sunt constiente in acel moment
tu ai fost constient in timpul vreunei dedublari?
ne povestesti?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 09 Aprilie 2007, 07:27:30
Uneori ai senzatia ca plutesti,alteori ca zbori,uneori poti sa-ti amintesti ,alteori nu.Parerea mea este ca se poate confunda foarte usor un simplu vis cu un fenomen de extracorporalizare.in orice caz aceste chestiuni nu sunt simple de explicat mai ales ca in aceasta ecuatie poate interveni de multe ori subiectivismul fiecaruia.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 10 Aprilie 2007, 00:27:16
@ CHIP

Ai remarcat cumva, din intamplare sau nu, diferente ori asemanari intre VIS si DEDUBLARE/DECORPOLARIZARE?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 11 Aprilie 2007, 19:32:09
E foarte dificil de raspuns la acest lucru.Singura asemanare e ca se produc in timpul somnului iar la diferente ....mai cercetam.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 11 Aprilie 2007, 20:10:24
nu toate dedublarile apar in timpul somnului..eu am avut si in timpul zilei..
si au fost stari induse si mai mult sau mai putin  controlate constient
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 12 Aprilie 2007, 06:01:13
Nu te contrazic.Probabil in mod spontan cind apar , difera de la o persoana la alta.Iar daca reusesti sa-ti induci o asemenea stare inseamna ca stapanesti la perfectie aceasta tehnica.Din cite am citit este f.periculos sa incerci singur daca nu stapanesti la perfectie tehnica.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 12 Aprilie 2007, 20:31:57
da,este foarte periculos sa incerci singur in acele conditii..
eu am avut o singura experienta de acest gen...adica mi-am indus dedublarea inconstient..nu mi-a fost prea bine,era sa imi rup picioarele daca nu era nimeni langa mine si nici macar acum nu stiu exact ce s-a intamplat si ce m-a determinat sa intru in transa..probabil detasare prea mare :?
a doua oara cand am incercat constient, a mers ok,desi intoarcerea in corpul fizic a fost cam dureroasa...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 13 Aprilie 2007, 05:43:42
Cred ca cel mai tragic pentru cineva care experimenteaza acest lucru si care nu cunoaste tehnicile este sa nu se mai poata intoarce inapoi in corpul fizic.Practic aceasta poate insemna moartea celui in cauza.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: calinahanna din 13 Aprilie 2007, 10:25:56
@CHIP

Daca s-ar muri atat de usor, iti dai seama in ce hal ar cadea unii "secerati" pe langa noi, zilnic, mai ales daca nu stapanesc tehnicile? Ma refer la cei care se decorporalizeaza/dedubleaza inconstient, involuntar..
In cel mai rau caz, te doare corpul, te dor muschii, lesini sau te trezesti infrigurat si neodihnit, fara sa-tzi amintesti ce ai visat... Nu uita, totul este in mintea noastra  :mrgreen:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: pri3st3ss din 13 Aprilie 2007, 20:32:41
Citat din: calinahanna din  13 Aprilie 2007, 10:25:56

In cel mai rau caz, te doare corpul, te dor muschii, lesini sau te trezesti infrigurat si neodihnit, fara sa-ti amintesti ce ai visat... Nu uita, totul este in mintea noastra  :mrgreen:

la mine,ceea ce ai descris tu,calina, e in cel mai bun caz :lol:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 14 Aprilie 2007, 06:45:37
Ma refeream ca este periculos doar atunci cind cineva induce in mod voluntar aceasta stare si probabil ca cele spontane nu prezinta nici un risc. La starile induse exista pericolul ca acel corp astral sa nu mai revina in mod corect in corpul fizic sau chiar sa nu mai revina deloc aceasta din urma insemnind moartea fizica.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: faraon din 25 Aprilie 2007, 17:16:20
Salut, am citit ceva din ce ati scris mai sus...(am gasit intamplator site-ul, cautand pentru un referat pe tema mea preferata (asta pentru ca stiu despre ce e vb). Ce pot adauga, este ca e periculos sa te dedublezi, din propria experienta. Si acum sa explic de ce (si nu depinde ce credinta ai sau asa ceva)... Dar mai intai sa adaug introducerea...si intrebarea,cei care s-au dedublat, au intalnit si alte dubluri in acesta lume astrala?...imi cer scuze, cum am scris mai sus, am citi doar ceva (am foarte putin timp la dispozitie)...la inceput a fost frumos, INTERESANT, nu vream  sa ma intorc in corpul fizic, apoi am decis ca TREBUIE si asa a fost ceva ani, asta de cand am inceput sa ma dedublez constient,adica de 6 ani. inconstient? diferenta de vise si dedublari....de cand am renuntat la dedublari am inceput sa visez...in sfarsit sa INTELEG ce e sa visezi (pana a renunta la dedublare nu am stiut ce e sa visez!) ceea ce credeam atunci ca e vis de fapt a fost dintotdeauna dedublare, fapt care si explica diferitele previziuni care le-am avut, locuri stranii, senzatiile de deja-vu-uri, usurinta de a explica unele fenomene, care altii se minunau si eu care credeam ca am doar o imaginatie bogata, de fapt aveam imagini bogate...
Sa revin, de ce e periculos? Sau mai bine zis de ce a fost periculos la mn...cum ziceam. la inceput totul parea minunat sa detii asemenea"putere"..intre timp am inceput sa vad si alte dubluri...care aveau "aure pozitive", sa le zic asa, fapt care imi placea sa apara si ele in viziunile mele, dar mai tarziu, a aparut o dublura cu "aura negativa", nu ma deranja faptul ca exista si ea in spatiu...era normal sa existe si asa ceva, dar aceasta dublura a avut un plan asupra corpului meu...:(..sa si-l adecveze...in fine, o sa trec peste detalii...poate e o prostie ceea ce scriu pentru unii, pentru altii interesant...pentru mn e foarte posibil...nu sunt batuta in cuie in privinta credintei, dar cred ca aici s-ar potrivi perfect o pilda...care o cunosc: "un sfant (nu-mi amintesc numele), (Sf. Ilie, cred) se plimba pe marginea marii incercand sa inteleaga Sf.Treime, cum Dumnezeu a putut fi Dumnezeu,om si duh...si cum se plimba a vazut un copil care cara apa din mare in gropita sapata de el in nisip. Sfantul la intrebat:-CE faci, fiule?, copilul i-a raspuns: -Car marea in gropita mea!...Atunci sfantul a inteles, cum o minte atat de mica vrea sa inteleaga lucruri atat de mari?" ...deci, poate unele lucruri trebuie sa le lasam asa cum sunt...totul e la timpul lui...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: faraon din 25 Aprilie 2007, 17:18:43
Salut, am citit ceva din ce ati scris mai sus...(am gasit intamplator site-ul, cautand pentru un referat pe tema mea preferata (asta pentru ca stiu despre ce e vb). Ce pot adauga, este ca e periculos sa te dedublezi, din propria experienta. Si acum sa explic de ce (si nu depinde ce credinta ai sau asa ceva)... Dar mai intai sa adaug introducerea...si intrebarea,cei care s-au dedublat, au intalnit si alte dubluri in acesta lume astrala?...imi cer scuze, cum am scris mai sus, am citi doar ceva (am foarte putin timp la dispozitie)...la inceput a fost frumos, INTERESANT, nu vream  sa ma intorc in corpul fizic, apoi am decis ca TREBUIE si asa a fost ceva ani, asta de cand am inceput sa ma dedublez constient,adica de 6 ani. inconstient? diferenta de vise si dedublari....de cand am renuntat la dedublari am inceput sa visez...in sfarsit sa INTELEG ce e sa visezi, pana a renunta la dedublare nu am stiut ce e sa visez! ceea ce credeam atunci ca e vis de fapt a fost dintotdeauna dedublare, fapt care si explica diferitele previziuni care le-am avut, locuri stranii, senzatiile de deja-vu-uri, usurinta de a explica unele fenomene, care altii se minunau si eu care credeam ca am doar o imaginatie bogata, de fapt aveam imagini bogate...
Sa revin, de ce e periculos? Sau mai bine zis de ce a fost periculos la mn...cum ziceam, l ainceput totul parea minunat sa detii asemenea"putere"..intre timp am inceput s avad si alte dubluri...care aveau "aure pozitive", sa le zic asa, fapt care imi placea sa apara si ele in viziunile mele, dar mai tarziu, a aparut o dublura cu "aura negativa", nu ma deranja faptul ca exista si ea in spatiu...era normal sa existe si asa ceva, dar aceasta dublura a avut un plan asupra corpului meu...:(..sa si-l adecveze...in fine, o sa trec peste detalii...poate e o prostie ceea ce scriu pentru unii, pentru altii interesant...pentru mn e foarte posibil...nu sunt batuta in cuie in privinta credintei, dar cred ca aici s-ar potrivi perfect o pilda...care o cunosc: "un sfant (nu-mi amintesc numele), (Sf. Ilie, cred) se plimba pe marginea marii incercand sa inteleaga Sf.Treime, cum Dumnezeu a putut fi Dumnezeu,om si duh...si cum se plimba a vazut un copil care cara apa din mare in gropita sapata de el in nisip. Sfantul la intrebat:-CE faci, fiule?, copilul i-a raspuns: -Car marea in gropita mea!...Atunci sfantul a inteles, cum o minte atat de mica vrea sa inteleaga lucruei atat de mari?" ...deci, poate unele lucruri trebuie sa le lasam asa cum sunt...totul e la timpul lui...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Shadowman din 25 Aprilie 2007, 18:34:38
Faraon,ce vrei sa spui prin "aura negativa" si "aura pozitiva"...? Are culoare...?
Dedublare sau decorporalizare...? Cred ca cel mai bine ar fii sa dai tu definitia termenului... 
Te citez: "imi cer scuze, cum am scris mai sus, am citit doar ceva (am foarte putin timp la dispozitie)...la inceput a fost frumos,INTERESANT..."
Cind ai timp, poate revii cu o descriere amanuntita a intimplarilor traite de tine...Cum,cind,in ce fel,locul in care te aflai,ce simteai ,ce vedeai,ce pateai,cit dura,cum iti reveneai,daca ceea ce vedeai in acea "stare" se confirma in lumea aceasta reala...
E o expunere "in fuga",confuza,fara cap si fara coada,care mai mult bulverseaza cititorii...Cel putin asa am perceput-o eu...
Cu riscul de a te infuria,cred ca starile de confuzie,limbajul mai  putin   coerent,afectarea simtului realitatii sunt specifice persoanelor care au practicat mult timp "dedublarea"...Poate imi demonstrezi contrariul...!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darkness din 02 Mai 2007, 13:12:44
termenii "negativ" si "pozitiv" sunt  subiectivi...ceea ce pt mine e negativ,poate pt altcineva sa fie pozitiv si invers...

faraon, ce anume ai simtit, de faci asemenea clasificari?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: spzHades din 17 Iulie 2008, 04:16:39
Salut!

Am citit o parte doar din ce s-a discutat aici si diferite experiente ale dedublarii... si ce vreau sa va spun , ca nu este periculos sa te dedublezi , nu iti va ocupa nici un (spirit/entitate cum vreti voi sa-i ziceti) corpul. Hai sa o luam logic , Noi de dedublam inconstient in fiecare noapte , este la fel ca dedublarea constienta dar nu suntem prezenti si constienti ca se intampla. Daca am putea fi posedati cat timp suntem in dedublare constienta de ce nu s-ar intampla asta cand suntem in dedublare inconstienta? ;) asta am aflat-o de la oameni care practica Gnoza si am intrebat daca este periculos si mi-au spus exact ce v-am spus si eu acum.

asa acum cu dedublarea sa contiunui

de vreo 2-3 saptamani dupa ce am urmat niste cursuri (pe care inca le mai urmez intr-o faza mai avansata) am inceput sa pun in practica metode de dedublare ... te poti ajuta de mantre.
Am incercat 2 si acum merg doar pe 1.
1 dintre ele este cea a sunetului anahat care consta intr-o relaxare profunda pana vei incepe sa auzi un sunet in interiorul creierului ca un greiere , pe care poti sa-l amplifici , sa-i dai o rezonanta mai mare si cand esti pregatit sa te ridici (natura se va ocupa de separarea corpului fizic de cel astral)
2 a mai fost scrisa ... cea in care stai pe spate intins in pat , te relaxezi , lasi mintea libera si cand esti in stare de veghe si somn sa te ridici si sa iesi din camera , eventual sa faci un salt si daca plutesti inseamna ca esti in astral. Dar la asta am o problema si am o bariera , dupa ce ma relaxes si aproape intru in stare de vege si incerc sa ies este o durere nush cum sa explic ca nu cred ca e de natura fizica si nush cum sa explic dar (sa zicem ca suntem facuti din 2 straturi corp fizic si corp astral [ca la oul kinder :D] si corpul astral este in corpul fizic cu acekasi contur ... ei bine cand ajung in starea aia de veghe si somn ma simt de la fatza in jos smuls din carcasa mea fizica si o durere taioasa ca si cum cineva mi-ar fi pus in fiecare punct al fetzei / capuli/gatului cate o sarma si sunt tras si ma zbat intr-o parte si alta si renunt) nush care e problema ce nu fac bine sau poate e doar imaginatia mea (desi nu cred ca e prea real si am ramas cu "sechele" sa zicem asa) deoarece am inceput sa ma relaxez mecanic si starea asta imi mai revine din cand in cand si acum de exemplu parca ceva in interiorul meu se zbate sa iasa si pierd imaginea cateodata (asta numai cand sunt foarte relaxat).

Eu o sa mai incerc mi s-a spus sa nu renunt daca nu pot azi , pot maine , daca nu pot maine , pot peste o sapt si tot asa :)

numai bine
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: contemplatorul din 17 Iulie 2008, 15:21:16
Mai oameni buni,

Cine o fi ala care si-a batut joc de voi in halul asta, de v-a pus ca sa faceti tot felul de exercitii FIZICE tampite, pentru ca sa reusiti O SPLITARE=O MULTIPLICARE, in fine, macar O DUBLARE a INDIVIDUALITATII=PERSOANEI voastre

- adica: o separare a CORPULUI ASTRAL de CORPUL FIZIC -

urmata de O DE(Z)_DUBLARE=revenirea la INDIVIDUALITATE ???

E si firesc sa riscati, fie vreun accident grav, daca exagerati cu exercitiile fizice, fie sa va ticniti definitiv=alienati psihic atunci cand constatati ca:

1) voi NU PUTETI SA VA RUPETI=SCINDATI CORPUL ASTRAL de CORPUL FIZIC;
2) si cu toate astea sa credeti cu tarie=cea mai mare convingere, ca cei care v-au "invatat", POT TOTUSI S-O FACA.
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Shadowman din 17 Iulie 2008, 16:27:51
  Hai sa lamurim urmatoarea chestiune : Dedublare = Decorporalizare... ?
Din discutiile purtate pe acest topic,dedublarea ar fi egala cu decorporalizarea...
Admitind ca dedublarea ar fi sinonima cu decorporalizarea,cei care ar fi in masura sa dea lectii,instructiuni,sfaturi ori povete, ar
fi cei care au exersat dedublarea-decorporalizarea...
Skywalker,initiatorul topicului,a scris in primul mesaj,il citez :
"Dedublarea e tot un fen. paranormal, ca si telekinezia. Aceasta este practicata cel mai mult de yoghini su consta in trimiterea spiritului in afara corpului, fara limita de distanta si apoi, aducerea lui in interiorul corpului."
In al II lea razboi mondial era un soldat care statea planton langa o padure, noaptea. Si deodata il vede pe un prieten de-al lui(care era tot soldat in aceeasi unitate) inreptandu-se spre el si ii spuse ca este dublura soldatului respectiv. Soldatul nostru care facea plantonul a ramas shocat si s-a dus la prietenul sau in cazarma. Acesta era undeva inchis astfel incat nu putea sa iasa de acolo, deci nu avea cum sa se plimbe pe langa padure. Deci numai spiritul si-l putea trimite.
  In comuna primitiva, inainte de a se descoperi fierul, existau foarte multi oameni care se puteau dedubla. Ei isi trimiteau spiritele sa spioneze triburile inamice."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,17.0.html
In opinia mea,lectii ar trebui sa ofere doar cei care-au reusit sa-si trimita spiritul (vezi mesajul de mai sus )in afara corpului,
sa calatoreasca la distanta si sa ne povesteasca ce-a vazut (ori facut...)Evident,afirmatiile sa fie verificate...Abia dupa aceea sa vina sa dea sfaturi,lectii ori instructiuni.In lipsa dovezilor,vorba ceea : Ciocu' foarte mic si joc intens de glezne...!  :-D
Chiar si-n prezenta dovezilor,chestiunea ar trebui re-analizata.Spun aceasta deoarece exista posibilitatea de a se confunda clarviziunea cu dedublarea-decorporalizarea...  :wink:
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: CHIP din 17 Iulie 2008, 17:55:47
Sigur ca lectii in domeniu pot sa dea doar maestrii cu practica indelungata.Dealtfel experimentele facute de catre cei initiati fara profesor pot aduce chiar si moartea!
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: antoniu din 21 Iulie 2008, 21:11:28
daca la mantra nu asociezi si o yantra ...degeaba tot efortul
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: parere din 21 Iulie 2008, 21:18:22
sincer..credeam ca umbla lume serioasa pe aici :)) de ce vorbim de dedublare?  Maine,poimaine o sa-l luam in serios si pe vadim sau becali...cred ca ar trebui sa ne temperam elanul si sa nu mai mergem strict pe cai metafizice....ca d-aia s-a chinuit Tesla sau altii...altfel se faceau shaolini toti
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: lylyt_ice din 21 Iulie 2008, 22:14:55
 :-D :-D :-D
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: darieglobur din 21 Iulie 2008, 22:21:12
Citat din: Shadowman din  17 Iulie 2008, 16:27:51
  Hai sa lamurim urmatoarea chestiune : Dedublare = Decorporalizare... ?
Din discutiile purtate pe acest topic,dedublarea ar fi egala cu decorporalizarea...
Admitind ca dedublarea ar fi sinonima cu decorporalizarea,cei care ar fi in masura sa dea lectii,instructiuni,sfaturi ori povete, ar
fi cei care au exersat dedublarea-decorporalizarea...
Skywalker,initiatorul topicului,a scris in primul mesaj,il citez :
"Dedublarea e tot un fen. paranormal, ca si telekinezia. Aceasta este practicata cel mai mult de yoghini su consta in trimiterea spiritului in afara corpului, fara limita de distanta si apoi, aducerea lui in interiorul corpului."
In al II lea razboi mondial era un soldat care statea planton langa o padure, noaptea. Si deodata il vede pe un prieten de-al lui(care era tot soldat in aceeasi unitate) inreptandu-se spre el si ii spuse ca este dublura soldatului respectiv. Soldatul nostru care facea plantonul a ramas shocat si s-a dus la prietenul sau in cazarma. Acesta era undeva inchis astfel incat nu putea sa iasa de acolo, deci nu avea cum sa se plimbe pe langa padure. Deci numai spiritul si-l putea trimite.
  In comuna primitiva, inainte de a se descoperi fierul, existau foarte multi oameni care se puteau dedubla. Ei isi trimiteau spiritele sa spioneze triburile inamice."

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,17.0.html
In opinia mea,lectii ar trebui sa ofere doar cei care-au reusit sa-si trimita spiritul (vezi mesajul de mai sus )in afara corpului,
sa calatoreasca la distanta si sa ne povesteasca ce-a vazut (ori facut...)Evident,afirmatiile sa fie verificate...Abia dupa aceea sa vina sa dea sfaturi,lectii ori instructiuni.In lipsa dovezilor,vorba ceea : Ciocu' foarte mic si joc intens de glezne...!  :-D
Chiar si-n prezenta dovezilor,chestiunea ar trebui re-analizata.Spun aceasta deoarece exista posibilitatea de a se confunda clarviziunea cu dedublarea-decorporalizarea...  :wink:

da, in opinia mea, aici se confunda foarte multi termeni. ca sa nu mai vorbesc de echivocul altora, in speta aceasta "dedublare". probabil ca aici erau mai nimeriti termenii consacrati si ma refer la unii precum decorporalizare sau proiectie astrala, dar este numai parerea mea.
sigur ca, aici, pe forum, ar fi putin probabil sa vina cineva sa ne povesteasca ce e si cum cu "parasirea propriului corp"- si nu cred ca tre' sa dau prea multe argumente in acest sens.
in schimb, nu vad de ce noi n-am putea sa discutam despre acest "fenomen", sa-i zicem asa.
oricum, fie si numai metafizic vorbind, pentru cei care sunt familiarizati cu termenul, aceasta decorporalizare sau proiectie astrala, in masura in care ea se dovedeste a fi un fenomen real (spun asta pentru sceptici), se impune a fi explicata cu totul altfel si nu prin trimiterea spiritului in afara corpului. in orice metafizica autentica spiritul nu poate fi trimis in afara corpului! asta e doar un mod metaforic de a spune...
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: contemplatorul din 21 Iulie 2008, 22:47:07
Daca vreti sa invatati ca sa va "dedublati", eu zic SA-L ASCULTATI CU FOARTE MARE LUARE AMINTE PE:

PAVEL STRATAN:

http://www.youtube.com/watch?v=jsxpL-XWEww

" ... Si daca imi spune sineva,
Cum ar pute,
Sa fie mai bini,
Ma las de tate,
Ma duc acolo,
Ma intorc inapoi,
Ma iau si pe mine .....  "
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: Cioby din 31 August 2008, 17:59:16
as vrea si eu sa incerc dedublarea dar imi este putin cam frica.....adica daca o sa ma dedublez....imi este frica sa nu mai pot intra in corp.....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: StarDust din 31 August 2008, 21:43:58
Dedublarea nu o vei obtine, nici maine, nici peste o luna(numai daca nu esti un caz special), nici peste un an. Aici, e vorba de mai multe lucruri, si nu doar de practicarea unor posturi Yoga pentru a ajunge la un asemenea rezultat.Sfatul meu e sa nu fortezi lucrurile. Poate deveni periculos, ia-o incet, citeste, documenteaza-te mult in domeniu. Am avut si eu tendinte ca ale tale candva... ;)
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: EMIL_48 din 05 Septembrie 2008, 22:45:28

..... :mrgreen:......
.buna.....este  bine  sa  stiti  ca  eu  de 11 ani  tot  fac astfel  de  expewrente  si  sincer  cred  ca  adevarul  este  dincolo de  noi..........
....printre <pacientii>  mei  au  fost  din toate  categoriile sociale si   din  toate  profesile....
......i-am  ajutat  sa  calatoreasca  in timp  si  spatiu  sa-si  vada  parinti ,  frati  ...la  distante  mari.....sa-si invinga  teama.....etc...
.....am  avut <CALAUZE>   bune  dar  am  intanlit  si  alte   categorii.......
....ca  o  conditie   ce  trebuie  sa  o  ai  este   respectul  fata  de  <pacient> ......si  altele.....
.....HIPNOTERAPIA  FUNCTIONEAZA  ...  eu  am   verificat-o  de  11  ani  ......
...nu  sunt  EXTRATERESTRU....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: lylyt_ice din 05 Septembrie 2008, 23:15:34
  Mda...interesant; ai putea sa fii mai explicit? Si cam cum functioneaza aceste calatorii(?) banuiesc, ca pentru tine este f.simplu sa te deplasezi in timp si spatiu, de ce nu ajuti rudele celor disparuti sa gaseasca pe cei dragi....(?) ai face un lucru bun, daca tot sustii ca ai o astfel de experienta...........?
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: MAGDALENA1948 din 15 Septembrie 2008, 17:22:37
Citat din: tibi din  29 August 2005, 05:06:32
Daca suntem totusi niste copii fidele" dupa chipul si asemanarea SA", cate dintre simturile si puterile primare ne-ar trebui atrofiate pentru a putea fi controlati?
ORICUM SUNTEM CONTROLATI,NUMAI DACA NE GINDIM LA FUNCTIA CREIERULUI......LA. CEI  MAI MARI SAVANTI FUNCTIONEAZA 13-14 LA SUTA.RESTUL???? A  FOST INTRERUPT SI CRED CA BINE A FACUT.......ITI DAI SEAMA NE-AM OMORI DI PRIVIRI DIN GINDURI.......DE CE CREZI CA IN BIBLIE ZICE SA FIM BUNI????POATE SA NE MAI DEA DRUMUL UN PROCENT .DOUA......... ASTA ESTE....NE PLACE NU NE PLACE.....
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: maiami din 08 Decembrie 2008, 11:10:10
 :ufo: :rocket:
in primul rand sunt de acord cu tine ca in univers nu suntem singuri
poate vom mai discuta pe tema asta
la cate miliarde de galaxii exista cum sa fim singuri?
daca ar fi reala dedublarea ar fi cea mai buna tehnica de spionaj
eu am avut de multe ori impresia ca ma dedublez, dar in timpul visului, niciodata treaz si de cele mai multe ori zburam in acele vise peste cladiri, oameni, gradini
dar mai am unele urme de indoiala care ma fac sa cred ca au fost de fapt vise
nu pot sa te mint si sa-ti spun 100% sigur ca m-am dedublat
de fapt acum sunt foarte sceptic si nu mai cred in asa ceva
dar daca ar fi posibila dedublarea 1 milion de dolari e putin pt ca poti spiona armate intregi sau fura informatii clasificate
ai fi spionul perfect si n-ar sti nimeni
sau daca ar sti te-ar ucide
Titlu: Raspuns: Dedublarea
Scris de: jean din 26 Februarie 2009, 22:32:37
  Un articol interesant legat de acest subiect puteti citi in revista ,,Descopera". Este vorba de o cercetare stiintifica a acestui fenomen.
CitatExperimentul demonstreaza cat de usor isi poate modifica creierul perceptia asupra propriului fizic. Manipuland senzorii, reusim sa ne pacalim pe noi insine, inducandu-ne nu numai senzatia ca am iesit din corpul propriu, dar ca avem capacitatea de a le ocupa pe ale altora", sustine Henrik Ehrsson, conducatorul proiectului.
http://www.descopera.ro/stiinta/3926366-corpul-tau-imi-apartine
Interesant nu? Cat de usor pot fi pacalite simturile omului.
Titlu: Re: Dedublarea
Scris de: elena78 din 15 Martie 2012, 19:57:38
Pentru a  intelege cat mai multe lucruri referitor la dedublarea astrala(calatorii astrale) urmariti interviurile  minunate ale celui mai mare
expert  in acest domeniu  WILLIAM BUHLMAN .





Dedublarea astrala (Film documentar) (http://www.youtube.com/watch?v=5v0SNa68gKw#)