Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN Tulcea

Creat de Vlad6, 01 Octombrie 2010, 04:04:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vlad6


bk

Parerea mea este ca luminile provin de la elicoptere militare care zboara in formatie insa zgomotul lor este acoperit de zgomotul prosus de motorul barcii din care s-a facut filmarea.

nofeardaniel

si asa se pierde din credibilitatea fenomenului OZN

tot felul de oameni trag concluzii fara dovezi (cat de cat) clare
"Orice prost poate sti. Scopul este sa intelegi." / Albert Einstein.

Xanadron

Ba, io cred ca deplasarea "unitara" a unei formatii de trei luminitze zburind in triunghi indica ipoteza filmarii unui OZN de mari dimensiuni, triunghiular (gen ultrasecretul... OZC, adica Obiect Zburator Cunoscut :-D TR3B americanesc).

P.S. Ce-ti veni totusi, Vlad6, sa aduci in atentie un video destul de cunoscut, fiindca facut in anul 2000? Sau l-ai tras chiar tu?! :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Vlad6

din pacate nu e facut de mine.daca era facut de mine as fi sarit in sus in barca,poate m-ar fi vazut si m-ar fi luat cu ei :ufo: :-D
tocmai am dat de el pe noul site al lui Oreste.
i-a fost trimis si lui de catre cineva.



ryn

Bun filmuletz, insa nu am prea inteles din el ceva. E cam mic in rezolutie; poate face cineva de el intreg?

Shadowman

Cazul a fost prezentat in emisiunea "Teoria Conspiratiei",din 11 septembrie 2006,despre care s-a discutat in topicul "Teoria Conspiratie - OZN in Romania - Luni 11 septembrie 2006, 20:15, TVR1 " ( http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,616.0.html )
Emisiunea poate fi vizionata pe topicul "TVR1-Teoria Conspiratiei - OZN deasupra Romaniei [Cristian Rautu]"   
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,687.0.html

Cazul a fost analizat de cercetatorii ASFAN ( vedeti primele 4 minute ale emisiunii ).
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

abyss

Îl invit pe colegul @Tulcea Sighting sã ne povesteascã dacã are amabilitatea detaliile fenomenului la care a fost martor ºi poate, dacã are posibilitatea sã ne punã la dispoziþie filmarea într-o varianta mai bunã.
Mulþumesc anticipat.

Xanadron

#8
Subscriu si-l rog implicit si eu pe colegul tulcean sa ne dea, daca-i atit de amabil, mai multe detalii.
La vremea comentarii imaginilor, imi aduc mainte ca banuiam filmarea unui OZN triunghiular masiv (care nu-i insa musai sa aiba origini ET, putind fi si-un TR-3B americanesc cu propulsie antigravifica).
n.b. "Debunkerii"  eventuali (fie ei moderatori :-D ) nu ma pot convinge in veci de neadevarul chestiei asteia, fiindca exista deja unele informatii mai mult decit circumstantziale si perfect corelate ca respectivul tip de propulsie EXISTA.

Cel putin pozitia relativa neschimbata dintre luminitele palpaitoare (chiar daca nu tocmai coliniare pe una din laturi totusi, fiindca puteti  observa daca priviti mai atenti si-o luminitza INTRE virfurile laturii respective, situata ceva mai spre... "interiorul" triunghiului imaginar) ar indica asta.

P.S. Pentru cei realmente interesati de... mai-mult-decit-simpla ipoteza TR-3B (dar si inarmati cu suficienta rabdare sa citeasca tot topicul) iata sectiunea special dedicata tehnicianului militar Edgar Fouche - de pe Open Minds Forum - si caruia nimeni nu-i poate nega activitatea reala din cadrul "proiectelor negre" ale armatei americane, spre deosebire de alte cazuri (chiar si-al lui Bob Lazar)

http://lucianarchy.proboards.com/index.cgi?board=ef
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/