Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii

Creat de Cautatorul, 05 Noiembrie 2009, 20:05:23

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cautatorul

Mircea Chelaru: «Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii»

"Gripa porcinã este un produs de laborator care va crea deliberat o pandemie severã la nivel global. Se preconizeazã cã va dispãrea 90% din populaþia lumii. Motivul: se apropie momentul epuizãrii rezervelor de petrol, implicit a îngrãºãmintelor chimice - lucru care va reduce la jumãtate producþia agricolã. Adicã, decât sã murim de foame, mai bine de gripã porcinã. Acesta este scenariul posibilei pandemii din punctul de vedere al generalului Mircea Chelaru, fostul ºef al Marelui Stat Major al Armatei Române."

...

""Virusul A(H1N1), ca orice tulpinã mutantã, se poate produce în orice laborator cu dotãri de nivel mediu. Sunt convins cã gripa porcinã este exclusiv un produs de laborator, ca ºi Ebola sau ca SIDA, ºi nu poate scãpa de sub control decât dacã i se dã drumul. Scopul: într-un fel sau altul, trebuie sã izbucneascã o pandemie prin care sã fie nimicitã 90% din populaþia lumii. Existã declaraþii ºi studii pe aceastã temã, adicã cei implicaþi s-au demascat deja", ne-a declarat generalul Mircea Chelaru.

Care e logica acestui genocid? Generalul Chelaru spune cã, în conformitate cu studiile OPEC, resursele cunoscute de petrol însumeazã 1.600 de miliarde de barili. În anul 2.000, se ajunsese la un consum de 30 de miliarde de barili pe an. În anul 2010, se preconizeazã un consum de 100 de miliarde de barili pe an. În acest ritm, peste 15 - 20 de ani, omenirea nu va mai avea petrol. Adicã dispare civilizaþia hidrocarburilor. Asta nu înseamnã însã doar colapsul producþiei de energie termicã ºi al motoarelor cu ardere internã, pentru care existã deja alternative.

Din pãcate, o sã disparã ºi îngrãºãmintele chimice, care se obþin din petrol, ºi, din aceastã cauzã, va scãdea cu 50% producþia agricolã a omenirii. "Pentru a preveni foametea, va fi sacrificatã o parte a populaþiei. Sunã cinic, dar acestea sunt datele problemei", a adãugat Mircea Chelaru."

...

"Generalul Mircea Chelaru, nãscut în 1949, este doctor în ºtiinþe militare ºi a absolvit, pe lângã ªcoala Superioarã de Ofiþeri ºi Academia Militarã din România, Colegiul de Studii Strategice ºi Economice de Apãrare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate "George C. Marshall" din Germania ºi cursuri internaþionale de drept militar. În anul 1990, a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informaþii. A fost ºeful Marelui Stat Major al Armatei în anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, în rezervã."



http://www.libertatea.ro/stire/mircea-chelaru-trebuie-nimicita-90-din-populatia-lumii-263187.html

geutzu


ok, intelegem parerea .. DAR - ingrasaminte se pot obtine din Azot + Hidorgen + Carbon, si nu ducem lipsa de nici una din resursele astea in natura, chiar sunt abundente; problema e energia imlicata in transformarea lor in "azotat de amoniu". Si, conform multor altor teorii conspiratorii exista surse de energie alternativa (ZPE, fuziune, reactoare nucleare mult mai performante, etc) deja functionale.

deci de ce sa credem ca "cineva" ne va nimici daca au nevoie de noi pentru a-i servi cand au la indemana stiinta si resursele de a ne sustine ?

PS: asta e parerea mea stric personala, si eu as face tot ce mi-ar sta in putinta sa hranesc turma de oi, daca a-s avea, le-as paste si pe iarba vecinului .. numai sa nu moara de foame :D
"The difference between the impossible and the possible is merely a measure of man's determination." - Cap. James Thain

darksid3

Daca apar anumite variabile in sistem, asta inseamna ca trebuiesc luate anumite...masuri  :wink:
11.11

Tayka

Dacã vor sã ne ucidã au cam dato în barã pentru cã gripa nouã dupã pãrerea medicilor pare a fii mai uºor de tratat chiar decât una de sezon.
problema e dacã nu va recidiva dupã un timp.Ori cum puteau sã bage ºi ei ceva mai serios:ebola,antrax,ciuma,holera.Noi românii sântem oricum imuni la toate,facem o frecþie cu rakiu( exterior ºi mai ales interior)ºi gata..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adelinn

pai numai din accidente de masina in romania mor cam 2000 de oameni anual,adica cam cat o comuna mai mica.fara virusi si alte cele.daca mai punem la socoteala sistemul sanitar,mai mor din cauza lui multi altii,plus romanii care pleaca peste hotare plus sporul negativ al populatiei,eu zic ca in romania de asta nu e prea raspandit virusul,ca noi ne decimam singuri.am uitat criza,din cauza careia daca pana acum n-au prea murit oameni(poate cei care s-au sinucis de teama), de acum incolo exista o mare probabilitate sa moara.glumesc...dar e trist ca se intampla asa.
  oricum, sa ucizi 90% din populatie nu se poate face asa cu un virus raspandit aiurea.pentru ca populatia ar trebui sa moara controlat, pe categorii de varsta, sociale ,etc.daca mor toti cine mai lucreaza,cine mai produce? ca nu suntem chiar atat de automatizati incat sa supravietuim doar pe baza tehnologiei.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

lylyt_ice

 Si cati oameni mor anual din cauza celotlalte virusuri gripale? Cine este sensibilizat din cauza altor boli pe care deja le are, moare oricum. Nu vad rostul acestui vaccin impus pentru o anumita clasa de oameni sau indus ca necesitate urgenta, pentru cei care speriati de propaganda mondiala intra in panica si sunt disperati si vor de buna voie sa se vaccineze................................................................................Daca SE INFECTEAZA CU ALTA GRIPA; cea sezoniera de exemplu, cei bolnavi de alte alea, oricum sunt expusi fatalului deznodamant, NU VAD ROSTUL PANICII CREEATE SI AL ACESTUI VACCIN!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

#6
 UPS...!!! parca ceva nu-i in regula pe acest pamant. Nici comentatiile referitoare la acest link, nu sunt de omis...!!! Gripa PORCINA...sau COPII DISPARUTI...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????http://www.antena3.ro/stiri/romania/unde-se-pierd-copiii-peste-3000-de-minori-au-disparut-in-ultimul-an-in-romania_84431.html
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

Citat din: lylyt_ice din  06 Noiembrie 2009, 21:11:29
 NU VAD ROSTUL PANICII CREEATE SI AL ACESTUI VACCIN!!!
aici te contrazic putin! pune-te in situatia companiilor farmaceutice si alte companii producatoare de material de protectie, ca sa-i zic asa, masti, dezinfectante pt maini, etc. e rost de facut bani atata tot.

lylyt_ice

 Hm!!! Padme, daca ar fi vorba numai de facut bani...nu ar fi ceva extrem(vezi toate medicamentele hilare din farmacii)! Aici este vorba despre cu totul si cu totul altceva, MULT MAI GRAV; EXTERMINARE SI...restul mai deduceti si voi...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

#9
 postez inca o dada lincul cu copii disparuti. V-a intreb pe voi acum; ce DRACU incearca astia sa manevreze(?) pina la urma?http://www.antena3.ro/stiri/romania/unde-se-pierd-copiii-peste-3000-de-minori-au-disparut-in-ultimul-an-in-romania_84431.htmlhttp://www.antena3.ro/stiri/romania/unde-se-pierd-copiii-peste-3000-de-minori-au-disparut-in-ultimul-an-in-romania_84431.html
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

abyss

#10
Trebuie nimicitã 90% din populaþia lumii... ca sa ce? sa nu se mai goleasca tolba cu suflete a lui YAHVEH si sa se prelungeasca astfel inevitabilul?

Iar in legatura cu copiii astia, mai stii, om fi ajuns si noi precum cei din america de sud. Ati vazut filmul ''Turistas''?

Oricum vaccinul asta face mai mult rau. Celelalte virusuri gripale se pot combina pe materialul injectat in organism rezultand astel forme mutante mult mai nasoale.

padme

n-am inteles "sa se prelungeasca intevitabilul"?

mai stii, poate o fi momentul pt un nou program.

abyss

"sa se prelungeasca intevitabilul"
pai, conform credintelor iudaice cand se goleste tolba cu suflete se naste primul copil fara suflet marcand astfel sfarsitul umanitatii. E un mit...

adelinn

in jur de o treime din populatia lumii e concentrata in doua tari:china si india.nu ar fi mai logic ca acolo sa se actioneze mai intens pentru reducerea populatiei? sau in zonele cu densitate mai mare de populatie, daca chiar ar exista un astfel de plan.si nu poti crea un virus sau o boala la care sa nu ai antidot,adica sa o poti controla.din cate am vazut pe la tv nu exista un singur vaccin ci sunt cateva laboratoare care au creat vaccinuri in mod independent, pe principii diferite.cel putin cel romanesc, care nu e inca utilizabil, difera de celelalte, a spus-o chiar streinu la o emisiune tv.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

lylyt_ice

Waw...si tu crezi ce se spune ? In primul rand ca genele din oua, creeaza sindromul de canibalism daca sunt oua care provin de la gaini crescute in custile alea unde se mananca una pe alta cant simt singe......si asta-i inceputul scenariului...NU GRIPA-I ceea ce ne distruge, ci VACCINUL!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?