Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Programul " 20 back" , noutati stiintifice si experimente

Creat de fiulploii, 13 Septembrie 2019, 19:43:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

   Despre programul "20 back" adus la cunostiinta publicului acum mai multi ani in urma de catre diversi informatori iesiti din sistem cred ca stie cam toata lumea de pe aici. E vb in esenta de inrolarea in anumite programe spatiale timp de 20 de ani apoi stergerea memoriei subiectului si implantarea de amintiri false, intinerirea lui cu 20 de ani si trimiterea lui inapoi in timp fix in perioada initiala. Dovezi fizice, palpabile nu exista. Doar vorbe. Printre aceste vorbe s-au strecurat si unele care ziceau ca aceasta tehnologie va fi treptat adusa la cunostiinta publicului.
       Anii au trecut si ghici ce avem. In primul rand, va invit sa cititi articolul de mai jos , cam vechi si asta dar mai nou decat dezvaluirea initiala
https://www.businessinsider.com/ellen-langers-reversing-aging-experiment-2015-4?r=US&IR=T

   In al doilea rand avem un articol nou, prin revista Nature - parca, despre un alt experiment in care voluntarilor li s-a dat un cocktail de pastile si hormoni de crestere iar corpul a intinerit sau a dat ceasul inapoi cu circa 2,5 ani.

   Devine tot mai interesant ...
   Va urma?

LE. Articolul din Nature
     https://www.nature.com/articles/d41586-019-02638-w