Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Anomalii arheologice

Creat de Urban, 11 Februarie 2009, 20:57:11

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

Sferele metalice de la Klerksdorp  sunt obiecte mici, adesea sferice, în formă de disc, care au fost găsite de mineri și de amatorii de geologie în depozitele de pirofilite vechi de 3 miliarde de ani, extrase de Wonderstone Ltd., în apropiere de Ottosdal, Africa de Sud.

Acestea sunt considerate de către unii cercetători, reporteri în cărți, articole populare și web-site-uri ca fiind obiecte OOPArt (Out-of-place artifact).

Geologii care au studiat aceste obiecte au ajuns la concluzia că obiectele nu sunt fabricate (de om), ci sunt mai degrabă rezultatul unor procese naturale. 

Ele sunt sferice şi multe au trei linii paralele în dreptul ecuatorului.  Sunt curios cum au explicat geologii că acestea unt obiecte naturale (prin Concrețiune  ??):


Cairncross, B. (1998). "Cosmic cannonballs"



https://www.researchgate.net/publication/304743150_Cairncross_B_1998_Cosmic_cannonballs_a_rational_explanation_South_African_Lapidary_Magazine_vol_30_No_1_4-6