Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

11:11 digital time code si anul 2012

Creat de extrateresru_ro, 26 Martie 2008, 12:20:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tileanu

revin cu detalii: nu am mai vazut 11:11 in ultima vreme.
acum vad intr-o veselie 9:11 si 21:11  :mrgreen:
mai bizar!
2 + 2 = 5

Tayka

#31
Citat din: mr din  31 Martie 2012, 23:59:39

..De exemplu, ar putea fi o posibilitate indusa de catre subconstientul tau care este preocupat in exces, fara ca tu sa stii constient, de aceasta combinatie ..
..O alta posibilitate ar fi chiar trairea unor momente de sincronicitate autentice.
O altă posibilitate ar mai fi şi activarea involuntară a unui ,,cronometru''din subconştient (acel care te trezeşte şi câteodată din somn exact la ora programată de cu seară..)mai ales dacă programul se repetă mereu,şi care în acest cazul expus de Tileanu îi dă comanda involuntară să-şi consulte ceasul exact la ora auto-indusă.
Totul pare a fi rezultatul unei autosugestii.Sânt însă cazuri mai grave cu executări involuntare auto-induse s-au chiar comenzi ,,aruncate''din exterior în subconştient (subliminate, incantate, sau prin ruperea protecţiei),şi care dacă nu sânt ,,descântate''la timp pot devenii fatale. :|
După părerea mea Ţileanu ar trebuii să lucrezi puţin la protecţie,întărirea aurei.şi să-ţi induci ideia că ai descoperit ,,jmekeria''altfel psihoza va recidiva.. :-o
-Părerea mea.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tileanu

da, inclin sa-ti dau dreptate si sa fie totul o autosugestie cea cu 9:11 insa cea cu 11:11 e semnalata de mai multi pe net si a aparut initial inainte sa fi stiut ceva despre alinierea asta (cum ca 11 e si un numar preferat de masoni, etc).
de ce nu s-a intamplat acelasi lucru cu 22:22 ?
2 + 2 = 5

Tayka

#33
Citat din: Tileanu din  23 Iulie 2012, 22:21:37
da, inclin sa-ti dau dreptate si sa fie totul o autosugestie cea cu 9:11 insa cea cu 11:11 e semnalata de mai multi pe net si a aparut initial inainte sa fi stiut ceva despre alinierea asta (cum ca 11 e si un numar preferat de masoni, etc).
de ce nu s-a intamplat acelasi lucru cu 22:22 ?
-Pentru că cea cu 11 fiind şi un număr masonic (observi cum însuşi cuvântul cu încărcătură negativă,,mason'' produce o tresărire,un aport sporit de interes)şi ca rezultat această ideie sa,,înfipt''mai puternic  în subconştientul tău..Ordonă-ţi în mod repetat să o neglijezi, şi vei trăii liniştit,şi fericit.. :lol:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Serban M

Domnule Tayka,

Va rog frumos sa nu mai balivernati pe aici cu numerele masonice.

Masonii nu au nici un numar, ei folosesc simboluri, numerologie, etc. Insa nu au nimic al lor, acestea sunt lucruri universale de care depindem toti.

Asa cum depindem de 13 care este cifra constiintei universale si masonii au pervertit acest numar, asa cum 11 este important in scara evolutiei iar 9 sunt cele 9 trepte ale piramidei constiintei.

Nu te ataca nici o vrajitoare cu bau-bau si nici un mason cand vezi aceste numere, pur si simplu constiinta ta se trezeste la un nivel mai inalt. Nu exista un cronometru in subconstient din moment ce oamenii au vazut aceste coduri din intamplare in alte locatii, in alte situatii gen cuptor cu microunde, metrou, numarul unei masini pe strada. Frica promovata prin aceste teorii stupide, cum ca cineva ne ataca aura, e de-a dreptul socanta.

Tayka

Citat din: Sirius13 din  24 Iulie 2012, 00:17:18

.. Frica promovata prin aceste teorii stupide, cum ca cineva ne ataca aura, e de-a dreptul socanta...
Nu văd eu să fiu promovat vreo teorie stupidă,ci doar am încercat să-l ajut pe Tileanu să scape de o fobie,dar faptul că părerea mea personală adresată lui te-a şocat aşa de puternic încât sari direct la beregată,mă face să cred că eşti foarte pornit pe astfel de practici tocmai pentru că poate ai avut vreodată de-aface cu ele.. :evil:
-Ferească-te bunul Dumnezeu.. :oops:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tileanu

eh, nu e o fobie pentru ca nu am devenit "obsedat" incercand sa caut peste tot combinatia asta. pur si simplu asa se intampla. ceasul biologic cum spuneati.
mi s-a intamplat sa vad 11:11 chiar si cand priveam un meci de fotbal de la CE2012 la tv. Era un cadru cu doi jucatori aflati cu spatele (cate unul de la fiecare echipa), unul langa altul. ambii aveau numarul 11 pe tricou....
deci nu stiu in ce masura "mi-o cer". iar cu teoria conspiratiei si versiuni alternative sunt de cel putin 10 ani si vad ca in niciunul din acesti ani nu am experimentat 11:11 ca anul acesta.
o fi intr-adevar un semn al trezirii constiintei universale sau o "cheie" a matricei in care mai spun unii ca suntem inchisi. imi place sa-mi imaginez ca e ca in "the truman show", lui i se parea ciudat ca mai cadea cate o camera video "din cer", asa ni se pare noua ciudata combinatia asta. scurtcircuite ale sistemului....
exista si un grup de facebook 11:11 care are 627.000 de like-uri  :-o
2 + 2 = 5

fiulploii

Acum 97 de ani , in ziua 11 din luna 11-a la ora 11:00 S-a semnat armistițiul primului război mondial .
O fi coincidenta ? Cine oare a stabilit data respectiva?