Forum RUFOn

Subiecte...Ireale/Science Fiction! => Ireale...pe bune! => Subiect creat de: fiulploii din 02 Septembrie 2020, 02:04:11

Titlu: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: fiulploii din 02 Septembrie 2020, 02:04:11
1. Ce s-ar urmari cu testarea obligatorie? Pur si simplu , cine e homo sapiens sapiens. Fabulos, nu-i asa? Sau fantastic? Ramane la aprecierea fiecaruia. A se vedea atasamentele.

2. Mai stiti ăia vreo 200 de elefanti morti brusc intr-o zona restransa de prin Africa?  Cum pot sa moara brusc , exceptand folosirea vreunei arme exotice?

3. Dar de cele 100 de mari observatoare astronomice inchise din motive pandemice isi mai aduce aminte cineva? La care adaugam din generozitate si marele Arecibo, faultat zic unii, intentionat. Astfel a ramas doar nasa care ne anunta tot felul de meteoriti, parca din ce in ce mai aproape si mai multi. "Pregatiti pt impact" ar fi urmatoarea comunicare logica . Sau nu, cine stie?.....tace ?

Mai dați si voi cu ipotezele.
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: Tayka din 26 Septembrie 2020, 22:26:33
Iată câteva ipoteze;Atunci cand animalele unor fermieri incep să se nelinisteasca simtind mirosul sângelui,si evoluînd usor incep sa-si pună intrebări precum; ,,cine santem?,care este soarta noastra,?Ce vor de fapt dela noi oamenii cei buni care ne hranesc si ne adapă ?nu cumva..?!..Ei bine la fel ca si aceste animale si noi oamenii sântem considerati tot un fel de animale necesare de către alții mai inteligenti ca noi. În ultima vreme si noi incepem să ne punem intrebari; cine sântem? Ce rol avem?.Stăpanii nostri insa mai jmekeri,ca sa nu ne dumirim prea repede,ne-au extirpat niscai procente bune din,,procesor,,ne-au introdus idei cum că santem singurii,cei mai tari si cei mai inteligenti,că Ei NU există,ne-au mai băgat in cap religii si istorii false,atunci cand ne inmultim prea tare ne asmut pe unii asupra altora,sau ne bagă virusi,testări obligatorii,purtarea măstii,apoi ciparea,activarea fricii ancestrale de moarte,etc.etc.Deci in concluzie după parerea mea strict personală; cele 3 ipoteze ridicate de tine,indica foarte clar faptul că Ei ,,fermierii,, nostrii iubiti,incep sa aibe probleme cu noi vitele,din cauză că iată incepem să gândim tot mai clar,mai profund, slabind  productia si devenind astfel pentru ei niste vite ineficiente...care vor trebuii abatorizate si apoi refăcută cireada...Nimic deosebit,au mai fost cirezi inaintea noastră,si probabil că vor mai fi...
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: fiulploii din 27 Septembrie 2020, 18:54:40
Cine crezi ca sunt acesti "stapani" sau "ei"? Si care ar fi originea lor?
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: Tayka din 27 Septembrie 2020, 23:35:01
Citat din: fiulploii din  27 Septembrie 2020, 18:54:40
Cine crezi ca sunt acesti "stapani" sau "ei"? Si care ar fi originea lor?
-Păi ce să vezi,aceștia cică ar fi stăpânii...inelelor. :-D :evil:
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: hoinar din 21 Octombrie 2020, 02:37:26
Vad ca telescopul papal, Lucifer, functioneaza bine merci.
https://www.lbto.org

Testarea obligatorie este un pretext pentru a se interveni medical asupra fiecaruia. Cum putem fi siguri ca betzele alea de urechi nu fac decat sa preleveze si nu sa si depuna? Insa chiar daca doar ar preleva, se poate face astfel o harta a genomului public, marindu-se astfel eficacitatea unui posibil agent patogen.

Lucrurile devin hilare de-a dreptul si se accelereaza brutal, majoritatea populatiei dormind in papuci in fata Netflixului. Insa care este motivul acestei acceleratii? Lipsa de timp, presupun. Nu au la dispozitie decat o fereastra foarte ingusta (5 ani poate?) pentru a ne baga pe gat cipuri si chimicale cu nume halucinante (vezi Luciferina) si a ne otravi cu propriile gaze de esapament (prin purtarea de masca) si radiatii nocive (radio, radar, wifi, 5g, etc). Asta pe langa vesnicul atac asupra familiei (prin popularizarea LGBT si a celor mai anormale practici) si prin necontenita divizare prin competitie sau conflict, dupa caz.

Insa cati dintre noi, isi impun vointa interioara si-si dedica 5 minute din energia vitala, catre schimbarea globala in bine? Daca ne-am dori unitar schimbarea in bine, atenuarea conflictelor si proliferarea empatiei, sunt sigur ca am avea un impact real. (eu unul imi doresc sa o fac, dar parca niciodata nu-mi gasesc timp sau linistea pt asta..)

Insa mai e si o problema de echilibru aici. Un sistem balansat are o cantitate egala de asa zis "rau" cat si de asa zis "bine". Daca vrei sa ai foarte mult bine, atunci iti trebuie si un nucleu extrem de rau pe care sa il tii undeva inchis, dar acesta trebuie sa existe, cred eu. Am putea interpreta chiar ca binele si raul sunt simbiotice.

Oare asa zisa intoarcere a lui Isus Cristos, oricat de figurativa sau nu ar fi aceasta, ar putea fi generata de expansiunea raului?
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: hanzo din 21 Octombrie 2020, 17:37:09
Citat din: hoinar din  21 Octombrie 2020, 02:37:26
Vad ca telescopul papal, Lucifer, functioneaza bine merci.
https://www.lbto.org

Testarea obligatorie este un pretext pentru a se interveni medical asupra fiecaruia. Cum putem fi siguri ca betzele alea de urechi nu fac decat sa preleveze si nu sa si depuna? Insa chiar daca doar ar preleva, se poate face astfel o harta a genomului public, marindu-se astfel eficacitatea unui posibil agent patogen.


daca evreii, pe vremea lui Moise dadeau examenul genetic in fata chivotului, si daca nu corespundeau erau ucisi, acum tehnicile sunt mai avansate, pui un betisor, iti face codul genetic.. vad ei apoi la "recolta"..

ipoteza TVM programul Terra, si mai aflam in februarie mai multe, cand va publica o noua carte.

pana una alta, toate cartile si sfinte si nesfinte spun acelasi lucru. omul a fost "supus" de catre alte entitati, care ne-au dat poate.. mintea lor sau alte valori/povesti/credinte/implanturi. cum spune Castaneda, suntem humaneros.

pe foarte scurt, adevarul te face liber, nu fericit.
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: hoinar din 22 Octombrie 2020, 03:03:43
Citat din: hanzo din  21 Octombrie 2020, 17:37:09
adevarul te face liber, nu fericit.

Cat adevar!
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: fiulploii din 06 Noiembrie 2020, 21:50:12
Citat din: hoinar din  22 Octombrie 2020, 03:03:43
Cat adevar!

Citat din: hanzo din  21 Octombrie 2020, 17:37:09


pe foarte scurt, adevarul te face liber, nu fericit.

Tipic uman  :-) omul pretinde adevarul insa atunci cand i se ofera îl refuza exact ca in Evul mediu, intinde crucea in față si incepe sa spuna rugaciuni invocand o forta divina pe care de fapt nu o cunoaste . Omul nu vrea sa iasa din zona de confort personal si prefera o minciuna frumoasa care sa-i intareasca iluzia proprie , cu alte cuvinte, omul fuge de adevăr, de realitate. Pestera lui Platon e mai actuala ca oricand iar omul cere un stapan ca sa poata fi sclav, vrea o libertate ingradita care sa nu ii dea prea multe batai de cap. Trist.
   "Lume multa, oameni putini."
Titlu: Vacxi nul contagios sau transmisibil
Scris de: fiulploii din 19 Octombrie 2022, 01:26:24
Sa nu mai deschid un subiect nou, merge si  aici stirea.
  Cei care vor refuza vacccinare vor fi lăsati in  pace , au dreptul la opinie personala . Si ei vor merge linistiti si mândri sau fericiti . Insa sistemul nu doarme.

  De aproape doua decenii in Statele unite se lucreaza la un vaccin contagios iar in united king_dom de vreo doi ani. Cum in timpul ultimei pandemii au fost multi care au refuzat vaccinarea , a fost pare-se un imbold pt acest studiu. E nevoie ca doar 10 la suta sa fie vacxinati cu acest tip pt ca intr-un timp relativ scurt toata populatia sa fie vacxinata. Misto, nu,?
   Se respecta liberul tau arbitru si tiata lumea e fericita... cel putin o perioada.
   Inteleg ca acum este experimentat pe animale, gripa aviara, vaca nebuna, chestii de astea triste si asta este motivul oficial de studiu, reduci timpii si cheltuielile cu vacxinarea.

  Vacxin transmisibil s-ar numi fiindca contagios e titlu de scandal.
Titlu: Re: Ipoteze ireale contemporane
Scris de: abyss din 19 Octombrie 2022, 08:21:08
Cred ca important ar fi sa ne întrebam de unde obsesia asta nazistă cu manipularea genetica, etc.

De unde vine??????
Titlu: Re: Ipoteze i-"reale" contemporane
Scris de: fiulploii din 20 Octombrie 2022, 11:57:34
Citat din: abyss din  19 Octombrie 2022, 08:21:08Cred ca important ar fi sa ne întrebam de unde obsesia asta nazistă cu manipularea genetica, etc.

De unde vine??????

Linkul la stirea anterioara: https://brownstone.org/articles/contagious-vaccines-a-warning/

Surse foarte obscure zic ca acei care au creat omul actual incearca ceva nou.
Surse stiintifice spun ca fiecare virus care patrunde in corp ne modifica ireversibil ,,adeneul,, si noi cei de acum nu mai suntem identici cu seriile initiale.


Exista un robot non-fizic ci sub forma de soft care controleaza cam a zacea parte din bogatia lumii. deocamdata. Oficial, nu este un A.I. dar poate deveni. Aladdin, caci asa se numeste platforma, a decis de exemplu, care active trebuie salvate si care nu in 2008 in timpul crizei si el a salvat America de la dezastru. Dar, 2008 e departe deja in trecut, ce urmeaza o sa aflam . Apartine daca se poate spune asa de firma Black Rock.

https://wakeup-world.com/2022/07/11/spain-admits-spraying-chemtrails-as-part-of-secret-un-program/

Asa cum zice linkul, Spania a admis ca imprastie chimicale ca parte dintr-un program mai amplu, suprastatal. NU am timp sa verific stirea pana la sursa initiala, poate o face cineva si ne spune si noua.

In rest, nimic deosebit.... inca.