Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare interesante ( Unele ) !

Creat de Tzompa, 08 Martie 2011, 11:35:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss


delaparis

#91
un documentar spaniol interesant despre Apollo 11/ufo-uri ( R.I.P Neil)

j.j.benitez.12 MIRLO ROJO.VOB

Gabri001

#92

fiulploii

#93
Celor care nu realizează cât de puternică şi eficientă poate fi cenzura ocultei planetare, în încercarea de a menţine monopolul energetic global, le reamintesc excepţia de la regulă: în numai 13 ani de izolare, de aşa-zisa ordine politică şi ştiinţifică modială, naziştii au dezvoltat o filozofie halucinantă (teoria gheţurilor veşnice a lui Hans Horbiger) şi o ştiinţă mult mai avansată decât toate realizările contemporanilor lor - rachetele balistice V1 şi V2, ale colectivului de la Peenemunde, ghidat de Werner von Braun şi condus de generalul Walter Dornberger, chimia benzinelor sintetice, cercetările colectivului doctorului Heinz Fischer asupra detectoarelor în infraroşu şi radarului şi, să nu uităm, tehnologia spaţială bazată pe principiile Vril, a navelor tip Haunebu şi Andromeda, de care se leagă şi numele lui Viktor Schauberger, amintit în documentar.



http://www.jurnaltv.ro/video/ENERGIA_LIBERA_-_Cursa_catre_punctul_zero

Nu stiu daca s-a mai pus filmul de mai jos . Daca da, atunci poate ca ar trebui revazut  :-D

Mike Adams The God Within full

Xanadron

#94
...Si uite-asa incep sa devina clare cauzele reale ale WW-II... 8-)

P.S. La numele de savanti germani amintiti in documentar, cu mintea necenzurata de gardienii Establishmentului, mai pot fi adaugate cel putin citeva zeci - de la W. Gerlach la I. Noddack, P. Hartek sau W.O. Schumann.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

O compilatie de filmulete o.z.n., unele interesante, altele deloc( ma refer la balonul meteorologic despre care am vorbit pe forum si o.z.n.-ul discoidal plin de luminite din Brazilia, care-i fake...etc.). Sunt si clipuri interesante totusi ce nu par a fi "facaturi", in nici un caz nu sunt toate din lunile ianuarie-februarie 2013, cum sustine individul ce a postat pe youtube, sunt amestecate, unele mai vechi, altele mai noi. Sper ca nu sa mai postat materialul, eu personal nu l-am gasit pe-aici. Nu e tocmai un documentar, sunt doar 44 minute cu si despre o.z.n.-uri.

The Best UFO Footage Of 2013 (January and February)

mr

Fall of the Republic: The Presidency of Barack H. Obama (2009)

Presedintele Obama a incalcat Articolul 1 Sectiunea 9 al constitutiei SUA prin faptul ca s-a numit seful Consiliului Securitatii al Natiunilor Unite, astfel a devenit primul presedinte american care guverneaza corpul global.

O dictatura stiintifica este pe cale sa fie pus in aplicare complet, si, legile ce protejeaza drepturi umane de baza sunt abolite in toata lumea; o perdea din fier facuta cu tiranie high-tech coboara asupra planetei.

Un regim global controlat de o elita a firmelor vor sa faca un sistem de taxare a carbonului care va domina toata activitatea umana si sa stabileasca un sistem de sclavie neo-feudala.

Fauritorii de imagini l-au impachetat cu grija pe Obama ca salvator al lumii; el este calul Troian fabricat ca sa mentina pace pana cand globalistii isi completeaza planul lor.

Acest film dezvaluie arhitectura Noii Ordini Mondiale si ce are elita de la putere in plan pentru umanitate. Mai important comunica cum Noi Poporul (We The People) putem relua controlul asupra guvernului nostru, si sa aducem conducatorii tirani in fata justitiei.

http://www.radardemedia.ro/2013/06/02/documentar-fall-of-the-republic-despre-moartea-americii-video/

Caderea Republicii: Prezidentia lui Barack H Obama (Fall of the Republic) on Vimeo
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

mr

Faux Depart (2012)

Milioane de oameni din întreaga lume ne povestesc aceeași poveste tulburătoare: ei simt cum se detașează de propriul corp, asistă la propria reanimare, îi aud pe chirurgi vorbind între ei și văd un tunel la al cărui capăt se află o lumină. Această experiență le schimbă atât de mult viața încât ajung să nu se mai teamă de moarte. Considerat mult timp drept un subiect obscur, fenomenul morții clinice îi interesează astăzi pe mulți oameni de știință.

În acest film documentar, cardiologi, neurologi, anesteziști, medici și psihologi care au realizat studii sau chiar au trăit o astfel de experiență își prezintă mărturiile despre moartea clinică. Aceste testimoniale ar putea schimba definitiv concepția noastră despre moarte și despre Viața de Apoi.

http://www.filmedocumentare.com/falsa-plecare-moartea-clinica/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FilmeDocumentareOnline+%28FilmeDocumentare.com%29

FALSA PLECARE on Vimeo
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

classic

O scurta prezentare asupra microbiologiei si influenta pe care o au bacteriile asupra comportamentului uman, dar si legatura dintre culturile de microbi si boli:

http://www.ted.com/talks/lang/ro/jonathan_eisen_meet_your_microbes.html
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii

Un rezumat interesant . Fiecare alege ce este adevar si ce este manipulare.
Annunaki și Istoria Secretă a Conspirațiilor Globale (subtitrat ro) on Vimeo

Un alt documentar interesant , subtitrat si asta.
Nazi : Conspiratia oculta

"Trăim în Evul Mediu digital". În prezent, se fac demersuri pentru distrugerea internetului, lucrul care ne-a adus atât de mult împreună. Un film documentar explicit, făcut ca la carte și explicat de mulţi oameni, inclusiv români, despre viața digitală de azi și importanța copyright-ului.
De ce ți se interzice să copiezi un film de pe internet sau să asculți o melodie? De ce există copyright? Pe cine afectează, de fapt, pirateria? Te simți ca un infractor atunci când stai pe net? De ce nu poți, pur și simplu, să iei un film, o melodie sau o invenție și să le îmbunătățești? Dacă ți-ai pus măcar una dintre aceste întrebări, a sosit timpul să afli mai multe.

Internetul se închide

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

mr

Ori au reusit o regie foarte buna ...ori ceva este adevarat din documentarul acesta despre reptilieni:

Povestea lui Brandon Corey despre Masonerie Full Movie (subtitrat)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Parca s-a mai discutat pe forum despre film. Imi amintesc ca se dovedise a fi un soi de fake. Poate gresesc. Oricum unii venerabili se transforma in ceva deosebit pe cand altii... Dar oare nu e asa peste tot?

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05