Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce aº face daca aº fi MASON?

Creat de alx, 06 Martie 2009, 21:56:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Kbal

#15
Pai asa zi ... daca ar fi un "amarat" de mason de mahala,de bucuresti, ala' Nastase/Tariceanu/Vacaroiu etc.?as face probabil cele spuse de tine la inceputul postului.
Sau m-as lupta sa ajung un "grangur mare de tot" sa fac cele spuse de mine anterior  :-D .

Da nu prea le mai merge "smecheria" la astia mici de bucuresti nu vezi ? a cam inceput sa li se intoarca roata...

Da dai incolo de ciume ca m-am saturat sa tot vorbesc despre ei ... hai mai bine sa ne punem alta intrebare ex: ce am face daca am avea posibilitatea sa infruntam masoneria, cum am proceda ?
Only the best is good enough ...

alx

Citat din: Kbal din  06 Martie 2009, 23:16:33
hai mai bine sa ne punem alta intrebare ex: ce am face daca am avea posibilitatea sa infruntam masoneria, cum am proceda ?
asta in alt topic...iti urez succes in deschiderea lui.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Kbal

Ok uite am o intrebare atunci, cu ce ne ajuta sa aflam/analizam ce ar face un mason ? sau vrei sa devii mason si ai nevoie de sfaturi  :-D ?
Only the best is good enough ...

lylyt_ice

 Daca eu as fi masoana, bine inteles ca la inceputul carierei as sta in banca mea si as copia in comportament pe cei mai initiati decat mine, incercand printr-un comportament exemplar sa castig simpatia celor care deja au pozitii mai de vaza in; politica, economie, stiinta, media...etc. apoi m-as integra intr-o directie anume(cu ajutorul "fratilor" masoni). Apoi cred ca as incepe (luind exemplu de la ceilalti) sa invalui mintile celor din jur folosind cuvinte alese, sfaturi de "bine", si facindu-i pe toti sa fie deacord cu toate murdariile din viata cotidiana creeate tot de "fratiorii mei"....Homosexualitatea, sex peste tot si oriunde(egal cine cu cine), musamalizarea coruptiei si furtului legal din buzunarul muritorilor de rind, amplificarea stirilor false sau creeate cu scopuri de dezinformare, dezintegrarea familiilor (prin metodele bine cunoscute),  ..........si as tine-o tot asa, ca altfel nici nu cred ca as mai avea de ales.....cred ca directivele si planul de actiune, le voi primii de la "FRATII MEI MAI INITIATI"......!!! Cred ca odata ce mi-ar fi pus FUNIA DE GAT, sufletul meu apartine lor, nu mai as avea LIBERUL ARBITRU, ci ar trebuii sa fac ceea ce ordona EI !!! Bine inteles m-as infiltra pe cat posibil printre oamenii de rand, incercand din rasputeri sa musamalizez tilurile masoneriei, ridiculizind pe toti cei care incearca sa puna pe tapet vre-un aspect nefavorabil masoneriei. cel mai bine este sa l-e sucesti mintile oamenilor cu aiureli: religii, promisiuni de mantuire sau iluminare, diete, meditatii, izoterism........orice ii ameteste si le creeaza o stare de adormire, incat sa nu mai perceapa realitatea (MOCIRLA) in care se chunuie sa supraviezuiasca.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

@Lylyt

Nici ca se putea o descriere mai detaliata si exacta. Deci, daca si eu as fi mason, subscriu celor prezentate de tine. Cam asa as fi procedat si eu. Din fericire inca mai avem liberul arbitru ca sa hotaram daca apartinem unei organizatii sau nu.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

darksid3

#20
Salutare tuturor. Urmaresc cu interes acest forum dar tocmai azi mi-am "permis" sa-mi creez un cont.
Personal, consider ca problema societatilor secrete in general este ca prin intermediul lor, anumite "entitati" isi pot canaliza influenta asupra lumii. De ceva timp caut prin diferite mijloace sa vad cat mai bine pictura de ansamblu. In fiecare zi mi-o perfectionez (mie asa imi place sa cred) si consider ca masoneria, cel putin gradele care sunt disponibile pentru majoritatea masonilor au o cu totul alta portiune de adevar. Problema cu adevarul e ca, daca il vezi din unghiuri diferite, ai tendinta sa crezi ca e altceva de fiecare data. Cam asa se si manipuleaza la ora actuala : folosind portiuni de adevar dar intr-un mod in care "iti convine".
Ca sa n-o mai lungesc: Consider societatile secrete in principiu un fel de parghii prin care anumite persoane isi exercita influenta atunci cand e momentul stabilit.
11.11

darksid3

Dansa explica practic care e treaba cu masoneria si efectul asupra vietii cotidiene :). Deci nu e o ipotetias dorinta ci un fapt care deja se intampla:)
11.11

Yagg

Citat din: darksid3 din  13 Iulie 2009, 20:23:35
Dansa explica practic care e treaba cu masoneria si efectul asupra vietii cotidiene :). Deci nu e o ipotetias dorinta ci un fapt care deja se întâmplã:)

Efecte asupra vieþii cotidiene putem avea fiecare dintre noi, mai mult sau mai puþin.
În ceea ce priveºte a doua afirmaþie, ai nevoie de dovezi... cele "existente" pânã acum în documentare despre conspiraþie nu m-au convins. Mai ales cã încã se vorbeºte despre societãþi secrete, când de fapt se ºtie despre ele. Poate se vorbeºte despre grupuri de interese, despre clanuri, despre grupuri organizate, care nu vor sã atragã atenþia. De când homosexualitatea, sexul ºi egalitatea au fost inventate de francmasoni?
Nu þin partea nimãnui, dar subiectul ãsta mi se pare mai mult un mit care seamãnã a Harry Potter sau ºi ãsta tot de masoni a fost inventat?
Dacã homosexualitatea a fost inventatã cumva de un clan de þigani din Ferentari, un clan ocult care vrea sã domine lumea ºi sã ne extermine cu substanþe chimice lansate din rachetele NAªA ºi manelele lor, ascultate invers, sã ne manipuleze? Dar poate un clan ocult de eschimoºi au pus stãpânire pe Polul Nord ºi conduc lumea de acolo, au o cârmã ºi au sãpat un tunel în pãmânt...

darksid3

Pai sunt niste aspecte care pot fi probate sau nu, depinde care jumatate a paharului o vezi. Eu unu nu cred ca masoneria are vina pentru anumite probleme dar avand frati cu posturi cheie nu e greu ca atunci cand este nevoie sa actionezi "acceleratia" sau "frana" pentru a manipula profanii. Sunt niste chestiuni pe care le-am discutat la nivel destul de inalt cu persoane care lucreaza in locuri bine puse. Reactia lor mi-a confirmat....dar nu conteaza: Conteaza ce stiu eu si ce transmit altora care si ei la randul lor au aflat pe alte cai. Nimeni nu trebuie sa dovedeasca nimic, fiecare e liber sa creada ce vrea, fireste.
Viata e o chestiune de finete subiectiva ;)
11.11

i1414xy

   Afi mason e rau , foarte rau. Foarte putini oameni stiu asta.  Asa cum noi ne inchinam lui Dumnezeu intr-o biserica, asa se inchina ei diavolului in casele lor de " rugaciune", au "icoana" diavolului pe care o saruta si in fata careia multumesc diavolului pt. toate si-l slavesc. Infricosator. Masonii incep sa stapaneasca lumea  ca sa o puna la picioarele lui antihrist, atunci cand acesta va fi ales de ei ca sa conduca lumea.
   Nici nu vreau sa ma gandesc daca as fi mason, dat fiind faptul ca stiu ce-i asteapta