Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0

Creat de fiulploii, 30 August 2011, 01:16:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Cu intentia declarata de a limpezi putin Ipoteza Omenirea in versiune 2.0   a lui @Xanadron propun spre discutie acest subiect unde sunt binevenite atat dovezile pro cat mai ales cele contra   sustinerii ipotezei ca noi suntem la origine clone  :roll: 

Asa cum spunea @Siberia  se observa o ciclicitate in toate . Fenomen observat-stiut din vechime si transmis pana in zilele noastre prin traditii-religii . Dovezi materiale cam lipsesc , cel putin pentru noi , nemuritorii de rand  :-D

Avem insa altfel de dovezi , unele indirecte , altele circumstatiale sau de alt gen . Bineinteles , un singur om nu are cum sa le discearna pe toate , de aceea invit toti colegii sa contribuie in masura disponibilitatii .

Nivelul unu de clonare implica reproducerea fizica a originalului , reproducere care condenseaza in jur de 25-30 ani de dezvoltare a subiectului ales doar in cativa ani sau in cateva luni . Se obtine  un corp fizic ,,gol,,  :-D o interfata sau un avatar care isi asteapta ,,locatarul,, .
Durata de viata reala a unei astfel de clone variaza, insa oricum este prea scurta pentru necesitatile practice .

Nivelul doi de clonare implica eliminarea in mare parte a defectelor de structura fizica si obtinerea unui timp de viata al clonei suficient pentru a deveni ,, rentabila,,  :roll:

Nivelul trei de clonare implica obtinerea unei replici aproape perfecte genetic si fizic , timp de viata bun si mai ales posibilitatea obtinerii de urmasi de catre clonele insasi , urmasi viabili fizic si psihic . Mental doar atat cat e necesar .

Dupa verificarea practica a fiabilitatii proiectului clona-munca-progenituri a inceput exploatarea in conditii reale . Insa , cei ce s-au jucat de-a creatia nu erau nici ei perfecti , si ei erau si sunt in cautarea Divinitatii . In corpurile clonate au intrat , nu stiu cum sa le numesc altfel decat spirite-entitati din alte zone , alte dimensiuni , alte timpuri  :roll: Si asa a inceput nivelul patru .

Nivelul patru inseamna constiinta proprie , inseamna putere de creatie si transpunerea acestei puteri creative in forme fizice sau spirituale . Inseamna dobandirea unei profunzimi mentale si psihice si chiar spirituale .

Ce a mai ramas din clonele initiale ? O asemanare fizica , un procent semnificativ de anomalii  fizice la nastere , blocaje mentale care incep a fi depasite - unele  :-D - imperfectiuni si ramanerea in stand-by a unui mare procent din posibilitatile creierului si chiar ale trupului fizic .
Ce avem in plus fata de clonele initiale ?

Liber la pareri , pentru ca mai multe minti judeca mai bine decat una singura . :roll: 

Cum spuneam in alta postare , prea multi pe un balansoar aici in zona noastra de Univers ca sa fie totul in regula , prea multa inghesuiala , prea multa diversitate  :-D prea multa adrenalina  :lol:

Astept cu interes ajutorul , pro si contra acestei ipoteze  :-D

Urban

Citat din: fiulploii din  30 August 2011, 01:16:13
Asa cum spunea @Siberia  se observa o ciclicitate in toate.
Fenomen observat-stiut din vechime si transmis pana in zilele noastre prin traditii-religii...

De-a lungul secolelor, oamenilor le-a fost transmisa o imagine religioasa a lumii fara ca acestia sa aiba dreptul de a se indoi de aceasta sau de a o verifica daca corespunde cerintelor lor.
Termenul "clone" nu este corect, cred ca ai vrut sa spui "hibrizi"...

fiulploii

#2
Citat din: Urban din  30 August 2011, 03:05:59
De-a lungul secolelor, oamenilor le-a fost transmisa o imagine religioasa a lumii fara ca acestia sa aiba dreptul de a se indoi de aceasta sau de a o verifica daca corespunde cerintelor lor.
Termenul "clone" nu este corect, cred ca ai vrut sa spui "hibrizi"...

corect in intregime . Multumesc .  :wink:

P.S. rog un moderator sa schimbe titlul subiectului in Hibrizii sau Omenirea in versiunea 1.0   :-D

calator astral

Extraterestrii hibrideaza speciile noastre prin metode abjecte, care nu fac cinste unor fiinte avansate, in primul rind rapesc zeci de mii de femei,le insemineaza si ulterior le scot embrionii pe care ii cresc in vitro,singele si parti ale corpului semenelor noastre martirizate servesc formulei lor nutritive de baza,plasma si fluidul amniotic sint ingredientele vitale. Reptilienii tin Pamintul,Venus si Marte, garnizoanele lor includ brigade de hibrizi,luptatori-sclavi in realitate,abductiile si inseminarea naturala sau artificiala a pamintencelor sint interzise de acordurile secrete militari-extraterestri,dar reptilele nu respecta nimic,ofiterii din bazele mixte au inventat formula The Great Deception cind au descoperit ca nu au de ales si tre sa-nchida ochii la faradelegile reptiloizilor.
Fiintele create, numite in jargon militar REPLICANTII,nici "clone",nici "hibrizi",sint rezultatul acestor incrucisari genetice nefiresti,fortate,cresterea numarului fiintelor multispecie indica un conflict inevitabil foarte curind.
Tesuturile embrionice nu au activitate imunologica,nu pot declansa un mecanism de auto-aparare in recipientele reptilelor,se vor integra o perioada scurta in corpul rapitelor nu ca un antigen strain ci ca o proteina naturala.
Obiectivul final al reptilienilor prin aceste experiente de hibridare este reproducerea solitara,partenogeneza.

Xanadron

#4
1. Buna ideea ta, fiulploii, fie si doar fiindca n-aveam de gind sa mai intru in disecarea presupusei istorii reale a Omenirii actuale (1.0) pe topicul "2.0" - unde uite ca n-am timp sa revin la fel de frecvent pe cit as dori. :| Unde o sa continui insa un anume fir narativ, chiar daca numai pe linia deducerii unor evolutii actuale greu sesizabile - fiindca-s de interes practic, zic eu.

2. Moncher calator astral, asa o fi cum zici tu, nu zic ba, dar - ma repet, asta e - mai baga, rogu-te, cite-un "asa cred eu", "my two cents" etc, fiindca mai navigheaza p-aici si suflete crude (in sens de fragede), care ar putea lua de bune/garantate ipotezele expuse de tine. La care vin macar c-o mica obiectie: n-ai tu habar si nici nu cred sa te poti pronuntza - nici eu, nimeni de fapt - despre cit de "abjecte" :roll: sau nu sint metodele lor, ET-ilor, :-) de hibridare-manipulare a proprietatii / creatiei lor patentate :-D cumva in definitiv.

3. As vrea sa clarificam cumva o chestie - care-o sa ramina oricum nebuloasa, indiferent de cit ne-om agita :-D noi cu presupunerile - si anume, a cita oare-i actuala noastra civilizatie? In ciuda altor ipoteze, eu continui sa cred ca sintem a patra si viitoarea "Omenire 2.0" in curs de mosmondire ar fi de fapt "5.0". Si nu "6.0", cum destui scriau p-aici si-n alte zone.

http://www.drboylan.com/4-5wrld2.html

4. Da, si eu sint convins ca sintem hibrizi (cu "autori" diferiti pentru fiecare rasa - cea negroida :mrgreen: fiind se pare singura la care s-a folosit si ADN "bastinas"). :roll: Adevarul din spatele povestii sumeriene cu Yo-Anu/ Enlil/ Enkidu/ Ninhursag/ Lulu amelu etc nu cred ca are insa rost sa-l mai repetam, nici interpretarile plauzibile ale foarte intuitivului (desi cumva limitatului) TVM din "Programul Terra" ori ras-disecatele conexiuni ale Bibliei cu miturile pagine, voalate sub mai multe straturi de manipulare vadit interesata.

5. Interesante ar putea fi insa unele dezvoltari ale ideii de "ocupare parshiva" :lol: a unor containere hibride de catre CS-urile altor entitati (egregori, arhontzi etc :roll:) decit alea ...autorizate poate initial de Regizorul de Sus. :star:
In cadrul unui razboi evident ca invizibil, cel putin deocamdata... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 13:44:16

5. Interesante ar putea fi insa unele dezvoltari ale ideii de "ocupare parshiva" :lol: a unor containere hibride de catre CS-urile altor entitati (egregori, arhontzi etc :roll:) decit alea ...autorizate poate initial de Regizorul de Sus. :star:
In cadrul unui razboi evident ca invizibil, cel putin deocamdata... 8-)

Si eu inclin sa cred ca sunt mai multe "forte" implicate decat ar vrea unii (din cei "sus pusi", sau "jos", ma rog, functie de simbolistica aleasa) sa lase sa inteleaga "omu de rand".

Si de aia nu le ies intotdeauna planurile, si se calca pe coada (aripi etc.) cu altii care se mai implica si ei pe aici, probabil din alte motive, sau e vreo concurenta intre mai multe factiuni, cine stie

Tayka

F.interesant subiectul-Păcat însă că nu prea rezistă ca o acţiune logică acest proiect ,,clona(hibrid)-munca-progenituri'',căci ori ce acţiune are un scop,altfel ea este o joacă de copii.
Desigur hibridarea este o parte din adevăratul răspuns privitor la crearea speciilor umane,se cuvine însă să încercăm cât de cât şi un răspuns privitor la motivaţia acestui act.
Pentru ce am fost creaţi?Care este scopul acestui proiect fascinant(sau poate malefic)?şi dece nu sântem dotaţi cu ,,independenţă proprie de funcţionare''ci trebuie neapărat să suportăm de-a lungul întregii vieţi un ,,chiriaş nepoftit ranghiunos şi taciturn,dar mult superior nouă în toate cele''..
şi care probabil că a mai stat la fel în chirie pe la mulţi înaintaşi de-ai noştrii.Dece doar împreună putem forma EU-l? De aceia eu cred că dacă am putea răspunde şi la aceste întrebări vom descifra poate mai bine codul primei versiuni a genezei umane şi am ,,...limpezii putin Ipoteza Omenirii in versiune 2.0''.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Citat din: Tayka din  30 August 2011, 15:07:13
.... nu prea rezistă ca o acţiune logică acest proiect ,,clona(hibrid)-munca-progenituri'',căci ori ce acţiune are un scop,altfel ea este o joacă de copii.

Pai , cum definim ceva logic ? Ce e logica? Eu zic ca logica umana e limitata  :-D si am sa dau un exemplu :
    A implica B  = El o iubeste pe Ea
    B implica C  = Ea iubeste pe Altul
atunci rezulta
    A implica C  = El iubeste pe Altul .  :lol:  unde ,,implica'' este sensul din logica matematica

Si apoi despre care logica vorbim ? Exista logica comuna bivalenta , apoi logica trivalenta si logica tetravalenta  :-D  Vei zice ca logica ,,bunului-simt'' Eu zic ca acest bun simt a fost impus din anumite scopuri , nu neaparata in avantajul nostru .

Din miturile ajunse la noi inclin sa cred ca a fost mai eficient si mai logic sa se faca clone sau bio-roboti pentru diverse munci pe planeta decat sa transporti roboti metalici sau sa ii construiesti la fatza locului . Tu cand mergi la pescuit sau la padure sau pe munte iei de acasa si lemnele ? sau iti aduci carbunii ? nu e mai convenabil sa folosesti lemne de la fatza locului ? imposibil sa nu gasesti ceva cu care sa faci focul. Cam asa vad eu problema  :-D  - simplificand-o la maxim .

Citat din: Tayka din  30 August 2011, 15:07:13

Desigur hibridarea este o parte din adevăratul răspuns privitor la crearea speciilor umane,se cuvine însă să încercăm cât de cât şi un răspuns privitor la motivaţia acestui act.
Pentru ce am fost creaţi?Care este scopul acestui proiect fascinant(sau poate malefic)?şi dece nu sântem dotaţi cu ,,independenţă proprie de funcţionare''ci trebuie neapărat să suportăm de-a lungul întregii vieţi un ,,chiriaş nepoftit ranghiunos şi taciturn,dar mult superior nouă în toate cele''..
şi care probabil că a mai stat la fel în chirie pe la mulţi înaintaşi de-ai noştrii.Dece doar împreună putem forma EU-l? De aceia eu cred că dacă am putea răspunde şi la aceste întrebări vom descifra poate mai bine codul primei versiuni a genezei umane şi am ,,...limpezii putin Ipoteza Omenirii in versiune 2.0''.

Citat din: Xanadron din  30 August 2011, 13:44:16
5. Interesante ar putea fi insa unele dezvoltari ale ideii de "ocupare parshiva" :lol: a unor containere hibride de catre CS-urile altor entitati (egregori, arhontzi etc :roll:) decit alea ...autorizate poate initial de Regizorul de Sus. :star:
In cadrul unui razboi evident ca invizibil, cel putin deocamdata... 8-)

Deci , ideea de baza - in opinia mea evident - e ca proiectul initial a devenit altceva , un fel de experiment adaptat si imbunatatit din mers . Pe ideea ca in universul vizibil omului , la scarile de marime accesibile e valabila legea armoniei - plin-gol sau pozitiv-negativ  -- per ansamblu , celor care s-au jucat de-a ucenicul vrajitor le-a scapat de sub control creatia din varii motive .
   Oricum, au intervenit si alti jucatori si inclin sa cred mai meseriasi decat cei initiali .

Este interesanta si partea fizico-corporala a proiectului Omenirea - vezi gene, grupe de sange , caracteristici , etc. insa mai interesanta zic eu ca e partea spirituala , mentala si psihica a proiectului si asta deoarece e demonstrat ca mintea creaza materia . Dau un exemplu -cand o sa am ocazia o sa caut cartea respectiva sa o pun la folosinta comuna . Unei fetite de vreo 4-5 ani i s-a amputat un deget de la o mana ( nu mai stiu care deget era , care mana , scuze ) Era inca in spital cand a venit la ea in vizita educatoarea . Intr-un moment cand au ramas singure , educatoarea i-a spus fetitei ca degetul ei va creste la loc asa cum a fost cu o singura conditie : sa nu spuna nimanui acest secret , indiferent ce vor zice ceilalti . Fetita a fost de acord , mai ales ca avea o incredere deosebita in educatoarea ei - cine a avut sau are copii de gradinita stie  :lol:
  In cativa ani, cred ca a durat vreo 4 ani , degetul fetei a crescut la loc .
Acest exemplu e luat dintr-o carte de psihologie aplicata citita mai demult  :-D

Deci, se poate !

Citat din: Siberia


Dar daca ai speranta ca vei fi salvat, fara sa te obosesti sa faci din asta o credinta, sansele tale de salvare sunt minime.

Mai clar , speranta + credinta + siguranta implinirii acelui fapt fara nici o urma de indoiala   :-D
Aceasta siguranta e cel mai greu de realizat , de obtinut . Creierul nu poate lucra cu elemente contradictorii .

Asa , ca un ingredient la acest topic , ce parere aveti vizavi de provenienta animalelor, insectelor si plantelor de pe Terra ?  :roll:


dab270277

Din pacate "5.0" nu va mai pastra aproape nimic din 4.0. Poate doar unele trasaturi fizice. In alta ordine de idei vreau sa te felicit pentru acest subiect.

Pentru calator astral.
Cercetatorii oare ce fac ? Nu rapesc animele (sau rapeau animale din habitatul lor natural ptr a le studia? Cel putin ei nu ne distrug planeta. Doar ne studieaza si incearca sa ne faca un upgrade/downgrade in functie de interese. Nu intru in detalii ptr ca nu ma simt obligat fata de nimeni sa dau raspunsuri. Raspunsurile tuturor intrebarilor sunt in voi si in puterea voastra de a gestiona in special emotiile.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

calator astral

Citat din: dab270277 din  31 August 2011, 05:36:35

Pentru calator astral.
Cercetatorii oare ce fac ? Nu rapesc animele (sau rapeau animale din habitatul lor natural ptr a le studia? Cel putin ei nu ne distrug planeta. Doar ne studieaza si incearca sa ne faca un upgrade/downgrade in functie de interese. Nu intru in detalii ptr ca nu ma simt obligat fata de nimeni sa dau raspunsuri. Raspunsurile tuturor intrebarilor sunt in voi si in puterea voastra de a gestiona in special emotiile.

Ce mai pot spune....daca chiar noi acceptam ideea asta,ni se pare "normal" sa ne rapeasca cum vor muschii lor...

UFO Attack

Siberia

#10
Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 03:44:44
Asa , ca un ingredient la acest topic , ce parere aveti vizavi de provenienta animalelor, insectelor si plantelor de pe Terra ?  :roll:

Of, of si vai, vai, @fiulploii   :-o

   Am impresia ca am ajuns cumva cam pe aceeasi "autostrada" in ceea ce priveste ipoteza originii oamenilor.
   Am avut o dezbatere familiala pe aceasta tema, in care incercam din rasputeri sa-mi sustin punctul de vedere precum ca, in ceea ce priveste omul si omenirea in general, teoria evolutionista a lui Darwin este o mare prostie. Bineinteles ca au fost voci care mi-au spus ca nu pot eu sa contest niste "adevaruri" invatate in scoala si acceptate de-a cursul timpului, dar...
   Intrebarea este: daca am evoluat pe principii naturale din asa zisele maimute sau orice alt animal, cum se face ca doar omul este "programat" sa divinizeze alte fiinte, sa-si concentreze existenta in a aduce osanale acestor fiinte ? De ce nu vedem alte animale facand acest lucru?
   Se stie cu siguranta ca delfinii sunt unele dintre cele mai inteligente fiinte (tind sa cred ca sunt chiar mai inteligente decat omul) si totusi nu vedem delfini facand "temple" pe fundul marilor sau aducand "osanale" unui seaman de-al lor. La fel nu vedem cainii (desi se stie ca detin un grad de inteligenta) adunand un morman de oase si creand un templu in jurul caruia sa latre sau sa urle incantand rugaciuni vreunui zeu canin... si exemplele pot continua pana la lumea furnicilor (toate fiintele sunt dotate cu inteligenta, fie ca va vine sa credeti, fie ca nu). Da, fiintele pot avea sentimente fata de oamenii care le cresc sau le ocrotesc, dar sunt sentimente de apartenenta, loialitate, "iubire neconditionata" am putea spune, dar nu divinizare sau adulare. Daca cresteti un animal, acesta nu va veni sa va ofere mancarea lui sau nu-si va sfasia venele cu scopul de a se sacrifica pentru a se asigura ca-si va primi portia de mancare un an intreg...
   Deci, daca evolutia omului a fost la fel de "naturala" ca a celorlalte animale, cum s-a ajuns la situatia asta ?
   Un raspuns cat de cat logic ar fi interventia unei alte rase asupra a ceea ce s-ar fi putut numi Omul  Salbatic (al pesterilor, al epocii de piatra). Un alt raspuns tot la fel de logic ar fi interventia unei rase asupra maimutelor pentru a crea ceea ce numim Om.
   Idee: probabil ca acum multe zeci de mii de ani, o rasa din galaxia noastra sau de pe langa, a ajuns pe Pamant si a gasit o flora si-o fauna in dezvoltare. Vorba lui @fiulploii, n-au venit cu lemnele de-acasa pentru a aprinde focul pe Terra (mai ales daca a fost o rasa de exploratori) ci s-au gandit cum sa faca rost de lemne direct de pe planeta asta. Asa ca, au gasit animalul cel mai apropiat ca asemanare de ceea ce ar fi putut sa fie ei ca si fiinte si au inceput sa-l prelucreze. Intervenind asupra unei maimute, au creat ceea ce se numeste azi Om.
   Buun, dar de ce a trebuit sa se deosebeasca omul de restul animalelor daca l-au creat doar pentru a munci / extrage metale pentru ei ? veti intreba. Pai, parerea mea este ca Omul n-a fost creat strict pentru a munci... ci si pentru alte scopuri.
   Orice fiinta creeaza la randul ei. Scopul vietii in general este creatia. Daca creatia inseamna doar sa te inmultesti, totul se petrece in lumea animala, unde simplul fapt ca existi este deja sufiecient. Pentru om, aceasta regula nu mai este valabila, el fiind dotat cu constiinta. Pe masura dezvoltarii inteligentei, tehnologiei si cunoasterii, omul nu se mai multumeste sa creeze simplu, doar inmultindu-se, ci isi va exercita creatia incepand cu fabricarea de unelte si pana la apogeul ei, acest apogeu fiind crearea unei alte rase, dotata si ea cu constiinta sau hibridizarea rasei curente pentru a crea o alta rasa (fenomen care este in derulare in timpurile noastre cu ajutorul nanobotilor).
   Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.
   Iar pentru a beneficia de aceste energii si de acest suflet, a aparut religia, ca un instrument de manipulare a sentimentelor de loialitate, apartenenta si "iubire neconditionata" fata de parintii creatori. Religia a transformat aceste sentimente in divinizare, sacrificiu, umilinta si acceptare. In acest fel, energiile din timpul ritualurilor religioase, a rugaciunilor erau transmise acestor parinti creatori, iar la terminarea ciclului existential, sufletul se indrepta tot catre acestia, convins fiind ca "alearga" sa-l imbratiseze pe Dumnezeu. Ca mai tarziu religia s-a cizelat ca instrument de manipulare colectiva pe toate planurile, asta este alta poveste  :wink:

   Referitor la numarul de civilizatii care au existat pe Pamant, nu vreau sa intru in polemici (daca actuala e 4 sau 5, e cam greu de numarat in lipsa dovezilor). Vreau doar sa remarc ideea de "nemurire" si "teama" de moarte care salasluieste in Om. Tind sa cred ca ideea de nemurire sta inscrisa in ADN-ul nostru si probabil ca avem unele amintiri regresive intiparite in matricea noastra ramase de pe vremea cand ciclul existential al omului avea mult prea multi ani  :-P. Probabil ca la fiecare hibridizare, durata de viata a Omului s-a micsorat tot mai mult. De altfel, poate de asta avem asa o "teama" in fata mortii, fata de celelalte animale care nu par sa aibe probleme de acest gen si mor linistite. Cred ca undeva in subconstientul nostru exista informatia ca noi ar trebui sa traim mult mai mult si ca "moartea" nu este normal sa apara atat de "devreme" sau nu trebuie sa apara deloc, deci trebuie sa luptam impotriva ei... Este doar o idee...

   In rest, incepand cu textele gnostice si cele religioase si terminand cu miturile, gasim foarte multe informatii despre aparitia si "hibridizarea" omului. Trebuie doar sa le analizam lasand deoparte preceptele religioase si eliminand ideea de prezentare a textului sub forma de metafora (chestia cu metafora este doar o alta modalitate de manipulare pe care o foloseste religia  :-D)

   
   
   
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

diluna_coa

Citat din: Siberia din  31 August 2011, 13:22:30
  Omului i-a fost data constiinta pentru a se largi biblioteca constiintei universale, dar si pentru perfectarea sufletului. Cred ca cheia fabricarii omului ar trebui cautata in zona asta. Logica prin care omul a fost creat doar pentru a fi sclavul muncitor al unei alte civilizatii nu prea sta in picioare. In schimb, daca acea civilizatie poate beneficia de sufletul oamenilor sau de energiile oamenilor, deja treaba sta altcumva.   

Cam asa cred si eu.

In odinea de idei a topicului, vreu sa va cer parerea despre informatiile continute in urmatorul text.
(este vorba despre un mesaj channel, insa va rog sa nu despicam aici firul in 4 despre acest gen de mesaje, evident fiecare este liber sa trieze informatiile in adevarate sau false dupa cum "simte")
Textul se refera la "copii indigo" - defapt un fel de "oameni noi", hibrizi mai evoluati ce ar "trebui" sa fim/devenim, nu stiu daca in versiunea 2.0, sau 3.0, etc.
Textul ar fi interesant si pe alte topicuri (de ex. cele despre anunnaki si nephilim) mai ales pe cel cu interviul lui TVM si al lui PT, ar fi interesanta parerea lui, dar nu stiu daca sa-l pun acolo sau nu sau pun link, ce ziceti?

"In ultimii 100 de ani, o nouă ,,ra"În să" de copii a captat atentia comunitătilor stiintifice din Statele Unite, China, Mexicul, Rusia si alte tări, deoarece atributelor lor fizice si psihologice neobisnuite îi separă de ,,normă".
Acesti copii prezintă sisteme imunologice mult mai dezvoltate, un geniu avansat si o inteligentă extrem de înzestrată si deseori demonstrează capacităti extraordinare de ,,natură paranormală" {...}. Descrierea de ,,indigo" a acestor copii a apărut prin observatia intuitivă a ,,corpului subtil" sau a Câmpului Auric în care caracteristica dominantă este o mai mare concentratie de culoare din spectrul undelor ALBASTRE.
Î: De ce sunt Copiii Indigo aici?
R: Copiii Indigo sunt de fapt reprezentantii unei rase foarte vechi de constiintă, care a predominat cândva pe Pământ si se întorc ca deschizători de drumuri pentru cele ce vor urma; ei sunt aici prin intentie si proiectare. Sunt aici pentru că au fost rugati să vină si pentru a-si îndeplini partea lor în cadrul unei misiuni evolutive mult mai ample.
Această misiune este de a inversa-muta codul genetic uman si de a reface potentialul matritei initiale de ADN Diamant-Soare cu 12 spirale în descendenta umană de pe Pământ.
Planul este orchestrat de membrii raselor mai bătrâne ale evolutiei superioare care încă locuiesc în armonicele mai înalte ale materiei.
  Oamenii contemporani se găsesc deocamdată în ciclul de evolutie al celei de-a Cincea Rasă Rădăcină, cea Ariană, în care a
patra spirală ADN începe să se activeze. Arienii (si acest cuvânt NU ÎNSEAMNĂ suprematia albilor; arienii au toate cele cinci culori diferite ale pielii) se nasc cu amprenta de 1-4 spirale de ADN, cu grade variabile de activare a spiralei 3. Pe parcursul vietii, a patra spirală începe să se activeze printr-un proces de depozitare a frecventei (extragerea constiintei sub forma frecventei în câmpul morfogenetic personal prin intermediul ADN-ului).
Oamenii contemporani se nasc cu portiuni ale amprentei de spirale 7 până la 12 ale ADN-ului lor, cu un potential pentru activare completă a celor 12 spirale, iar la nastere pot detine activarea spiralei 4.
Pe de altă parte, Copiii Indigo se nasc cu amprenta de 24 până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim. În timpul integrării fetusului, spiritul Orafim activează spiralele a cincea si a sasea pentru a mentine legătura deschisă între constiinta sa întrupată si Matricea Sufletului (dimensiunile 4-6). De la nastere până la vârsta de 12 ani, Copiii Indigo activează rapid spiralele 4, 5 si 6 si pot întrupa atunci 6 dimensiuni de constiintă si pot ÎNCHEIA integrarea sufletului. Până la 33 de ani, ei pot activa 12 spirale de ADN. În cazul în care codul lor genetic se activează asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati a căror scop este să OPREASCĂ această dezvoltare evolutivă, ei au potentialul schimbării de forme, al transmutării celulare, ascensiunii si teleportării inter-temporale până la vârsta de 33 de ani. {...}
Pentru a-si îndeplini potentialul, Copiii Indigo TREBUIE să îndepărteze distorsiunile din secventele ADN/Literă de Foc care au fost mostenite de la corpul de fetus si de la PĂRINTI, în timpul integrării fătului. Asa cum am discutat mai devreme, copilul Indigo începe integrarea sufletului prin activarea spiralei 6 până la vârsta de 12 ani. În procesul de integrare a fetusului, spiritul Indigo care soseste aduce tiparele de undă scalară ADN/Literă de Foc a propriei constiinte în tesutul fătului care contine DEJA portiuni ale programului ADN-ului Literă de Foc de la ambii părinti.
Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc, aceste distorsiuni sunt replicate în câmpul morfogenetic si în codurile genetice ale corpului fetusului, iar spiritul care soseste mosteneste distorsiunea de la părinti. Distorsiunile ADN care cauzează dezechilibrele chimice actuale în oameni si disfunctie hormonală la izbucnirea activării celei de-a patra spirale la pubertate se petrec la copiii Indigo de la nastere până la vârsta de 12 ani, creând o crestere excesivă de frecventă ADN în câmpul bio-energetic. Undele scalare dizarmonice din ADN se traduc în dezechilibrele biochimice/hormonale de mai departe si în amplificarea distorsiunilor ADN initiale. {...}
Î: Spui că au o matrită cu 48 de spirale; cât au oamenii normali? Si care este diferenta?
R: Copiii Indigo de tip 1 Compus au o matrice ADN cu 48 spirale de Ordin Orafim de Smarald care le oferă potentialul maxim de 30-48 coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde în nivelurile de identitate a Maestrilor Înăltati. Tipul 1 de Indigo fac parte din programul de hibridizare Orafim-Om servind la accelerarea atingerii masei critice a matricei de ADN Diamant-Soare de 12 spirale în interiorul piscinei de gene a rasei, înainte de anul 2012. Copiii Indigo de tipul 1 au capacităti psihice avansate si ocazional prezintă manifestări directe, sunt sensibili la orice si rămân adesea detasati de problemele umane pentru a se concentra asupra contractului lor de serviciu. Ei poartă în interior o mare iubire pentru toate formele de viată.
Copiii Indigo de tip 2 Dominant sunt si ei aici pentru a reface codurile de ascensiune ale descendentei umane. Ei au un potential maxim de 24-30 de coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde la nivelul de identitate Rishi. Ei detin o dezvoltare psihică avansată, sunt foarte atrăgători, însă pot deveni extrem de introvertiti din cauza fricii de mediul pământesc. Sunt talentati în traducerea lingvistică, în arte, muzică si diplomatie inter-personală.
Copiii Indigo de Tipul 3 Recesiv sunt cei mai cunoscuti si mai problematici din grup. Motivul este că ei sunt literalmente încarnarea a două avataruri într-un SINGUR corp, un avatar Orafim ce controlează o esentă de spirit avatar Nefilim. Esenta menirii lor în viată este de a ameliora polaritatea dintre matricea Nefilim inversată de ADN cu 11 spirale si matricea Orafim Diamant Soare dublă, de 24 de spirale. Ei au un potential maxim de activare a 12 spirale de ADN, însă vietile lor au un rol foarte important în planul mai amplu de vindecare a distorsiunilor ADN în cadrul liniilor genetice Nefilim, Annunaki si Umane. Tipul 3 au cele mai multe extreme în polaritate dintre toti Copiii Indigo, sunt foarte inteligenti, înclinati spre matematică si atletici. Pot părea uneori ca ,,îngerul si demonul" dintr-un singur corp. Sunt cel mai vulnerabili la comportamentele obsesiv-compulsive, la tulburările bi-polare si la polaritatea extremă în perspective. Amprenta Nefilim tinde să se activeze mai întâi în tipul 3, creând adesea un copil agresiv, hiperactiv, care îsi petrece o bună parte a vietii testând extremele granitelor dintre corect si gresit, provocând în permanentă autoritatea. Chiar dacă tipul 3 poate părea uneori ca fiind ,,Copilul din Iad", poate avea o întoarcere completă înspre comportamentul iubitor si aproape angelic. Uneori pare ca si cum copilul ar avea un ,,geamăn malefic", o parte întunecată a personalitătii care este capabilă de lipsă de compasiune si cruzime extremă.
Caracteristicile negative ale tipului 3 de Indigo apar atunci când amprenta ADN Nefilim se activează, iar la scurt timp după aceea partea Orafim a identitătii încearcă să curete amprenta ADN distorsionată prin contrabalansarea ei cu secventa Literă de Foc opusă, creând cele mai extreme si rapide modificări de polaritate în comportament si atitudine. Extremele de polaritate din personalitatea tipului 3 conduc adesea spre comportamente auto-distructive si la sentimentul aproape constant de conflict intern si neliniste. Dacă identitatea avatarului Nefilim încearcă să INVADEZE identitatea, avatarul Orafim îsi va REVENDICA autoritatea, închizând dacă este necesar toate mijloacele de comunicare. Majoritatea cazurilor de AUTISM se întâlnesc la copiii Indigo de tip 3 ca rezultat al ,,deconectării" făcute de avatarul Orafim a codurilor Nefilim de a păstra controlul asupracorpului.
R: Atunci când aveam de-a face cu copii Indigo de tip 3, este mai bine să realizăm că două fiinte diferite locuiesc la propriu în acelasi corp si că foarte adesea NU se înteleg si nu sunt de acord. E nevoie de o iubire puternică si de granite bine definite, însă trebuie administrate cu dreptate, fără utilizarea frazelor precum: ,,PENTRUCĂ ASA SPUN EU". Acesti copii pot fi ajutati enorm prin vindecările bio-energetice sau Activarea de ADN {...}.
Cu toate că acesti copii pot părea niste suflete foarte contradictorii si uneori mor timpuriu, este important să întelegem
că vietile lor nu sunt irosite. Ei s-au încarnat pentru a ajuta creatia unei noi linii de rasă prin care poate re-evolua o rasă străveche înapoi în lumină. Ei aduc un mare serviciu descendentelor Nefilim si Umană prin realinierea distorsiunilor genetice Annunaki în ambele rase.
                                                                                                                    Copyright © Monika Szavai


P.S. sublinierile mele.
Daca crezi si nu exista n-ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si exista atunci ai pierdut totul.

Xanadron

@diluna_coa: K lumea muzica de pe situl "Lucratori in lumina" al americancei - si cam atit.

Findca restul e (parerea mea, evident) doar un ghiveci New-Age fara nici cea mai mica legatura cu genetica.
Un gen de halucinare pseudoastrologica :lol: cu oarece spirale :roll: gen MISA azvirlite ici-colea ca sa para "stiintifica".
Spun asta cu 100% certitudine - si-s convins ca asta ar spune-o si mult mai informatul autor TVM - din simplul motiv ca am urmat macar cindva cursuri serioase de genetica.
No offence deci - posibil sa existe si copii "indigo" supra-, para- sau meta-dotati, dar nu in contextul explicatiilor astora aiuristice.

P.S. E de groaza cum websituri din astea produc o groaza de bani pentru sarlatanii care le concep (zeci de mii $ lunar uneori). :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

#13
Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 03:44:44
.... despre care logica vorbim ? Exista logica comuna bivalenta , apoi logica trivalenta si logica tetravalenta  :-D  Vei zice ca logica ,,bunului-simt'' Eu zic ca acest bun simt a fost impus din anumite scopuri , nu neaparata in avantajul nostru .
Eu când spuneam că nu prea e o logică în acest proiect ,,clona(hibrid)-munca-progenituri''nu am consultat neapărat un referat despre logică (aşa cum ai procedat tu la replică  :-D :wink:)ci mă gândeam că eu în locul lor(binenţeles după logica mea )nu mă puneam să creiez nişte fiinţe chiar şi aşa  cu limitator de inteligenţă încorporat  :-D buni doar pentru sclavie,pentru ca apoi după ce îmi termin treaba să mă chinui să le şi stârpesc..ci foloseam roboţi sau altă tehnică.Ai făcut şi o interesantă comparaţie spunând că atunci când mergi la pescuit nu o să duci lemne de foc de acasă,că oricum vei găsii pe acolo.Dar nu ţi-ai pus întrebarea ce te faci dacă chiar nu găseşti lemne?Vei murii de frig.Probabil că şi EI au folosit aceiaşi logică ca şi a ta numai că tot probabil zic (în lipsă de dovezi) N-au găsit nici EI pe aici toate cele necesare,aşa că de nevoie urgentă mă gândesc că au improvizat acest proiect ilogic şi care în timp a devenit o catastrofă ecologico-cosmică.. :cry:
Citat din: fiulploii din  31 August 2011, 03:44:44
  . ...... ce parere aveti vizavi de provenienta animalelor, insectelor si plantelor de pe Terra ?  :roll:
Unele specii din ambele regnuri îşi au originea nealterată aici,altele sânt aduse de EI,şi altele sânt ,, modificate''şi adaptate la început nevoilor LOR mai apoi şi nevoilor noastre.Mă refer în speţă la animalele modificate (domestice )precum şi la plante modificate;legume,cereale,flori,pomi fructiferi,banane,tutun,mac,  :evil: :-D etc.
diluna_coa
« : Azi la 16:04:43 »
În timpul integrării fetusului, spiritul Orafim activează spiralele a cincea si a sasea pentru a mentine legătura deschisă între constiinta sa întrupată si Matricea Sufletului (dimensiunile 4-6). De la nastere până la vârsta de 12 ani, Copiii Indigo activează rapid spiralele 4, 5 si 6 si pot întrupa atunci 6 dimensiuni de constiintă si pot ÎNCHEIA integrarea sufletului.
Hai să încercăm să,,traducem ''un pic din aceste frumoase,, informaţii'' ; :-D
Dacă înlocuim termenul de,, spirală''cu cel mai vehiculat de chakrass,atunci observăm că ;
La naşterea normală a fătului uman energia Kundaliny se dezactivează şi se retrage în zona sakrală cu 2,5 spirale rămânând aşa pentru tot restul vieţii.
La naşterea acestor copii ,,speciali ''ne spui că deja se nasc cu Wyshuda şi Ayna active,aceasta pentru aşi menţine conştient legătura cu matricea sa din sfera Divină,iar până la vârsta de 33 ani reuşesc să deschidă toate 7 plus 5 chakras-uri,
Se pare că aces ,,mesaj'' plagiază foarte frumos(parcă) lucrările lui Rudolf Steiner,şi Scarlat Demetrescu,despre naşterea şi viaţa lui Isus şi a lui Ioan Botezătorul,care se pare că ar fi singurii care la naştere cică nu ar fi  întrerupt legătura cu matricea de dincolo,şi respectiv s-au născut cu energia Kundaliny activă.Coincide chiar şi vâsta de 33 ani când a fost crucificat ia uite aici;
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/11/iisus-hristos-fost-crucificat-la-varsta.html
Pentru o mai bună orientare ar fi bine dacă ne-ai da şi ceva adrese de unde s-au ,,iniţiat"aceşti proroci...deşi e clar că şi aici e mâna ..ocultei :wink:







Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

Aham... e vorba deci de chakre si nu de spirale ADN, asa cum citeam in clar mai sus?! :roll: :-o

Cred ca tre'sa-mi schimb dioptriile - sau poate chiar creierasu'. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/