Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Quicksilver

#270
Va recomand sa vizionati acest film - denumit foarte sugestiv Sucker Punch - foarte atent, cu ochiul mintii.

Sucker Punch - Official Trailer [HD]
Sucker Punch - Official Trailer 2 [HD]
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Nox

Citat din: Xanadron din  29 Aprilie 2011, 18:01:55
Un nou trailer al filmului "Transformers: Dark of the Moon" - cu lansarea prevazuta pe 1 iulie:

Am văzut Transformers. Ce m-a intrigat: aceiași temă în final ca și în The Event, planeta "extraterestră" teleportată în vecinătatea Pământului. Lipsă de imaginație sau altceva...? Sper să nu greșesc, dar storyline-ul original din Transformers (seria animată) era altul.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral

#272
"altceva" sigur. "Directive pretioase".  :wink: Dar mie mi-a placut. L-am vazut in 3D, merita pentru efectele speciale exceptionale. E tipic Michael Bay: actiune si tensiune,are toate ingredientele SF plus temele timpului: conspiratie, fata ascunsa a lunii,inteligentze rivale,planeta invadatorilor uriasi,etc. Merita pt cine nu l-a vazut.

Urban


Nox

#274
Rise of the Planet of the Apes (2011)

Rise of the Planet of the Apes Full Trailer Official (HD)

Filmul spune povestea unui om de ştiinţă care testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Experimentul scapă de sub control şi acesta este doar începutul războiului pentru supremaţie dintre oameni şi maimuţe.

Un grup de oameni de stiinta din orasul San Francisco se folosesc de maimute pentru a testa un medicament revolutionar menit sa vindece pacientii care sufera de Alzheimer, cercetatorul Will Rodman fiind obsedat de ideea de a continua experimentul, in pofida reactiilor adverse pe care le are administrarea respectivului leac asupra primatelor. Studiind cu atentie comportamentul unui cimpanzeu botezat Caesar, care pare sa astepte cu nerabdare momentul in care isi primeste pastila, geneticienii constata ca unul dintre efectele adverse este cresterea neobisnuita a nivelului de inteligenta al subiectilor, fapt dovedit de testele tomografice efectuate asupra creierului maimutelor din laborator. Desi Caroline este ingrijorata de directia in care se indreapta acest experiment scapat de sub control, nu reuseste sa il convinga pe Will sa renunte, iar Caesar devine in fiecare zi mai destept si mai avid de putere si se transforma in liderul unei rebeliuni a maimutelor impotriva oamenilor. Pe masura ce Terra este invadata de primatele inteligente si periculoase, iar intre rasa umana si maimute izbucneste un razboi devastator, specialistii in inginerie genetica trebuie sa gaseasca solutii pentru a-i impiedica pe subiectii experimentului sa ii transforme pe oameni in sclavi.

http://www.imdb.com/video/imdb/vi1615502617/

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Arhanghelul

Immortals - Official Trailer [HD]

Data lansari 11.11.'11 ...  :evil: :evil: :evil:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Un clip interesant zic eu (dintr-un serial rusesc, pe tema "OZN-urilor naziste"), c-un iz de realism total strain megaproductiilor SF-apocaliptice hollywoodiene.

Cool Russian UFO movie!

Cine are rabdarea sa gaseasca si sa ne trimita un link catre o versiune subtitrata macar in engleza (merge insa si-n franceza, italiana sau germana) are o bere ! :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

#278
Citat din: Xanadron din  16 August 2011, 12:14:09
Un clip interesant zic eu (dintr-un serial rusesc, pe tema "OZN-urilor naziste"), c-un iz de realism total strain megaproductiilor SF-apocaliptice hollywoodiene.

Cool Russian UFO movie!

Cine are rabdarea sa gaseasca si sa ne trimita un link catre o versiune subtitrata macar in engleza (merge insa si-n franceza, italiana sau germana) are o bere ! :wink:

Interesant, rusii fac cateodata niste filme foarte interesante, si mai putin atinse de modelul superproductiilor pline de CGI si explozii naucitoare ale Hollywood-ului, desi clar vor sa-i imite.

Din ce am vazut pare ca au ales modelul "aerodinei" lui Coanda (or sti ei ceva oare  :|?) ca si mod de functionare al OZN-ului daca te uiti la vartejul ala de aer produs de OZN si care aproape le vantura caschetele de pe cap. Vad ca au mai bagat si ceva schite si poze luate de pe net  :-D.

Oricum, ca tot veni vorba de Hollywood si pe un alt topic de US Navy ce calatoreste printre stele (sau/si comete si planete), uite si ultima realizare cinematografica a lor (chiar o coproductie as spune)

Battleship - Official Trailer [HD]

Xanadron

Trailerul postat de tine, kandaon, confirma accelerarea ritmului de lansare a productiilor americanesti apocaliptice, in scopul (dupa mine, fiindca asta continua sa cred) al pregatirii operatiunii "false-flag" Blue Beam. :ufo:

Cit despre OZN-ul nazist din filmul rusesc (ala mai mic, de-i bagat pe shine in hangarul subteran) sint de acord ca seamana la naibii de bine cu o aerodina Coanda. :roll: Pe tema asta am mai discutat oricum p-aici (inclusiv despre prototipul fabricat la Turbomecanica in anii '70).

In orice caz, "detaliul" ca genialul Henri Coanda a fost fortzat sa lucreze pentru nazisti in timpul sederii sale in Franta ocupata e mai putin cunoscut poate, dar e 100% real.
Intr-un fel, nimic nou asadar...8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Un fim interesant despre ce altceva decat un virus un virus mortal  :-D

Contagion - Septembrie 2011

CONTAGION TRAILER
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Adineaori am iesit de la cinema,ultima proiectie,de la miezul noptii,va recomand calduros "Cowboys & Aliens" cu Harisson Ford si Daniel Craig, un film de calitate,actiune de la inceput pina la sfarsit.
Doua rase extraterestre se bat prin tot Universul si inevitabil si pe Terra noastra scumpa.
Niste reptilieni rai de trei metri exploateaza resursele aurifere si rapesc oameni. Daniel Craig e un abductee care evadeaza si,dupa ce isi regaseste memoria si identitatea prin niste shamani indieni,cu ajutorul unei tulburatoare extraterestre buna, venita "de dincolo de stele",de aparenta...angelica,reuseste sa distruga o nava reptiloida si sa isi elibereze semenii.

Cowboys And Aliens trailer 3

horia2008



The Thing

http://www.imdb.com/title/tt0905372/][url]http://www.imdb.com/title/tt0905372/

Scurta descriere: (preluata de pe http://www.cinemarx.ro/filme/The-Thing-The-Thing-2426624.html)

Tanara paleontologa nord-americana Kate Lloyd soseste la o statie de cercetare din Artarctica pentru a se alatura unei echipe norvegiene de oameni de stiinta care a descoperit sub gheata o nava spatiala si o creatura extraterestra inghetata, despre care se crede ca a murit ca urmare a prabusirii OZN-ului, dar care in realitate este pe punctul de se trezi la viata. In urma unui experiment, norvegienii comit imprudenta de a elibera forma de viata de origine necunoscuta din inchisoarea sa de gheata, ceea de declanseaza un sir de accidente si asasinate oribile, carora le cad victime unul cate unul componentii grupului de cercetatori. Intrucat extraterestul are capacitatea de a se transforma intr-o replica fidela a oricarei fiinte pe care o atinge, oamenii incep sa fie paranoici si sa se suspecteze unul pe altul, Kate Lloyd unindu-si fortele cu pilotul de elicopter Sam Carter pentru a impiedica acest alien cu insticte criminale sa decimeze echipa de cercetatori norvegieni condusa de catre Sander Halvorson.


Xanadron

Nimic nou totusi - adica observ o continuare a strategiei "vinzatorilor de frica". :roll:

Ba chiar o intensificare a ei, poate si-n legatura cu pregatirea unei "stringeri a rindurilor fraierilor" (turmei adica) in jurul conducatorilor :evil: apropiatei cruciade impotriva asa-zisilor "invadatori ET". :-)

Care-or veni sau nu calare pe Elenin, :star: dar tare-mi pare ca nicidecum cu scopuri terifiant-hollywoodiene.
Ba chiar dimpotriva. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

In aprox. o luna isi va face aparitia pe net  si  ''APOLLO 18 ''>>   http://www.imdb.com/title/tt1772240/    deci inca putin , inca putin    :-) :-)