Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure - pronosticuri (dar cu argumente)

Creat de Xanadron, 07 Iulie 2011, 08:58:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care-i marja de timp (dac-o fi) inca necesara "coacerii" unei Disclosure macar partiale?

2-3 ani
3 (17.6%)
Ceva mai mult (5-7 ani)
1 (5.9%)
2-3 decenii
4 (23.5%)
Niciodata (in  timpul vietii noastre cel putin)
7 (41.2%)
Hodoronc-Tromp, deci la scurta vreme dupa preluarea mandatului de catre Donald Duck :)
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 17

Votare închisă: 23 Decembrie 2016, 12:41:38

Grifon

Maester @Xanadron, la sondajul dumitale am votat varianta "niciodată" (de fapt, ptr.completarea "in timpul vieții noastre").
Asta dacă te referi la o veritabilă dezvăluire - pe care, obligatoriu, tre' s-o vrea și...ăia (dezveliții !)
Subscriu astfel la ideea des enunțată pe forum, cf.căreia gradul de civilizație/maturitate slab al umanității (la momentul actual) n-are cum să favorizeze un așa eveniment.

Dacă insă te referi la o falsă dezvăluire (cu cine știe ce/câte scopuri), atunci răspunsul ar putea fi "oricând". După ce am asistat stupefiat la "hoax"-uri tip "turnurile gemene", cred că e posibil orice. Si nici nu le mai trebuie timp de pregătiri prea elaborate, căci complexitatea diversiunilor de azi e direct proporțională cu nivelul de cultură/educație a maselor.
Adică...tot mai puțină.

Xanadron

Mda, orice varianta de raspuns pare la fel de... veridica-n definitiv p-un teritoriu atit de "twilight" - inclusiv a dumitale, colega @Grifon (acu', fara intentia de-a fi sumbru, mai depinde si de citi ani mai avem de trait fiecare. :-D)
Vorba lui Rilke:
"Dar este UNUL care tine-n mana
Caderea asta nesfarsit de blind"...


Cam putine voturi in orice caz - cred ca trebuia sa promit si vreun premiu, c-asa-i kapitalizmu'. Pina-n 23 dec. mai e totusi, asa ca "marja de eroare" va scadea poate mai mult - daca nu cumva om avea parte de THE Disclojăr pina atunci, mai stii?! :ufo: - daca ati vazut comedia SF din '81 cu Louis de Funes "Supa de varza" stiti de ce anume e nevoie ca sa-i chemam pe ET... :-) :-D

...Nu din partea lui Hitlary / Killary bate vant de Disclosure oricum, in ciuda promisiunilor ei calpe facute-n campane - de fapt gogoshite de nea' Podesta al ei, care-i suficient sa stim ca-i avocat si s-a rupt deja filmu'.
(n.b. offtopic: Interesant e ca pina si Agerpres e inhamata la carutza satanica, :evil: publicind cu schepsis stiri cf. carora tanti cu aura neagra ar fi obtinut cu doua milioane de voturi "populare" mai mult decit Trump, chiar daca la votul electorilor e mult in urma - oare ni se pregateste ceva?... 8-))

Pe tema 9/11 insa chiar n-are rost sa mai revin (nici pe topicul dedicat n-o s-o MAI fac) - din aceleasi motive concis expuse mai sus de colegul @Grifon. Si mai concis: e vanare de vant... :|
Hmm, cum o dau ete ca tot la vanturile lui de Funes ajung... :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#62
Na că votai şi eu! M-a surprins totuşi optimismul votanţilor în categoria cărora se pare că mă situez şi eu. Eu cred că lucrurile se vor mişca cu o viteză ceva mai mare de-acum încolo şi mai cred că până la data unui disclosure votat şi de mine, omul va mai face măcar o călătorie pe lună, dacă nu cumva până la Mars...

Tocmai mă gândeam că au trecut cca 70 de ani de la Roswell şi dacă pentru celelelate dezvăluiri e nevoie să treacă cca 50 de ani de la eveniment, în cazuri de genul acesta poate or trebui să treaca 100... Şi atunci va fi începutul disclosure.

Contează prea puţin gradul de maturitate al umanităţii, m-am gândit şi eu la asta şi am ajuns la concluzia că dacă e să se întâmple ceva, se va întâmpla şi cine va ţine pasul bine, iar cine nu, se va ţine după căruţă până va dispărea - natura face chestia asta de milioane de ani, se numeşte selecţie naturală.
Nu ştiu dacă a mai observat şi altcineva, dar urmărind ceea ce se întâmplă de la un timp pe mine mă duce cu gândul la o uniformizare, deci ceva se mişcă, există un etalon şi curând va fi peste tot la fel. - asta apropo de ce spune @Grifon de nivelul de cultură - într-adevăr va fi mult mai scăzut sau poate altfel faţă de cum înţelegem noi, habar n-am, oricum se pare că necesar, specialiştii în manipularea maselor ştiu de ce.

Apropo de sondajul făcut de @Xanadron, la faza cu Donald Duck am râs de m-am prăpădit şi mi-a venit în minte o chestie pe care o spunea o fată de la Pussycat Dolls, dacă nu mă înşeală memoria chiar Nicoleta - şi bine, am mai auzit-o la alţii din domeniu: când te urci pe scenă, trebuie să deţii publicul. Asta de Trumpkin! La faza asta Hilary n-a avut nicio şansă, nu era potrivită pentru rol. Aici trebuie cineva care să-ţi ia ochii sau mai bine zis să te ţină cu ochii spre scena pe care se dă în spectacol, să fii hipnotizat. Şi mai cred că putea să aibă Hilary şi 5 miloane de votanţi populari, nu era în program! Şi cum alegerile trebuie să aibă şi ele câţiva candidaţi, pt că de-aia sunt alegeri... cam asta a fost cu tanti Hilary. Bineînţeles că în locul ei putea fi oricine altcineva, dar pentru mai mult "fun", diversitate şi egalitate, trebuia să fie şi o femeie la un moment dat.
În ce măsură ţine disclosure de Trump? În măsura în care a ţinut şi de ceilalţi. Pe Kennedy, de exemplu, nu-l interesa spaţiul, faptul că americanii au ajuns pe lună s-a datorat numai şi numai hârjonelii cu ruşii şi asta i-a făcut să intre în cursa spaţială. Pe de altă parte, nu putem şti cât şi ce ştie un preşedinte despre aşa ceva, şi nu în ultimul rând, ar trebui să ştim cu toţii că un asemenea personaj nu decide şi nu vorbeşte niciodată de capul lui, aşa că dacă va fi un disclosure, mă aştept să apară din partea altei organizaţii, iar dacă respectiva org. va decide că trebuie să facă un disclosure, asta va ţine foarte, foarte puţin de Trump sau oricare dintre presidents.

A, şi probabil că decizia discolsure va fi una luată împreună cu ruşii deocamdată, rămâne de văzut ce se va mai întâmpla.

Grifon

Citat din: padme din  24 Noiembrie 2016, 13:07:34
Tocmai mă gândeam că au trecut cca 70 de ani de la Roswell şi dacă pentru celelelate dezvăluiri e nevoie să treacă cca 50 de ani de la eveniment, în cazuri de genul acesta poate or trebui să treaca 100... Şi atunci va fi începutul disclosure.

Stimată @Padme, e adevărat că termenele de arhivare a chestiunilor sensibile sunt cam cele menționate, oriunde in lume.
Dar...cine spune că arhivele alea sunt atât de...respectate ? Oricând, si chiar ușor, documente pot fi sustrase/șterse/arse (să ne amintim cum ardeau arhive la "revoluția" noastră).
Sau, de ce se crede că asemenea "taine" chiar se depun in arhive ? Ar fi de-a dreptul hilar să ne imaginăm că ăia de au planificat asasinarea lui JFK au fàcut și un proces verbal pe tema asta...hahah! După care s-au pus pe socotit câți ani vor sta liniștiți...sau nu..

Asemenea lucruri nu se păstrează niciodată in arhivele oficiale, unde publicul poate dobândi acces după o vreme, in virtutea legislației. Cel mult in baze de date "speciale", despre care nici nu se știe unde/când/dacă/etc. există.

Xanadron

...Si totusi, un articol (ca sa nu-i zic 'semi-stire') din New York Post ma face sa (re)consider si ultima varianta de raspuns la sondaj ca fiind viabila - aia cu donald duck hodoronc tromp, :lol: adaugata mai mult ca pata de culoare la-nceput.

http://nypost.com/2016/11/21/donald-trumps-media-summit-was-a-f-ing-firing-squad/

Niciodata vreun presedinte american - never ever, nici Kennedy macar - n-a 'urecheat' in halul asta mass-media cum a facut Trump - care de la inceputul 'mesei rotunde' cu cca. 40 patroni media, "anchors" TV celebri/e etc., a... fixat tare dragutz :-D termenii intrunirii;
"Ne aflam deci astazi intr-o incapere plina de mincinosi patenti, care dintotdeauna au ascuns adevarul publicului american."
...adresindu-se si direct unora, ca Jeff Zucker :wink: sef CNN (ce nume simpatice ISI ALEG unii, nu-i asa?! - mai erau insa p-acolo si Rose, Blitzer etc., ahem...):
"Trump started with [CNN chief] Jeff Zucker and said, 'I hate your network, everyone at CNN is a liar and you should be ashamed,' " :-o

...Asadar "dementul-iresponsabilul-mascariciul"-etc. pare capabil de ORICE - inclusiv de Disclosure, in sens de "fortzare" a ei. Evident insa ca doar de n-o avea soarta lui JFK (btw, aici ma disociez total de opinia ta, @Padme - fiindca pe JFK il interesa realmente "spatiul" si problematica ET, da' n-a fost sa fie... Disclosure cu el.
La fel cum, statistic vorbind, nici cu Trump nu-s mari sanse sa fie, da' mai stii de unde sare "I, Pet Goat"? :roll: - peste gardu' tzarcului, clar.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#65
Ai dreptate @Grifon, nici eu nu ştiu de ce m-am dus cu gândul la termenele alea, poate unde sperăm, sperăm, sperăm... :))

Xanadron aşa o fi cum zici, numai că eu am auzit un interviu în care K spunea că nu-l interesează spaţiul,  ce am scris nu era concluzia mea :))) - din păcate uite nu mai ştiu în ce documentar l-am auzit, dar cum la tv dau tot timpul în reluare mini seriile despre aliens, poate o să mai văd episodul respectiv - aici l-am auzit, cred.

Mda, Trump pare capabil de orice. Senzaţia mea este că-i trage de urechi pt că nu i-a plăcut cum s-au comportat în campanie şi le-a dat de înţeles că o să-i călărească de câte ori n-o să-i convină ceva. Oricum a creat un precedent.  Rămâne de văzut mai departe şi fie cum zici tu! Ce bine ar fi! :)))  A fixat termenii întrunirii, a lătrat, dar despre ceea ce au discutat rămâne în continuare închis pt public. - o semi-ştire, cum bine ai zis.
Nu uita însă că şi T deşi pare un câine turbat scăpat din lesă, NU este de capul lui...

Trebuie să fim cu toţii conştienţi că o dezvăluire indiferent din partea cui ar veni (preşedinte sau alt organism) va schimba lumea în care trăim pentru totdeauna. În acelaşi context, schimbarea poate fi în bine sau în rău - noi aici, după cum  se vede, considerăm că va fi în bine.

mr

#66
Am votat "Niciodata", dar nu in sensul propus de tine, Xanadron, ci in ideea ca papusarii acestei lumi au muncit cu sarg atatea secole ca sa duca mentalul colectiv intr-o zona hipercontrolabila, prin divizarea, rutinarea si trimiterea maselor pe campiile iluzilor, departe de realitatile inerente ale planetei si ale scopului pentru care suntem de fapt aici. Din acest punct de vedere consider ca atat timp cat au puterea necesara, nu vor schimba strategia. Poate cand vor dispare de la butoane, printr-o vointa superioara, cu siguranta se vor gasi oameni dornici sa aduca adevarul in fata lumii, asa cum sunt si azi probabil, dar nu pot avea amploarea globala.

Un disclosure, cu componente pozitive, ar genera in salt spiritual in mentalul colectiv, salt care ar aduce o gandire mai critica a maselor, slabind astfel puterea de manipulare a unora putini...

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Am votat "niciodată".
Adevăratul disclosure  va veni poate , din sinele fiecaruia. Cand oamenii vor conduce, liderii ii vor urma.  Până atunci sistemul manipulant este foarte bun.

Xanadron

Citat din: abyss din  27 Noiembrie 2016, 10:58:07
Am votat "niciodată".
[...] Până atunci sistemul manipulant este foarte bun.
Pai da compadre abyss, ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti - si-nca de-atitea milenii.
Bravo tie in orice caz c-ai bunghit treaba asta cu vreo 10 ani inaintea mea (eu "mirosind-o" abia acum cca. un deceniu.)

Doar aparent ar fi vb. deci d-un oximoron logic, fiindca-i de-ajuns sa cadem de acord asupra "teoremei" unui Sistem Universal cu sub-ierarhii galactice, stelare, planetare etc. atit de bine planificate si implicit precis ghidonate incit sa rezulte corolarul obligatoriu: CINEVA mai-de-sus  :star: ne pregateste dintotdeauna CEVA, astora de-mai-jos. :lol:
Sau, mai precis, ne-o coace :evil: dintotdeauna.

Restu-s "doar" detalii - dintre care cel mai important imi pare ala ref. la Sursa Anti-entropica, aia de pune betze-n rulmenti Haosului, de cele mai multe ori prin manevre de neinteles pentru noi, vaicaretii.
Inclusiv unii care doar se cred "speciali" uneori, avind un IQ sau un grad de cultura peste medie - fiindca, oricite idei dashtepte despre viatza/societatea 'ideala' am avea unii, uitam ca sintem nu degeaba inclusi intr-o medie ponderata a... tavalugitilor. :-D

Clar ca teoria/ipoteza cea mai gadilatoare-n orgoliu e aia cf. careia procentul 'trezitilor' ar fi bagat in aceeasi oala cu Bercii Mondiali si alte maimutze in scopul ajutarii evolutiei - ori chiar a "eliberarii" lor -, dar adevarul pare mai nuantzat.

In fine, nu prea-i loc aici de analize d-astea ultra-abyssale, unele concluzii valabile fiind oricum creionate succint si de prietenul @mr. 
Post-sondaj ar merita insa trase (de par? :lol:) si alte concluzii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

#69
Am votat "niciodată".

Nu din motivele expuse de @Abyss - oamenii nu vor conduce niciodata lideriii pt simplu motiv ca orice formula de conducere inseamna leadership. Oamenii la gramada nu vor conduce niciodata - decat in varianta "Turnului Babilon" unde vor fi atatea voci cati indivizi cu interese proprii exista.

Am votat niciodata pt ca "secretul", ca si concept, nu va disparea niciodata. Totdeauna va exista ceva stiut doar de cativa - iar acei cativa vor face totul ca sa tina secretul asupra informatiei/procedeului care le aduce un oarecare profit - fie material, fie de putere/dominatie.

De la culegatorul care stia numai el unde creste planta datatoare de viata sau vanatorul care stia doar el unde este "terenul de vanatoare" si pana la marile companii transnationale care au secrete parghiile prin care isi scot profitul sau dominatia asupra unor guverne sau natii "secretul" a stat la baza existentei umane. Avantajul "secretului" a miscat lumea intr-o directie sau alta.

- Ce inseamna "disclosure" pentru ca si acest concept exista. Eu zic ca e o parte din "secretul" de care vorbeam, secret cucerit si scos la suprafata de mintile sclipitoare ale omenirii. Acum stim mult din ceea ce era "secret" acum 100 de ani. Acum 100 de ani stiam mult din ceea ce era secret acum 200 de ani. In orice punct al istoriei umanitatii ne-am afla sunt informatii publice, stiute de toti, direct proportional cu dezvoltarea societatii si incclinarea ei spre cunoastere, niciodata toate informatiile existente in "stocul secret".

De aceea una din procedurile de pastrare a secretului este violenta/frica/amenintarea injectata in mase.  In acest fel dezvoltarea societatii nu mai este inclinata spre cunoastere si descifrarea secretelor ci spre asigurarea existentei cotidiene - si in astfel de momente "stocul de secrete" creste. In perioade de pace si colaborare pasnica la nivel global "stocul de secrete" scade mult, datorita inclinarii societatii spre cunoastere cu orizonturi largi, ce depaseste teritoriul de habitat sau activitatile ce-ti asigura hrana, adapostul, siguranta. (ganditi-va la explozia de informatie din perioada 1990- 2000, la foamea de cunoastere de atunci si la "stopul"dat de evolutia conflictelor si violentelor/amenintarilor de dupa 2000 ).

Ganditorul

Am recitit provocarea maestrului Xanadron si cred totusi ca se refera la o disclosure ce priveste relatia cu civilizatii extraterestre.
In cazul asta cred ca ea se poate intampla intr-un interval de la 2-3 ani pana la 2-3 decenii. Si asta nu din cauza lui Donald Duck. Fara sa dezvolt ideea eu cred ca distanta pana la disclosure este invers proportionala cu distanta fata de marii poluatori ai planetei - sau altfel spus: vom afla oficial cate ceva despre civilizatiile extraterestre atunci cand vom renunta la practica poluarii si distrugerii Terrei, ca planeta albastra. Pana atunci aceste relatii cu (anumiti) ET vor fi strict secrete  :martiansad: :martiansad:.
Nu dezvolt acum ideea dar Donald Duck nu mi se pare un model ecologic ci dimpotriva, un mare sustinator al proceselor poluante (nu ca ailalti nu ar fi fost, dar pastrau o aparenta "politica". Asta o spune pe fata si fara vopsea...)

Xanadron

Dind o raita (poate nu finala) p-aici, repet de ce subscriu la ultima ta opinie, @Ganditorule - The Real Disclosure imi pare deci si mie improbabila / imposibila si din motivul lipsei "micro-dezvaluirilor" prealabile pomenite - deci nu numai din cauza presupusei fracturi intre nivelele de intelegere umano/ET.
(n.b.: Exista oricum date credibile despre admiratia sau chiar invidia unor caprarii de ET/ID vizavi de imensele capabilitati neuronale, dar si sufletesti ale unor oameni.)

Deductia logica ar fi ca dezvaluirea nu doar implicita, ci si globala a implicarii cu iz penal / criminal a responsabililor umani ai tzinerii obrocului peste toata daravela asta cu 1001 tentacule - rezbelurile la fel de perpetue ca scindarile religio- +socio-invrajbitoare, rapiri, clonari, hibridizari, UFO-retroengineering, MILABS, programe spatiale "negre", chemtrails, neo-terraformari, GMO, baze cosmice secrete etc. - n-ar fi asadar deloc pe placul lor-intermediarilor responsabili de buna (adica reaua :-D) functionare a experimentului terran.
...Despre care imi pastrez parerea "blasfemiatoare" c-a luat-o razna in mod controlat, chiar daca poate ma iluzionez doar (nu numai eu) c-as fi reusit descifrarea fie si doar partiala a motivatiilor supra-sistemice, meta-logice si NON-umane care au impus umanitatii directia actuala... si nu tocmai, ca dureaza de milenii bune.

Pina si cresterea exponentiala a amusinarilor bots-ilor pe RUFOn (intr-o luna cit intr-un an) imi confirma banuielile ref. la intentia continuarii sine die  - cel putin din pdv al zilelor ramase de trait unor bosorogi ca mine - a paradigmei actuale bonave, eventual condimentata cu ceva mai multe apropouri si/sau aluzii vagi, care oricum n-or sa intereseze majoritatea hipno-imbecilizata de holbarea continua in smart / dumb-phones. :lol:

Acuz evident nu doar sforarii-primi, :martiansad: ci si "curelarii de transmisie" inca activi intre Ceruri si Pamint, convinsi mai mult ca sigur prin emanatiile coanei A.I. ca actiunile lor pervers-egocentrice ar fi benefice de fapt tuturor, pe principiul chinuirii si/sau sacrificarii unor mielusei intru perpetuarea Turmei. ...Dar convinsi si ca nu doar ei 'pe persoana fizica', :lol: ci insesi esentza lor divina ar avea o impunitate perpetua - inclusiv pe lumea ailalta.

Chestie de care eu cel putin ma indoiesc - ete ca si-n versuri: :-D

Chiar de-oi parea eretic ori ciudos,
In fiecare zi treptat mai curios
M-apropiu de ispita gropii
In care - nu din gura popii -

Mai sper sa aflu intr-o zi ploioasa
Cu iz de iarba si sclipiri de coasa
Care-a fost noima zbaterilor mele
Traite-n sacul ast' de piele.

Nu-i bai de n-o fi fost niciuna
Sau doar oi fi lovit cu vise Luna;
Macar de-i voi fi agasat Stapanii
Cit sa ma lase peste gardul Stanii..."
  :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Grifon

D-le @Xanadron, eu cred că disclosure a fost permanent.
Nu așa, pentru orice Pandele, adevârat....dar a fost.
Păi altfel, cum de mulți - incluzând aici și membrii forumului - ar fi ajuns să cunoască atâtea ?
Că experiențele proprii le numeri pe degete - eu unul neavând, de pildă, niciuna !
Cred că nu vedem pădurea din cauza copacilor. Așteptâm in logica unor automatisme de gândire contemporană - iar asemenea așteptări sigur nu-și vor găsi implinirea in imediata perioadă (prin "imediata" ințelegând, chinezește, incă cel puțin un veac).

Părerea mea : Disclosure = Chemare. Unii răspund, crescând căutarea (implicit avansul), alții stau cu deștu'-n gură, așteptând știrile de la ora ....5.

Păi, de ce altfel ar avea noimă vreo expunere ? Să primească ...ăia...stele pe Sunset Boulevard ? Să stea la vreun interviu cu Ciutacu ?
Ar fi păcat de parcurgerea atâtor ani lumină / dimensiuni / planuri astro/eterice.
Nu ?

abyss

#74
Da!
Doar că ... eu nu cred in ideea ca de sus vine răul., invidia etc asa cum e de parere Xanadron.  Si nu voi crede niciodată.  Cine stăpânește călătoria interstelara are cheile abundenței, nemuririi și creației.