Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

classic

#3510
Citat din: Xanadron din  13 Ianuarie 2014, 12:37:33
Fara prea multe comentarii - o contributie a (altfel stimabilului) Dan Farcas pe tarlaua presei tabloide

Ciudat cum au ajuns scenariile de la Hollywood sa intre in constiinta publica si sa devina parte dintr-o realitate media.  Se vehicularea, de asemenea ideea  unei asa-zise "temeri a populatiei" de o posibila invazie. Daca se intampla pe la inceputul secolului trecut, cand cetatenii erau intoxicati cu stiri despre aparitiile unor obiecte venite din spatiul cosmic si ocupantii lor (vezi cazul Roswell), toate astea secondate de o puternica "secretomanie" din partea autoritatilor, astazi suntem mai mult decat pregatiti sa credem in orice si sa acceptam pe oricine, si ce este mai grav, am devenit simpli spectatori asteptand cuminti tragerea cortinei.   Rod al unui scenarist inzestrat, dar mai putin ilustru, ori poate jocul hazardului, toata povestea asta ne situeaza, pe noi toti, nu intr-o sala de spectacole, ci intr-un imens grajd, pregatiti fiind sa ne imbratisam stapanii(ul), fie acestia chiar si din spatiul cosmic (ce poate fi mai frumos decat un joc de artificii la finalul unui spectacol).
La baza celor afirmate stau toate aceste ipotezte si teorii fara acoperire, interpretate si analizate de niste "cercetetatori"  in ale fenomenului, majoritatea fara vreo pregatire temeinica intr-un domeniu sau altul (poate tocmai ratarea carierei i-a facut sa se indrepte spre ceva mai accesibil), precum si cantitatea de marturii care mai de care mai halucinante, dar lispite de dovezi palpabile, toate astea demonstreaza, inca o data, ca omenirea asta e o vaca - rumega, mugeste si balega in acelasi timp.


CitatMai mult, expertul (Dan Farcas) nu doar ca recunoaste existenta unor astfel de fenomene, dar sustine si ca acestea ar fi tinute ascunse in "cutia Pandorei", pentru a nu se raspandi teama.
Apropo, cui ii este teama de extraterestri!?
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Ganditorul

#3511
Pana la urma chestia asta cu "secretomania" nu este chiar atat de inexplicabila.
Contactul cu alte civilizatii dar si descoperirea unor izvoare istorice care sa ateste contactul cu alte civilizatii inseamna in primul rand accesul la o tehnologie de varf si accesul la alte surse de energie - subiecte fierbinti ale umanitatii.

- In acest sens este normal ca cei care se afla in aceasta cursa pentru accesul la tehnologii de varf si surse noi de energie sa-si asigure avantajul prin pastrarea secretului asupra acestor descoperiri/contacte. De aici rezulta atat sumele imense folosite pentru "aburirea" marelui public cu diverse pericole care ne-ar astepta daca ne apropiem prea mult de ET (normal. cine drk sa doreasca apropierea publicului de ET si de baza lor de date/cunostinte/tehnologii ) cat si distantarea marelui public de o alta intelegere, o alta perspectiva a istoriei (cum drk sa spui ca am stat mii de ani in "intuneric" speriindu-ne de bau-baul din cartile de religie sau din spusele liderilor religiosi de toate speciile).

Era pe undeva pe aici o lista a "saltului tehnologic" si a decoperirilor aparute dupa cazul Roswell (dar era vorba si de alte "salturi tehnologice" din istoria omenirii) - nu mai insist. Vreau doar sa subliniez decalajul economic si de nivel de trai al natiunilor care au stiut sa tina "sub capac" aceste "salturi tehnologice" venite din "stiinta de frontiera"
Asa ca cine doreste sa se simta "vaca" sau "animal de povara" tinut la jgheabul istoriei ...o poate face linistit.
Eu prefer sa privesc lucrurile ca pe o dezinformare abil, chiar sarcastic/tragic facuta de profesionisti ai spionajului economic care vor sa-si pastreze acest "decalaj tehnologic" indiferent de costurile induse in sanul umanitatii. De la apocalipse la "iminenta conflictului mondial", de la draci/reptilieni la ingeri si sfinti, de la pandemii la lipsa resurselor si a hranei nu avem decat o perfida dezinformare cu efecte directe mulata pe un sambure de adevar.   Suntem "orbi" pentru ca de cele mai multe ori asa ne dorim sa fim, cautam "adevaruri" acolo unde nu e decat o "directie de dezinformare", alegem de cele mai multe ori declinul/dezbinarea decat unirea/progresul. Iar situatia asta in care "albul e negru si invers" tine de ceva timp, daca nu chiar de sute/mii de ani.
Parerea mea.

Urban

#3512
Linkuri
http://www.bloomenergy.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/K._R._Sridhar

Bloom Box Energy Secret Revealed!
Bloom Box Energy Secret Revealed! [HD]

Bloom Box: The Alternative Energy that Terrifies Obama
Bloom Box: The Alternative Energy that Terrifies Obama

Bloom Energy Powers eBay's Utah Data Center
Bloom Energy Powers eBay's Utah Data Center

Sustainable Energy Solution: the Bloom Box
Sustainable Energy Solution: the Bloom Box

Xanadron

#3513
Citat din: Urban din  16 Ianuarie 2014, 15:11:42

Bloom Box Energy Secret Revealed!

Secretul lui Polichinelle... fiindca pilele de combustibil (asta fiind "Bloom-Box-ul) au fost utilizate prima oara acum 52 de ani :-o (o varianta cu membrana protonica, pt. producerea de energie la bordul capsulei Gemini-V - lansata-n 1963.)

http://history.nasa.gov/SP-4002/p2a.htm  ("Project Gemini - A Chronology")

Marea problema ramine doar opozitia acerba a "mogulilor petrolului" (nu doar din OPEC) contra producerii si folosirii pe scara larga a sistemelor astora economice si nepoluante - desi japonezii de ex. incearca tot felul de manevre "pro" (Honda FC-X Clarity de-acu' vreo 4 ani e un singur exemplu).
http://www.slashgear.com/honda-fcx-clarity-hits-production-line-runs-on-hydrogen-and-electricity-1612069/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: Xanadron din  17 Ianuarie 2014, 10:50:58
Marea problema ramine doar opozitia acerba a "mogulilor petrolului" (nu doar din OPEC) contra producerii si folosirii pe scara larga a sistemelor astora economice si nepoluante -

Un grup de cativa oameni care din lacomie si jocuri de putere vor ajunge sa ne distruga candva acest loc al manifestarii. Tehnologii exista de zeci de ani... insa adevarata capcana va fi daca nu deja a fost implementata, cea a armelor plasate in spatiu, a armelor psihotronice. Lumea e condusa incet catre propria inchisoare. Ne vom reancarna (poate) direct la puscarie si munca silnica. America e o tara a carei economie e bazata pe RAZBOAIE. Deoarece razboaiele ii alimenteaza industria. Dupa razboiul nr2 Mondial (sa nu uitam ca bogatanii din america l-au sprijinit pe Hitler sa ajunga unde a ajuns) au trecut la amenintarea TERORISTA. Acum ne piseaza marunt cu APOCALIPSA BOLOVANILOR COSMICI si a eruptiilor SOLARE. Bani-bani-bani, si iarasi bani. Scuturi si iarasi scuturi impotriva radiatiilor solare, meteoriti, comete, invadatori stelari propovaduiti prin Toate filmele de fictiune. Nu ar fi mare mirarea daca ceea ce spune colegul Xanadron despre TRB-uri si alte asa zise nave comice sa fie de fapt pamantene, foarte scumpe si putine, folosite la mici ghidusii pe cer in a simula vizite si UFO-uri. Apoi aparatura psihotronica zapaceste lumea cu fel si fel de amintiri si trairi false. Daca am fost vizitati de mii de ani, cu siguranta ca vom mai fi. Daca doreau ceva aiuristic si macabru sa faca cu noi o faceau. Dincolo de aceste ganduri si idei nu ma pot gandi sa nu ii dau dreptate acestei femei, dr Carol Rosin, asistenta lui Von Braun cand spunea ca sunt destule alternative de a obtine banii necesari cercetarilor decat inarmarea si fabricarea de dusmani. Von Braun stia planul acestor nebuni de a crea dusmani si din asteroizi si radea cu tristete.
Ascultati si voi marturia acestei femei care a fost prima in functia de Corporate Manager la Fairchild Industries in anii 1970. Practic a lucrat si condus o vreme un segment din Complexul Militar Industrial:
"Von Braun's Legacy"-- Dr. Carol Rosin Testimony

Irwin


alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Urban

Citat din: Guest din  20 Ianuarie 2014, 13:55:17
Nu stiu daca s-a mai publicat.
Frecventele inalte produc forme din ce in ce mai complexe.
Eu am fost dat pe spate; este incredibil de frumos.

...se numeste Cimatica.


fiulploii


classic

Crater ciudat pe luna, vizibil cu Google Earth pe coordonatele: 22°42'38.46"N 142°34'44.52"E
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

Ganditorul

CitatPropaganda functioneaza la greu... in gazele de sist

Daca ne uitam cu atentie la film o sa vedem si "cioara vopsita" din aceasta tehnologie. La momentul 3.10 incepe procesul de fracturare prin presiuinea apei - care este "pus sub lupa" doar in directia "sus"- spre echipamentul de extractie. Numai ca fizica, a drk. fizica zic eu, ne spune ca presiunea se aplica in orice directie relativ constant, creeand procesul de fracturare si in jos (unde mai punem un pic de presiune si prin gravitatie - care nu se anuleaza prin vointa companiilor petroliere) si in lateral - rezultanta fiind formarea in timp real a unei caverne, a unui spatiu daca nu gol macar cu o fragilitate ridicata la presiunea structurii de sol de la suprafata si pana in adanc.
Daca in extractia petroliera sau de gaze naturale golim o caverna existenta, formata cu mii/milioane de ani in urma, pe care apoi o umplem cu apa pentru a extrage si ultima picatura de combustibil din adancuri la "fracturare" creem o caverna in timp real, creem o structura fragila in subsolul unei suprafete de teren in timp real.
- Cat va mai dura pana la o surpare ? Ce efecte poate avea o surpare de o asemenea dimensiune (si grosime) a solului pentru panza de apa freatica, pentru natura si mediul inconjurator, pentru viata in general ? Va genera cutremure sau nu ? Nu cred ca poate aprecia nimeni... Asta in afara de efectele "benefice" a "hidrocarburarii" apei potabile.
- Acum, daca tot a aparut stirea aia cu E.T. rai, ce conduc America de juma' de secol, nu putem decat sa fabulam si sa spunem : poate alora de vor sa ne invadeze din alte galaxii le place apa cu gaz metan si cu petrol, poate le place desertul si solul lipsit de vegetatie, poate le curge prin vene siliciul cu hidrocarburi si nu carbonul cu apa. O.K. Bravo lor.
  - Dar noua ne place acelasi lucru de-i lasam pe "specialistii" de la companiile petroliere sa ne distruga pamantul, natura, viata ?

jean

Dronele pentru filmat şi fotografiat nu vor mai putea fi folosite fără aprobare de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Ordinul a fost publicat pe 21 ianuarie în Monitorul oficial. Măsurile nu se aplică dronelor mai mici de un kilogram, atâta timp cât pe ele nu este montată ,,aparatură pentru filmare sau transmisie de date".

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ministerul-transporturilor-ataca-dronele-au-interzis-folosirea-lor-fara-aprobare_1364634.html#ixzz2rIVDegpI


Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

Citat din: jean din  24 Ianuarie 2014, 10:10:33
Dronele pentru filmat şi fotografiat nu vor mai putea fi folosite fără aprobare de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Ordinul a fost publicat pe 21 ianuarie în Monitorul oficial. Măsurile nu se aplică dronelor mai mici de un kilogram, atâta timp cât pe ele nu este montată ,,aparatură pentru filmare sau transmisie de date".

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ministerul-transporturilor-ataca-dronele-au-interzis-folosirea-lor-fara-aprobare_1364634.html#ixzz2rIVDegpI
Interesant - si nu prea surprinzator totusi, fiindca au interzis folosirea (xana)dronelor NOASTRE, nu p-ale LOR. :wink:

Se pare ca-i deranjau si imaginile luate de pe asa-zisele santiere ale asa-ziselor bucatzele de autostrazi construite pe miliarde intre nicaieri si niciunde :-D, cu multi Dorei sprijinind lopetile sa nu cada.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#3524
Poate este o masura luata pe Europa ... si romanii doar au fost mai catolici ca papa ... ramane de vazut ...

Se presupune ca deasupra Bremenului a zburat o drona ce-a incurcat traficul aerian din aproprierea aeroportului (din Bremen) ...

http://www.realitatea.net/panica-in-germania-un-ozn-a-aparut-deasupra-stadionului-werder-bremen-si-a-inchis-spatiul-aerian_1354288.html

P.S. Foarte buna informatia adusa/pusa de jean ... deja pentru mine in proportie de peste 50% probabilitate ...  a fost drona la Bremen ...
P.S.2. In plus mai ajuta sistemul actual ... in cenzurarea libertatii informative ...exemple sunt mai jos ... ce se poate face cu o drona ... ce filmeaza si asculta ...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10524392/Aerial-drone-footage-shows-scale-of-protests-in-Ukraine.html

https://www.youtube.com/watch?v=f7WSeSmYZug

http://video.news.com.au/v/177404/Incredible-drone-footage-of-protests-in-Ukraine
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05