Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Departamentul zero

Creat de Flight33, 31 Martie 2006, 13:27:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

Discutia incepe de aici:

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?10163.last

"Si eu cred ca specialistii nostrii nu pun chiar totul pe "masa rotunda".
Poti dezvolta putin, te rog, subiectul "astral projection" ...

Unii spun ca-i practic imposibil sa faci o diferenta intre cercetarile ezoterice de tip stiintific si cele de tip empiric, asta in ciuda eliminarii "sarlatanilor ezoterici".

Col. Eugen Lungu recunoaste ca fiecare stat (membru sau nu in NATO) are si o doctrina nationala PSYOPS.
Deasemenea domnia sa vorbeste de PSYOPS negru in care NU se cunoaste SURSA informatiilor. Aici intra in actiune metodele din lumea oculta, extrasenzoriala.

Aici am pus eu punctul pe I. Sursele negre, in ciuda rezultatelor reale, necesita ca ele insele sa fie investigate. E mult de spus... "


"Anumite structuri, de genul serviciilor secrete, pot utiliza, pentru influentarea "unor actori statali si chiar a unor oameni cu functii foarte importante in stat", tehnici care se incadreaza in seria operatiilor psihologice "gri" sau chiar "negre", a afirmat adjunctul sefului PSYOPS din cadrul Ministerului Apararii Nationale, colonelul Eugen Lungu. "Din informatiile pe care le avem noi, in afara de doctrina aliata, toti membrii NATO au si doctrine nationale, care, in virtutea unor interese de mai mare sau mica putere, se pun in aplicare. Se vorbeste de un «PSYOPS gri» sau de un «PSYOPS negru» chiar. In PSYOPS-ul gri - adevarurile sunt amestecate cu neadevarurile, iar in PSYOPS-ul negru nu se cunoaste sursa de unde provin informatiile", a spus Lungu, citat de Rompres. El nu exclude ca acest tip de influentare poate sa utilizeze si metode din zona oculta, extrasenzoriala. (Rompres)"

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-11-14/operatiuni-psihologice.html
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

romulus

Citat"Anumite structuri, de genul serviciilor secrete, pot utiliza, pentru influentarea "unor actori statali si chiar a unor oameni cu functii foarte importante in stat", tehnici care se incadreaza in seria operatiilor psihologice "gri" sau chiar "negre", a afirmat adjunctul sefului PSYOPS din cadrul Ministerului Apararii Nationale, colonelul Eugen Lungu. "Din informatiile pe care le avem noi, in afara de doctrina aliata, toti membrii NATO au si doctrine nationale, care, in virtutea unor interese de mai mare sau mica putere, se pun in aplicare. Se vorbeste de un «PSYOPS gri» sau de un «PSYOPS negru» chiar. In PSYOPS-ul gri - adevarurile sunt amestecate cu neadevarurile, iar in PSYOPS-ul negru nu se cunoaste sursa de unde provin informatiile", a spus Lungu, citat de Rompres. El nu exclude ca acest tip de influentare poate sa utilizeze si metode din zona oculta, extrasenzoriala. (Rompres)"

Asta poate fi o alta discutie, pentru ca, deja, am venit in prezent, daca vorbim de PSYOPS, si Romania in NATO, nu?
Ce spune col. Lungu acolo e de bun simt.
Dar exista deja legende conform carora organisme/institutii creditate ca fiind  statale, pun "la munca" "sarlatani privati" pe care ii remunereaza cu bani de la buget sa faca/desfaca diverse lucruri: vezi cazul  Basescu  & Aleodor Manolea !! Insa deja ne indepartam de DZ ?!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Nox

ªi de ce mã rog nu ar putea fi chiar acest tip de subiect despre DZ sã fie un PSYOP (adicã sã priceapã și românul - operațiune psihologicã)?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#153
Citat din: ryn din  23 Februarie 2010, 20:18:17
Beleaua ca editia princeps poarta catalogarea "roman". Dupa ce au vazut ca pot papa banii la lume aceasta incadrare a disparut...
Culmea-i ca aud de cunoscuti care inca mai cumpara :roll: cartile Cinamarului (disponibile de-o eterninate, MOCA, pe net). :D
Nu pot decit sa subscriu la opiniile care sustin, precum userul flavius mai demult:

"Cum se explica totusi ca la cateva luni dupa aparitie, fiecare din cele 3 carti era deja disponibila gratis pe net si se putea gasi la o simpla cautare cu google ?
Si ma refer la varianta PDF probabil cea dactilografiata pentru trimiterea la editura, adica nu ca in cazul lui Corut sau alti autori ale caror carti se gasesc rar si mai greu, de obicei in varianta scanata dupa cartea originala si mai greu lizibila sau editabila.
Am o vaga impresie ca interesul material nu a fost principala tinta a autorului si datorita stilului "anonim" de publicare nu prea poate da in judecata nici diversele site-uri pentru drepturile de autor fara sa-si deconspire astfel anonimatul."


n.b. Al patrulea "roman-maise" cinamarez abunda in orice caz de consideratii ezoteric-yoghine, ceea ce nu poate decit sa confirme oarece conexiuni cu "guru Grig Bivolaru", a carui editura (Daksha) le publica.

Cit despre Departamentul Zero al DSS/SRI, personal inclin sa cred ca n-a existat si nici nu exista din pdv. oficial, din simplul motiv c-ar fi "transpirat" totusi cumva - chestia asta n-ar exclude insa, teoretic, eventuale delegari-mobilizari-coagulari temporare in scopul rezolvarii unor situatii "paranormale" importante strategic.
N-am habar insa nici daca era (sau mai este) posibila vreo colaborare concertata a Remote-Viewerilor din DIA/SRI/SIE/SPP/STS etc (ma si incurc in astea - evident prea multe - 7-8 "servicii" actuale :lol:).
Poate doar Romulus sa poata expune o opinie pertinenta in sensul asta.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citatdaca era (sau mai este) posibila vreo colaborare concertata a Remote-Viewerilor din DIA/SRI/SIE/SPP/STS etc (ma si incurc in astea - evident prea multe - 7-8 "servicii" actuale cheesy).
Poate doar Romulus sa poata expune o opinie pertinenta in sensul asta.

In epoca de glorie a DSS (Securitatii) sanse ca o asemenea "intreprindere mixta" sa fie antamata tindeau spre zero. De ce ? Pai simplu,  in Securitate existau reguli si REGULAMENTE (tip militar, in fapt chiar militare, pentru ca 95% eram cadre militare ) si acolo nu era stipulata o asemenea posibilitate. Cel mult, daca se creau colective sa analizeze/colecteze anumite informatii ori sa cerceteze ceva(pe o tema data) si sa finalizeze  intr-un anume mod, cei din alte structuri erau detasati pentru perioada proiectului in DSS ori se cereau informatii de la ei si erau folosite de grupul de cercetare  creat.
De altfel, avem o ilustrare elocventa a celor zise de mine chiar in cazurile prezentate de dl. RUDAN care, era cooptat in structurile armatei pentru a  descifra misterele disparitiilor de persoane din zona Buzaului. Securitatea a fost insa la curent cu acele cercetari datorita Directiei a IVa (Contrainformatii Militare) care monitoriza "discret" grupul .
Foarte , foarte putin probabil  tot asa, spre zero , sa se intample azi o colaborare intre servicii pe tema asta.
De ce ? Pai simplu (si aici) desi eu nu mai sunt p'acolo stiu ca in afara problemelor operative , tip: antitero, protectie demnitari, contraspionaj unde legile si regulamentele  le obliga sa faca schimb de informatii, existand chiar dupa cate am auzit chia "comunitatea" aceea de informatii, altceva nu prea se petrece, manifestandu-se chiar rivalitati de doi lei, specifice toturor serviciilor  secrete de pe mapamond (poate cu exceptia celor din Israel, aflate intr-un razboi cald perpetuu cu vesnicul inamic inca de la creare lor ).
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

tractorbeam

Romulus,

Credeti ca DZ mai supravegheaza astazi zona aceea din m-tii Buzaului sau obligatia supravegherii a fost transferata altei structuri? De ce in cazul accesului dinspre zona Gura Teghii apare foarte repede o masina Dacia 1300 cu 4 insi in ea (baieti bronzati cu priviri parca indiferente) care te iau la rost ca unde te duci si ce vrei sa vezi? Ce fel de dacie e aceea care merge pe acolo cand uneori si celor cu Suzuki Samurai 4x4 preparat le este greu sa treaca pe acolo?
Un alt baiat cu dacia a incercat zilele trecute sa ma convinga ca nu e nici un drum acolo unde eu banuiam ca este (fapt confirmat) si ce cauta motociclisti echipati de enduro care se fatzaie de colo colo si se fac ca au probleme la motoare?

Xanadron

1. Multzam pentru lamuriri, Romulus! Care-mi confirma cumva ipoteza "compartimentalizarii informatiei" si a inexistentzei Departamentului Zero.
2. (@ tractorbeam): Cineva se pare ca inca "are in grija" zona Tainitzei - si poate ca nu doar din cauza depozitului de explozibili/armament din regiune. Enduristii care se mai fatzaie p-acolo fac parte dintr-un club buzoian (unii - fiindca-n luna iulie a avut etape si p-acolo un raliu de o saptamina la care au luat parte motoare, ATV-uri si jeepuri din toata tzara si chiar din alte tzari), dar "baietii bronzati" - si foarte curiosi - :-D din Dacia aia au clar alta misiune.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Voi chiar nu "vedeti" ca dincolo de perdeaua de fum sunt drumuri/piste ce duc aiurea? Toata povestea asta de ra%at a fost tesuta de zeci de ani cu o revenire in ultimii. De ce oare?

analizati si voi daca gresesc:

- Pe miturile si legendele locului (bucegi) dar si tinandu-se cont si de geologia zonei s-au apucat baietii sa sape...nu mai conteaza motivul. Si au tot sapat... Au rezultat galerii si tot felul de "amenajari ambientale" adica poligoane, depozite de armamament, fabrici subterane, unitati speciale, etc. Desigur ca dispareau curiosii impreuna cu "ceilalti" curiosi. Prin urmare dupa 89´ cand romania s-a oferit pe tava si tinandu-se cont de ivenimentili ce se anunakizau ca vin a inceput sa se manifeste interesul fatza de zona bucegilor... Si ce au zis diavolii? hai sa bagam ceva oo, carnatzi si prin carpati, ca tot avea Ceausescu cateva barloguri pe acolo. Si iata cum baietzii din grupul 300 al B si-au mai facut rost de un adapost facut pe banii nostri si dat gratis de Ilici, Constantinescu si Bese care desigur au si ei un patutz pacolo. De aceea vedem ca e un jaf mare pacilea si toti streinii tac. Ce zicea occidentul? Ca Bese e salvarea nostra? Nu e ciudat ca acum tac?
Dar si mai elocvent e ca regele angliei sta acilea cam mult... Nu cumva s-o fi gandit el ca e mai sigur sa stea pe la noi si-n caz de se da stingerea sa-si urce prostata pe o tzoacla si sa dea fuga in munti? Ia ganditi-va! Ce peisaj frumos aveeeeem cu muntii astia care ne apara de tsunamiuri ce pot intra si 1000 de km in continent... /? Si ce coi ncidentza e faptul ca vin pe la noi in acest an bilderbergii... sa vada daca sunt gata budele din adaposturi???

De ce credeti ca tot aduna ei de prin toata lumea pe cei cu abilitati speciale (RV)  :wink:

De aceea apar  s/cursuri de RV cu evidente recrutari. Pt ca au nevoie de predictii mai rafinate dar si de proiectarea unui alt viitor, pt ca asta e una din fatzetele RV.

Perdeaua de fum culmea, desi e gratis, e totusi cumparata pe bani frumosi de idiotzii ca mine. Bai golanilor de la editura! Mie tot imi datorati banii inapoi deoarece cartuliile sunt naspa rau, bai cocalarilor!!! ptiu! ptiu! sa va deochi...

Am speranta ca dupa momentul zero al schimbarii (daca nu ne tragem clapa singuri) sa descoperim ca bunkerele sunt goale iar "ei" au ramas pe partea "cealalta" bantuind rataciti pe caile neantului


Xanadron

#158
Ba mai (intre)vedem si noi una-alta - chiar fara sa fim RV-isti, @biss! :-)

Dovada - diversele discutii si din zona asta foru_mistica, :-D cum ar fi strania prezentza militara israeliana prin Bucegi (dar si Mtii Buzaului - zona la care se referea de fapt tractorbeam) si pina la alte coincidentze deloc intimplatoare ca summitul NATO, vizita si declaratiile lui Shimon Peres (alea gen "sa zburam impreuna" - sper ca nu luati de suflul exploziilor :lol:), prabusirea imobiliara grefata pe criza asta clar regizata (si de care profita nu doar bancile, ci si probabilii "noi colonizatori post-apocaliptici ai Romaniei", inclusiv urecheatu' printz Charles :martiansad: cum bine cred ca banuiesti si tu), deturnarile imense de fonduri - nu doar din USA - spre "Black Projects" etc etc.

P.S. (ontopic macar asta): Departamentul Zero, desi nu pare sa existe oficial, iegzista totusi cumva...  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: Xanadron din  14 Septembrie 2010, 14:03:06
P.S. (ontopic macar asta): Departamentul Zero, desi nu pare sa existe oficial, iegzista totusi cumva...  8-)

Sigur ca exista, asa credea si ceasca ca doar se baza pe el... Depinde pentru cine lucreaza insa acest departament! Dar poate sunt mai multe de Zero in mai multe Directii. Oricum pun pariu ca adanc in inima serviciilor cei de acolo nici nu mai stiu pt cine lucreaza de fapt... E totusi interesant fenomenul.

Candva in vremurili trecute pe cand Toasu se plimba visand la epoca de aur, un amic se-ntorcea din armata aia de ra%at de pe atunci. Si dupa o vreme pe cand eram la spartu unei paranghelii se apuca sa-mi povesteasca tot felu de minuni. Nu voi da nume si denumiri deoarece ele sunt sub secret iar eu totusi am jurat credintza tarii la un moment dat si pentru totdeauna.
Deci povestea amicu´, cum era el enfant de terre adica infanterist si felul in care, dupa 1 an de armata sinistra, au fost dusi in munti doar pt a face serviciu de garda. In creierii creierilor montani. Si dupa felul cum erau ei rotati prin posturile de paza a realizat ca asigurau prima linie a unui perimetru foarte mare. Curiosii rataciti dadeau de armata romana si se carau in sens invers. Erau cam 3 cercuri concentrice de posturi de paza ale lor. Intr-o zi a fost dus mai sus catre vf muntelui, intr-un loc ce era aproape de urmatoarea linie de aparare ce era asigurata de catre colegii prietenului nostru drag Romulus... Insa, de unde era el in post putea vedea o portiune mare a versantului ce cuprindea si un drum forestier pe care a putut vedea coloane de camioane cu prelata ce se plimbau non stop si care urcau si mai sus catre varf. Cand au fost schimbati din post si transportati tot cu un camion cu prelata militar au mers pe un alt drum de intoarcere (ii zapaceau mereu mergand pe alte rute) si de aceasta data au urcat catre varf si ei. Au fost opriti la mai multe puncte de control (asigurate de secu :-D) dar la ultimul unde au oprit mai mult pentru a face loc unui convoi au reusit sa vada ca erau pe un podis de piatra linga vf muntelui, paza era asigurata de niste trupe straine si cativa romani cu echipamente si arme a caror descriere o gasesti doar acum prin filmele sau jocurile video gen Spinter Cell. Convoiul a trecut in graba pe langa ei si se intrepta cu viteza catre un zid abrupt de piatra. Exact cand confuzia era mai mare in zid a aparut o deschidere ce a lamurit iluzia... erau porti mari blindate culisante ce aveau stanci pictate pe ele.

Asta se intampla prin optzeci si ceva... Probabil era doar o poveste de dupa o betzie crunta asa cum doar camarazii stiu de ce  :wink:

tractorbeam

Unitatea de cercetari paranormale (ca s-a numit "dept.0" si acum se numeste "gaina verde cu motz roshu") exista si e bine-merci, asta mi-a confrmat un cadru de la ei, care a si facut pregatire in acest sens. Ceea ce era centralizat studiat de Secu' inainte de '89 acum e studiat descentralizat de mai multe centre de putere. Nu pot da mai multe amanunte, dar cel cu care am discutat e mai presus de orice indoiala.

abyss

Poate confirmã sau nu misterul din bucegi... Deºi e previzibil rãspunsul :)

romulus

Citat(ca s-a numit "dept.0" si acum se numeste "gaina verde cu motz roshu")
Multumim, dar ...nu-i asa!
Dezbaterea este pe existenta ori non/existenta departamentului ala faimos.
Asa, la plezneala, pot spune si eu (fara sa gresesc o centima)ca serviciile secrete mongole au cu siguranta un colectiv de cercetare in domeniul paranormalului; acuma ca s'o numi gaina verde cu mot rosu ( ca sa te citez)  ori departamentul nul .....
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Nox

#163
Citat din: tractorbeam din  19 Octombrie 2010, 10:24:11
Unitatea de cercetari paranormale (ca s-a numit "dept.0" si acum se numeste "gaina verde cu motz roshu") exista si e bine-merci, asta mi-a confrmat un cadru de la ei, care a si facut pregatire in acest sens. Ceea ce era centralizat studiat de Secu' inainte de '89 acum e studiat descentralizat de mai multe centre de putere. Nu pot da mai multe amanunte, dar cel cu care am discutat e mai presus de orice indoiala.

Era pregãtit în vopsitul ciorii de pe gard.

LE. Ca sã nu fac double post. Uitându-mã pe siteul editurii Daksha am vãzut cã respectivele cãrți ale lui Radu Cinamar sunt trecute în categoria Roman Ezoteric. Eu înțeleg cã nici ei nu cred în prostiile pe care le scriu. (vezi imaginea atașatã). Dacã ar fi fost cât de cât adevãrate le-ar fi bãgat mãcar în categoria Dezvãluiri cum sunt, de exemplu, cele ale lui David Icke.

LE2. Încã ceva, dacã ar fi fost scrise pentru bani cred cã editura ar fi fãcut de mult demersurile pentru a-ºi scoate cãrțile leak-uite pe siteuri gen scrib.com și sã-și majoreze astfel vânzãrile. Asta îmi spune cã motivul e cu totul altul decât banii.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

calator astral

Citat din: Nox din  19 Octombrie 2010, 19:16:04
am vãzut cã respectivele cãrți ale lui Radu Cinamar sunt trecute în categoria Roman Ezoteric. Eu înțeleg cã nici ei nu cred în prostiile pe care le scriu. (vezi imaginea atașatã). Dacã ar fi fost cât de cât adevãrate le-ar fi bãgat mãcar în categoria Dezvãluiri cum sunt, de exemplu, cele ale lui David Icke.
deci cinamar delireaza sau dezinformeaza....eu unul nu cred asa ceva !

as adauga doar ca Editura Miracol a clasificat opera curajosului autor în categoria "Dezvaluiri de senzatie":
http://www.miracol.ro/domeniu.php?domeniu=71&nume=Dezvaluiri%20de%20senzatie

Miracol are produse interesante, stim ca este foarte serioasa, cînd cunoastem un picut subiectu, cînd stim CINE se ascunde în spatele acestei edituri...si mai ales cînd citim asta pe pagina de garda (la http://www.miracol.ro/ ) stim cu cine avem de-a face :
_____________________________________________________________________________________________

                                                          Vizitaþi pagina Locasurile Domnului

                                                            Rãsfoiþi colecþia Cosmoteism
                                                     Relaþia dintre zeii extratereºtri ºi oameni.


         "Doar prin citirea scripturilor nu poþi cunoaºte nemijlocit Adevãrul. Dar dacã ajungi la Adevãr, atunci vei înþelege scripturile.
Ele nu sunt altceva decât niºte martori, ele depun mãrturie. Doar citindu-le nu poþi experimenta Adevãrul, dar odatã ce îl cunoºti, ele vor depune mãrturie. Toate scripturile din lume vor spune: Da, ai ajuns. Acesta este adevãrul."



                                                                                   Atestari biblice
____________________________________________________________________________________________

Invers David Icke apare sub o noua lumina, va propun sa cititi si dvoastra textul descriptiv al cartii controversate :
http://www.miracol.ro/carte.php?carte=716&titlu=Secretul%20suprem%20vol%20II

citez, sa limpezim apele cu David Icke si sa demonstrez tuturor criticilor ca nu sînt chiar asa de nebun cum ma prezinta ei...:
_______________________________________________________________________________________
                                                                     Secretul suprem vol II
                                                                           de David ICKE


"Sacrificii umane si animale, controlul mintii si manipularea maselor, ritualuri satanice si crime realizate cu cea mai cruda premeditare, sunt doar cateva din dezvaluirile socante pe care David Icke ni le prezinta in acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cartile sale, "Secretul Suprem".
Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasa care a oficiat ritualuri de magie neagra alaturi de mari nume ale politicii mondiale, arata fara nici o urma de indoiala adevarata identitate a celor care conduc aceasta lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezinta intr-o noua lumina unele tragedii celebre din istorie, precum "accidentul" printesei Diana sau asasinarea presedintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate multa vreme, in detaliu.
Dar, asa cum ne indeamna insusi autorul, "haideti sa punem odata capat acestui nonsens generalizat in care ne complacem de atata timp. Planeta Pamant si constiinta umana trec printr-un proces de vindecare, ridicand inca un coltisor din valul care ascunde realitatea."
                                CUPRINS:
         CAPITOLUL 1 Copiii lui Satan
         CAPITOLUL 2 Unde au disparut toti copiii
         CAPITOLUL 3 Limbajul secret
         CAPITOLUL 4 Toate fortele reginei
         CAPITOLUL 5 Zeita si regele
         CAPITOLUL 6 Aruncarea vrajii
         CAPITOLUL 7 Risipirea vrajii

___________________________________________________________________

calator astral
-vigilent, semneaza condica-