Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

@Lex

da , stirea este de fapt mai veche dar Jurnalul fiind un ziar care se ''respecta'' a ramas fara subiecte si a zis hai sa mai copieze si el o stire d-asta 'noua' si sa sa o 'bage' repede pe site.Aici ntrebarea intrebatoare nu e cea cum ca de ce avem adn e.t in sange ci cum dracu a ramas omu' fara restul ADN ului deconectat ?!?!?!? asta e marea intrebare, cum am ajuns in halul asta sa ne folosim doar 10% din creier si aici taaaare mie ca raspunsul nu le va convenii multora , mai ales 'credinciosilor'. oare s-a 'jucat' cineva cu  ADN ul nostru acum ''niste cateva sute de mii de ani''?!?!? yo as paria ca da si nu mi place ideea asta, dar sunt curios si de alte opinii  :p    :-)

Cautatorul

#1352
Citat din: @Lex din  17 Mai 2011, 12:55:39
cum am ajuns in halul asta sa ne folosim doar 10% din creier si aici taaaare mie ca raspunsul nu le va convenii multora , mai ales 'credinciosilor'. oare s-a 'jucat' cineva cu  ADN ul nostru acum ''niste cateva sute de mii de ani''?!?!? yo as paria ca da si nu mi place ideea asta, dar sunt curios si de alte opinii  :p    :-)

Un studiu publicat in British Medical Journal infirma ca ne folosim doar 10% din creier. Si nu e singurul studiu. E un mit fals.

"De peste 100 de ani, oamenii cred cã folosim doar 10 procente din capacitatea totalã a creierului. Diferite tipuri de scanãri ale organului aratã cã nici o parte a sa nu este complet inactivã. Mai mult de 10% este folosit aproape tot timpul, deci oamenii îºi folosesc creierul în proporþie de 100%"
http://www.ziarulnational.com/stiri/La-zi/1257353673-Cinci-mituri-false-pe-care-le-credem-adev-rate

"O altã legendã metropolitanã, la fel de rãspânditã printre medici, este cea conform cãreia oamenii ar folosi doar zece la sutã din propriul creier. În ciuda faptului cã astãzi este posibilã monitorizarea funcþionãrii materiei cenuºii în timp real graþie rezonanþei magnetice, care nu a identificat pânã acum vreo zonã cerebralã inactivã, aceastã teorie continuã sã fie crezutã chiar ºi de cãtre mulþi specialiºti. "Acest mit dateazã de la începutul secolului XX ºi foarte probabil el se "datoreazã" ingeniozitãþii unor comercianþi care vindeau diferite substanþe, precum uleiul de ºarpe, care, dupã spusele lor, mãrea capacitatea cerebralã", au explicat autorii. "

http://www.monitorulsv.ro/Sanatate/2008-01-15/False-mituri-din-lumea-medicinei

Si informatia cum ca folosim doar 10% din creier e un mit fals am mai citit-o pe mai multe site-uri si din surse diferite.

Iar legat de articolul cum ca in genomul uman ar exista gene extraterestre. Evolutionistii si Darwinistii (antihristi ca  Remus Cernea) vazand ca nu pot dovedi evolutia si ca omul se trage din maimuta, atunci o dau la intors cum ca oamenii au fost intr-adevar creati, dar nu de Dumnezeu ci de extraterestri.  Lasati-o ca macane...

PS: cine doreste sa comenteze mai departe o poate face pe tema corespunzatoare la:
"Evolutionism? Ce parere aveti?"
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1252.0/archive.php

@Lex

adeptii teoriei lui TVM cred ca am fost creati de E.T. Parerea mea e doar ca cineva demuuuult si-a bagat coada in evolutia noastra.Acum adevarul e undeva la mijloc in ce consta capacitatea noastra de folosire a creierului ba ca e 10 sau e 100% nu cred ca asta conteaza acum.Cum ramane cu ADN ul nostru de balast sau junk dna ul  cum spun 'englezistii', eh si cu el cum ramane pentru ca ocupa 90 % ?!?!?!!??  taaaare sunt curios ce s-ar fi intamplat cu rasa umana daca ar fi avut 100% din ADN conectat si ma gandesc yo ca nu ar mai fi fost in situatia in care e azi adica aceea de sclav  :p

jean

Creatorii, natura, nu face nimic fara rost. Nu cred ca omul are gene de care nu este nevoie, mai bine zis, inca nu stim noi care este rostul lor. mai avem multe de invatat. :?
Adevarul este dincolo de noi

@Lex

poi asta vreau si eu sa spun Jean ca alea nu sunt puse acolo degeaba si cand al nostru Creator ne-a dat viata , yo zic ca ne-a creat cu tot ce trebuie si am fost dotati 'full option' dar repet parerea mea si cred ca nu sunt singurul, cineva chiar ne-a 'virusat' in trecut inca de cand ne piteam prin pesteri si ne dadeam cu bolovani in cap unul altuia   :p

padme

Din ciclul: descoperiri necunoscute ale romanilor azi, ale altora pe plan international maine (insulia&co):

http://stirileprotv.ro/stiri/social/inventiile-medicale-medaliate-cu-aur-zac-prin-sertare-si-frigidere.html

melanogaster36

        Gliese 581d - prima planeta care poate sustine viata asa cum o face Terra

     Gliese 581d este prima planeta, descoperita de cercetatori, care poate sustine forme de viata asa cum o face Pamantul. Cel putin asta este concluzia oamenilor de stiinta de la Institutul Pierre Simon Laplace din Paris, care si-au publicat deja studiul in "The Astrophysical Journal Letters", relateaza Science Daily.

    Astrofiziceienii cauta de multa vreme planete care pot fi locuite asa cum se intampla in cazul Terrei. Ei s-au uitat in special in jurul stelelor, la distante in care planetele nu sunt nici calde nici reci pentru a sustine viata.

Gliese 581 este o stea pitica ce a captat deja atentia cercetatorilor. In 2007 oamenii de stiinta au raportat descoperirea a doua planete care orbiteaza nu departe de zona optima pentru dezvoltarea vietii.

     Fiind cea mai indepartata, Gliese 581d a fost initial considerata prea rece pentru a sustine viata. Totusi, analize ulterioare ale expertilor au aratat ca, daca ar avea oceane lichide, acestea s-ar evapora rapid intr-un efect de sera similar celui de pe Venus, care are o clima neospitaliera.

    O noua posibilitate a aparut in 2010 cand o echipa de cercetatori, condusa de Steven Vogt de la Universitatea Santa Cruz din California, a anuntat ca a descoperit o noua planeta pe care au numit-o Gliese 581g sau "Zarmina's World". Ei au spus atunci ca aceasta planeta are o masa similara cu cea a Pamantului si era aproape de centrul zonei locuibile.Sursa:News.ro

padme

#1358
Pepeni explozivi in China!

http://www.skynews.com.au/health/article.aspx?id=614376&vId=

Campuri intregi de pepeni explozivi creeaza haos in China, responsabili de aceasta situatie fiind fermierii care ii dopeaza pur si simplu cu substante chimice. Luati de mancati, in curand probabil vor aparea pe piata si pe la noi, langa usturoiul made in China si altele...
Circa 20 de fermieri din orasul Danyang provincia Jiangsu au fost afectati pierzand pana la 45 ha de plantatii de pepeni.. Jurnalistul de investigatie care prezinta stirea i-a denumit "mine de teren". Si toata chestia asta pt a patrunde mai repede pe o piata competitiva si la preturi mari!
S-a folosit pt acesti pepeni forclorfenuron - un accelerator de creºtere.
In "fisa" respectivului acceleraror spune ca nu e cancerigen deci se poate manca linistit pe paine!

http://www.epa.gov/opprd001/factsheets/forchlorfenuron.pdf






Xanadron

#1359
 :-D Haioasa stirea, dar alarmant trendul...

De notat totusi faptul ca chinezii au o pozitie oficiala de respingere a intruziunilor gen Monsanto (cu plante modificate genetic) - spre deosebire de servilii demnitari romani (vindutul ministru al agriculturii Valeriu Tabara, partizan - mituit desigur - al organismelor modificate genetic OMG e doar un exemplu).

Pe de alta parte, "celebrul" usturoi chinezesc citat cindva intr-un document oficial romanesc ca "obiect de contrabanda" :lol: ar fi totusi o asemenea planta - fiindca, se pare, capatinile respective NU pot fi reinsamintate.
Nici nu stii de fapt ce sa mai crezi intr-o lume dominata de atitea minciuni si manipulari... :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

De le-ar exploda si usturoiul cum era sa-mi explodeze si mie stomacul dupa ce l-am mancat ! ...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

kandaon

#1361
E o stire chiar veche, am dat din intamplare peste ea, si nu am mai vazut-o postata, imi cer scuze daca e un repost

http://books.google.com/books?id=cvEDAAAAMBAJ&pg=PA30&lpg=PA30&dq=dr.+kang+mao-pang&hl=en#v=onepage&q=dr.%20kang%20mao-pang&f=false

Pare ori cum cam suprarealista, sau science fiction, sau supranaturala, cum ca astronautii americani ar fi vazut si fotografiat pe Luna urme de pasi umane, doar ca cei ce le-au lasat erau desculti  :-D

Xanadron

Doar o alta stire de tabloid plin de goange :-D cu Sfintu' Elvis, poze de falsi ET "arestati" de CIA etc (si, mai mult ca sigur, un nume de "savant asiatic" inventat), in opinia mea.

Evident ca nimic nu-i insa exclus - fie si doar fiindca unii ingeri "lunatici" :moon: nu poarta nici macar sandale... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Fr0styan