Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

http://www.go4it.ro/jocuri/americanii-sunt-dusmanii-in-cel-mai-nou-joc-fps-chinezesc-8276643/

No comments 8-) - poate doar ca jocul video, creat cu sponsorizarea armatei chineze, pare sa fie destinat antrenamentului militarilor.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#1366
Interviu scurt cu Harold Camping - bosorogul psihopupu-telecomandat de catre PTB, cel care s-a inverzit de dolari pe spinarea Apocalipsei:




Merita un subiect separat numai si pentru a discuta despre cum sforarii acestei lumi au permis difuzarea in mass media a acestei facaturi de proportii.


acme

NASA a anuntat planul pentru noul tip de vehicul spatial bazat pe conceptul de capsula.
http://www.space.com/11765-nasa-deep-space-exploration-vehicle-announcement.html

:rocket:
We're born alone, we live alone, we die alone.

xaeroo

Sper sa nu mai fi fost postat.   :-)



Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Daca e adevarat si nu e o noua intoxicre cu panica si frica - pt a justifica marirea plafonului de cheltuieli a cladirii cu 5 laturi - atunci lumea a ajuns un mare spital de nebuni in care oamenii normali sunt tot mai rari si de cele mai multe ori ...victime, sau cel putin asa vor sa prezinte unii mediatici situatia ...
"planul de indeplinire pas cu pas a apocalipsei" ... nebunie curata !

rontzo

sigur este asa ceva.. se poate ca o particica din asta sa fie chiar  ceva adevar, dar scopul de baza e sa ne tina preocupati si sa ne infuzeze cu energie negativa ca sa avem ce da mai departe  :evil:
ce naiba ! e luni  si trebe sa avem si noi ceva de rumegat
totul merge conform planului tovarashi !  :P


rontzo

#1373
Scandalul din Spania e mai vechi si din pacate e slab mediatizat, in sensul ca nu stirea nu isi "gaseste" loc in prime time la TV si nici ca headline /editorial in site-urile de agentiilor specializate pe stiri
De altfel nici manifestatia similara de 200.000 de persoane din Londra (cred ca a fost in aprilie 2011- daca nu gresesc prea mult) nu prea a fost prea promovata..
..pentru ca inca merge sa ingropi ******* sub pres - ca pisica :p

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

melanogaster36

   Se pare ca fenomenul din lumea araba va avea continuare si in Europa.Oamenii s-au cam saturat de dominatia Judeo-masonica a lumii.In Franta evenimentele incep sa o ia pe aceeasi panta:
       

Siberia

Totul merge conform planului :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

jean

#1377
Sambata 4 iunie 2011, la aerodromul de la Clinceni are loc un miting aviatic. Programul spectacolului aviatic, personalitati participante, si multe altele legate de acest eveniment puteti citi aici:
http://dfi57.blogspot.com/2011/05/miting-aviatic-4-iunie-2011-aerodromul.html Vezi si link-urile de la sfarsitul articolului.
Am fost si pe Lacul Mori la miting si aproape sigur am sa merg si pe 4 iunie la Clinceni. Numai sa nu ploua. UN prilej de a face poze interesante. Poate apar si ceva OZN-uri pe pozele respective, obiect de studiu pt. membri forumului. :-D
Am postat stirea poate mai sunt interesati si altii.
Adevarul este dincolo de noi

Xanadron

...Sa fie oare asta statia secreta de pe Marte? :roll: Ori o parte din ea?
Dimensiuni structura: circa 210 x 45 m.

http://www.ufocasebook.com/2011/majordiscoverymars.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Pentru cei interesati de... interesantele postari ale controversatului John Lear: el mai poate fi citit doar pe site-ul lui Lou Baldin (aka "Sleeper"), dupa retragerea lui definitiva de pe ATS (Above Top Secret) si OMF (Open Minds Forum):

http://sleeperlou.proboards.com/index.cgi?board=john
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/