Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

#1306
Schimb interesant de obiecte (mesaje scrise? :roll:) "palmate" intre Obama si generalul USAF Wilson la sosirea presedintelui SUA la Cape Canaveral pe 29 aprilie - imediat dupa ce daduse asa-zisul ordin de "lichidare a lui Bin Laden" (in ghilimele, fiindca evident doar niste oligofreni ar putea crede gogoasa asta).  :-D
...Ce anume sa fi fost oare transferat intre buzunarele celor doi?! 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=F7VVLKVYr3Q&feature=player_embedded
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

#1307
Naveta spatiala Cassini a descoperit dovezi care indica existenta unui ocean subteran pe luna lui Saturn, Titan.
http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20080320_prt.htm
We're born alone, we live alone, we die alone.


Cautatorul

Stati linistiti. Daca nu vin cutremurele pe 11 vine sfarsitul lumii pe 21 mai 2011:

"S-a mai nãscocit o datã pentru sfârºitul lumii: 21 mai 2011"

"Într-o intersecþie celebrã din New York, mai multe persoane au împãrþit broºuri care prevesteau sfârºitul lumii, potrivit Business Insider. Curioºi, jurnaliºtii americani au cercetat de ce oamenii din Union Square cred cã apocalipsa va fi pe 21 mai 2011.

Explicaþia este destul de întortocheatã ºi se bazeazã pe douã "dovezi" numerologice. Primul argument în favoarea teoriei sfârºitului lumii se aflã în capitolul Geneza (versetul 7:4) când Dumnezeu îi spune lui Noe "dupã ºapte zile, voi face sã plouã pe pãmânt patruzeci de zile ºi patruzeci de nopþi; ºi voi ºterge astfel de pe faþa pãmântului toate fãpturile pe care le-am fãcut". Când Dumnezeu a spus ºapte zile, el s-ar fi referit ºi la ºapte mii de zile deoarece "o zi înaintea Domnului este ca o mie de ani ºi o mie de ani ca o zi". Prin urmare, având în vedere cã potopul ar fi avut loc în anul 4990 înaintea erei noastre, ºapte mii de ani mai târziu ar fi în 2011 (desigur, nu s-a luat în calcul anul 0).

A doua parte a demonstraþiei se referã la numãrul de zile dintre rãstignirea lui Iisus ºi data de 21 mai, acest numãr având o semnificaþie deosebitã. De la rãstignirea lui Iisus ºi pânã la data când "lumea se va termina" sunt 722.500 de zile. Numãrul este semnificativ deoarece este compus din 5x10x17x5x10x17. Cinci simbolizeazã mântuirea, izbãvirea. Zece sugereazã întregime, iar 17 simbolizeazã raiul, potrivit evlavioºilor care avertizau asupra sfârºitului lumii. Astfel, numerele reprezintã ziua mântuirii (5), era creºtinã (10) ºi ridicarea la cer (17). Faptul cã ele sunt dublate (5x10x17x5x10x17) le sporeºte cu atât mai mult semnificaþia."

http://www.gandul.info/magazin/s-a-mai-nascocit-o-data-pentru-sfarsitul-lumii-21-mai-2011-8161312

Xanadron

Citat din: dacian din  10 Mai 2011, 13:21:01
Doua stiri despre 11 mai 2011:
http://www.realitatea.net/cine-a-fost-omul-care-a-prezis-ca-maine-dispare-roma_833372.html
http://www.realitatea.net/profet-taiwanez-despre-11-mai-cutremur-de-14-grade-intrati-in-containere_833446.html

Pai, doar azi nu-i maine... :-P
Om trai deci si-om vedea.
In orice caz, predictia despre cutremurul ala de 14 grade (Celsius poate? :lol:) din localitatea Puli :-D (provincia Nantou, evident) e chiar comica.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


Cautatorul

Citat din: Xanadron din  10 Mai 2011, 14:01:05
In orice caz, predictia despre cutremurul ala de 14 grade (Celsius poate? :lol:) din localitatea Puli :-D (provincia Nantou, evident) e chiar comica.

In plus cica la un cutremur prezis a gresit cu 2 zile data. Acum o sa greseasca locul: nu e Roma ci Romania....   :-o :? :| :-(

arckadii

M-am saturat de toti prezicatorii astia pana peste cap. Uite, fac si eu o predictie: "Mare atentie, maine pe 11/05/2011 nu va fi sfarsitul lumii, nu se va stinge soarele si nu va fi nici un cutremur devastator in Roma sau Romania". Daca se adevereste, ma veti crede si pe viitor?:)

Ark

Xanadron

Citat din: bechamro1 din  10 Mai 2011, 16:54:36
http://www.realitatea.net/doua-ozn-uri-in-drum-spre-terra-sunt-aici-pe-10-septembrie_833494.html

Ba, cred ca le-a chemat Obama pe 9 septembrie 2011, sa aniverseze impreuna 10 ani de la gogoasa ...criminala cu asa-zisul atac terorist din 2001/9/11.

Serios acum, o stire in care se sustine ca 40 de milioane km reprezinta de 5 ori distantza Terra-Luna :roll: cred ca nu merita pomenita.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

CitatM-am saturat de toti prezicatorii astia pana peste cap. Uite, fac si eu o predictie: "Mare atentie, maine pe 11/05/2011 nu va fi sfarsitul lumii, nu se va stinge soarele si nu va fi nici un cutremur devastator in Roma sau Romania". Daca se adevereste, ma veti crede si pe viitor?
:D Te contrazic !
Datorita faptului ca maine e 11.05.2011 si 1+1+0+5+2+0+1+1 = 11 eu prezic ca maine se va intampla ceva ! :) (orice!)
Daca se adevereste ar trebui sa ma credeti si pe viitor ! :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

arckadii

Vedem:)) In orice caz, CEVA tot o sa se intample. Fie ca un caine se opreste nedumerit pe strada si se intoarce brusc, fie ca Soarele o sa rasara in cele din urma...fie ca vom fi rapiti in somn si maine va fi de fapt azi...Dar eu spun ca nu o sa fie nimic nasol, am studiat calendarul gugustiucilor de Colorado care este valabil pana in 30163. Pana atunci, nimic de temut!

Ark

abyss

Siberia, în fiecare clipã se întâmplã ceva... Se chiamã Existenþa pe care noi o manifestãm. Ce alegem sã se întâmple asta tot noi decidem ori alþii pt noi dacã ne-am predat puterea personalã de a fi stãpâni pe propria realitate ºi acceptãm una surogat în care mereu alþii ne spun cum trebuie sã fim ºi ce urmeazã sã fie.

Mâine voi avea o zi minunatã, în care ceva remarcabil se va petrece. Asta îmi zic mereu la culcare.
La trezire spun chiar înainte de a-mi aminti ce persoanã am devenit: mereu am fost, mereu sunt, mereu voi fi... extraordinar, mulþumesc pentru aceastã zi cãci poate fi ultima. ªi merge! E mai bine decât sã trãiesc cu gândul în trecut urmãrit de toate prostiile altora ºi sã zic of, ce zi tâmpitã, cã-mi vine sã detonez planeta asta cu babuini cu tot...

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee