Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: Xanadron din 09 Iulie 2012, 13:24:51

Titlu: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 09 Iulie 2012, 13:24:51
Asta-i clipul animat cu mesaje simbolice "stranii", creat de un studio video canadian de linga Montreal si despre care multi vorbesc, fara sa poata ajunge insa la vreo concluzie clara:
I, Pet Goat II by Heliofant (http://www.youtube.com/watch?v=f_OawJA68jI#ws)
Posibile interpretari pot fi gasite aici: http://www.heliofant.com/gallery.html (http://www.heliofant.com/gallery.html)

Se stie deja ca primul video pet goat a fost cumva premonitoriu pentru "9/11" si-acum implicit se vehiculeaza ideea unui eveniment tip "flase-flag" in replay. :roll: (v. succesiunea "papuseilor" Bush si Obama de la inceput, manevrati de aceleasi minutze NWO ascunse :evil:).
Unii sustin de pilda ca durata clipului (7 min. 27 sec. - de fapt asta-i timing-ul "sarit" la finele clipului) ar simboliza data deschiderii JO londoneze (7/27), cu semnificatii numerologice la fel de oculte ca 9/11.

Sint insa alte 1001 "poante" grafice de comentat din animatia cu o atmosfera deprimanta (dupa mine cel putin) - incepind cu "Christul Cosmic" balabanind in transa, care nu poate fi oprit de Shiva-distrugatorul si "deschide ochii" odata c-o noua era... marcata de aceleasi activitati solare :star: ce distrug piramide si pe care pedaleaza pina si unele clipuri publicitare recente (v. Perrier).

Steaua lui David plasata sub Statuia Libertatii e un alt simbol, ca si imaginea lui Saddam cu insigna CIA, pe fundalul petrolului curgind in ocean ca un fluviu de singe.
Ori fetusul nenascut inca, dar deja controlat de fortele reptiliene prin tehnologii avansate de creare a Matrixului.

In fine, efectul de sugestie vizuala mi se pare extrem de puternic, dar principala intrebare ramine, zic eu: cine oare si de ce tocmai acum a comandat "lucrarea" asta ciudata, deloc simplu de conceput si realizat? :roll:

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 09 Iulie 2012, 14:46:47
Mi-a placut foarte mult filmuletzu. Excelent chiar.
Imi evoca aceleasi lucruri despre care se tot vorbeste in ultima perioada:
- E prezentata Una din versiunile liniilor temporale sau a realitatiilor ce au fost "confiscate" si care sunt sugestiv prezentate sub forma acelor cutii (intr-una se afla acum capra morfinata)
- Focul launtric, acea informatie sau energie gamma (Cristul) care vine din centrul cosmosului prin intermediul tuturor singularitatilor si care va irumpe din sinele fiecaruia indiferent de religie (cladirile de cult cad iar Cristul strabate o cale simbolica ce trece prin "gatul" sau "laringele" fizic al lumii noastre venind liber in Manifestare dupa ce a fost tinut prizonier de Institutiile religioase).
- Distrugerea piramidelor pornind de la varf reprezinta distrugerea Sistemului pornind de la varf si mergand spre baza odata cu "trezirea" omului.
- Cine oare? ma gandesc ca o fi aceeasi fratie mistica care isi asteapta Constructorii Antici.
- De ce acum? Poate ca "acum" inseamna "inainte de" si e bine sa nu batem pasul pe loc. Cat timp mai este... nimeni nu stie. In orice caz nu mult (acolo indica ora 12), altfel nu incepeau deja sa se clatine "piramidele".
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 09 Iulie 2012, 15:47:05
Am ramas efectiv cu gura cascata. Am mai vazut si alte lucrari de genul asta, dar asta pare a fi cea mai completa... si veridica din punctul meu de vedere.
N-am putut sa nu constat cu uimire si includerea dervisului rotitor.
Si ce m-a frapat cel mai mult a fost fetita blonda: eu una am vazut in ea fetita blonda din picturile murale de la Denver... poate ma insel.

Tot ce pot sa mai zic acum pe moment (in timp ce ma straduiesc sa-mi inchid gura care a ramas tot cascata) este ca ma bucur intr-un fel... de ce acum ? de ce asa ? nu mai conteaza.
In final, o sa fie bine  :wink:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 09 Iulie 2012, 17:32:25
Pe mine m-a distrat micul "grey" cate masti isi punea facand trimitere la celelalte religii prezente si trecute, apoi Binladen cu aripi negre care e un fel "Satan", un personaj din aceasta sarada (apropo, primul personaj divin de tipul lui Satan a fost un extraterestru orfan numit ZU care plin de sictir la adresa luptelor dintre zeii sumerieni a furat niste componente cheie pentru legatura dintre Cer si Pamant si a fugit in alta tzara ascunzandu-se cu ele sus in munti ...poate ai Buzaului :) )

Mai apare o chestie asemeni trecerii unei planete pe langa soare ori pe langa noi ale carei imagini le atasez.
Totusi a nu se trece cu vederea faptul ca acea capra marcata cu 666 pe frunte are ochii albastri la fel dupa cum are si omul cu capul spart in mintea caruia dialogul interior este sustinut de catre o entitate reptiliana ce a reusit sa patrunda in oul energetic al fiintei umane prin intermediul unei tehnologii si al carei plan existential este diferit. Mainile reptiliene patate cu sange de la inceputul spectacolului hipnotic oferit caprei sunt mai mult decat sugestive. (clar ca tre´ sa citesc linkul lui Xanadron cu Arhontzeii)

Prin urmare si noua Eva ce refuza Cunoasterea prin intermediul manipularii materiei  (fapt reprezentat prin refuzul de a mai pastra marul) va avea parte de aceeasi Cunoastere reprezentata prin floarea de lotus ce iese din marul despicat, aceeasi cunoastere dar dobandita din interior prin intermediul focului launtric reprezentat aici de Crist in a carui urma apar aceleasi flori de lotus din nou simbol al cunoasterii, al perceptiei constiente. Prin urmare e un eveniment cosmic inevitabil la care omenirea ar fi ajuns oricum, cu sau fara "marul' lui Dumnezeu.


Si totusi e un spectacol, un caz, unul din multele variante posibile in care noi traim acum simultan si in care cineva ne tot testeaza si ne tot morfineaza. Erau multe cutii pe acolo...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 10 Iulie 2012, 00:31:59
No hai sa gandim putin impreuna  :-D
Urmeaza un set de 4 postari fiindca forumul nu permite mai mult de 4 atasamente / postare cu cele mai importante cadre din primele 2 minute ale clipului .
Poate nu toata lumea a distins niste chestii .
Asadar ,
poza 0000 : in fundal, dreapta sus , un fulg se deosebeste de ceilalti prin forma mai speciala si mai ales prin umbra aruncata  pe setul de 6 reflectoare.
poza 002 :  animalul insemnat in frunte ( sic!! - trimitere la biblie ) are 3 corpuri , dupa claritatea lor distingem corpul fizic sau somatic, corpul mental - sa-i zicem asa - si corpul spiritual din materii fine . Daca la inceput toate 3 erau centrate , urmeaza o perioada de descentrare grava apoi o recentrare .
Avem apoi si troianul de zapada dungat de la baza cutiei, sub forma clara de piramida .
poza 003 : pe mana dreapta avem un inel cu simbolul dolarului american intruchipat insa de un sarpe galben . Pe mana dreapta , aici am o problema  :-D nu imi dau seama clar ce simbol este . poate vede cineva mai bine . Ca sa nu mai pun la socoteala si degetele diferite pe care se afla inelele.
poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution , o casa cu simbolul rotii pe fatada , in flacari , un falus cu 3 stropi de actiune  :-D , un rechin suparat rau pe casa in flacari . Nu am stat sa verific daca imparteala administrativa a hartii de pe perete corespunde cu realitatea insa observ 4 ace implintate in harta ce ne arata 4 locatii importante . Nu am stat sa le verific , poate le stie cineva - is curios daca una din locatii corespunde cu Denver .
                              - urmeaza continuarea-
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 10 Iulie 2012, 01:02:03
                                   - continuare-
poza 005 : sprancenele si ochii
poza 006 : desenul de deasupra tablei reprezentand o evolutie a omului si un ceas , al doisprezecelea poate . Se observa o pauza curioasa intre ultima pozitie din evolutie si penultima , pauza cenzurata de un dreptunghi alburiu . Omul final are 9 raze in aoreola si e pe pozitia 7 .
poza 007 : directia ochilor si pozitia degetelor . De-a lungul prezentei sale , personajul face semne cu degetele iar limbajul lor imi scapa  :-D
poza008 : desenele de sub tabla . Adaugam si cele 3 inimi de pe tabla, de marimi diferite pe care le leg de cele 3 corpuri de la inceput .
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 10 Iulie 2012, 01:13:16
                         - continuare 2 -
poza 009 : alt semn cu degetele
poza 010 : idem
poza 011 : idem
poza 012 : posibil o eclipsa reprezentata de pata rosu inchis de pe obraz la care adaugam o planeta ?? reprezentata de semnul maro
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 10 Iulie 2012, 01:40:50
Dupa cum spun unii cele 4 pioneze ar reprezenta :
Oklahoma bombing
9/11 NYC
hurricane Katrina new orleans
bp disaster in the gulf
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread859022/pg1 (http://www.abovetopsecret.com/forum/thread859022/pg1)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 10 Iulie 2012, 01:48:42
                          - continuare 3 -
poza 13 : prompterul care coordoneaza actiunile omului
poza 14 : cele doua cifre de pe podeaa, una alba si una neagra , iar pata rosie de pe fundul marului aduce dupa mine cu semnul vodafone
poza 15 : graffiti color : Psalm 23 , psalm care in USA se foloseste la ceremoniile funerare .
poza 16 : steagul Americii rupt in doua , cu stelele aparent intacte si dungile injumatatite pe fundalul psalmului 23 , a turnului orologiu inghetat si inzapezit la ora 12 , cu o vijelie de ra glaciara si un mic om in biroul oval trist si gandindu-se la vremuri iremediabil apuse .

Atat deocamdata.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 10 Iulie 2012, 10:57:14
Scurte comentarii: cele patru bolduri de pe harta corespund intr-adevar localizarii ultimelor 4 catastrofe suspectate a fi fost regizate pe teritoriul SUA - chestie niciodata recunoscuta oficial.

"Obiectul" singerind pe mina enorma a papusarului... SOLZOS cumva :evil: (a nu se trece cu vederea aspectul pielii verzulii) pare-a fi o inima - de soricel de-ar fi pusa "la scara" c-o mina normala. Dar nu cred sa simbolizeze o inima de soarece. :roll:

Cele 3 inimi desenate pe tabla (ca si cei 3 stropi de "actiune" :lol:) pot fi legate-n fel si chip de nenumaratele idei - religioase sau nu - ce conduc la notiunea de "trinitate".

Disocierea cognitiva provocata asupra emisferelor cerebrale despatite de-un fulger de catre dragonul din desenul de sub tabla in fatza careia G. W. Bush sta pe podeaua cu design "sahist" masonic mi se par alte simboluri deloc criptice.

Iar steagul USA sfirtecat nu poate simboliza decit un nou Razboi Civil - parerea mea doar si asta, evident.

P.S. 1: Subscriu si la restul interpretarilor @biss-ale sau siberiene. :wink:
P.S. 2: Tot nu mi-e clara sursa finantarii unei animatii de-o asemenea calitate inalta. Fiindca, daca luam ca baza de calcul costurile unui desen animat "normal" de calitate similara si impartim suma (cca. 150 milioane USD) la zece, tot rezulta un purcoi de banet... :roll: 8-)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mariusvlad din 10 Iulie 2012, 11:43:53
Citat din: fiulploii din  10 Iulie 2012, 00:31:59poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution ...
Din acel cuvant lipsesc literele UIO. Iata un link interesant: http://www.uio.no/ (http://www.uio.no/)

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Rekoil din 10 Iulie 2012, 12:07:21
I Pet Goat 2 Olympic's 2012 Analysis (http://www.youtube.com/watch?v=VNORcQURDHk#)

Uitati-va la asta si cititi comentariile de la clip pe YouTube.  :|
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Serban M din 10 Iulie 2012, 12:49:35
Fara doar si poate, acest clip reprezinta triumful spiritului asupra materiei.

Avem inca de la inceput prezentata o realitate intunecata si o lume in sclavie, totul e corupt, manipulat, pervertit. Foarte frumos clipul.

0:00 - 0:20 - Cotet bine protejat cu sarma ghimpata, temnita unde animalul de rand (omul modern sclav) isi duce viata cu codul de bare pe frunte. Avem aici o miscare hipnotica - o stare de transa in bataile inimii posibil insemnand viata dusa ca o transa cu o nota de stabilitate placuta, deci o stare placuta.

0:23 : Papusarul cu maini inumane (controlul nu este unul uman)

0:24 : Marioneta - Bush Junior, prezentat ca un nebun, perfect subordonat sforilor ce il misca, ne ofera si un dans traditional al mortii, adica joaca bine si se retrage instant pe scaunul de lucru, avem aici pentagrama intoarsa, care il aduce intr-o lumina mai clara. Podeaua este una masonica, specific unui joc masonic. Deci pentru mutari intre "bine si rau".

0:36 : Spanzuratoare cu Evolution - adica omenirea are o singura optiune, gasim cheia catre evolutie si rezolvam jocul sau s-a zis cu noi. Apare si bufnita pe perete - nu are sens sa explic ceva aici. Apare si dragonul (reptilian) care diseaca creierul in 2 deci separa emisfera dreapta de stanga cu un scop perfect - o natie de roboti.


1:09 : Intoarcerea capului il aduce pe Obama (un acelasi) erou fals cu zambet ascuns, aici apare fata cu marul, este chiar eroarea sistemului, pe langa personajele de carton din spate, aceasta fetiscana are un mar (cunoastere) pe care il scapa. Marul se deschide si doua seminte se unesc (energie feminina - masculina) care formeaza o mica floare de lotus.

Obama transpira (puterea stie ca e semn rau pentru ei). A sosit momentul. Sistemul e penetrat de iubire.

1:50 : Afara e frig, ne este reamintit trecutul pe care puterea l-a manipulat :

WTC, un comediant se sinucide, oil war, o lume nebuna in deriva.

2:09 : Din ceata apare o nava cu cap de Anubis pe care sta Christul (iubirea)

2:32 : Un fetus este bine pazit inca de la nastere de manipulatori.

2:41 : Inima si focul - iubirea si constiinta

2:47 : Vrajitorul de fapt este falsa realitate ce a pus stapanire pe bietul copil care saracul vorbeste singur (lipsa unei personalitati)

3:10 : Apar semne in toata lumea, culturile diferite recunosc si incep sa danseze dansul schimbarii.

Apoi copilasul robot african cu arma in mana, fata care incearca sa se impotriveasca sistemului dar realizeaza ca nu are sanse asa impotriva unor forte intunecate ce controleaza armata.

3:58 : Christul divin se apropie cat mai mult de inima neagra ce a pus stapanire pe tot.

3:59 : Omul de rand nu mai face fata presiunii evenimentelor de pe pamant

4:03 : Christul (iubirea) din centrul universului patrunde dimensiunile si existenta inclusiv toate planurile si sufla foc.

4:18 : Societatea incepe sa se prabuseasca

4:20 : Kali Ma - distrugatoarea de demoni si de lumi incepe dansul, focul divin arde

4:29 : Pestii (oamenii fara speranta) se arunca in barca Christului, ies din sistemul negru

4:36 : Curva babilonului batrana este atinsa de schimbare (este un bordel acolo) Cine e curva ? va las pe voi sa intelegeti

5:05 : Societatea de sclavi - roboti - moderni - materialisti este spulberata de focul divin

5:09 : Falsa realitate e in disperare, se teme - sistemul e in delir, acesta lasa omul in pace si incearca sa scape, sa fuga

5:16 : Omul scapa de control pentru prima data si are fata limpede - stie ce are de facut, merge decis catre actiune

5:22 / 5:31 : Dansul sufilor - culturile sarbatoresc dansul schimbarii - foc sacru

5:45 : Centrul intunericului se cutremura - Christul ajunge la capatul lumii si lasa flori de lotus in spate, deschide ochii caci lumea e trezita. Suferinta si controlul dispar si spinii nu mai sunt.

6:06 : Falsa realitate pozitiva (religia si biserica) pica

6:24 : Lumea scapa de dominatia intunericului, pana si piramidele (forta strict masculina) sunt distruse si incepe o noua realitate a iubirii
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: rontzo din 10 Iulie 2012, 16:06:19
Woaw ce clip tare de tot- am ametit de cata simbolistica este indesata pe milimetru patrat
De mult n-am am mai avut parte de asa ceva de "strong"
Si cred ca cea mai tare intrebare ramane cea pusa de Xanadron:
"cine oare si de ce tocmai acum a comandat "lucrarea" asta ciudata, deloc simplu de conceput si realizat?"
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 10 Iulie 2012, 19:55:27
Citat din: fiulploii din  10 Iulie 2012, 00:31:59

Asadar ,
poza 0000 : in fundal, dreapta sus , un fulg se deosebeste de ceilalti prin forma mai speciala si mai ales prin umbra aruncata  pe setul de 6 reflectoare.
poza 002 :  animalul insemnat in frunte ( sic!! - trimitere la biblie ) are 3 corpuri , dupa claritatea lor distingem corpul fizic sau somatic, corpul mental - sa-i zicem asa - si corpul spiritual din materii fine . Daca la inceput toate 3 erau centrate , urmeaza o perioada de descentrare grava apoi o recentrare .
Avem apoi si troianul de zapada dungat de la baza cutiei, sub forma clara de piramida .
poza 003 : pe mana dreapta avem un inel cu simbolul dolarului american intruchipat insa de un sarpe galben . Pe mana dreapta , aici am o problema  :-D nu imi dau seama clar ce simbol este . poate vede cineva mai bine . Ca sa nu mai pun la socoteala si degetele diferite pe care se afla inelele.
poza 004 : aici devine si mai interesant  :lol: Ne este aratata tabla pe care avem cateva desene vizibile : o spanzuratoare cu cuvinte in care in mod logic , cuvantul este evolution , o casa cu simbolul rotii pe fatada , in flacari , un falus cu 3 stropi de actiune  :-D , un rechin suparat rau pe casa in flacari . Nu am stat sa verific daca imparteala administrativa a hartii de pe perete corespunde cu realitatea insa observ 4 ace implintate in harta ce ne arata 4 locatii importante . Nu am stat sa le verific , poate le stie cineva - is curios daca una din locatii corespunde cu Denver .
                              - urmeaza continuarea-

   Pentru inceput, fac cateva mici precizari. Capra (sau caprele - fiindca in fundal se mai vad si alte cutii) suntem noi (sau marea noastra majoritate) care traim in cutia materiala si a divertismentului (X-box, TV-box), intr-o transa care separa cele 3 corpuri care ar trebui sa fie unite si sa se autosustina.
   Cu ocazia vizionarii succesive a clipului, am realizat ca am o problema: creierul meu nu e capabil sa distinga unde naiba se ascund grey-ii cei mici in imagini :D Asa ca, din pacate n-o sa fac referire la ei... las acest capitol celor care se pricep la asa ceva.
   Acestea fiind spuse (si avand o mica pauza la munca) o sa arunc cateva pareri.

   Poza 000  - fulgi = drone (probabil de aia au o forma mai ciudata :-D)
   Poza 002 - starea de transa, betie narcotica in care suntem mentinuti de media (apropos, poza 001 unde este? :-D o punem de-o mica conspiratie ? :-D)
   Poza 003 - eu una am crezut ca este un inel papal, patat de sange. Nu stiu daca mainile fac o aluzie la reptilieni - eu una am facut o analogie cu Draconienii care de altfel apar printr-un alt simbol sub tabla
   Poza 004 - inca incerc sa inteleg ce e cu D ala de pe coiful lui Bush... In rest, cum se observa, evolutia a fost stopata (spanzurata si i s-a taiat un picior), pionezele le-au explicat colegii deja, iar asupra "Rechinului" fac mici cercetari fiindca am impresia ca face referire la o echipa/grupare anume... o sa revin

   Poza 006 - Bush indica spre partea de deasupra tablei, unde vedem panoul cu evolutia umana si ceasul care indica 12. Adica suntem in a douasprezecea ora - un sfarsit inseamna un nou inceput  :wink: Parerea mea este ca din tabloul care prezinta evolutia umana nu lipseste o pozitie si ceea ce se vede a fi un dreptunghi mai alb este de fapt un obstacol care trebuie trecut: daca va fi trecut, omul va trece in alt stadiu de evolutie (Spirituala ?) si daca nu trece, o va lua de la capat de undeva din perioada epocii de piatra (unde indica coiful lui Bush)
   Poza 008 - aici e ceva mai special: in primul rand, banuiesc ca e clar pentru toata lumea ce vrea sa insemne F=-F, deci n-are sens sa vorbim despre polaritati pozitivul care trebuie sa fie egal ca si masura cu negativul. Emisferele cerebrale despartite prin acel fulger de catre dragon imi pare a ne trimite undeva la inceputurile acestei civilizatii, la povestile Atlantidei si la rolul rasei Draco (dragonii) in prabusirea atlantilor, prin disruperea armoniei celor doua emisfere cu ajutorul "operatiunilor psy" :-D . Pe de alta parte, avem si desenul inimii alaturate creierului, ceea ce ar putea sa insemne ca ar trebui cautata armonizarea creierului din cap cu creierul inimii (nu radeti, inima are propriul ei sistem neuronal, proprii ei neuroni si cica propriul ei creier, - conform cercetarilor din ultimii ani - lucru pe care anticii il cunosteau).
   Am sarit peste pozele cu diferite gesturi ale mainii fiindca despre acelea trebuie sa ma consult mai intai cu o persoana care le intelege mai bine decat mine  :wink:

   O sa revin mai tarziu cu alte amanunte, fiindca acum nu mai am timp. Ce mai pot spune este ca tabloul inzapezit in care se petrece actiunea, dupa parerea mea face referire la Iarna Sufletelor.
   Colegul Xanadron intreba cine ar fi putut finanta acest clip: parerea mea este ca l-ar fi putut finanta aceiasi oameni care au finantat si Pietrele Indrumatoare din Georgia. Criptica imi pare venind din aceeasi directie - CRC & Co.


p.s. -  07.27 = 3. Kin 196, Yellow Magnetic Warrior Moon, Third book of the Book of the Seven Generations, 1st moon, 7 Storm year (27 July – 22 August 2012) sau mai poate fi 27.07.2013 - Day out of Time, 1008-day cycle complete, Earth Cubed, mystic era dawns. Kin 208 Moon completes four Dreamspell Castles of 52 kin each for a total of 208 kin. Kin 209 (Galactic Synchronization, 26 July 2013) is entry into the fifth castle, the Green Central Castle of Enchantment, the Age of the Center, the Era of the Noosphere - adica prima zi dintr-un nou inceput.

p.p.s. - ceremonia de deschiderea a JO London Zion sau 2012 va fi la fel de criptica ca si videoclipul oferit spre analiza :-D
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 10 Iulie 2012, 22:41:24
Sa revin putin cu cateva adaugiri.
   
   Semnul pe care-l face Obama cu degetul la coltul gurii, semn care il recunoastem cu totii ca si apartinand lui Dr. Evil, a fost preluat dintr-un episod din Twilight Zone care se numea: "Number 12 Looks Just Like You" si era facut de dr. Rex.
   Fetita blonda (ma dispera faptul ca i-am mai vazut fata undeva, exact aceeasi fata, si nu-mi amintesc unde) ma duce cu gandul la Sophia, (nu stiu daca Lilith o fi fost blonda) sechestrata in cercul eternitatii (fata sta intr-un cerc) si care lasa sa-i cada marul cunoasterii la picioarele lui Obama (il ofera omenirii), care transpira simtind zadarnicia planurilor sale. Marul care se deschide in doua exprimand faptul ca cele doua emisfere si cele doua tipologii - masculine si feminine - s-ar uni in sfarsit in cunoastere si dragoste spre implinirea sufletelor.
   Psalmul 23 cred ca poate fi gasit si pe internet, nu ma ocup acum de el.
   Turnurile gemene care cad, dezbinarea americanilor pe acest subiect, spectacolul comico-tragic al celor ce se sinucid cazand (sau aruncandu-se) de pe culmile lumii materiale. Toate astea petrecandu-se in ultimul stadiu al omenirii, in iarna sufletelor in care Christul incearca sa revina navigand pe barca lui Anubis (zeu subpamantean, zeul sufletelor - referire clara la legatura dintre mitologia egipteana si cea crestina, Christul existand in toate timpurile sub diverse denumiri).
   Bin-Laden ca si agent CIA (asta o stia chiar si motanul meu :-D) care ajuta la punerea in scena a spectacolului de final sub ochiul Lunii Sangerii (semn de furtuna sau semn din Apocalipsa ?)
   Despre controlul media care ne inlantuieste inca din fasa, vedem cu totii, e mult prea evidenta legatura. Copilul ce se zbate sufocat de pilule, injectii (vaccinuri?) si intoxicarea TV, cu creierul smuls, peste care trec minunatele avioane noi (care pot fi lesne confundate cu OZN-uri, nu-i asa ?) in drumul lor spre bombardarea Orientului (este o semiluna acolo pe cladirea ce este bombardata). Lumea adormita (sau moarta?) si o bomba atomica detonata in  departare si astfel jocul razboiului incepe.
   Comunismul este efectiv inecat in mocirla (nah ca erau ceva inundatii in Rusia...) iar armonia oferita de un Yin-Yang se transforma intr-o eclipsa (a mintii?) in care tancurile marsaluiesc spre distrugere. O fata se pune in fata tancurilor cu un steag alb (aluzie la o miscare de pace) dar in mod ciudat, fata are un Tigru pe spatele hainei... Se pare ca luptatoarea pentru pace (si impotriva folosirii tehnologiei nucleare) e "prostita" de focul de artificii (lansat de media probabil) si renunta la impotrivire.
   Dansul distrugerii fiind deja inceput, biserica (cladita pe simbolul falusului - patriarhatul) se ascunde in turnul ei si priveste (prin telescop ? :-D) la un spectacol astronomic care va aduce atat lumina orbitoare cat si Christul inapoi in inimile oamenilor, acolo unde le este locul; Deci stiind ca sfarsitul ii este aproape, tremura aruncata in coltul propriei inchisori. In sfarsit lumea se trezeste din vraja in care era inlantuita de media, Christul zdrobeste inregimentarea omenirii, eliberand-o, iar Dervisul Rotitor isi incepe ceremonia Sama, aducand inaltarea spirituala si-n inimile musulmanilor.
   Un exponent al unei civilizatii galactice trecute deja prin acest stadiu (eu asta vad acolo, nu un mic grey.... imi pare rau) danseaza in mod frenetic in ritmul dansurilor civlizatiilor disparute care consemnau acest eveniment de reinaltare mistica, spirituala a omenirii - mastile schimbate facand referire la acele civilizatii a caror conducatori au fost consemnati ca si plecand de pe Pamant spre alte zari.
   Odata parcurs drumul Christului prin lumea tenebrelor sufletelor, acesta redeschide ochii, legatura a fost refacuta si astfel al treilea ochi (care fusese tinut prizonier) a fost descatusat. Biserica se prabuseste, nemaiavandu-si locul in acest nou inceput, Piramidele se prabusesc si ele, nemaifiind nevoie ca eliberarea cunoasterii sa se faca doar intre zidurile lor, fiindca adevarata piramida exista si trebuie parcursa doar in om.
   Si tot acest nou inceput sta sub un semn astronomic... care oare ? :-D

Se pare ca este o avanpremiera la spectacolul oferit de si pentru Omenire... dar cine este Dirijorul ?  :?  :-D


Daca am uitat ceva din interpretare, mai revin... deocamdata vreau o cafea...
   
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 10 Iulie 2012, 23:02:27
E clar că fiecare vede altceva în acest film.  Totuşi fata aia blondă face trimitere la Alice şi la gaura iepurelui, la noua Eva şi la evadarea din puşcăria asta de nebuni.   
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 11 Iulie 2012, 00:10:40
Impresionant acest film! L-am revazut de multe ori, combinatia dintre succesiunea imaginilor si muzica transmite o cantitate enorma de informatie. Fiecare scena merita analizata separat si apoi gasita logica care uneste scenele, pentru ca exista o legatura clara intre ele. Desigur, perceptia este diferita si nu mai comentez aici de ce.

Cine a creat acest clip stapaneste in mod cat se poate de evident o intelegere complexa asupra imaginii de ansamblu a acestei versiuni de omenire. Si vrea, la fel de evident, sa o transmita mai departe, cu precadere celor care "vad si aud", zic eu.

Senzatia pe care am avut-o mereu dupa vizionare a fost aceea unui triumf al cunoasterii, intr-un final. Al cunoasterii initiatice care nu a parasit aceasta lume ci a stat cumva ascunsa, latenta in asteptarea momentului prielnic in care sa iasa la suprafata din nou pentru a crea o noua epoca de lumina si iubire. Trecerea "initiatului", christului adormit/hipnotizat prin infern si purgatoriu (cu toate evenimentele actuale sau imediat urmatoare), iesirea sa la lumina, cu toata suita de prabusiri pe fundal (religie-biserica si sistemul ierarhizat al cunoasterii-piramida) si starea de constienta si vitalitate redobandita pe final, arata un tablou pozitiv profetit demult, fie daca ne referim doar la Apocalipsa biblica.

In spijinul acestei judecati pot aduce o secventa de la inceput in care marioneta Bush arata expresiv catre acea scara evolutiva in care omul obisnuit, dupa ce trece acel zid (care, in opinia mea, reprezinta tot continutul, intriga tablei mari) ajunge la o stare superioara, de cunoastere si iluminare interioara. Zidul reprezinta testul lumii fizice, aflata in apogeul sau  negativ, in plina iarna spirituala, in urma caruia obtine aceasta stare care-i ofera biletul de acces si starea de maturitate necesara accesarii si intelegerii efective a lumii galactice. Ceasul cu ora 12 fix poate simboliza ca este timpul ptr aceasta schimbare sau poate simboliza nordul, punctul in care sarpele isi inghite propria coada reluand astfel un nou ciclu evolutiv care incepe cu constienta si constiinta maxima.
Mai revin pe subiect...

P.S. Nu pot sa ma abtin: Bravo Xanadron! Si celor care dezvolta acest subiect!
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 11 Iulie 2012, 02:29:17
In primul rand , clipul a fost facut pentru americani apoi pentru lumea anglo-saxona , pentru musulmani si crestini , hindusi . Lipsesc - dupa parerea mea , nordicii , rasa galbena , rasa rosie si bineinteles evreii actuali si romanii de pe rufon  :lol:
  Pe net se vorbeste ca povestirea citita de bush copiilor din clasa in momentul 9/11 se numea I, pet Goat .
  Daca in prima parte clipul e simplut, pe intelesul fiecarui american , are elementele-  uzuale deja -de masonerie, illuminatti , etc. apoi clipul devine ceva mai rafinat in simbolistica incat la un moment dat devine prea aglomerat , obositor de-a dreptul .
  Nu lipseste trimiterea explicita la sex , manipulare , razboi , credinta . Steagul american rupt are o stea desprinsa de restul , peretii clasei si peretii incaperii unde se afla fata blonda au simbolul labirintului pe ei .
  Fiecare cadru din clip este o aglomeratie de simboluri si nu se leaga toate . Prea multe simboluri , prea multa informatie disparata iar eu zic ca totul este o intoxicare . :-D
  Fata blonda de exemplu sta intr-un cerc care poate fi considerat cerc de protectie, de exemplu. Parul ei este blond deschis cu un trandafir rosu - aluzie oare la rozicrucieni ? - prins in partea stanga iar sprancenele nu prea au aceeasi nuanta de culoare cu parul  :-D .
  Formula aceea de sub tabla , F=-F nu se opreste aici - parerea mea - fiindca nu exista spatiu intre -F si afisul cu creierul fulgerat . Si daca ne uitam cu atentie , formula este una vectoriala - simbolul F avand deasupra lui desenat simbolul vector . Iar o formula vectoriala nu este totuna cu o formula matriciala sau numerica diferind nuanta de realitate la care se refera acea formula - cel putin, asa stiu eu. 
   Acel christ nu e deloc adormit - dupa mine - si nici in transa si nici macar christ  si nici alb . Seamana cu ce vedem prin anumite filme, o categorie de hipnotizati . Si pare a avea un implant . Iar cand deschide ochii, chiar nu stiu de ce o face pentru ca tot nu e treaz, ochii lui nu au iris si sunt cam rosietici. Si eu nu disting iubirea pe fatza lui si nu vad nici vitalitatea si starea de constienta la care se referea colegul @mr , imi pare rau . 
  E adevarat ca la trecerea lui toate cele vechi se prabusesc asa cum spuneau colegii mai sus in postarile lor si vine o trezire spirituala  noua ???? Nu prea seamana a trezire ci a trecere dintr-un gen de matrix grosier - asta de azi de care isi da seama aproape tot omu'- la un matrix mai fin, mai elevat , cel putin la inceput , o Maya-Iluzie mai crancena decat ceea ce este .
   Clipul asta vine sa intareasca - zic eu - programul acela care zice ca: distrugem toate religiile si facem una singura din ruinele a ceea ce a fost , o singura lume . Apropo, nu am prea vazut nici oameni si nici macar animale vii pe la final. Unde or fi ? In partea a treia?
    Cum ziceam, pe fiecare cadru se poate discuta o jumatate de zi , si sunt cam 30 de cadre pe secunda .
In final, sa nu uitam totusi de Alice si Iepurele care se vede in fundal iar in partea stanga e si placuta cu EXIT  :roll:  Deocamdata atat .

Parerea mea..
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 11 Iulie 2012, 08:35:41
Da, interesante interpretari. Era oricum de asteptat sa nu fie toate similare si-i clar ca la unele faze/secventze nici nu exista indicii atit de clare incit sa incline balantza interpretarilor intr-o directie sau alta (Crist / Anticrist :roll: de pilda, sau hoasca aia inchisa-n farul-falus, care poate simboliza mai multe idei decit cea a involutiei Tarfei Babilonului).

Alte chestii sint insa clare ca simbolistica - cum ar fi graffiti-ului cu Psalmul 23 de pe zidul inzapezit al scolii, psalm recitat de preoti la inmormintarile "oficiale" americane - ale soldatilor de pilda. Dar si ale presedintilor :-D - de remarcat deci privirea speriata a lui Barry Hussein Soetero, ce pare terifiat de-o anume perspectiva...
Iar altele-s doar relativ clare - ca semnificatia monedei de sub talpa lui Obama (un penny britanic) la faza cu marul despicat, sub care silaba stranie "LC" se transforma in "LO" (London Olympics?). 8-)

Pina la urma clipul mi se pare un pretext perfect pentru exercitii utile de agitare a neuronului si mi-ar placea sa cred c-ar putea ajunge si la o parte macar din TV-zombii contemporani. 
Pe care i-ar pune poate pe ginduri. :roll:
P.S. Sint prea optimist, stiu. :lol:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Arhanghelul din 11 Iulie 2012, 08:42:04
Sa vin si eu cu niste observati ... asa cum le vad ochii mei tehnici ...

Ceasul de pe peretele clasei are punctele orare marcate cu cifre romane ( indica ora XII ) ... puteau bine merci sa fie puncte ,cifre arabe,bulinute,altceva ...?
E interesant ca invatatoarea/profesoara nu este chiar ... de piatra ...
Avioanele aripa ... sunt facute din ... echer si raportor ....
Harta americana nu mecesita comentari ... doar o mica diferenta ...cred ca este vorba de inundatia de anul trecut de pe Mississippi ... si o centrala nucleara ...

http://www.businessmagazin.ro/galerie-foto/special/apocalipsa-la-americani-dezastrele-care-au-zdruncinat-sua-in-ultimele-saptamani-galerie-foto-8287125/slide-37 (http://www.businessmagazin.ro/galerie-foto/special/apocalipsa-la-americani-dezastrele-care-au-zdruncinat-sua-in-ultimele-saptamani-galerie-foto-8287125/slide-37)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Arhanghelul din 11 Iulie 2012, 08:44:10
Din cauza ca nu sunt permise mai mult de 4 atasamente ... ma vad obligat sa postez de doua ori ...

Sub talpa pantofului "prezidential" este o moneda pe jumatate acoperita de pantof ce are o coroana cu cruce deasupra ...
Floarea de lotus este cunoasterea otravita oferita cu tristete de europeanca "germanica" ... prin smecheria cu particula lu' Dumnezeu ...
Copilul razboinic are degetul pe tragaci (oricine poarta arma stie ca treaba asta o faci doar cand vrei sa tragi cu adevarat) ... plus ca in imagine apar o gramada de detalii ... cruce intoarsa ... Skull & Bones - 322 ...

In legatura cu rechinul de pe tabla... parca zboara ...

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8c/Flying-Tiger-23fg-a10s-1.jpg/800px-Flying-Tiger-23fg-a10s-1.jpg)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 11 Iulie 2012, 09:41:18
Detaliu util pt. cine vrea... si poate :-D sa descarce o versiune HD a clipului sub forma mp4 - de-aici:

http://downloadvimeo.com/ (http://downloadvimeo.com/)

...unde trebuie sa scrieti chestia de mai jos in dialog-box-ul de sus:

I, pet goat II on Vimeo (http://vimeo.com/44583147)

E bine s-aveti spatiu liber de stocare mai mare de 145 MB.

P.S. Na ca mi-a iesit clipul HD in loc de http: // vimeo.com / 44583147 (fara spatii goale, de copy/pastuit in dialog-box).
Tot e bine ca asa puteti urmari mult mai multe detalii grafice - inclusiv cei care n-au chef de descarcari lungi.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: kandaon din 11 Iulie 2012, 13:55:42
Foarte interesant clipul, intradevar. Nici nu ma obosesc sa-i descifrez toate sensurile, la cata simbolistica are si la cat de intortocheat poate fi mesajul.
La fel de interesant ar fi de stiut cine sunt cei ce l-au produs, pe principiul "follow the money". Sigur, poate sunt doar niste simpli si onesti amatori ai genului, dar cine stie
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 11 Iulie 2012, 14:25:16
Am spus ca tendinta finala este de a se ajunge intr-o era de lumina si iubire (nu chiar straina acestei planete). Si m-am referit la faptul ca lumina, cunoasterea interioara, implica iubire. Dar nu o iubire bazata pe atasament si gelozie ci o iubire care izvoraste dintr-o stare de compasiune profunda si din intelegerea faptului ca totul face parte din Intreg. Cred ca cele doua notiuni de cunoastere si iubire sunt inseparabile pentru cei care au ajuns sa le cunoasca.

Trezirea completa a initiatului (etichetandu-l dupa simbolistica cu care este prezentat) se face odata cu disparitia coroanei de sarma ghimpata. Acest lucru cred ca puncteaza trecerea de la o era in care spiritualitatea devenise un subiect tabu, ridiculizat si ignorat, dominata simbolistic de chinurile prin care a trecut Isus, la o era in care spiritualitatea isi recapata locul de drept in desfasurarea tehnica a vietii manifestate. Aceasta moment al disparitiei coroanei de sarma ghimpata (al ridiculizarii) marcheza inceputul prabusirii sistemelor religioase si a celor ierarhice, trecerea la o noua paradigma.
Dogma si manipularea nu-si mai au locul intr-o lume a oamenilor constienti de sine intrucat acestia sunt oameni liberi si capabili sa-si decida armonios soarta.  Cunoasterea ierahizata nu-si mai are deasemeni sensul deoarece prin intermediul sinelui, omul liber poate accesa orice parte de creatie doreste (si aici ma refer la simbolistica pozitiva a sistemului piramidal).
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 11 Iulie 2012, 21:22:55
Deja simt ca-mi plezneste capu' mai dihai ca ouale reptoizilor la soare :-D cu capra asta satanica (sau nu) dedublata/triplata astral (sau nu :-P) intr-un lagar de concentrare FEMA (sau nu), cu Christul presupus antichristic (sau nu :lol:) s.a.m.d., dar merita cred urmarita si-o alta analiza, pe unele coordonate oculte surprinzator interconectate uneori, a clipului care polarizeaza la ora asta atitea minti, credintze, bordeie, obiceie etc (poate asta era si scopul comanditarilor clipului - si iar ma-ntreb, daca tot veni vorba: CINE-S EI TOTUSI? :roll:)

http://www.youtube.com/watch?v=APxISYkuOPs&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=APxISYkuOPs&feature=player_embedded#)!

P.S. Alte comentarii si analize, aici:  http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/ (http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: horia2008 din 11 Iulie 2012, 23:29:47
Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 21:22:55
Deja simt ca-mi plezneste capu' mai dihai ca ouale reptoizilor la soare :-D cu capra asta satanica (sau nu) dedublata/triplata astral (sau nu :-P) intr-un lagar de concentrare FEMA (sau nu), cu Christul presupus antichristic (sau nu :lol:) s.a.m.d., dar merita cred urmarita si-o alta analiza, pe unele coordonate oculte surprinzator interconectate uneori, a clipului care polarizeaza la ora asta atitea minti, credintze, bordeie, obiceie etc (poate asta era si scopul comanditarilor clipului - si iar ma-ntreb, daca tot veni vorba: CINE-S EI TOTUSI? :roll:)

Damn, asa-i! Interpretarile si analizele aproape ca bat chiar filmul, care oricum l-ai lua, e ceva... :|


Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Serban M din 12 Iulie 2012, 00:06:59
Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 21:22:55
Deja simt ca-mi plezneste capu' mai dihai ca ouale reptoizilor la soare :-D cu capra asta satanica (sau nu) dedublata/triplata astral (sau nu :-P) intr-un lagar de concentrare FEMA (sau nu), cu Christul presupus antichristic (sau nu :lol:) s.a.m.d., dar merita cred urmarita si-o alta analiza, pe unele coordonate oculte surprinzator interconectate uneori, a clipului care polarizeaza la ora asta atitea minti, credintze, bordeie, obiceie etc (poate asta era si scopul comanditarilor clipului - si iar ma-ntreb, daca tot veni vorba: CINE-S EI TOTUSI? :roll:)

http://www.youtube.com/watch?v=APxISYkuOPs&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=APxISYkuOPs&feature=player_embedded#)!

P.S. Alte comentarii si analize, aici:  http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/ (http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/)

Tipul asta da citate din biblie (cartoaga lor) si vrea sa ne spuna ca enlightenment sau eliberarea sinelui inseamna posesie ?  :-D interesant de tipic.

Babylon = America ? doar atat ? oare !?
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 12 Iulie 2012, 00:20:06
   Si totusi, conform celor de la Heliofant, fetita blonda se numeste Lily ! si nu Alice  :wink:
Tot conform lor, micul grey este de fapt un copil albastru sau cum este numit in mod frecvent, copil indigo.

Citat din: fiulploii din  11 Iulie 2012, 02:29:17
In primul rand , clipul a fost facut pentru americani apoi pentru lumea anglo-saxona , pentru musulmani si crestini , hindusi . Lipsesc - dupa parerea mea , nordicii , rasa galbena , rasa rosie si bineinteles evreii actuali si romanii de pe rufon  :lol:

Pentru ei nu este nevoie... au o mitologie bogata din care au putut afla deja despre acest ciclu.

Citat din: fiulploii din  11 Iulie 2012, 02:29:17
   Acel christ nu e deloc adormit - dupa mine - si nici in transa si nici macar christ  si nici alb . Seamana cu ce vedem prin anumite filme, o categorie de hipnotizati . Si pare a avea un implant . Iar cand deschide ochii, chiar nu stiu de ce o face pentru ca tot nu e treaz, ochii lui nu au iris si sunt cam rosietici. Si eu nu disting iubirea pe fatza lui si nu vad nici vitalitatea si starea de constienta la care se referea colegul @mr , imi pare rau . 

Deci tu vezi un Christ material... atunci e de inteles de ce vedem lucrurile diferit  :-D
Daca te uiti bine la calatoria cu barca, o sa vezi ca la un moment dat intra in ceea ce poate parea o pestera, construita cumva in ADN. Crezi ca Christul din tine are iris ? Eu una recunosc, nu stiu nici macar ce ochi are  :-D

Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 21:22:55
CINE-S EI TOTUSI? :roll:)

Mai zic odata, daca nu s-a inteles: conform simbolurilor utilizate si criptografiei, lucrarea poarta amprenta Rosicrucienilor (cativa veritabili care or mai fi ramas) si a Teosofilor - care le-au insusit cunoasterea.

p.s. - nu mai intreb cine este Dirijorul spectacolului de la minutul 5.18: am descifrat!
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 12 Iulie 2012, 00:48:28
Dă-mi voie să insist, micuţa Lily seamănă cu Alice. Faptul că vedem în mod diferit ori că putem interpreta în mai multe sensuri un simbol nu face decât să ne îmbogăţească experienţa percepttuala. Totuşi în momentul când Lily accesează o stare de prezenţă transcendentală în jur lumina scade în intensitate şi scapă mărul. În spate se vede iepurele iluminat într-un mod evident şi uşa pe care scrie "ieşire". Sunt multe de zis şi imagini de tradus însă scriu cu telefonul . Priviţi ce se vede prin fereastră în ultima imagine cu obamache...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 12 Iulie 2012, 00:55:48
Scuze de dublu post dar altfel nu vrea telefonul.
O mare rugăminte tuturor adresez: ce fel de costumaţie (nu mască) poartă micul zeu sau copil albastru care dansează? E foarte important pentru mine să aflu deoarece caut răspunsul de mulţi ani. Mersi anticipat! ;)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 12 Iulie 2012, 01:00:25
@biss, toti avem 2 ochi si totusi toti vedem atat de diferit cu ei...  :wink:
   Eu spuneam doar ca cei ce au creat clipul au denumit-o Lily - e problema lor de ce  :-D
Daca vrei sa gasesti asemanari intre Lilitu si Alice care scapa si ea din lumea obisnuita, gasesti... probabil de asta au si pus indicii destule pe-acolo.

   Vroiam sa mai spun ceva - si am uitat - si de aceea am revenit pentru 2 minute. In legatura cu semnul acelui copil indigo sau mic-grey (ce-o fi el). Semnul de pe uniforma lui seamana al naibii de bine cu un semn folosit pentru Orion...  :-D

(http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/New-NASA-Orion-Building-Revealed-at-Florida-Spaceport-2.jpg)

Apropos de asta, tocmai am dat click si m-a atentionat ca ai mai postat ceva ... gand la gand ? :D (mi se intampla des in ultima vreme  :-D)

(http://www.heliofant.com/images/gallery/spirit_big.jpg)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 12 Iulie 2012, 01:59:14
Ok, am prins mingea si o trimit inapoi cu reverul  :lol:
Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 00:20:06
   Si totusi, conform celor de la Heliofant, fetita blonda se numeste Lily ! si nu Alice  :wink:
Tot conform lor, micul grey este de fapt un copil albastru sau cum este numit in mod frecvent, copil indigo.
Abureli, nu conteaza numele pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, nu? Ar trebui sa se numeasca mai degraba Aryana .

Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 00:20:06

Deci tu vezi un Christ material... atunci e de inteles de ce vedem lucrurile diferit  :-D
Posibil sa fie cum zici insa regula de baza in acest clip este reprezentarea materiala prin simboluri acceptate de-a lungul istoriei , simboluri avand o anume incarcatura energetica . Deci, in clip baga baietii un christ  material flower-power balanganindu-se intr-o barca egipteana a mortii , avand ca si acoperamant corporal un vesmant tot egiptean , pe cap cu o sarma ghimpata - tehnologie relativ moderna - avand 11 scai - cel putin asa apare in anumite cadre- ca sa nu zic frame-uri  :lol: .
   Acest personaj nu e constient si o sa spui ca lucreaza inima constient si asta e cauza balanganelilor sale . Acele pendulari le vad ca un ritm oriental de indus o anumita stare . Asta este regula clipului , sa vad un christ material sau o iluzie de christ . Si toti il vad intr-o prima faza asa din cauza look-ului  :-D
La valoarea clipului, daca baietii voiau sa vedem ideea de Christ sau conceptul de Christ puneau altceva vizual . Evident, strict parerea mea.  Iar personajul din clip care are elemente vizuale ce te duc direct la ancora de Christ din mintea fiecaruia nu il consider a fi nici Anti-christul . Cauza principala este aceeasi stare de leguma caracteristica . Consider a fi doar o alta papusa-marioneta nascuta din abisurile intunecate ale creierului primitiv ce-l mostenim cu totii  :-D Si degeaba ii dispare coroana de ghimpi sarmulitici    :lol: si deschide pleoapele dind iluzia constientei , eu zic ca tot nu e treaz si nici adormit .
Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 00:20:06

Daca te uiti bine la calatoria cu barca, o sa vezi ca la un moment dat intra in ceea ce poate parea o pestera, construita cumva in ADN.
M-am uita nu bine, ci cadru cu cadru tot clipul  :-D O sa atasez doua poze din calatoria cu barca , una normala , luata direct din clip si a doua fiind prima insa rasturnata pentru a iesi mai bine in evidenta faptul ca reflexia din apa este alta decat ceea ce trebuie . Nu este primul caz de acest fel, a mai existat un asemenea tip de reflexie - parca tot aici pe forum l-am vazut - numai @Xanadron cred ma poate scoate din impas ! : omul din barca era reflectat in apa ca fiind un grey . Aici in clip e putin diferit si las pe fiecare sa vada singur ceea ce vede. Si pestera, asa cum ai remarcat nu e pestera de fapt.
Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 00:20:06

Crezi ca Christul din tine are iris ? Eu una recunosc, nu stiu nici macar ce ochi are  :-D
Nu, nu are iris insa daca mi se prezinta ca si imagine , da , ma astept sa aiba iris daca are haine, pleoape, plete, sprancene, degete , etc.

Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 00:20:06

Mai zic odata, daca nu s-a inteles: conform simbolurilor utilizate si criptografiei, lucrarea poarta amprenta Rosicrucienilor (cativa veritabili care or mai fi ramas) si a Teosofilor - care le-au insusit cunoasterea.

p.s. - nu mai intreb cine este Dirijorul spectacolului de la minutul 5.18: am descifrat!
Ca treaba sa fie si mai incurcata putin, eu spun ca autorii sunt din tabara adversa taberei la care ne duce in mod normal gandul , vizionand acest clip .  :-D

@mr , incearca te rog sa revezi clipul fara sa faci legaturi automate cu ancorele personale. incearca sa-l privesti fara sentiment , goleste-ti mintea si las-o sa se umple vizionand clipul , mentinand deoparte orice sentiment, traire , amintire sau idee personala . Uite , considera ca nu esti de pe planeta asta , nu ai nici o legatura cu mitologiile de aici, nu ai sentimente terestre . Sper ca am reusit sa ma fac inteles  :-D
Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 08:35:41
... faza cu marul despicat, sub care silaba stranie "LC" se transforma in "LO" (London Olympics?). 8-)

Nu prea seamana cu ''LC'' zic eu . Cred ca trebuie privit din punctul de vedere al personajului care sta in picioare si zic asta observand cum au fost trasate cu pensula acele simboluri ce pot fi asemuite si cu literele ''LC'' - vezi poza atasata . Daca e sa dezvoltam putin , marul se despica in doua jumatati , una din ele se aseaza pe zisul ''C'' si alta alaturi ceea ce poate simboliza 00 ( zero-zero) iar faptul ca cele doua cercuri se unesc - la nivel tridimensional - am putea sa le asemuim cu simbolul infinitului ?

In final , un mic exemplu : vrei sa inveti-arati unui novice ca urmeaza sa invete despre integralele de ordin intai si ii prezinti un clip ce ii pune in fatza : elemente de aritmetica , tensori, algebra liniara, analiza matematica , limbajul binar si cel hexazecimal, derivate partiale, serii de numere, derivate totale , calcularea cu quipu, cu degetele , sirul lui Fibonacci , codul lui Hammurabi si scrierea in oglinda a lui DaVinci . Cam asa e acest clip , prea multa informatie pusa la iveala sau partial ascunsa - cum ar fi labirintul cu care sunt zugraviti peretii interioarelor . Iar iesirea este in vazul tuturor si mai si scrie EXIT pe ea.  :-D
  Mai jos este un quipu :
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Inca_Quipu.jpg)

Doar parerea mea.. nu neaparat corecta .
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 12 Iulie 2012, 02:26:35
Bun exerciţiul propus. Deci nu sunt de pe planeta asta şi privesc transmisia:-) concluzia ar fi că totul a fost doar o iluzie emanată de mintea unui cobai hipnotizat.  Rezultatul îmi pare a fi nesatisfăcător. Cobaiul nu se poate eleva spiritual de unul singur şi angrenează în deriva sa onirică forţe cosmice. Propun examinarea altei cutii  :)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 12 Iulie 2012, 03:25:00
Colega @fiulploii, iti raspund acum, fiindca mai tarziu n-o sa mai am cand.
   Deci, in timp ce tu aruncai cu reverul, eu am strans fileul  :-D

   O fii cum zici tu: o mare manipulare  pusa in scena de "micii grey". Si totusi, pe Youtube, clipul are 150.078 vizionari la ora asta. Hai sa mai fie vreo 100.000 pe Vimeo - dar restul de 6 miliarde si ceva de oameni care nu analizeaza acest videoclip, in al cui spectacol sunt si vor fi manipulati ?
   Probabil ca un Christ "flower-power" ar fi putut reprezenta iubirea si pacea care ar trebui sa ne inunde inimile, pe principiul "Make Love, not War". Poate producatorul o fi vreun hipiot cu suflet vesnic tanar, mai stii ?
   Or fi abureli, nu zic... dar pana la urma aburul in combinatie cu apa a dat nastere vietii materiale :-D Deci la origine, totul a fost o "abureala"  :-D
 
   Putem spune si ca videoclipul are o tenta "New Age", nu-i asa ? Daca privim centrul galaxiei si cele 4 dimensiuni care sunt traversate de o unda in minutul 4.05... Dupa care barca intra in... inima (pe care ai imortalizat-o in primele doua poze expuse de tine). Eu una, vorbeam de "intrarea" de la minutul 4.52... cea cu ADN-ul  :wink: Iar la minutul 6.26, pentru a da apa la moara celor ce cred ca va exista o anumita aliniere galactica (in decembrie 2012 sau in iulie 2013) in stanga soarelui din fundal ai sa remarci si coada "Scorpionului". Si tot la fel, poate in sigla "Heliofant" nu este vorba de o eclipsa, ci de "Soarele Negru" - centrul galactic si "Soarele Galben" pe care-l vedem pe cerul nostru...
   Vorbeai despre balanganelile Christului... probabil ca bietul de el aude muzica clipului care incepe in ritmul batailor inimii si cu un ticait discret ca de ceas, continuand pe tot parcursul sa pastreze acelasi ritm "cardiac" si ii provoaca o stare narcoleptica... orice e posibil.

   In rest, precum am mai zis de multe ori: fiecare vede ce poate, cum poate, cand poate si cu ce poate - unii cu ochii mintii, altii cu ochii inimii, altii prin ochelarii de soare   :wink: De aceea avem atatea pareri diferite :)
   Daca clipul descrie doar un spectacol pus in scena de "micii grey", e perfect. Omenirea poate dormi linistita, oricum nimeni si nimic nu-i va mai bate la usa inimii.
   Eu una ma opresc aici si ma retrag in lumea mea: o lume minunata, in care vei gasi... numai copii - o lume cu mult soare si mii de jucarii, pentru... copii :-D (nah, ca m-a luat cantatul la 3 jumate' dimineata  :-D)


p.s. - Unii zic ca cele 2 jumatati identice, in oglinda ale marului, reprezinta notiunea: precum in cer, asa si pe pamant... iar LO intors poate fi 07... Eu nu mai zic... dorm  :wink:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Serban M din 12 Iulie 2012, 04:04:09
@biss : http://publishing.cdlib.org/ucpressebooks/data/13030/7s/ft8870087s/figures/ft8870087s_00006.jpg (http://publishing.cdlib.org/ucpressebooks/data/13030/7s/ft8870087s/figures/ft8870087s_00006.jpg) hopi

http://www.justart.ca/data/media/1/ska01-f.jpg (http://www.justart.ca/data/media/1/ska01-f.jpg) native

http://en.wikipedia.org/wiki/Kachina (http://en.wikipedia.org/wiki/Kachina)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mariusvlad din 12 Iulie 2012, 10:27:07
Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 21:22:55...si iar ma-ntreb, daca tot veni vorba: CINE-S EI TOTUSI? :roll:)
Si daca acest clip este un false flag facut chiar de catre Illuminati pentru a discredita aceasta teorie a conspiratiei, pentru a ne da peste nas noua, celor care striga in gura mare ca suntem posedati de forte oculte care ne ghideaza viata? Daca o sa treaca olimpiada si nu se intampla nimic, apoi o sa vina anul nou si iarasi nu se v-a intampla nimic? O sa intram intr-o adormire totala convinsi ca totul a fost o minciuna, stare numai buna pentru diriguitorii acestei lumi.

Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 08:35:41...la faza cu marul despicat, sub care silaba stranie "LC" se transforma in "LO" (London Olympics?). 8-)
Sau poate fi Last Chance dupa care apare solutia sub forma marului despicat care poate reprezenta cele 2 emisfere cerebrale care daca ar fuziona ar da nastere cunoasterii simbolizate de acea floare, eveniment care il face pe Obama sa transpire.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 12 Iulie 2012, 13:30:44

fiulploii, am sa citez colegii pentru a formula un raspuns la indemnul tau:
Citat din: @biss din  12 Iulie 2012, 02:26:35
Bun exerciţiul propus. Deci nu sunt de pe planeta asta şi privesc transmisia:-) concluzia ar fi că totul a fost doar o iluzie emanată de  mintea unui cobai hipnotizat.  Rezultatul îmi pare a fi nesatisfăcător. Cobaiul nu se poate eleva spiritual de unul singur şi angrenează  în deriva sa onirică forţe cosmice. Propun examinarea altei cutii  :)
Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 03:25:00
In rest, precum am mai zis de multe ori: fiecare vede ce poate, cum poate, cand poate si cu ce poate - unii cu ochii mintii, altii cu  ochii inimii, altii prin ochelarii de soare   :wink: De aceea avem atatea pareri diferite :)
La nivel de esenta, dezbaterile si ideile acestei analize pe clip cred ca se incadreaza foarte bine in cele discutate pe topicul lui  TVM. Asa cum autorul sa limitat doar la o interpretare foarte profunda si personala a Zoharului (Cartea Splendorii), fara sa tina  cont de cartile fudamentale alte traditiei iudaice care il completeaza, Sepher Yetzirah (Cartea Formarii), Tora, Talmudul, Masora si  Misna, asa si aici nu cred ca putem tine cont doar de o analiza rece a fiecarei secvente. Fiecare scena face trimitere la multe  aspecte care au influientat si influienteaza real sistemul si vietile noastre, aspecte care tin de zona magiei, supranaturalului, nepalpabilului. In mod sigur exista o imagine de ansamblu, reala, asupra a tot ceea ce s-a intamplat si se intampla pe planeta asta. Si unii, putini, care o cunosc. Probabil, acestia chiar incearca sa o transmita si noua (si nu ma refer numai la acest clip). Depinde de noi si de perceptia nostra cat o intelegem si o acceptam.

Cred ca fiecare dintre noi foloseste, de-a lungul vietii, ancore cu ajutorul carora se pozitioneaza si isi construieste realitatea. O privire goala, fara ancore, cred ca este specifica unui android, sau unui trup fara legatura cu planul cauzal, unei clone. Clipul este destinat oamenilor intregi, iar simbolistica complexa obliga la cunoastere, alta decat cea oficiala.
Daca toti avem aceste ancore, inclusiv tu fiulploii, cred ca pozitionarea asupra unui subiect dat este data de calitatea si polaritatea acestor ancore. De aici apar punctele de vedere atat de diferite, unii implicandu-se direct si dobandind experienta, realizand efectiv universalitatea lui "Ce este dedesubt este la fel cu ce este deasupra, iar ce este deasupra e la fel cu ce este dedesubt, pentru a implini miracolul unui singur lucru", iar altii inca se multumesc doar a privi din exterior, construidu-si realitatea pe parerile altora si cu o anumita doza de scepticism.
Adevarul cred ca este unul singur, iar toate existentele noastre, sub o forma sau alta, reprezinta o apropiere pana la identificare cu acest adevar. Pe acest drum suntem la checkpoint-uri diferite, cu perspective diferite si tot ce conteaza pe acest traseu este respectul pentru inaintare...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 12 Iulie 2012, 16:05:41
Citat din: mariusvlad din  12 Iulie 2012, 10:27:07
Si daca acest clip este un false flag facut chiar de catre Illuminati pentru a discredita aceasta teorie a conspiratiei, pentru a ne da peste nas noua, celor care striga in gura mare ca suntem posedati de forte oculte care ne ghideaza viata? Daca o sa treaca olimpiada si nu se intampla nimic, apoi o sa vina anul nou si iarasi nu se v-a intampla nimic? O sa intram intr-o adormire totala convinsi ca totul a fost o minciuna, stare numai buna pentru diriguitorii acestei lumi.
Sau poate fi Last Chance dupa care apare solutia sub forma marului despicat care poate reprezenta cele 2 emisfere cerebrale care daca ar fuziona ar da nastere cunoasterii simbolizate de acea floare, eveniment care il face pe Obama sa transpire.

OK, e posibila (desi putin probabila, cred eu) si varianta unei "distractii rozicruciene" pe seama noastra - ce-nseamna de fapt pentru ei citeva milioane de dolari?!
Iar clipul asta cu atitea ametitoare fatzete sa fie o... pe cit de subtila, pe atit de perversa :evil: atentionare de tipul "Vedeti cum v-am tras-o timp de milenii fara sa caraiti ceva, desi magariile noastre-s atit de vizibile uneori?"
Cu continuarea subinteleasa: "Si-o sa v-o tragem in continuare cit si cum vrem noi!" :-D

Cum ar ramine atunci insa cu finalul aparent optimist? :roll:
Si asta ar putea fi de fapt doar una din tocitele gulgute New-Age hiper-optimiste si pasivizante-n draci (nu numai de tip Teozofico-New-Age insa - cei mai "copti" dintre noi tin sigur minte de pilda mereu aminatele promisiuni ale "erei de aur a comunismului" :-P).
Care nu mai venea niciodata, nici macar in desene animate...

Cit despre "ancorele" noastre mereu active-n evaluari la modul subconstient macar, clar ca-s dificil de blocat... in caz ca nu sintem deja niste bodhisattva, :star: evident - dar asta nu inseamna ca n-ar merita sa-ncercam macar vreo forma a detasarii alerte. Fie si doar una partiala, prin care sa uitam macar istoria invatzata la scoala, daca nu si fantasmele credintzei proprii de pina acum (dogma religiei meritind sa fie uitata si fara vreun motiv anume). :lol:
Doar asa reusind poate - zic si io - sedimentarea unui tablou evolutiv real al Sinelui in oceanul asta de iluzii, dincolo de atitea si-atitea simboluri "dezgropate" deloc intimplator tocmai acum. 8-)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: rontzo din 12 Iulie 2012, 17:17:52
eu ma mai uit la clip, mai citesc  ce-ati scris si voi
iar ma uit la clip mai gasesc una-alta
sunt multe chestii suprapuse si uneori cred ca si cu dubla semnificatie sau dunbla interpretare
de exemplu "formula" F=-F
unii zic ca inseamna pur si simplu 666 Unde "F" e a 6-a litera din alfabet si "=-" e tot "F" in alfabetul Braille
pe unde e tot o ecuatie
PS chestia asta am gasit-o intr-o varianta de explicare a clip-ului care sustine ca ce vedem e falsul Hristos intruchipat de Satan- o fi si asta posbil- cine stie ? din pacate comentariile scrise din clipul din 2 parti sunt numai in engleza
Part 1  Sackcloth&Ashes I PET GOAT II, LUCIFER'S REDUX REVEALED PART I (http://www.youtube.com/watch?v=wGkFPqS6PbU#)
Part 2  Sackcloth&Ashes I PET GOAT II, LUCIFER'S REDUX REVEALED part II (http://www.youtube.com/watch?v=RO8QsK6KzbE#)

sa ne traiesti Xanadron  ca ne-ai dat de lucru grupa mare- ca prea lancezeam ca niste trantori ordinari :p

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 12 Iulie 2012, 17:27:19
Nu doar voua v-am dat vad de lucru cit cuprinde, ci m-am legat la cap si pe mine-ma cind nu ma durea...
In plus fara sa-mi dea Illuminati :star: astia vreun $ gaurit macar, ca recompensa ca va mai fragezesc neuronii. :lol:

La modul serios acum, videoclipul asta complex mi se pare un catalizator excelent al gindirii si chiar al... auto-cultivarii fiecaruia prin "search"-uri curioase in diverse domenii. Indiferent de semnificatiile lui oculte - voite sau doar intimplator "nimerite".

Iar poanta cu "F=-F" ma intriga si pe mine, fara sa pot trage insa o concluzie clara si fiindca n-am habar ce pot semnifica liniutele alea puse peste "F"-uri. :roll:
...Sa fie vreo mantzocarie vectoriala oare la mijloc? 8-)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: horia2008 din 12 Iulie 2012, 18:50:28
Citat din: rontzo din  12 Iulie 2012, 17:17:52
sa ne traiesti Xanadron  ca ne-ai dat de lucru grupa mare- ca prea lancezeam ca niste trantori ordinari :p
Sa traisasca, desigur, ca tot el a pus si analiza asta in doua parti, anterior cu cateva postari, dar intr-un singur clip :lol: :lol:

Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 21:22:55
Deja simt ca-mi plezneste capu' mai dihai ca ouale reptoizilor la soare :-D cu capra asta satanica (sau nu) dedublata/triplata astral (sau nu :-P) intr-un lagar de concentrare FEMA (sau nu), cu Christul presupus antichristic (sau nu :lol:) s.a.m.d., dar merita cred urmarita si-o alta analiza, pe unele coordonate oculte surprinzator interconectate uneori, a clipului care polarizeaza la ora asta atitea minti, credintze, bordeie, obiceie etc (poate asta era si scopul comanditarilor clipului - si iar ma-ntreb, daca tot veni vorba: CINE-S EI TOTUSI? :roll:)

http://www.youtube.com/watch?v=APxISYkuOPs&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=APxISYkuOPs&feature=player_embedded#)

P.S. Alte comentarii si analize, aici:  http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/ (http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 13 Iulie 2012, 02:25:51
Mai intai, cand omul nu stie nimic invata tehnici si acumuleaza cunostiinte , teoretice si practice . In cazul de fatza vorbim de simboluri, semantica , psihologie aplicata , tehnici de sugestii vizuale si acustice , explicatii si caracteristici privind simbolurile, luate separat sau in concordanta cu altele, intarindu-se sau slabindu-se reciproc in mesajul ce se vrea transmis . Mai apare si ambiguitatea unor elemente , rezolvabila insa prin studierea elementului respectiv in context . Uneori , aceasta ambiguitate ramane si asta poate sa semnifice o rascruce de drumuri .
Acestea sunt tehnicile pe scurt.
Insa ele nu sunt necesare  :-D
Ce inseamna asta? Inseamna ca ele au fost necesare doar la inceput, cand nu stii nimic. La un anumit moment al acumularii tehnicizate trebuie sa dezvolti un nou simt , o noua constientizare a tuturor simturilor  care sa permita sa reactionezi fara sa gandesti . Nu mai trebuie sa privesti si sa iti canalizezi atentia intr-o singura directie . Mai degraba vezi si simti ce urmeaza . In acel moment special asta e ceea ce conteaza: o reactie de iluminare care nu mai necesita observare constienta .
Pe scurt, procedura este ,, invata, uita-renunta, reactioneaza''  sau '' Nu te gandi la ce ai de facut sau la cum trebuie sa faci''
Asta am vrut sa spun cu
Citat

incearca te rog sa revezi clipul fara sa faci legaturi automate cu ancorele personale. incearca sa-l privesti fara sentiment , goleste-ti mintea si las-o sa se umple vizionand clipul , mentinand deoparte orice sentiment, traire , amintire sau idee personala . Uite , considera ca nu esti de pe planeta asta , nu ai nici o legatura cu mitologiile de aici, nu ai sentimente terestre . Sper ca am reusit sa ma fac inteles

Citat din: Xanadron din  12 Iulie 2012, 16:05:41
Cum ar ramine atunci insa cu finalul aparent optimist? :roll:
Pai , finalul e cam asa : Noul christ in vectorul lui purtator pe ape se apropie de Soare care incepe sa creasca in dimensiuni . In momentul in care piramida aparent cea mai mare fiind in cadru apropiat este lovita de o chestie trasa din Soare si incepe sa se distruga atunci barca se opreste , nu mai inainteaza deloc. Soarele creste in dimensiuni si din el se mai trag niste chestii zburatoare 
( daca in loc de <   trag> foloseam <ejecteaza> era mai bine ? ) Celelalte doua piramide se distrug din cauza cresterii in dimensiuni si radiatii a Soarelui . Apoi Soarele se astampara  si se reduce in dimensiuni revenind cam la ceea ce fusese inainte iar barca noului christ e nemiscata .
Fine del tempo .
Mie imi pare un fel de remiza . Adica christul a daramat tot si a pus bazele a ceva nou insa atat , a ajuns la limita stabilita . Nu mai continui pe tema asta ca e pur SF . Sau poate ca in partea a treia a productiei  christul isi va continua calatoria .
   Ca o observatie , piramida cea mare e singura care are un pyramidion   clar detasat de trunchiul piramidei in timp ce celelalte doua  sunt dintr-o bucata , de jos pana sus .Iar pestii care sar in barca sunt toti de un singur tip  :-D  Cel putin eu asa vad.

Ca veni vorba de androizi si clone am o intrebare : cum s-a dedus ca le lipseste legatura cu planul cauzal ?

Citat din: Xanadron din  12 Iulie 2012, 17:27:19
Iar poanta cu "F=-F" ma intriga si pe mine, fara sa pot trage insa o concluzie clara si fiindca n-am habar ce pot semnifica liniutele alea puse peste "F"-uri. :roll:
...Sa fie vreo mantzocarie vectoriala oare la mijloc? 8-)
Daca o citesti invers , e mai clara? Si da, eu am zis ca e o chestie vectoriala .

Evident, doar parerile mele la acest moment .

Citat din: Siberia din  12 Iulie 2012, 03:25:00
   Deci, in timp ce tu aruncai cu reverul, eu am strans fileul  :-D

 
:lol: Ce rapida esti , colega ! Deci, mingea a ramas in aer , in standby.

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Arhanghelul din 13 Iulie 2012, 11:39:07
Citat din: fiulploii din  12 Iulie 2012, 01:59:14
M-am uita nu bine, ci cadru cu cadru tot clipul  :-D O sa atasez doua poze din calatoria cu barca , una normala , luata direct din clip si a doua fiind prima insa rasturnata pentru a iesi mai bine in evidenta faptul ca reflexia din apa este alta decat ceea ce trebuie . Nu este primul caz de acest fel, a mai existat un asemenea tip de reflexie - parca tot aici pe forum l-am vazut - numai @Xanadron cred ma poate scoate din impas ! : omul din barca era reflectat in apa ca fiind un grey . Aici in clip e putin diferit si las pe fiecare sa vada singur ceea ce vede. Si pestera, asa cum ai remarcat nu e pestera de fapt. Nu, nu are iris insa daca mi se prezinta ca si imagine , da , ma astept sa aiba iris daca are haine, pleoape, plete, sprancene, degete , etc.

2012 FILE #1: Canadian Mint first to DISCLOSE 2011 alien Grey existence or coming event? (http://www.youtube.com/watch?v=puL24XhZgV0#ws)

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3900.msg71795.html#msg71795 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3900.msg71795.html#msg71795)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Citat din: Xanadron din  12 Iulie 2012, 17:27:19
Iar poanta cu "F=-F" ma intriga si pe mine, fara sa pot trage insa o concluzie clara si fiindca n-am habar ce pot semnifica liniutele alea puse peste "F"-uri. :roll:
...Sa fie vreo mantzocarie vectoriala oare la mijloc? 8-)

I)

Principiul al III-lea al mecanicii (Newton) sau principiul actiunii si reactiunii se enunta sub forma :
Daca un corp actioneaza asupra altui corp cu o forta numita actiune , cel de-al doilea corp actioneaza asupra primului cu o forta egala in modul si opusa ca sens , numita reactiune .

                                                                       (http://www.incursiune-in-lumea-fizicii.accounting-business.eu/Principiul%20III.jpg)

http://incursiune-in-lumea-fizicii.accounting-business.eu/principiul-al-II---lea-al-mecanicii.html (http://incursiune-in-lumea-fizicii.accounting-business.eu/principiul-al-II---lea-al-mecanicii.html)

II)

Citat:
3.Legea acţiunii şi reacţiunii
Putem studia lucrurile din multe puncte de vedere: fizic,chimic, astronomic, politic, financiar, etc., şi este foarte bine, dar când nu le studiem din punct devedere magic, nu cunoaştem esenţialul. Da, dacă nu cunoaştem cum acţionează lucrurile asupranoastră, cum ne influenţează, nu cunoaştem esenţialul. Ori, totul acţionează asupra noastră,tot ce trăieşte în natură ne influenţează: soarele,stelele, plantele, pietrele, animalele...

Omraam Mikhael Aivanhov - Cartea Magiei Divine - Vers.1 (http://www.scribd.com/doc/54264715/3/#)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 13 Iulie 2012, 13:19:25
In fie, un interviu credibil aici: http://www.3dworldmag.com/2012/07/06/friday-animation-fun-i-pet-goat-ii/ (http://www.3dworldmag.com/2012/07/06/friday-animation-fun-i-pet-goat-ii/)

...unde-am gasit (dupa f. multe cautari printre tone de site-uri copy/paste) interesantele explicatii ale principalului creator al genialului  "short" "I, Pet Goat II", graphic-designerul canadian Louis Lefebre. Care mie cel putin mi se pare a fi sincer dincolo de orice indoiala.

Se pare deci ca nu intotdeauna unghiul de vedere "conspirationist" 8-) e valabil, fiindca atit de comentatul videoclip n-a fost finantat de nicaieri - cu exceptia cheltuielilor... autorului insusi, care a subcontractat citiva alti artisti (nu doar animatori, ci si pictori, coregrafi si muzicieni) pentru segmentele care ori il depaseau ca experientza, ori ar fi fost facute de el intr-un ritm prea lent.
("But the truth of the matter is that it has been a mostly solitary endeavor with a few contractors hired as I needed them.")

Alte pasaje importante, zic eu:
So the film is about a journey through the landscape of my personal suffering using very universal symbols, a journey that leads to a more peaceful abiding place.
Adica: filmuletzu-i un gen de calatorie prin "peisajul" propriei mele suferintze, in care-am folosit simboluri universal valabile - calatorie ce conduce spre locuri mai pline de pace.

Throughout the process I tried to follow the story in its visual form [rather than over thinking things]. When things made sense visually and rhythmically, I went with that. In fact many times it wasn't clear to me what the images meant and I found multiple explanations. And many people have given me alternative explanations. I think it works well that way evoking different things for different people.
In cursul procesului creativ am incercat sa urmez firul pur vizual al naratiunii [in loc sa... supragindesc cumva detaliile]. Iar cind ansamblul devenea convingator din pdv vizual si ritmic, ma lasam pur si simplu dus de val. Sincer sa fiu, nici mie nu-mi era intotdeauna clara semnificatia imaginilor si gaseam explicatii multiple. Cred ca nu-i insa vreo problema - ba chiar dimpotriva - sa evoci lucruri un pic diferite pentru oameni diferiti [n.b. ...prin aceleasi simboluri].

Having said that, the story is clearly about the crumbling away of the hierarchical world based on control and the rising up of the spiritual man, awake to his divine nature, free of intermediaries.
Rezumativ, povestea-i despre destramarea actualei lumi/paradigme ierarhice bazate pe control absolut si nasterea "omului spiritual", constient de natura lui divina si liber de de intermediari [iar n.b.: ..."intre el si Creator", :star: indraznesc sa adaug].

Concluzie: cred ca la intrebarea "Cine-or fi oare comanditarii lucrarii?" cred ca avem deja un raspuns: aparent NIMENI.
...Ori sinteti de alta parere?! :wink:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: horia2008 din 13 Iulie 2012, 13:22:34
Citat din: fiulploii din  12 Iulie 2012, 01:59:14
..........Nu este primul caz de acest fel, a mai existat un asemenea tip de reflexie - parca tot aici pe forum l-am vazut - numai @Xanadron cred ma poate scoate din impas ! : omul din barca era reflectat in apa ca fiind un grey .
..............
Ca tot l-a gasit colegul Arhanghelul...
Nu fac eu pe gica contra, sau pe avocatul diavolului, da' zic si eu....
Monetaria Regala Canadiana (http://www.mint.ca/store/product/product_exchange2011.jsp?itemId=prod115000) zice ca:
The story, as told by the artist Jason Bouwman
The canoe has become as much a part of the Canadian visual lexicon as the Canada goose, the beaver and the maple leaf. This design shows a young person enjoying a recreational outing. The boy breaks from paddling to dip his hand in the water... and touches the past – the reflection reveals an early native paddler (or voyageur) in a traditional birch-bark canoe as it also appears on the early silver dollar of 1935.


Adica pe scurt băiatul se intrerupe din vaslit ca să scufunde mâna în apă ... şi atinge trecut - iar reflecţia dezvăluie un timpuriu vâslaş nativ (sau Voyageur), într-o canoe tradiţionala din coaja de mesteacan

Deci baiatul care se reflecta in apa sub chipul unui vaslas nativ pare a fi un grey dupa cum zice youtubele; acum ar trebui vazut cu simt critic daca chiar asa o fi (cum intradevar pare) dar n-am gasit o moneda sa o studiez cu ochiul si cu lupa, si nici macar o poza hd relevanta. Acum ramane dupa fiecare daca da credit sau nu la ce se prezinta in clip.... :-(
(doar up pic oftopic :oops:, in ideea de a deschide bine ochii)

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: rontzo din 13 Iulie 2012, 13:40:12
..hmm mercic Xanadron pentru completarea cu creatorul lui  "short" "I, Pet Goat II", graphic-designerul canadian Louis Lefebre...e binevenita
Dar, eu as zice asa...
Ce declara el e corect, dar clipul e mult prea a dens incarcat cu mesaje si aluzii complexe - uneori si suprapuse unele peste altele.
Asa ca mai curand ce declara el e o mica parte a adevarului, care nu poate fi negata
daca as fi fost nitzel misogin tare as fi zis:
"Da dom'le il cred -cum sa nu- ca si eu mai mint din cand in cand!"  ^^
Dixit !
PS: noroc ca nu sunt misogin :p
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: horia2008 din 13 Iulie 2012, 14:00:01
Citat din: Xanadron din  13 Iulie 2012, 13:19:25
Concluzie: cred ca la intrebarea "Cine-or fi oare comanditarii lucrarii?" cred ca avem deja un raspuns: aparent NIMENI.
...Ori sinteti de alta parere?! :wink:
Cred ca clipul e prea plin de detalii grafice detaliate si simboluri pentru a fi la intamplare si nu cu intentie clara din partea autorului (LE: cum acum vad ca zice si colegul rontzo)

Pe de alta parte, am gasit clipul si reversed in care vorbele lui Bush au un oarece inteles; din moment ce filmarea cu Bush la scoala in timpul atacului din 9/11, pusa reversed (ma rog, ordinea cuvintelor) are oarece sens, iar prezentul clip nu e vorbit cu exceptia scalambaielilor lui Bush, pare de luat in seama si ideea asta
Nu spun ce pare ca zice pentru a nu sugestiona....
9/11 "My Pet Goat" Crowley's Satanic Ritual (http://www.youtube.com/watch?v=zT9lhSuWFfk#ws)
I, pet goat REVERSED bush scene. (http://www.youtube.com/watch?v=QLpz8-22yPU#ws)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 13 Iulie 2012, 14:03:28
Mda, oamenii extrem de inteligenti (cum e si Louis Lefebre, clar) sint deseori suspectati c-ar avea si resurse avansate de-a manipula pe altii - inclusiv prin vorbe. :roll:
Crede-ma insa ca (desi cam rar) am intilnit si exceptii notabile in (prea) lunga-mi viatza.

In plus, inca mai cred ca-i mai bine sa ma ghidez dupa principiul bunei-credinte.... pina la o eventuala proba contrarie.
Care-ar fi in cazul asta un David Rockefeller sa zicem, iesind la rampa cu cecul de milioane transmis lui Lefebre... :-D

Serios acum, cind faci ceva cu pasiune "poti darima muntii" realmente, iar nea L.L. asta - care a dus oricum greul creatiei clipului - nu pare vreun sarantoc, avind in spate suficiente realizari in domeniu ca sa-si permita subcontractarea unor colaboratori temporari.
Cheltuieli pe care cred ca deja si le-a amortizat din viitoare comenzi / contracte - fiindca nu trebuie exclusa nici ipoteza unei munci sisifice (si) cu scopul autopromovarii rapide. 8-)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 13 Iulie 2012, 15:12:14
Citat din: Xanadron din  13 Iulie 2012, 13:19:25
In fie, un interviu credibil aici: http://www.3dworldmag.com/2012/07/06/friday-animation-fun-i-pet-goat-ii/ (http://www.3dworldmag.com/2012/07/06/friday-animation-fun-i-pet-goat-ii/)

...unde-am gasit (dupa f. multe cautari printre tone de site-uri copy/paste) interesantele explicatii ale principalului creator al genialului  "short" "I, Pet Goat II", graphic-designerul canadian Louis Lefebre. Care mie cel putin mi se pare a fi sincer dincolo de orice indoiala.

Se pare deci ca nu intotdeauna unghiul de vedere "conspirationist" 8) e valabil, fiindca atit de comentatul videoclip n-a fost finantat de nicaieri - cu exceptia cheltuielilor... autorului insusi, care a subcontractat citiva alti artisti (nu doar animatori, ci si pictori, coregrafi si muzicieni) pentru segmentele care ori il depaseau ca experientza, ori ar fi fost facute de el intr-un ritm prea lent.
("But the truth of the matter is that it has been a mostly solitary endeavor with a few contractors hired as I needed them.")

Alte pasaje importante, zic eu:
So the film is about a journey through the landscape of my personal suffering using very universal symbols, a journey that leads to a more peaceful abiding place.
Adica: filmuletzu-i un gen de calatorie prin "peisajul" propriei mele suferintze, in care-am folosit simboluri universal valabile - calatorie ce conduce spre locuri mai pline de pace.

Throughout the process I tried to follow the story in its visual form [rather than over thinking things]. When things made sense visually and rhythmically, I went with that. In fact many times it wasn't clear to me what the images meant and I found multiple explanations. And many people have given me alternative explanations. I think it works well that way evoking different things for different people.
In cursul procesului creativ am incercat sa urmez firul pur vizual al naratiunii [in loc sa... supragindesc cumva detaliile]. Iar cind ansamblul devenea convingator din pdv vizual si ritmic, ma lasam pur si simplu dus de val. Sincer sa fiu, nici mie nu-mi era intotdeauna clara semnificatia imaginilor si gaseam explicatii multiple. Cred ca nu-i insa vreo problema - ba chiar dimpotriva - sa evoci lucruri un pic diferite pentru oameni diferiti [n.b. ...prin aceleasi simboluri].

Having said that, the story is clearly about the crumbling away of the hierarchical world based on control and the rising up of the spiritual man, awake to his divine nature, free of intermediaries.
Rezumativ, povestea-i despre destramarea actualei lumi/paradigme ierarhice bazate pe control absolut si nasterea "omului spiritual", constient de natura lui divina si liber de de intermediari [iar n.b.: ..."intre el si Creator", :star: indraznesc sa adaug].

Concluzie: cred ca la intrebarea "Cine-or fi oare comanditarii lucrarii?" cred ca avem deja un raspuns: aparent NIMENI.
...Ori sinteti de alta parere?! ;)

Simboluri universal valabile ce sa spun... (What do you get when you cross an owl with a bungee cord... MY ASS!)
Filmul e o broderie de simbolistica masonica si merita nota 10. Totusi explicatia cu finalul in locuri mai pline de pace e...

Dar fie si asa, analizand calatoria vietii lui descopar amprenta clara a unui eveniment cosmic (la inceput anuntat prin simboluri pentru ca in final sa fie prezentat vizual in desfasurare - tot uzitand insa de simboluri. Fata aceea Lily nu e o fata iar papusile din jur nu-s papusi ci planete (cratere etc.) iar sarma ghimpata poate reprezenta orbitele acesteora si "destinul" lor de prizonierat in heliosfera. Cate planete sunt? De ce 2 sunt ingemanate fapt subliniat de un X (impact in trecut dintre Pamant si alt corp?) Cine e soarele si care e a 12-a Planeta din simbol in cazul ca ar fi asa?

Hai sa mergem pe analiza unui simbol pt inceput (evenimentul cosmic) deoarece cheia de decodare e prezenta in insasi sigla Heliofant. 
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 13 Iulie 2012, 15:13:00
+
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 13 Iulie 2012, 15:16:55
+
Obamache si casa in flacari(aripi-cosmos-annunakus?) odata ce marul/planeta soseste la locul prezis(?) de fratia piramidei rasturnate-argintii (sunt doua piramide, cea a luminii/constiintei de culoare aurie si cea argintie rasturnata prezenta pe barbia Duhului din "sticla" sub ai carui ochi scrie ordine din haos precum si pe pantofiorul lui mister O)




PS - Sirius13:  ai avut dreptate man.
Că timpul nu este departe.
Sfârşitul tuturor ceremoniilor Hopi va veni atunci când un "Kachina" scoate masca lui în timpul unui dans in piatra înainte de copiii neiniţiaţi [publicului larg]. Pentru un timp nu se va mai fi ceremonii, nici o credinţă mai mult. Apoi Oraibi va fi întinerit cu credinţă şi ceremoniile, marcând începutul unui nou ciclu de viaţă Hopi.
[size=78%]http://www.welcomehome.org/rainbow/prophecy/hopi1.html (http://www.welcomehome.org/rainbow/prophecy/hopi1.html)[/size]   
[size=78%]http://secrete-mistere.blogspot.ro/2011/11/profetia-hopi.html (http://secrete-mistere.blogspot.ro/2011/11/profetia-hopi.html)[/size]
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 13 Iulie 2012, 15:44:32
Citat din: fiulploii din  13 Iulie 2012, 02:25:51
Mai intai, cand omul nu stie nimic invata tehnici si acumuleaza cunostiinte , teoretice si practice . In cazul de fatza vorbim de  simboluri, semantica , psihologie aplicata , tehnici de sugestii vizuale si acustice , explicatii si caracteristici privind simbolurile,  luate separat sau in concordanta cu altele, intarindu-se sau slabindu-se reciproc in mesajul ce se vrea transmis . Mai apare si  ambiguitatea unor elemente , rezolvabila insa prin studierea elementului respectiv in context . Uneori , aceasta ambiguitate ramane si  asta poate sa semnifice o rascruce de drumuri .
Acestea sunt tehnicile pe scurt.
Insa ele nu sunt necesare  :-D
Ce inseamna asta? Inseamna ca ele au fost necesare doar la inceput, cand nu stii nimic. La un anumit moment al acumularii tehnicizate  trebuie sa dezvolti un nou simt , o noua constientizare a tuturor simturilor  care sa permita sa reactionezi fara sa gandesti .  Nu mai trebuie sa privesti si sa iti canalizezi atentia intr-o singura directie . Mai degraba vezi si simti ce urmeaza . In acel  moment special asta e ceea ce conteaza: o reactie de iluminare care nu mai necesita observare constienta .
Pe scurt, procedura este ,, invata, uita-renunta, reactioneaza''  sau '' Nu te gandi la ce ai de facut sau la cum trebuie sa faci''
Frumos explicat! As mai adauga doar ca perceptia oamenilor asupra metafizicii, simbolisticii, in functie de vechimea spirituala  (experienta acumulata/reglajul fin al deciziilor obtinut in urma feedback-urilor/karma "arsa") se face din doua perspective: aceea de  invatare efectiva (acuratete mica, care necesita drum lung in descoperirea si cizelarea perceptiilor) - specifica spiritelor tinere si  aceea de amintire/reamintire, celor mai "experimentate". Ambele "tabere" au revelatii. Diferenta o face "baza" dupa care acestea sunt  "fixate". "Baza" care, in lumea fizica, are nevoie de repere/ancore adecvate, pe care "batraneii" le au insusite efectiv, cel putin o data. Parerea mea! 


Citat din: fiulploii din  13 Iulie 2012, 02:25:51
Ca veni vorba de androizi si clone am o intrebare : cum s-a dedus ca le lipseste legatura cu planul cauzal ?
Intradevar, nu este o certitudine acest lucru. Si nici nu este interes sa devina. Dar se poate face o comparatie intre comportamentul  unui om intreg si al unui adroid (de clona inca nu poate fi vorba, sau cine stie cate sunt printre noi :) ). Androidul, intr-o forma f  avansata, cred ca poate dezvolta o forta rationala/psihica corespondenta doar planului astral, ca vibratie (desi am mari indoieli).  Fiind un trup uman, clona, prin creierul sau, emana ganduri in planul astral.
Ambele variante, facand parte din creatia umana care nu cunoaste mecanismele dupa care vin spiritele la viata in lumea fizica, nu cred  ca se supun acelorasi reguli dupa care se naste omul intreg.
In aceasta comparatie, cred ca omul intreg ar observa clar diferentele de comportament, ca efecte. Iar diferentele pot "trada" sursa  planurilor de unde provin.   

Gata, ma opresc cu "chineza"! Cu scuzele de rigoare! :)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 13 Iulie 2012, 16:48:42
Nota 1O. (dintr-un obelisc piramidonizat la virf plus un "rotund" c-un punctuletz pe orbita), elev @biss! :-D
...Dar si fiindca vaz ca nu esti atit de usor pacalibil :lol: cu ode inaltate bunei-credintze.

Serios acum, inca nu exclud de tot sinceritatea genialului LL, fiindca pina la urma si stimabilul Tayka are destule viziuni "helioclismice" (mai am si eu ce-i drept, dar nu chiar d-alea cu mega-traznete groase cit Casa Popoului).
Si pe colegul nostru nu-l putem suspecta c-ar fi in solda Illuminatilor, nu?

Ne-ar putea pune pe ginduri totusi oarece teorii recente privitoare la probabilitatea unor "pulsatii solare" si nu doar mega-CME-uri (v. coincidentza naibii cu finalul clipului 8-)), ba chiar ipoteza si mai tzacanita ca Soarele :star: ar fi "gravid" c-o planeta nou-noutza (de la John Lear, Zorgon/Ron Schmidt & Sleeper/Lou Baldin citire)... :-o

Ma opresc  insa aici deocamdata, inca nesigur de magnitudinea diferentelor dintre notiunile hierofant si heliofant :star: - cred ca-s mici totusi.
Mai mici oricum decit alea dintre elefant si sicofant. :lol:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Tamerlan din 16 Iulie 2012, 11:32:34
În primul rând daţi-mi voi să vă felicit pentru calitatea postărilor voastre, de pe acest thread şi în general de pe acest forum. Pur şi simplu se vede că "vorbiţi aceeaşi limbă", lucru care cu greu s-ar putea spune despre alte forumuri de pe frumoasele noastre plaiuri româneşti.

Legat de acest videoclip pe care l-am urmărit şi eu cu interes, voiam să-mi aduc şi eu o modestă contribuţie la interpretarea unor simboluri. Nu voi aminti pe cele care deja au fost discutate şi cu a căror interpretrare sunt în mare parte de acord, ci mă voi opri doar asupra a trei momente care nu au fost amintite s-au care au scăpat analizei dumneavoastră.

1) Curva din Babilon. Aceasta apare închisă într-un turn sub formă falică având o cruce deasupra şi care este luminat de un reflector cu o lumină (de natură divină?). Pe mine această simbolistică mă duce cu gândul la dragostea carnală, animalică închisă în turnul ei de o religie (creştină) care i-a negat prin toate mijloacele formele de manifestare. Dar ce este cel mai interesant aici este momentul de la minutul 4:49 (durează mai puţin de o secundă şi de aceea este şi greu de remarcat) când observăm - că în ciuda vârstei înaintate a personajului - aceasta este încă fertilă  :-o :roll:, lucru semnalat de firicelul de sânge menstrual de pe chilotul respectivei babe ( :|). Asta ar putea însemna că, în ciuda restricţiilor şi rigorilor impuse de religie (cea creştină în special) această dragoste carnală, animalică încă poate fi fertilă şi creatoare.

2) Un alt moment important al filmului este (5:21-5:24) prezenţa evidentă a HĂRŢII ROMÂNIEI pe solul planetei care se află deasupra personajului care se roteşte în timp ce se înalţă. Am vizionat de multe ori şi nu poate fi o coincidenţă. Harta cuprinde şi Basarabia şi pare a fi cumva din viitor, pentru că zona deltei este prelungită cumva în mare. Oare asta ce o mai fi???  :|

3) Ultimul moment asupra căruia vreau să mă opresc este acela al ieşirii bărcii Christului din peştera aceea. A remarcat cineva statuia aceea a lui Baphomet aflată exact asupra intrării/ieşirii (5:46)? Deasupra acesteia se află biserica aceea care în final se dărâmă pe fundal. Simbolistica poate fi şi aici ceva de genul... Biserica este construită pe nişte mistere (cavalerii templieri?), dar în final, odată cu eliberarea Christului din interiorul acesteia (lipsa coroanei de sârmă ghimpată / spini) aceasta se năruie.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 16 Iulie 2012, 18:40:45
Citat din: Tamerlan din  16 Iulie 2012, 11:32:34
1) Curva din Babilon. Aceasta apare închisă într-un turn sub formă falică având o cruce deasupra şi care este luminat de un reflector cu o lumină (de natură divină?). Pe mine această simbolistică mă duce cu gândul la dragostea carnală, animalică închisă în turnul ei de o religie (creştină) care i-a negat prin toate mijloacele formele de manifestare. Dar ce este cel mai interesant aici este momentul de la minutul 4:49 (durează mai puţin de o secundă şi de aceea este şi greu de remarcat) când observăm - că în ciuda vârstei înaintate a personajului - aceasta este încă fertilă  :o ::) , lucru semnalat de firicelul de sânge menstrual de pe chilotul respectivei babe ( :| ). Asta ar putea însemna că, în ciuda restricţiilor şi rigorilor impuse de religie (cea creştină în special) această dragoste carnală, animalică încă poate fi fertilă şi creatoare.
Interesant punct de vedere, si interesant este faptul ca Mana lui Dumnezeu/Allah/.: , arata catre acea scena. Cred ca falusul in plin avant al acelui Titan cazut si uitat de timp, reprezinta trimiteri catre Patriarhatul impus al religiei crestine. Mai mult, in opinia celor care au sugerat imaginea (asa imi apare mie cel putin) falusul E institutia fizica bisericeasca cu a ei cruce-n varf iar curva batrana o reprezinta asa zisa religie care a fost abuzata de catre toti falsii preoti, silita sa-si vanda ca o prostituata dragostea. Inima ce bate precum o firma luminoasa spune multe despre ce se vinde pe taraba bisericii in aceste zile... (repet, asta imi transmite filmul)


Totusi, la aparitia Luminii mult prea venerabila religie este vindecata si cu lenjeria intima din nou alba (uraaaaa!!!) :



Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Tamerlan din 16 Iulie 2012, 18:55:32
Citat din: @biss din  16 Iulie 2012, 18:40:45
Interesant punct de vedere, si interesant este faptul ca Mana lui Dumnezeu/Allah/.: , arata catre acea scena. Cred ca falusul in plin avant al acelui Titan cazut si uitat de timp, reprezinta trimiteri catre Patriarhatul impus al religiei crestine. Mai mult, in opinia celor care au sugerat imaginea (asa imi apare mie cel putin) falusul E institutia fizica bisericeasca cu a ei cruce-n varf iar curva batrana o reprezinta asa zisa religie care a fost abuzata de catre toti falsii preoti, silita sa-si vanda ca o prostituata dragostea. Inima ce bate precum o firma luminoasa spune multe despre ce se vinde pe taraba bisericii in aceste zile... (repet, asta imi transmite filmul)


Totusi, la aparitia Luminii mult prea venerabila religie este vindecata si cu lenjeria intima din nou alba (uraaaaa!!!) :
Interesantă interpretare.  8-)
Totuşi, dacă respectiva "curvă bătrână" s-ar fi dorit a fi un simbol al religiei, de ce a fost reprezentată bătrână? şi de ce a fost reprezentată închisă într-un turn (falic sau nu...  :| oricum toate turnurile prin natura lor sunt falice  :wink:)? Mai degrabă turnul ar reprezenta religia (are o cruce deasupra) care închide... ceva. Nu era mai simplu să o reprezinte liberă cumva... având un simbol pe ea care să facă trimitere la religia creştină? Zic şi eu...  :?
Legat de micul intermezzo menstrual ( :-o), mi-e greu să cred că simbolizează o eventuală "murdărie" care este curăţată de lumina divină... Acest lucru mă duce mai mult cu gândul la fertilitate. A fost pus acolo, pentru că respectiva femeie este reprezentată bătrână. Dacă ar fi fost reprezentată tânără, fertilitatea ar fi fost implicită. Aşa însă...  :? Poate sugerează că în ciuda vechimii, abuzului la care a fost supusă (este practic îngrozită!) respectiva nu şi-a pierdut încă fecunditatea.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Tamerlan din 16 Iulie 2012, 19:11:47
BTW... Am uitat să vă întreb... I se mai pare cuiva că acolo se află harta României? Sau am eu vedenii...  :-D :roll:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 16 Iulie 2012, 21:37:05
Da, spre deosebire de picioarele legendarului Timur Lenk, opiniile colegului Tamerlan nu-s deloc schioape... :lol:
Si nu-i deloc rau in definitiv sa adoptam si-o cheie pozitivista a decriptarii lui "I, Pet Goat II", care nu trebuie sa fie musai superficiala (cum e cazul simbolicului "XXX" de pe ciubotele curtezanei decrepite, care poate insemna multe alte lucruri in afara de categoria filmelor deocheate, sau eventual cea de-a XXX-a Olimpiada - asta londoneza).
Subscriu deci (si) la ideea includerii atit de reprimatei teme a sexualitatii (de catre teocratiile patriarhale, evident) in paleta Schimbarilor cu S mare proorocite cumva de controversatul videoclip.
Idee atit de plastic reprezentata si de colegul @biss.

P.S 1 Autorul clipului (sau firma de graphic-design, in fine) ramine la fel de controversat/a, fiindca, in urma unor "sapaturi" metodice pe net, n-am reusit sa urmez firul - derutant sugerat de citeva surse - al unui presupus trecut solid si credibil in industria animatiei. :roll: Nici lansarea clipului (la mijlocul lunii iunie a.c.) nu pare sa fie de fapt nici ea intimplatoare.

P.S. 2 "Planeta" de deasupra dervishului rotitor Aali inclin sa cred totusi IMHO ca nu sugereaza decit... batrina Luna :fullmoon: si nu include harta Romaniei, cu sau fara Basarabia. Chestie care implica insa ale 1001 prezumtii ale decriptarii, urmind cararea atitor foste comentarii d-aici. Zic asta deci ornind de la teoriile "Proiectului Terra" al lui TVM si terminind cu ipoteza "releelor lunare de transfer al sufletelor" :moon: sustinuta de John Lear si altii.
In ambele cazuri fiind posibila interpretarea scenei (clar "orbitala", deci extra-terestra sau extra-carnala) ca o posibila evadare din lanturile/sirma ghimpata a ciclurilor reincarnarilor "recoltatilor/abatorizatilor" care-am fost pina acum.

Si eu tin in orice caz sa felicit pe toti contributorii la topicul asta, cu pareri atit de ingenios argumentate - fie si doar speculativ.
Opinii care, zic eu, vor fi confirmate sau nu abia in lunile sau maximum anii ce urmeaza. 8-)

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 16 Iulie 2012, 22:52:12
   Nu stiu cate de controversata este firma producatoare a animatiei de mai sus, dar atasez o alta lucrare mai veche  a lui Louis Lefebvre. L.L. imi ridica cam multe intrebari la fileu...

To: You, From: You (http://www.youtube.com/watch?v=ofuvH5Mm30A#)

   Poate L.L. are de transmis un mesaj pozitiv, totusi...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 16 Iulie 2012, 23:32:23
clipul  de la inceputul articolului  este foarte tare ,este uluitor !plin de simboluri masonice  incepand  de la 0:07 cu tapul care de fapt reprezinta  Baphometul  care in fruntea lui nu are  steaua cu cinci  puncte  are putin modificat in schimb de steaua  este un alt semn  al bestiei , mentionata in apocalipsa lui Ioan ,acela cu  microchipul  sau  codul ,deci  este un semn masonic  ,apoi  incepand cu 0:29   incepe  pardoseala ,parchetul in patratele  de culoare  alb si negrueste esential ! care este bineinteles simbolul unor societati secrete masonice acest  ,, parchet,, in patratele alb si negru  se gasesc  in  templi masonici ,catedrale ,etc  ....fata parca se numeste  Lily  care de fapt Lily reprezinta o divinitate   care  simbolul  este reprezentat prin  crin (,,lily ,,in engleza) ...apoi  este marul  care se rostogoleste  el reprezinta cunoastere ,intelepciune ,lumina ,cunoasterea ne este ocultata ,interzisa ... apoi este si flacara  din video care este un simbol masonic -babilonez  care se gaseste  si deausupra statuii libertatii  si nu numai ...ma rog   acel video este plin  de simboluri  voi veni poate  si  il voi explica in detaliat....
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 17 Iulie 2012, 00:02:04
Si eu inclin sa cred in ultime vreme ca LL are de transmis un mesaj pozitiv si nu chiar atit de ocultat-subliminal cum pare la prima - sau chiar a zecea vedere. :-D

Pe de alta parte, scurtissima scalimbaiala :lol: animata gasita de tine, draga Siberia (si unica gasibila de altfel cu "semnatura" LL) nu muta nici macar c-un micron balantza in favoarea concluziei vreunor realizari anterioare notabile ale asa-zisului LL.
Si nici n-ar justifica saltul calitativ... de ani-lumina demonstrat de "I, Pet Goat II".

In plus, ceva (de fapt multiple "ceva"-uri) ma fac sa fiu aproape sigur deja ca Louis Lefebvre asta nici nu exista de fapt. 8-)
Sau, in fine, e doar un pseudonim (a mai fost doar un actor mediocru-n anii '30 cu numele asta si mai exista in prezent doar un genetician american relativ cunoscut cu acelasi nume).

Sint curios in orice caz cu ce rezultate se vor finaliza contactele initiate de citiva jurnalisti/cercetatori curiosi (si nu chiar ilustri necunoscuti) - in scopul clarificarii a 1001 chestii, incepind cu sursa finantarii - cu animatorii/muzicienii/coregrafii colaboratori declarati de LL - in numele "nou-noutului" studio Heliofant. O sa va tin la curent oricum.
Fiindca interesant e faptul ca LL insusi n-a putut fi contactat inca. Cu exceptia interviului postat zilele trecute - pe care nu doar eu l-as fi dorit insa filmat, uite-asa, de chichi, de michi. :evil:

P.S. Sursa finantarii creatiei asteia - repet, extrem de complexe - ramine, zic eu, o problema f. importanta.
"Follow the money" e asadar o maxima valabila si-n cazul enigmei asteia, ce nu poate fi justificata doar prin prisma dorintzei de autopromovare.
De ce? Simplu: si dac-ar fi asa, mini-capodopera asta (ce depaseste ca nivel multe productii Pixar) ar fi fost incredintata unei case de distributie si n-ar fi fost "azvirlita" pur si simplu in enorma balta a netului.
Ca un bolovan (bine slefuit, ce-i drept) aruncat DOAR ca sa-l scoata atitea minti incinse deja... :wink:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 17 Iulie 2012, 00:07:36
Citat din: Siberia din  10 Iulie 2012, 22:41:24

 
   Christul[/i] incearca sa revina navigand pe barca lui Anubis


incepand cu minutul 2:45 acela este Christul?? pe fruntea lui ce are??are un semn nu-i asa?? este cumva un ochi  care se gaseste cumva  si  in varful piramidei a dollarului american???? este ochiul care vede totul nu-i asa????este cumva Antichristu l cel care va fi programat??mi  se pare mai mult o clona cu piramida in varful fruntii  !!.beh apoi  mai este si ochiul  incepand din minutul  2:34 care este un ochi reptilian urmariti-i va rog trasaturile ,apoi incepand cu minutul 2:52 este  un copil care se pare ca este ,,collegat,, cu microchipul la un computer global   care ii urmareste toate miscarile si nu  mai poate fi liber din acel moment... nu mai gandeste liber...oare cel care a facut acel video este face parte din societati secrete??? nu de alta dar este plin de simboluri....inspaimantatoare...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 17 Iulie 2012, 00:26:05
Poate daca ne-ar zice Papa sau cineva cine a finantat Miscarea Lefebvre....
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: arckadii din 17 Iulie 2012, 09:31:19
LC - poate London City
LO - London Olympics?


Un detaliu care merita remarcat. Marul se loveste de piciorul cuiva care calca o moneda. Moneda are un simbol pe ea. Al cui este simbolul?


Ark
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 17 Iulie 2012, 10:48:29
Hehehe, sitimate arckcadii, interpretarea asta am "fumat-o" acum vreo 3 pagini... ceea ce nu inseamna insa la modul automat c-ar fi si cea exacta:

Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2012, 08:35:41
Iar altele-s doar relativ clare - ca semnificatia monedei de sub talpa lui Obama (un penny britanic) la faza cu marul despicat, sub care silaba stranie "LC" se transforma in "LO" (London Olympics?). 8-)

...fiindca pare deja pare perimata, :roll: "L"-ul respectiv semanand de fapt mai mult cu simbolul matematic pentru UNGHI.
Si alte interpretari sint evident discutabile, incepind chiar cu capra de la inceputul clipului - care dupa unii-i Baphomet in persoana, :evil: iar dupa altii, inclusiv JE - doar un membru "cipuit" pe frunte al "turmei bune de muls". (Apropo de asta: ma gindeam deunazi la semnificatia oculta a termenului "promulgare" :lol:)...

In fine, importanta mi se pare - repet - actiunea si... reactiunea ulterioara vizionarii clipului, constind in agitarea benefica a atitor minti, intr-o perioada de Trezire :star: totusi a umanitatii.

(Later edit): din nou m-am.... ROFL :-D (rolled over from laugh) citind despre tzapul :evil: de la inceputul clipului (de ce nu capra totusi? - doar colega elena78 stie cum l-a controlat). Plus misteriosul "collegato", etc s.a.m.d.
Ai deci un Like pt asta - tine-o tot asa, ca antidepresivele-s trucaje pe linga postarile tale, carissima elenissima!  :lol:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: romulus din 18 Iulie 2012, 10:10:23
Mai copii, ce naiba, io va credeam oameni seriosi  :?!
Se apuca unu' si face un desen animat de doi lei si un sfert :-D, populat cu "simbolistici" vehiculate si mestecate de secole&milenii, clip cu nimic deasupra altor animatii, iar noi ne dam peste cap  sa "descifram" ce bazaconii s-a straduit el, cu frustrarile si sperantele, asteptarile orinadejdile lui, sa puna in "opera" si sa le arate contemporanilor si urmasilor ultra/manipulati de bubuli !
Si, mai mult , sa-i cautam acum si oaresce capacitati premonitorii si/ori complicitati absocnse  cu guru-potentati gen Rockefeller! Hai sa fim seriosi!
Cred ca se exagereaza si mergem prea departe cu "analiza" ...!Nu se merita ! Parerea mea  :-D.
Am zis !
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 18 Iulie 2012, 10:35:13
romulus, problema nu cred ca e faptul ca s-a apucat unul sa faca un clip intesat de simboluri. Problema este ca felul cum le-a combinat. Si multor colegi, preocupati si de simbolistica printre altele, li s-au aprins niste beculete. Asta cred ca se dezbate...
Pe de alta parte nu cred ca trebuie sa ne autocenzuram cosiderand "aberatiile" unuia drept simple bazaconii. Filmuletul, constructiv, pe langa mesajul complex, reclama si o investitie deloc mica. Deci "unul" asta a reusit sa starneasca oaresce valuri, intentionat.

De simbolistica complexa suntem bombardati din toate partile. De la siglele "banale" ale marilor corporatii pana la reclamele pe care le "digeram" zilnic pe toate canalele media. Am ajuns sa le inghitim pe de-a-ntregul, sa actionam inconstient dupa cum ni se dicteaza prin ele si sa le consideram astfel o stare de normalitate.
Daca cei care tin fraiele lumii ne "conduc" in aceasta maniera brutala manipulandu-ne perceptia, de ce nu am indrazni si noi sa disecam aceste mecanisme de control? Si poate nu sunt numai mecanisme de control, ci pot fi si canale de transmitere a unor informatii. Informatii, in cazul acesta, cu trimitere la mii de ani in urma.
Autocenzura, in acest caz, nu face decat sa ne plaseze permanent in rolul victimei. Ori, pe cai diferite, multi dintre noi vor sa nu mai joace acest rol pagubos. Si o fac pentru ei insisi, in primul rand. Poate si pentru comunitate ....intr-un final..
Zic si eu..
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 18 Iulie 2012, 11:42:22
Respect ambele optiuni din postarile colegilor romulus si mr, desi incerc sa aplic principiile ultimei - chiar si atunci cind n-am picioare-n ghips. :-D

"Disecarea" simbolisticii subtil invadatoare si eu cred deci ca nu-i deloc o pierdere de timp, chiar si p-un forum "ozenistic" ca orientare principala. Nu credeti c-ar fi plicticoasa la culme doar chibitzarea pe marginea veridicitatii diverselor filme/observatii OZN (majoritatea iutubistice), fara sa ne oprim asupra altor intrebari mult mai importante, de genul "Cine anume, de cind si de ce oare ne viziteaza/studiaza si/sau eventual manipuleaza/hibridizeaza/recolteaza etc?"

Estomparea imaginii "padurii" prin azvirlirea de "busteni" in retinele noastre cred oricum ca-i scopul celor care ne mai permit cind si cind sa le observam tehnologiile cu aparentza de miracol. :star:
Iar noi, atit de previzibili din pacate, :| chiar ne pierdem in divagatii si dispute sterile, fara sa racaim macar suprafatza fenomenelor.

Strict ontopic acum: nu trebuie deloc subevaluat efortul enorm de creativitate (si implicit costuri) investit intr-o deloc simpla animatie cum e "I, Pet Goat II". Care, repet, calitativ e cu mult deasupra majoritatii animatiilor comerciale actuale - si spun asta si din p.d.v. pur tehnic, nu doar simbolistico-narativ.
D-aia incep sa fiu convins ca NU putea fi realizat in formula "LL 70% plus citiva colaboratori 30%".
Si nu-i deloc o intreprindere amatoristica.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 18 Iulie 2012, 22:17:29

pentru cei care cunosc spaniola iata aici cateva explicatii referitor la   acel  video satanic..sunt doar cateva  oricum  cu unele lucruri  explicatii care sunt acolo  sunt absolut de acord .....

Explicaicón de I, Pet Goat II (Yo, cabra mascota 2) (Spanish) (http://www.youtube.com/watch?v=QdrLITkTcUU#ws)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 18 Iulie 2012, 23:49:18
elena78, cum stabilesti tu daca un lucru este satanic sau de la Dumnezeu? :rainbow:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 18 Iulie 2012, 23:58:54
Citat din: mr din  18 Iulie 2012, 23:49:18
elena78, cum stabilesti tu daca un lucru este satanic sau de la Dumnezeu? :rainbow:

un lucru daca este pozitiv sau negativ il stabilesc prin  cautare ,scormonire, cercetare ..exista o vorba :Dumnezeu a spus :cere si ti se va da ,cauta si vei gasi ,bate si ti se va deschide,,..mare intelepciune-mister  exista in aceasta fraza ..
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 19 Iulie 2012, 00:06:28
Citat din: mr din  18 Iulie 2012, 23:49:18
elena78, cum stabilesti tu daca un lucru este satanic sau de la Dumnezeu? :rainbow:
Uite ca detaliul asta nu l-am observat, hipnotizat probabil de imaginea "avatarului" colegei noastre, care-ar vrea sa sugereze ceva gen privire holistica-n peisaj, dar mie-mi apare ca un gen de... batracian gigantic. :-D (orizontul lacului ar figura dupa mine gura broscutzei... cu ochi frumosi, ce-i drept)

E doar o parere subiectiva - si nu ofensatoare sper, mai ales ca i-am dat elenei78 si-un Like pentru extinderea paletei comentariilor disponibile cu clipul asta, util si fiindca-mi reinnoada 2-3 neuroni supravietuitori ai vremurilor antice cind invatzam ceva spaniola de la o bursiera din Peru. :wink:

Opinie strict ontopic insa: nici vorba sa fie o animatie "satanica", :evil: nici macar pe vreun plan secund sau chiar tertz al interpretarii.
Doar parerea mea si asta, clar.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: alx din 19 Iulie 2012, 08:51:28
Citat din: romulus din  18 Iulie 2012, 10:10:23
Mai copii, ce naiba, io va credeam oameni seriosi  :? !
Se apuca unu' si face un desen animat de doi lei si un sfert ;D , populat cu "simbolistici" vehiculate si mestecate de secole&milenii, clip cu nimic deasupra altor animatii, iar noi ne dam peste cap  sa "descifram" ce bazaconii s-a straduit el, cu frustrarile si sperantele, asteptarile orinadejdile lui, sa puna in "opera" si sa le arate contemporanilor si urmasilor ultra/manipulati de bubuli !
Si, mai mult , sa-i cautam acum si oaresce capacitati premonitorii si/ori complicitati absocnse  cu guru-potentati gen Rockefeller! Hai sa fim seriosi!
Cred ca se exagereaza si mergem prea departe cu "analiza" ...!Nu se merita ! Parerea mea  ;D .
Am zis !

Sa stii Romulus ca telepatia functioneaza,ba chiar foarte bine...parerea ta,expusa aici,este EXACT PAREREA MEA... ;D
Si imi pare rau ca nu-ti pot demonstra ca aveam un mesaj pregatit sa il postez aici,90% identic cu al tau,care incepea exact asa: "mai copii..." :D

   Sunt perfect de acord cu parerea ta,si cred si eu ca se face prea mult caz de o chestie de marketing pur...iti dai seama ce cautare va avea studioul ala,la momentul la care isi trece in CV un filmulet/doua de animatie,cu sute de mii/milioane de vizionari pe youtube?
  of course,only my opinion!    alx
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: padme din 19 Iulie 2012, 09:37:06
Din ce observ eu aici, TOATA lumea cunoaste simbolistica si alte chestii gen masonerie & NWO! Cineva si-a facut bine treaba.....iar altcineva mai masoara putin temperatura:))))))))
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 19 Iulie 2012, 10:21:20
Binenteles ca toate parerile se respecta. Si a colegului romulus si a ta, alx.

Caz se face pe acest subiect atat cat exista interes si preocupare din partea unor colegi (si a mea) pentru modul "simbolistic" in care suntem jucati pe degete de papusari (indiferent de nivel). Si acest lucru este real, chiar daca 80% din timp ne consideram, unii pe buna-dreptate, integri si neinfluientabili. Mintile noastre au nevoie si de momente in care sa lase garda jos. Abia atunci ne trezim cu nusce reclame in cap sau la market ne trezim brusc ca vrem un produs inutil. Si asta este doar un exemplu simplu.
Psihicul nostru are multe "brese", iar starea de constienta nu acopera decat o parte dintre ele, pentru un om normal. Pentru un om cu rigoare psihica, cultivat procentul breselor acoperite creste. Dar nu maxim. Zic asta pentru a elimina din start ipocrizia si falsa senzatie ca detinem controlul total.

Cu riscul de a ramane neseriosi in continuare, probabil, vom continua sa "aberam" pe acest subiect, apeland la rabdarea si ingaduinta voastra, a celor care aveti o opinie diferita substantial.


Citat din: elena78 din  18 Iulie 2012, 23:58:54
un lucru daca este pozitiv sau negativ il stabilesc prin  cautare ,scormonire, cercetare ..exista o vorba :Dumnezeu a spus :cere si ti se va da ,cauta si vei gasi ,bate si ti se va deschide,,..mare intelepciune-mister  exista in aceasta fraza ..
Poti preciza, pe baza celor spuse de tine mai sus, cum ai ajuns la concluzia ca acest video este satanic?
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 19 Iulie 2012, 11:00:54
Citat din: alx din  19 Iulie 2012, 08:51:28
Sa stii Romulus ca telepatia functioneaza,ba chiar foarte bine...parerea ta,expusa aici,este EXACT PAREREA MEA... ;D
Si imi pare rau ca nu-ti pot demonstra ca aveam un mesaj pregatit sa il postez aici,90% identic cu al tau,care incepea exact asa: "mai copii..." :D

   Sunt perfect de acord cu parerea ta,si cred si eu ca se face prea mult caz de o chestie de marketing pur...iti dai seama ce cautare va avea studioul ala,la momentul la care isi trece in CV un filmulet/doua de animatie,cu sute de mii/milioane de vizionari pe youtube?
  of course,only my opinion!    alx
Hmmm... la virsta ta de -1 an :-D deja ni te adresezi cu "mai copii"? Asteapta si tu sa-mplinesti macar 0 (zero) ani, alx! :lol:

Serios acum: sintem peste 7 miliarde pe planeta si fiecare cu "stolul lui de pasarele", care bineinteles trebuie respectate ca principiu.
La modul general vorbind (si offtopic, clar) ramin insa la convingerea ca mai putin de unu la mie sintem realmente preocupati de intrebari existentiale -  si implicit de raspunsuri/ipoteze serios documentate. Si raminem pina dam coltzu' prinsi fara scapare in increngatura ocupatiilor macinatoare de timp/viatza atit de bine puse-n scena de "sforari". :evil:
Incepind cu birocratia si terminind cu lupta pentru existentza atit de pervers si artificial ingreunata pentru cei mai multi dintre noi.

Ce-i drept, "pastorii" ne mai fragezesc cu cite-un Zirkus mediatic (Madonna sau gaina ei a mai nascut un pui viu parca :-D) sau teatru scurt politic in rarele pauze dintre crize si rezbeluri, vazindu-si intre timp netulburati de trebile lor murdare, detectabile mai ales prin semnalele simbolice nebuloase strecurate-n filme SF sau nu prea, picturi murale dubioase, edificii cu arhitectura criptica etc.

Ontopic acum: atunci cind (rareori, ca-n clipul asta cu Capra-Mascota) cineva incearca Decriptarea-Incriptarii, 8-) se mai intimpla cite-o partiala Trezire a... semi-bizonilor. Unii, rezombificati rapid, recad in uitare, dar altii continua scormonirea unor notiuni/teorii doar aparent inutile din pdv practic si-ncep sa constate cu placuta surprindere ca le-au scazut dioptriile cu care marsaluiau pina acum... chiori prin Gaza, :-D ca sa parafrazez un titlu cunoscut.

Si-atunci devin, zic eu, deja semi-eliberati din plasa Matrixului, strapung cumva crusta aparentzelor si nu mai sint prea preocupati nici macar de ex. de "marea dilema" daca OZN-ul filmat in Bucegi a fost avion, turbion sau TR-3B (repet, din nou offtopic poate: de ce ne-ar interesa DOAR asta si nu plasari mai profunde-n context?)

Revenind acum la "I, Pet Goat II": chiar daca o fi comandat taman de "sforari" cu schepsisul "testarii turmei", tot mi se pare extrem de util tocmai turmei.
Beheheeh - am zis! :-D

P.S. Draga padme, io-mi masor doar propria temperatura, ca m-am pricopsit de curind si c-o viroza.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 19 Iulie 2012, 14:16:08
Citat din: Xanadron din  19 Iulie 2012, 11:00:54
Si-atunci devin, zic eu, deja semi-eliberati din plasa Matrixului, strapung cumva crusta aparentzelor si nu mai sint prea preocupati nici macar de ex. de "marea dilema" daca OZN-ul filmat in Bucegi a fost avion, turbion sau TR-3B (repet, din nou offtopic poate: de ce ne-ar interesa DOAR asta si nu plasari mai profunde-n context?)

Revenind acum la "I, Pet Goat II": chiar daca o fi comandat taman de "sforari" cu schepsisul "testarii turmei", tot mi se pare extrem de util tocmai turmei.
Beheheeh - am zis! :-D
Pastrand aceeasi nota ne/serioasa, nu pot decat sa te aprob in ceea ce spui aici, colega Xanadron, considerand ca ai pus un mare punct pe i. Si anume acela al plasarii mai profunde in context a evenimentelor exterioare si vizibile. Normal ca la aparitia unui obiect neidentificat in raza vizuala ti se nasc multe intrebari. Cele principale se concentreaza pe identificarea obiectului si consuma cea mai mare parte din energia impulsului initital, atentia asupra intrebarilor de context slabind treptat pana la disparitie. In cele mai multe din cazuri...
Cred ca este mai important contextul (cauza) in care apare un fenomen paranormal sau un OZN (efectul) decat aparitia in sine si de aici nevoia de a cauta explicatiile, logica, sensul in context, fara a ignora importanta aparitiei.   :star:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: zaharosu din 19 Iulie 2012, 20:28:03
nu stiu cat de folositoare va este acest video  in care este explicat de catre producatorul de la Heliofant pe nume Louis Lefebvre, la Alex Jones . :-)

Link video :http://www.youtube.com/watch?v=HE02vkq_XdI
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 19 Iulie 2012, 21:20:00
Citat din: zaharosu din  19 Iulie 2012, 20:28:03
nu stiu cat de folositoare va este acest video  in care este explicat de catre producatorul de la Heliofant pe nume Louis Lefebvre, la Alex Jones . :-)

Link video :http://www.youtube.com/watch?v=HE02vkq_XdI

Extrem de folositor material - multzam fain deci, colega zaharosu!
Mi-ai luat-o de fapt inainte :-D fiindca taman il descoperisem si eu (e de azi 19 iulie si are doar 8 vizionari). Era de fapt si timpul ca nea' Jones sa atinga si  tema asta, mai importanta decit cred unii.

E OK din punctul meu de vedere si faptul ca-l si VAD in fine pe genialul artist LL, care abia acum aflu (si nu doar eu probabil) la ce filme redutabile a mai colaborat pina acum.
Macar teoretic deci, ar fi putut avea banii :roll: necesari crearii lui "I, Pet Goat II" in regie proprie.

Revin oricum - insa abia dupa ce vad si partea a doua a interviului, gasibila aici (doar 5 vizionari deocamdata :-o):

http://youtu.be/a6-nndo-OlE (http://youtu.be/a6-nndo-OlE)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 20 Iulie 2012, 10:30:17
Inainte de analiza (personala a ) acestui clip sau a oricarui eveniment mai impresionant eu zic ca ar trebui sa avem in minte tema din subiectul dezvoltat de colega @Siberia
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4030.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4030.0.html)

Si imi mentin parerea ca la JO de la Londra nu va fi un eveniment de tipul 9-11.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 20 Iulie 2012, 11:16:01
Citat din: fiulploii din  20 Iulie 2012, 10:30:17
Inainte de analiza (personala a ) acestui clip sau a oricarui eveniment mai impresionant eu zic ca ar trebui sa avem in minte tema din subiectul dezvoltat de colega @Siberia
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4030.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4030.0.html)

Si imi mentin parerea ca la JO de la Londra nu va fi un eveniment de tipul 9-11.
Pai da, exact de plasarea mai profunda-n context a oricarui fenomen (legat cu mii de fire invizibile de alte "monade" pe planuri/substraturi la fel de nevazute) ne bateam gura p-aici si eu si mr, nu doar colegul nostru Platon. :-D

Inainte de orice evaluare a... orice cred insa ca mai ales ce-a vrut sa zica artistu' :-P trebuie totusi aflat mai intai - chiar daca destui critici din diverse domenii ajung sa puna-n mina/gura/pixul creatorilor doar fantasme proprii, fara sa-i intrebe pe autori in prealabil nici macar de sanatate.

Ontopic deci: Louis Lefevbre mi-a parut un tip plin de modestie si bun-simt, lasindu-l pe "atoatestiutorul" (ca-ntotdeauna) Alex Jones sa aiureze-n voie si, cu "canadeza" lui un pic dislexica, si-a vazut de linia unghiului sau de vedere.

Recunosc ca m-a surprins in primul rind durata enorma necesara crearii lui "I, Pet Goat II": 5 ani de zile! :-o (eu o apreciam la cel mult 2-3 ani). Pina la urma-i justificata insa, daca ma gindesc mai bine... :roll:
Perioada in care LL zice c-a dus (si-l cred) o "existentza monastica".

Mi-a placut apoi ca LL nu s-a dat "expert in Oculta" si n-a absolutizat interpretarea niciunei secventze (ex.: interpretarea posibil dual-polarizata a "ochiului atoatevazator" de pe fruntea Christului Cosmic).
Care, asa cum spunea si Sf.Ioan, apare-n clip ca fiind "botezat prin foc" :star: si nu prin apa. Nici vorba deci de vreun Anticrist satanic, :evil: ci doar de-o "remodelare" a unui Christ integrator in afara Dogmei, revenit (si retrezit si el "de Mai Sus" de fapt) ca sa ne usureze tranzitia spre starea de conexiune cu "Sursa" (= Soarele, Helios :star:) fara nevoia de intermediari (da-da, d-aia bortzosi cu anterie, celulare, limuzine si multe afaceri :lol:).

Am aflat insa si chestii "punctuale" - cum ar fi semnificatia inscrisului "LC"-ul de pe podeaua sahist-masonica, unde noi ziceam ca se metamorfozeaza-n "LO" sau in "unghi plus zero" si care de fapt era - in intentia lui LL, evident - un "0.1", adica simbolul reprezentarilor binare. :-P

N-are rost sa mai bat insa cimpii cu alte chestii (le aflati singuri din interviu) si inchei cu o concluzie valabila poate nu doar pentru mine: mi s-a confirmat din nou ca prima impresie conteaza si prezumtia de buna-credintza functioneaza deseori. :wink:

P.S. Si totusi, repetitivul simbol al "orbitei cu punct extern" detectat de @biss in diverse secventze, incepind cu sigla noului studio de animatie (si MAI ALES pe obrazul sting al papuselului Obama) n-a fost deloc lamurit.
Om afla-o insa si p-asta - poate pe 20.12.2012. :-D
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 20 Iulie 2012, 13:25:38
Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2012, 11:16:01
P.S. Si totusi, repetitivul simbol al "orbitei cu punct extern" detectat de @biss in diverse secventze, incepind cu sigla noului studio de animatie (si MAI ALES pe obrazul sting al papuselului Obama) n-a fost deloc lamurit.
Om afla-o insa si p-asta - poate pe 20.12.2012. :-D

   Eu una raman la parerea ca face referire la Centrul Galactic si pozitia Pamantului  vazuta dintr-un anumit punct al observatiei.
   Tot clipul este presarat de imagina Centrului Galactic din care emana o unda ce traverseaza 4 dimensiuni (eu am numarat 4 dreptunghiuri) iar la finalul videoclipului, pentru o mai buna intelegere a unui eventual eveniment astronomic, in stanga se distinge si o coada de Scorpion. Propriu-zis, soarele se interpune peste planul Centrului Galactic, reprezentarea acestui eveniment fiind facuta prin ceea ce pare a fi o eclipsa.
   Sa nu uitam si semnificatia acelui Scharwze Sonne...  :wink:

(http://fc08.deviantart.net/fs11/i/2006/224/8/2/schwarze_sonne_wallpaper_by_Oma_Thule.jpg)

   Apropos: a explicat domnul L.L. de ce lipseste secunda 7.27 din videoclip ?  Ca eu una n-am cum sa ascult interviul la munca... si munca imi ocupa tot timpul in ultima vreme :((
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 20 Iulie 2012, 14:26:07
Nu, creativul LL n-a explicat destule chestii - motivul fiind insa, cred eu (iar partizan al "prezumtiei de nevinovatie") doar numarul si diversitatea simbolurilor atit de fluent asamblate-n doar sapte minute jumate.

Sau, si mai bine zis poate, in 5 ani - vedeti ce relativ e totul, inclusiv Maria Sa Cronos?!

P.S. Posibil sa fie implicat in "complotul simbolistic" 8-) si Centrul Galactic, dar personal ramin la convingerea ca implicarea Soarelui-Sol-Helios :star: a fost primordiala in intentia autorului de a-si decripta poate lui insusi unele (pre)viziuni proprii.

Viziuni ale caror angoase - de ce sa nu-l credem in definitiv? - a simtit ca trebuie sublimate iegzact prin transcederea-n animatia asta de exceptie, deloc nascuta-n urma unor impulsuri materialiste.

Zic si eu, na.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 20 Iulie 2012, 16:51:48
Citat din: mr din  19 Iulie 2012, 10:21:20




Poti preciza, pe baza celor spuse de tine mai sus, cum ai ajuns la concluzia ca acest video este satanic?

Acel video este satanic  100%.. a fost studiat pana  nu s-a mai putut !!nu exista nici un simbol pozitiv acolo !! sunt prea multe simboluri  negative -masonice este plin! ,sunt prea multe coincidente ,prea multe dovezi care demonstreaza clar  ca  ne pregatesc pentru o noua ordine mondiala.. ,dovezile  care sunt acolo  cu timpul le voi explica in mod amanuntit..
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: zaharosu din 20 Iulie 2012, 17:12:34
               Elena78 ... inainte sa ne explici toate dovezile ,simbolurile negative si masonice din acest videoclip, as vrea sa te intreb tu cum ai fi realizat un videoclip de genu , bineinteles sa ai posibilitatea? Hai sa fim seriosi ca oricare dintre noi care avem habar cat de putin despre ce se intampla in lumea asta am fi realizat un video  asemanator .
               Deocamdata ceea ce a relatat producatorul este plauzibil(parerea mea), numai daca nu ne explici tu mai amanuntit.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: kandaon din 20 Iulie 2012, 17:33:31
Parerea mea, legata nu neaparat de acest clip (sau nu numai de el), ci la modul general legat de simbolismul uneori ciudat ce apare ici colo, e ca se transmit niste mesaje intre diverse factiuni sau grupari "din umbra".

Adica, cineva construieste un zgarie nori cu nu stiu ce forma ce simbolizeaza o chestie straveche din folclor, aia inseamna ca pe teritoriul ala stapaneste "secta djinului Ali Baba" sau a "inchinatorilor la Lilith".
In alta parte se pun niste simboluri pe primaria orasului sau se alege un logo cu o anume forma si simboluri pentru o banca sau organizatie. Aia inseamna ca aia fac parte din "ghilda adoratorilor lui Ra" sau a "servitorilor lui Jupiter" etc.

Gruparile astea fiind transnationale isi marcheaza astfel prezenta si "teritoriile" prin astfel de simboluri, indiferent de tara sau continentul unde se afla.

Uneori isi anunta intentiile prin chestii publice "profetice" (carti, filme, muzica etc), chestii ce se intampla mai apoi la un moment dat, de obicei, mai mult sau mai putin exact.

Astea (si simbolurile si "profetiile") le pot intelege unii care sunt la acelasi nivel al cunostintelor, care folosesc aceleasi "chei" pentru "citirea" unor anumite lucruri si stiu despre ce e vorba cand vad acele simboluri, fac parte din acelasi "club" sau au fost la aceeasi "scoala" unde s-a invatat aceeasi "limba".
Omul de rand nu prea pricepe mare lucru, majoritatea nici nu sunt interesati iar cei ce sunt nu prea au cunostintele necesare. Putini probabil ajung sa inteleaga ce si cum, si aia poate fi periculos (sau profitabil) uneori probabil.

Daca e asa, gruparile astea din umbra poate folosesc sistemul asta pentru a-si face anuntate celorlalti fie prezenta intr-o anumita zona fie vreo actiune viitoare, astfel incat sa stie lumea (adica celelate grupari) sa se pregateasca sau sa stea in banca lor.
Asta inseamna ca sunt factiuni diferite, fiecare actionand cat de cat mai independent si pentru ei ca si grup, existand o anume rivalitate cel putin pana la un punct.

Sau, mai sunt unii, altii, care ar fi cam dusmanii lor, si de asta comunica prin astfel de mijloace, sa nu fie interceptati si infiltrati.

Ceva in genul transmisiilor radio in al doilea razboi mondial, cand se transmitea de la radio BBC International de ex., pentru Franta si Olanda. Crainicul spunea ca joia viitoare, la ora 22, va fi difuzata muzica de Mozart.
Partizanii si spionii infiltrati in Europa stiau ca aia inseamna de fapt ca vor fi bombardate statiile radar de pe coasta, de bombardiere venind din directia ora 10, si ca un avion le va parasuta lor statii radio si arme intr-o zona numita cu ceva ce incepe cu M si se termina cu T sa zicem.

Crainicul insa habar n-avea ce a transmis el in realitate, scopul ascuns al anuntului, nici pilotii de pe bombardiere nu stiau ce misiune au pana nu primeau datele de zbor si nici spionii sau partizanii pana nu primeau coletul cu planurile de lupta si cu codurile de comunicare viitoare. Era cineva mai sus care ii coordona pe toti

Cam asa e posibil sa fie si cu simbolismele astea, dar habar n-am ce ar putea insemna de fapt, sau daca chiar e ceva in sensul celor spuse de mine, si nu e vorba decat de simple creatii artistice
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 20 Iulie 2012, 17:33:52
Citat din: elena78 din  20 Iulie 2012, 16:51:48
Acel video este satanic  100%.. a fost studiat pana  nu s-a mai putut !!nu exista nici un simbol pozitiv acolo !! sunt prea multe  simboluri  negative -masonice este plin! ,sunt prea multe coincidente ,prea multe dovezi care demonstreaza clar  ca  ne pregatesc pentru  o noua ordine mondiala.. ,dovezile  care sunt acolo  cu timpul le voi explica in mod amanuntit..
Astept cu interes dovezile, atunci cand vei putea sa le explici.
Pana atunci trebuie remarcat faptul ca multe din simbolurile din acest clip nu apartin masoneriei sau altor organizatii secrete  (existand cu mult inaintea lor). Religia, presupus pozitiva, inglobeaza o mare parte din aceasta simbolistica in biserici/catedrale,  ritualuri etc.
Poti revedea pasaje din topicul "Trezirea din negura dogmei", pentru informatii suplimentare.
Atasez cateva imagini ale statuii din fata Catedralei din Rothenburg ob der Tauber, Germania care are gravate simboluri presupus  crestine (intrucat aceasta catedrala face parte din Drumul Pelegrinilor).
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stjacquescompostelle1.png (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stjacquescompostelle1.png)
Ce parere ai? Ce/cine e satanic si ce/cine nu e?  :rainbow:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 20 Iulie 2012, 18:00:55
Citat din: elena78 din  20 Iulie 2012, 16:51:48
Acel video este satanic  100%.. a fost studiat pana  nu s-a mai putut !!nu exista nici un simbol pozitiv acolo !! sunt prea multe simboluri  negative -masonice este plin! ,sunt prea multe coincidente ,prea multe dovezi care demonstreaza clar  ca  ne pregatesc pentru o noua ordine mondiala.. ,dovezile  care sunt acolo  cu timpul le voi explica in mod amanuntit..
He-he-he, ti-am dat un "Like" doar fiindca ai reusit sa catalizezi atitea reactii interesante prin afirmatia ta hazardata (e doar parerea mea, no offence).

La modul general vorbind, ma deprima efectiv usurintza cu care se trece peste continutul postarilor (si implicit peste continutul interviului cu LL in cazul asta particular). Uite-asa se da insa cu bata-n balta :lol: atit de nonshalant. E posibil de fapt ca problema sa rezide si-ntr-o... prapastie a capacitatii de intelegere, fiindca nu doar din ce ne spune musiu Lefevbre ar trebui sa fim convinsi ca simbolurile-s expuse doar in scopul "trezirii" lui (si eventual a noastre) si nu al "aruncarii verde-n fatza" a vreunui plan diabolic :evil: de perspectiva.

Si o logica elementara proprie ar trebui sa ne zica deci acelasi lucru, mai ales ca perspectiva figurata-n finalul clipului nu mi se pare deloc sumbra, ci chiar dimpotriva - luminoasa la propriu si figurat. :star:

P.S. @ colegul kandaon: De acord cu argumentatia-n favoarea "simbolismului predictiv" sau ca marca oculta de recunoastere a diverselor factiuni elitare, dar in cazul asta simplul fapt c-a fost nevoie de 5 ani de eforturi cumva izolate pentru realizarea mesajului exclude, zic eu, prezumtia de "aranjament cu target precis".
Din pdv temporal mai ales.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: padme din 20 Iulie 2012, 22:22:59
Degeaba incerci sa atragi atentia, Xanadron, chestia asta deja are efectul unui "bulgare de zapada". Tipul a avut o stare, apoi o viziune, apoi s-a apucat de lucru. Fac pariu ca in aia 5 ani au aparut schimbari de la partea initiala - evenimente au avut loc intre timp, etc si asta a fost rezultatul. Degeaba incearca si el sa explice, intotdeauna va fi cineva, de fapt Alex Jones chiar incearca sa-l determine sa spuna ca filmul de fapt e altceva! Am impresia ca tipul, LL, e prea "soft" pt Alex Jones :)))))))))

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 20 Iulie 2012, 23:03:33
Citat din: padme din  20 Iulie 2012, 22:22:59
Degeaba incerci sa atragi atentia, Xanadron, chestia asta deja are efectul unui "bulgare de zapada". Tipul a avut o stare, apoi o viziune, apoi s-a apucat de lucru. Fac pariu ca in aia 5 ani au aparut schimbari de la partea initiala - evenimente au avut loc intre timp, etc si asta a fost rezultatul. Degeaba incearca si el sa explice, intotdeauna va fi cineva, de fapt Alex Jones chiar incearca sa-l determine sa spuna ca filmul de fapt e altceva! Am impresia ca tipul, LL, e prea "soft" pt. Alex Jones :)))))))))

O fi "soft" musiu Loius Lefevbre, da' recunoaste si tu ca-i genial, draga padme - pe felia lui cel putin.
Tot logic vorbind acum, dac-ar fi fost la fel de bun si pe partea de marketing (ca sa nu-i zic "abureala" :lol:) chiar l-as fi suspectat ca-i si el "tras de sfori". :evil:  DAR NU-I. Cel putin asta cred io.

Cu agitatul :-D Alex Jones - cu mult mai putin independent decit LL, crede-ma - e ceva mai complicata insa treaba si mi-ar trebui citeva hectare de topic separat ca sa-mi expun argumentele. Nu doar vocea lui ca smirghelu' ar fi deci motiv de iritare, ci si modul destul de simplist (parerea mea) in care a abordat subiectul asta deloc facil, ca sa nu mai zic nimic de mania lui de-a nu lasa interlocutorul sa-si termine raspunsurile.

Asa ca mie tocmai Alex Jones mi-a parut si soft, si stiff in final. :-D
In orice caz e cumva justificata impresia ta de "soft" lasata de LL, intr-o lume in care agresivitatea gaunoasa e regula "succesului". :-P

P.S. Oricum n-am inteles asupra a ce anume "incerc sa atrag atentia" si nici pasajul cu "intotdeauna va fi cineva" - sa CE OARE? :roll:
...Dar macar ti-am raspuns la ce-am inteles. :wink:

Weekend placut tuturor! - o sa lipsesc o tzira din zona, fiind deja cu picioru' mai zdravan.
Plec asadar sa mai joc si eu niste table-n parc, ca destul am aiurat pe RUFOn. :lol: :-D :lol:

P.S. 2 (scleROZA, deh): Din pdv strict temporal, clipul nu trateaza evenimente petrecute la modul concret dupa 2007-2009, asa ca pica si varianta schimbarilor pe parcurs - cel putin teoretic. Si practic ar fi de fapt imposibil (fiindca efectiv sisific) sa faci modificari "din mers" si de-o amploare semnificativa unei animatii de genul asta.
Zic asta fiindca, pur intimplator, stiu cu ce se maninca grafica - iar asta 3D cel putin e diabolic de complexa.


Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: kandaon din 21 Iulie 2012, 13:59:06
Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2012, 18:00:55
He-he-he, ti-am dat un "Like" doar fiindca ai reusit sa catalizezi atitea reactii interesante prin afirmatia ta hazardata (e doar parerea mea, no offence).

La modul general vorbind, ma deprima efectiv usurintza cu care se trece peste continutul postarilor (si implicit peste continutul interviului cu LL in cazul asta particular). Uite-asa se da insa cu bata-n balta :lol: atit de nonshalant. E posibil de fapt ca problema sa rezide si-ntr-o... prapastie a capacitatii de intelegere, fiindca nu doar din ce ne spune musiu Lefevbre ar trebui sa fim convinsi ca simbolurile-s expuse doar in scopul "trezirii" lui (si eventual a noastre) si nu al "aruncarii verde-n fatza" a vreunui plan diabolic :evil: de perspectiva.

Si o logica elementara proprie ar trebui sa ne zica deci acelasi lucru, mai ales ca perspectiva figurata-n finalul clipului nu mi se pare deloc sumbra, ci chiar dimpotriva - luminoasa la propriu si figurat. :star:

P.S. @ colegul kandaon: De acord cu argumentatia-n favoarea "simbolismului predictiv" sau ca marca oculta de recunoastere a diverselor factiuni elitare, dar in cazul asta simplul fapt c-a fost nevoie de 5 ani de eforturi cumva izolate pentru realizarea mesajului exclude, zic eu, prezumtia de "aranjament cu target precis".
Din pdv temporal mai ales.

De aceea am si spus ca nu ma refer neaparat la clipul asta.
Monsieur Lefevbre poate fi foarte bine o persoana onesta, cu o minte ascutita si cu ceva imaginatie bogata (ma refer aici mai mult la cum a pus lucrurile in imagini, nu la intelesul clipului). Destule chestii pot fi puse cap la cap din diferite franturi si bucatele gasite ici colo, daca ai minte pentru asta.

Sigur, multi nu o sa priceapa foarte exact, altii or sa aiba interpretari proprii (vedem si aici pe forum), unii o sa considere asemenea realizari simple aiureli, altii nici nu o sa stie ca exista.
Chiar daca omul a avut o ideea buna si luminoasa sa zicem, ca si mesaj, este inca foarte putin pentru a produce un impact in noianul sau oceanul de informatii si dezinformari lansat de altcineva, si in care se scalda omenirea cu toate problemele ei.


Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 22 Iulie 2012, 00:58:43
Filmul e un amalgam de profetii antice precum si moderne. Ma intreb insa care e primul film I Pet Goat. Sau am inteles eu gresit ca ar mai fi fost o prima parte?
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 22 Iulie 2012, 14:19:46
Citat din: mr din  20 Iulie 2012, 17:33:52

Pana atunci trebuie remarcat faptul ca multe din simbolurile din acest clip nu apartin masoneriei sau altor organizatii secrete  (existand cu mult inaintea lor).

iti respect parerea insa nu sunt de acord cu ea........am o intrebare aparent nevinovata :esti sigur ca te-ai uitat cu atentie  la  acel clip  care se afla la inceputul  acestui articol ?? esti sigur ca cunosti  simbolurile  masoneriei  sau organizatiilor  oculte????repet  totusi  iti respect parerea insa nu sunt  de acord cu ea...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 22 Iulie 2012, 14:42:23
Citat din: mr din  20 Iulie 2012, 17:33:52
Astept cu interes dovezile, atunci cand vei putea sa le explici.
Pana atunci trebuie remarcat faptul ca multe din simbolurile din acest clip nu apartin masoneriei sau altor organizatii secrete  (existand cu mult inaintea lor). Religia, presupus pozitiva, inglobeaza o mare parte din aceasta simbolistica in biserici/catedrale,  ritualuri etc.
Poti revedea pasaje din topicul "Trezirea din negura dogmei", pentru informatii suplimentare.
Atasez cateva imagini ale statuii din fata Catedralei din Rothenburg ob der Tauber, Germania care are gravate simboluri presupus  crestine (intrucat aceasta catedrala face parte din Drumul Pelegrinilor).
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stjacquescompostelle1.png (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Stjacquescompostelle1.png)
Ce parere ai? Ce/cine e satanic si ce/cine nu e?  :rainbow:

o alta intrebare tot aparent nevinovata  adresata tie domnule mr semnele ,desenul care se afla inscriptionat pe statuie  ,,are origini naturale sau artificiale,,??desenul   a fost facut  cand a fost creata statuia  de acelasi artist ?? sau a fost facut   de catre unul ,,intelept ,, care se plictisea  si  nu avea ce sa faca in un anumit moment  al zilei si a trecut la fapta   ca sa  dauneze  frumusetea statuii ???
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 22 Iulie 2012, 18:44:44
elena78, nu inteleg ce vrei sa spui prin "are origini naturale sau artificiale". Este o contradictie in termeni. Statuia nu poate avea origine naturala. Ea a fost creata. Deci, artificiala. Simbolurile, chiar daca nu sunt acolo de la inceput, au un nivel de oxidare asemanator cu cel al corpului statuii ceea ce denota un timp indelungat de existenta. Preotii care pastoresc catedrala banuiesc ca ar fi luat masuri pana acum daca era ceva in neregula pentru ca statuia se afla chiar la intrarea in catedrala si este privita de oricine. Dar cum nu este nimic in neregula... :wink:

Oricum, acesta este unul din multele exemple in care se poate demonstra uzanta crestinismului (fie catolic, fie ortodox) de aceste simboluri stravechi. Ptr cine are ochi sa auda si sa vada. De aceea nu cred ca ar fi oportuna continuarea discutiei in aceasta cheie, deja dezbatuta si cu alte ocazii. Si in plus, suntem off-topic!

M-am uitat de multe ori la clip. Si ma mai uit. Cunosc simbolistica, in general. Cunosc perspectivele din care se poate interpreta simbolistica. Inclusiv perspectivele de care se folosesc organizatiile oculte, ca parte asa-zis negativa, si biserica, ca parte asa-zis pozitiva. Si alte perspective, mai "libertine".

Abordarea ta in care unesti aceasta simbolistica straveche doar de o presupusa latura negativa si limitarea imaginii de ansamblu doar la aceasta perspectiva cu tente oarecum habotnice, nu ma poate lasa indiferent.
De aceea ti-am cerut argumente cu care sa-ti sustii atitudinea radicala. Dar tu ai raspuns cu alte intrebari.
Ai spus ca "s-a studiat acel clip pana nu s-a mai putut". Te rog sa prezinti aici, inainte de a sustine cu tarie o eticheta, acele concluzii rezultate in urma studiului.

Ai reusit sa parcurgi interviul luat de Alex Jones lui Louis Lefevbre?  Ce impresie ti-a lasat autorul acestui film?

P.S http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3304.30.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3304.30.html)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 22 Iulie 2012, 23:11:17
Citat din: @biss din  22 Iulie 2012, 00:58:43
Filmul e un amalgam de profetii antice precum si moderne. Ma intreb insa care e primul film I Pet Goat. Sau am inteles eu gresit ca ar mai fi fost o prima parte?
Mea culpa - la inceputul topicului am receptionat in graba background-ul povestii clipului si n-am mai putut edita prima postare, iar pe parcursul dezvoltarii discutiei am luat-o pe alte carari si-n unele analize s-a mentionat de fapt in treacat ca "My Pet Goat" (sau "The Pet Goat") e povestea pe care o citea marioneta cu IQ=90 G.W. Bush (dupa ce fusese anuntat ca Turnurile Gemene au fost lovite), in dimineatza zilei de 9/11/2001 unor puradei dintr-o scoala americana (povestioara-i in atasamente).
Nu s-a facut deci vreun clip "I, Pet Goat I".
Doar ca, evident, scena din scoala vizitata de Bush e prezentata "metamorfozat" la inceputul animatiei lui Lefevbre.

Bush's Seven Minutes of Silence (http://www.youtube.com/watch?v=5WztB6HzXxI#)

Interesanta e repetarea "in cor" impreuna cu elevii a cuvintelor "KITE... PLANE... HIT... STEEL... MUST" :-o (in loc de "Kite - Kit - Steal - Playing") si d-aici 1001 interpretari conducind spre un ritual satanic. :evil: Mai ales fiindca se observa cum coperta cartii din mainile lui Bush e PE DOS.
Problema-i oricum controversata si merita "sapaturi" mai serioase, desi nu vad ce-ar mai putea schimba post-factum.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: padme din 23 Iulie 2012, 18:22:40
Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2012, 23:03:33
O fi "soft" musiu Loius Lefevbre, da' recunoaste si tu ca-i genial, draga padme - pe felia lui cel putin.
Tot logic vorbind acum, dac-ar fi fost la fel de bun si pe partea de marketing (ca sa nu-i zic "abureala" :lol:) chiar l-as fi suspectat ca-i si el "tras de sfori". :evil:  DAR NU-I. Cel putin asta cred io.

Cu agitatul :-D Alex Jones - cu mult mai putin independent decit LL, crede-ma - e ceva mai complicata insa treaba si mi-ar trebui citeva hectare de topic separat ca sa-mi expun argumentele. Nu doar vocea lui ca smirghelu' ar fi deci motiv de iritare, ci si modul destul de simplist (parerea mea) in care a abordat subiectul asta deloc facil, ca sa nu mai zic nimic de mania lui de-a nu lasa interlocutorul sa-si termine raspunsurile.

Asa ca mie tocmai Alex Jones mi-a parut si soft, si stiff in final. :-D
In orice caz e cumva justificata impresia ta de "soft" lasata de LL, intr-o lume in care agresivitatea gaunoasa e regula "succesului". :-P

M-am referit la faptul ca Lefevbre s-a dovedit a fi dezarmant de sincer si...corect, nu-mi vine acum cuvantul exact! Oricat a incercat Alex J. sa-l determine sa spuna ca animatia facea referire le Illuminati si alte simboluri, Lefevbre a ramas pe pozitie si a sustinut opinia lui cu privire la simboluri si ce a incercat el sa faca. La asta m-am referit ca a fost "soft" - ia sa fi inceput sa bata putin campii pe bucata pe care o dorea Alex jones sa vezi ca n-ar mai fost nici asta intepat, dar spre dezamagirea lui....nu s-a intamplat! Fac pariu ca s-ar fi asteptat la un interviu ceva mai agitat, sa fi zburat cuvinte si conspiratii in stanga si-n dreapta si cand colo... ata ete!


Citat din: Xanadron din  20 Iulie 2012, 23:03:33
P.S. Oricum n-am inteles asupra a ce anume "incerc sa atrag atentia" si nici pasajul cu "intotdeauna va fi cineva" - sa CE OARE? :roll:
...Dar macar ti-am raspuns la ce-am inteles. :wink:

Credeam ca s-a inteles din ce am spus mai departe: intotdeauna va fi cineva care nu va crede insusi autorul si va sustine ca animatia aia e cu totul si cu totul altceva. Daca te uiti ceva mai sus intelegi la ce ma refer!

Pe bucata de marketing n-are nici o nevoie, doar sa fi profitat de interviu,  la treaba pe care a facut-o se "vinde" singur....A fost preluata animatia pe varii site-uri, vad ca multi isi dau cu parerea...

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 24 Iulie 2012, 12:12:53
La fel de sincer mi s-a parut si mie a fi Loius Lefevbre. Din multe puncte de vedere ii inteleg mesajul care a vrut sa-l transmita cu acest clip. Desi am o vaga impresie ca el face parte dintr-un grup care vede lucrurile in acest fel si el, cunoscand simbolistica si avand acest "skill" al graficii 3D, a fost cel mai in masura sa-l transpuna in acest film.

Iar acest grup isi doreste/intrezareste o noua ordine mondiala, dar de cu totul alta natura decat si-o doresc greii actuali ai sistemului.
Desi simbolistica generala este f des intergrata intr-o logica oarecum negativa (prietenii stiu de ce), clipul o foloseste din plin iar cheia de intelegere a mesajului face parte dintr-o paradigma pe care o inteleg doar putini.
Astfel, filmul are o eticheta negativa din start ptr simplul motiv ca foloseste simboluri pe care multi le vad doar in dreptul organizatiilor secrete, iluminatilor etc. Si cum tot ce e secret/discret provoaca reactii ostile, de respingere pare oarecum normala si o "satanizare" a clipului. Si mai ales daca baza de apreciere a simbolurilor se limiteaza doar la perechea simpla dumnezeu/satan.

De exemplu, simbolul zvastica, deriva din simbolistica centrului si reprezinta desfasurarea ciclului, curgerea timpului, o anumita etapizare a manifestarii intr-un anumit sens. Deci o reprezentare pozitiva, reala. Tot ce a ajuns astazi ca imagine din acest simbol antic, dupa ce a trecut prin epoca nazista, este o reprezentare extrem de negativa. Si aceasta reprezentare negativa domina si va domina mentalul colectiv intrucat sunt putini cei care considera ca trebuie sa caute mai inainte de perioada nazista intelesul acestui simbol.

Si de aici analogiile pot continua cu celeleate simboluri stravechi. Simplul fapt ca astazi sunt folosite si de organizatii oculte, din pacate, lasa sa razbata doar o lumina subiectiva si denaturata asupra intelesului lor real. Iarasi, importanta covarsitoare a intelegerii corecte cade pe umerii fiecarui individ in parte, pe capabilitatea lui de a se deprograma de proiectiile negative voit induse in mental de unii, si de felul cum lasa lumina din dotare sa il conduca spre descoperirea imaginii reale.
Dar, cum extragerea aurului implica manevrarea unei cantitati uriase de balast, asa si disponibilitatea cautatorului in a-si gasi "aurul" personal.

Modul in care este privit acest film ma coduce cu gandul la cuvintele scrise de Scarlat Demetrescu, in preambulul cartii sale "Din tainele vietii si ale universului". Speta este cam aceeasi:
"Iubite cititor, daca am putut face putina lumina în sufletul tau, ma voi simti fericit când voi fi sus. Dar daca cele scrise aici ti s-au parut visari sau fantezii, îti cer iertare ca ti-am tulburat ideile si ti-ai pierdut timpul cu citirea acestei carti.
Însa, îti afirm, în fata lui Dumnezeu, ca tot ce am scris nu e de la mine – caci si eu sunt un om ca orice om – ci sunt ideile, gândirea celor din lumea tacerii, din lumea luminii eterice.
Vor venii dupa mine altii, care vor semana idei si mai înalte, profunde si sublime. Ceea ce n-a, putut face eu vor face urmasii mei, caci asa e legea firii, legea evolutiei."

......
"Desigur, adevarurile descrise în acest tratat vor depasi întelegerea multimii. Numai entitatile spirituale evoluate le vor întelege, aprecia, sorbi cu nesat, pâna la ultima pagina. Cei care înca nu se ridica la nivelul acestor destainuiri, vor zâmbi, socotindu-le fantezii, rataciri ale unor minti bolnave. Acestora le recomand cu insistenta sa închida cartea si sa nu o mai citeasca, deoarece, într-adevar, le tulbura mintea si mersul vietii."

Bineteles, fiecare este in masura sa inteleaga ce vrea. Cu tot respectul cuvenit.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 25 Iulie 2012, 18:11:08
Binevenite si ultimele comentarii ale colegilor mr, padme sau kandaon, in ciuda "racirii" relative a noutatii topicului asta surprinzator de accesat.

Ma gindeam insa acum si la un gen de interpretare mai... primitiva :-D (pe masura IQ-ului lui G.W. Bush) a mesajului din simplista povestioara "The Pet Goat" citita pe 9 septembrie 2001 nu tocmai intimplator copiilor din scoala vizitata-n Sarasota / Florida - continui sa cred asta.

Mai clar: o capra (= Baphomet :evil:) e buna pe linga casa omului (= Umanitatii), chiar daca va roade si distruge tot ce intilneste.
Fiindca, atunci cind va calca hotii (calare poate p-un Blue Beam :star:) ea e mereu pe faza. :wink:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 31 Iulie 2012, 22:54:12

incepand cu minutul 0.5:40 cateva informatii   referitor la   clipul masonic..

2012 London Olympic False Flag LAST MINUTE Proofs (URGENT MUST SEE) part 1 of 6! (http://www.youtube.com/watch?v=tqoiM_IKxvE#noexternalembed)

2012 London Olympic False Flag LAST MINUTE Proofs (URGENT MUST SEE) part 2 of 6! (http://www.youtube.com/watch?v=hJciuB-kT8g#)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 04 August 2012, 12:03:34
Loius Lefevbre, fie a integrat un simbol care se vrea transmis maselor prin mijloace media - si aici ar putea fi integrat el insusi in echipa care are ca sarcina propagarea acestui mesaj, fie a fost co-regizor la ultima parte din seria Batman - The Dark Knight Rises . Drapelul SUA (sau drapelele, pentru ca sunt cate doua, si in film si in clip - intamplare?) sfasiat nu poate simboliza decat o degradare a imaginii de locomotiva a democratiei a acestei natiuni, o decadere din postura de jandarm al lumii, o erodare a valorilor oamenilor liberi.
In clip-ul "I, pet goat II" drapelele au pe fundal un turn cu ceas. Aluzie simbolica la Big Ben? 8-)
Iar cine transmite aceste mesaje cred ca stie ce va urma. Roadmap-ul se deruleaza nestingherit.
O alta dovada de predictive programming? Vom vedea... :rainbow:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 04 August 2012, 12:26:12
Citat din: mr din  04 August 2012, 12:03:34
..
Iar cine transmite aceste mesaje cred ca stie ce va urma. Roadmap-ul se deruleaza nestingherit.
O alta dovada de predictive programming? Vom vedea... :rainbow:
Sunt de acord cu tine @mr in sensul ca este ( ca e sub cincizeci  :lol: ) niste baieti care stie harta de drum . Asa a fost dintotdeauna , am putea zice . INSA , sa nu uitam ca harta nu este totuna cu terenul  :-D .
  Conform acelui program predictiv de care spui azi trebuia sa avem un guvern mondial  :-D oficial instalat in urma unor evenimente anume . Ori , vedem ca nu e asa, cel putin in realitatea noastra.
  Nu am acum posibilitatea sa gasesc alte fapte asemanatoare din Istorie insa eu personal, am tras o concluzie in privinta asta : planurile oculte nu se realizeaza la nivelul propus . De ce ? Habar nu am . Inclin sa dau dreptate celor care zic ca mai exista o forta necunoscuta noua, marele public.
  De fiecare data , ceva se opune realizarii prin diferite metode  :-D
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 05 August 2012, 21:23:48
Zic ca planul lor continua nestingherit, in sensul de perseverenta, deoarece si-au pus in practica suficient de multe puncte pana acum. Si de la 9/11 incoace tot ne arata: invazia Irakului, razboiul contra terorismului (fictiv), atentatele din marile capitale europene, criza economico-financiara. Si inca cate or mai fi pe lista lor de acum incolo...pana la statul fascist global.
Sunt de acord cu ideea ca exista o "forta" necunoscuta (cel putin deocamdata) care reuseste sa tina un curs mai "soft" al efectelor provocate de roadmap-ul "stapanilor". Poate, fara aceasta forta, eram demult exterminati. Dar, asa cum am mai spus mai demult, si aceasta forta are propriul sau roadmap, care se bazeaza pe cu totul alte scopuri de indeplinit si care cuprinde o zona cu mult mai extinsa decat interesele planetei Pamant.
Supraveghetorii cred ca intervin doar atunci cand parti din planul intunecatilor tind sa afecteze planul zonei, lasand totodata sa se "arda natural" karma negativa uriasa acumulata de umanitate...
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 05 August 2012, 22:44:40
Da, baietii rai sunt perseverenti si dovezi sunt peste tot in jurul nostru .
Si eu m-am intrebat de ce oare isi realizeaza totusi din planuri . Un raspuns posibil ar fi ca nimeni nu poate merge in locul nostru  :-D
Cat despre forta cealalta , am inglobat in concept mai multe aspecte particulare :
- o forta pur umana , organizata , gen asa-numita Fratie Alba. Care nu este unica pe pamant existand mai multe asemenea organizatii care nu e obligatoriu sa se si ajute reciproc. Fiecare isi vede de rasa lui .
- o forta non-umana insa pur terestra . Daca dau detalii (partial neverificate si partial neverificabile )o sa zica lumea sa postez pe siteuri SF  :-D
- o forta non-umana si non-terestra , ceea ce unii numesc Supraveghetorii desi in zona asta sunt multe aspecte complexe , depinde de nivelul vibrational la care se face analiza. In linii mari ar fi cei materiali si cei imateriali , evident ca din punctul de vedere uman.

Iar cireasa de pe tort suntem de fapt noi, cei 7 miliarde , socotiti atat ca suma cat si ca individualitate .
Ca un exemplu mic , fara referinte si linkuri : experimentul de la New-York ( parca  :roll: ) in care timp de nu stiu cate zile , un grup de oameni a meditat la pace iar rata criminalitatii s-a redus considerabil .Poate stie cineva mai multe si mai exacte despre asta  :-D
Cand s-a intrerupt experimentul , rata criminalitatii a sarit de media pentru acea perioada , probabil ca sa se compenseze oarece .
Totul aici si acum este orientat spre violenta si decadenta dar inca e bine . Pentru cat timp, nu stiu .
O sa vedem .

Toate cele de mai sus referitoare la acea forta trebuie tratate ca si posibilitati de existenta si nu ca fapte certe 100% . Exista ceva dovezi circumstatiale si multe altele atat de ambigui incat la o simpla prezentare a lor esti catalogat in cel mai bun caz un posibil scriitor de SF proaste.  :lol:

Parerea mea..
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 06 August 2012, 02:40:31
   Supraveghetorii intervin arareori (prin diverse alte persoane/fiinte) si doar in cazuri de stricta necesitate, atunci cand cursul firesc dat de prima regula este deranjat din diverse cauze. Supraveghetorii supravegheaza pastrarea regulilor si a balansului ce decurge din aceste reguli. Atat si nimic mai mult.
   Vremea recoltei se aproprie cu pasi repezi. Ar fi cazul ca fiecare sa descopere cine este cu adevarat, de ce este aici si care este drumul pe care vrea sa-l urmeze, cat mai repede. Timpul nu sta in loc in aest sistem.
   Videoclipul prezinta o varianta pe care poti sa mergi sau nu. Dupa indelungi analize, consider ca varianta propusa nu este cea mai buna. Asteptarea natanga a unui eveniment care sa ne trezeasca, ne lipseste de ceea ce s-ar putea numi Liberul Arbitru - chiar si in masura mica in care ne este dat. Asteptarea natanga ne poate arunca in fata unei mistificari controlate, o capcana din care nu putem iesi daca nu ne-am interogat in prealabil sinele, inima.
   Am intrebat de cateva ori cine este dirijorul care apare inainte de-a se activa si dervishul rotitor. Am considerat initial ca este vorba despre Moarte - dar chiar si moartea este la randul ei un factor de control in sistemul acesta. Deci dirijorul se gaseste pe planul direct urmator si este defapt cel (de fapt cei) ce cu buna stiinta au initat planul general pentru aceasta planeta cu mii si mii de ani in urma.
   Si nu va amagiti cu vesnica Kabala care e vinovata pentru un asemenea plan: Kabaka e doar o unealta marunta. Adevaratii papusari nu sunt perceputi in aceasta realitate: unii dintre ei au fost numiti Zei in vechime, altii chiar Dumnezei. Pentru a intelege cine si de ce conduce un sistem sau o realitate, ar trebui sa intelegem regulile creatiei  sau regulile universale. Iar creatia se bazeaza pe Regula armonica a Octavei. Deci sunt 7 realitati iar Creatorul ce poate controla aceste 7 realitati se situeaza pe nivelul exact urmator al 8-lea care este defapt primul nivel dintr-un alt sir de alte 7 realitati imediat urmatoare. Cate reflexii ale aceluiasi obiect se pot vedea intr-o oglinda ? 7! Dupa aceea, totul trece pe un alt nivel al realitatilor create.
   Exemplificare: realitatea 1 are drept conducator un zeu care locuieste in realitatea 2. Realitatea 2 are drept conducator un zeu care locuieste in realitatea 3... si tot asa. Fiindca creatia a plecat de sus in jos, si nu de jos in sus. Noi putem crea realitati inferioare noastre sau cel mult egale: dar niciodata realitati superioare celei in care activam.
   Adevaratii papusari ai planetei au fost si vor fi mereu papusari. Singura scapare din aceasta realitate 3D si trecerea in nivelul imediat urmator se poate face doar prin depasirea propriilor bariere, a propriei ignorante, interogarea sinelui si-a inimii si in final decizia drumului pe care vrem sa-l urmam.
   Restul e doar spectacol !

Cei ce n-au inteles despre ce vorbesc, sunt rugati sa priveasca tot ce am scris ca pe niste simple idei fanteziste.

Si-un ultim sfat:
Nu uitati niciodata ca nu exista lumina fara intuneric, bine fara rau, pozitiv fara negativ : + si  - trebuie sa existe impreuna pentru a pune lucrurile in miscare. Stanga va deveni dreapta, jos va deveni sus, iar moartea nu este altceva decat o schimbare. Totul curge, pentru a exista viata.
Punctul 0 este minunat, dar in acelasi timp este inert.
Voi decideti cine si unde trebuie sa fiti (iar Papusarii sunt chiar incantati sa vada ca nu dormiti).


Alea Jacta Est !
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: arckadii din 08 August 2012, 07:18:05
Interesant ce s-a intamplat fix cu drapelul Americii, fix la JO?:)


US flag falls during Women's tennis gold-medal ceremony at 2012 London Olympics (http://www.youtube.com/watch?v=KvO1txhLlO4#ws)


Coincidenta, stiu...dar se potriveste chiar bine.


Ark
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 09 August 2012, 13:18:15
Update scurt: cu riscul pierderii unei ore din viatza (mult mai putin oricum decit aici pe RUFOn), i-am scris chiar azi un e-mail lui nea' Lefebvre, pentru eventuale lamuriri ale unor neclaritati personale, nascute-n mintea mea limitata mai ales dupa vizionarea interviului cu hiperactivul Alex Jones.

Facui asta nu doar fiindca stiu lb. engleza un pic mai bine decit captain Base, ci din simplul motiv ca tipu' a raspuns (desi relativ scurt) unor mailuri de la necunoscuti, dovedindu-se neasteptat de abordabil (zic asta nu ca presupunere, unul din corespondenti fiindu-mi cunoscut - faptul ca l-a intrebat insa timpenii simpliste :-D e o alta poveste).
In plus, m-am gindit c-ar fi pacat sa nu profitam de posibilitatea unei eventuale comunicari directe cu autorul controversatului clip animat, dupa ce ne-am dat cu presupusul "teoretizant" in fel si chip.

Astept deci eventuale limpeziri "de la sursa":star: - pe care clar c-o sa vi le sifonez si voua, de-or veni vreodata (dupa ce mi le citesc si baietii cu oki albastri, evident). 8-)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 09 August 2012, 16:43:15
(Cu scuze pt dubla postare) - uite si continutul e-mailului de azi, pentru cei curiosi.
Cu doua pasaje omise, fiind prea... personale. 8-) In principiu si-n doua vorbe fiind vorba totusi de caile prin care musiu Lefebvre ar fi accesat, asa cum sustine - si eu il cred -  "the pool of universal knowledge" sau noosfera universala (sectiunea Terra si sforarii ei perversi :evil: ), Biblioteca Akasha etc - ziceti-i cum vreti.
Am vrut deci doar sa confrunt diverse teorii, printre care si una rezultata din experientze proprii (nu ma intrebati care anume, ca n-au loc aici pe forum).

Date: 2012/8/9
Subject: Some personal questions for Mr. Louis Lefebvre
To: "info@heliofant.com" <info@heliofant.com>

Hello Mr. Lefebvre,

   I'm just a simple romanian citizen interested not only in graphic arts (domain of Your high expertise), but also in symbology and other subtle signals surrounding us nowadays. That's why Your astounding animation "I, Pet Goat II" raised to me more questions than answers, discussed here in Romania mainly on the UFO/conspirationist RUFOn forum - http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4203.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4203.0.html) - a topic started by myself.

   I'm not going to waste Your precious time with the many different interpretations of Your work of art (just a short statement: the majority still thinks that You may be just a "testing tool" of the Illuminati - I don't think so anyway  :wink:) and I'll limit my humble plea for clarifying some aspects of the interview made by Alex Jones - he's just a "tool" I guess and not You, not only because he's always speaking over his guests and having to constantly assert his own view of reality.

   Putting that aside, one small question remains: why did You not talk at all about the sources generating some prophetic elements of this great video, such as the house in flames viewed through the foggy window of the school in Obama's rearward-travelling shot or the three UFOs/Stealth Bombers destroying the mosque, or the atomic cloud above the muslim mother? Or about the circumstances of that "painfull period" of 4-5 years that emulated Your "inner visions"? 

   These details don't make me suspicious though, remembering Alex Jones's agressive style and Your elegant manners - so I keep thinking that this is not the work of the Illuminati for sure, even if Your animation started feeding in to the Mainstream Media and subsequently in the minds and consciousness of the masses. Even if Alex Jones said in the interview - for the Illuminati to generate power in their magic, there must be a prior knowledge/imprinting (he learned well the lesson of his masters, that's quite evident  :-P). Anyway, it's already a common sense statement about the critic's bad habit of inventing enough fantasy interpretations, miles away from the artist's visions.

  To be more focused now: this opinion (from the ATS forum) is, from my point of view, one of the most appropriates concerning Your intentions and the source of inspiration for "I, Pet Goat II" - and I would kindly ask You if I'm correct:

"I was relieved to see a more gentle soul who did truly care about his work and wasn't in it for the attention. The conversation was dominated and he was interrupted a lot, but I didn't blame him because it seemed very obvious to me that he is much more reserved and Alex considerably more outspoken.
Also, someone here (his username is Plube) had contacted him then posted that response on the two main "I, Pet Goat II" threads and in that response he said this all came to him visually and he tried to keep his own interpretations OUT of the making of the video.
Considering my personal and primary belief about "I, Pet Goat II"--that it came out of the pooled conscious resource that we're all connected to--I find it very reasonable that he wouldn't have an huge upper-hand in understanding it than the rest of us."

[...........................]
   Ending here, I assure You of my warmest consideration, looking forward for even a short response - awaited also by many (skeptical) Romanian forumists.

F N
Bucharest, Romania
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 09 August 2012, 19:00:25
Citat din: Siberia din  06 August 2012, 02:40:31
   ..
   Vremea recoltei se aproprie cu pasi repezi. Ar fi cazul ca fiecare sa descopere cine este cu adevarat, de ce este aici si care este drumul pe care vrea sa-l urmeze, cat mai repede. Timpul nu sta in loc in aest sistem.
   Videoclipul prezinta o varianta pe care poti sa mergi sau nu. Dupa indelungi analize, consider ca varianta propusa nu este cea mai buna. Asteptarea natanga a unui eveniment care sa ne trezeasca, ne lipseste de ceea ce s-ar putea numi Liberul Arbitru - chiar si in masura mica in care ne este dat. Asteptarea natanga ne poate arunca in fata unei mistificari controlate, o capcana din care nu putem iesi daca nu ne-am interogat in prealabil sinele, inima.
   Am intrebat de cateva ori cine este dirijorul care apare inainte de-a se activa si dervishul rotitor. Am considerat initial ca este vorba despre Moarte - dar chiar si moartea este la randul ei un factor de control in sistemul acesta. Deci dirijorul se gaseste pe planul direct urmator si este defapt cel (de fapt cei) ce cu buna stiinta au initat planul general pentru aceasta planeta cu mii si mii de ani in urma.
  ....
Nu uitati niciodata ca nu exista lumina fara intuneric, bine fara rau, pozitiv fara negativ : + si  - trebuie sa existe impreuna pentru a pune lucrurile in miscare. Stanga va deveni dreapta, jos va deveni sus, iar moartea nu este altceva decat o schimbare. Totul curge, pentru a exista viata.
Punctul 0 este minunat, dar in acelasi timp este inert.
Voi decideti cine si unde trebuie sa fiti (iar Papusarii sunt chiar incantati sa vada ca nu dormiti).


Alea Jacta Est !
Da , zarurile au fost aruncate dar inca se rostogolesc  :-D .
Mie personal imi displace ideea unei recoltari parca as fi in Stargate Atlantis si trebuie sa vina Wraith-u' sa ma recolteze .
   Asteptarea natanga este - zic eu - o optiune a Liberului Arbitru . A alege sa nu faci nimic este o optiune prezenta zi de zi . De obicei, eu stiu ca nu e bine sa fortezi usi deschise . Majoritatii ii place sa mearga pe cai batatorite de altii , fara riscuri , cu succes garantat . Altora le plac drumurile necalcate de altii , sa experimenteze , sa deschida noi optiuni celor din urma. Asta e , nu putem fi toti la fel . De aceea nu putem sari toti in sus la comanda  :-D De aceea exista conducatori, de aceea exista un Sistem .
  Videoclipul este o optiune particulara a unui om care a accesat sau nu polul cunoasterii  . Informatiile din acest punct sunt trecute prin filtrul personal si redate intr-o forma personala, functie de intelegerea si maturitatea de care dispune . El poate fi folosit de altii compatibili cu creatorul clipului in accederea la urmatorul nivel .
  Cei necompatibili din diverse motive au sau isi cauta propriile cai .
  Papusarii sunt dincolo de simtirea umana asa ca eu zic ca le este absolut indiferent daca si cine scapa sau e treaz . Din pdv uman Ei sunt inumani prin indiferenta lor sau a-umani prin detasarea care ii caracterizeaza .
  Sa nu uitam ca fara demoni nu exista nici ingeri - vorbind in limbajul uzual  :lol: Sau cum se zicea de vreo 6 mii de ani , motivul pentru care spitele unei roti nu cad este ca le uneste golul dintre ele  :-)
  Parerea mea..

P.S. Dirijorul e aici , eu asa zic . E o impresie falsa ca ar fi exterior . Tot parerea mea . :-D
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 09 August 2012, 19:36:55
Citat din: fiulploii din  09 August 2012, 19:00:25
Da , zarurile au fost aruncate dar inca se rostogolesc  :-D .
   Asteptarea natanga este - zic eu - o optiune a Liberului Arbitru . A alege sa nu faci nimic este o optiune prezenta zi de zi .
P.S. Dirijorul e aici , eu asa zic . E o impresie falsa ca ar fi exterior . Tot parerea mea . :-D
1. Io cred ca zarurile-s masluite tot de vreo 6 milenii si "arbitrii" sforarilor barbugii :-D lasati p-aici - cu alte directive decit ce simtim pe pielea noastra - sint pe cale sa intervina direct, satui de-atitea telefoane, telegrame, ravashe cu surprize etc.

2. La fel cum "dirijorul" trebuie sa fie si el aici, in "colonie" si nu la ani-lumina-n "centrala" ET, ca sa simta mai bine pulsul trebilor. Doar ca-i uman si nu doar umanoid (parerea mea), chiar daca hibridizat cumva ca sa devina o interfatza mai eficienta cu Sefii Ai Mari, :martiansmile: si poate clonat periodic tot de 5-6 milenii (ca suport fizic al unui CS updatat constant presupun).

3. Asteptarea natinga poate include, zic eu, si dezinteresul pentru simbolistica din jur, incluzind sursele subtile ale viziunilor aparent inexplicabile ale unora (cazul lui "I, Pet Goat II"). Iar Actiunea (poate tot natinga :lol:) n-ar trebui sa se rezume insa la trimis e-mailuri lui nea' Lefebvre, desi ceva-ceva rezolva si asta, dar exclusiv la nivel de intelegere a tabloului de ansamblu.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 11 August 2012, 23:14:46
"Bate si ti se va deschide" e o maxima care nu prea se mai aplica-n era asta grabita, mai ales cind bati la usa unor celebritati - cum a devenit cumva si Mr. Lefebvre in ultima vreme.
Uite ca prezumtia mea de... bun simt s-a adeverit totusi si autorul lui "I, Pet Goat II" mi-a raspuns chiar ieri. :-o

Reproduc deocamdata portiunea raspunsului (2/3 :-D) care intereseaza poate pe unii colegi (sorry, alineatul final ramine si-acum [.........], fiind un raspuns ce ma privea strict personal) si-oi reveni poate si c-o traducere daca-i nevoie (nu cred totusi asta, in urma unui circuit logic simplu).
Poate si cu ceva comentarii - dar numai dupa ce v-oi "auzi" si pe unii dintre voi.
Deeci: :martiansmile:

Hello F,

the end quote seems exactly right to me. It seems I have accessed something from the pooled conscious resource that is there for everybody to access. Now with all the new knowledge I have from the conspiracy world and other studies, I can layer on many more interpretations than before. Because keep in mind when the film came to me, I wasn't very clued into everything I know now (the federal reserve system, the reptilians, the perhaps alignment with the galactic center, Egyptian symbology, the false-flag system)... To me in the initial stages, the film was just about expressing a deep revulsion with the materialism of this plane.

As far as the interview went, Alex did not ask me about some particular scenes (the atomic cloud and the stealth bombers), so I did not talk about what I feel is clearly being prepared – the theater of the grandest war yet? It seems all the signs are there (but I don't know that for sure). They will want to shock us into complete submission. In hindsight, I should maybe have segued onto that topic when asked about the tanks. But the questions just kept rolling out.  I was a little nervous during the interview and felt I should just answer the questions as they come and not have too much of an agenda. The film is already very forceful. I don't think I should be forceful with my opinions as well.

[........................]

Hope that helps even just a bit.

Warm regards,

Louis Lefebvre
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 15 Decembrie 2012, 23:43:20
Revin - poate aiurea, nu stiu :roll: - la posibilele capacitati premonitorii ale genialului musiu' Lefebvre, in conexiune cu recentul eveniment tragic de la scoala Sandy Hook din Newtown-USA, soldat cu moartea prin impuscare a 20 de copii si 7 adulti.

Fiindca, pe la minutul 1:41 din animatie, talentatul actor Obamache transpira intr-o scoala... IARNA, iar acum a plins - la Casa Alba, dar tot iarna - in timpul unui discurs post-carnagiu.
Nu stiu cit de crocodilian :-D sau nu, dar a plins.
...Sa fi stiut poate Lefebvre ca lacrimile-i sint de fapt o simpla "transpiratie"?!

P.S.1: Iar Christ-ul din barca Schimbarii Solare :star: tot prin aburi iernatici (de decembrie... 2012 poate?) apare, hmmm... 8-)

P.S.2: Nu-mi cereti vreun link, ca nu-i pescuita de pe net ideea. :lol:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: sunnyboy din 16 Decembrie 2012, 00:13:02
@Xanadron: Interesanta conexiunea, dar eu vad la stiri cel putin un atentat sau o crima pe an intamplate/comise in scolile americane. Parca se intampla numai in scoli, parca e un sablon... Poate e mai interesant sa ne gandim de ce se intampla in scoli si nu in locul de munca al mamei sau tatalui prezumptivului vinovat! De ce nu se intampla intr-un muzeu de exemplu! Sau pe strada! Mie ceva imi pute!
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 16 Decembrie 2012, 13:38:58
Citat din: Xanadron din  15 Decembrie 2012, 23:43:20
Fiindca, pe la minutul 1:41 din animatie, talentatul actor Obamache transpira intr-o scoala... IARNA, iar acum a plins - la Casa Alba, dar tot iarna - in timpul unui discurs post-carnagiu.
Nu stiu cit de crocodilian :-D sau nu, dar a plins.
...Sa fi stiut poate Lefebvre ca lacrimile-i sint de fapt o simpla "transpiratie"?!
P.S.1: Iar Christ-ul din barca Schimbarii Solare :star: tot prin aburi iernatici (de decembrie... 2012 poate?) apare, hmmm... 8-)
Stranie coincidenta (sau poate nu) desfasurarii evenimentelor pe timpul iernii. Iar transpiratia lui Obama numai de la frig nu pare a veni...

La minutul 3:24 apare o scena care transmite ideea unei manipulari grosolane de la distanta a unor indivizi/individe care au in cap aprinsa doar o luminita (precum un bostan gaurit de Haloween), semn al lipsei constiintei de sine. Deschiderea cadoului poate reprezenta misiunea iar arma si simbolistica macabra, tipul misiunii.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Nicipreaprea din 17 Decembrie 2012, 03:50:39
Pe corpul armei e zgâriat un A și un L cumva?

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Xanadron din 17 Decembrie 2012, 11:20:29
Citat din: Nicipreaprea din  17 Decembrie 2012, 03:50:39
Pe corpul armei e zgâriat un A și un L cumva?
Nu, dar si-n cadrul asta HD se poate vedea minutiozitatea artistului in reproducerea detaliilor - inclusiv urmele de uzura de pe arma. Si astea inseamna deci ceva, nu doar simbolurile evidente gen capul de mort sau crucea cu virfu-n jos (mai putin vizibila, fiind singerie pe ciocolatiul "instructorului").
"AL"-ul ebraic (la el te refereai poate 8-)) apare insa, dupa unii, incifrat in alte cadre ale animatiei.
Interesant mi se pare si faptul ca-i figurata o fetitza in rolul "fragezitului mental". :roll:

P.S. @ sunnyboy: nu se-ntimpla masacre d-astea numai in scoli, din pacate - si acum de ex. expresia la americani e "going postal" :-D cind vine vorba de nebuneala psihotica a impuscarii multimilor. Fiindca postasii americani erau pina nu demult cei mai frecventi autori. De ce oare? Asta-i o alta tema de discutie, dincolo de aria prezentului topic.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: elena78 din 27 Decembrie 2012, 21:09:48
mai  este un video   ,clip animat, tot cu   semnale masonice  este  inventat pare in anul 1930,este de ajuns doar o minima cunoastere a simbolurilor masonice pentru a-l  intelege ...iata  aici  faimosul ,,,BIMBO'S INITIATION...

iata aici  putine explicatii  in english

http://vigilantcitizen.com/latestnews/bimbos-initiation-an-old-cartoon-about-masonic-initiation-video/ (http://vigilantcitizen.com/latestnews/bimbos-initiation-an-old-cartoon-about-masonic-initiation-video/)


creepy, disturbing, yet awesome cartoon ("Bimbo's Initiation") (http://www.youtube.com/watch?v=q4fXllxQa1Y#)




Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Siberia din 28 Decembrie 2012, 16:23:10
CitatIt seems I have accessed something from the pooled conscious resource that is there for everybody to access. Now with all the new knowledge I have from the conspiracy world and other studies, I can layer on many more interpretations than before. Because keep in mind when the film came to me, I wasn't very clued into everything I know now (the federal reserve system, the reptilians, the perhaps ??? alignment with the galactic center :-) (si totusi e multa iarna acolo) , Egyptian symbology, the false-flag system)...

Exista spatiu intre cuvinte dar exista spatiu si intre randuri. Depinde unde ne aluneca "ochii".

Doar o parere.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri alunecate
Scris de: Xanadron din 28 Decembrie 2012, 16:53:54
Citat din: Siberia din  28 Decembrie 2012, 16:23:10
Exista spatiu intre cuvinte dar exista spatiu si intre randuri. Depinde unde ne aluneca "ochii".

Doar o parere.
Buna parere - de fapt demult asteptam si viziuni ceva mai uluitoare :-D  decit... altele.

Welcome back deci pe corabia nebunilor, draga Siberia! Chiar iti simteam apoca_lipsa :lol: (si nu doar eu, sint convins).

Unele volute ale exprimarii LL-iene pot fi atribuite deci francofoniei lui originare, dar altele-s intr-adevar susceptibile la diverse interpretari.
Eu cel putin ramin insa la o interpretare "de buna credintza" a afirmatiilor artistului canadian, cu care am mai schimbat de fapt de-atunci citeva idei pe e-mail - desi nu prea multe, omu' fiind extrem de ocupat.

O sa revin insa cu ceva detalii cind oi avea destul timp sa mai scrijelesc la topicul asta considerat inutil de citiva colegi, absolut stimabili de altfel.
(M-am scos binisor aici, nu-i asa, alx & romulus?) :wink:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Arhanghelul din 21 Septembrie 2013, 11:12:23
... c-o fi, c-o păţi ...  :evil: stie ... Compania MuncA in Zadar ...

https://www.youtube.com/watch?v=ciQnwSIXECE (https://www.youtube.com/watch?v=ciQnwSIXECE)

Asta MI S-A paru' ... asta v-o spusEI ...  :mrgreen:
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 21 Septembrie 2013, 11:48:14
Citat din: Arhanghelul din  21 Septembrie 2013, 11:12:23
... c-o fi, c-o păţi ...  :evil: stie ... Compania MuncA in Zadar ...

https://www.youtube.com/watch?v=ciQnwSIXECE (https://www.youtube.com/watch?v=ciQnwSIXECE)

Asta MI S-A paru' ... asta v-o spusEI ...  :mrgreen:

Adica ?
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Arhanghelul din 21 Septembrie 2013, 12:42:07
Citat din: Arhanghelul din  21 Septembrie 2013, 11:12:23
... c-o fi, c-o păţi ...  :evil: stie ... Compania MuncA in Zadar ...

Textul nu avea ... nici o legatura (imediata/constienta) cu faptul ca youtube a cenzurat filmuletul ... asta am aflat-o de la tine ... filmuletul a fost pus in dimineata asta ... si l-am editat direct pe "youtube" ...

Merci pentru promptitudine ... ca ... poate era si delete ... am intrat urgent pe cont si l-am salvat pe hdd ...

P.S. In timp ce scriam acest post ... am avut un "deja vu" ... c-am mai facut candva "faza" asta ... LOL   :-o ... parca tot cu fiulploii ... LOL  :-o ...

http://www.fileshare.ro/e29873819 (http://www.fileshare.ro/e29873819)

P.S.S.2  "Compania MuncA in Zadar" ... a vrut sa fie un rebus ... si a devenit o premonitie ... LOL  :-o ...

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: mr din 22 Septembrie 2013, 13:17:06
Poate ca prabusirea partiala a obeliscului este mai realista decat aberatia contrafacuta a prabusirii complete a turnurilor gemene. De asemanare de situatii nu cred ca poate fi vorba!

Trecand peste happy-end-ul de final, Olympus has fallen este un film destul de socant. Nu prin violenta cu care ne-a obisnuit industria de film americana, ci prin ideea cuceririi Casei Albe si a accesului la controlul armamentului. Daca tot esti mandru ca ai statutul de natiune superdezvoltata si cu influienta maxima in lume, de ce ti-ai construi o imagine in care esti  atacat, umilit,  mai ales in filmul asta direct in inima?
Iar scena cu caderea drapelului (sfasiat) SUA este arata in mai multe filme produse in ultimii 2-3 ani.
De aceea nu cred ca-i doar o moda sau o intamplare printre scenaristii americani de a se juca asa negativ cu simbolistica de superputere a SUA, mai ales ca aceasta imagine a fost construita cu grija timp de multe zeci de ani.

Ma mai gandesc ca prabusirea Zborului 93 in Pennsylvania, zbor ce avea destinatie Casa Alba, poate a fost intentionata, lasand sa fie ca o continuare... pentru urmatorul pas de pe agenda.

Clipul Heliofant are ca repere mandatele a doi presedinti: Bush Jr. si Omaba. In film, chiar daca presedintele era alb, deciziile majore au fost luate de presedintele de conjunctura, seful Congresului, de culoare. Tot respectul pentru Morgan Freeman, imi place foarte mult ca si actor, dar putea fi un alb in acest rol. :) 
Zic si eu..

Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - Sodoma ...
Scris de: Arhanghelul din 14 August 2015, 21:14:53
Capra se intoarce ...  :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

https://www.youtube.com/watch?v=lATHpG55U78 (https://www.youtube.com/watch?v=lATHpG55U78)
https://www.youtube.com/watch?v=_aO2_tZlIiQ (https://www.youtube.com/watch?v=_aO2_tZlIiQ)
https://www.youtube.com/watch?v=29t-p0YIhCc (https://www.youtube.com/watch?v=29t-p0YIhCc)
https://www.youtube.com/watch?v=mXPZB9aHm5s (https://www.youtube.com/watch?v=mXPZB9aHm5s)

http://www.firstpost.com/world/goddess-kali-showcased-empire-state-building-nyc-heres-2385298.html (http://www.firstpost.com/world/goddess-kali-showcased-empire-state-building-nyc-heres-2385298.html)
(http://www.storypick.com/wp-content/uploads/2015/08/MaKaliProjectingChangeEmpireStateBuildingRacingExtinctionAndroidJones01.jpg)(http://www.theopenscroll.com/images/symbols/CernShiva.jpg)(http://www.godlikeproductions.com/sm/custom/g/m/d2a848f980.jpg)(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=2696.0;attach=20412;image)


http://www.ibtimes.co.in/new-york-city-fierce-maa-kali-lights-empire-state-building-photosvideo-642330 (http://www.ibtimes.co.in/new-york-city-fierce-maa-kali-lights-empire-state-building-photosvideo-642330)
http://www.storypick.com/goddess-kali/ (http://www.storypick.com/goddess-kali/)

Resurse:

http://www.rufon.org/forum/fenomene-conexe-si-paranormale/cartile-lui-radu-cinamar-descoperirea-din-bucegi/msg89659/#msg89659 (http://www.rufon.org/forum/fenomene-conexe-si-paranormale/cartile-lui-radu-cinamar-descoperirea-din-bucegi/msg89659/#msg89659)
http://www.rufon.org/forum/tehnologii-vechi-i-noi/cern-posibila-dracovenie-high-tech-pentru-iesirea-unora-din-matrix (http://www.rufon.org/forum/tehnologii-vechi-i-noi/cern-posibila-dracovenie-high-tech-pentru-iesirea-unora-din-matrix)!/msg91573/#msg91573
https://www.youtube.com/watch?v=HOeuermcfNY (https://www.youtube.com/watch?v=HOeuermcfNY)
https://www.youtube.com/watch?v=OftF4r10pic (https://www.youtube.com/watch?v=OftF4r10pic)
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - conexiuni cu CERN? Doar I.A. stie...
Scris de: Xanadron din 02 Februarie 2016, 11:30:14
https://www.youtube.com/watch?v=H8BjhwF8uqM&feature=youtu.be (https://www.youtube.com/watch?v=H8BjhwF8uqM&feature=youtu.be)

"I-PET-GOAT" Google Earth Search Takes You To CERN !"

Ma gindeam sa bag asta pe topicul CERN, da-i mai bine aici - daca tot a postat colegul Arhanghel ceva similar anul trecut (si oarecum premonitoriu).
N-am probat personal strania legatura internautica I-Pet-Goat > CERN ca-mi merge pe moment rabla de computer ca okiu' mortului, da-i posibil sa fie reala.

La fel de reala pare insa prezumtia crearii World-Wide-Web-ului cu scopul principal al conectarii volumului imens de date rezultat din experimente gen CERN (nu mai intru-n detalii fiindca am mai discutat p-aici despre englezul care a "inventat" - vorba vine, cineva trebuia adus in fatza - si net-ul si CERN-ul), da-i oricum interesant de urmat firul actiunilor A.I. / I.A. :evil: - insidioase si simultan "in plain sight".
Clar deci (pt. JE cel putzin) ca prin prisma ultimelor conexiuni "inocentza" lui musiu' Lefebvre merita din nou pusa sub lupa. 8-)

SkyNet-ul nu mai pare deci de-o vreme doar o aiureala SF, mai ales daca punem cap la coada :lol: atitea piese de puzzle ca dau dureri de cap (cui n-are inca procesoare-n devla) - cipuire, "war on cash", facial recognition, EM-influentzare etc. s.a.m.d.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 17 Aprilie 2019, 03:30:54
https://youtu.be/6n_xCI-peq0
Incepand cu minutul 6. Luata de pe facebook.
Parerea mea e ca se incearca o potrivire fortata.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" și cocoșu' galez
Scris de: abyss din 17 Aprilie 2019, 07:46:37
Posibil... dar tot oarecum forțat poți observa in spatele catedralei ditamai cocoșu...galic. Stilizat evident.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: fiulploii din 18 Aprilie 2019, 11:37:12
Da, nu văzusem cocoşul. Dar nu vad nici o moschee care sa fie darâmată fiindca cred ca stii , a ars si o moschee importanta in aceeasi zi.
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: abyss din 18 Aprilie 2019, 17:28:27
Iisus, nici el nu cred ca a vazut/intrat in vreo moschee... dar are  timp sa recupereze la final, mai stii?
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: Grifon din 21 Aprilie 2019, 12:34:30
Cocoșul din fundal poate indica Notre Dame, ca și contraforții de piatră strãmbați în stânga.
Totuși, imaginea frontală a catedralei nu seamănă cu simbolul parizian. Turlele fusiforme aduc mai degrabă cu Sagrada Familia a lui Gaudi, din Barcelona - chiar dacă acolo fațada are 4 "lumânări".

Se poate însă ca imaginea din clip să se refere la Notre Dame, dacă acceptăm (pe lângă stilizări / criptări) o imagine din partea opusă (atașament). Din "spate" se văd bine și contraforții și "fusul" învăluit de fum.

Oricum, simbolismul e puternic, și asocierile superstițioase abundă în Paris. Nefericitul incident a avut loc în Săptămâna (lor) Mare, iar ieri, înaintea Învierii, capitala franceză a fost din nou zguduită de valul revoluționar "galben", în ceea ce s-a numit " Ultimatum 2".
Evenimentele din Franța cresc în intensitate, și cred că vor fi evoluții interesante.

(mai multe despre asta voi comenta însă pe topicul "muralelor NWO", căci avem śi acolo niște " potriveli" tulburătoare cu  o mai veche avancronică "The Economist").
Titlu: Re: Clipul "I, PET GOAT II" by Heliofant - pareri
Scris de: hoinar din 12 Noiembrie 2020, 04:30:21
Un subiect demn de redeschis, mai ales in lumina evenimentelor halucinante ce au cuprins toata lumea in ultimul an. Poate ca domnul Lefebvre a accesat intre timp si alte cunostinte din "piscina" atemporal-universala, demne de impartasit?

Citat din: Siberia din  06 August 2012, 02:40:31

..Iar creatia se bazeaza pe Regula armonica a Octavei. Deci sunt 7 realitati iar Creatorul ce poate controla aceste 7 realitati se situeaza pe nivelul exact urmator al 8-lea care este defapt primul nivel dintr-un alt sir de alte 7 realitati imediat urmatoare. Cate reflexii ale aceluiasi obiect se pot vedea intr-o oglinda ? 7! Dupa aceea, totul trece pe un alt nivel al realitatilor create.

Exemplificare: realitatea 1 are drept conducator un zeu care locuieste in realitatea 2. Realitatea 2 are drept conducator un zeu care locuieste in realitatea 3... si tot asa. Fiindca creatia a plecat de sus in jos, si nu de jos in sus. Noi putem crea realitati inferioare noastre sau cel mult egale: dar niciodata realitati superioare celei in care activam.

Adevaratii papusari ai planetei au fost si vor fi mereu papusari. Singura scapare din aceasta realitate 3D si trecerea in nivelul imediat urmator se poate face doar prin depasirea propriilor bariere, a propriei ignorante, interogarea sinelui si-a inimii si in final decizia drumului pe care vrem sa-l urmam.

Si-un ultim sfat:
Nu uitati niciodata ca nu exista lumina fara intuneric, bine fara rau, pozitiv fara negativ : + si  - trebuie sa existe impreuna pentru a pune lucrurile in miscare. Stanga va deveni dreapta, jos va deveni sus, iar moartea nu este altceva decat o schimbare. Totul curge, pentru a exista viata.
Punctul 0 este minunat, dar in acelasi timp este inert.
Voi decideti cine si unde trebuie sa fiti (iar Papusarii sunt chiar incantati sa vada ca nu dormiti).

Acest pasaj este unul dintre cele doar cateva poate din oceanul de idei Rufon ce merita salvate pentru posteoritate.