Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Administratie => Subiect creat de: sevastase din 10 Iunie 2008, 09:41:31

Titlu: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 09:41:31
Am ajuns la trista concluzie ca forumul si site-ul RUFON, face parte din aparatul mass media care incearca sa influenteze opinia publica intr-o directie anume.

Se promoveaza idei anume, se cenzureaza anume idei, se tolereaza atacul a persoana numai atunci cand serveste agenda celor ce dicteaza directia forumului.

Am atras acum ceva timp atentia ca se va introduce ideea de a accepta existenta unor alte rase incet incet prin intermediul mass mediei.

Acum traim o perioada in care vaticanul " admite " , teveul romanesc aduce militari si inregistrari video, iar personaje care studiaza " fenomenul " gen dorneanu, sunt adusi ca " experti "  :roll: asupra subiectului.

In acelasi timp pe un site de conspirationism si a sevrea a fi plin de oameni deschisi la minte, orice nu urmeaza directia dictata de moderatori sau opiniile lor, este prompt sters, mutat,moderat sau pur si simplu este luat lamisto de nesimtiti sau nesimtite special tolerate de moderatori sau conducerea forumului.

Nu e nici o surpriza sau mirare pentru mine personal, daor ca atunci cand am descoperit rufon chiar am crezut ca e un forum a celor ce indraznesc sa nu se conformeze si au curajul sa gandeasca diferit.

Cateodata maamuzam copios cand trebuia sa ma plang la cei care creeaza problemele. In concluzie, e trist dar adevarat.

RUFON face parte din extensia aparatului NWO care contribuie la dezinformare pe teritoriul Romaniei.

Si eu care credeam ca exista si la noi oameni care indraznescsa gandeasca.

Exista si exceptii la regula. Sunt aici membri care chiar inteleg ce se intampla sisincer nici nu inteleg cum rezista in mediul asta infect de dezinformare si mediocritate.

Faptul ca mesajul acesta va fi sters sau mutat confirma concluziile mele  :|
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LupinThe3rd din 10 Iunie 2008, 10:01:00
Mon cher, acu' te-ai pus pe chitatit ca e o constipatie pe Rufon in loc sa raspunzi la intrebarea de la reptilieni: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1758.msg33436.html#msg33436 :)). In loc sa raspunzi tu ai inceput bocesti ca rufon face parte din NWO si bocesti ca nesimititi si nesimtitele te iau la misto. Hai nu mai fii trist, ca nu te-a lasat gagica, si pune mana si raspunde cu curaj la intebari, incearca sa fii coerent in idei, adu argumente si contra-argumente si nu mai fa cum fac copiii mici "io ma supar pe voi ca radeti de mine si ganditi ca mine si radeti de mine si sunteti niste nesimtiti si nesimitite", comportate ca un om matur si nu ca un copil isteric care daca nu vrea sa faca altcineva ca el  incepe sa traga flegme: nesimtiti, nesimtite, samd. cat timp nimeni nu ti-a spus tie chestii de geul: nebun, du-te la psihiatru, esti schizofrenic, samd. Faptul ca X sau Y nu te cred pe cuvant si iti cer argumente sau iti demonteaza discursul incoerent nu inseamna ca sunt extensia NWO ci mai degraba ca tu te superi precum ciurdarul pe sat. Si in loc sa iti iei jucariile si sa fugi la mama mi bine ai pune mana si ai argumenta cum trebuie cele scrise de tine in loc sa chirai pe la colturi.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 10 Iunie 2008, 10:52:18
Hai totusi sa nu o dam in extreme ,chiar daca traim in lumea in care traim  :-D
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LupinThe3rd din 10 Iunie 2008, 11:06:24
Citat din: Sirius13 din  10 Iunie 2008, 10:52:18
Hai totusi sa nu o dam in extreme ,chiar daca traim in lumea in care traim  :-D
Esti un agent al NWO mascat! :p
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Shadowman din 10 Iunie 2008, 11:07:52
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 09:41:31
Am ajuns la trista concluzie ca forumul si site-ul RUFON, face parte din aparatul mass media care incearca sa influenteze opinia publica intr-o directie anume.

Se promoveaza idei anume, se cenzureaza anume idei, se tolereaza atacul la persoana numai atunci cand serveste agenda celor ce dicteaza directia forumului.

In acelasi timp pe un site de conspirationism si a sevrea a fi plin de oameni deschisi la minte, orice nu urmeaza directia dictata de moderatori sau opiniile lor, este prompt sters, mutat,moderat sau pur si simplu este luat la misto de nesimtiti sau nesimtite special tolerate de moderatori sau conducerea forumului.

RUFON face parte din extensia aparatului NWO care contribuie la dezinformare pe teritoriul Romaniei.

Exista si exceptii la regula. Sunt aici membri care chiar inteleg ce se intampla si sincer nici nu inteleg cum rezista in mediul asta infect de dezinformare si mediocritate.

    Sa vorbesti despre "cenzura" pe internet,mi se pare deplasat.Cenzura e un termen perimat...As spune ca e un termen pe cale de disparitie in "jungla" internet-ului...
    Poti vorbi de pasiune,de obligatii , interese,mai mult sau mai putin personale,de crezuri ori de rating. Atit.
    Toti cei care se considera cenzurati (si nu fac referire numai la membrii forumului RUFON ) au o solutie simpla si la indemina contra cenzurii :
  http://www.myforum.ro/
    In rest,nu comentez afirmatiile tale.E o vorba :  "Cine se-aseamana ,se-aduna..."
    Si eu am nemultumiri vis-a-vis de acest forum,de unii membrii ai forumului,de continutul unor mesaje.Insa am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu-mi mai fac nervi.Solutii sunt destule...
    Iti poti crea un forum unde,la intrare, sa postezi un anunt de genul :
   "Aici e mosia lui Sevastase .Faceti ce vreau,scrieti ce vreau,tolerez pe cine vreau,intra si iese care vreau ! "
    Sau poti sa le dai libertate totala,daca doresti...
    Sa nu-mi spui ca "forte oculte" nu te lasa sa te exprimi...
    Si gata !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: DepthOfField din 10 Iunie 2008, 11:49:20
Sevastase a spus:
CitatOrice copil retardat de clasa a 2 a speciala observa ca sirena pe stanca era o tipa deghizata , din care cauza avea si un chenar negru. Nu am explicat asta pentru ca era destul de evident. Insa aparent tu nu bati asa departe
citat de la http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1758.msg33692.html#msg33692

am pus poza in discutie, ca sa nu dam pagina inapoi prea mult.

Deci, Sevastase, ai o problema de intelegere a conceptului de "bun simt". Te crezi pe campii haiduc de unul singur si consideri ca ai dreptul sa spui sau faci orice, in numele unor concepte precum "libertatea de exprimare" si "deschidere de minte".. Daca ti se atrage atentia, si nu de o persoana doar (care ar putea fi deci usor banuita de subiectivism fata de tine) o dai in conspiratii si te simti persecutat.

este o vorba: daca mai multi iti spun ca esti beat, inseamna ca trebuie sa te duci sa te culci (adica sa iei masuri in ceea ce te priveste).

Poza cu sirena, ca multe multe alte imagini puse de tine, fara explicatii si iesite din context.
Afirmi ca e evident si pentru un copil schizofrenic ca e evident un truc ordinar, si se vede legatura de la o posta cu chenarul negru. Ei bine, normal ca e un truc, nu asta e nelamurirea (si te faci ca nu intelegi obiectul criticii), insa nici eu nu m-am prins ca este o poza ON-TOPIC in stransa legatura cu subiectul Reptilienii, ci o vad off-topic total. Mai mult, afirmi ca este o poza simbolica. Simbolica la ce dracu? Vezi, nu ma duce capul, nu-ti inteleg sclipirile logicii tale. Deci sunt retardat. SCOPUL TAU PE ACEST FORUM ESTE SA DEMONSTREZI CA ESTE PLIN DE RETARDATI ? Ca este o extensie a NWO si ca trebuie denigrat?

Hai sa-ti precizez (de parca nu ti-ai da seama) publicul majoritar care frecventeaza acest forum: copii, adolescenti, adulti abia intrati. Ei sunt avizi de cunoastere, sunt non-conformisti, au mintea in formare. Ar fi deci bine ca imaginile pe care le afisezi sa fie insotite de o scurta explicatie, ca sa inteleaga tot prostul. Eu ma indoiesc despre mine ca sunt un retardat incapabil sa-ti inteleg on-topicul cu poza cu sirena (ca si multe alte exemple postate de tine). Dar eu pot fi foarte subiectiv fata de propria-mi persoana si sa ma auto-idolizez. Dar multi altii forumisti dovediti prin activitatea lor ca au bun simt, si ti-au sugerat aceleasi intrebari, sunt si ei la fel de retardati?

Stie cineva care este legatura dintre o poza FALSA cu o sirena, incadrata in chenar negru, deci stie cineva care e legatura cu subiectul "reptilienii"? Cine stie, sa explice. Cine nu stie, sa ridice mana sus. Nasol moment, s-ar putea ca Sevastase sa va inscrie la clasa a doua speciala.
Si nu e singura poza. Pui o gramada de poze fara explicatii. Pui schite de mana (sau cartoons) luate de pe internet, fara nici o explicatie. Pui FALSURI demonstrate deja ca sunt falsuri, fara a preciza ca sunt falsuri. Care e logica? Poate vreun forumist samaritean sa-mi spuna? Ca daca l-am intrebat, si nu o data, pe domnul Sevastase, fie nu mi se raspunde, fie mi se sugereaza ca sunt un retardat. Iar pe privat, mi se atrage atentia ca incep sa-l enervez pe domnul haiduc.

Revenind la publicul care citeste forumul Rufon. Este el format din oameni care au aceeasi cultura si domeniu de intelegere ca Sevastase? Pai nu. Sunt oameni tineri, in formare, foarte diferiti, carora trebuie sa le explici clar si cat mai transparent despre un concept sau altul mai dificil. O stiu din experienta, ca de foarte multe ori mi se parea ca am explicat un lucru, ca apoi sa constat ca nu e intotdeauna asa. Asa ca, m-am obisnuit sa scriu mesaje detaliate, chiar pedagogice pe alocuri. Si am semnale ca lumea a apreciat acest lucru. Bine iar ma laud, si spun prostii auto-prea-maritoare, dar un lucru este cert: lumea nu intelege concepte si informatii dincolo de superficialitate, daca nu explici cat mai clar. Ori Sevastase, tu ce faci? Turui siruri dupa siruri de poze cu balauri, luate fara discernamant decat pe regula una da una ba, de pe google-images ( http://images.google.com/images?hl=en&q=reptilians&gbv=2 ). Daca ti se atrage atentia ca discursul tau este non-explicativ si foarte dificil, si nu de unul, ci de mai multi, inclusiv moderatori, si sa te incadrezi intre niste limite de bun simt (pe care tocmai ti le-am descris asa cu m-a dus pe mine capul meu de retardat), ce faci? pretext pentru tine de a demonstra cenzura, si incadrarea celorlati in diverse clase speciale?

Sevastase, las-o jos ca macane. Daca ai ceva de zis despre reptilieni, atunci fii on-topic, respecta lucrurile de bun simt, respecta mintile celorlalti si lamureste neclaritatile si erorile din discurs atunci cand ti se atrage atentia. Este logic ca daca faci afirmatii cu aura de "axiome sigure", si fara ARGUMENTE reale, sa fii luat la intrebari. Pai care e diferenta dintre un individ care afirma in mod altruist si bine intentionat niste pareri personale rezultate din cautari proprii, si unul ABIL care minte si toarna toate zoaiele informationale pseudo-logice ce le gaseste? Si care apeleaza subtil la perceptii fizioligice si psihologice gen "pareidolia" in scop de sugestionare? Pai nu e nici o diferenta. Fiecare spune vorbe neverificate si povesti cu sex-appeal. Si atunci, aceasta diferenta TREBUIE construita. Trebuie aduse argumente, si mai ales, trebuie raspuns la contra-argumente sau punctele nevralgice sau neclare. Trimiterea la "nu trebuie sa ma crezi, du-te si cauta singur", este neconforma cu scopul unui FORUM DE DISCUTII.

CitatCel mai mult ma amuza cum ciuciulete sau lupin imi iau un text , il separa in propozitii si apoi se apuca sa contraargumenteze conceptele cu argumente " logice   "
Ceea ce denota ca nu sunt asa de stupizi precum par ci poate chiar inteligenti.
Daca si-ar folosi capacitatea cenusie in scopuri constructive am avea cu adevarat un forum plin de oameni care gandesc.

Mi-e teama ca nu stii ce este aceea atitudine constructiva pentru CLARIFICAREA realitatii si a iesi din zona speculatiilor. Atragerea atentiei ca pozele nu au explicatii sau sunt falsuri, este dupa tine o atitudine distructiva?
Opinii diferite de alte tale, si chiar argumentate, reprezinta atitudini destructive? Daca da, inseamna ca ceea ce vrei tu este sa faci numai cum vrei tu. Dictatura propriei pareri.

Nu stiu, daca si cat ma pricep sa ma fac corect inteles la ce vreau sa spun, sper ca da. Cred ca nu sunt o voce singulara.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 11:53:02
Citat din: ciuciulete din  10 Iunie 2008, 11:49:20
Sevastase a spus:   citat de la http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1758.msg33692.html#msg33692

am pus poza in discutie, ca sa nu dam pagina inapoi prea mult.

Deci, Sevastase, ai o problema de intelegere a conceptului de "bun simt". Te crezi pe campii haiduc de unul singur si consideri ca ai dreptul sa spui sau faci orice, in numele unor concepte precum "libertatea de exprimare" si "deschidere de minte".. Daca ti se atrage atentia, si nu de o persoana doar (care ar putea fi deci usor banuita de subiectivism fata de tine) o dai in conspiratii si te simti persecutat.

este o vorba: daca mai multi iti spun ca esti beat, inseamna ca trebuie sa te duci sa te culci (adica sa iei masuri in ceea ce te priveste).

Poza cu sirena, ca multe multe alte imagini puse de tine, fara explicatii si iesite din context.
Afirmi ca e evident si pentru un copil schizofrenic ca e evident un truc ordinar, si se vede legatura de la o posta cu chenarul negru. Ei bine, normal ca e un truc, nu asta e nelamurirea (si te faci ca nu intelegi obiectul criticii), insa nici eu nu m-am prins ca este o poza ON-TOPIC in stransa legatura cu subiectul Reptilienii, ci o vad off-topic total. Mai mult, afirmi ca este o poza simbolica. Simbolica la ce dracu? Vezi, nu ma duce capul, nu-ti inteleg sclipirile logicii tale. Deci sunt retardat. SCOPUL TAU PE ACEST FORUM ESTE SA DEMONSTREZI CA ESTE PLIN DE RETARDATI ? Ca este o extensie a NWO si ca trebuie denigrat?

Hai sa-ti precizez (de parca nu ti-ai da seama) publicul majoritar care frecventeaza acest forum: copii, adolescenti, adulti abia intrati. Ei sunt avizi de cunoastere, sunt non-conformisti, au mintea in formare. Ar fi deci bine ca imaginile pe care le afisezi sa fie insotite de o scurta explicatie, ca sa inteleaga tot prostul. Eu ma indoiesc despre mine ca sunt un retardat incapabil sa-ti inteleg on-topicul cu poza cu sirena (ca si multe alte exemple postate de tine). Dar eu pot fi foarte subiectiv fata de propria-mi persoana si sa ma auto-idolizez. Dar multi altii forumisti dovediti prin activitatea lor ca au bun simt, si ti-au sugerat aceleasi intrebari, sunt si ei la fel de retardati?

Stie cineva care este legatura dintre o poza FALSA cu o sirena, incadrata in chenar negru, deci stie cineva care e legatura cu subiectul "reptilienii"? Cine stie, sa explice. Cine nu stie, sa ridice mana sus. Nasol moment, s-ar putea ca Sevastase sa va inscrie la clasa a doua speciala.
Si nu e singura poza. Pui o gramada de poze fara explicatii. Pui schite de mana (sau cartoons) luate de pe internet, fara nici o explicatie. Pui FALSURI demonstrate deja ca sunt falsuri, fara a preciza ca sunt falsuri. Care e logica? Poate vreun forumist samaritean sa-mi spuna? Ca daca l-am intrebat, si nu o data, pe domnul Sevastase, fie nu mi se raspunde, fie mi se sugereaza ca sunt un retardat. Iar pe privat, mi se atrage atentia ca incep sa-l enervez pe domnul haiduc.

Revenind la publicul care citeste forumul Rufon. Este el format din oameni care au aceeasi cultura si domeniu de intelegere ca Sevastase? Pai nu. Sunt oameni tineri, in formare, foarte diferiti, carora trebuie sa le explici clar si cat mai transparent despre un concept sau altul mai dificil. O stiu din experienta, ca de foarte multe ori mi se parea ca am explicat un lucru, ca apoi sa constat ca nu e intotdeauna asa. Asa ca, m-am obisnuit sa scriu mesaje detaliate, chiar pedagogice pe alocuri. Si am semnale ca lumea a apreciat acest lucru. Bine iar ma laud, si spun prostii auto-prea-maritoare, dar un lucru este cert: lumea nu intelege concepte si informatii dincolo de superficialitate, daca nu explici cat mai clar. Ori Sevastase, tu ce faci? Turui siruri dupa siruri de poze cu balauri, luate fara discernamant decat pe regula una da una ba, de pe google-images ( http://images.google.com/images?hl=en&q=reptilians&gbv=2 ). Daca ti se atrage atentia ca discursul tau este non-explicativ si foarte dificil, si nu de unul, ci de mai multi, inclusiv moderatori, si sa te incadrezi intre niste limite de bun simt (pe care tocmai ti le-am descris asa cu m-a dus pe mine capul meu de retardat), ce faci? pretext pentru tine de a demonstra cenzura, si incadrarea celorlati in diverse clase speciale?

Sevastase, las-o jos ca macane. Daca ai ceva de zis despre reptilieni, atunci fii on-topic, respecta lucrurile de bun simt, respecta mintile celorlalti si lamureste neclaritatile si erorile din discurs atunci cand ti se atrage atentia. Este logic ca daca faci afirmatii cu aura de "axiome sigure", si fara ARGUMENTE reale, sa fii luat la intrebari. Pai care e diferenta dintre un individ care afirma in mod altruist si bine intentionat niste pareri personale rezultate din cautari proprii, si unul ABIL care minte si toarna toate zoaiele informationale pseudo-logice ce le gaseste? Si care apeleaza subtil la perceptii fizioligice si psihologice gen "pareidolia" in scop de sugestionare? Pai nu e nici o diferenta. Fiecare spune vorbe neverificate si povesti cu sex-appeal. Si atunci, aceasta diferenta TREBUIE construita. Trebuie aduse argumente, si mai ales, trebuie raspuns la contra-argumente sau punctele nevralgice sau neclare. Trimiterea la "nu trebuie sa ma crezi, du-te si cauta singur", este neconforma cu scopul unui FORUM DE DISCUTII.

Mi-e teama ca nu stii ce este aceea atitudine constructiva pentru CLARIFICAREA realitatii si a iesi din zona speculatiilor. Atragerea atentiei ca pozele nu au explicatii sau sunt falsuri, este dupa tine o atitudine distructiva?
Opinii diferite de alte tale, si chiar argumentate, reprezinta atitudini destructive? Daca da, inseamna ca ceea ce vrei tu este sa faci numai cum vrei tu. Dictatura propriei pareri.

Nu stiu, daca si cat ma pricep sa ma fac corect inteles la ce vreau sa spun, sper ca da. Cred ca nu sunt o voce singulara.
Nu inteleg ce vrei sa zici...poti dezvolta ?
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: DepthOfField din 10 Iunie 2008, 15:29:19
CitatNu inteleg ce vrei sa zici...poti dezvolta ?
tu vorbesti serios, nu?

pai cum sa intelegi daca in nici 3 minute de la postarea lungului meu post, tu ai si raspuns? citesti numai ce-ti convine?

Un scurt rezumat, totusi:

spuneam ca bati campii, nu respecti reguli, postezi imagini (chiar si cartoons) culese aiurea de pe internet fara explicatii si fara legatura deseori, te folosesti de pareidolia din mintea copiilor, faci ce vrea muschiu tau in numele unor concepte precum "libertatea de exprimare" si "deschidere de minte"..  si daca ti se atrage atentia, tipi ca din gura de sarpe ca exista cenzura, ca suntem extensia a NWO, ca suntem majoritatea retardati sau orbi etc etc.

Si deci, tocmai ti-am aratat unde gresesti. Si m-am legat de exemplul cu sirena, care nu e nici pe departe unic, dar tu nu vrei sa recunosti ca l-ai pus total aiurea acolo (sau doar conform unui plan pervers de-al tau) si o tot dai cotita. Practic tot sugerezi prin atitudinea ta alunecoasa ca noi astia care iti punem intrebari critice suntem niste prosti! Nu ti se pare ca intinzi coarda? Chiar deloc? Stii cum se cheama lipsa de senzatii?

Traiesti, asa cum am mai spus, sub dictatura propriei pareri cum ca inteligenta si comportamentul tau este mai presus de un respect care ar trebui sa-l ai fata de cei cu care discuti pe un FORUM DE DISCUTII .

pricepi ceva, sau sa mai dezvolt un pic?
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: noua din 10 Iunie 2008, 15:50:36
Citat din: ciuciulete din  10 Iunie 2008, 15:29:19

tipi ca din gura de sarpe

TARE

oare de unde vine expresia asta ? o avea legatura cu reptilienii ?  :lol:

ps.subconstientul tau stie mai multe decat stii tu  :wink:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 15:52:16
Mai dezvolta putin.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: DepthOfField din 10 Iunie 2008, 16:14:27
CitatMai dezvolta putin

ha ha. Inteligent raspuns, care face pe fani sa zambeasca, si pe tine te imunizeaza impotriva oricarei raspunderi (sau raspuns).
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: romulus din 10 Iunie 2008, 16:43:25
CitatRUFON face parte din extensia aparatului NWO care contribuie la dezinformare pe teritoriul Romaniei.
----Dintre toate alegatiile tale, asta mi s-a parut cea mai tare monser ! Ce mai, m-ai dat pe spate ! Sper sa-mi pot reveni curand.... din ras .
----Dar daca, totusi, aduci si oaresce argumente, nu conteaza de ce tip/fel,  poa' sa fie si a la Gaga, cum  vad ca rationezi de obicei mata, ar fi ok! Macar deschizi ochii la mai multi si-i faci sa-si redefineasca pozitia fata de RUFOn !
----Am zis !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cautatorul din 10 Iunie 2008, 16:58:50
Citat din: romulus din  10 Iunie 2008, 16:43:25
----Dintre toate alegatiile tale, asta mi s-a parut cea mai tare monser ! Ce mai, m-ai dat pe spate ! Sper sa-mi pot reveni curand.... din ras .
----Dar daca, totusi, aduci si oaresce argumente, nu conteaza de ce tip/fel,  poa' sa fie si a la Gaga, cum  vad ca rationezi de obicei mata, ar fi ok! Macar deschizi ochii la mai multi si-i faci sa-si redefineasca pozitia fata de RUFOn !
----Am zis !

Eu insa am adus argumente cum ca rufon e o masinarie de manipulare si au fost aruncate la gunoi. Nici o explicatie.
De exemplu:

http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=2

Undeva mai jos la profil scrie:

http://www.wisetech.ro

Iar pe prima pagina mai jos sunt niste adrese de contact din tari de pe axa lui Basescu.

Pentru a vedea cam ce profit a avut:
http://www.listafirme.ro/catalog/j1472477_rdn_media_serv_srl.htm
Daca nu puteti atunci intrati la:

http://www.mfinante.ro/contribuabili/link.jsp?body=/contribuabili/agenti_nume.htm
Unde introduceti RDN MEDIA SERV la nume selectati Bucuresti si  o sa vedeti ca aceasta firma a avut pierderi si nu profit.

Intrebarea ramane: Cine finanteaza RUFON si pe Paul Dorneanu sa mearga de exemplu la intalnirea aia bilderberg?

Chiar daca e masinarie de manipulare, eu ma aflu aici pentru a incerca sa o contracarez.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LupinThe3rd din 10 Iunie 2008, 17:11:22
Citat din: Cautatorul din  10 Iunie 2008, 16:58:50
Eu insa am adus argumente cum ca rufon e o masinarie de manipulare si au fost aruncate la gunoi. Nici o explicatie.
De exemplu:

http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=2

Undeva mai jos la profil scrie:

http://www.wisetech.ro

Iar pe prima pagina mai jos sunt niste adrese de contact din tari de pe axa lui Basescu.

Pentru a vedea cam ce profit a avut:
http://www.listafirme.ro/catalog/j1472477_rdn_media_serv_srl.htm
Daca nu puteti atunci intrati la:

http://www.mfinante.ro/contribuabili/link.jsp?body=/contribuabili/agenti_nume.htm
Unde introduceti RDN MEDIA SERV la nume selectati Bucuresti si  o sa vedeti ca aceasta firma a avut pierderi si nu profit.

Intrebarea ramane: Cine finanteaza RUFON si pe Paul Dorneanu sa mearga de exemplu la intalnirea aia bilderberg?

Chiar daca e masinarie de manipulare, eu ma aflu aici pentru a incerca sa o contracarez.

Pai a fost la intalnirea din Istanbul nu la aia din honolulu. La Istanbul e ieftin daca nu stai la hotelul de 4 stele.
Daca o firma are clienti cu tari din Axa lui Basescu asta nu implica automat ca face parte din NWO. Ce MISA nu si-a deschis filiale in Vestul Europei. Asta implica faptul ca MISA face parte din NWO?
O firma nu e obligatoriu sa fie pe plus in fiecare an. Si mai exista explicatii. Am impresia ca nu lucrezi pentru/cu firme care au contact cu alte tari.  Esti junor cumva? Cu ce te ocupi?
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: romulus din 10 Iunie 2008, 17:33:19
CitatChiar daca e masinarie de manipulare, eu ma aflu aici pentru a incerca sa o contracarez
----Bafta monser ~!
----Cat despre wisetech si restul, era de ajuns daca vorbeai cu Paul, te scutea el de alte scenarii . Iar daca ai avea si tu firma, ai sti cum devine cestiunea cu profitul si cu raportarile "pe rosu". Da' mai bine ca n'ai !
---Am zis !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cautatorul din 10 Iunie 2008, 17:55:41
Citat din: LupinThe3rd din  10 Iunie 2008, 17:11:22
Pai a fost la intalnirea din Istanbul nu la aia din honolulu. La Istanbul e ieftin daca nu stai la hotelul de 4 stele.
Daca o firma are clienti cu tari din Axa lui Basescu asta nu implica automat ca face parte din NWO. Ce MISA nu si-a deschis filiale in Vestul Europei. Asta implica faptul ca MISA face parte din NWO?
O firma nu e obligatoriu sa fie pe plus in fiecare an. Si mai exista explicatii. Am impresia ca nu lucrezi pentru/cu firme care au contact cu alte tari.  Esti junor cumva? Cu ce te ocupi?

Eram sigur ca o sa vi cu astfel de argumente si o sa sari in apararea lui spooky.
Te-am mirosit, ori esti mason, ori esti din gasca care manipuleaza.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cautatorul din 10 Iunie 2008, 18:04:49
Citat din: romulus din  10 Iunie 2008, 17:33:19
----Bafta monser ~!
----Cat despre wisetech si restul, era de ajuns daca vorbeai cu Paul, te scutea el de alte scenarii . Iar daca ai avea si tu firma, ai sti cum devine cestiunea cu profitul si cu raportarile "pe rosu". Da' mai bine ca n'ai !
---Am zis !

Ce sa vorbesc cu Paul? E aburitorul nr. 1 pe acest site?  Are el asa puteri oratorice hipnotizatoare? Sau ce sa inteleg?

Cat despre firma e treaba mea daca am sau nu, daca platesc impozit pe venit sau pe profit, asa cum e treaba oricui sa fie si sa aiba orice.
Eu vorbeam de initiatorii si moderatorii acestui forum. Restul utilizatorilor pot fi orice si oricine.

Ce-am avut de spus pe aceata tema am spus.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LupinThe3rd din 10 Iunie 2008, 18:08:52
Citat din: Cautatorul din  10 Iunie 2008, 17:55:41
Eram sigur ca o sa vi cu astfel de argumente si o sa sari in apararea lui spooky.
Te-am mirosit, ori esti mason, ori esti din gasca care manipuleaza.
Naspa. M-ai mirosit intr-o perioada nepotrivita. Acasa e de mancare ciorba de fasole boabe cu afumatura si salata de ceapa cu ulei si otet. esti un martir :D
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cautatorul din 10 Iunie 2008, 18:33:42
Citat din: LupinThe3rd din  10 Iunie 2008, 18:08:52
Naspa. M-ai mirosit intr-o perioada nepotrivita. Acasa e de mancare ciorba de fasole boabe cu afumatura si salata de ceapa cu ulei si otet. esti un martir :D

Hai sictir
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: romulus din 10 Iunie 2008, 18:37:46
Citatasa cum e treaba oricui sa fie si sa aiba orice.
----Pai vezi ! Quot erat demonstrandum !
---Am zis!
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: CHIP din 10 Iunie 2008, 19:36:02
Citat din: Cautatorul din  10 Iunie 2008, 18:33:42
Hai sictir

Nu cred ca e cazul sa se ajunga la expresii de genul asta sau daca tineti neaparat puteti folosi mesageria privata.Ce sa vada colegii de forum?Nimic interesant!
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 20:20:43
Cautatorul a pus exact punctul pe i. Din pacate cine ii sufla pene in fund lui dorneanu e mai putin important. Traim vremuri importante pentru omenire ca rasa. Sa ne concentram pe ce e important : agenda NWO,  cine ne controleaza financiar si manipuleaza mental, etc.

Rufon si dorneanu si copiii astia mici gen bleumoon si ryin sunt doar lachei neinsemnati. Nimic personaldin partea mea. Insa servesc o agenda secundara de dezinformare si manipulare a informatiei.

Doar ca am dat peste forumul asta crezand ca e un forum conspirativ cu oameni care indraznesc sa gandeasca.

Sa descopar ca sunt cenzurat si hartuit si jignit.

Nu ma deranjeaza deloc. Sunt genul de persoane cu 2 fete care in viata reala ar fi politicosi  foarte draguti cu mine.  :wink:

Sunt multi de aici de pe forum care stiu asta si comunicam intre noi din cand in cand.

Insa daca aici ne intalnim aici vorbim. Asta e .

Daca nu, imi fac eu propriul forum  :lol: :lol: :lol:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: StarDust din 10 Iunie 2008, 21:00:53
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 20:20:43
Rufon si dorneanu si copiii astia mici gen bleumoon si ryin sunt doar lachei neinsemnati. Nimic personaldin partea mea. Insa servesc o agenda secundara de dezinformare si manipulare a informatiei.

Pana una alta... datorita lor, poti sa iti expui ideile tale aici...
Eu nu m-am simtit deloc manipulat si dezinformat aici dimpotriva ma exprim liber si civilizat alaturi de multi alti colegi de forum.
O sa zici ca si eu sunt "de-al lor" nimic mai gresit, dar daca nu imi convine ceva pe acest forum, eu, chiar ma duc pe altul.
Imi pare rau ca te simti cenzurat si manipulat, dar e o consecinta a modului in care postezi. Daca nu vezi asta, chiar imi pare rau.
P.S. nimic personal, doar o parere a mea...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 10 Iunie 2008, 21:16:48
Citat din: StarDust din  10 Iunie 2008, 21:00:53
Pana una alta... datorita lor, poti sa iti expui ideile tale aici...
Eu nu m-am simtit deloc manipulat si dezinformat aici dimpotriva ma exprim liber si civilizat alaturi de multi alti colegi de forum.
O sa zici ca si eu sunt "de-al lor" nimic mai gresit, dar daca nu imi convine ceva pe acest forum, eu, chiar ma duc pe altul.
Imi pare rau ca te simti cenzurat si manipulat, dar e o consecinta a modului in care postezi. Daca nu vezi asta, chiar imi pare rau.
P.S. nimic personal, doar o parere a mea...

Subscriu.Cred totusi ca tot acest tam-tam se rezuma la faptul ca exista un moderator pe ici,pe colo mai distrat  :-D insa este ok.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 21:21:51
Nu cred ca suntem pe aceeasilungimede unda. Dar e ok ... in curand o sa iasa lalumina ce se intampla. Vor fimulte guri cascate.0
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 21:24:29
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 20:20:43
Din pacate cine ii sufla pene in fund lui dorneanu e mai putin important.

Intervin si eu ( desi nu imi face placere ) in acesta discutie, deoarece revista RomanianVIP a publicat saptamana trecuta un interviu cu domnul Paul Dorneanu.  Nu traiesc in Romania, iar pe domnul Paul Dorneanu il cunosc doar din ceea ce am citit pe internet despre dansul.  Parerea mea este ca dansul face un lucru deosebit, in special din pasiune.  Daca altcineva crede altfel, este liber sa o faca.  Nu cred ca cineva "ii sufla pene in fund lui dorneanu", iar revista RomanianVIP in nici un caz.  L-am abordat personal pe Paul Dorneanu, incercand sa inteleg, atat eu personal cat si cititorii revistei noastre, care este activitatea RUFOn si care este rolul presedintelui sau, iar Paul a avut deosebita amabilitate de a raspunde cererii mele.
As dori sa atrag atentia asupra faptului ca multi dintre noi suntem simplii comentatori de tip pur romanesc, adica indeobste ne place sa criticam activitatea altuia.  Putini sunt implicati direct in activitatile pe care le discuta si critica cu deosebita placere si ardoare, iar decele mai multe ori, daca suntem invitati sa participam, gasim scuze si ne vedem de treaba noastra.
Nu il cunosc pe Paul Dorneanu personal, insa imi face impresia unui personaj plin de bun simt, care S-A IMPLICAT intr-o activitate hulita si criticata de marea majoritate a lumii. E usor sa spui ca un fenomen sau altul face parte din categoria OZN sau paranormal, dar e greu sa mergi pe teren, sa cercetezi si sa ai curajul deciziei de ati exprima parerea intr-un mediu public del arga audienta.
Vad ca s-a ajuns pana la punctul in care membrii acestui forum se intreaba de unde are Paul Dorneanu si RUFOn bani pentru finantarea activitatilor sale.  Va rog sa ma scuzati, dar cred ca se exagereaza ...Chiar nimeni nu mai poate crede ca cineva face ceva din pasiune si ca trebuie sa existe neaparat un scop ascuns acolo unde poate cineva nu investeste decat pasiune?!
Ma rog, poate gresesc eu in aprecierile mele, dar daca RUFOn nu ar exista, ar ramana un singur grup romanesc care s-ar ocupa de OZN-istica, iar acel grup pare relativ imbatranit si cu legaturi oarecum directe cu autoritatile care in genere ascund faptele reale.  Sau poate se doreste ca, din nou, informatia sa vina dintr-o singura sursa, fara a vea posibilitatea de a o verifica?!

Daca gresesc, imi cer scuze anticipat...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 21:32:41
iti acceptam scuzele. Nu face nimic
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 21:44:05
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 21:32:41
iti acceptam scuzele. Nu face nimic

M-ati inteles gresit.  Scuzele acelea aveau un caracter mai mult retoric...Nu cred ca trebuiau neaparat sa fie acceptate de catre dumneavoastra.  Oricum, este bine ca se poate discuta si civilizat....
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: noua din 10 Iunie 2008, 21:48:08
Citat din: Cyberdog din  10 Iunie 2008, 21:24:29

Vad ca s-a ajuns pana la punctul in care membrii acestui forum se intreaba de unde are Paul Dorneanu si RUFOn bani pentru finantarea activitatilor sale.  Va rog sa ma scuzati, dar cred ca se exagereaza ...Chiar nimeni nu mai poate crede ca cineva face ceva din pasiune si ca trebuie sa existe neaparat un scop ascuns acolo unde poate cineva nu investeste decat pasiune?!
Ma rog, poate gresesc eu in aprecierile mele, dar daca RUFOn nu ar exista, ar ramana un singur grup romanesc care s-ar ocupa de OZN-istica, iar acel grup pare relativ imbatranit si cu legaturi oarecum directe cu autoritatile care in genere ascund faptele reale.  Sau poate se doreste ca, din nou, informatia sa vina dintr-o singura sursa, fara a vea posibilitatea de a o verifica?!

Daca gresesc, imi cer scuze anticipat...

foarte interesant gandesti, crezi ca s-a ajuns la momentul predarii stafetei ?  :-D
batranul grup se cam stie cu ce se ocupa, insa ce parere ai de noua generatie ?  pare destul de coerenta ? :wink:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 10 Iunie 2008, 21:53:50
NWO si-a indeplinit obiectivele,oamenii au ajuns intr-o stare puternica de paranoia ce musteste reflectand imaginea unui caine lacom turbat si plin de sange ce musca orice.din pacate,izvorul informativ s-a transformat intr-o cascada neagra cu pucioasa ,inecand marea majoritate astfel totul pare un intreg inamic.

Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: alinutzu din 10 Iunie 2008, 21:58:25
am o mica sugestie pentru admini, cred ca anumite persoane ar trebui moderate/avertizate :) , se face spam rau pe forum de cateva zile ...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 10 Iunie 2008, 22:05:12
Citat din: alinutzu din  10 Iunie 2008, 21:58:25
am o mica sugestie pentru admini, cred ca anumite persoane ar trebui moderate/avertizate :) , se face spam rau pe forum de cateva zile ...

Poate ca ar trebui sa-i indici chiar tu pe cei care consideri ca posteaza spam, ca nu cumva adminilor sa le placa ca au de lucru, si  sa avertizeze pe altcineva, pe cine cred ei de cuviinta.

Ce-ar fi, daca am incepe ca sa strigam toti la oamenii de la salubritate=intretinere de pe strada, ca sa-si faca datoria ?

Sau, ai si tu jumatate de norma ?

Eu n-am cerut vreodata cuiva, sa faca partie ca sa trec eu linistit strada !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 22:06:05
noua,

Nu stiu daca se cere neaparat  o "preluare a stafetei".  Cred insa ca se este neaparat nevoie de o alternativa. Se stie ca grupul domnului Hobana a avut o activitate deosebita in timp, iar cei care se ocupau cu fenomenologia OZN in timpurile trecute erau in genere nonconformistii, care nu se aliniau la cerintele oficialitatilor.  Totusi, este de remarcat faptul ca Paul Dorneanu a declarat cu claritate ca RUFOn nu colaboreaza cu institutiile statului in investigarea cazurilor OZN  de pe teritoriul Romaniei, iar celalalt grup are legaturi directe cu autoritatile statului.  Asadar, institutiile oficiale prefera sa puna la dispozitia altora anumite date si poate chiar fonduri, in timp ce RUFOn nu poate beneficia de asa ceva, chiar daca reprezentantii sai sunt recunoscuti decatre media si solicitati pentru a clarifica cazurile de notorietate.
Noua generatie pare deosebit de coerenta si doritoare de adevar, chiar daca acest adevar nu este ceea ce asteapta unii dintre noi.....
Nu as dori sa generez discutii privitoare la cine, ce, cum si cat face mai bine. Este necesar ca de experienta, fondurile si posibilitatile tehnice de investigare ale grupului de "batrani" sa beneficieze din plin tinerii de la RUFOn, iar de entuziasmul RUFOn sa se molipseasca din cand in cand si cercetatorii seniori de la ASFAN.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 22:09:48
Citat din: alinutzu din  10 Iunie 2008, 21:58:25
am o mica sugestie pentru admini, cred ca anumite persoane ar trebui moderate/avertizate :) , se face spam rau pe forum de cateva zile ...
am o sugestie pt tine..gaseste alt hobby
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 10 Iunie 2008, 22:18:59
Cyberdog,

Eu cred ca o alianta a tinerilor cu batranii, ar intari si financiar, si informational, si intelectual o echipa puternica si astfel credibila.

Daca ii disjungeti, la fel ca pe biserici, nu vom face altceva decat sa ne auto_intoxicam.

Co_laborarea este cheia oricarui succes.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 22:31:10
Citat din: contemplatorul din  10 Iunie 2008, 22:18:59
Cyberdog,

Eu cred ca o alianta a tinerilor cu batranii, ar intari si financiar, si informational, si intelectual o echipa puternica si astfel credibila.

Daca ii disjungeti, la fel ca pe biserici, nu vom face altceva decat sa ne auto_intoxicam.

Co_laborarea este cheia oricarui succes.

O clipa, eu n-am pomenit absolut nimic despre o disjungere.  Dar este evident faptul ca ASFAN este agreat de autoritati ( probabil din cauze multiple, ce tin de vechimea grupului cat si de notorietatea publica a membrilor sai ), in timp ce RUFOn trebuie sa-si faca loc in peisaj muncind de 10 ori mai mult.  Nu stiu ( nici nu am de unde ) care sunt relatiile concrete dintre cele doua grupuri ( poate exista chiar relatii foarte bune ).  Dar este foarte bine ca media romaneasca recunoaste RUFOn drept o autoritate in domeniu, iar reprezentatii sai sunt promovati public alaturi de vechii luptatori pe taramurile OZN-isticii.  Ar fi extrem de interesant ca Paul Dorneanu sa ne explice, poate, care sunt relatiile dintre cele doua grupuri, daca acestea exista.  Eu am omis sa-l intreb asta in interviul pe care i l-am solicitat si imi fac mea culpa.
Sincer insa , am observat mult mai multa flexibilitate in gandire la RUFOn decat la ASFAN....Dar asta este doar o parere personala.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 10 Iunie 2008, 22:36:26
Cyberdog,

Nu-i forteaza nimeni ca sa imparta totul unii cu altii. Dupa cum nici o revolutie nu-i de lepadat, daca se cere.

Voiam sa spun doar, ca ar fi pacat sa le omoram chiar noi - beneficiarii - inca din fasa, sansa colaborarii experientei cu entuziasmul. 
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 22:41:50
Citat din: contemplatorul din  10 Iunie 2008, 22:36:26

Voiam sa spun doar, ca ar fi pacat sa le omoram chiar noi - beneficiarii - inca din fasa, sansa colaborarii experientei cu entuziasmul. 

Absolut de acord. Cel putin eu, ca baneficiar al informatiei, sunt absolut de acord. 
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: noua din 10 Iunie 2008, 22:43:50
Citat din: Cyberdog din  10 Iunie 2008, 22:31:10
O clipa, eu n-am pomenit absolut nimic despre o disjungere.  Dar este evident faptul ca ASFAN este agreat de autoritati ( probabil din cauze multiple, ce tin de vechimea grupului cat si de notorietatea publica a membrilor sai ), in timp ce RUFOn trebuie sa-si faca loc in peisaj muncind de 10 ori mai mult.  Nu stiu ( nici nu am de unde ) care sunt relatiile concrete dintre cele doua grupuri ( poate exista chiar relatii foarte bune ).  Dar este foarte bine ca media romaneasca recunoaste RUFOn drept o autoritate in domeniu, iar reprezentatii sai sunt promovati public alaturi de vechii luptatori pe taramurile OZN-isticii. Ar fi extrem de interesant ca Paul Dorneanu sa ne explice, poate, care sunt relatiile dintre cele doua grupuri, daca acestea exista.  Eu am omis sa-l intreb asta in interviul pe care i l-am solicitat si imi fac mea culpa.
Sincer insa , am observat mult mai multa flexibilitate in gandire la RUFOn decat la ASFAN....Dar asta este doar o parere personala.

chiar asa, din cati membri se compune Rufon, cum se numesc si ce specialitati au ?  :lol:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 22:57:51
Citat din: noua din  10 Iunie 2008, 22:43:50
chiar asa, din cati membri se compune Rufon, cum se numesc si ce specialitati au ?  :lol:


Cred ca cei mai in masura sa-ti raspunda sunt administratorii forumului.....
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cyberdog din 10 Iunie 2008, 23:24:28
Chiar!  Pe cand o actualizare a site-ului, in paginile "Despre noi" si "Proiecte RUFOn" ?
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LupinThe3rd din 11 Iunie 2008, 09:49:17
Esenta acestui thread este: un prost arunca o piatra in lac si zece intelepti se chinuie sa o scoata.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2008, 09:58:14
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 20:20:43
Cautatorul a pus exact punctul pe i. Din pacate cine ii sufla pene in fund lui dorneanu e mai putin important. Traim vremuri importante pentru omenire ca rasa. Sa ne concentram pe ce e important : agenda NWO,  cine ne controleaza financiar si manipuleaza mental, etc.
Rufon si dorneanu si copiii astia mici gen bleumoon si ryin sunt doar lachei neinsemnati. Nimic personaldin partea mea. Insa servesc o agenda secundara de dezinformare si manipulare a informatiei.
Doar ca am dat peste forumul asta crezand ca e un forum conspirativ cu oameni care indraznesc sa gandeasca.

Il citez si pe Cautatorul : "Eram sigur ca o sa vi cu astfel de argumente si o sa sari in apararea lui spooky.Te-am mirosit, ori esti mason, ori esti din gasca care manipuleaza. " (  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1980.msg33823.html#msg33823  )

   Asa cum am mai spus,harddisk-ul,ca si hirtia,suporta multe...
   Mergind pe aceeasi logica ,si eu pot spune despre unii membrii ai forumului ca sunt agenti infiltrati ai unor "grupuri de interese", angajati cu ziua ai unor secte,"reptilieni",genii ratate care-si expun obsesiile ori schizofrenici carora li s-a pus tastatura-n fata de catre psihologi ori psihiatrii care vor sa faca un studiu si sa-l expuna la o conferinta...
   Niciodata nu poti sa stii cine se afla in spatele "cortinei"...!  :evil:
   Cu astfel de mesaje,forumul devine o mocirla...

Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 11 Iunie 2008, 09:58:50
Citat din: LupinThe3rd din  11 Iunie 2008, 09:49:17
Esenta acestui thread este: un prost arunca o piatra in lac si zece intelepti se chinuie sa o scoata.
(http://www.clipartguide.com/_small/0003-0702-2218-5764.jpg)

Lupin dupa ce citeste posturile mele  :lol:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: DepthOfField din 11 Iunie 2008, 10:09:14
Citat din: Shadowman din  11 Iunie 2008, 09:58:14
............
   Niciodata nu poti sa stii cine se afla in spatele "cortinei"...!  :evil:
   Cu astfel de mesaje,forumul devine o mocirla...


vrei sa spui ca sunt oameni care vor sa demonstreze ca forumul (si implicit organizatia Rufon) este o mocirla? Neah, ma indoiesc. Cred ca confunzi libertatea de exprimare cu actiunile subversive   :wink:  :roll: . (sau nu?  )
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LupinThe3rd din 11 Iunie 2008, 10:16:27
Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 09:58:50
(http://www.clipartguide.com/_small/0003-0702-2218-5764.jpg)

Lupin dupa ce citeste posturile mele  :lol:
Daca te-as lua in serios probabil :d
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2008, 10:48:03
Citat din: ciuciulete din  11 Iunie 2008, 10:09:14
vrei sa spui ca sunt oameni care vor sa demonstreze ca forumul (si implicit organizatia Rufon) este o mocirla? Neah, ma indoiesc. Cred ca confunzi libertatea de exprimare cu actiunile subversive   :wink:  :roll: . (sau nu?  )

Actiuni subversive se pot desfasura, bine-merci, sub pretextul : "Dom'le, imi ingradesti dreptul la libera exprimare garantat de Constitutie ?" sau : "Va platesc reptilienii si fortele oculte de nu-mi dati voie sa-mi expun obsesiile ? "
Discutam intr-un spatiu virtual,in care orice e posibil...
Doar suntem pe un forum unde "teoria conspiratiei" e la mare cautare,nu-i asa...?  :-D
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2008, 12:47:47
 Fara aluzie la membrii forumului !
Delirul de sugestie,influenta intilnit la persoanele bolnave de schizofrenie !
Sugestie de la distanta,actiuni radio,organizatii misterioase,persoane care actioneaza cu ajutorul "curentilor", SCHIMBARI ALE FORMEI FETEI INTERLOCUTORULUI !
  Atasez doua fotocopii din volumul "PSIHIATRIA " scris V.A.Ghiliarovsky,aparute la Editura Medicala, 1956...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2008, 13:00:44
 L.E : Orice asemanare cu unele cazuri descrise pe forum e posibil sa fie pura intimplare...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 11 Iunie 2008, 13:28:59
Citat din: Shadowman din  11 Iunie 2008, 13:00:44
L.E : Orice asemanare cu unele cazuri descrise pe forum e posibil sa fie pura intimplare...

:-D sau nu
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 14:47:25
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 09:41:31
Am ajuns la trista concluzie ca forumul si site-ul RUFON, face parte din aparatul mass media care incearca sa influenteze opinia publica intr-o directie anume.

Se promoveaza idei anume, se cenzureaza anume idei, se tolereaza atacul a persoana numai atunci cand serveste agenda celor ce dicteaza directia forumului.

Am atras acum ceva timp atentia ca se va introduce ideea de a accepta existenta unor alte rase incet incet prin intermediul mass mediei.

Acum traim o perioada in care vaticanul " admite " , teveul romanesc aduce militari si inregistrari video, iar personaje care studiaza " fenomenul " gen dorneanu, sunt adusi ca " experti "  :roll: asupra subiectului.

In acelasi timp pe un site de conspirationism si a sevrea a fi plin de oameni deschisi la minte, orice nu urmeaza directia dictata de moderatori sau opiniile lor, este prompt sters, mutat,moderat sau pur si simplu este luat lamisto de nesimtiti sau nesimtite special tolerate de moderatori sau conducerea forumului.

Nu e nici o surpriza sau mirare pentru mine personal, daor ca atunci cand am descoperit rufon chiar am crezut ca e un forum a celor ce indraznesc sa nu se conformeze si au curajul sa gandeasca diferit.

Cateodata maamuzam copios cand trebuia sa ma plang la cei care creeaza problemele. In concluzie, e trist dar adevarat.

RUFON face parte din extensia aparatului NWO care contribuie la dezinformare pe teritoriul Romaniei.

Si eu care credeam ca exista si la noi oameni care indraznescsa gandeasca.

Exista si exceptii la regula. Sunt aici membri care chiar inteleg ce se intampla sisincer nici nu inteleg cum rezista in mediul asta infect de dezinformare si mediocritate.

Faptul ca mesajul acesta va fi sters sau mutat confirma concluziile mele  :|

Sevastase, dupa cum vezi, ti-am lasat intotdeauna aceste "critici". O sa ma abtin de la mai multe comentarii inutile.

Observ ca esti frustrat, ai probleme de socializare, nu ai reusit sa te adaptezi unor reguli ce exista pe acest forum. Confuzi democratia si dreptul cu dreptul de a transforma un spatiu virtual de comunicare si schimb de idei in plaja frustrarilor tale. Iti repet pentru ultima oara, conformeaza-te regulilor acestui forum astfel incat cu totii sa putem sa ne exprimam in mod civilizat opiniile, prezinta-ti parera si NU o impune.

Am vrut sa vad ce ai de criticat... nimic, zero... esti trist.  Doar chestii generale, nimic concret. Stii doar sa faci galagie, stii doar sa tipi ca aici dezinformam, dar fara sa argumentezi ceea ce sustii. Daca nu iti convine, lasa-ne, te rugam, sunt multi deranjati de obraznicia ta.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 15:20:13
Citat din: Cautatorul din  10 Iunie 2008, 16:58:50
Eu insa am adus argumente cum ca rufon e o masinarie de manipulare si au fost aruncate la gunoi. Nici o explicatie.
De exemplu:

http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=2

Undeva mai jos la profil scrie:

http://www.wisetech.ro

Iar pe prima pagina mai jos sunt niste adrese de contact din tari de pe axa lui Basescu.

Pentru a vedea cam ce profit a avut:
http://www.listafirme.ro/catalog/j1472477_rdn_media_serv_srl.htm
Daca nu puteti atunci intrati la:

http://www.mfinante.ro/contribuabili/link.jsp?body=/contribuabili/agenti_nume.htm
Unde introduceti RDN MEDIA SERV la nume selectati Bucuresti si  o sa vedeti ca aceasta firma a avut pierderi si nu profit.

Intrebarea ramane: Cine finanteaza RUFON si pe Paul Dorneanu sa mearga de exemplu la intalnirea aia bilderberg?

Chiar daca e masinarie de manipulare, eu ma aflu aici pentru a incerca sa o contracarez.


Cautatorule, nici nu stii sa cauti ceva pe net... daca intr-adevar vroiai sa afli mai multe despre mine.
In primul rand nu inteleg ce te freaca grija cu firma mea. Nu inteleg ce te preocupa sursele mele de a castiga bani? Nu am nici cea mai mica obligatie sa-ti dau tie, mai ales, lamuriri... daca ma intrebai frumos, ti-as fi spus. Nu am facut niciodata un secret din ce imi castig eu bani. Ai venit cu aceste aberatii, ca atlfel nu le pot numi. Tie, cine iti finanteaza conectarea la internet si timpul petrecut online ca eu sa imi pierd timpul la astfel de tampenii?
Cine te hraneste pe tine? Cine iti da bani sa te imbraci? Cine iti plateste excursiile si/sau concediile pe care le faci?

Nu vreau sa cad in absurditatea de care dai dovada, si, sunt convins ca ai si tu un loc de munca, sper, si ca iti casigi singur painea. La fel si eu... imi castig singur painea si tot ceea ce am facut sunt din resursele mele propii, iar daca mai indraznesti sa vii cu astfel de acuzatii aberante, imi rezerv dreptul sa te banez de pe acest forum deoarece consumi inutil biti pe care eu ii platesc.

Pe scurt, deplasarea la Istanbul mi-am platit-o din banii mei. M-am deplasat cu masina achizitionata in sistem leasing (prin societatea comertciala pe care o detin intr-o proporti majoritara), la care inca mai am de platit 2 ani, un Citroen C4 1.6HDi (care a suferit mai multe avarii in deplasarile pe care le-am intreprins in scopul investigatiilor RUFOn; ca idee, am fost nevoit sa schimb un capat de bara, bieletele de directie si o janta ca urmare a unui incident pe drumurile patriei noastre, si altele...). Facand un simplu calcul ai sa vezi ca nu te costa foarte mult un drum pana la Istanbul (sub 100 euro motorina dus intors). Iarasi, facand un mic research pe Internet ai fi vazut ca nu e foarte mult cazarea in Istanbul (35 euro pe noapte).

RUFON este sustinut din sursele mele proprii. Toate deplasarile pe care le facem sunt din banii nostri de buzunar. Mi-ar fi placut sa fi fost finanti de X sau Y si sa putem face mai multe. Cand o sa se intample, o sa stiti, cu toate ca nu ma obliga nimeni. Nu sunt intutie publica sa dau raportul nimanui.

Daca tu ai alte informatii pe care eu si ceilalti nu le cunoastem prezinta-le. Altfel, taci!

Te intreb ultima oara, ce manipuleaza RUFOn, eu (Paul Dorneanu) si INFOCON? E ultima sansa pe care ti-o dau sa raspunzi. Alte acuze pe viitor se vor alege cu restrictionarea dreptului de a mai posta pe forum. E valabil si pentru celelalte acuze personale sau nesustinute de probe. Pentru ca nu pot sa iti dau amenda asa cum face CNA-ul cand vii cu acuze fara sa le probezi, apelam la metodele de care dispunem.

Imi cer scuze fata de ceilalti utilizatori ai acestui forum, care isi pierd timpul citind aceste mesaje in loc sa isi petreaca timpul intr-un scop mai bun.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 11 Iunie 2008, 15:26:30

Domnule spooky,

N-ar fi mai simplu, ca sa stergeti pur si simplu fara avertisment, tot ceea ce considerati ca nu cadreaza cu "directivele congresului al 14 lea", sau cu "recomandarile NWO", si astfel sa lichidati, incet incet, tot ceea ce inseamna bulibaseala=viata necivilizata=haos in conceptia dvs. ???

Orice "meciuri" se comenteaza, mai mult sau mai putin principial, si nu este vina nimanui ca este unic=ne_aliniat=ne_inregimentat=dez_ordonat la nivel mondial !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 15:31:24
Citat din: contemplatorul din  11 Iunie 2008, 15:26:30

Domnule spooky,

N-ar fi mai simplu, ca sa stergeti pur si simplu fara avertisment, tot ceea ce considerati ca nu cadreaza cu "directivele congresului al 14 lea", sau cu "recomandarile NWO", si astfel sa lichidati, incet incet, tot ceea ce inseamna bulibaseala=viata necivilizata=haos in conceptia dvs. ???

Ba da, mi-ar usura munca, dar dupa cum vezi ma complic singur.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: StarDust din 11 Iunie 2008, 15:35:12
Citat din: contemplatorul din  11 Iunie 2008, 15:26:30
"directivele congresului al 14 lea", sau cu "recomandarile NWO", si astfel sa lichidati, incet incet, tot ceea ce inseamna bulibaseala=viata necivilizata=haos in conceptia dvs. ???
Orice "meciuri" se comenteaza, mai mult sau mai putin principial, si nu este vina nimanui ca este unic=ne_aliniat=ne_inregimentat=dez_ordonat la nivel mondial !

Domnule contemplatorul,=
O sa zici iar ca am ceva=cu tine. Ce e cu "buli_baseala" de mai sus? tra_du te rog.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 11 Iunie 2008, 15:35:32
o ultima completare la ideea cu "meciurile", si anume:


.............. iar cei din tele_vizoare=forumuri, nu se lasa influentati=distorsionati=parazitati de "tele_spectatorii" din fata lor, ci:

"emisiunile" continua total neabatute, intr-un total "dispret"=botezat "sfanta ignoranta", fata de toti acestia.

Ca banu` sa iasa !

Star_dust,

Buli_Baseala, este stilul meu preferat de viata, si stiu ca nu este pe placul celor "666"  !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Shadowman din 11 Iunie 2008, 15:38:25
   Alta boala grea : PARANOIA !
http://sanatate.ele.ro/Paranoia_--a7066.html
http://www.sfatulmedicului.ro/Dictionar_medical/paranoia_4406.html
  Si-un link interesant : http://www.paranoiamagazine.com/    :wink:

Propun deschiderea unei sectiuni pe acest forum : Boli,Afectiuni,Spitalul de Urgenta,Spitalul 9 sau,ma rog,alt titlu...Se simte nevoia !  :-)
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: StarDust din 11 Iunie 2008, 15:40:43
Citat din: Shadowman din  11 Iunie 2008, 15:38:25
Propun deschiderea unei sectiuni pe acest forum : Boli,Afectiuni,Spitalul de Urgenta,Spitalul 9 sau,ma rog,alt titlu...Se simte nevoia !  :-)

Subscriu in totalitate acestei idei !!!
Continutul anumitor postari, s-ar putea transfera acolo.Fara probleme!
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LP din 11 Iunie 2008, 15:44:19
Multi nebuni pe planeta asta!!!!  :fullmoon:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: alinutzu din 11 Iunie 2008, 16:06:22
contemplatorul macar zice ca e alienat deci nu prea ai ce sa ceri de la el  :lol:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 11 Iunie 2008, 16:14:59
Citat din: alinutzu din  11 Iunie 2008, 16:06:22
contemplatorul macar zice ca e alienat deci nu prea ai ce sa ceri de la el  :lol:

ali(e)nutzule,

Pot s-o dovedesc inclusiv cu acte, emise de pe planeta unde am platit "taxa de prima inmatriculare" !

Apropos de chestia asta, oameni buni, sa dea dracii daca mai are voie vreunul ca sa creeze liber vreo lume, fie ea si virtuala, si sa nu se gaseasca vreunii care sa-ti ceara - iar "autoritatea" care sunt tot ei, sa te oblige ca sa le si platesti -  drepturi de autor pentru orice ti-ar putea buli_basi tie mintea, invocandu-ti - fara alta calitate, ci doar la modul delirant - motivul ca a fost altul inaintea ta care si-a brevetat respectiva idee=conceptie virtuala.

Cool tare aceasta NWO, nu ???
(http://www.rufon.org/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) 
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 11 Iunie 2008, 16:16:32
Citat din: spooky din  11 Iunie 2008, 15:20:13
Cautatorule, nici nu stii sa cauti ceva pe net... daca intr-adevar vroiai sa afli mai multe despre mine.
In primul rand nu inteleg ce te freaca grija cu firma mea. Nu inteleg ce te preocupa sursele mele de a castiga bani? Nu am nici cea mai mica obligatie sa-ti dau tie, mai ales, lamuriri... daca ma intrebai frumos, ti-as fi spus. Nu am facut niciodata un secret din ce imi castig eu bani. Ai venit cu aceste aberatii, ca atlfel nu le pot numi. Tie, cine iti finanteaza conectarea la internet si timpul petrecut online ca eu sa imi pierd timpul la astfel de tampenii?
Cine te hraneste pe tine? Cine iti da bani sa te imbraci? Cine iti plateste excursiile si/sau concediile pe care le faci?

Nu vreau sa cad in absurditatea de care dai dovada, si, sunt convins ca ai si tu un loc de munca, sper, si ca iti casigi singur painea. La fel si eu... imi castig singur painea si tot ceea ce am facut sunt din resursele mele propii, iar daca mai indraznesti sa vii cu astfel de acuzatii aberante, imi rezerv dreptul sa te banez de pe acest forum deoarece consumi inutil biti pe care eu ii platesc.

Pe scurt, deplasarea la Istanbul mi-am platit-o din banii mei. M-am deplasat cu masina achizitionata in sistem leasing (prin societatea comertciala pe care o detin intr-o proporti majoritara), la care inca mai am de platit 2 ani, un Citroen C4 1.6HDi (care a suferit mai multe avarii in deplasarile pe care le-am intreprins in scopul investigatiilor RUFOn; ca idee, am fost nevoit sa schimb un capat de bara, bieletele de directie si o janta ca urmare a unui incident pe drumurile patriei noastre, si altele...). Facand un simplu calcul ai sa vezi ca nu te costa foarte mult un drum pana la Istanbul (sub 100 euro motorina dus intors). Iarasi, facand un mic research pe Internet ai fi vazut ca nu e foarte mult cazarea in Istanbul (35 euro pe noapte).

RUFON este sustinut din sursele mele proprii. Toate deplasarile pe care le facem sunt din banii nostri de buzunar. Mi-ar fi placut sa fi fost finanti de X sau Y si sa putem face mai multe. Cand o sa se intample, o sa stiti, cu toate ca nu ma obliga nimeni. Nu sunt intutie publica sa dau raportul nimanui.

Daca tu ai alte informatii pe care eu si ceilalti nu le cunoastem prezinta-le. Altfel, taci!

Te intreb ultima oara, ce manipuleaza RUFOn, eu (Paul Dorneanu) si INFOCON? E ultima sansa pe care ti-o dau sa raspunzi. Alte acuze pe viitor se vor alege cu restrictionarea dreptului de a mai posta pe forum. E valabil si pentru celelalte acuze personale sau nesustinute de probe. Pentru ca nu pot sa iti dau amenda asa cum face CNA-ul cand vii cu acuze fara sa le probezi, apelam la metodele de care dispunem.

Imi cer scuze fata de ceilalti utilizatori ai acestui forum, care isi pierd timpul citind aceste mesaje in loc sa isi petreaca timpul intr-un scop mai bun.

Sincere felicitari pentru rezistenta de care dati dovada,insa chiar nu inteleg abtinerea de a bana anumiti useri care chiar nu au ce cauta aici.O zic din propie experienta pe un domeniu virtual,cum s-au manifestat anumiti useri aici este inadmisibil.

@alinutzu/stardust/shadow :referitor la caracterul acestui individ care scrie cu buna stiinta stricat,este un caz tipic ce vrea sa mascheze dubla existenta a lui pe acest forum prin stilul de scris,fapt de care sunt perfect convins;insa sa nu o dam in alte alea. http://en.wikipedia.org/wiki/Multiple_personality_controversy
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 11 Iunie 2008, 16:27:21
eu nu cred in banarea nimanui si nici cenzurare...lasa-i pe toti sa se exprimecum doresc
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 11 Iunie 2008, 16:30:40
Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 16:27:21
eu nu cred in banarea nimanui si nici cenzurare...lasa-i pe toti sa se exprimecum doresc

sure,haideti sa ne batem toti joc de staff ca stam pe banii statului aici  :-D democratie ce mama masii (hac*)
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: StarDust din 11 Iunie 2008, 16:33:30
Si eu cred ca moderatorii sunt prea permisivi pe acest forum. Sigur ca toata lumea e libera sa isi expuna ideile, dar asta respectand anumite reguli,ca: scriere corecta, exprimare la obiect,cu argumente pertinente, fara jigniri, etc.
Nu cred ca te poti exprima chiar "cum doresti" asta se face pe MIRC, sau la piata. Imi place sa cred ca aici suntem cat de cat o comunitate de oameni civilizati, din pacate in ultima vreme, asta cam lasa de dorit din partea unora.
Parerea mea.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 11 Iunie 2008, 16:35:03
alternativa cu politia forumului nu mi se pare a fi o reusita nu ? Sunt forumuri care nu au cenzura deloc...deloc.....se injura pana obosesc si revin la normal....fiecare padure are uscaturi...din pacate demulte ori luam comentarii rautacioase personal...eu ma fac vinovat de asta...dar sti cum e...asta-i viata...atat timp cat e forumul cuiva trebuie sa te supui regulilor sau vointei lui...in limitele bunului simt. Atunci cand nu e bun simt ( nu spun nume dar stiu ei cine sunt bluemoon ) ii mai injuri, te mai modereaza.... :lol:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 11 Iunie 2008, 16:36:39
Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 16:35:03
alternativa cu politia forumului nu mi se pare a fi o reusita nu ? Sunt forumuri care nu au cenzura deloc...deloc.....se injura pana obosesc si revin la normal....fiecare padure are uscaturi...din pacate demulte ori luam comentarii rautacioase personal...eu ma fac vinovat de asta...dar sti cum e...asta-i viata...atat timp cat e forumul cuiva trebuie sa te supui regulilor sau vointei lui...in limitele bunului simt. Atunci cand nu e bun simt ( nu spun nume dar stiu ei cine sunt bluemoon ) ii mai injuri, te mai modereaza.... :lol:

du-te mane pe mirc ca acolo nu sunt probleme  :lol: daca eram moderator aici va banam pe capete,sry sa o zic insa nu ne aflam pe maidan. out
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: contemplatorul din 11 Iunie 2008, 16:36:56
Sirius,

Asa a facut si Dumnezeu lumea, libera, numai ca au pus mana=proprietatea pe ea in mod abuziv niste satane, fara ca sa le-o fi vandut cineva.

Ca sa dovedesti ca nu suntem pe maidan, atunci arata-ne mai repede "adevarata fata" !
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 11 Iunie 2008, 16:37:44
Citat din: contemplatorul din  11 Iunie 2008, 16:36:56
irius,

Asa a facut si Dumnezeu lumea, libera, numai ca au pus mana=proprietatea pe ea in mod abuziv niste satane, fara ca sa le-o fi vandut cineva.

corect,insa din pacate nu ne aflam pe frontul inamic asa cum il vedeti dvs. totusi vad ca postati pe acest forum
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 11 Iunie 2008, 16:37:49
Citat din: StarDust din  11 Iunie 2008, 16:33:30
Si eu cred ca moderatorii sunt prea permisivi pe acest forum. Sigur ca toata lumea e libera sa isi expuna ideile, dar asta respectand anumite reguli,ca: scriere corecta, exprimare la obiect,cu argumente pertinente, fara jigniri, etc.
Nu cred ca te poti exprima chiar "cum doresti" asta se face pe MIRC, sau la piata. Imi place sa cred ca aici suntem cat de cat o comunitate de oameni civilizati, din pacate in ultima vreme, asta cam lasa de dorit din partea unora.
Parerea mea.
atata timp cat doresti sa iti impui vointa asupra altei persoane , ma tem ca nu te poti socoti civilizat.
Tine minte ca ce e normal pentru tine poate mie mi se pare aiurea si invers...de aceea toleranta aduce echilibru iar opusul haos sau conflict

Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 11 Iunie 2008, 16:39:25
Citat din: Sirius13 din  11 Iunie 2008, 16:36:39
du-te mane pe mirc ca acolo nu sunt probleme  :lol: daca eram moderator aici va banam pe capete,sry sa o zic insa nu ne aflam pe maidan. out

avem un mic hitler printre noi. Iti tratezi soldateiii de plastic la fel ?  :lol:

ideea ca esti prea radical....incearca sa fii mai tolerant si vei vedea ca o sa te intelegi cu altii mai bine... a raspunde la violenta cu violenta duce numai la distrugere...nic constructiv

de exemplu aici sunt multi care chiar sunt convinsi ca eu vorbesc complet aiurea. In loc sa ii fac retardati incercsa inteleg ce ii face sa gandeasca in felul asta...

cunoscand mecanismele si tiparele de gandire in mod normal folosite pot sa desfac mecanismul in ordine inversa si sa detectez sursele.

adica incerc sa fac ceva constructiv
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Kymosabe din 11 Iunie 2008, 16:39:37
Citat din: Sirius13 din  11 Iunie 2008, 16:36:39
daca eram moderator aici va banam pe capete

Dac-aº fi pentr-o zi preºedinte ,/ V-aº amaneta pe toþi ºi nu m-aþi prinde . :lol:
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Serban M din 11 Iunie 2008, 16:41:34
Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 16:39:25
avem un mic hitler printre noi. Iti tratezi soldateiii de plastic la fel ?  :lol:

well,cativa chiar merita banati si nu vad unde e dictatura.nu intru in flame cu tine pentru ca esti apatic.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Nox din 11 Iunie 2008, 17:07:27
Citat din: contemplatorul din  11 Iunie 2008, 15:35:32
Buli_Baseala, este stilul meu preferat de viata, si stiu ca nu este pe placul celor "666"  !

Nu vrei sã te Buli_Bãºeºti în altã parte?
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: DepthOfField din 11 Iunie 2008, 17:10:51
Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 16:39:25

de exemplu aici sunt multi care chiar sunt convinsi ca eu vorbesc complet aiurea. In loc sa ii fac retardati incercsa inteleg ce ii face sa gandeasca in felul asta...

ei na, chiar nu ai jignit pe nimeni? sa ma obosesc sa dau citate? nu e nevoie, ca se stie de mai multi epitetele cu care i-ai catalogat de-a lungul timpului. dar, asa cum s-a mai vazut si ieri, ai memorie scurta.



Citat din: sevastase din  11 Iunie 2008, 16:39:25

adica incerc sa fac ceva constructiv

pana una alta faci doar ceva  constructiv.  
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Nox din 11 Iunie 2008, 17:16:20
Citat din: sevastase din  10 Iunie 2008, 20:20:43
Daca nu, imi fac eu propriul forum  :lol: :lol: :lol:

Ai face bine sã te pui pe treabã în a-þi face propriul forum...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: sevastase din 11 Iunie 2008, 17:17:27
Citat din: ciuciulete din  11 Iunie 2008, 17:10:51
ei na, chiar nu ai jignit pe nimeni? sa ma obosesc sa dau citate? nu e nevoie, ca se stie de mai multi epitetele cu care i-ai catalogat de-a lungul timpului. dar, asa cum s-a mai vazut si ieri, ai memorie scurta.



pana una alta faci doar ceva  constructiv
Nu e vina mea ca natura a facut o gluma cruda . Eu doar ti-am oferit o oglinda   :rainbow:
(http://www.rufon.org/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) 
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 17:18:59
topic inchis.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Nox din 11 Iunie 2008, 17:21:58
contemplatorul, sevstase trecuþi în moderated. Azi se dau fãrã numãr. Mai vrea cineva?
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 19:21:49
acest topic a fost redeschis pentru a da posibilitatea lui cautatorul sa raspunda.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cautatorul din 11 Iunie 2008, 19:43:57
Citat din: spooky din  11 Iunie 2008, 19:21:49
acest topic a fost redeschis pentru a da posibilitatea lui cautatorul sa raspunda.

Nu are rost sa mai comentez, prefer sa inchei discutia.
Nu ca ma simt amenintat ca mi se baneaza accesul, ci pentru ca e pierdere de timp continuarea unei discutii care nu are nici o legatura cu subiecte atat de interesante cum ar fi OZN-urile, civilizatii trecute si/sau extraterestre, teorii ale conspiratiei si alte teorii nonconformiste.

Cum am spus si in alte dati e treaba fiecaruia sa fie orice si oricine, insa uneori am senzatia ca unii care se dau luptatori pentru libertate, se comporta uneori ca despoti, fac ironii fara sare, si iti strica tot cheful, si uneori nu ma pot abtine sa nu raspund mai acid.

Si am constatat ca de-a lungul timpului n-am fost singurul care a ramas cu gust amar de modul in care se discuta/modereaza unele discutii.

Si-am terminat discutia.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 19:52:24

CitatNu are rost sa mai comentez, prefer sa inchei discutia.
Cred ca are sens continuare discutiei care a inceput, sa te lamuresti si ceilalti care au citit ce ai scris.

CitatNu ca ma simt amenintat ca mi se baneaza accesul, ci pentru ca e pierdere de timp continuarea unei discutii care nu are nici o legatura cu subiecte atat de interesante cum ar fi OZN-urile, civilizatii trecute si/sau extraterestre, teorii ale conspiratiei si alte teorii nonconformiste.
Amenintarea cu banarea am facut-o celor care continua sa isi bata joc de forum, de discutii aduc injurii si acuzatii nejustificate.

CitatCum am spus si in alte dati e treaba fiecaruia sa fie orice si oricine, insa uneori am senzatia ca unii care se dau luptatori pentru libertate, se comporta uneori ca despoti, fac ironii fara sare, si iti strica tot cheful, si uneori nu ma pot abtine sa nu raspund mai acid.
Exact la aceste lucruri ma refer, de aceea te rog frumos sa le justifici. Inclusiv cele cu finantarea, din moment ce mi-ai adus acuze inclusiv mie personal.

CitatSi am constatat ca de-a lungul timpului n-am fost singurul care a ramas cu gust amar de modul in care se discuta/modereaza unele discutii.
Din pacate si eu raman extrem de des cu gust amar si vad cum acest forum este acaparat de persoane care nu vor decat sa faca scandal, nu pot avea o discutie serioasa si se arunca in injurii si acuze fara sustinere la adresa celorlati.

CitatSi-am terminat discutia.
Am sa las topicul deschis sa lamurim aceste chestiuni, de aceea te rog frumos sa termini si sa aduci sprijin in ceea ce zici. Nu-mi place ca toata munca mea sa fie terfelita in picioare de 2 fraze aruncate pe o pagina in acest forum.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Cautatorul din 11 Iunie 2008, 20:37:26
Citat din: spooky din  11 Iunie 2008, 19:52:24
Cred ca are sens continuare discutiei care a inceput, sa te lamuresti si ceilalti care au citit ce ai scris.
Exact la aceste lucruri ma refer, de aceea te rog frumos sa le justifici.
Inclusiv cele cu finantarea, din moment ce mi-ai adus acuze inclusiv mie personal.
Am sa las topicul deschis sa lamurim aceste chestiuni, de aceea te rog frumos sa termini si sa aduci sprijin in ceea ce zici. Nu-mi place ca toata munca mea sa fie terfelita in picioare de 2 fraze aruncate pe o pagina in acest forum.

Cautatorule, nici nu stii sa cauti ceva pe net... daca intr-adevar vroiai sa afli mai multe despre mine.
In primul rand nu inteleg ce te freaca grija cu firma mea. Nu inteleg ce te preocupa sursele mele de a castiga bani? Nu am nici cea mai mica obligatie sa-ti dau tie, mai ales, lamuriri... daca ma intrebai frumos, ti-as fi spus. Nu am facut niciodata un secret din ce imi castig eu bani.

Legat de finantare, n-am facut nici o acuzatie. Doar ca am ajuns la concluzia ca acea firma care apare la profilul tau nu are cum sa fie singura sursa a ta de venit, din moment ce e pe pierdere. Nu eu am pus la profilul tau acel link.  Intre timp am mai aflat si alte lucruri de care te ocupi si e chiar interesant domeniul, si sper ca e si profitabil.

Se stie ca CIA a rescunoscut ca are un departament special care urmareste forumurile, si incearca sa manipuleze oamenii sau macar sa-i intoxice, ori sa contracareze antiamericanismul din lume.

Eram mirat ca firma ta are contacte in tari de pe axa lui Basescu, mai ales ca vad ca pe infocon.ro promovezi articole oarecum antiglobalizare. Si nu incepeam demersul acesta daca bluemoon nu se comporta ca un mic dictator. Recunosc ca in ultima vreme s-a mai potolit. Credeam ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Dar cand am vazut ca de fiecare data tu il sustineai chiar si cand nu avea dreptate, mi-am dat seama ca pestele de la cap se impute. Interesant este ca in timp am descoperit ca majoritatea au avut conflict cu acest moderator si fara sa se fi incalcat regulamentul, si multi au plecat de pe acest forum din acest motiv.

Am dat si alta data o compilatie de mesaje prin care aratam ca bluemoon nu a reactionat corect. De asemenea repet, pe forumul si site-ul platit cu banii tai ai dreptul sa faci orice. Dar macar sa stim asta, adica sugeram ca regulamentul sa fie intr-o fraza: "Singura regula e ca moderatorii au dreptul sa stearga orice mesaj fara nici un motiv si fara nici o explicatie, si moderatorii au dreptul sa jigneasca sau sa faca glume nesarate pe seama oricui".

Iar faptul ca te-ai aprins atat de mult, arata ca s-ar putea sa fi avut dreptate. Imi cer sa aduc dovezi, dar ma faci nesimtit ca m-am bagat in viata ta personala.

Hai c-am pierdut prea mult timp cu tema asta. Daca vrei sterge mesajele, sterge-mi contul, baneaza-l, da-ma in judecata, fa ce vrei. Chiar nu ma intereseaza. Nu sunt nici primul si probabil nici ultimul caruia acest forum i-a lasat un gust amar.
(http://www.rufon.org/forum/Themes/default/images/warnpmod.gif) 
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Nox din 11 Iunie 2008, 20:44:25
Cãutãtorule nu ºtiu ce ºi cine eºti dar ºtiu ce eºti... eºti un troll ºi îºi dau moderated uite aºa simplu.

PS. Fã-þi ºi tu un forum!

Aici pe forum nu se primesc trolli.

Am scris mai mare sã vadã toþi chiorii.

PS2 Cum am zis, azi e fãrã numãr...
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 21:11:45
CitatLegat de finantare, n-am facut nici o acuzatie. Doar ca am ajuns la concluzia ca acea firma care apare la profilul tau nu are cum sa fie singura sursa a ta de venit, din moment ce e pe pierdere. Nu eu am pus la profilul tau acel link.  Intre timp am mai aflat si alte lucruri de care te ocupi si e chiar interesant domeniul, si sper ca e si profitabil.

Domnule,
in mesajul pe care l-ai dat om cadrul acestui subiect, spuneai:

CitatEu insa am adus argumente cum ca rufon e o masinarie de manipulare si au fost aruncate la gunoi. Nici o explicatie.
De exemplu:

http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=2

Undeva mai jos la profil scrie:

http://www.wisetech.ro

Iar pe prima pagina mai jos sunt niste adrese de contact din tari de pe axa lui Basescu.

Pentru a vedea cam ce profit a avut:
http://www.listafirme.ro/catalog/j1472477_rdn_media_serv_srl.htm
Daca nu puteti atunci intrati la:

http://www.mfinante.ro/contribuabili/link.jsp?body=/contribuabili/agenti_nume.htm
Unde introduceti RDN MEDIA SERV la nume selectati Bucuresti si  o sa vedeti ca aceasta firma a avut pierderi si nu profit.

Intrebarea ramane: Cine finanteaza RUFON si pe Paul Dorneanu sa mearga de exemplu la intalnirea aia bilderberg?

Chiar daca e masinarie de manipulare, eu ma aflu aici pentru a incerca sa o contracarez.

Astfel, tu crezi ca aduci argumente aici ca RUFON, INFOCON, EU suntem "masinarii de manipulare", te legi de viata mea personala sugerand faptul ca eu sunt finantat de X sau de Y care apartin de NWO. IN PRIMUL RAND, TU NU ARGUMENTEZI NIMIC, FACI NISTE SUGESTII ARUNCATE AIUREA, TE LEGI DE VENITURILE MELE, PE CARE LA VREMEA POSTARII NICI NU AI FACUT EFORTUL SA CAUTI MAI MULT, SA-TI FACI TREABA CA LA CARTE. CHIAR DACA AS LUCRA INTR-O MULTINATIONALA SAU EU STIU ALTCEVA, NU AS AVEA O PROBLEMA SA NU LUPT CONTRA ACESTUI SISTEM. DA, FOLOSESC WINDOWS. DA, FOLOSESC PROCESOR INTEL. DA, AM MASINA PRODUSA DE O CORPORATIE MARE (PSA PEUGUEOT - CITROEN). DA, CUMPAR MOTORINA. DA, FOLOSESC INTERNETUL. DA, AM TELEFON NOKIA, SONY ERRICSON. DA, AM LAPTOP DELL. DA, CONSUM BAUTURI RACORITOARE PRODUSE DE CORPORATII IMPLICATE IN N.W.O. DA, DA, DA, ... DA, SUNT UN PRIZONIER AL SISTEMULUI SI CU TOATE ACESTEA AM TARIA OPINIILOR MELE SI LUPT CONTRA ACESTUI SISTEM, BUN SAU RAU. NU MI-E JENA NICI O SECUNDA SA MA FOLOSESC CA SA REUSESC SA FAC CE VREAU... SI CU TOATE ACESTEA, STIMABILE, ONORABILE, UNDE E ARGUMENTATIA TA?


CitatSe stie ca CIA a rescunoscut ca are un departament special care urmareste forumurile, si incearca sa manipuleze oamenii sau macar sa-i intoxice, ori sa contracareze antiamericanismul din lume.
Da, asa e. Au facut chiar si site-uri sa prinda teroristi sau instigatori... si? Ai vreo confesiune de facut?

CitatEram mirat ca firma ta are contacte in tari de pe axa lui Basescu, mai ales ca vad ca pe infocon.ro promovezi articole oarecum antiglobalizare.
Am contacte atat in toata lumea? SI? CE DOVEDESTE ACEST LUCRU? DA, AM TELEFOANE DE CONTACT DIN MAI MULTE TARI. SE CHEAMA VOICE OVER IP (VOIP). DA UN SEARCH DACA NU STII CE E. SI? CARE E PROBLEMA?

CitatSi nu incepeam demersul acesta daca bluemoon nu se comporta ca un mic dictator.
HAI SA IL INCEPEM.

CitatRecunosc ca in ultima vreme s-a mai potolit. Credeam ca pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Dar cand am vazut ca de fiecare data tu il sustineai chiar si cand nu avea dreptate, mi-am dat seama ca pestele de la cap se impute. Interesant este ca in timp am descoperit ca majoritatea au avut conflict cu acest moderator si fara sa se fi incalcat regulamentul, si multi au plecat de pe acest forum din acest motiv.
STIU CA AU FOST MOMENTE IN TRECUT CAND BLUEMOON A EXAGERAT CU UNELE LUCRURI. NU STIU CINE A AVUT CONFLICT CU EL, IN ACEST MOMENT EU STIU DOAR CA MODERATORUL BLUEMOON NU REUSESTE SA ISI FACA TREABA DE MODERATOR 100% DIN CAUZA FAPTUL CA EU I-AM SPUS SA FIE MAI TOLERANT, IN CIUDA FAPTULUI CA TOT MAI MULTI UTILIZATORI AI ACESTUI FORUM SUNT DERANJATI DE COMPORTAMENTUL UNORA SI TURNURA ACESTUI FORUM. IAR DACA EU NU AM CUNOSTINTA DE CE FACE MODERATORUL BLUEMOON SAU ORICARE ALT MODERATOR, LE RECOMAND CELOR CE SE SIMT AFECTATI DE ACTIVITATEA ACESTUIA SA MI SE ADRESEZE PERSONAL.

CitatAm dat si alta data o compilatie de mesaje prin care aratam ca bluemoon nu a reactionat corect.
AM AVUT O DISCUTIE LA UN MOMENT DAT, DACA ITI MAI ADUCI AMINTE, MAI DEMULT CAND ACTIVAI SUB NUMELE DE "CURIOSUL". ITI MAI ADUCI AMINTE? LA ACEL MOMENT AI ALES SA PARASESTI FORUMUL. INTRE TIMP NU AM VAZUT NICI O ALTA SESIZARE DIN PARTEA TA SAU A ALTORA.

CitatDe asemenea repet, pe forumul si site-ul platit cu banii tai ai dreptul sa faci orice.
AM PUTEREA SA FAC ORICE, NU IMI PERMIT SA FAC ORICE. E SI MUNCA ALTOR ZECI, SUTE DE UTILIZATORI PE ACEST FORUM.

CitatDar macar sa stim asta, adica sugeram ca regulamentul sa fie intr-o fraza: "Singura regula e ca moderatorii au dreptul sa stearga orice mesaj fara nici un motiv si fara nici o explicatie, si moderatorii au dreptul sa jigneasca sau sa faca glume nesarate pe seama oricui".
REPET CE AM SPUS MAI DEVREME. DACA VREUN MODERAOTR A FACUT GLUME NESARATE SI NEJUSTIFICAT SI SI-A DEPASIT ATRIBUTIUNILE DE MODERATOR, ROG SA MI SE ADRESEZE.

CitatIar faptul ca te-ai aprins atat de mult, arata ca s-ar putea sa fi avut dreptate. Imi cer sa aduc dovezi, dar ma faci nesimtit ca m-am bagat in viata ta personala.
TE FAC NESIMTIT CA TE BAGI IN VIATA MEA PERSONALA SI ADUCI ACUAZTII FARA SA LE SUSTII. M-AM APRINS DIN CAUZA TA SI AL ALTORA CARE NU AU UN BUN SIMT SI NU STIU DECAT SA ARUNCE CU VORBE... APROPO DE TROLI.

CitatHai c-am pierdut prea mult timp cu tema asta. Daca vrei sterge mesajele, sterge-mi contul, baneaza-l, da-ma in judecata, fa ce vrei. Chiar nu ma intereseaza. Nu sunt nici primul si probabil nici ultimul caruia acest forum i-a lasat un gust amar.
CUM AM SPUS, STERG UN CONT IN CAZURI EXCEPTIONALE. BANEZ PE CEI CARE INCALCA IN MOD EXCESIV SI REGULAT REGULAMENTUL. DACA NU TE INTERESEAZA, TACI. DACA VORBESTI, CONTINUA DISCUTIA PANA LA CAPAT. SI EU, CA SI TINE, IMI PIERD VREMEA INCERCAND SA RASPUND UNOR OAMENI FRUSTATI CARE NU AU ALTCEVA MAI BUN DE FACUT DECAT SA ISI BATA JOC DE TIMPUL ALTORA SI DE MUNCA LOR... SI ITI DAI SEAMA, NICI NU M-AS OBOSI SA TE DAU IN JUDECATA PE TINE SAU PE ALTII PENTRU ASTFEL DE LUCRURI. CREDE-MA, AM MULT MAI MULTE LUCRURI BUNE DE FACUT, CUM AR FI SA IES IN ORAS CU PRIETENII LA UN SUC. DA, AM SI O VIATA PERSONALA, LA FEL CA MULTI DE AICI. DACA NU AI UNA, ITI RECOMAND SA-TI FACI!

LE RECOMAND AMATORILOR, CELOR CARE SE PLICTISESC SI ACEST FORUM LE LASA UN GUST AMAR: NU MAI DESCHIDETI ACEASTA PAGINA. NE FACETI NOU, CAT SI VOUA MAI ALES UN MARE FAVOR.

Scuze de caps, dar se pare ca o data la nu stiu cate luni trebui sa reiau cu aceleasi probleme... si apar si revin unii cu aceleasi probleme.
Inca o data imi cer scuze fata de ceilalti ce au trebuit sa suporte si sa citeasca toata aceasta bulibaseala.
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: spooky din 11 Iunie 2008, 21:13:22
ca sa va mai destindeti...
http://www.youtube.com/v/V_ieF7G-WJI&hl=en
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: LP din 12 Iunie 2008, 12:52:35
Mai oameni buni! Fiecare din noi are dreptul la opinii personale. Avand in vedere ca traim intr-o tara libera, putem sa le expunem public. Deci intram in polemici cu alti oameni care au alte pareri. Insa trebuie sa fim in stare sa ne sustinem opiniile cu argumente, iar daca cineva ne aduce contra argumente solide, sa recunoastem ca am gresit. Nu e rusinos sa gresesti, insa sa continui in tampenie, este absolut "idiotenesc"! Se spune ca cel mai destept cedeaza.....
Titlu: Raspuns: Reclamatie
Scris de: Kymosabe din 12 Iunie 2008, 13:32:38
Citat din: LP din  12 Iunie 2008, 12:52:35
Se spune ca cel mai destept cedeaza.....

...nervos ºi îl ia la ºuturi pe prost . :lol: