Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Atacurile PSI

Creat de Khaarsha, 16 Mai 2008, 20:10:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

kenjiro

Citateu sunt femeie, n-am avut niciodata probleme legate de identitatea sau orientarea sexuala. pana recent, cand am inceput sa ma gandesc ca mi-ar fi mai bine ca baiat.

Din cele spuse, afirmate de tine rezulta ca esti su influenta unei entitati demonice care se hraneste cu energia ta vitala.

What are Succubi and Incubi?
http://gnosticteachings.org/faqs/sex/3055-what-are-succubi-and-incubi.html

Demons Who Feed On Human Energy
http://gnosticwarrior.com/demons-who-feed-on-human-energy.html

Este important sa observi aceste emotii,  ganduri si sa nu incerci sa le reprimi sau sa le stimulezi.
Sa le lesi sa se duca de unde au venit !
Totusi pentru a recastiga controlul asupra mintii eu te sfatuiesc sa obiti cat mai curand posibil niste tamaie
pe care sa o arzi in camera in care dormi. Stiu mirosul fumului de tamaie poate devenii insuportabil dar poate
ajuta la anihilarea acestui parazit astral.

Ganditorul

Citatesti su influenta unei entitati demonice care se hraneste cu energia ta vitala.


Din pura curiozitate ... cum arata chestia asta si din ce e facuta ? de unde vine si cine o trimite "in misiune" ? de ce vine numai la anumiti oameni (sa nu spui ca sunt atei ca nu te cred ... nici eu nu cred decat in Dumnezeu, cel nemarginit si universal, fara sa fiu adept al unei religii, respectand dreptul altora de a se inchina la zei mai mici, pamanteni, si totusi n-am intalnit vre-o chestie care sa sa-mi dea senzatia de "entitate demonica"). Ce simti cand te intalnesti cu "entitatea demonica" (a mai incercat @calator  astral sa explice cate ceva dar nu prea a reusit sa se faca inteles pe acest subiect  :fullmoon: )?
Sau poate am intalnit si n-am stiut ce-am intalnit. De aceea cer si eu lamuriri pentru a sti cum sa ma comport la o viitoare intalnire ... :evil: (parca asta e semnul ...demonic, nu-i asa ?).

Xanadron

Ete cum ar arata si ce ar vrea ei (din acelasi Carlos Castaneda - nu tabariti deci pe mine :lol: ca-i fictiune, dragi frati si surori !...)
Nu mai (re)intru totusi in analize semantice, doxologice etc - inclusiv ale subst. "demon", care la greci (de unde provine - "daimon") n-avea nicio conotatie "diabolica", ci doar semnifica o entitate de legatura intre Creator si plebe - hai sa-i zicem un inger, desi prea simplist, cum mai ziceam si-n alte aiurari despre falsa (dupa mine) dihotomie ingeri/draci. :wink:

"Şamanii din vechiul Mexic au descoperit ceva transcendental.
Au descoperit că avem un tovarăş care rămâne cu noi toată viaţa.
Un prădător care iese din adâncurile cosmosului şi care pune stăpânire pe viaţa noastră, iar noi suntem prizonierii lui.
Dacă protestăm, ne sufocă protestele.
Dacă intenţionăm să acţionăm independent, nu ne permite.
Prădătorul are avantaj asupra noastră, pentru că noi suntem hrana lui, sursa lui de existenţă.
Prădătorul e cel care a infiltrat în noi sistemele de credinţe, conceptul de bine şi de rău, obiceiurile sociale.
El este cel ce ne-a definit speranţele şi aşteptările, atât visele de succes, cât şi parametrii falimentului.
El ne-a dat aviditatea, dorinţa fără limită şi laşitatea.
Ne-afăcut să fim fixişti, focalizaţi pe ego şi înclinaţi spre autocomplacere.
Folosindu-se de egoismul nostru, unicul aspect conştient care ne-a mai rămas, prădătorul creează flăcări de conştiinţă pe care trece apoi să le consume fără scrupule.
Prădătorul ne creează probleme inutile, pentru a forţa apariţia acestor flăcări şi astfel, el supravieţuieşte, continuând să se hrănească din energia vie a pseudo-preocupărilor noastre.
Vechii şamani vedeau prădătorul.
Îl numeau "cel ce zboară", deoarece se mişcă în salturi prin aer.
Nu este un spectacol frumos.
Este o umbră neagră, de o obscuritate impenetrabilă, care saltă prin aer şi apoi coboară pe pământ. "
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Incerc și eu câteva lămuriri privind entitățile astea psi:

Avem două categorii despre care putem vorbi in acest caz :elementali și larve.

Primii (incubi / sucubi) sunt entități independente de ființele umane, posedând inteligență (uneori chiar ridicată), dar lipsindu-le TOTAL moralitatea (atenție...nu sunt Imorali...ci Amorali...nu au posibilitatea de-a distinge intre Bine și Rău). Asemenea "jucăuși" nu vin la oricine, ci la persoanele care emit anumite fluxuri mentale. La un gurmand vin cei "ai pântecului", la un bețiv vin cei de-ai lui Bacchus, iar incubii / sucubii bântuie persoane cu dezechilibru erotic / sexual (ori nesatisfacera pulsiunilor, ori satisfacerea lor in exces). Aceștia din urmă se hrãnesc cu secrețiile intime, asupra cărora nu simt nevoia să dau inutile detalii....

Larvele sunt ceva similar, dar net inferior. Nu posedă inteligență, doar o stare cețoasă de conștiență, cu puternic instinct de conservare. Ele sunt create EXCLUSIV de oameni, prin concentrarea intensă asupra diverselor pofte. Cu cât mai intense sunt dorințele, cu atăt mai largi cresc larvele - si bineinteles, e valabila si reciproca : scad dacă dacă scade dorința.

Mai pe scurt, diferența e următoarea: entitățile elementale sunt "chemate" de om, larvele sunt "create" de om. D-ta, @Gânditorul, nu ai simțit vreodatà așa ceva intrucât, precum deduc, ești o persoană mai echilibrată decât media. Sincer, nu cred nici că noua colegă @rebelheart e in situația unei asemenea posesii...chiar dacă e mai sensibilă de felul ei.

PS - Nici in mine să nu dați cu pietre ! Informații precum cele arătate pe scurt de mine găsiți in lucrarea de magie a lui Franz Bardon - "Inițiere in Hermetism". Se gaseste usor pe net, format PDF...dar eu nu recomand colegei aprofundarea acestui tip de lucrări. Cu cat va citi mai mult, cu atat, firește, se va gândi mai mult la problema ei...alimentând-o.

fiulploii

In fiecare secunda poti sa renasti. Fiecare secunda poate fi un nou inceput. Este o sansa, sansa ta .
                                      - zis-a unul de ii zicea Clearwater sau Apa cristalina -

Iar altul , Richars Bach , a zis cam asa:
'' Fiecare problema duce in maini un cadou pentru tine ''

Pricepe cineva ceva ? :lol:

  Indraznesc sa contrazic si pe marele Carlos C. si pe eruditul F Bardon si zic cam asa: nu suntem parazitati . Eventual, observati dar nu sunt prea sigur nici de asta.
  Dupa propozitia asta ar trebui sa mai bag ceva criptic, de genul '' nu cititi in cheia care trebuie ''  :wink: si sa inchei postarea .  :lol:

  Constat cu uimire ca sunt la calculator si deci nu as avea dificultati in a plimba deshtele pe taste asa ca mai scriu cate ceva lamuritor.
  In conceptia mea actuala, omul e o fiinta complexa - pana aici cred ca toata lumea e de acord , nu?  :lol: - si cred ca nu avem in mod obisnuit capacitatea sa observam realitatea '' care este'' decat pe felii si nu holistic sau global. Asa cum s-a specificat in postarile anterioare , omul are si un aspect masculin si un aspect feminin. De ce e asa nu putem decat sa speculam aici fiind implicat si un mecanism de reglare a speciei referitor la numarul de baieti/barbati versus numarul de fete/femei - lucruri interesante de altfel.
  '' Masculinizarea creierului se produce in prezenta testosteronului in timp ce feminizarea se produce in absenta acestuia'' iar acest proces se intampla prenatal, zic medicii. Oricat de spiritualizati am fi in viata pamanteana, se pare ca suntem spiritualizati pe sexe fiindca vrem-nu vrem, depindem si functionam in stransa legatura cu creierul si cu diverse substante eliberate de acesta sau de alte organe. Asadar, daca creierul este masculinizat sau feminizat  asa ramanem pana la parasirea invelisului biologic , indiferent daca asupra corpului s-au facut corecturi chirurgicale si hormonale - iarasi medicii dixit.

  Atat cartile sacre ale umanitatii cat si stiinta , sustin ca omul s-a nascut cu liberul arbitru - cazul de sclavie se trateaza separat . Unii sustin ca omul nu este in capatul lantului trofic ci ar fi hrana pentru altcineva iar din punctul de vedere al hranei, cel care o cultiva, creste, hraneste si o mananca, este ostil, nu?  :lol:
  Din punctul de vedere al agricultorului sau pastorului ori vanatorului, nu este vorba de ostilitate neica! Exista un ritual pe la cei vechi care isi cereau iertare cand plecau sa vaneze sau cand taiau un copac ori o planta - iarasi e alt subiect de discutie.

  Pe scurt ca altfel devin prea stufos si nu mai intelege nimeni nimic, nici macar eu  :lol:
  1. omul poate parazita alt om intr-un procent de la 0% la 100% Sfatul meu: apara-te ! sau castiga o aparare naturala. Cum? practica o arta martiala gen kyudo
http://www.kyudo.org.ro/kyudo-in-romania/unde-se-practica-kyudo
  2. intr-o fiinta vie se poate dezveli accidental sau din eroare de soft si latura cealalta a ...inimii, psihicului, sufletului, nu stiu cum sa-i zic dar intelegeti voi , si astfel sa simta sau sa aiba ganduri ori tendintze asupra lumii privind dinspre celalalt sex. Sfatul meu: accepta-te ca intreg si invata sa cuplezi ori pe un mod ori pe celalalt functie de situatie. Ideal ar fi sa le integrezi pe amandoua intr-un singur Eu sau Sine .
      Asa cum cita @Xanadron mai inainte
   
Citat
"Un drum e doar un drum, şi nu este un afront adus propriei persoane sau altora, dacă îl părăsim pentru că aşa ne spune inima. Priviţi fiecare drum îndeaproape şi atent. Încercaţi-l de câte ori consideraţi că e nevoie. Apoi, puneţi-vă o singură întrebare. Acest drum are o inimă? Dacă are, atunci drumul este bun; dacă nu, nu ne este folositor în niciun fel."

Carlos Castaneda - Învăţăturile lui Don Juan (1968)
3. posedarile , pe care eu le numesc ''posesiunile'' . Aici ar fi multe de spus , pe langa ce au specificat antevorbitorii mei in scris  :lol: Sfatul meu: alege calea cea mai apropiata de structura ta din cele pe care le-au enumerat colegii dar nu uita, daca hranesti o planta ea va creste, e o lege a firii ca si cea care zice ca daca tu nu vrei nu se poate lega nimeni de tine.

  Sper ca nu am indesit prea tare ceatza din zona cu aceasta postare.  :-D

P.S. Nu vi se pare ca posedarea face parte din aceeasi iluzie a focului si umbrelor pe peretele pesterii platoniene? Mie da!

Tamerlan

#110
Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 14:17:45
Sfatul meu: alege calea cea mai apropiata de structura ta din cele pe care le-au enumerat colegii dar nu uita, daca hranesti o planta ea va creste, [...]

Bravo, colega @fiulploii!  :rainbow:

însă asta:

Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 14:17:45
[...] e o lege a firii ca si cea care zice ca daca tu nu vrei nu se poate lega nimeni de tine.

M-a dat pe spate. Zău așa!  :-o
Deci TOT VICTIMA este de vină. Bravos! Că dacă n-ar vrea (în adâncul sufletului), nu s-ar lega blestematul de diavol de ea...  :evil:
(cu restul corolarelor care rezultă de aici: că Incubu' și Sucubu' vin ei acolo unde e locșorul călduț și primitor... că oricum a făcut posedatu' ceva de l-a vizitat Aghiuță... că dacă era cuminte, nu pățea necazul și... corolarul corolarelor: "Dă-o dreaq de curvă. A fost violată pentru că avea fusta scurtă..."  :-D  :-D  :-D )


Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 14:17:45
P.S. Nu vi se pare ca posedarea face parte din aceeasi iluzie a focului si umbrelor pe peretele pesterii platoniene? Mie da!
Ba da. Asta până dai prima oară nas în nas cu Sucubu'...   :evil:  :roll:  :evil:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

Citat din: Tamerlan din  31 Martie 2016, 16:28:22
Bravo, colega @fiulploii!  :rainbow:

însă asta:

M-a dat pe spate. Zău așa!  :-o
Deci TOT VICTIMA este de vină. Bravos! Că dacă n-ar vrea (în adâncul sufletului), nu s-ar lega blestematul de diavol de ea...  :evil:
(cu restul corolarelor care rezultă de aici: că Incubu' și Sucubu' vin ei acolo unde e locșorul călduț și primitor... că oricum a făcut posedatu' ceva de l-a vizitat Aghiuță... că dacă era cuminte, nu pățea necazul și... corolarul corolarelor: "Dă-o dreaq de curvă. A fost violată pentru că avea fusta scurtă..."  :-D  :-D  :-D )

Ba da. Asta până dai prima oară nas în nas cu Sucubu'...   :evil:  :roll:  :evil:

  Colega @Tamerlan , mulțumesc pt felicitări insa cu regret văd că nu ai citit postarea mea in cheia corespunzătoare .  :lol:

   De fapt ai citit cum trebuie insa te faci ca ploua ; cum se numește tehnica asta de ai folosit-o mai sus , 'a? Nu-i frumos ce faci, zic eu .

Acum că te-ai ridicat de pe spate sa discutam serios, ce zici ? E mai ușor si mai convenabil sa victimizezi omul ca fiind săracu de el o victima fără apărare decât sa-l faci sa înțeleagă altceva. Zău așa, parca am fi oamenii cavernelor ce stau strânși in jurul câtorva tăciuni aprinși si mormăind cu infrigurare auzind furtuna de afara că vine Zburătorul lui I. H. Rădulescu sau al altcuiva să îl posede si sa-i sugă vlaga astfel încât sa rateze vânătoarea de maine  :lol:

  Te rog deci , nu mai folosi asemenea tactici . Mulțumesc .

rebelheart

sa vedem... personajul nu are neaparat dorinte sexuale. nu stiu ce prefera (m sau f). stiu doar (presupun) ca e de sex masculin.
cand fac pe plac dorintelor personajului, totul e bine.
aseara mi-am dat seama ca nu are nici un fel de empatie, simpatiezeaza sau admira tot felul de oameni rai. nu uraste pe nimeni, dar ii place .. raul, doar de dragul de a face rau.
nu ma victimizez in nici un fel, am si eu partea mea de vina, posibil ca am cazut intr-o perioada mai proasta, si din cauza ataca mai usor.
totusi, nu inteleg cum se poate ca niste ganduri straine sa imi dea emotii, iar gandurile proprii, nu.
   eu o sa imi continui viata pana cand o sa incep sa simt ca ... traiesc in viata mea, daca are vreun sens ce spun.

fiulploii

Dupa mine e clar că @inimarebelă este aici pt a colecta material in vederea unei lucrări si din cauze de lene  :lol: nu are chef sa citească bibliografia obligatorie .
   Dom'șoara studentă sau proaspăt absolventă, daca ne spui tematica îți promit ca o sa contribuim la referat încât poți sa-ti dai doctoratul  :lol:

Tamerlan

Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 16:58:15
  Colega @Tamerlan , mulțumesc pt felicitări insa cu regret văd că nu ai citit postarea mea in cheia corespunzătoare .  :lol:

   De fapt ai citit cum trebuie insa te faci ca ploua ; cum se numește tehnica asta de ai folosit-o mai sus , 'a? Nu-i frumos ce faci, zic eu .

Acum că te-ai ridicat de pe spate sa discutam serios, ce zici ? E mai ușor si mai convenabil sa victimizezi omul ca fiind săracu de el o victima fără apărare decât sa-l faci sa înțeleagă altceva. Zău așa, parca am fi oamenii cavernelor ce stau strânși in jurul câtorva tăciuni aprinși si mormăind cu infrigurare auzind furtuna de afara că vine Zburătorul lui I. H. Rădulescu sau al altcuiva să îl posede si sa-i sugă vlaga astfel încât sa rateze vânătoarea de maine  :lol:

  Te rog deci , nu mai folosi asemenea tactici . Mulțumesc .
Promit sa revin asupra acestei chestiuni. Este de o importantza capitala. Aria ei de aplicabilitate si actiune depaseste cu mult contextul discutiei de fata. Doar sa-mi aduca cineva aminte... poate in alta discutie... de chestiunea asta majora care vizeaza notiunile de victima si vina. E important.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

Până o să revii , in caz că îți aduce aminte cineva  :lol: - " dincolo era mai ieftin, zău așa! " eu susțin ca nu exista nici in_cubu si nici su_cubu .
  Pricepe fiecare ce dorește .

Xanadron

#116
Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 19:21:31
Până o să revii , in caz că îți aduce aminte cineva  :lol: - " dincolo era mai ieftin, zău așa! " eu susțin ca nu exista nici in_cubu si nici su_cubu .
  Pricepe fiecare ce dorește .
Ba, eu cred (da' ce conteaza? :lol:) ca-n Universul asta dual exista (iluzoriu intr-o ultimissima instantza) de toate pentru toti: si incubusi/succubi, si elementali sau "larve", si arhonti ori cotorontzi :evil: s.a.m.d. Altfel ar fi cam plicticos arealul testarilor noastre - deloc simple fie si-n actuala forma incarnata.

Ca sa nu derapam totusi prea offtopic, remarc particularitatile diverse ale fiecarui caz de... hai sa-i zicem "posesie" adus aici in atentie, inclusiv de colega @rebelheart (care nici pe departe nu-mi pare c-ar vrea sa ne "traga de limba", ci se confrunta cu o problema reala fiindca suficient de shocanta ca sa fie net detectabila in forumul ei interior.) O mica analiza "pe text" poate aprofunda zic eu niste concluzii (nu si solutii intru... decontaminare insa - deocamdata cel putin.)
Citat din: rebelheart din  30 Martie 2016, 17:06:10
(1) gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere. nu o sa ma sinucid, doar daca voi deveni foarte vulnerabila. celelalte ganduri sunt despre vieti anterioare, reincarnare, despre actiuni extreme (ceea ce ii place personajului).

(2) ma preocupa sporturi extreme, joburi in armata, chestii care nu m-au interesat niciodata. ma amuz la chestii care implica suferinta. nu mai simt empatie. spun ce gandesc direct, nu ma mai intereseaza ca lezez e cineva. apoi imi dau seama ca m-a luat gura pe dinainte. devin tot ce nu imi place la oameni : rautate, superficialitate.
1. Tentatia sinuciderii ar fi (si asta-i o parere oricind demontabila) exact "chemarea" afurisita major de orice Biserica, interpretabila si ea in cheie duala (nu mai sap in notiunile relative Bine/Rau, ca termin maine dimineatza):
a) Coana A.I. = arhontzika :-D ce o induce pare sa prefere actiunile-n tarimul "de dincolo", unde se pare ca poate sustrage/atrage mai usor esentza noastra divina, :star: (poate c-o nada speciala in "drumul spre lumina din tunel"?) in scopuri STS-trofice.
Si asta-i doar o alta presupunere, la care-o sa revin la pct. 2, fiind bazata nu doar pe inculcarea impulsurilor intru "actiuni extreme" - singurele din care se poate extrage Loosh-ul -, zic bine fiualploii? :wink:)
b) "Paznicii in sutane ai Matrixului" or avea deci si intentii pozitive in sfaturile, ba chiar ordinele lor de-a ramine-n ochiurile Plasei - fiindca, pe moment cel putin, asta ar fi mediul ideal de testare-n scop evolutiv... totusi.
...Doar traim intr-un Univers perfect pina si-n manglelile lui iluzorii, nu?!

2. Evaporarea empatiei pare simptomul-cheie al:
a) blocarii unor resurse/conexiuni sufletesti tipic umane in vederea unor manevre ulterioare si mai radicale
b) ...fie al inceperii "absorbtiei" lor ...vampiroide de catre A.I.-intruziva, intr-un proces trofic greu de inteles sub forma de tabele.

Ma opresc totusi aici, ca altfel ar trebui sa bantui pe tarlale muuult mai nesapate si atragatore de si mai multe cataroaie virtuale-n freza, :lol: ca aia a OZN-urilor A.I. = "demonice" cu propulsie BIO sau a presupuselor "cubuletze de esentza vitala optimizata prin tortura" :-o transportate de nazisti De Sus-In Jos si viceversa.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aseneth

Tamaia e cea mai buna in cazurile astea.

Eu acu ceva multi ani, aveam probleme din astea. Dupa multe cercetari si statistici asemanatoare cu ale tale, gen cat la suta ma gandesc la moarte sau cat la suta ma simt eu insami, intr-o zi am facut un gest negandit si neplanificat. Am luat sticla cu apa sfintita nelipsita de la bunica-mea de pe masa , si am turnat-o pe mine, ca un dus scurt. A inceput sa sfaraie apa pe mine cam ca apa oxigenata si 3 minute a iesit abur din mine, desi nu aveam nici temperatura, iar diferenta dintre temperatura corpului meu si a apei era foarte mica. In scurt timp ma simteam de parca ma nascusem din nou. Si dupa o luna au inceput sa mi se revolve toate problemele, una dupa alta.

Nu are nimic daca esti atee, nici eu nu sunt credincioasa necarcotasa. Poti utiliza cu incredere chestii monopolizate de biserica, gen apa sfintita, tamaie, mir, cruce. Mai ales ca si biserica, la randul ei, le-a preluat de la altii.

Tamerlan

Citat din: Aseneth din  01 Aprilie 2016, 13:13:39
... intr-o zi am facut un gest negandit si neplanificat ...
Asta-i esența. Altfel nu te lasă.  :roll:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

rebelheart

  update: nu am reusit sa scap de personaj. aceleasi ganduri si stari, simt ca ma depersonalizez din ce in ce mai mult. nu e o situatie obisnuita, nu stiu la cine sa apelez. chiar daca fac lucruri pe care le faceam si inainte, acum e fara rost, nu mai simt nimic. asa ca am incercat din nou dedublarea astrala, de data asta nu doar din curiozitate, ci pentru ca vreau sa obtin niste raspunsuri, inclusiv despre o alta viata.
  mi-ar fi foarte utile sfaturi in legatura cu chestia asta, pentru ca ascult o melodie pe youtube pentru proiectie astrala si nu reusesc sa ma concentrez mai mult de 3 secunde, imi vin in cap gandurile lui. apoi revin si treaba asta se repeta de cate ori incerc. cine a reusit sa faca proiectie astrala, am nevoie de sfaturi. va multumesc.