Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Templierii si Iezuitii in politica bancara mondiala !!!

Creat de Ronin, 04 Mai 2008, 00:16:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

http://www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=333052&pagina=0

Bancherii lui Dumnezeu, împotriva Vaticanului
de Adina Mutar (4952 afisari, 2007-11-25) 
   

Statuia Sfântul Apostol Petru, primul Papã al ...
Un document ,,greºit" pus în arhiva Vaticanului, redescoperit de cercetãtoarea Barbara Frale într-o zi de 13, în septembrie 2001, a incitat spiritele abia în 2007.
Puþini ºtiu cã Vaticanul primise o ,,somaþie", în 2004, de la urmaºii templierilor, care se aºteptau ca Papa sã-ºi cearã scuze pentru persecutarea ºi arderea pe rug a ,,cavalerilor lui Hristos" ºi pentru ,,intrarea în adormire" a Ordinului prin decret apostolic în 1312. Se dãduse ºi termen limitã: pânã la 13 octombrie 2007. Însã Vaticanul le-a dat cu flit! Rãzboiul subteran dintre ,,cavalerii lui Hristos" ºi ,,Vicarul lui Dumnezeu" se va muta la suprafaþã.

Ultimatum pentru Papa
,,Pe 13 octombrie 2007, comemorãm 700 de ani de la începerea persecuþiei asupra Ordinului. Ar fi o ºansã ca Vaticanul sã recunoascã marea nedreptate care s-a fãcut fraþilor noºtri, dar sã o facã în avans faþã de aceastã datã a comemorãrii". Scrisoarea a apãrut într-o publicaþie localã, ,,Hertford Mercury", Anglia, în 2004.
Era semnatã de Secretarul Consiliului Capelanilor, în numele Marelui Maestru al ,,Cavalerilor Sãraci ai lui Iisus Hristos" ºi al Marelui Preceptor al ,,Templului lui Solomon", ambele amintind de templieri. Pentru a pãstra o aurã de mister, secretarul a dat ca adresã o cutie poºtalã din Hertford. Tipic pentru organizaþiile oculte! Ziariºtii britanici au pornit în cãutarea templierilor, ca sã vadã cât de serios era ,,ultimatumul" dat Vaticanului.
Au reuºit sã stea de vorbã cu un templier în carne ºi oase din Hertford, din vechea familie scoþianã Acheson. El a confirmat cã scrisoarea cãtre Vatican fusese conceputã de urmaºii templierilor, ,,care au supravieþuit în mare majoritate persecuþiilor caselor regale europene, cu tot cu valorile originale". Acest ultim termen fãcea o aluzie vagã la Sfântul Graal ºi alte comori mitice atribuite templierilor.
Cert ºi palpabil este cã au salvat ºi pus în practicã invenþia lor, sistemul bancar, cã nu e de mirare sã-i întâlneºti astãzi pe urmaºii templierilor în conducerea multor bãnci ,,grele". În treacãt fie spus, templierii au inventat ºi biscuitul ca raþie de supravieþuire, ceea ce nu înseamnã cã-i gãseºti astãzi patroni ai fabricilor de biscuiþi. Sau, da?!
,,Hertford Mercury" a descoperit noi dovezi ale stabilirii unui grup de templieri în comitat, începând cu tunelurile care strãbat oraºul, neexplorate încã suficient, ºi care duc sub Castelul Hertford. Aici, în 1309, patru cavaleri din Ordinul Templier Dinsley au fost închiºi ºi torturaþi din ordinul regelui Edward al II-lea, care credea cã aceºtia fuseserã însãrcinaþi cu ascunderea unei comori fabuloase.
Poate chiar Sfântul Graal, indiferent ce o fi însemnând, pentru cã templierii ºi urmaºii lor nu au lãmurit niciodatã problema. Comoara nu a fost descoperitã. Când niºte arheologi amatori, din organizaþia ,,Subterranea Britannica", au vrut sã exploreze tunelurile, în 2004, dupã publicarea scrisorii templierilor cãtre Vatican, au fost avertizaþi sã-ºi verifice asigurãrile de viaþã.
Oau! Cu templierii nu e de glumit! Se spune cã tunelurile pornesc de sub castel ºi duc spre cele mai importante instituþii ale oraºului. Aºa, ºi? O fi Hertford buricul pãmântului? Scrisoarea a fost republicatã ºi în 2005, în ,,The Guardian", care a vrut sã ºtie cine erau cei care dãduserã ultimatum Vaticanului. S-a aflat cã existã o nouã generaþie a templierilor care doreºte sã fie mai activã la suprafaþã, pentru cã ,,se vor întâmpla niºte lucruri care vor atrage atenþia". Ce fel de lucruri? Enigmã! Localnicii din Hertford nu ºtiu dacã sã-ºi spunã pãrerea pe bune despre povestea asta cu templierii care i-a adus în centrul atenþiei sau sã tacã înþelept, cã dã bine la turiºti.
Ultima cruciadã a templierilor
S-ar fi zis cã Vaticanul n-o sã ia în considerare aceastã scrisoricã obscurã, dar, în noiembrie 2004, prestigiosul ,,The Times" scria cã ,,Vaticanul are în vedere la modul cel mai serios sã-ºi cearã scuze pentru persecutarea Ordinului Templierilor".
Anii au trecut, dar Vaticanul nu a fãcut niciun gest ,,în avans", aºa cum ceruserã cavalerii. Surse de la Vatican, citate de ,,The Times", au declarat cã Papa Ioan Paul al II-lea nu a mai luat în considerare cererea urmaºilor templierilor deoarece cardinalii conservatori i-au spus: basta! Mai rãruþ cu seria ,,scuzelor". Deja Papalitatea îºi ceruse scuze pentru Cruciade, pentru Inchiziþie, pentru antisemitismul de sorginte creºtinã, pentru persecuþia unor oameni de ºtiinþã declaraþi eretici, ca de exemplu Galileo Galilei.
Demonstraþie de forþã în ziua împãcãrii
Pe 13 octombrie, în loc sã-ºi cearã scuze templierilor, care comemorau 700 de ani de la distrugerea ordinului, Vaticanul a organizat la Ravenna dialogul privind reunificarea Bisericii Romano-Catolice ºi Bisericii Ortodoxe, nedespãrþite pânã la Schisma din 1054. Cuiul lui Pepelea a rãmas recunoaºterea Primatului Papal, adicã recunoaºterea ,,episcopului Romei ca primul între patriarhii lumii".

Rãzboi între frãþiile financiare
Marile cotidiene britanice au preluat ,,ultimatumul", publicând scrisoarea sub titlul ,,Ultima cruciadã a templierilor". Ciudat titlu, având în vedere cã aceºti ,,cavaleri ai crucii" luptaserã cândva sub directa conducere a Papei, ºi nu împotriva lui! Scrisoarea merita atenþia presei.
,,Pergamentul din Chinon", redescoperit în 2001 de cercetãtoarea Barbara Frale, n-avea de ce sã facã atâta vâlvã. Fusese publicat de Etienne Baluze, prin anii 1600, în ,,Vieþile Papilor de la Avignon" ºi a fost citat de mulþi autori care s-au ocupat de procesul templierilor.
De fapt, ultimatumul dat Vaticanului nu are nicio legãturã cu descoperirea documentului, ci cu comemorarea a 700 de ani de când templierii au fost trãdaþi de Sfântul Scaun, patronul lor. În ultimii ani, Vaticanul a fost þinta a numeroase atacuri, ce au culminat cu be¬st¬sellerul "Codul lui Da Vinci", de Dan Brown, ºi cu aºa-zisa descoperire a mormântului lui Iisus ºi cel al familiei sale. ,,Intrigi masonice", catalogheazã clericii catolici aceste ,,atacuri", fãrã sã precizeze la care masoni fac referire.
Vineri 13, ceasu' rãu, pisica neagrã
Abia anul acesta, la 25 octombrie, adicã exact 13 zile DUPÃ comemorarea Ordinului Templierilor, Vaticanul a anunþat publicarea unui volum-document, numit "Procesul împotriva templierilor", care conþine ºi ,,iertarea papalã" pe care Clement al V-lea o acordase în 1308 cavalerilor, în speranþa cã-i va scãpa de rug. Mesajele numerice din lumea ocultã nu sunt niciodatã întâmplãtoare. ,,13" reprezintã suma internã a anului când Papa a luat sub oblãduirea instituþiei sale Ordinul Templierilor – 1129.
Sã fi fost o propunere de împãcare? Oricum, nu era gestul cerut de urmaºii templierilor. Mai ales cã documentele publicate de Vatican în volumul anunþat nu le dovedesc nevinovãþia, ci demonstreazã cã avuseserã o grãmadã de pãcate lumeºti, chipurile ,,mãrunte", cum ar fi scuiparea crucifixului, dezicerea de Hristos, închinarea la idoli pãgâni, sãrutul pe ºezut – ca parte din ritualul de iniþiere ºi... sodomia, ca rezolvare a poftelor carnale, fiindu-le interzis sã se împreune cu femei.
De multã vreme circulau astfel de bârfe despre templieri, dar totul avea sã iasã la ivealã într-o zi de vineri, 13, cã de atunci a ºi rãmas superstiþia cã e zi cu ghinion. Deci, vineri, 13 octombrie 1307, s-a pornit vânãtoarea templierilor. Totul era pregãtit dinainte. O ºtiau ºi templierii, dar nimeni nu crezuse cã regele Franþei, Filip cel Frumos, o sã aibã curaj sã se dea la cel mai puternic ordin militar religios din Europa. Uite cã avusese! Se sãturase de cei care se întemeiaserã ca niºte ,,cavaleri sãraci ai lui Hristos" ºi ajunseserã ,,bancherii lui Dumnezeu", având la mânã regii Europei.

Audierile din beciurile Castelului Chinon
,,Ai scuipat pe crucifix?". ,,Doar m-am prefãcut, am scuipat pe jos". Rãspunsul îi aparþine Marelui Maestru al Templierilor, Jacques de Molay. ,,Ai întreþinut relaþii sexuale cu fraþii?", ,,Eu, nu... Asta þine de educaþie". Acesta a fost rãspunsul lui Geoffroi de Charney, preceptor de Normandia, care totuºi adãugase cã Maestrul de Auvergne spusese odatã cã e mai bine sã te uneºti cu fratele întru Ordin decât cu o femeie. Tot De Charney recunoscuse cã scuipase pe crucifix, dar ,,din gurã, nu din suflet".
Alþi lideri care ºi-au dat cu stângu-n dreptul au fost Raymbaud de Caron, preceptor de Outremer, Hugo de Perraud, preceptor al Franþei (care a recunoscut cã a vãzut capul unui idol în posesia fratelui Peter Alemandin, preceptor de Montpellier), Geoffroi de Gonneville, preceptor de Aquitania ºi Poitou. ,,Declaraþi asta sub torturã sau de teamã sã nu fiþi torturaþi?". ,,Nu!".
Merde! Cum sã declari aºa ceva fãrã torturã celor care au venit sã te ajute sã scapi de asemenea acuzaþii?! Depoziþiile celor anchetaþi au fost luate în prezenþa a trei cardinali ºi a unor notari apostolici ºi publici, plus martori din cinul bisericesc. Înalþii prelaþi trebuie sã se fi crucit, dacã se poate spune aºa, de mãrturiile cavalerilor, date de bunãvoie ºi nesiliþi de nimeni.
A nu se uita cã trecuse totuºi un an de când zãceau prin beciurile castelului Chinon, torturaþi de gâzii Marelui Inchizitor William de Paris. Nu trebuie uitat nici cã, dacã retractau ceea ce recunoscuserã deja, deveneau ,,relapsi", adicã sperjuri, recãzând în pãcat, deci sigur condamnaþi la rug. Dar ce te faci cu cei care mãrturiseau mai mult decât erau întrebaþi, anume cã ºi urinaserã pe crucifix, cã nu credeau în virginitatea Mariei, iar Iisus? Un criminal!... Explicabil! Un fel de defulare de genul: ,,Asta vreþi? Luaþi de-aici!". 20.000 de cavaleri îºi pierduserã viaþa în slujba creºtinãtãþii, iar acum li se aduceau astfel de acuzaþii?
Iertarea Papalã
Ce mai putea sã facã Papa Clement al V-lea în aceste condiþii? Sã-i certe, sã-i ierte, sã-i primeascã pocãiþi
înapoi în sânul bisericii ºi sã-i treacã în ,,adormire", conform unei legi canonice. Adicã, sã-i salveze de rug.
Ceea ce a ºi fãcut, dar Filip cel Frumos luase o hotãrâre ºi nu avea de gând sã se împiedice de un papã ,,arestat" la Avignon. Papa Clement al V-lea a dizolvat pânã la urmã Ordinul în 1312, la Conciliul de la Viena, cedând Ordinului Ospitalierilor, ulterior Cavalerii de Malta, grosul proprietãþilor templierilor.
Credea cã acuzaþii îi vor fi predaþi, urmând sã li se dea arest la domiciliu. În loc de asta, la 18 martie 1314, Marele Maestru, De Molay, ºi Geoffroi de Charney au retractat tot ce declaraserã, devenind ,,relapsi". Atât aºtepta Filip cel Frumos. Cei doi au fost arºi pe rug. Filip cel Frumos ºi Papa Clement al V-lea au murit în acelaºi an, conform blestemului aruncat asupra lor de cãtre De Molay când ardea pe rug. Revenind la zilele noastre, pentru ce sã-ºi cearã scuze Vaticanul? Care este, pânã la urmã, secretul templierilor ºi care este miza de tot hãrþuiesc Papalitatea de 700 de ani?
Noua Ordine Mondialã
Conform istoricului John Daniel, autorul volumului ,,Scarlet and the Beast - Istoria rãzboiului dintre francmasoneria francezã ºi cea englezã", miza este dominaþia lumii. ,,Scarlet" are semnificaþia ºi a portocaliului crucii de pe mantiile templierilor, dar ºi a ,,sângelui regal", ºi aici ajungem iar la ,,secretul" templierilor referitor la descendenþii lui Iisus. ,,Beast" înseamnã doar Bestia.
Se pare cã totul a început când Papa Inocenþiu al III-lea (1198 – 1216), provenind dintr-o familie care a dat de-a lungul timpului 13 papi, trei anti-papi ºi 40 de cardinali, a poftit sã se numeascã ,,Tatãl Prinþilor ºi Regilor, Conducãtorul Lumii, Vicarul pe Pãmânt al lui Iisus Hristos", stârnind o polemicã religioasã ºi socialã care nu s-a sfârºit nici astãzi.
Dupã numeroase contrãri între casele regale ºi Papalitate, în 1534, Ignatius de Loyola, devenit sfânt mai târziu, a fondat ,,Societatea lui Iisus", iezuiþii, menitã sã instaureze Noul Ierusalim, cu Papa în fruntea omenirii. Mulþi i-au blamat de-a lungul timpului ºi i-au acuzat de tâlhãrii ºi asasinate.
Nu-i de mirare, din moment ce unul dintre cofondatorii ordinului era Don Francis Borgia, din celebra familie care a dat 11 cardinali, trei papi, o reginã a Angliei ºi un sfânt, rãmânând totuºi în istorie ca prima familie de ,,doni" (mafioþi), care foloseau crima pentru a dobândi foloase necuvenite. ,,Istoria ocultã a bãncilor", de Paul Vrier, îi situeazã în prezent pe iezuiþi în fruntea sistemului bancar american ºi britanic. Cartierul general este la Roma, dar fieful lor este în Georgetown, SUA. Actualul Superior General, conform volumului ,,Iezuiþii - o multi-biografie", de Jean Lacoutre, este pãrintele Hans Kolvenbach, un olandez extrem de erudit. Iezuiþii au creat Ordinul Iluminaþilor, aceia care au lansat pentru prima datã conceptul de Noua Ordine Mondialã, care urma sã se instaureze începând cu mileniul III.
In nomine... Templieri!
Din nefericire, singurul eveniment ,,memorabil" de la debutul mileniului III a fost cel de la 11.09.2001: atentatele din SUA, când au fost atacate simbolurile singurului pol de putere mondial: puterea economicã - Turnurile Gemene, puterea militarã – Pentagonul ºi puterea politicã – Casa Albã – atentat eºuat, avionul prãbuºindu-se înainte sã ajungã la ,,destinaþie".
Data nu a fost aleasã întâmplãtor: ,,11" reprezintã numãrul intern al anului când s-a format Ordinul Templierilor (1118), dar ºi al anului când au fost arestaþi templierii (1307). ,,9" reprezintã numãrul cavalerilor fondatori, dar ºi numãrul intern al anului când a fost ars pe rug Marele Maestru, De Molay - 1314. ,,Gemenii" reprezintã efigia templierilor, doi cavaleri pe acelaºi cal, iar turnurile, Jachin ºi Boaz, erau coloanele Templului lui Solomon din Ierusalim. Turnurile prãbuºite, conform cabalei Tarotului, reprezintã reînnoirea Templului. Sau a templierilor! Dar cine, cui a transmis un asemenea mesaj cutremurãtor implicând simboluri templiere? Frãþiile musulmane?
Iezuiþii de ieri ºi de azi
Despre istoria înfiinþãrii bãncilor existã o întreagã literaturã mai mult sau mai puþin ocultatã, mai mult sau mai puþin mediatizatã, din care se reþin ideile principale, ºi anume cã iezuiþii sunt relaþionaþi cu imperiile financiare americane ºi englezeºti Rockfeller, J.P. Morgan, Rothschilds, iar templierii sunt întemeietorii bãncilor elveþiene ºi ai altor imperii financiare europene. În 1910 – conform volumului ,,Creatura de pe Insula Jekyll", de Edward Griffin - iezuiþii au pus bazele cartelului Federal Reserve Bank. Vaticanul mai are un ordin relaþionat cu sistemul bancar, Sovereign Military of Malta (SMOM), care se aflã tot sub control iezuit. SMOM controleazã organismele de finanþare internaþionalã.
Þelul lor este ,,Primatul Papal" total, cu Papa conducând de la Ierusalim. Are sau n-are legãturã, de când se chinuieºte Israelul sã-i fie recunoscutã capitala la Ierusalim, n-a reuºit, oraºul fiind, din 1948, sub jurisdicþie internaþionalã. Se pare cã ceva nu merge conform planului. Prof. Carroll Quigley, autorul volumului ,,Tragedie ºi speranþã.
Istoria lumii în prezent", mentorul lui Bill Clinton, originar din Georgetown – unde-ºi au baza iezuiþii - dezvãluie, într-un documentar la mare preþ în SUA, intitulat ,,Maeºtrii banilor", cum ,,naþiuni dupã naþiuni, inclusiv America, cad victime cabalei bancherilor internaþionali. Miezul acestui sistem este Bank of International Settlements din Basel, Elveþia".
Sã fie mai tari templierii? Cert este cã, în momentul de faþã, bãncile americane au probleme, dolarul se depreciazã vãzând cu ochii, iar mult-mediatizatul rãzboi împotriva Iranului n-a început din lipsã de finanþe.
Fondatorii imperiului bancar elveþian
Templierii au fost bancherii caselor regale europene. Cel mai bine pãstrat secret al lor era sistemul de ,,trucuri" financiare prin care se îmbogãþeau rapid. Prestigioasele bãnci elveþiene sunt fondate de Hughenoþi, care fugeau de persecuþiile papale. Familia Hottinger fãcea parte din acest val. Ca ºi familia Rougemont, fondatorii, printre altele, ai imperiului financiar ,,Lloyd's of London".
Aceasta era originarã din Chartres, Franþa, ca ºi unii dintre fondatorii Ordinului Templierilor. În registrele locale este pomenitã din 1285. Pe atunci se numea ,,Du Temple". În 1672, Guy Charles du Temple s-a cãsãtorit cu Francoise-Nicole de Boisrouvray, moºtenitoarea domeniului Rougemont. Pe conþii Du Temple de Rougemont îi regãsim mereu legaþi de templieri, dar ºi de regii Franþei, þinându-i sub control ca bancheri. Hottinger ºi Rougemont sunt fondatorii imperiului bancar elveþian.
De altfel, chiar ºi steagul Elveþiei, crucea albã pe fond roºu, aminteºte de templieri, la care culorile erau inversate. De când au fost trãdaþi de regi ºi papã, templierii adevãraþi au avut ca þel distrugerea monarhiilor, în special cea francezã ºi a instituþiei papale, cu toate ordinele financiare care o protejeazã. Cel mai bun exemplu au fost rãzboaiele dintre Napoleon ºi Ducele de Wellington, sponsorizate, printr-o reþea de bãnci, de Rougemont.
Impozit pentru Vatican
La scurt timp dupã ce Sfântul Scaun le reamintise templierilor cã fuseserã iertaþi, Vaticanul, un "stat în stat" care nu face parte din UE, a intrat în vizorul Comisiei Europene, care a anunþat demararea unei anchete privind enorma sa avere imobiliarã, dar ºi înlesnirile fiscale de care se bucurã din partea guvernului de la Roma. Nimic nou sub soare, ar spune Eclesiastul!
Vaticanul s-a tot luptat cu casele regale ºi clasele politice. Filip cel Frumos (1268 – 1314) este recunoscut pentru conflictele sale cu Papalitatea ºi cu bancherii, cãrora a tot încercat sã le drãmuiascã veniturile. A vrut ºi el sã punã impozite pe câºtigurile feþelor bisericeºti, dar Papa Bonifaciu al VIII-lea, prin bula "Unam Sanctam", a declarat supremaþia papalã.
Filip l-a arestat. În 1307, când i-a arestat pe templieri, a exilat ºi toþi bancherii evrei ºi lombarzi, fãcându-ºi rost de ,,lichiditãþi". Abia în 1929, prin Concordatul Lateran, Benito Mussolini a reglementat situaþia. A recunoscut suveranitatea Vaticanului ºi i-a acordat 85 milioane de dolari în compensaþie pentru ce a suferit de-a lungul timpului.
De asemenea, a scutit Vaticanul de orice taxã, inclusiv pe investiþiile din afara oraºului.
Datoritã acestor privilegii, este aproape imposibil ca cineva sã evalueze averea Vaticanului în ziua de astãzi. Se pare cã forurile europene ar vrea! Iar templierii ar vrea sã-i drãmuiascã la sânge veniturile.
Ultimul rãzboi dintre Gog ºi Magog
La sfârºitul lunii octombrie, televiziunea israelienã - Canal 2 ºi Canal 10 - a difuzat un scenariu pentru urmãtorul rãzboi mondial, care avea în centrul intrigii Pãmântul Sfânt ºi Ierusalimul, amintind de profeþia biblicã despre ultimul rãzboi dintre Gog ºi Magog.
Dupã care ar urma a doua coborâre a lui Iisus Hristos ºi, în sfârºit, o pace veºnicã. Sã fi început deja marea cursã pentru Noul Ierusalim ºi monarhul absolut al lumii? Dacã nu a înnebunit toatã lumea, se miºcã "ceva" prin subteranele politicii oficiale, care o sã zguduie lumea din temelii. Sã fie templierii?!

Opiniile cititorilor (27)
  Adauga opinia ta!
Pagina: 2
"Noua ordine mondiala"
de CASSANDRA in data de 2008-01-06 02:09:08
S-ar parea ca Iezuitii au fost predecesorii americanilor lui Bush, care au pornit deja incolonati sub drapelul democratiei, sa faca ordine in lume, inclusiv "in numele crucii". Ca si acum 7 secole, se fac crime abominabile, iar crucea, nici atunci, nici acum, nu se stie a cui era? Ca a lui Hristos, sigur, nu!
  Raspunde
observator
de observator in data de 2007-11-25 22:06:52
bateti campii! masonii au legatura cu templierii cum are un patron cu angajatii sai. templierii nu sunt o organizatie oclta. ei sunt crestini! masonii sunt oculti. cei care au avut acuzatii contra vaticanului nu sunt templieri. sunt o simpla organizatie care se pretinde templiera. sunt out-seideri. templierii adevarati sunt crestini, publici ,,,,,, nu va luati dupa aparente si dupa zvonuri!
  Raspunde
corect
de el greco in data de 2008-01-13 01:51:10
ai dreptate OBSERVATORULE, bat campii, floricele pe campii hai sa le adunam copii.despre ce vorbim, despre adeptii lui HRISTOS.atunci in aceasta ecuatie ce cauta BANI ,ochiul diavolului si slujitorii lui HRISTOS.CRED CA AVEM NEVOIR DE TOIAGUL lui Moise pentru a despartii apele.oare nu a spus MANGAIETORULcelor saraci cu duhul cand a fost intrebat daca omul este bine sa plateasca impozit Cezarului a spus,,Da-ti Cezarului ce    citeste ...
"The New NINIVE"?
de "Proorocul NAUM" in data de 2007-11-25 19:46:19
Absolut toti acestia(acestea) sint nebuni de legat("CURzii" astia de AZI) !!!....Va recomandam sa ne cititi("Vechiul Testament" ;INDRAZNITI caci sint doar doua pagini deci nu o sa va explodeze "neuronul") ! In fine,cei care doresc sa se apere de DUHOAREA si PESTILENTA acestor insanitati le recomandam sa urmeze sfatul Sfintului EVAGRIE PONTICUL :"Tamiia mirositoare se va amesteca dupa rinduiala,in chip egal,rasina stravezie    citeste ...
  Raspunde
Buna!!!
de Fritz in data de 2007-11-25 18:38:52
Va chinuiti sa induce-ti in eroare totul si pe toti,dar, adevarul este undeva la mijloc!!!Ceva se va intampla,si asta cat de curand,ce se intampla in jurul nostru nupoate continua asa , e ilogic , nu face parte din viata,traim un film american de suspans in care un american se lupta cu tot pamantul si ....il invinge,normal,dupa mintea lor imbibata in hot-dog si droguri.Ce va urma ,va fi desigur,durere si iar durere,si acesti    citeste ...
  Raspunde
bancherii
de indries adriana in data de 2007-11-25 18:17:10
INCREDIBIL.....Traim in Italia,tocmai acum familia regala de Savoia ,in semn de multumire ca li s-a permis sa se intoarca in tara dupa 50 de ani de exil,au cerut statului italian despagubiri pentru daunele morale suferite,250 milioane de euro....de ce n-ar cere si cavalerii templari despagubiri pentru daunele suferite??? Asteptam acum o cerere de despagubire din partea Daciei,adresata Italiei,pentru daunele suferite acum    citeste ...
  Raspunde
Ce???
de Fritz in data de 2007-11-25 18:44:17
intelectualii,politicienii,s.a.m.d., isi ling Maybach-urile si BMW-urile,si in schimb nu sunt in stare de NIMIC,dar NIMIC,de fapt cam in toata istoria noastra NU AU FOST IN STARE DE NIMIC.Dovada ca profesiunea noastra de baza este c*.Pa!!!
Ordinul Templierilor
de FALIRAKI in data de 2007-11-25 14:25:48
Ordinul Templierilor S-a stabilit in orasul portughez TOMARinaa59. In 1314 Ordinul Templierilor a fost disolvat. Ordinul Templierilor a inflorit sub conducerea Marelui Maestru Henry Navigatorul . Orasul TOMAR trebuie zitat si desigur Conventul Cavalerilor lui Christos aflat acolo. E formidabil. Cladirile din Tomar au fost restaurate in sec.19 de contii de Tomar. In Tomar exista si un cartier evreiesc important o sinagoga si    citeste ...
  Raspunde
OrdinulTemplierilor
de FALIRAKI in data de 2007-11-25 14:35:10
S-a stabilit in Tomar in anul1159 Exista si detalii arhitecturale in stilul portughez MANUELIN . Incimitir e inmormantat fratele lui Vasco de Gama DIEGO da GAMA. Merita VAZUT
BRAND-UL "VATICAN"!!
de paul in data de 2007-11-25 12:20:02
Acest articol este o continuare a fanteziei lui Dan Brawn.CONCLUZIE: Brand-ul VATICAN se vinde bine!!
  Raspunde
PATRICIU CEL MAI MARE TEMPLIER !
de OBIECTIV in data de 2007-11-25 12:03:29
Dinu Patriciu ,Voiculescu,,Iliescu,Basescu,Nastase,Tiriac,Marko Bella,SO Vantu astia toti sunt cavalerii templieri ai Romaniei cancerul societatii romanesti carear trebui arsi pe rug cum facea pe vremuri inchizitia!
  Raspunde
Temelie
de Abraham in data de 2007-11-25 10:23:35
Singura forta care zdruncina cu adevarat temeliile lumii nu este banul, ci iubirea. Mai cititi ceva inainte de a scrie. Si... incercati sa traiti credinta.
  Raspunde
Omul este o fiinta vulnerabila
de Bufnitza Duminicala in data de 2007-11-25 19:53:59
Totul este de vinzare pe aceasta lume, trebuie doar ca sa se stabileasca un pret suficient de mare pentru a cumpara. Orice: dragoste, iubire, etc.
Episodul urmator: Templierii comunisti
de Tzatza in data de 2007-11-25 06:40:34
Pun pariu ca va fi unul care va scoate o poveste si cu lumea oculta comunista formata din: strungari, cizmari,ciobani :))) din momentul afisari cuvintului ciobani mia aparut in fatza Jiji templierul :)))), asta chiar ca are stofa de povesti cu Vaticanul :)))
  Raspunde

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.