Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Remote-viewerul Courtney Brown (cred ca destui au auzit de el) o tine langa :-D de citeva saptamini cu "un anunt extrem de important care va influentza evolutia omenirii". :roll:
Si care va fi facut in cursul lunii februarie cica - mult n-ar mai fi deci.

Om trai deci si-om vedea, darrr... parerea mea e ca prea seamana totul cu o manevra de marketing ca sa am mari asteptari (si) de la nenea asta - ca si de la diversii Toleci, Wilcock-i etc etc (tineti minte ca pe 7 ianuarie 2014 toti ar fi trebuit sa ne metamorfozam in "fiintze de lumina?" :star: :lol:).
Dupa mine, si C.B. e asadar, mai mult ca sigur, doar un alt vector al ocuparii cu aiureli New-Age a mintilor celor (putini) iesiti macar partial de sub vraja aburelilor mediei mainstream.

http://www.transients.info/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: Xanadron din  17 Februarie 2014, 11:55:02
Om trai deci si-om vedea, darrr... parerea mea e ca prea seamana totul cu o manevra de marketing ca sa am mari asteptari (si) de la nenea asta - ca si de la diversii Toleci, Wilcock-i etc etc (tineti minte ca pe 7 ianuarie 2014 toti ar fi trebuit sa ne metamorfozam in "fiintze de lumina?" :star: :lol:).
Dupa mine, si C.B. e asadar, mai mult ca sigur, doar un alt vector al ocuparii cu aiureli New-Age a mintilor celor (putini) iesiti macar partial de sub vraja aburelilor mediei mainstream.
Se pare ca iar am dreptate (mai ales cind cobesc :-D) - fiindca "anuntul epocal" a fost deja aminat pentru luna martie.
Hai sa atasez totusi ultima "postare de implicare" a lui C.B. de azi - o formulare mai savanta a nadei intinse la capatul unui fir aproape rupt deja - parerea mea.

Courtney Brown
9:07 PM
IMPLICATIONS POSTING #8


The theft of nuclear weapons technology from the United
States during World War II and the Cold War carried with
it an important lesson.

It is impossible to keep crucial information secret by
putting it under lock and key since that only emphasizes
it's value, and a determined adversary will always find a
way to obtain it.

The only way to keep such information contained is to
keep it in plain sight while simultaneously minimizing it's
significance.

To this end, interested people need to be drawn off to
unproductive leads, and mainstream news must be
induced to ridicule and discredit the subject and those
who are interested.

In all of the world today, there is no higher level of
secrecy given to any subject more than the real potential
of remote viewing in the context of optimal training and
implementation.

Notes:

1. This is one of a series of "implications postings" that
refer to an announcement that will be made during the
month of March 2014. Once made, news of this
announcement will be available at www.farsight.org
and elsewhere.

2. These postings are designed to encourage broad public
discussion of the March 2014 announcement. They do not
directly address the specific content of the announcement.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

Agenţia de ştiri Reuters a obţinut un document de lucru al Comisiei Europene, în care se arată că "economiile celor 500 de milioane de cetăţeni pot fi utilizate pentru finanţarea investiţiilor pe termen lung". Totul este justificat, bineînţeles, prin necesitatea stimulării creşterii economice, dar şi prin "acoperirea deficitului de finanţare din partea băncilor". Nicăieri în articolul Reuters nu se aminteşte de un posibil caracter voluntar al măsurilor.
[.....]
În condiţiile în care depozitele bancare sunt deja "marcate" pentru utilizare în procesul de salvare a băncilor, care sunt sursele spre care şi-a îndreptat atenţia Comisia Europeană? Fondurile de pensii ale cetăţenilor. "Comisia va cere opinia instituţiei de reglementare a pieţei asigurărilor pentru elaborarea unei noi legi", se mai arată în articolul Reuters, al cărei scop este "mobilizarea economiilor din fondurile de pensii pentru finanţările pe termen lung".
Mobilizare! Un cuvânt frumos, încărcat, fără îndoială, de înălţătorul sentiment al patriotismului european, chemat acum la luptă împotriva crizei. Sunt sigur că invidia lui Joseph Goebbels şi a propagandiştilor fostelor regimuri comuniste din Est nu mai cunoaşte margini, mai ales că iluzia democraţiei a fost prelungită în ciuda negării dreptului la referendum.
[......]
Comisia Europeană va revizui şi reglementările privind instrumentele financiare rezultate de pe urma securitizării, scopul urmărit fiind "relaxarea definiţiei pentru activele eligibile". Această relaxare nu este decât un nou balon de oxigen oferit instituţiilor financiare, confruntate cu restricţii suplimentare privind lichiditatea activelor din portofolii.
Vă mai amintiţi cum s-a ajuns la criză? Tocmai prin evaluarea deficitară a valorii şi lichidităţii portofoliilor de active bancare, pe fondul politicilor monetare ultrarelaxate promovate de băncile centrale. Cum poate fi interpretată această contradicţie? Oare calea ieşirii din criză este similară cu cea a intrării?
Dar asta nu este tot. Cea mai "bună" parte vine la sfârşitul articolului Reuters: "Comisia va lua în considerare şi adecvarea evaluării activelor pe baza preţului de piaţă, în special pentru investiţiile pe termen lung". Da, aţi citit bine! Realitatea şi valorile stabilite pe piaţă par să nu mai fie "adecvate", iar autorităţile europene propun introducerea unor noi reglementări contabile globale.
Probabil că noile propuneri ale Comisiei Europene îşi vor face loc în presa continentală, mai ales după alegerile din luna mai 2014, dar fără nicio garanţie a unor dezbateri deschise şi obiective. Până atunci trebuie susţinută, cu orice preţ, iluzia redresării economice.
Apoi se va trece, cu viteză maximă, la stabilirea cadrului "legal" de "colectivizare" a ceea ce va mai rămâne din economiile europenilor, iar bunăstarea generalizată va fi marcată de efuziuni populare ale căror ecouri vor reverbera peste milenii.
http://www.bursa.ro/a-ramas-furtul-institutionalizat-singura-cale-de-iesire-din-criza-a-europei-comisia-europeana-pre...&s=macroeconomie&articol=229388.html
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tamerlan

Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tyanu


http://www.yoda.ro/online/englezii-construiesc-primul-detector-de-minciuni-online-tintele-vizate-facebook-twitter-si-forumurile.html

Englezii construiesc primul detector de minciuni online. Tintele vizate: Facebook, Twitter si forumurile
Cercetatorii spun ca zvonurile online vor fi impartite in 4 categorii:

-► speculatii
-► controverse
-► ne-adevaruri
-► dezinformare

Oare unde vor include informatiile de pe Rufon ?!?  :-o
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

Rayden

http://www.edituradaksha.ro/articles/view/intalnirea-dintre-presedintele-americii-dwight-eisenhower-si-reprezentantii-unei-civilizatii-extraterestre-in-anii-50-a254?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Carti_noi_Articol:_Întâlnirea_dintre_Președintele_Americii,_Dwight_Eisenhower_și_reprezentanții_unei_civilizații_extraterestre_în_anii_'50

Mi-a placut de presedintele asta...si imi place tare mult fragmentul asta din discursul sau de la incheierea mandatului in 1961:

We pray that peoples of all faiths, all races, all nations, may have their great human needs satisfied; that those now denied opportunity shall come to enjoy it to the full; that all who yearn for freedom may experience its spiritual blessings; that those who have freedom will understand, also, its heavy responsibilities; that all who are insensitive to the needs of others will learn charity; that the scourges of poverty, disease and ignorance will be made to disappear from the earth, and that, in the goodness of time, all peoples will come to live together in a peace guaranteed by the binding force of mutual respect and love.
Dwight D. Eisenhower
34th President of the United States (1953–1961)

oare e departe de noi era asta? o vom trai?
you can call me a dreamer, dar eu unul, am convingerea ca da..mai ales dupa un contact cu una sau mai multe rase ET...



kandaon

#3577
http://www.salon.com/2014/02/21/exxon_ceo_joins_anti_fracking_lawsuit_after_drilling_threatens_his_property_value/

Presedintele Exxon Mobile Corporation, una din cele mai mari companii din domeniul petrolier pe plan mondial, a intrat intr-o batalie legala (alaturi de cativa vecini, destul de bogati si ei banuiesc) impotriva exploatarii gazelor de sist.  :-D :roll: Asta desi e un sustinator fervent al exploatarii lor.
Atata doar sa nu-l deranjeze personal si sa foreze unii (banuiesc ca sunt alta companie) prea aproape de casa lui, lucru zice el ilegal, deranjant si chiar periculos, si care scade si valoarea proprietatii pe care o detine acolo (mda, ce surpriza, cine s-ar fi gandit ca se poate asa ceva  :roll:)

Xanadron

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face.  :wink:
Un precept pe care nea' Rex (Making $27.2 million in 2012, Tillerson made was the ninth highest paid CEO in 2012.) care - culmea - :-D NU-i evreu, ci fundamentalist crestino-presbiterian - ar trebui sa-l urmeze.
Mai stim insa noi si pe multi alti hotzi care striga "Hotzii!!!"
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever


Xanadron

Ar fi cica dovedita prezentza in extenso a trollilor platiti de guverne, "servicii" etc. pe mai toate forumurile, blogurile, social-media website-urile etc.
Fiindca "manuale" complete de manipulare psihologica :evil: internautica apar pe zi ce trece mai multe - in forma lor oficiala de "predare".
Am mai puricat noi oricum chestiile astea de citiva ani buni, insa mai mult pe baze zvonistice.

http://www.infowars.com/yes-there-are-paid-government-trolls-on-social-media-blogs-forums-and-websites/

P.S. Eu cred ca doar in Occidentul putred se-ntimpla d-astea si-n niciun caz pe la noi. :lol: :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

Citat din: Xanadron din  28 Februarie 2014, 11:42:08
Ar fi cica dovedita prezentza in extenso a trollilor platiti de guverne, "servicii" etc. pe mai toate forumurile, blogurile, social-media website-urile etc.
Fiindca "manuale" complete de manipulare psihologica :evil: internautica apar pe zi ce trece mai multe - in forma lor oficiala de "predare".
Am mai puricat noi oricum chestiile astea de citiva ani buni, insa mai mult pe baze zvonistice.

http://www.infowars.com/yes-there-are-paid-government-trolls-on-social-media-blogs-forums-and-websites/

P.S. Eu cred ca doar in Occidentul putred se-ntimpla d-astea si-n niciun caz pe la noi. :lol: :-D

:evil:
deci e legitima clasica intrebare "a cui esti tu ma?"  :lol: :lol: :lol:
:evil:
desigur, si eu cred ca si colegul zeu zen ca doar in Occidentul putred se-ntimpla d-astea si-n niciun caz pe la noi. :lol: :-D



fiulploii

#3582
Citat din: horia2008 din  28 Februarie 2014, 12:37:16
:evil:
deci e legitima clasica intrebare "a cui esti tu ma?"  :lol: :lol: :lol:
:evil:
desigur, si eu cred ca si colegul zeu zen ca doar in Occidentul putred se-ntimpla d-astea si-n niciun caz pe la noi. :lol: :-D
Ca sa nu mai zic ca la fel de legitima e si intrebarea cu '' ce ai facut ma in ultimii ___ ani? ''  :lol:
:evil:

  Bineinteles, subscriu si eu la parerea antevorbitorilor in scris si anume : doar in putreziciunea altora se intampla de astea. Noi estem prosti da' curati ..sufleteste   :lol: :lol: :lol:

L.E. o informatie de ultima ora zice ca forumurile si toate astea sunt infiintate de troli pentru a strange ''musculitele'' in jurul luminii si a le ''arde'' aripile fara prea mult zgomot.

rontzo

chestia asta cu trolli "pe mai toate forumurile, blogurile, social-media website-urile etc." sigur nu se aplica si la Romanica (tara frumoasa - pacat ca-i locuita- zic unii)
NU suntem inca as aavansati- la noi inca se prind fluturi  gen molii si alte simplisme pe segmente mai de jos
Mai avem inca pana trecem si noi la fluturi exotici de colectie

Xanadron

#3584
Citat din: fiulploii din  28 Februarie 2014, 13:14:08
 
L.E. o informatie de ultima ora zice ca forumurile si toate astea sunt infiintate de troli pentru a strange ''musculitele'' in jurul luminii si a le ''arde'' aripile fara prea mult zgomot.
Doar partial adevarat - fiindca tre'sa ma crezi ca... NU trebuie generalizat.
"Numai" cca. doua treimi (adica 66,6% :-D) dintre forumuri ar fi deci concepute ab initio cu intentii d-astea parshivele. Evident insa ca TOATE sint "sondate" si la nevoie "bruiate" de intrusii mai-sus pomeniti.

Zic asta nu fiindc-as fi troll :evil: myself (orice-ar zice poate unii-altii, simplist ghidati doar de numarul postarilor d-aici), dar unele informatii pot fi culese mai mult sau mai putin intimplator chiar de la unii "insideri". Cum mi s-a intimplat si mie acum citiva ani, intr-o conjunctura oarecum ciudata (si-aici tre'sa ma opresc).

100% sincer acum (ca-ntotdeauna de fapt :lol:), RUFOn n-am habar in ce categorie poate fi inclus si de fapt nici nu-mi pasa - da-da, uite ca nu ma feresc de niciun subiect "sensibil" - dar continuu sa cred ca forumistii d-aici sint cu muuuult mai destepti decit ... cititorii LOR, 8-) asa ca psy-ops-arii "serviciilor" inclin sa cred ca se limiteaza la o atenta monitorizare pasiva a zonei asteia nu doar ufologice, ci si "conspirationiste" (scop in care nu-i exclus sa fi fost si creata, de ce nu? - desi, repet, nu prea cred asta.)
Asta nu inseamna ca baietii cu ochi bleu n-ar fi incercat cindva si oaresce "diversiuni" - da's destule motive sa cred ca s-au lasat pagubasi intr-un final.

Citat din: rontzo din  28 Februarie 2014, 13:56:34
NU suntem inca asa avansati- la noi inca se prind fluturi  gen molii si alte simplisme pe segmente mai de jos
Mai avem inca pana trecem si noi la fluturi exotici de colectie
NU zi hop... :wink:
Fiindca - cel putin pe RUFOn - se vehiculeaza si se comenteaza (citeodata chiar mai inteligent ca-n Bangladesh :lol:) chestii uneori mai sensibile decit prin Vestul de apa-calda-inventator.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/